karolinems -

The last pageHei dere! 

31.januar har kommet, og det er straks på tide å si hadet til 2014 og hei til 2015. Jeg startet dagen med en treningsøkt, akkurat slik jeg gjorde det i fjor også. Ikveld skal finkjolen på, og vi skal i middagsbesøk til noen. 

Takk for det gamle, og godt nyttår til alle sammen! 

 • Visitors  God kveld! 

  Dagen før dagen, og jeg startet med en tur til Flesland for å hente min kjære Julie. Hun skal være i Bergen noen dager, så jeg var så heldig at jeg fikk byttet vakten min på jobb slik at jeg kunne henge med henne. Hun har aldri vært skikkelig i Bergen før, så etter å ha sett litt på volleyballsamlingen dro vi inn til byen for å spise og se litt. Var jo veldig regnvær, så så ikke så veldig mye. 


  Spiste lunsj på Zupperia, glemte å ta bilde før vi spiste for var så sultne, men det var hvertfall veldig godt.


   Dro hjem til oss på ettermiddagen siden vi måtte hente mamma og pappa på jobb også lagde vi blomkålsuppe til middagen. Resten av kvelden satt vi bare å snakket volleyball i flere timer, ikke akkurat uvanlig i min familie. 

 • Den store byttedagen  God lørdagskveld :)

  Hvordan har dagen deres vært? Jeg har jobbet fra 10-18 på Kitch'n, og idag var uten tvil den største byttedagen etter jul. Tror det var maks 10 stykker som handler noe uten å bytte noe inn først. Etter jobb lagde vi taco til middag, mamma og pappa fikk tacosett til jul, så det måtte jo selvfølgelig prøves ut. 

  Nå ligger jeg i sengen og slapper av. Å jobbe 8 timer er faktisk ganske tungt, og jeg orker ikke å gjøre annet enn å slappe av etterpå. Imogen skal jeg en tur til Sotra for å se på landslagssamlingen til volleyballherrene, også skal jeg treffe noen i byn etter for å spise lunsj. Blir litt spennende og møte de, og jeg skal fortelle om det senere. 

 • Baby it's cold outside  God kveld dere

  Idag våknet jeg til hvite bakker og trær, og selv om jeg egentlig ikke liker snø og minusgrader så var det faktisk ganske fint. Dro som sagt å trente idag og prøvde ut treningsprogrammet Christina Vukicevic anbefalte i Shape Up, og det var absolutt et program jeg likte. I tillegg klarte jeg å pusje meg selv til å ta på mer vekter på knebøy, og løftet tilslutt 45 kg uten problemer.


  Farget forresten håret mitt rødt igjen rett før jul, og slik ser det ut nå. Elsker når det er helt nyfarget, og jeg ikke har noe ettervekst. 

   

   

 • Shape up  God morgen, eller formiddag kanskje.

  I julesokken min på julaften fikk jeg bladet "Shape Up", og angrer som bare det på at jeg ikke har lest det før. Som dere kanskje vet er trening noe som betyr mye for meg, og jeg elsker nye måter å trene på. I dette bladet var det mange gode øvelser, og mye fokus på yoga. Har aldri prøvd skikkelig yoga, bortsett fra noen lørdagsmorninger på North Park når det var yogatime på treningssenteret.   Nå skal jeg snart dra å trene, og tenkte å prøve ut alle øvelsene Christina anbefaler i dette bladet. Senere idag blir det familiebesøk, og jeg gleder meg 
 • 1.juledag  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en fin 1.juledag. Jeg sov lenge, og det var utrolig deilig å våkne uthvilt. I stuen var det allerede mye liv, og frokosten var nesten klar da jeg kom ned. Etter frokost lå jeg meg i sofaen og så en film som gikk på tv, husker ikke navnet, men den handler om baseball og Chicago. 


  Fikk stort skjerf og ny genser igår, begge to er dødsvarme, og jeg kan trygt si at jeg er forberedt til en kaldt vinter i Boston nå.


  Resten av dagen har jeg brukt på å rydde på rommet og finne plass til de nye gavene, nå skal jeg snart ta på meg treningstøy og dra for å trene. Er fortsatt veldig støl i musklene etter tirsdag, så blir bare løping og roing for å bli kvitt litt stølhet. 

 • A very Merry Christmas  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en fin kveld, det har hvertfall jeg. 17.30 kom gjestene til oss, og i år var vi hele 11 stykker som var her til middag, også kom det to til litt senere. Kan love dere at det var mange gaver under treet, og at vi brukte lang tid på å pakke opp alt sammen. Selv fikk jeg ikke så veldig mange pakker, men det var fordi jeg også ønske meg hotellovernatting i New York. Har ikke lyst på så mange ting her ettersom jeg bare kan ta med to kofferter til Boston, og føler ikke det er vits i å få ting som bare blir liggede igjen her hjemme når jeg reiser. Fikk også 100 dollar i kontanter, og har planer om å bruke de på et par nye Nikesko. Har ikke kjøpt nye siden april, og det er veldig lenge for min del. 


  Imorgen skal jeg sove lenge, også var planen å få til en god treningsøkt. Må bruke fridagene nå som jeg kan, ettersom jeg ikke har så mye tid når jeg jobber. Var å trente igår kveld, og kjenner det veldig godt på bakside lår og rompe idag, ikke en god kombinasjon når man skal gå med høye heler. 

   

  Nå venter sengen på meg, god natt ♥

 • Kurt Nilsen julekonsert  Hei dere :)

  Håper alle har hatt en fin sistedag i uken. Jeg har brukt det meste av dagen til å pynte ferdig juletreet, ta bånd på alle pakkene og ligge de under juletreet og litt rydding. På kvelden dro jeg på julekonsert med Kurt Nilsen sammen med mamma og mormor. Skjønner ikke at Kurt Nilsen ikke er mer kjent i resten av verden, for det er virkelig helt nydelig når han synger. 

  Nå ligger jeg godt til rette i sengen, kjenner jeg er sliten etter en lang dag, men skal allikevel se en episode med Glee før jeg sover. Føler jeg må skjemme meg litt bort av og til :) 

 • See ya soon, NY  Good morning ♥

  iiih, nå er endelig hotellet i New York bestilt. 9. januar sitter jeg meg på flyet, og dette blir 4. gang jeg drar til New York. Selv om jeg ikke har vært der så mange ganger føler jeg at jeg har fått opplevd byen ganske mye, og bestemte meg derfor for å bo i Soho denne gangen. Har ikke noe stort behov for å tilbring flere timer på Times Square og det området. Kommer nok uansett til å ta en tur opp for å dra på Hard Rock café for å spise glutenfri burger, og selvfølgelig ta en drink siden jeg er 21 nå. Syns Soho er et dødskoselig nabolag, litt "roligere" enn resten av Manhattan, og ikke like mange høye bygninger og turister. I tillegg er det mange fine butikker og restauranter der. 


  Hotellet jeg skal bo på heter "Tribeca Blu Hotel" og ligger nesten i Chinatown. Koster rett under 2000 for to netter, så syns ikke det var så gale pris. Jeg skal jo for det meste bare sove og dusje når jeg er der, så ser ikke poenger med å betale masse penger for hotell i New York. Håper også at været ikke er så gale, for en av mine favoritting å gjøre i New York er bare å vandre rundt i gatene. 

  Nå må jeg løpe, slik at jeg rekker bussen til jobb. 

 • Workin' all day long  Hei og god kveld. 

  Etter en time ekstra i sengen idag tidlig klarte jeg etter veldig mange slumringer endelig å stå opp. Er fort gjort å sove litt lengre når man først har fri. Formiddagen ble brukt til en lang og deilig dusj, etterfulgt av havregrøt til frokost, rydding av rommet og litt julegaveinnpakking. Fikk melding allerede klokken 11 av sjefen om jeg hadde mulighet til å komme litt tidligere, så jeg skjønte allerede da at det kom til å bli en lang dag på jobb. Da jeg kom sto det 6 fulle paller med varer som skulle pakkes opp, og selv med 6 stykker på jobb brukte vi over 5 timer. Var veldig glad nok klokken tikket over 10, og vi endelig kunne stenge. 


  Imorgen er det ny lang dag, men forhåpentligvis ikke så mye varer som idag. Nå skal jeg hoppe i loppekassen, og kommer forhåpentligvis til å sove veldig godt, god natt ♥

 • Tomorrow's to do list  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en fin onsdag. Jeg begynte på jobb 11, og var ikke ferdig før 19.30. Må helst ærlig innrømme at det ikke gjør meg noe å være lenge på jobb, for jeg har virkelig verdens kuleste medarbeidere. Etter jobb dro jeg for å trene litt, også hentet pappa meg etterpå. Blir ikke mye tid til å gjøre ting i løpet av en dag når man er så lenge på jobb, så når jeg kom hjem lagde jeg meg bare kvelds også gikk jeg for å stelle meg. 


  Prøver alt jeg kan å få litt julestemning før julaften. 

  Imorgen begynner jeg ikke før 16.00 på jobb, og det skal bli ganske digg. Skal bruke formiddagen på å rydde rommet, pakke inn resten av pakkene, og kanskje kokkelere litt. 

 • Winter Wonderland
  Hei dere! 

  Idag jobbet jeg ikke før 16.00, så jeg brukte store deler av formiddagen til å pakke inn julegaver mens snøen dalte fint utenfor. Egentlig hater jeg snø, men så lenge det ikke blir for mye og holder seg hvitt, så er det egentlig ganske fint. Fikk en gladnyhet på mens jeg var på jobb idag, for Julie skrev nemlig at hun kom til Bergen rundt nyttår. Flinke meg klarte å få byttet vekk vakten min jeg har 30.desember, så når jeg kom hjem ringte jeg Norwegian for Julie og latet som om jeg var henne, slik at hun kunne flytte billetten sin til tidligere på dagen, så da kan jeg være med henne leeeenge. 

  Nå skal jeg finne sengen og håper at stormen gir seg snart. Ikke så lett å sove når haggelen og regnet pisker mot vinduet, og hele huset rister på grunn av vinden. 

 • Long days, short nights  Hei der :)

  Nå ligger jeg i sengen og er straks klar for å sove. Har jobbet i 8 timer idag, og samtidig som man er litt småsyk så føles det ut som evigheter. Sjefen var snill å lot meg gå så fort alt det nødvendig var gjort, og da hentet mamma jeg på jobb. Var deilig å få i seg varm og sunn blomkålsuppe til middag, og jeg følte jeg fort litt bedre. Anbefaler forresten alle til å prøve fotballfrue sin blomkålsuppe, den smaker helt amaxing. Hadde det ikke vært for at det tar en stund å lage den så hadde jeg seriøst spist det minst 3 ganger i uken. 


  Ettersom jeg tilbringer 8 timer på jobb så tar jeg ikke så mye bilder, men isted tente jeg telys i den nye telysholderen min fra Kremmerhuset som jeg fikk i kalenderen idag, og se så fint det ble ♥

  Nå skal jeg straks sove, og lade opp til ny jobbdag imorgen. På fredag begynner jeg ikke på jobb før 21 på kvelden ettersom vi har nattåpent og Amalie og jeg har siste vaktene, blir deilig å ha fri en hel dag helt fram til 21.

 • New York soon  iih, nå er det 31 dager til avreise! 17 av dagene skal bli brukt på jobb, mens de andre skal bli brukt til å være med venner og familie.   fine, fine New York City ♥ om noen har tips til plasser å spise eller fine butikker å handle så blir jeg glad for det. 

 • Jordbærpikene  Hei dere 

  Idag begynner jeg ikke på jobb før 16.00, så har brukt dagen på å handle julegaver og spist på café med Tonje. Det har kommet en café på Horisont som heter Jordbærpikene, og de hadde sååå masse glutenfritt å velge mellom. Jeg gikk for en cheddarburger og var ganske mett og fornøyd etterpå.   Jeg skal dra på jobb igjen om litt over 1 time, men tenkte å få pakket inn litt av julegavene jeg har kjøpt før jeg drar. 

 • Go hard or go home  Hei dere! 

  Long time, no see. På fredag hadde jeg oppkjøring, og uten en eneste feil kunne jeg med glede motta førerkortet, endelig. Med lappen i boks, ble jeg familiens sjåfør, og måtte hente min bror på Flesland, og kjøre mamma og pappa på julebord. Lørdagen ble brukt i en idrettshall, og senere på kvelden dro vi på revy i Salhus, som faktisk var ganske kjekt. Startet dagen idag med litt svetting på treningssenteret, og ettersom vi begynner med søndagsåpent nå så skal jeg jobbe idag. 


  Det var utrolig deilig å kunne kjøre til trening idag og trene akkurat så lenge jeg ville, uten å måtte planlegge det med når bussene gikk. 

 • VS Fashion show 2014  Hola! 

  Som noen kanskje har fått med seg var det Victorias Secret fashion show på tirsdag, men det kommer ikke på tv før 9.desember. Jeg elsker VS, både showet og butikken, så jeg måtte selvfølgelig søke litt rundt på nettet etter bilder, og ble helt forelsket, gleder meg til jeg kan se showet! 

  Alle bildene er tatt av Tommy Ton for style.com


  Skjønner ikke hvordan noen har nok fantasi til å lage så fine kostymer. VS er den butikken jeg savner mest når jeg er i Norge, så jeg skal dra på Flag Ship butikken med en gang jeg kommer til USA, og shoppe til jeg ikke har mer penger igjen. 
   

 • Energi på morgenkvisten!  Hei dere! 

  Nå er desember her, mørket har kommet for lengst, og jeg vil anta mange er stresset med eksamener, jobb og julegaverhandling. Selv jobber jeg mellom 7-9 timer hver dag i en butikk, og man blir ganske sliten av å gå rundt hele dagen og hjelpe kunder. Jeg glemte en periode å ta aloe vera shot og argi+ før jobb, men nå har jeg begynt igjen med det, og nå sovner jeg fint rundt 11 tiden og klarer helt fint å komme meg opp igjen av sengen etter 7-8 timers søvn.   Nå skal jeg straks løpe ut døren for å komme meg på jobb. På fredag har jeg første fridag på lenge, og det skal bli digg! Tror forresten jeg skal prøve argi+ som te imorgen, har hørt at det er ganske godt, det smaker trossalt bær.

 • Mary, did you know?  Hei dere! 

  På søndag fant jeg verdens fineste julesang på youtube, og nå snakker jeg om Pentatonix sin versjon at "Mary, did you know?". Jeg tror jeg har hørt den på repeat minst 100 ganger snart, og jeg blir ikke lei. 

  Nå skal jeg straks på jobb, har begynt å jobbe fra 11-18 istedenfor 12-19, og det er egentlig ganske deilig å være ferdig tidligere :)

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits