karolinems -

GOODBYE 2012, HELLO 2013Ett år er gått siden sist jeg ønsket dere godt nyttår. Mye har skjedd, både godt og vondt. Takk for i år og håper dere får ett fint 2013.

Neste år skal jeg 

- trene mer 

- spise sunnere 

- shoppe mindre (prøve hvertfall)

- nyte hvert minutt av livet

- bruke masse tid på å være med venner og ha det gøy 

- vært flink på skolen

- ta mange fine bilder • NEW YEARS EVE  Bordet er dekket, kalkunen er i ovnen og potene står klar til å kokes. Jeg skal snart i dusjen også kan det bli mdidag. Jeg gleder meg til kalkun, tror det må være noe av det beste jeg vet! Håper alle dere får en super og uforglemmelig kveld :) • INSPO  Jeg er lei av Norge. Jeg er lei av Chicago. Jeg er lei av vinterjakke. Jeg er lei av regn. Jeg er lei av å se ut som en snømann. 

   

  Jeg vil reise. Jeg vil ha varme. Jeg vil gå i fine sommerklær. Jeg vil bli brun. Jeg vil bare. Jeg vil ha seine kvelder med gode venner og noe godt å drikke. Jeg vil til Paris og Bali. 

 • WHAT TO WEAR  Jeg aner ikke hva jeg skal gå med imorgen, hjelp meg! :)


  SingletGinaTricot // SkjørtBikBok // SkoAldo


  VestGinaTricot // SkjorteForever21 // SkjørtBikBok // SkoAldo

   
  ShortsForever21 // SingletBikBok // SkoAldo 


  SkjørtForever21 // SingletBikbok // SkoAldo 

  SkoAldo // KjoleForever21


  SkjørtBikBok // SingletBikbok // SkoAldo 


 • THE INTOUCHABLES  eller "De Urørlige" som den heter på norsk. Om dere ikke har sett den anbefaler jeg alle til å komme seg ut å se den, for den filmen var bra. Filmen er basert på en sann historie fra Frankrike. 

   

 • LANDSLAGSSAMLING  I noen dager nå har det vært landslagssamling i volleyball for herrer hvor min bror er så flink å få være med :) Idag var siste dagen og de skulle spille treningskamper mot hverandre i siste økten, så vi dro inn for å se på litt. De reiser til Luxembourg neste uke for å spille en turnering og vi skulle egentlig reist for å se på.   Håper alle har hatt en fin romjul hittil, nå er det ikke lenge til nyttår og 2013, håper det blir ett like spennenes år som dette :)

 • MAT, MAT OG MER MAT  Føler det eneste man gjør i julen er å spise omtrent. Heldigvis er jeg så kresen at jeg ikke spiser noe annet enn poteter, da legger jeg ikke på meg hvertfall :) 
 • INSPO

 • JULEGAVER DEL 1  Tenkte å vise dere julegavene jeg har fått i år, men siden noe av det lå nede når jeg tok bildene igår så kommer det i to deler :) 


  3 bukser, alle sammen fra bikbok. Før hadde jeg sånn 3 dongeribukser, og de var bare forskjellig dongerifarge på. deilig med litt variasjon i buksene nå, og endelig fikk jeg meg en helst svart og enkel bukse :) 


  Ullundertøy fra Kari Traa og tøfler. Greit med nye tøfler siden jeg ikke finner de gamle, og veldig fornøyd med ullundertøy som er litt fint også, sånn at jeg kan bruke den til vanlig. 


  Genser med hodeskalle og singlet fra bikbok. 


  Cardigan! Dere aner ikke hvor mange ganger Elise og jeg har sagt at vi må kjøpe oss det snart, siden vi har så mange t-skjorter som blir for kaldt til å bruke uten noe utenpå innenfor jakken. Nå har jeg endelig fått en jeg syntes var fin, og den kommer nok til å bli mye brukt fram mot sommeren :) 

 • SOM TIDEN FLYR  Herregud så fort dette året har gått! Husker jeg var i København i slutten av Januar, og det føltes ut som om det var for en måned siden. Når jeg tenker gjennom dette året så har det vært langt over forventingene, og jeg har fått oppleve helt utrolig masse. Jeg har vært på blant annet 4 utenlandsturer, jeg har vært i Danmark, Polen, USA og Hellas. Jeg har avsluttet ett kapittel i livet mitt, og begynt på ett nytt ett. Skjønnet ikke helt hvor mye livet mitt har forandret seg det siste året. For akkurat ett år siden viste jeg virkelig ikke at jeg skulle ha opplevd så mye som jeg har gjort nå, skjønner ikke helt at jeg er så heldig som er jeg som får oppleve alt det jeg gjør.  


  Feels like yesterday 

 • CHRISTMAS HOUSE • HJEMMELAGET PIZZA  Fredag allerede, wow! Da jeg var på vei til jobb idag var jeg sikker på at det var tirsdag, og ble ganske glad da jeg kom på at det var fredag og helg :) Jeg jobber i 7 timer idag, før pappa og jeg dro en tur på IKEA og senteret for å bytte noen gaver. Kjøpte meg ny sommerdyne som jeg skal ha med til Chicago siden dynene der er helt rare. De har liksom ikke dynetrekk, så putter bare hele dynen i maskinen, som resulterer i at jeg har mange hull i dynen min ... Fikk byttet julegavene jeg skulle også, så jeg ble heldig eier av det fine skjørtet og matchenes topp fra bikbok som jeg har hatt lyst på så lenge! Kan vise dere bilde når jeg gidder å ta. Tenke også å ta bilde av alle julegavene jeg fikk og legge de ut, må bare somle meg til det først :) Når vi kom hjem lagde jeg hjemmelaget lavkarbo/glutenfri pizza. 


  min favorittpizza nå! Litt annerledes enn vanlig, men jeg syns den er mye bedre, og ikke minst sunnere :)

 • OSCAR WILDE
  No words needed. 

 • WHAT WE DO IS WHAT YOU WISH TO DO (PART 3)  There will be a part 4 too! 
 • DON'T YOU WORRY CHILD - ELISE OG MAGNUS
  Elise og broren har spilt inn enda en sang, hun er så flink! :)

 • DAGEN I BILDER
  Idag dro jeg til mormor etter jobb for å spise middag hos henne. Jeg hadde fått valgt hva vi skulle spise, og valgte derfor salat. Vi gikk innom en butikk på Bryggen fordi jeg ville kjøpe meg en ekte norsk strikkegenser, og kom ut igjen med både genser og hansker med norsk flagg på. Nå er jeg klar for en amerikansk vinter! Jeg har fått en kjærlighet for skikkelige strikkegensre for tiden, og kunne godt brukt det til omtrent alt, de er jo ganske fine egentlig? Etterpå dro vi på Lerøy mat og handlet også hjem til mormor for å lage maten. Må si jeg overrasker meg selv med kokkekunskapene mine noen ganger, salaten ble utrolig godt :) 

 • WALKING IN A WINTER WONDERLAND
 • ORIGINAL IS BORING  CR:WEHEARTIT  • WHAT WE DO IS WHAT YOU WISH TO DO (PART 2)  This is my life now. I love it, and I will live like this when I can. You never know when it will stop. 

  (noen bilder er lånt av Elise)

 • IT'S A SHINING STAR - PICTURE

 • CHRISTMAS EVE - PICTURES  Bilder: Per Åge Mathisen, http://mathisenfoto.com  • CHRISTMAS EVE  Jeg har hatt en perfekt julaften! Fått masse fint, blant annet ett kamera, derfor mange bilder nå :) 


  Prøvebilde :) 


  Mormor, Ørjan og Marita :) 


  Stian og mamma 


  Cato 


  mamma ♥


  Siden Stian fikk ny vinåpner måtte den prøves ut :)


  Gave fra meg selv, tihi :)


  My love! 

  Håper alle mine lesere har hatt en fin kveld, min har vært super :) 

 • MAGNUS OG ELISE - HIMMEL PÅ JORD

  Min flinke roommate Elise og broren har spilt inn en versjon at "Himmel På Jord", sjekk den ut! :) 

 • WHAT WE DO IS WHAT YOU WISH TO DO (PART1)

  This is my life. I followed my dreams, this is what I got! Jealous much?

  (noe bilder er lånt av Elise


 • EXCITED  Blir såååå giret når jeg ser videoer fra Swedish House Mafia i Oslo! Tenk at jeg egentlig skulle der, men siden jeg fikk billetter til Chicago i februar også så solgte jeg den hjemme! Bare 59 dager igjen nå :) 
 • JULEGRØT  Idag hadde vi julegrøt-besøk, noe vi pleier hver jul :) Like koselig hver gang, med grøt, godt besøk og mandel. Det ble to mandler siden vi hadde både rømmegrøt og risengrynsgrøt, så jeg og pappa fikk mandelen og vant en smashsjokolade hver. Er så utrolig deilig å være hjemme, og noen ganger føltes det ut som om jeg aldri har dratt noe sted. Etter grøten idag fant hele familien ut at de skulle få seg instagram, så nå har både Hege, onkel P, mamma, pappa og mormor fått seg instagram. Resten av kvelden ble brukt på "quizzer" med onkel, Hege og Cato, sosial familie sa du?


  #instragramundervisning, hihi! 

   

 • 10 TING JEG HATER  Siden det ikke skjer så mye spennenes hjemme for tiden tenkte jeg å lage ett innlegg om 10 ting jeg hater eller irriterer meg over, og noen av de er egentlig ganske morsomme. 

  Dette tror jeg må være den teiteste, men jeg syns det ser så dumt ut når jeg har "ja" i slutten av en setning, så må alltid prøve å finne ut noe jeg kan skrive bak slik at jeg slipper avslutte den med det. 

  Jetlag, selv om jeg ikke reiser verden rundt hver måned så irriterer dette meg utrolig. Nå har jeg nettopp hatt en to timers lang powernap fordi jeg ikke fikk sove i natt. 

  Is på bakken, den som kommer etter det har snødd også kommer det litt regn. Kan love dere at den ofte er i Bergen på grunn av varierenes vær. Var noen ganger jeg bare måtte sitte meg ned nesten og skli ned bakkene på vei til bussen når jeg skulle til skolen om morningen før. 

  Når jeg har en flaske med isbiter og vann i vesken også blir flasken våt, så blir alt jeg har i vesken vått. Det ser så utrolig dumt ut når jeg har en plastiskpose utenpå så gidder aldri det. 

  Når man har gått hele dagen og tenkt på at man skal si noe til en person, men når man treffer den personen har man glemt det. 

  Jeg hater å si farvel til folk, spesielt når jeg vet at jeg kanskje aldri mer treffer personen igjen, og hvertfall ikke før til sommeren. Kan vel si at det har blitt en del farvel nå i slutten av semesteret. 


  Familiefrokost med min 2.familie! :) 

  Prisene på ting i Norge. Etter å ha bodd ett halvt år i Chicago er jo alt svindyrt her, tror aldri jeg kommer til å betale for en flaske vann igjen her noen gang. 

  Bakker og svingete veier, haha. Enda en ting etter at jeg flyttet til Chicago hvor det ikke finnes bakker eller svinger nesten. Der går veiene rett fram, med mindre men skal ta av til en annen vei da selvfølgelig.

  Når amerikanerne skal påpeke ting med oss som vi har hørt 100 ganger nå. Som for eksempel hvor kult det er at vi kan snakke norsk med svenskene eller at vi har bilde på bankkortet vårt, hvordan ska jeg holde ut 3 år til? 

  Når man pakker inn en julegave også stopper man opp før man har skrevet navn på den så glemmer man hvem den er til. 


   

 • ITS BEEN A LONG DAY  Før jeg dro fra Chicago sa jeg at jeg ikke skulle gjøre noe når jeg kom hjem, det ble ikke helt sånn. Har så vidt vært hjemme etter jeg kom hjem, og spesialt idag har vært en lang dag. Dro på jobb i 9 tiden, rett til astmalegen på Sotra klokken 2, en tur innom byn og Åsane Senter før vi dro på IKEA, svippet hjemmom med varene slik at pappa og Cato kunne begynne å skru de sammen mens mamma og jeg dro for å kjøpe litt julegaver. Kom hjem igjen rundt 8 kanskje, så da bare spiste vi også begynte jeg og pynte litt til jul siden vi endelig har fått oss noen hyller og sånt, er vanskelig å vite hvor jeg skal sitte ting siden alt er nytt, men jeg elsker det! Imorgen er det jobb igjen som vanlig, også skal jeg for en gangs skyld prøve å komme meg hjem etter jobb og bare være hjemme. 


  Ikke akkurat "the bean", men vakkert er det :) 

  Jeg har også funnet meg verdens fineste skjørt og topp fra bikbok som jeg MÅ ha. Mamma syns ikke det var noe fint, men jeg fikk kjøpe det så lenge jeg ikke brukte det her hjemme i julen! 


  Fant bare bilde av skjørtet på nettsidene, men toppen matcher og jeg forelsket meg helt! Syns bikbok har fått så utrolig mye kule klær i det siste, klærne er blitt mye tøffere og er ikke så kjedelig eller orginalt som før :) 

   

   

 • FILMKOS MED IDA  Idag skulle jeg egentlig på kino med Ida etter jobb, men siden jeg sov så lite i natt kom hun heller her også så vi "the Holiday" som må være min favoritt jule-film! Først spiste vi middag hos oss, også dro vi opp på senteret for å spise McFlurry og kjøpe litt godteri også dro vi hjem igjen. Merket at jeg ikke hadde sovd så masse i natt, for ble veldig trøtt på slutten. Nå skal jeg sove og forhåpentligvis sove hele natten. God natt  :)


  Snart jul igjen!

 • JETLAG  Jeg våknet klokken 3 i natt og fikk ikke sove igjen, dro på jobb allerde 7.20 også kjørte pappa meg nettopp hjem fordi jeg nesten sovnet. Nå skal jeg sove litt, skulle bare innom og si hei :) 


  Ikveld vil jeg trene! 

 • WHEN EVERYTHING CHANCE  Kan love dere at det er utrolig merkelig å komme hjem igjen etter å ha vært vekke i 4 måneder, for er så utrolig masse som har forandret seg. Vi har pusset opp stuen og kjøkkenet mens jeg har vært borte, og det er så utrolig annerledes og fint nå. Hadde helt glemt det når jeg kom inn døren på søndag og ble helt overrasket. I tillegg har jeg fått oppgaven til å innrede litt, så jeg gleder meg masse til det! Var også en rask tur på Åsane Senter igår for å skaffe meg simkort og hadde sååå lyst å gå innom den nye Meny, sykt stor den var. Skriver egentlig bare dette innlegger fordi jeg ikke får sove, slik er det når man skal venne seg til tidsforskjellen, hater det. Får alltid sove masse den første natten, også ingenting den andre, flott at jeg skal på jobb om noen timer. 
 • JEG ER HJEMME I NORGE IGJEN  Igår var det en sliten og sulten Karoline som ankom Flesland etter nesten 24 timers reise, derfor orket jeg ikke å blogge når jeg kom hjem. Idag sov jeg litt lengre enn planlagt og skulle egentlig vært på jobb til 12 ca. Våknet 12.30 av at Cato prøvde å ringe meg på facetime. Jeg tok på meg en joggebukse og treningsgenser, spiste to skiver med brei og ripsgele og nugatti, også kom Cato og hentet meg slik at jeg kunne dra på jobb. Ble der bare to timer idag siden jeg måtte hjem og lage klar middagen tidlig, slik at Ørjan rakk å spise før trening. Ble en rask og koselig middag med familien idag bortsett fra Marita som var på jobb. Etterpå tok jeg en rask dusj før Cato og jeg kjørt først innom Åsane Senter for å skaffe meg ett simkort også videre i Stemmemyren for å se U18 landslaget spille treningskamp mot Nyborg elite. Resten av kvelden ble brukt hjemme på litt gaveinnpakning og sånt, sååå godt å være hjemme igjen :) 


  Reiser vår begynte vel allerede her, på vei til flyplassen klokken 11. Bra gjort av taxisjåføren å få 6 store kofferter inn i bilen, imponert :) 


  En gjern ungdommer som er klare til å komme seg hjem 


  Tror Adam vurderte sterkt å kjøpe seg rosa koffert etter at han fikk se Elise sin :) 


  Første gang jeg noen gang syns noe av flymaten har smakt godt, yoghurt med honning 


  Når glutenfritt brød er godt, så er det på grunn av pålegget 


  Treningskamp :) 

  Nå må jeg sove, skal på jobb igjen imorgen også blir det kanskje kino med Ida, sååå godt å treffe venner igjen :) 

   

 • PÅ VEI HJEM  Nå dette innlegget blir publisert sitter jeg mest sannsynligvis på flyet og venter på at vi skal ta av fra Chicago til Stockholm. Vi flyr videre ganske fort fra Stockholm til Oslo, også sier jeg farvel til de andre norske før jeg drar videre til Bergen hvor noen fine fjes venter på meg! Natt til fredag sov vi ganske lite, i håp om å bli trøtt til flyturen slik at vi kan sove der. Jeg kan faktisk sove en hel flytur visst jeg er skikkelig sliten, slik jeg gjorde på vei hjem fra Chicago forrige gang. Sovnet etter første måltid og våknet igjen når det var en time igjen, ganske digg :) Visst jeg er heldig er det også internett på flyet, visst ikke får jeg sitte å leke meg med iphonen og ipaden og lese ferdig boken jeg har fått i kalenderen. Det er nesten så jeg ikke tørr å lese den, for jeg lever meg sånn inn i bøkene når jeg leser at jeg tror det ligger en morden under sengen min..
 • GOODBYE DINNER  Idag var 15 kjekke ungdommer samlet for å spise en siste middag sammen får vi drar hver vår vei, og noen kommer desverre ikke tilbake med det samme .. Jeg kan ikke helt fatte at man kan bli så glad i noen på så kort tid, men slik skjer når man er med de omtrent 24/7. Takket være teknologien blir det nok mange skypesamtaler med Linn og Julia samtidig, slik at vi kan oppdatere hverandre på livet her nede og de på livet hjemme i Sverige igjen. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er ikke i nærheten av hva jeg hadde forventet meg, og når man står og skal si hadet til noen og vite at man ikke får se de på 5-6 måneder, så merker man hvor glad man har blitt i de. Vi vil alltid sees igjen! 
   

 • YOU DON'T KNOW WHAT YOU HAVE UNTIL IT'S GONE  Nå har jeg endelig kommet tilbake fra Wilson Hall hvor jeg har vært i 3-4 timer for å fullføre tegneeksamen min. Idag har vært en lang og slitsom dag, men jeg skriver ett egen innlegg om det seinere. Idag er det bare to dager til vi reiser, og selv om jeg har pakket og alt så er det ganske urealistisk faktisk. Jeg er super happy for å skulle reise hjem og for at første semester er over, men det at første semester er over betyr også at mange reiser hjem uten å komme tilbake. Jeg kan love dere at når man spiser middag og er med folk omtrent 24/7 så får man er god forhold til de, og jeg har vel omtrent fått meg en ny liten familie her. Kvelden ble brukt sammen med de som forlater oss, men en liten farvel "middag" på McDonalds også gikk vi bort til Karl og Dennis slik at Linn kunne få si hadet til de før hun reiser imorgen tidlig. Ble bare sittenes hos de en stund og snakke og litt sånn, og jeg merket at jeg ikke ville si farvel :( Imorgen har vi planlagt frokost 8.30 i ara for de som fortsatt er her for å si hadet, og når Karl sa ikveld "ni kan få kram imorgon" så ble jeg skikkelig lei meg! Vil ikke ha klem, for vil at de skal komme tilbake.. I tillegg skal vi ha middag med resten av gjengen som er igjen om kvelden.  Heldigvis kommer både Adam og Christoffer tilbake etter jul, så vi kan fortsette å leke den lille familien vår :) De har også fått seg leilighet rett ved siden av oss nesten, så vi kommer til å ha mange familie måltider sammen :) 

 • OUTFIT 12.12.12
  JakkeZara // VeskeH&M


  SkjorteForever21 // BukseTopshop // SkoWanted // SmykkeH&M

 • SMART JENTE  Da jeg kom her i august kjøpte jeg meg en iphone 4s med abonnement fra sprint, som egentlig skulle kostet meg 80 dollar i måneden. I tillegg til tax og alt annet de ikke fortalte meg får jeg regning på litt over 100 dollar i måneden, som er ca 600 kr, noe jeg syns er altfor dyrt til ett abonnement som er ganske dårlig. 3G nettet her er utrolig dårlig og fungerer nesten aldri, så ser ikke noe poeng å ha det unlimited. Så idag var jeg på Apple store for å kjøpe en iphone 5 til en venninne hjemme, og dette kostet meg (eller henne snart) 4090 kr. Elise og jeg begynte å regne på dette og fant ut at jeg må betale 12000 kr hvertfall før abonnementet mitt går ut, som er 20 måneder til i tillegg til at jeg trenger en mobil i Norge. Etter litt rask hoderegning fant vi ut at det ville bli betydelig mye billigere for meg å si opp det jeg har, kjøpe en ulåst iphone 5 og ett jallaabonnement her (sånn alle de andre smarte gjorde). Nå har jeg hørt litt rundt med andre, og innsett at jeg var en lettlurt nordmann når jeg kjøpte mitt abonnement. Derfor fant jeg ut at jeg skal si opp det jeg har, selge min iPhone på ebay siden den er helt fin uten noen riper, kjøpe en ulåst iphone 5 og spare sånn 50 dollar i måneden på abonnementet mitt :) 

   

 • I'M DONE  Ferdig med min første matteksamen på universitetsnivå! Brukte ca 50 min og tror det er en smule lettere her enn i Norge. Det var også multiple choice, som vil si at man bare kan krysse av ett svar uansett om man er usikker - love it! Nå skal vi straks ha pannekake fest her hos oss, hihi, 10 sultne universitetsstudenter sier ikke nei takk når Elise byr på pannekaker! Skal også prøve å få tatt outfit bilde idag, også drar vi kanskje downtown seinere for å handle inn det siste av julegaver og andre ting som må handles inn før vi reiser. 


  Sneakpeak på dagens outfit! Jeg må være det kleineste som finnes på webkamera bilder ..


  Boyaa! 

   

 • ZARA LARSSON - UNCOVER

  Ett ord - WOW!

 • KJØTTBOLLER TIL MIDDAG OG EKSAMENSLESNING  Vi kom plutselig på igår at det lå en pakke frosne kjøttboller fra ikea i fryseren, så det ble altså dagens middag idag. Resten av dagen har vel egentlig bare blitt brukt til å gjøre matte, også enda litt mer matte. Tror jeg skal jobbe i ca 2-3 timer til før jeg legger meg, litt kjipt å forsove seg imorgen, selv om eksamen ikke begynner før 10.30. 
 • DAGEN FØR EKSAMEN  Imorgen har jeg min første og eventuelt verste eksamen. Det er matte som står på planen, både idag og imorgen. Kommer nok bare til å sitte i hele dag og gjøre matte med en liten pause for å spise litt og kanskje gå å trene ikveld og jeg har fått gjort masse. Blir en merkelig matte eksamen, siden vi skal ha multiple choice. 


  bilde//weheartit

   

 • EKSAMENSLESNING  Nå er jeg ferdig med den ene timen jeg hadde idag, hvor vi egentlig bare så film. Sitter i leiligheten og øver til eksamen i Personal Health som jeg har på fredag. Siden jeg er superduper dårlig til å lese til eksamen når jeg må lese fra en powerpoint så skriver jeg ned alle stikkordene fra powerpointen på slike små lapper jeg kan ha med meg over alt, også skal jeg sitte å lese på de istedenfor, smart eller? Jeg sitter også å spiser "lunsj" for idag, mozzarrella sticks! Ikke verdens sunneste, men av og til må man bare ta det man finner i fryseren. 
   

 • BECAUSE IT IS DECEMBER
  jeg har virkelig ikke julestemning enda, kanskje fordi det er varmt her og ingen julepynt i huset nesten. Gleder meg til å komme hjem nå!    

 • ONE MORE WEEK  Can't believe that I'm actually in Norway in one week. So excited! Can't believe that I've actually been here for 4 months already, time flies when you're having fun.
   

 • SLITEN STUDENT  De siste ukene har vært harde og lange, men jeg har egentlig ikke merker noe til at jeg har vært sliten før idag. Vi dro på ugly christmas sweater party hos Caroline og Elisabeth og jeg merket allerede i 8 tiden at det kom til å bli en slitsom kveld. Imorgen hadde jeg egentlig tenkt å si at planene bare var å være hjemme og sløve i treningsklær, helt til jeg kom på at jeg faktisk skal i Lincoln Park Zoo og se på lysfestivalen og selvfølgelig en tur på Helwig for å trene litt. I tillegg må vi rydde rommet vårt nå, for det ser ut til at en bombe har gått av her inne, og med tanke på at vi reiser hjem om en uke(EN UKE :DDD) så er det snart på tide og begynne å pakke og da er det greit å ha det litt ryddig. Heldigvis har jeg ingen timer denne uken bortsett fra ett fag på mandagen, resten av uken skal bli brukt til å lese til eksamene og ha de på onsdag o fredag. I tillegg må jeg en tur til Belmont for å handle resten av julegavene, gleder meg til å bli ferdig! 


  Julia slår til med sin christmas jump suit som var kjøpt inn for anledningen. 


  Møt våre norske venner Caroline og Elisabeth. Elisabeth hadde forsvidt på seg 4 gensre, en vest, boblejakken min og enda en genser utenpå der igjen, bare fordi hun følte for det litt. 

 • SISTE NORMALE SKOLEDAG DETTE SEMESTERET  Denne uken har vært hard, men også deilig. Når lærerene dine sier "du trenger egentlig ikke å være her" og "dette er siste gang vi møtes som en klasse" gjør det det litt lettere. Nå er det endelig helg og jeg skal snart dra downtown med Kristina og Cat. Begynner endelig å nærme meg ferdig med alle leksene jeg har, så nå kan jeg bare konsentrere meg om eksamene mine som er neste onsdag og fredag. 
 • EMINEM  Jeg har virkelig fått øynene opp for musikken til Eminem de siste dagene, hver skulle vel trodd det? Begynner å innse hvor betydningfulle teksene er når jeg faktisk hører etter på teksten. 

   

  In my shoes, just to see
  What it's like, to be me
  I'll be you, let's trade shoes
  Just to see what it'd be like to
  Feel your pain, you feel mine
  Go inside each other's mind
  Just to see what we find
  Look at shit through each other's eyes
  But don't let 'em say you ain't beautiful, oh
  They can all get fucked.
  Just stay true to you
  So don't let 'em say you ain't beautiful
  Oh, they can all get fucked.
  Just stay true to you


 • 4 MÅNEDER I CHICAGO  4 måneder. 0,5/3. 1/6.

  Jeg kan ikke helt forstå at jeg snart har vært her i 4 måneder nå. Har opplevd utrolig masse, men i tillegg er det også masse vi ikke har fått gjort enda. Lurer på hvor mange ganger vi har sagt sånn "åå, nå må vi dra i Willis Tower snart, men aldri kommet oss så langt. I tillegg har vi aldri vært på stranden eller i Lincoln Park Zoo, men det tror jeg faktisk vi skal på søndag. Det skal være en lysfestival der og man kan dra med skolen. 
 • EARLY MORNING  For tiden er det ikke så mye spesielt som skjer egentlig. Jeg går på skolen, spiser, trener, sover og gjør lekser. Idag var jeg å trente før skolen som vanlig, ble for det meste sykling og litt styrke for mage/rygg. Idag begynner også tegneeksamen for meg, og jeg gleder meg egentlig litt! Det er bare 9 dager til jeg reiser, og i natt hadde jeg mareritt om at vi mistet flyet fordi vi glemte passet og alt det hjemme og at vi måtte vente til dagen etterpå med å reise, så da ble jeg skikkelig lei meg fordi jeg ikke rakk Nyborg - Førde. Nå har jeg nettopp dusjet og sitter å sengen og skriver litt på vocab list som er noe jeg må levere i ene faget mitt. Vi skal lage en liste med 10 ord for hver uke hvor vi må ha med betydning av ordet og en setning med det i, 160 ord tilsammen, dette må være den kjedeligste leksen jeg har hatt noen gang. 


  Vakker himmel idag tidlig :) 
 • THERE'S ALWAYS THAT ONE SONG THAT BRINGS BACK OLD MEMORIES  "Every song has a memory; every song has the ability to make or break your heart, shut down the heart, and open the eyes. But I'm afraid if you look at a thing long enough; it loses all of its meaning"

  - Andy Warhol

   


  Flashback vinter 2012

 • YOGA  Idag hadde vi yoga i personal health timen, noe som ble en morsom opplevelse. Vi brukt en film som instruktør, og Karl og jeg lå nesten helt framme. Siden Karl skulle kommentere alt vi gjorde omtrent, gjorde det at jeg ikke klarte å være seriøs i det hele tatt og begynte å le hele tiden. Kjekt var det uansett, og jeg håper vi kan gjøre det flere ganger. 


  Blide og fornøyde før vi har begynt 

   

  Jeg hadde også siste prøve i matten før finals exam og kan si at jeg er fornøyd for en gangs skyld, nå blir det ikke stryk :) 

 • PAKKE I POSTEN FRA EBAY  For noen dager siden bestilte jeg meg endelig deksel til Mac fra eBay. Har hatt lyst på det ganske lenge, og det er jo greit å ha om man skulle søle noe eller miste den i bakken. Jeg brukte drit lang tid på å bestemme meg for farge, fant ingen som var sånn "må ha" følelse, før jeg plutselig fant ett mørkeblått som jeg falt helt for! 


  Slik ser dataen min ut nå :)

 • IF YOU SEE KAY  If you see my friend 
  Doesn't matter where or when
  Tell me if you see Kay  

   

 • DRAWING FINALS  Idag fikk vi vite hva vi skulle ha som finals i tegneklassen, og kan ikke si at jeg gleder meg akkurat. Da vi kom inn i klasserommet var hele bordet som er omtrent like stort som en dobbeltseng dekket med masse forskjellige figurer og plagg. På torsdag begynner vi med finals, som vi si at vi skal velge en vinkel vi vil tegne fra, også tegne ca 1/3 av det han har satt opp. Heldigvis fikk vi begynne litt idag og jeg vet absolutt hvilke vinkel jeg vil tegne fra. Vi skal bruke ca 6 timer på den tilsamme, som vil si at vi kan komme tilbake når vi vil neste uke og fullføre den. 


  Ikke akkurat det letteste å tegne, ønsk meg lykke til :)

 • KOSTHOLD OG TRENING  Dere har kanskje fått med dere at jeg har blitt over gjennomsnittet glad i trening i det siste, og det av mange grunner. Skal ærlig innrømme at jeg la på meg noen kilo de første ukene når vi kom her, etter litt for mange turer på McDonalds, Starbucks og Charcoal Delight. Planen min nå er ikke å bli syltånn og veie 55 kilo, men jeg vil gjøre fettet mitt om til muskler, og da må man kutte ned på godteri og trene mer. Jeg har blitt mye mer fokusert på hva jeg spiser og prøver å ikke kjøpe sjokolader og andre småting når jeg er på butikken lengre. Det går mye bedre enn de tidligere forsøkene jeg har gjort, og kommer ofte ut fra butikken med bare frukt, grønnsaker, kylling og kjøttdeig i handleposen. I tillegg spiser vi mye mindre i aramark som er kantinen her og ute på restauranter enn vi gjorde i begynnelsen. Under volleyballsesongen var det ofte vi ikke rakk å spise før trening på grunn av skolen og gikk derfor en tur på Charcoal delight og spiste frityrstekt kylling og pommes frites, ikke lurt. 


  En av mange måltid på charcoal delight 

  Heldigvis er det ikke langt å gå til Andy's fruit ranch hvor vi kan få tak i det meste til en sunn og god middag. Med dette og utrolig god motivasjon for tiden håper jeg at jeg skal klare å holde meg vekke fra for mye godteri og sånt. Ikke så veldig lett nå som det nærmer seg jul, men heldigvis har man klementiner som man kan bytte ut med litt av julegodtet, og når jeg endelig kommer hjem kan jeg lage mye mer mat enn jeg får gjort her. Savner så utrolig masse å kunne lage smoothie eller god kyllingsalat etter jeg hadde trent hjemme i sommer. 

  Motivasjonen min kommer fra mange plasser, blant annet instagramprofiler som handler om trening, blogger og andre jeg ser trene. Når jeg først har kommet meg bort på Helwig kan jeg godt bli der i 2 timer hver dag, før jeg må tvinge meg selv til å slutte fordi jeg må hjem og sove eller gjøre lekser. Jeg ender alltid opp med å se på treningsbilder når jeg har pauser mellom øvelsene mine, og det gir meg bare mer og mer motivasjon til å fortsette. Jeg prøver å finne ett opplegg som blir best for meg for å få mest ut av treningsøktene mine. Før jeg har hatt styrke på overkroppen på mandag, styrke bein tirsdag, hviledag onsdag, styrke overkropp torsdag og bein på fredag igjen, om jeg har hatt tid i helgen har jeg ofte gått bort på Helwig og spilt litt fotball og basketball på gøy bare for å bevege meg litt.   If you still look pretty after a workout, you didn't workout har enough. 

  Jeg lever veldig etter det ordtaket nå for tiden. Om jeg ikke ser helt jævlig ut når jeg egentlig er ferdig, går jeg tilbake på tredemøllen og løper litt ekstra til jeg så vidt klarer å bevege beina. Det er godt vi bor rett ovenfor treningsstudio så jeg ikke har så langt å gå hjem etterpå. Jeg leser blant annet to blogger som skriver mye om trening, direkte link til de her og her. Jeg tar også veldig gjerne imot tips fra dere om dere har noen. 

  Nå skal jeg gjøre litt matte før jeg går å legger meg, kvelden har jeg brukt på Helwig selvfølgelig, og der skal jeg også før skolen imorgen. 

 • CHRISTMAS SHOPPING  Etter siste time idag drar jeg downtown for å prøve å bli ferdig med de siste julegavene før final week begynner. Tror aldri jeg har vært så tidlig ferdig med julegavene før, og det må være verdens deiligste følelse :) 


  Bilde fra fredag :)

 • THIS IS MY WINTER SONG FOR YOU • IT'S THE SECOND DAY OF DECEMBER  Jeg vil tro at nesten alle blogginnleggene mine fram til jeg reiser kommer til å handle om hvilken dag i desember det er, for det minner meg om hvor få dager det er til jeg er hjemme! Idag våknet jeg ganske tidlig av meg selv, så satt i sengen og leste litt blogger og gjorde lekser. Da ara var det på tide med litt frokost, som forsovidt bare besto av frukt og cottage cheese.. Jeg tok med en pause fra leksene i to tiden og gikk for å trene litt. Hadde ikke noe plan for treningsøkten, så endte opp med å løpe litt og trene mage/rygg før jeg gikk å spilte litt soccer med Max, merker at jeg ikke har verdens beste kondis når jeg blir sliten av å stå i ro og sentre litt..


  Pakkekalenderen for idag - en liten søt bok som heter "En liten bok til min datter" :)


  Helt ok :) 


  Ny favoritt lemonade, 0 kalorier også :) 


 • FINAL WEEKS  Nå er det bare to uker igjen av semestert, en uke med vanlig skole og en uke med final exams. Jeg har heldigvis bare en skikkelig final exams, da jeg ikke har det i både tegning, writ1000 og personal health klassen min. Jeg er ferdig med siste essayet som er som en slags final exam i writ1000, så heldigvis litt mindre å gjøre. Jeg gleder meg faktisk til final exam siden jeg bare har en og dermed har fri store deler av den uken. Skjønner ikke helt at etter to uker med masse skole nå så er jeg hjemme, om akkurat to uker sitter jeg på flyet hjem nå, TO UKER!! 

  Ikveld ofret jeg en kjekk lørdagskveld for å bli ferdig med så mye som mulig.. mens alle vennene mine er ute og har det kjekt, sitter jeg inne å gjøre lekser. Mamma og pappa - dere burde være stolte av meg :) 

 • BECAUSE IT'S DECEMBER  Lørdag og 1.desember ♥ 


  bilder sier mer enn 1000 ord 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits