karolinems -

RomjulenHei dere! 

Igjen er jeg treig med å oppdatere, men her kommer en oppdatering av hele romjulen min hittil. 

2.juledag var det middag hos onkelen min som bor 2 minutter fra oss, så det er jo ganske greit når det gjelder å komme seg bort der. Var god mat og fine mennekser, og jeg koset meg masse. Ellers har dagene bestått av netflix, god mat, trening, soving og flere fine mennesker. Igår hadde vi invitert noen over på tapas og Cato og jeg sto i 5 timer å laget mat. Tapas må virkelig være favorittmaten min.Imorgen er det jobb igjen, før jeg skal spille en MIX turnering i volleyball på kvelden på gøy! 


 • Christmas Eve  Hei og god jul! 

  Det har ikke blitt så mye oppdateringer i det siste, og det er rett å slett fordi ingenting spesielt skjer. 

  Idag våknet jeg til en koselig frokost, før jeg dusjet, fjerne neglelakken, tok på ny, fikset håret og kledde på meg finkjolen. Klokken 4 var det klart for årets julegudstjeneste, og etter kirken kom årets gjester. Var en koselig kveld. Fikk masse fine gaver, og heldigvis ingen store ting som må bringes tilbake til Chicago. 


  Flinke kokker :)
  Fikk blant annet denne klokken fra Adidas som jeg har siklet på i en evighet :)

   

  håper alle har hatt en like fin kveld som meg 

 • Bykos  Hei dere! 

  Idag dro jeg en liten tur på jobb før jeg dro til astmalegen, etter 3 år med gode resultater på prøvene mine slipper jeg endelig å komme tilbake dit! Etter legetimen dro jeg til byen for å treffe Aurora, jeg har ikke sett henne siden i sommer, så det var veldig koselig. Ble en rask økt på tredemøllen etterpå, før jeg gikk til mormor for å spise kjøttkaker, gud så jeg har savnet det! Traff mamma etterpå for å shoppe litt julegaver, og resten av kvelden har jeg bare slappet av hjemme.


  vakre Bergen! 

 • Home sweet home  Hei dere! 

  Fant ut at det kanskje var på tide å informere om at jeg har kommet trygt hjem til Bergen. Jeg har helt glemt bloggen etter jeg kom hjem, og dagene har rett og slett flydd forbi. 

  På torsdag sov Paige og jeg over hos Lita og Tuva siden det var siste dagen vår sammen. Paige drar hjem igjen til California i ett semester og Tuva har flyttet til Orlando, så blir rart uten de neste år. Vi sto tidlig opp for å gå tilbake til campus, jeg hadde invitert Maxi og Ryan på frokost, og Paige og Tuva ble med også. Etter frokost dro Elise og jeg downtown en siste gang for å kjøpe noen småting og spise lunsj på T.G.I. Fridays, før vi dro hjem og pakket resten. Jeg har aldri hatt med meg så lite hjem som jeg hadde nå, og jeg er skikkelig stolt. Flyturen gikk fort, jeg hadde litt dårlig tid i København, men rakk flyet til Bergen. 


  Paige og jeg lagde cookies på torsdag og det ene ble formet som ett hjerte helt tilfeldig


  Paige ♥


  God flymat som vanlig ..

   

  Når jeg kom hjem var det rett hjem for å spise god mat, og vi inviterte mormor på middag. Kan love dere at det var godt med norsk mat igjen, og at jeg var ganske mett når jeg gikk for å legge meg den dagen.   Dagene etter jeg kom hjem har jeg bare brukt på å treffe venner, vært hos mormor, shoppet litt julegaver og jobbet. Jeg har meldt meg inn i treningssenter her, og er utrolig glad for at jeg har gjort det. Jeg hater nye treningssentre fordi jeg ikke vet hvilket utstyr de har, og jeg savner alt vi har på Helwig. Heldigvis skal jeg bare trene der en måned, og jeg har Ida å trene med. 


  På mandag var mamma og jeg ute for å spise middag, og jeg er glad for at jeg slapp å betale for å si det sånn. Fikk vondt av å se hvor mye det kostet for å spise ute. 


  vakre bryggen ♥

 • I'm free  yey yey yey! 

  Jeg er ferdig med siste final og tar juleferie med god samvittighet! Nå skal jeg snart på tre kronor med Elise, Shelby og Trish og si farvel før vi tar ferie og Trish graduater.


  roommate bildet fra forrige semester. Trish, Elise, Shelby, Marta og meg. 

   

  Jeg begynte å pakke idag, og selv om jeg føler at jeg nesten er ferdig er ikke kofferten halvfull og nesten alt er gaver. 
   

 • leg day  Hei dere! 

  Bussturen hjem fra Madison tok meg 5 timer istedenfor 3 på grunn av snøstorm, og det var en trøtt og sliten Karoline som kom seg hjem tilslutt. Jeg hadde en koselig helg i Wisconsin og det var kjekt å se Julie igjen! Fra lørdag til søndag sov vi hos en venninne av henne, og det viser seg at faren har spilt proff football her og eier mange selskaper, så huset demmes var ganske så fint. Tror ikke det er helt normalt å ha to basseng, 10 tv'er, hjemmekino, eget treningsrom og biljardbord i huset. Vi måtte dra hjem litt tidlig for Kirby skulle på gruppemøte med noen andre, så Julie og jeg gikk litt rundt og jeg endte opp med å endelig kjøpe ny vinterjakke! Jeg har hatt lyst på Canada Goose i flere år ettersom alle sier at den er så god, og det er absolutt det beste kjøpet jeg har gjort noen gang. Den er helt fantastisk og bruke og jeg elsker at jeg ikke fryser lenge. 


  Veldig fornøyd jente i ny jakke


  Idag har jeg hatt siste time før ferien, og den ble avsluttet etter 40 minutter. Imorgen har jeg siste final og så har jeg ferie! Jane og jeg skulle egentlig gå på en treningstime som heter Beach Body Boot Camp, men det var visst ikke idag, så vi lagde vårt eget treningsprogram.

  Vi tok 3 x 10 utfall med stang, 3 x 15 knebøy med kettlebell og 3 x 30 step på stepkasser med stang og vi klarte så vidt å gå etterpå. Selv om det ikke er like gøy som en treningstime så var det god trening, og vi kommer nok til å gjøre det samme igjen. 

 • Madison, WI  Hei dere! 

  Tror jeg har glemt å fortelle dere det, men jeg har dratt til Madison i helgen for å se Badgers spille NCAA tournament. Da jeg kom hit igår gikk jeg bare opp i leiligheten og hang med vennene til Julie, før Kirby kom å hentet oss og vi kjørte til hallen. Julie måtte desverre bo på hotell til idag med laget for å fokusere på kampen, så jeg har vært alene her i natt. Det går egentlig ganske fint ettersom jeg har vært her en del ganger nå, og jeg tenker å snart komme meg ut av sengen og gå å spise frokost en plass.


  Igår vant de 3-0 mot Milwaukee og spiller derfor mot California idag, jeg gleder meg! 

   

  Etter kampen får Julie komme hjem igjen og vi skal kanskje til en venninne av henne å se film :) 

 • fine dager  hei dere! 

  Dagen idag begynte med trening klokken 7 som vanlig, og jeg kjenner det er så utrolig mye lettere å stå opp når jeg vet at jeg slipper å sitte på biblioteket og slite med 100 oppgaver. Idag har jeg hatt en time og nå sitter jeg på biblioteket bare fordi jeg ikke har noe annet å gjøre på. Tenker å se om jeg kan begynne å lese til finals i exercise science som jeg skal ha på tirsdag. 


  Når jeg kom hjem fra trening idag spiste jeg banan og drakk en proteinshake, er deilig å få litt gode matvaner igjen etter en helg i Orlando og thanksgiving, og jeg gleder meg virkelig til å komme hjem til Norge og spise skikkelig god mat! 

 • freedom  Jeg kan love dere at det var en nervøs Karoline som sto opp idag tidlig, men tanke på at jeg skulle ha presentasjon i første time. Ikke bare det at det var presentasjon, men det er første gang jeg har hatt presentasjon på over ett og ett halv år og i tillegg skulle det være på engelsk. Det gikk overraskende bra, og jeg er så utrolig glad for å være ferdig med det. Planen nå var egentlig å dra på joggetur til stranden, men været er ikke så fint, så tror jeg venter med det til imorgen og heller drar bort på Helwig idag for å trene.


  håper alle får en fin dag :) 

 • 3/4 fullført  Hei dere! 

  Dere aner ikke hvor glad jeg er nå, jeg er ferdig med 3/4 ting som må gjøres før imorgen formiddag, det eneste jeg mangler nå er å skrive presentasjonen min til imorgen og lage powerpointen. Jeg hadde finals i bibel idag og jeg fikk utrolig nok 80 % som tilsvarer en B og jeg avslutter kurset lykkelig. Så fort jeg er ferdig imorgen tar jeg meg ferie fram til neste tirsdag, og etter jeg er ferdig med finals i foundation of exercise skal jeg bare chille i noen dager før jeg reiser hjem til Norge på fredagen. 


  Snille Lene kom tilbake igår etter en uke hjemme i Norge og hadde tatt med non-stop til meg! 


 • Black Friday shopping  Hei dere! 

  Jeg fikk det litt travelt etter biblioteket igår ettersom jeg skulle til Northwestern med Elise for å se de spille mot Wisconsin Badgers. 

  På fredag dro Elise og jeg downtown for å se om det var noen fine tilbud ettersom det var Black Friday, selv om jeg var der i over 8 timer shoppet jeg ikke så mye, men ble heldigvis så og si ferdig med julegavene for i år. Jeg kan ikke tro at jeg reiser hjem om 12 dager, dette semesteret har gått så utrolig fort! 
  Daniel hadde bursdag på fredag, så vi gikk bort for å henge litt med dem før de dro ut og vi gikk hjem igjen for å slappe av resten av kvelden :) 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits