karolinems -

Happy late thanksgivingHei dere :)

Idag er det endelig første søndag i advent, og jeg har tatt med meg thanksgiving tradisjoner fra USA, så vi hadde thanksgivingmiddag idag. Jeg elsker kalkun, og kunne godt spist det litt oftere. Desverre tar det veldig lang tid og lage, og man må ha mye tilbehør. Det var også julegateåpning i Salhus idag, og jeg måtte selvfølgelig ned å ta litt bilder før vi spiste middag. 
Nå ligger jeg stappmett på sofaen og slapper av. Jeg klarer virkelig ikke å stoppe og spise når det gjelder kalkun, det er såååå godt! 

 • New in  Hei dere! 

  Idag har jeg vært på jobb i nestne 9 timer, men dro en rask tur innom Bikbok før jobb for å se om de hadde noe fint på salg. Jeg har nesten ikke shoppet noe som helst i høst når jeg har vært hjemme, rett og slett fordi jeg ikke klarer å bruke penger på sånt. Bikbok hadde mye salg idag, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe meg litt tilbehør, så kjøpte to armbånd, neglelakk og noen fine blondehårstrikk. 
  Forelsket meg helt i gullenken med de små hjertene på, gleder meg til jeg kan bruke det ♥

  Nå skal jeg stelle meg, også se en episode med Glee før jeg legger meg. Imorgen er det duket for 1.div rankingturnering i Bergen, og jeg gleder meg til å se kjente igjen :) 

 • Happy thanksgivin y'all  #tbt til thanksgiving ifjor.


  Nå skal jeg rydde litt på rommet, før jeg skal legge meg godt til rette i sengen med en kopp te og "the fault in our stars" 

 • good morning world  Hei og god morgen! 

  Etter litt for mange timer søvn kom jeg meg endelig opp av sengen tidlig nok til å kunne lage en god frokost, istedenfor å bare toaste to skiver og hive i meg. Tenker alltid at jeg har så god tid på morningen siden jeg ikke trenger å gå til bussen før 11.15, men jeg klarer aldri å stå opp tidligere enn 10 uansett. 

  Nå skal jeg kle på meg og dra på jobb. Halvveis i uken nå, og jeg jobber heldigvis ikke lørdag, 6 dager på jobb på en uke blir fort veldig mye. 
   

 • Long time, no see  Wow, jeg er virkelig dårlig til å logge meg på blogg.no for tiden og skrive litt om hva jeg fordriver dagen med. Nå er det kanskje ikke så veldig spennende og høre om alt jeg gjorde på jobb da, og ettersom jobb og trening er det eneste jeg har gjort på de siste 2 ukene så er det ikke så mye annet å skrive om. Men kan fortelle at jeg kanskje har fått meg leilighet i Boston, håper bare alt ordner seg der. I tillegg har jeg registrert meg til orientation, noe man må gjøre. Det eneste som må i boks er timeplan og eventuelt leiligheten, også er faktisk alt klart (!!!) til avreise. Er under 50 dager til jeg reiser, og nå er planen å tilbring noen dager i New York, før jeg tar toget til Boston, er der noen dager også drar jeg til Chicago for å besøke venner og hente resten av tingene mine :) 

  Nå skal jeg finne sengen, imorgen er ny dag med jobb også trening rett etterpå. I helgen spiller vi 1.div ranking i Bergen, og jeg gleder meg! 

 • Street Art  Hei og god helg! 

  Idag fikk jeg litt inspirasjon fra min onkel sin fotoside, så tok med meg kamera og vandret litt rundt i byn for å se om det fantes noe kult å ta bilde av. 

  Nå skal jeg snart legge meg. Imorgen drar jeg på dagstur til Førde for å se volleyball, jeg gleder meg! 

 • French toast med nutella  God morgen! 

  Hver morning når jeg våkner sjekker jeg alltid instagram, og idag kom jeg over et bilde av french toast med nutella, så da måtte jeg ha det til frokost. Jeg hadde 1 egg, 0.5 dl melk, litt sukker og litt kanel i en skål med flat bunn, lot brødskivene ligge litt i blandingen før jeg stekte de på middels varme til de var litt brunlig på begge sider. French toast kan toppes med utrolig mye, så her er det bare fantasien som sitter grenser.


  Må innrømme at jeg var en smule kvalm etterpå av all nutellaen, men det er verdt det :) nå skal jeg snart gjøre meg klar for jobb, jobber fra 12-19 hver dag nesten, men liker egentlig arbeidstidene mine veldig godt. 

 • PT time  Hei dere, håper alle har hatt en fin mandag! 

  Jeg startet dagen min med en personlig trener time (riktignok etter å ha slumret alarmen i evigheter). Hadde ikke timen før 12, så var heldigvis tidsnok og forholdsvis våken. Har jo så og si trent styrke sammenhengende siden jeg var 16, men det er ikke alltid like lett å se på sin egen teknikk uten andre tilstede, så vi gjorde bare knebøy, markløft og pull-ups hvor han hjalp meg å rette på teknikk osv. Fikk med to timer gratis når jeg meldte meg inn på treningssenteret, så har ny time på torsdag. 

  Nå skal jeg gjøre litt anatomi, før jeg har volleyballtrening ikveld. Håper ikke jeg er helt død på treningen på grunn av styrkeøkten tidligere. 

 • Er det for tidlig å høre på julesanger?  Vi er jo faktisk snart halvveis i november, og jeg begynner vanligvis i september..

 • Love Rosie  Hei dere! 

  Etter varetelling og kamp idag hadde jeg date med Mina. Vi dro på kino for å se "Love Rosie", også dro vi å spiste sushi etterpå. Syns filmen var bra, selv om den ikke hadde fått så bra kritikk. Var romantisk film, og den handler litt om Boston, så hva var det egentlig å ikke like?


  Fine Mina ♥

  Imorgen har jeg fri fra jobb, men skal faktisk på PT time. Fikk to gratis timer når jeg ble medlem på Nr1Fitness, så hvorfor ikke bruke de? 

   

 • Julegavetips til de som har alt  Hei dere! 

  Jeg kan tenke meg at jeg ikke er den eneste som sliter med julegaver til noen i familien. Er ikke lett å kjøpe ting til besteforeldrene som allerede har alt. Til slike folk er det greit å gi noe som kan brukes opp, og nå snakker jeg om Forever produkter. Alle trenger gode produkter til å ta vare på kroppen av og til :) 


  For eksempel kan Aroma Spa Collection være en fin gave til de som trenger å ta en lang og avslappet pause i badekaret etter alt julestresset. 

 • appreciate the little things  God onsdag dere! 

  Etter 9 timer på jobb idag var det veldig deilig å komme hjem, helle nedpå to julebrus (woho, litt tidlig ute), samtidig som jeg spiste middag. Gikk rett å la meg i sengen etterpå, og kunne med god samvittighet se litt på tv. For første gang følger jeg faktisk med på noe på tv, men siden jeg aldri rekker å se bloggerne på søndager, så ser jeg det heller på tv2 sumo.
  Nå skal jeg straks sove. Har fri fra Kitch'n imorgen, men skal dra å jobbe litt for Rikall, før jeg drar til mormor på besøk etter jobb :)

 • NCC i Linköping  Hei dere

  I helgen dro jeg til Linköping i Sverige for å se Nyborg sitt elitelag spille første runde i NCC, de spilte mot Gentofte fra Danmark og Linköping fra Gentofte. 
  Jeg er endelig ferdig med alle obligatoiske kjøretimer nå, og har bare oppkjøringen igjen. Jeg er litt smånervøs nå, men tror det kommer til å gå helt fint. Gleder meg sånn til å være ferdig! 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits