karolinems -

GODT NYTTÅR LESERE!

 • BEST OF 2011
  Jeg fikk besøk i påsken av Susanna! :) 


  Feiret 18-årsdagen min med familien! 


  Jeg har sett min bror spille europacup mot et hviterussisk lag! 


  Jeg har fått 3.plass i NM med Nyborg jenter U19


  Feiret 30 årsdagen til fetteren min! 


  Vært modell for onkelen min! 


  Feiret jul! 


  Vært på besøk hos Astrid i Oslo :) 


  Vært i Kristiansand en uke med dette søte vesenet! 


  Kjørt på dagstur til Sogndal for å hjelpe Cato og Hege å flytte! 


  Kjørt gul taxi i New York! 


  Vært turist i New York! 


  Tatt mange bilder av solnedgangen på Clearwater Beach! 


  Vært i fornøyelsespark i Florida! 

 • NEW YEAR'S EVE  omg, jeg har nettopp sett den beste filmen på lenge, kanskje fordi Zac Efron var med som en av hovedrollene, og han var KJEKK! I tillegg var Ashton Kutcher med, og med Zac Efron og han i samme film må den jo bli bra! I tillegg handler den om New York og utrolig masse er filmet på Time Square, så jeg satt og sa ifra til Kathrine hver gang jeg så en plass jeg hadde vært, som var de fleste plassene! Anbefaler alle å se den! 


  DAMN! ♥
   

 • AVHENGIG?  Jeg har sett ferdig sesong 1 av Gossip Girl på 4 dager, så litt avhengig ja.. 
  Begynte 1.juledag, og da jeg oppdaget at jeg hadde sett siste episode igår kveld ble jeg lei meg!
  Siden jeg desperat prøver å spare penger til Chicago, så klarte jeg å la vær å kjøpe sesong 2 idag!   Give me more! 

  Nå har jeg begynt på sesong 1 av  One Tree Hill, og sier dermed god natt med en episode med det!  

 • HÅP, DRØMMER OG PLANER FOR DE NESTE 365 DAGENE - DAG 15  Da var jeg kommet til siste dag på challengen, og jeg skal for en gangs skyld prøve å skrive et litt lengre innlegg enn de andre har vært! 
  Siden jeg går siste året på videregående er håp, drømmer og planer noe jeg burde vite masse om! Jeg håper og drømmer om en gang å få bo i New York, men tror nok ikke det blir innen 365 dager! I stedenfor har jeg planer om å muligens studere i Chicago til neste år, og forhåpentligvis de 3 neste årene! Visst planene mine ikke blir som tenkt, så kommer jeg nok til å befinne meg i Bergen istedenfor, hvor jeg egentlig hører hjemme! :)
   

 • NOE DU ER REDD FOR - DAG 14  Jeg kan jo alltids nevne forskjellige dyr og sånt, men tenkte å skrive om noe litt viktigere i livet! 
  Det jeg er mest redd for er det å miste venner og familie! 
   ♥

 • ET BILDE SOM GJØR DEG GLAD - DAG 13

  Dette bilde gjør meg glad fordi det er fra en av de første dagene i New York med familien i sommer! 

 • DITT FAVORITT SITAT - DAG 12  Dette kan jo bli vanskelig, men jeg velger et som handler om volleyball! Jeg aner ikke hvem som har funnet på det, men det er "volleyball is not a sport, it is a lifestyle!" Dette gjelder hvertfall for oss som går på tvn, siden alt vi gjør handler om volleyball omtrent! 


   

 • OUTFIT JULAFTEN

 • ET STED DU HAR REIST TIL - DAG 11  NEW YORK! Blir virkelig ikke lei av å skrive om det jeg! 
  Omtrent fra det sekundet vi fikk bagasjen vår og gikk ut for å finne taxi var jeg oppe med kamera og tok bilde av alt mulig rart! Men siden det er julaften idag, så gidder jeg ikke skrive om det idag! 

 • DIN FAVORITTSANG - DAG 10  F

  Favoritt julesang ♥ God Jul alle søte lesere! 

 • ET BILDE DU HAR TATT - DAG 9
  Solnedgang på Clearwater beach i Florida! 

 • EN SANG SOM PASSER TIL HUMØRET - DAG 8  Siden det er jul tenkte jeg å finne en julesang! 
   


  Syns den er mye finere når Hanne Krogh synger den, men fant ingenting på youtube!
  Selv om jeg egentlig hater snø, så syns jeg det er litt koselig å være ute å ake om vinteren, men klarer meg som oftest med en halv time så er det nok for resten av året! :)  

 • WISHES - DAG 7  hmm.. 

  wishes, so many! Største ønske nå er å ha en fin jul med familien, rekke å slappe av og kose meg masse! :) 

  Siden bildeopplastningen ikke fungerte ble dette et veldig kjedelig innlegg, jeg orker ikke skrive så mye heller! Har vært på jobb fra 9 til 5 idag, også en tur ut for å kjøpe litt julegaver og sånt, så sliten! 

 • PLANER FOR FREMTIDEN - DAG 6  Siden jeg går siste året på videregående er faktisk planer for fremtiden noe jeg burde vite litt om! 
  Egentlig var planen å flytte hjem igjen til Bergen, jobbe og tjene penger, deretter reise litt rundt i verden før jeg bestemmer meg for hva jeg vil gjøre seinere! Meeeeeen, nå kan det se ut til at det kanskje blir studier og volleyball i Chicago på North Park University!

  Hva er dine planer? 

 • NOE DU GLEDER DEG TIL Å GJØRE - DAG 5  Jeg må virkelig lære meg å gledes over det som skjer her og nå, for ser alltid fram mot ting istedenfor å ha det kjekt når ting skjer! Men er viktig å ha noe å se fram til også da! 
  Noe jeg gleder meg til å gjøre nå er først og fremst å feire en fin jul med familien, men neste store ting som skjer er USA-tur, som faktisk akkurat er to måneder til nå! Ettersom vi snakker mye med Ingebjørg, hun som fikser turen, og hun forteller alt det gøye gleder jeg meg bare mer og mer! 

  Looking forward to it! 

  Har du vært i Chicago?
   

 • DITT DRØMMEHUS - DAG 4  Jeg henger litt etter med challengen min, skulle trodd jeg fikk litt tid til det siden det er ferie, men jeg gjør noe hele tiden! 
  Men tilbake til saken - mitt drømmehus!
  Jeg elsker å lese interiørblader, så har mange idèer til hvordan huset mitt skal se ut! Helst vil jeg ha 3 hus, sånn at jeg kan ha 3 forskjellige stiler. Uheldigvis blir jeg nok ikke rik nok til å ha 3 hus, så om drømmehuset mitt skal være veldig moderne, i lyse farger, stort soverom med walkincloset ofc, også helst ligge med havet, så kan jeg ha store vinduer mot sjøen!  


  Something like this! 

   

 • BORTE BRA, HJEMME BEST!  åå, endelig hjemme og nesten ferdig oppakket! Jeg fikk bestemme middagen idag, og det ble noen rare pannekaker! 
  Er ikke lett å lage mat når man plutselig skal finne oppskrifter uten mel eller bruke glutenfri melblanding..
  Når maten endelig var spist, gikk jeg opp for å pakke opp og innså enda en gang at jeg har altfor masse klær, lurer på når jeg skal lære.. Nå har jeg endelig klart å få plass til alt noen plasser, og jeg har bestemt meg for at imorgen skal jeg rydde gjennom alle klærne mine og finne ut hva jeg kan kvitte meg med! Tenkte kanskje å lage en salgsblogg, siden jeg har utrolig masse klær som er fine, men som jeg ikke bruker! Interessert? Tell me .. 
  Når jeg i tillegg sitter å stresser med å få plass til alt, kommer min bror inn med klær han ikke skal ha, og jeg sier ikke neitakk til store hettegensre som er chill å bruke på toppvolley! I tillegg prøver jeg å hive min bror ut, sånn at jeg kan ta hannes rom når jeg eventuelt flytter hjem igjen, for har ikke sjanse til å få plass til alt på mitt rom! 
  I tillegg til to klesskap som er stappfulle, har jeg også 3 store ikeaesker under sengen min med klær jeg aldri bruker, omg..! 

  litt kjoler..

  har du mye klær?

 • MITT FAVORITT TV-SHOW - DAG 3  hmm, det tror jeg nesten må være Gossip Girl! 

  Etter å ha lest alle bøkene sånn ca 10 ganger, så begynte jeg å se på serien også! 
  Siden det handler om mote, New York og gossip, falt det fort i smak! 
  Serien handler om rike ungdommer som bor på Upper East Side på Manhattan, går på private jente og gutteskoler!
  For det meste er det gossip, shopping og festing det går i!


  Når jeg skrev om gossip girl fikk jeg lyst å se det, vet hva jeg skal gjøre i kveld hvertfall! 

  Ser du på gossip girl ? 
   

 • JULEFERIE  Aaah, om noen få timer sier jeg meg ferdig på skolen for i år og drar hjemover! 
  Baggen er pakket, rommet er vasket og jeg er utålmodig! Sitter bare å venter på at skoledagen kan bli ferdig, sånn at jeg kan komme meg til Ropeid og bli hentet av pappa! Så snill som han er kjører han ned å henter meg sånn at jeg kan få øvelseskjøre litt hjem, merker jeg begynner å få litt press på meg med lappen siden alle andre har fått den og jeg ikke har begynt med kjøretimer engang..
  Blir deilig med en rolig start på ferien med helg først, før det blir masse jobbing for å tjene litt penger til Chicagoturen, som det forresten bare er to måneder til nå! Om jeg gleder meg? Jaaaaa! 

  Det har forresten blitt skikkelig mye frost her i natt, og det er isglatt overalt! Håper ikke det er sånn når jeg skal kjøre hjem! :o Det er også helt tåkete, så jeg ser bare skolen.. 


   


  Fin sang ♥

  når har du juleferie?

 • JULEBORD 2011  Igår var det dekket på bordene for vårt siste julebord på tvn, og ikke minst Olaug som slutter på onsdag! 
  Trenerne var forståelsesfulle og gav oss god til før vi skulle spise, så etter en kort treningsøkt var det bort for å dusje og fikse seg, veldig uvanlig for oss å sminke oss og gå med kjole her, siden vi bor i treningsklærne omtrent..  
  Klokken 18.00 satt de fleste samlet og i finstasen i matsalen! Etter en god forret var det litt underholdning, deretter dessert og mer underholdning helt til klokken viste ca 21.00.

  Det er en tradisjon at husmoren gir alle som slutter en blomst på slutten av året, men siden hun slutter selv til jul, så hadde vi i 3.klasse kjøpt roser, også gav vi henne en og en rose! :) 


  Søte Elise


  Ett stykk handsome gutt i Moods Of Norway dressen sin! 


  Susanna ♥

 • NOE JEG SAVNER - DAG 2  hmm, vanskelig.. er jo utrolig mye jeg savner, men må liksom velge en ting! 
  Selv om å begynne på toppvolley er det beste valget jeg har tatt, så savner jeg noen gang å bo hjemme!
  Å flytte for seg selv krevet utrolig mye ansvar, uansett om vi får mat og alt det servert!
  Om jeg forsover meg kommer ikke mamma eller pappa å vekker meg, alt jeg vil ha av mat og ting vi ikke får servert her må jeg kjøpe selv! Verst av alt er å reise hjem, fordi det er så utrolig stress! Heldigvis kommer verdens beste pappa å henter meg her imorgen, etter forhandlerbesøk i Haugesund! :) Kan vel ikke sjule at jeg gleder meg til juleferie nå, endelig litt tid med familien i år!


  Gleder meg til å komme hjem til denne familien jeg! 
   

 • EN DRØM FOR FREMTIDEN - DAG 1  Takk til Tonje for dette innlegget som mindte meg på at jeg måtte skrive det siden jeg hadde en challenge! 

  drømmer har jeg mange av, men en som er verdt å nevne må nesten være at jeg har utrolig lyst å bo i New York og helst på Manhattan en gang i framtiden! Etter jeg var der i sommer er jeg totalt forelsket, og jeg kan ikke vente med å dra ned igjen der! Å kunne sykle gjennom Central Park hver dag, sitte på Time Square å se alle de rare folkene, shoppe til jeg ikke har mer penger igjen, spise billig fastfood! ååå, drømmen! ♥
   

 • 15 DAGERS CHALLENGE  Jeg fant en 30 dagers challenge hos en annen blogger, men siden jeg ikke orket å ha alle 30 fjernet jeg noen og tok bare med de jeg ville ha mest! :) 
  Så her er min 15 dagers challenge!

  Dag 1 - En drøm for fremtiden
  Dag 2 - Noe du savner
  Dag 3 - Din favoritt TV-show
  Dag 4 - Ditt drømmehus
  Dag 5 - Noe du gleder deg til å gjøre
  Dag 6 - Planer for fremtiden
  Dag 7 - Wishes
  Dag 8 - En sang som passer til humøret
  Dag 9 - Et bilde du har tatt
  Dag 10 - Din favorittsang
  Dag 11 - Et sted du har reist til
  Dag 12 - Ditt favoritt sitat
  Dag 13 - Et bilde som gjør deg glad
  Dag 14 - Noe du er redd for
  Dag 15 - håp, drømmer og planer for de neste 365 dagene 

  Jeg begynner imorgen :) 

 • SÅ MYE Å GJØRE, SÅ LITE MOTIVASJON  ååårh, blir stresset at å tenke på at jeg har 3 innleveringer som skal leveres før jul, og helst før fredag så jeg slipper å gjøre de hjemme! Enda mer stresset blir jeg over at jeg faktisk ikke orker å gjøre noe nå, siden jeg omtrent siden begynnelsen av November har druknet i innleveringer og prøver! I tillegg er det julebord for tvn imorgen, som vil si at jeg må pynte meg og ha det gøy, noe som blir vanskelig med tanken av alle innleveringene jeg må gjøre! 
  På fredag kommer min snille pappa å henter meg, og jeg kan endelig reise hjem for to-ukers tid!
  Tror aldri jeg har gledet meg så mye til å reise hjem faktisk! Jeg skal prøve å jobbe så mye som mulig, sånn at jeg kan få masse penger til Chicagoturen! Jeg har ekstremt lyst på tattovering, og tenkte å se om jeg får tid til det også en gang i ferien! I tillegg skal jeg nyte deg å bli vekket av mamma eller pappa istedenfor den forferdelige alarmlyden på mobilen min, jeg skal være masse med familien og kose meg! Spise masse usunn og god mat!

  Beste sommerferien jeg har hatt var da vi dro alle sammen til New York og Florida i 3 uker denne sommeren, lenge siden familien har vært så mye sammen! 
   

 • JUSTIN BIEBER PARADE  Jeg satt å så gjennom noen bilder fra sommeren som var, da jeg plutselig fant et fra Kristiansand i sommer! 
  Vi hadde akkurat vært på Hotell Norge og spist, og da vi kom ut og skulle ned igjen til banene kom det et tog av jenter i lilla klær og plakater der det sto "Justin Bieber til Norge" osv, måtte jo selvfølgelig ta opp kamera og prøve å ta bilde av de, men siden de var halvveis forbi oss når vi kom ut så ble det ikke så bra! 

  Jaaaa... 


   

 • SKO VS SKO  Åårh, jeg er jo medlem på en side som heter Members.com, og nå har de masse sko fra Nelly der til veldig lite penger! :O 
  Jeg fant to par sko jeg ville ha, men klarer ikke bestemme meg helt!

  Hvilket av parene syns du var finest? Begge koster 99 kr 

  Visst du vil bli medlem så bare skriv mailen din i kommentarfeltet, så kan jeg invitere deg :) 


   

 • FERDIG!  Ååh, så deilig det var å trykke på "lever" knappen på den siste tentamen før jul! :D 
  Endelig ferdig med alt, nå gjenstår det bare 3 innleveringer før jeg drar hjem på fredag for en lang og deilig juleferie!  


  Random bilde fra piratkro :)
   

 • SOMEONE TO LOSE  Jeg har blogget lite de siste dagene, men ikke så mye som har skjedd i tillegg til mye skole! 
  Idag har vi forberedelsesdag til tentamen i samfunnsøkonomi, og jeg håper på å sitte med boken i fanget resten av dagen!
  Fant en fin sang :)  

  Hva  er dine planer for dagen?

 • DAGEN IDAG MED SILJE  Dagen idag har jeg vel tilbring med Silje omtrent hele dagen! 
  I 12 tiden gikk vi ned til sentrum for å kjøpe noe godt til kvelden! Egentlig var brownies planen, men siden vi ikke fant glutenfri brownies, så kjøpte vi muffins, melis og melkesjokolade istedenfor! Siden en av lederne for tvn var nede for å hente noen som er på samling her, så fikk vi han til å hente oss igjen etterpå i avtale om at vi sitter barnevakt for de søte barna hannes visst de skal noe! Så kanskje jeg har fått en ny jobb nå..
  Med en gang vi kom tilbake begynte vi på muffinsene sånn at vi rakk å gjøre de ferdig før vi gikk for å spise grøt til lunsj! Skulle tro at så mye grøt jeg spiste burde holdt resten av dagen, men når muffinsene var ferdig fristet det altfor mye, så jeg spiste likeså to muffins også...
  Etter en lang pause fra all maten, fikk vi i oss litt middag og fikk med noen andre i bassenget for å trene vekk igjen alt drittmaten vi hadde spist idag! Resten av kvelden ble brukt til å spise litt muffins og se House på Silje sitt rom! :) 

  Lyse muffins med melisglasur og hakket melkesjokolade, NAM! 

  Hva har du gjort idag?
   

 • BESTILT BUKSE FRA MEMBERS.COM  Jeg hadde egentlig planer om å la vær å bestille klær rett før jul, men når man får en fin skinnbukse til prisen av 199 fra members.com så må man jo nesten bare gjøre det? 
  Vel, jeg gjorde det hvertfall, og jeg gleder meg til å prøve den! Håper bare størrelsen passer, så jeg ikke må sende den inn igjen og få ny! 

  Hva syns du?
  Jeg elsket den hvertfall!  

   

 • VINNERE 2011  Utrolig nok vant vi julegristurneringen, noe jeg ikke hadde trodd i forveien! I hvertfall ikke med meg som mottakslibero, siden mottak er det jeg er dårlig i .. 
  I år var det gjort litt mer utav det, så lagene ble delt inn før turneringen, vi fikk vafler og kake, brus, hamburger, pølse og pepperkaker! I tillegg var det premie til beste lag og beste kostyme siden vi skulle kle oss litt ut, og siden vi vant fikk vi en tvn t-skjorte som jeg allerede har sånn 5 av og en marsipansjokolade som jeg ikke tåler, så gav den til treneren min istedenfor! :)  


  Tonje er klar til krig! 


  Eirin også! 


  Ikke Mathias derimot, han liker å se ut som en teletubbies! 


  Jeg fant en av nissens reinstyr, men hun hadde mistet de greiene hun skulle ha på hodet.. 


  Jeg har stått i mottak, noe som bokstavlig talt gikk til helvete..


  men med en god legger og gode angripere, klarte de å fikse ballen jeg tok imot og vi vant hele turneringen! :D 


 • JULEGRISTURNERING  Idag er det julegristurnering som står på planen for toppvolley elevene ! 
  Lagene er laget, og de fleste har planlagt navn og drakter!
  Siden det er hemmelig hva vi har, så kan jeg ikke avsløre våres drakter, men kan hinte med et bilde! :)


  Hva er dine planer idag?

 • LET'S TAKE A CHANCE  IT'S BETTER TO TAKE A CHANGE AND REGRET, THAN REGRET THAT YOU DIDN'D TOOK THE CHANCE?

  Idag var jeg og Elise på et lite møte med hun som fikser USA turen i vinter! Egentlig skulle hun bare vise oss litt om hvordan vi søker osv siden det er et skjema på flere sider og vi må skrive stil om oss selv og sånt, men så nysjerrig jeg er så ble det veldig mange spørsmål og alt, og da tok det plutselig en og en halv time før vi måtte løpe til trening!
  Må innrømme jeg har vært litt skeptisk til det egentlig, men da jeg fikk svar på spørsmålene mine idag ble jeg veldig giret! I tillegg kan jeg slutte etter et halvt år om jeg ikke syns det var kjekt!

  Og siden Aurora går det i år, så virker det litt mer betryggenes og jeg gleder meg masse til å besøke henne i vinterferien! Og visst jeg bor i Chicago kan jeg se så mange Chicago Bulls og NHL kamper jeg vil omtrent! :D


  jeg gleder meg hvertfall til å se de spille når vi skal ned der! :D

  har du sett chicago bulls spille?

 • VET DERE HVA?  Idag begynte morgentreningen med bleeptest, til alles store fortvilelse!
  Etter å ha løpt oss i hjel til vi ikke klarte å gå mer, så var det jo balltrening som sto på planen, helt til strømmen gikk på hele sand og alt ble svart i hallen bortsett fra to ekstralys som var til veldig lite hjelp!
  Siden vi ikke visste hvor lang tid lyset ville bli borte, var vi i hallen og spilte 2 ball i mørket med bare finger og baggerslag, noe som faktisk var ganske underholdenes og morsomt! Da vi var ferdig med 2 ball, og det var 15 minutter igjen av treningen brukte vi resten av tiden på å tøye, og plutselig kom strømmen på igjen!

  Har ingen bilder fra treningen, så slenger med et random bilde av min bror og meg i Kristinansand en sommer! :)


  har du spilt volleyball i mørket?

   

 • STUDERE I USA?  Nå begynner det å bli på tide å finne ut hva jeg skal neste år, og da er muligens studere og spille i USA et alternativ..
  Om noen måneder reiser jeg sammen med en del andre jenter fra 2. og 3.klasse til Chicago for å besøke to universiteter der, men vi kan begynne allerede nå å søke hvor vi vil. Siden jeg ikke får besøkt alle og prøvespilt så må jeg lage en video av meg, og jeg hater jo å se meg selv på film.. Håper bare jeg har to snille storebrødre som vil hjelpe meg i juleferien, sånn at jeg får sendt den så fort som mulig!


  Kanskje jeg kommer til å bo i denne byen neste år?  Har du studert eller lyst å studere i usa?

 • MEMBERS.COM  jeg er medlem på en side som heter members.com der de selger masse merkeklær og tilbehør til fin pris!
  For å bli medlem må man bli invitert av noen, så om du vil prøve så bare legg igjen mailen din her så sender jeg deg en invitasjon! :D De selger blant annet klær fra wesc, diesel og quiksilver, til både damer og herrer!

  Tenkte å kjøpe meg denne kjolen her kanskje!

  Fra oneness til 189 kr!

 • UTÅLMODIG!  Kjenner det eneste jeg vil nå er å kle meg i fine kjole og sko å gjøre noe gøy!
  Helt siden begynnelsen av oktober nesten har det meste gått i ett, uten tid til noe kjekt!
  Jeg sitter å dagdrømmer altfor mye for tiden, og jeg trenger å pynte meg opp litt å se litt bra ut!
  Heldigvis er det bare en uke til julebordet nå, da får jeg endelig brukt den nye kjolen jeg bestilte på fashionlove!
  Jeg har funnet en fin topp på www.lipsy.co.uk som jeg har dødslyst på, så kanskje jeg er litt snill med meg selv idag og bestiller den!
  Sånn ser den ut, hva syns du?

 • JUL  gleder meg til å komme hjem og feire jul med verdens beste familie!


 • DØ SNØ!  Ååårh, jeg hater virkelig snø, og når jeg gikk for å spise frokost var det kommet enda mer enn i går, ville bare gå inn igjen å sengen og sove til all snøen er vekke igjen! Uheldigvis gikk ikke det siden jeg måtte på skolen for å ha forberedelsesdag til politikk og menneskerettigheter som jeg har tentamen i imorgen! Siden vi ikke har lærer enda, så gikk nesten alle tilbake på internatet bortsett fra Eirin og meg!


  dø snø!


  :((

  Har du mye snø?

 • 1 FINISH, 2 TO GO  Aaah, så deilig å være ferdig med norsktentamen, bare dumt det mest sannsynlig er den letteste også!

  Når jeg var ferdig idag gikk jeg tilbake på rommet og så The Nanny Diaries siden internetten var stengt!
  Sykt koselig film egentlig! Handler om en som akkurat har tatt en bra utdanning men blir Nanny istedenfor :)
   

  Nå skal jeg spise litt også er det beachtrening halv 4!

 • CUPFINALE NEXT!  åå, endelig kan jeg si at Nyborg er i cupfinalen, for 3.år på rad! Må si jeg har vært en smule nervøs for tap mot Tromsø idag siden de manglet en del spillere, men da Nyborg tok kontroll i 1.sett ble jeg ganske lettet!
  De møtes Førde i år også, men denne gangen i Oslo og jeg satser på motsatt seier fra ifjord!

  Bilder fra cupfinalen ifjord

  Stolt lillesøster av nr. 9 jeg ♥

  Skal du se cupfinalen i Oslo?

 • TENTAMENSUKER  Imorgen begynner tentamene for meg! Jeg skal ha tentamen i norsk, samfunnsøkonomi og politikk og menneskerettigheter! Gruer meg ganske mye til de to siste, siden jeg aldri har hatt tentamen i de fagene før!
  Dagen idag blir brukt til å laste ned filer fra itslearning som jeg trenger til norsken imorgen, siden vi ikke får bruke internett. Akkurat nå sitter jeg å gjør samfunnsøkonomiinnlevering, og rundt halv 1 tiden tenkte jeg å gå bort å trene litt styrke :)


  Hva er dine planer?

 • THE HOLIDAY  Siden nesten alle har reist vekk i helgen satte vi som var igjen på The Holiday i stuen idag!
  Skikkelig søt julefilm, fikk julestemning! :D
  I tillegg spiller superfine Jude Law i den, og alle er vel enig i at han er kjekk?


  nam!


  Anbefaler alle å se filmen, skikkelig julekos ♥

 • KONKURRANSE  Jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne et smykke fra scotch&soda, for å være med du også, trykk her!

 • KOSELØRDAG MED ELISE  Nå skal jeg snart ned til sentrum med Elise for å shoppe i de mange butikkene vi har her...
  Tenkte å gå i gåvebua og se om vi finner noe fint og billig julepynt, selv om alt egentlig er ganske dyrt der også skal vi ta sol! jeg ser faktisk ut som en snømann nå..
  Gleder meg til en koselig kveld med pepperkakebaking og julemusikk med de søte som er igjen her!

  Nam!

  hva er dine planer for idag? :)

 • BANKKORT ER EN FARLIG TING  Etter jeg ble 18 fikk jeg meg selvfølgelig vanlig visakort, noe jeg ikke burde fått!
  Altfor mange fristelser på å bestille ting på nettet, siden det er bare å trykke på litt knapper og skrive inn noen tall, så er det plutselig en pakke på vei i posten og litt mindre penger på kontoen min..
  Enda lettere ble det da jeg oppdaget www.polyvore.com, siden alle plaggene man bruker til å lage outfit av har en link der man kan trykke også kommer man rett inn på siden!
  Heldigvis har jeg klart å ikke bestille noe, men så utrolig mye fint det finnes på nettet!

  It's true, i love it!

  Handle du mye på nettet?

 • DREAM BIG  Tror jeg faktisk har klart å bestemme meg for tattovering nå, og siden jeg vil ha det på håndleddet ble det litt langt med "follow your heart, and your dream will come true", så derfor tenkte jeg kanskje "dream big" på håndleddet!
  What do your think?

  Siden jeg tenker å ta den i juleferien må jeg jo ta den i Bergen, så lurte på om noen har tatt der en plass de kan anbefale? :)

  Blir slik som dette med "dream big" • TATTOVERING?  Jeg har lenge hatt lyst på en tattovering med en tekst eller et bilde som har en fin betydning eller et fint ordtak :)
  Er veldig usikker på hva jeg skal ha og hvor jeg skal ha den da, så kom gjerne med tips, da hadde jeg blitt glad!
  Tenkte kanskje en liten tekst på håndleddet, men jeg vil ha "follow your heart, let your dreams come true" eller noe sånt, og det blir litt langt på håndleddet!

  Noe lignenes dette, fint?

  Har du tattovering?

 • FREDAG OG FRIHELG  Endelig fredag, og denne uken har gått overraskenes fort faktisk!
  Jeg har hatt 6 timer på skolen idag, og har seint trening fra 4-6!
  Jeg fikk endelig speilreflekskameraet mitt igjen igår, siden jeg glemte det hjemme forrige helg!
  Så fra nå av blir det ikke så mange mobilbilder lengre!
  I adventskalenderen idag fikk jeg en fin lilla telysholder, noe som trengs for å gjøre rommet mitt litt mer pyntet til jul!


  Takk mamma og pappa ♥

  Helgen skal bli brukt til litt juleshopping i de mange butikkene vi har her, lekser, litt sol siden jeg snart matcher snøen som kanskje kommer og slappe av med fine folk! :)

  Hva er dine planer for helgen?

 • JUL I BLÅFJELL  Etter testingen idag skyntet vi oss bort for å få i oss litt mat og dusje før klokken kle 18.00, hvorfor?
  Joo, for da begynte Jul i blåfjell! Tror vi er den barnsligste gjengen, sitter syv 18 åringer og synger med på sangene!

  Wii, kos!

   

  Har du sett Jul i Blåfjell idag?

 • TESTING AV RESTEN  idag tror jeg vi skal teste det vi ikke har testet til nå, skal hvertfall begynne å se om vi blir ferdig med alt!
  Idag kommer de litt mer krevenenes testene, som linetouch, fan, push ups, sit ups, medisinballkast og benkpress! Heldigvis syns jeg sit ups og benkpress er gøy, så jeg får bruke de som litt motivasjon!
  Blir deilig å være ferdig med alt dette, og bare ha bleep igjen!


  Lengter litt etter sol og varme igjen, slik at vi kan benytte oss av denne fine stranden jeg! :)

 • JULESTEMNING OG JULEMUSIKK  Nå er rommt pyntet til jul, og julestemningen kommer gradvis!
  Jeg har begynt med en julespilleliste på spotify, men er veldig dårlig til å finne sanger!
  Så om du vet om noen fine jeg ikke allerede har på listen, så vær så god og kom med tips! :)
  Her er det jeg har til nå, hehe! :)


  Har du fått julestemning?

 • BLOGGER JEG LESER  kommer snart..

 • OM MEG  kommer snart..

 • STUDENTSKORTETS ADVENTSKALENDER  Er med i trekningen om mange fine gaver på studentkortets adventskalender!
  For å bli med du også, trykk her! • 1.DESEMBER  Yay, endelig! :D
  Jeg gikk ikke sove skikkelig i natt, så når jeg våknet 03.30 trodde jeg det var morning og jeg kunne gå å åpne kalenderen min!
  Her er det jeg fikk idag, litt julekos på rommet nå! :)

  Koselig! :)

  Grunnen til at jeg er så tidlig oppe er morgentrening, så nå må jeg gjøre meg klar og løpe bort i hallen!
  Ha en fin 1.desember alle sammen! :)

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits