karolinems -

this is what vacation is forSkolen er over for nå, og jeg har brukt de siste dagene på å lese blogger, se altfor mye på tv og ikke gjort noe nyttig, men er det ikke det som er meningen med ferie?Siden jeg har brukt mye tid på å sitte foran tv'en, så tenkte jeg også å komme med noen filmanbefalinger; 

Break point, kom på kino i romjulen. Er ikke ofte jeg anbefaler actionfilmer, men denne var bra.
Escape plan, tro det eller ei, men enda en actionfilm.
A Christmas kiss, en dårlig julefilm nå netflix, men den er filmet i Boston, og derfor likte jeg den, hehe
Sisters, denne har ikke jeg sett enda, men anbefalingen kommer fra Briana, morsom komedie.

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, om noen timer begynner nyttårsfeiringen her, om jeg er flink så kommer det kanskje et innlegg med litt bilder imorgen. 

Takk for det gamle, og godt nyttår til alle sammen ♥

 • Darling is this love • Hello December - I have been waiting for you  Selv om jeg hater kulde og snø, så må julen være min favoritthøytid! Det er noe med den følelsen når huset er pyntet, det er stearinlys over alt og huset lukter som gløgg og pepperkaker. I år blir desverre min jul litt annerledes ettersom jeg ikke har muligheten til å dra hjem, men jeg skal prøve å gjøre den så god som mulig uansett :)

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits