karolinems -

gårsdagenHei! 

tenkte bare å titte innom for å si at jeg lever fortsatt, jeg sitter på biblioteket akkurat nå og skal skrive en oppgave om styrketrening hvor jeg skal skrive om det er best med maskiner eller fri-vekter, og jeg må innrømme at dette er en av de kjekkeste oppgavene jeg noen gang har gjort. Jeg oppdaterer mer om igår når jeg er ferdig med oppgaven.


vakre Chicago ♥


 • happy thanksgiving  Hei dere! 

  Nå ligger jeg mett og fornøyd i sengen min, selv om det er over 8 timer siden vi spiste middag. Det er thanksgiving, og den høytiden her jeg har fått inntrykk av at amerikanerne liker best. Jeg feiret det på amerikansk vis med skandinaviske venner (+3 amerikanere) og vi koste oss masse. Vi lagde skikkelig thanksgiving middag, sa hva vi var takknemlig for og spiste så mye mat at vi tilslutt ikke kunne bevege oss. Etter middagen dro de fleste downtown for å se på alle de gale shopperne som er ute å shopper på Black Friday, mens jeg dro hjem for å gjøre lekser. Imorgen skal Elise og jeg dra for å møte Julie som er her for å spille kamp på lørdag, blir kjekt å se henne igjen.   Tracee og Paige 

  Daniel, Javier, Ryan og Diego

  Meg og Lita 


  Tuva, Tracee og Paige 

  Siden Maxi reiser snart for å spille soccer en plass lagde vi en liten beskjed på geléen til han :) 


   


   

   

 • Sunny days, pineapples and random parties  hei dere! 

  En kjapp oppdatering før vi stikker videre. Dagene våres går i å ligge ved bassengen og bli brun, litt shopping på outletsenter som endte med julegave til meg selv, noe fine og fargerike Nike Airmax som jeg er helt forelsket i. Igår dro vi på en fest med noen av vennene til Tuva og det var skikkelig morsomt, og idag blir det nok noe ligenede også. Er litt kjipt at vi ikke kan gå ut siden Paige og jeg ikke er 21 enda. 

  Alt i alt har jeg det ganske fint her nede! Imorgen venter Disney World, og jeg gleder meg masse :) 

 • Trygt framme i Orlando  Jeg har ikke Internett på dataen, men tenker å bare oppdatere om at vi har kommet oss trygt fram til leiligheten til Tuva i Orlando. Vi fikk champagne på flyet siden kapteinen som fløy skulle pensjonere seg, og de spurte ikke engang om de kunne få se id på at Paige og jeg var gamle nok! Når vi kom fram la vi bare fra oss tingene i leiligheten og dro for å handle mat, imorgen tror jeg vi bare skal slappe av med bassenget.

  Litt stress å ta t-banen med 6 kofferter og 3 håndbagasjer, men vi kom oss fram tilslutt.

 • Orlando, I'm coming for you  Heihei! 

  Jeg har hatt en ganske deilig og avslappendes dag, etter jeg var ferdig med alt jeg måtte fikse rundt 2 bakte Tuva og jeg muffins som vi skal ha med på turen imorgen, før jeg tok en lang og deilig dusj og kuret håret mitt. Resten av kvelden ble brukt til å slappe av og se film. Kofferten er pakket, så imorgen er planen å trene klokken 7, slik at jeg rekker å dusje og sånt og være klar til å gå 8.30. Vi drar fra en annen flyplass enn vi pleier som også er helt på andre siden av Chicago, så vi har litt lengre reisevei enn vi pleier. Vi drar i 12 tiden herfra og er i Orlando rundt 4 og jeg gleder meg sånn til å bytte ut buksene og genserene med shorts og fine sommertopper, jeg er virkelig klar for noen dager i ett varmere strøk. Jeg tar med dataen og skal prøve å oppdatere så ofte som mulig, men jeg vet ikke hvor mye tilgang jeg har til internett ettersom vi ikke har det i leiligheten. 


  bilde fra google

   


 • travle dager  hei igjen! 

  Oppdager at det plutselig går en tid mellom innleggene nå, men er ikke alltid jeg har tid til å tenke på bloggen eller faktisk har noe interessant å skrive om for tiden. Hverdagen min består som oftest av trening, skole, lekser og mat. Igår var jeg litt med Tuva og Paige mellom timene demmes og vi fikk pakket til Orlando, og på kvelden var jeg på basketball med Jane før vi dro å spilte litt badmington med Ryan og Diego. Idag er planen å rydde rommet og bare slappe av før jeg reiser til Orlando imorgen, jeg gleder meg så utrolig til å komme vekk fra denne kulden nå! 


  Tuva laget ett fint troll på armen min en dag på biblioteket 


  Og Tonje fikset kartet vårt, så nå har vi endelig ett helt kart :) 

 • Long and rainy day  Hei dere! 

  Jeg sto opp tidlig som vanlig, noe som egentlig er mye deiligere enn å sove hele dagen. Jeg hadde bestemt meg for å dra downtown idag for å kjøpe ny dagskrem før vi drar til Florida på torsdag, så jeg og Tonje dro ned der ganske tidlig slik at vi kunne være tilbake på campus før 4, idag var det nemlig planlagt pepperkakekos med ansa på ettermiddagen. Da vi skulle dra hjem fra downtown kom det plutselig ett utrolig uvær, istedenfor å gjøre som amerikanere å vente til det er over trosset vi regnet og gikk ned til t-banestasjonen. Det resulterte i klissvåte bukser, ødelagte papirposer og to kalde jenter. 


  Da jeg kom hjem hadde vi nesten oversvømmelse i hele leiligheten og det var flaks at Elise var hjemme da det skjedde og klarte å stoppe det verste! 


  Etter å ha tørket litt i leiligheten gikk vi bort til Tuva og Lita for å ha pepperkakekos med ansa, noe som var veldig koselig :)

   

  Nå skal jeg straks legge meg. Imorgen er det mandag igjen og ny uke, og jeg gleder meg til å stå opp 6.15 imorgen for å trene før jeg har time! 

   

   

  #USA #jul

 • finfin fredag  hola amigos! 

  Nå ligger jeg i sengen og skal sove tenker jeg, kvelden ble brukt på koselig middagsbesøk av Katy og Katy før vi dro på basketballkamp for å se jentene spille. Jeg har egentlig aldri sett de spille en hel kamp, men ble overrasket over nivået. De var ganske flinke og vant tilslutt. Resten av kvelden har jeg egentlig bare brukt på å ligge i sengen, se netflix og slappe av. Imorgen skal jeg opp for å trene så fort Helwig åpner, for å så bruke meste av dagen min på lekser, og tilslutt avslutte med å se basketballguttene spille første hjemmekamp for denne sesongen. 


  Jeg er som vanlig dårlig på å ta bilder, så poster ett bilde fra i sommer som jeg ikke tror jeg har postet før. 

 • fin start på helgen  god ettermiddag til dere hjemme i Norge :)

  Nå sitter jeg utenfor klasserommet jeg snart skal ha prøve i og ser gjennom notatene en gang til før prøven. Jeg sto opp klokken 6 idag for å lese litt og spise en god frokost før Paige og jeg gikk bort til treningssenteret for å trene litt. Vi begynte med intervaller før vi hadde styrke på overkroppen og jeg kjenner at jeg er sliten i kroppen etter en uke med mye god trening. Resten av dagen skal bli brukt på å gjøre lekser, før vi ikveld skal se sesonges første basketballkamp, noe jeg gleder meg masse til. 


  Tok dette bildet av solnedgangen igår når jeg skulle hjem fra biblioteket, elsker solnedgangen her selv om man bare ser den en liten stund. 

 • Don't like it? Change it  People change and things go wrong, but always remember, life goes on.

  Nå kommer det ett ganske ærlig innlegg, noe jeg egentlig aldri skriver fordi jeg aldri har likt å dele tankene og følelsene mine på en slik måte. Da jeg bestemte meg for å flytte til USA tenkte jeg at jeg alltids kan endre ting om jeg ikke liker meg, og det har jeg nå bestemt meg for å gjøre. Ikke misforstå, for jeg har det bra her i Chicago på North Park, men jeg har kommet til ett punkt der jeg vil videre, jeg vil vekk fra den "norske kulturen" som jeg kaller det jeg. Jeg har innsett at jeg ikke dro til USA for å være med nordmenn og svenske, men faktisk for å oppleve noe jeg ikke kan oppleve i Norge. Jeg har lenge tenkt på dette, men alltid vært for å lat til å gjøre noe, for det å bytte skole her i USA er ikke bare, bare for å si det sånn. Tilslutt bestemte jeg meg og innså at om jeg ville gjøre en endring så måtte jeg gjøre det selv, og det var da jeg begynte å kontakte skoler og bestemme meg for hvor jeg ville dra. Den jeg var mest redd for å si dette til var faktisk bestevenninnen min her, for jeg var så redd for å skuffe henne. Jeg innså jo etter jeg hadde fortalt det at jeg ikke hadde noe for å frykte, fordi dem som betyr noe kommer til å støtte deg i ditt valg uansett hva det måtte være. 

  Om alt går etter planen vil jeg mest sannsynligvis bytte universitet etter sommeren. Akkurat nå er jeg mest for noe rundt Boston området og hvertfall østkysten. Desverre er det mye som må gjøres først, jeg må sende videregåendekarakterene mine til evaluering, ta noe som heter TOEFL test som egentlig er en engelskespråklig test, så jeg tror det går fint. Jeg må skrive søknader til forskjellige universiteter, bestemme meg for hvor jeg vil gå om jeg kommer inn flere plasser. Sjekke med lånekassen at det vil gå fint med lån osv.

  Hovedgrunnen til at jeg gjør dette er vel egentlig fordi dette muligens er eneste sjanse jeg har til å bo i USA (med mindre jeg gifter med meg en amerikaner, men ta det med ro mamma, det er ikke planen). Jeg vil gjøre det beste ut av det, jeg vil oppleve masse, dra nye plasser, bli kjent med nye mennesker, oppleve amerikansk kultur, og gjøre det beste utav tiden min her borte. Jeg må innrømme at selv om jeg har hatt det veldig fint her i over 1 år nå så er det på tide å komme seg videre. Dette blir altfor skadinavisk for meg ettersom det er så mange norske og svenske her, og selv om jeg elsket det i begynnelsen er jeg over det nå.

  It's time to move on. 

 • Spontantur til Orlando  wii, happyhappyhappy! 

  Tuva skal bytte til ett universitet i Orlando etter jul, og da hun fikk en leilighet fra november av bestemte vi oss for å dra ned en helgetur. Jeg begynte å tulle med Tuva om det, men når vi sjekket billetter og fant til 2000 kr t/rt fra torsdag til mandag tok vi bare å bestilte med en gang. Jeg har vært flink å ikke shoppe så mye i år, så nå syns jeg at jeg kan spandere på meg en liten tur til ett varmere strøk, her er det nemlig kaldt nå. I tillegg bor vi gratis der nede og alt vi må betale for blir litt mat. Vi kommer nok bare til å ligge med bassenget for det meste (Ja, de har faktisk basseng der hun skal bo), mest sannsynlig dra til Disney World og bare leke litt turister :)   Wii, gleder meg til å dra til Orlando med disse to! 

   

 • Long days at the library  Hei dere! 

  Jeg er sikker på at de siste dagene har jeg vært mer på biblioteket enn jeg har vært resten av semesteret. Egentlig hater jeg å være på biblioteket, men så lenge jeg har så hyggelig selskap som jeg har går det fint. Paige, Tuva og jeg har omtrent vært der hver dag i det siste i opptil 7-8 timer med bare en liten matpause innimellom. Idag gikk jeg hjem etter bare 4 timer og etter en stund kom Paige og Tuva bort her og vi lagde middag, tok en liten power nap etter det og tenkte å bruke resten av kvelden på ett essay nå. Jeg syns tiden går så utrolig fort nå også, snart er det thanksgiving, så kommer finals week og plutselig er jeg på vei hjem!

   


  Det begynte forresten å snø idag når vi satt på biblioteket, selv om jeg hater snø vet jeg at det betyr at julen nærmer seg :) 

 • Red Robin  heihei!

  Nå ligger jeg stappmett i sengen og skal snart se film, jeg kom nettopp hjem fra Red Robin sammen med Tuva, Paige og Jena. Jeg hadde aldri vært der før, men når Jena sa at de hadde glutenfrie hamburgerbrød bestemte jeg meg for å bli med. Jeg spiser ikke burgere ofte, men jeg vet hvertfall hvor jeg skal dra for å spise det nå. Jeg kan ikke huske sist jeg var så mett! Jeg anbefaler alle å ta en tur innom der om man er i USA, det er også en veldig typisk amerikansk restaurant.


  de har også noe de kaller bottomless fries, som egentlig betyr at man får gratis påfyll av fries så mye man vil. Jeg tok ikke dette helt bokstavelig før jeg fikk friesen min og innså at det faktisk ikke er bunn i den. 

  Jeg tenkte å se the Vow før jeg skal sove tidlig imorgen. Jeg kom meg faktisk opp 7.10 idag og gikk aldri tilbake til sengs, så nå er jeg veldig trøtt. Imorgen er det ny uke og nye mulighet, og for å starte uken bra begynner jeg med trening klokken 7. 

 • farsdag  gratulerer til verdens beste pappa på farsdagen ♥ jeg er så evig takknemlig for alt du har gjort for meg! 
  Jeg savner deg og gleder meg til å se deg igjen snart   

 • Surprise party  Hola!

  Idag skulle vi "egentlig" hvertfall på basketballkamp, eller hvertfall var det det Adam trodde. Elise og jeg hadde tatt på oss ansvaret for å lage en liten feiring for Adam, og ettersom vi satt flere gansker å sa at vi måtte vaske leiligheten og hvor mange som kom her på kvelden var vi helt sikker på at vi hadde avslørt oss, men Adam hadde virkelig ingen aning. Jeg hadde en fin kveld og koste meg masse, men nå gleder jeg meg virkelig til å sove. Jeg må stå opp 7.10 imorgen tidlig for å være våken når en rørlegger (hvorfor må det komme en rørlegge 7.10 en søndagsmorgen??) kommer for å fikse en vannpumpe eller noe sånt som ikke fungerer. Jeg kommer nok til å gå å legge meg igjen, men om jeg orker skal jeg stå opp å bare begynne på leksene da. 


  Beerpong mot Amanda og Elisabeth, etterpå spilte Lene og jeg mot Caroline og Elise og vi viste at som vanlig er det vestlendingene som er best! 


  Ikke lett å se bra ut når man blåser alt man kan
  Jeg elsker å ta bilder av the alley, vet ikke hvorfor, men jeg syns de blir så kule! 

  Nå er det natta her, imorgen venter en lang dag

 • grattis med dagen, Adam!  Hei dere

  Nå ligger jeg i sengen og skal straks sove, men tenkte å oppdatere dere litt om gårsdagen.Jeg hadde bare en time siden den andre var kansellert, så etter timen min fikk jeg underskrift fra to av professorene i fag jeg skal ha neste år, som vil si at jeg endelig er ferdig med timeplanen min. Etter å ha levert arket på student services gikk jeg rett på biblioteket for å treffe Tuva, og bortsett fra en tur ut for å kjøpe lunsj satt jeg der fra 10.30-18.00, og dere kan tro jeg var stolt. Etter biblioteket gikk vi på andy's for å handle inn mat, vi hadde invitert Adam over på middag siden han har bursdag, og hva passer vel ikke bedre en kjøttkaker til en gutt med litt hjemlengsel? Heldigvis lagde vi litt for mye, så nå har jeg noen porsjoner med kjøttkaker i fryseren :) 

  Endelig helg nå, og imorgen er det yoga klokken 10 som står på planen, men først en god natt med masse søvn! 


 • treningsglede  hei dere! 

  Etter å ha stått opp tidlig på onsdag og idag har jeg innsett hvor mye jeg savner morgentreninger. Selv om man helst vil bli liggende under en varm dyne og sove noen timer til, så klarer jeg alltid å tvinge meg opp av sengen for å dra å trene. Jeg angrer aldri, og dagene blir så mye bedre med en god start. Nå skal jeg dusje, jeg har exercise science om en time, også skal jeg på biblioteket og bli med der Tuva en stund.


  Jeg elsker mitt nye proteinpulver som jeg kjøpte på whole food market! 

 • Belmont og Flat Top Grill  God kveld til dere hjemme i Norge! 

  Idag dro jeg til Belmont ganske tidlig for å være med Tonje til frisøren, mens hun klipper seg gikk jeg litt å kikket i butikker og var blant annet innom Sports Authority og før første gang prøvde jeg ikke alle klærne dem hadde der. Når hun var ferdig gikk til bort til Southport for å spise lunsj på Flat Top Grill. Nå skal jeg gjøre lekser, før jeg spiser middag og går en tur på Helwig for å løpe litt. 


 • Bra start på dagen  hola! 

  Til tross for at jeg la meg veldig seint idag sto jeg opp halv 7 for å gå å trene idag tidlig. Jeg bestemte meg plutselig for å stå opp tidlig når jeg skulle sitte på alarmen igår, og det er jeg veldig glad for. Det ble en god og effektiv treningsøkt og jeg kjenner godt på kroppen at jeg har trent. Jeg trente styrke på hele kroppen og gjorde ett forsøk på litt intervalltrening rundt banen tilslutt, men jeg var så sliten i beina at når jeg skulle spurte klarte jeg ikke å gi mer. Nå skal resten av dagen brukes på å gjøre lekser og bare slappe av.
 • Dinner with Norwegian American Chamber of Commerce  Hei dere! 

  Idag var det vekk med treningsklær og sminkefritt fjes, og på med finklærne og sminke. Vi var invitert med på middag i en norsk-amerikansk organiasjon som heter Norwegian American Chamber of Commerce. Det er en organisasjon med norsk-amerikanere i USA, og de vil veldig gjerne at vi skal være med slik at de kan samarbeide mer med studenter og hjelpe oss med å finne jobber og internship mens vi er her i USA. Det var godt å få skikkelig mat og jeg koste meg masse, men var en smule flaut når vi måtte opp å presentere oss med navn, hva vi studerer, hvor i Norge vi er fra og hvor lenge vi har studert her.   Når vi kom hjem stakk jeg bort på Helwig med Jane for å se IM soccer og nå er jeg veldig klar for å finne sengen å sove litt 

 • Times flies when you're having fun  Jeg skjønner ikke at jeg skal hjem om 38 dager, følte at det er 2 uker siden jeg kom her og vi lå på stranden hver dag og latet oss før skolen begynte, og nå er det neste allerede på tide å reise hjem igjen til jul. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem, men syns samtidig at dette semeseret har gått altfor fort. 


  Det er heller ikke lenge til desember, og når desember begynner kan jeg åpne pakkekalender, og plutselig er de 13 pakkene vekke og jeg skal hjem! 

 • Money can buy happiness  Jeg er ganske sikker på at penger kan kjøpe lykke, for jeg er veldig glad nå ettersom mamma og pappa nettopp bestilte billetter bort her i påsken neste år! Jeg har desverre bare fri på fredagen og mandagen når de er her, men om vi finner litt billige billetter tenker vi å reise en plass i USA den siste helgen :) 


  Jeg gleder meg! ♥

 • cozy night, cozy day  Hei dere :) 

  igår tok jeg en rolig lørdagskveld foran tv'en med noe godt å spise. Jeg hadde vært å handler litt mat tidligere på dagen med Tuva og Lita og bestemte meg for å skjemme meg litt bort.  Ettersom jeg sovnet tidlig igår, våkner jeg også tidlig idag og satt rastløs i sengen i 2 timer for å prøve å finne noen som ville finne på noe med meg. Tilslutt gikk jeg inn å vekket Elise og fikk henne med meg på enda litt matshopping på whole food market! Etter jeg oppdaget den butikken klager jeg virkelig ikke over å ha glutenallergi lengre, for de selger virkelig alt i glutenfritt! Vi bestemte oss også for å kjøpe en pakke med sushi å sitte oss i solen og ha liten piknik sammen, Elise hadde aldri smakt sushi før idag, så det var litt morsomt :)   Starbucksstopp på vei til Whole Food Market 


  Kan love dere at vi fikk noen rare blikk når vi satte oss ned på første muren vi fant med hversin vannflaske og en sushi på deling

  Etter vi kom hjem fra Whole Food Market la vi bare fra oss matvarene for å dra på Target, jeg fikk kjøpt litt pynt til rommet og mer lys, jeg kan ta bilder å legge ut imorgen. Nå skal jeg sove, jeg har fri første timen min imorgen siden læreren er vekke, men tenkte allikevel å stå opp tidlig å være litt effektiv :)

 • Wheaton vs North Park  Hola amigos! 

  Ikveld dro til vi til Wheaton for å se fotballguttene sin siste kamp i serien mot Wheaton. Wheaton er motstander skolen vår, så det er alltid masse folk som drar og mye kjekt som skjer. Desverre var ikke været helt med oss og det regnet og var kaldt, desverre scorte Wheaton når det var 5 minutter igår og vi tapte kamper. På tirsdag møter guttene dem på nytt i semifinale, og vi satser på seier da! 

  Nå ligger jeg faktisk i sengen og skal straks sove, hvorfor legger jeg meg alltid tidligere i helgene enn ukedagene? Så fort jeg kom inn døren isted tok jeg av meg de våte klærne og pakket meg godt inn i dynen.

   

 • It's halloween  Hei dere! 

  Igår var det halloween og jeg måtte jo selvfølgelig kle meg ut på amerikansk vis. Vi hadde en halloween fest i leiligheten til Tuva og det var skikkelig gøy :) 

  Beklager dårlig kvalitet på bildene, men det er mobilbilder og i mørkt rom, så blir ikke så bra! Alt i alt hadde jeg en veldig bra kveld, og selv om jeg bar fikk sovd 5 timer før jeg hadde time idag var det verdt det, nå skal jeg ta power nap før jeg går til Tuva en tur og ikveld drar vi til Wheaton for å se Vikings mot Wheaton i årets siste seriekamp i soccer

   

  #halloween 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits