karolinems -

Girls night outGod morgen, eller kanskje god formiddag snart! 

Igår var planen egentlig å sitte hjemme å gjøre lekser hele kvelden. Denne uken har jeg nemlig first draft på researchpaperen min og en spanskprøve på onsdag og en annen innlevering på fredag, men da Bri sendte melding og sa hun følte veldig for å komme seg ut av leiligheten så var jeg ikke så vanskelig å overtale. Selv om jeg egentlig har veldig lite penger og bør priotiere andre ting, så syns jeg også det er viktig å gå ut og ha det kjekt med venner en gang i blant. Heldigvis ville Bri spare penger også, så vi tok t-banen inn istedenfor taxi, og vi dro så tidlig at vi slapp av å betale for å komme inn dit vi dro først. 

Vi dro på to forskjellige barer, og på den andre baren kom en kompis av Bri og møtte oss. Jeg hadde det utrolig kjekt selv om det bare var oss 3, jeg var såå sliten etter å ha danset hele kvelden at så fort jeg kom tilbake til Bri sin leilighet sluktnet jeg på sengen hennes. På vei hjem idag stoppet jeg på Dunkin for å kjøpe meg en svær iskaffe, og nå håper jeg virkelig at adhd medisinen min og kaffen sanrt begynner å hjelpe slik at jeg kan få gjort litt skolearbeid. Jeg vurderte å lage risengrynsgrøt til frokost idag, men jeg tror jeg venter med det til tirsdag. Da tenkte jeg å lage grøt og se på blåfjell, og selfølgelig åpne første gave i adventskalenderen min. Når det kommer til jul så kommer jeg alltid til å oppføre meg som en 10 åring, julen må være min absolutt favoritthøytid. 


 • Short hair, don't care  Håret mitt er kanskje ikke sånn veldig kort, men jeg klippet av godt over 10 cm, og for en som ikke har klippet håret skikkelig på over 2 år så er det ganske mye. Jeg er kjempefornøyd, og det at jeg bruker mye mindre tid på å vaske og fikse håret er jo også et pluss. I tillegg sparer jeg penger på shampoo og balsam, hehe. 

  De fine bildene er det min kjære "tante" Bodil som har tatt, sjekk ut facebooken hennes her for å se flere fine bilder hun tar :)  • Campus tour  Hei dere! 

  Idag dro jeg til Bridgewater State University sammen med Bodil, faren til Bodil og Peter. Jeg hadde nemlig meldt oss på campus tour, og jeg spurte om Peter og faren til Bodil ville være med og se siden det er der Haakon går nå. Jeg har vært der en gang før med Haakon når UMass spilte de i tennis, men det var på en helligdag, så det meste var stengt og det var veldig få studenter der. Jeg liker skolen veldig godt, så jeg håper virkelig jeg kommer inn! I tillegg stoppet vi på Marylou's igjen og kjøpte iskaffe etterpå, jeg kommer til å bli fattig av å gå det for å si det sånn, bedre iskaffe skal man leite lenge etterpå.


  Resten av dagen har jeg jobbet med lekser, jeg har annotated bibiolography som skal leveres imorgen, og det mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Tok meg nettopp en liten pause og lagde muffins, innså etter og ha lest samme artikkel 4 ganger uten å fått med meg hovedpoenget at det var på tide å gi hjernen en pause og gjøre noe annet istedenfor. Nå lukter det nystekte muffins på hele kjøkkenet, og så fort de er ute av ovnen skal jeg sitte meg ned for å fortsette med leksene.  Nå er det bare to dager til thanksgiving, jeg tror thanksgiving må være min favoritt "ferie" i USA, kanskje fordi jeg elsker kalkun så mye? Gjett om jeg gleder meg til å stappe i meg kalkun, waldorfsalat og masse godt tilbehør, hehehe. 

 • This is what Sundays are for  Hei dere!

  Idag våknet jeg overraskende nok av meg selv klokken 8, selv om jeg ikke la meg før 3 i natt. Siden jeg først var våken bestemte jeg meg for å ta på dataen for å se Nyborg spiller mot Førde, også var planen å sove litt mer etterpå. Jeg var ganske våken når kampen var ferdig, så bestemte meg for å stå opp istedenfor å sove videre. Jeg lagde meg en to-do liste over viktige ting som måtte gjøres idag, og jeg har utrolig nok fått gjort det meste av det. Etter jeg hadde ryddet rommet, vasket klær, ryddet kjøkkenet og spist frokost satt jeg meg ned for å gjøre lekser, og som pause mellom de forskjellige leksene så jeg litt på netflix.   Nå er nesten alt på to-do listen krysset av, og det jeg har igjen er de mindre viktige tingene. Nå skal jeg skrive pakkeliste for hva jeg trenger de 5-6 neste dagene, imorgen reiser jeg nemlig til Mattapoisett for å feire thanksgiving! 

 • Late night adventures  Hei dere! 

  Igår etter skolen dro jeg til Mattapoisett slik at jeg fikk sett teaterstykket Adam var med i, må helt ærlig innrømme at jeg ble veldig imponert. Teater har aldri vært noe greie for meg, men jeg drar fordi Adam vil at jeg skal komme å se det, og i stykket igår hadde han en ganske stor rolle. Det var faktisk ganske interessant og kult å se, og jeg er overrasket over at en gjeng med 16 og 17 åringer kan gjøre en så god jobb. Jeg fikk også klippet meg idag siden jeg var i Mattapoisett, og jeg er såååå fornøyd. Bodil og jeg tok noen bilder etterpå, så så fort jeg får de så skal jeg legge de ut her selvfølgelig. En ting er sikkert og det er at jeg både føler og ser mye mer voksen ut.

  Men over til overskriften, planen var egentlig å dra ut idag, men da vennene mine ville dra en plass hvor man måtte betale 190 kr for å komme inn, så ombestemte jeg meg. Har aldri skjønt meg på folk som gidder å betale så mye for å komme inn på en nattklubb eller bar, er jo bedre å gå litt billigere steder også heller bruke pengene på en drink. Istedenfor fikk jeg med meg Alex til å dra inn til byen med meg. Vi stoppet på "Finale" for å kjøpe dessert, egentlig skulle vi sitte der å spise, men vi kom rett før vi strengte så vi kunne bare kjøpe og ta med maten. Selv om vinteren nærmer seg så gikk vi ned til Fenuil Hall og satt oss ned der å spiste desserten vår. Fenuil hall var utrolig fint pyntet med julelys og det var skikkelig fint. Etter å ha spist desserten vår og bare gått litt rundt å sett, så dro vi hjem igjen.

  Nå skal jeg straks legge vekk dataen, innså nettopp at klokken snart er 3 og at det kanskje er på tide å sove. Imorgen er planen å rydde rommet, for det har jeg ikke gjort på en stund, også skal jeg gjøre leksene til mandag og øve litt til en prøve jeg har. Allerede på mandag igjen drar jeg tilbake til Mattapoisett for å være der en uke nesten. Det er nemlig thanksgiving, noe jeg selvfølgelig gleder meg veldig til, så vi har fri på skolen torsdag og fredag. 

 • Harvard sq  Hei dere! 

  Jeg kan ikke tro at det snart er Desember, føler jeg nettopp var hjemme i Norge. Etter alle timene mine idag dro jeg til Harvard Museum of Natural History, jeg har nemlig en innlevering i ene klassen min hvor vi måtte dra dit for å se på forskjellige ting. Etter jeg hadde vært dit dro jeg hjem for å gjøre ferdig leksene mine, jeg merker jeg har så utrolig mye mer tid nå som sesongen er over, og jeg kan faktisk gjøre leksene tidligere enn kvelden før. Nå er jeg ferdig med alle leksene til imorgen og fredag, og jeg kan slappe av og se netflix med god samvittighet. 
  Imorgen drar jeg muligens ut en liten tur siden jeg ikke har noe lekser jeg må gjøre, og på fredag drar jeg til Mattapoisett for å se teaterstykket som Adam er med i. Jeg skal også klippe håret mitt på lørdag, så det blir spennende å se hva jeg ender opp med. 

 • It's time for a change  Hei dere! 

  Igår spilte vi første runde i regionals, det endte desverre i tap og derfor vår siste kamp for i år. For meg betyr også dette slutten på min volleyballkarriere på UMass Boston, og mest sannsynligvis også for noen år frem til jeg får operert skulderen min slik at den fungerer igjen. 

  Men over til noe annet, nå som sesongen er over har jeg bestemt meg for å få en skikkelig hårklipp. Sist jeg var hos frisøren å klippet meg er over to år siden, og siden det har jeg bare hatt venninner som har stusset håret mitt litt av og til. Det er overraskende ikke særlig slitt, men det har ingen form, og er umulig å gjøre fint uansett hvor mye jeg prøver å style det. I tillegg kommer det til å gå mye fortere å fikse, og det kommer ikke tid å være så irriterende når jeg har skjerf på. 


  alle bilder fra weheartit

  Jeg farget nettopp håret rødt igjen, men nå vurderer jeg å farge det brunt igjen neste gang jeg farger det. Syns det var utrolig fint med brunt hår når det var så kort. Kommer til å bli utrolig deilig å slippe å bruke så mye tid på å fikse det, og jeg tror det kommer til å se mye bedre ut enn slik det er nå :) 

  Det kommer til å bli utrolig rart å ikke å volleyball hver dag, husker når vi sluttet sesongen på North Park så var jeg sååå glad for å være ferdig, men nå syns jeg det var skikkelig trist. Uansett skal det bli godt å ha litt frihet igjen, og jeg har planer om å begynne å gå på yogatimer om jeg skulle ha litt ekstra fritid etter leksene er gjort. 

 • #prayforparis
  ..and pray for rest of the world where there is terrorism every day

 • Trident Book Café  Hei dere! 

  Lenge siden sist, jeg har hatt litt problemer med å få bilder over på dataen etter jeg oppdaterte den, så ettersom jeg ikke har så mye tid til å oppdatere så har jeg rett og slett ikke hatt tid fordi det har tatt for mye tid å overføre bilder osv. 

  Siden sist har mye skjedd. På lørdag vant vi conference tournament, så på fredag spiller vi første runde i regionals. Vi var så heldige at vi kom i samme pulje som MIT, som ligger i Boston, så vi slapp å reise så tidlig. Selv om vi spiller mindre enn 30 min unna skolen vår så vil trenerne våres at vi skal bo på hotell, så imorgen etter folk er ferdig med timene, drar vi til MIT for å trene, også rett til hotellet etterpå.   Idag var det Veterans Day, så vi hadde tidlig trening siden det ikke var noe skole. Hver eneste gang jeg får muligheten drar jeg downtown for å gjøre noe, merker jeg blir skikkelig urolig av å bare være i leiligheten og på skolen hele tiden. Jeg har gått forbi en plass downtown sååå mange ganger som er en café og bokbutikk, så jeg bestemte meg for å ta med pc'en og litt lekser også sitte meg ned der for å gjøre lekser. Etter jeg hadde spist litt og gjort ferdig de viktigste leksene så gikk jeg litt rundt i butikken og de hadde all slags kule bøker. Tror jeg gikk rundt i nesten 30 minutter å bare så på alle de forskjellige bøkene de hadde. De hadde også utrolig mange glutenfrie kokebøker, så kanskje jeg må gå å kjøpe meg en snart. 

  Nå skal jeg prøve å rydde ferdig rommet mitt og pakke baggen min slik at Alex kan ta den med på skolen imorgen siden hun kjører. Jeg har ikke skole imorgen ettersom vi ikke har lab, så jeg tenkte å sove litt lengre og lage en god frokost før jeg drar på skolen å gjør litt lekser før vi må dra. 

 • Little East Conference Winners  Hei dere! 

  Endelig er november her, bare 1 måned igjen til adventstiden begynner. Desember må være min absolutt favorittmåned, jeg elsker alt som har med julen og advent å gjøre. I tillegg er jeg fortsatt så heldig at jeg får pakkekalender av foreldrene mine, så gleder meg også til å kunne åpne de. 

  Men over til noe annet, igår spilte vi siste conference game, og for å holde oss på første plass og vinne serien måtte vi vinne. Laget vi spilte mot er laget som slo de ut ifjor i turneringen, så vi var vedig revansjelystne. Etter en deilig seier kunne vi si oss fornøyd med serievinnere, og dette gjorde også at vi slapp å spille første runde i sluttspillet. Serien her er helt annerledes enn i Norge siden det er så mange lag her. Vi spiller på nytt på torsdag, og fra nå av er det vinn eller forsvinn. Vinner vi torsdag og lørdag, så er vi videre til Regionals, hvor vi møter vinnerene fra de forskjellige conferencene i New England. Går vi videre derfra går vi til Nationals og er blant de 8 beste D3 skolene i landet.  Igår var det også halloween, noe som er en stor greie her. Ettersom vi vant igår og ikke spiller igjen før torsdag, så fikk vi treningfri på mandag og kunne derfor dra ut og drikke.  Ettersom jeg ikke planla før på torsdag at jeg ville kle meg ut, så hadde jeg ikke så mange kostymer å velge mellom, så kledde meg derfor ut som Miley Cyrus fordi det var et enkelt kostyme å lage av det jeg hadde fra før av. Angret idag da jeg våknet med puten full av glitter som jeg hadde sprayet i håret, så nå skal jeg straks vaske hele leiligheten for glitter før jeg sitter meg ned å gjøre lekser resten av dagen.


  fine roommaten min ♥

   

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits