karolinems -

GOD NATTJeg hadde egentlig lagt meg, men siden vi endelig fikk nytt 60 tommers tv til oppholdrommet vårt idag holder jo selvfølgelig guttene på å fikse det, og det bråker ganske mye så jeg får ikke sove!
Istedenfor gikk jeg innpå www.polyvore.com igjen for å leke meg litt, her er noe annet jeg har laget :)


Ikke så pro enda akkurat, hehe!

Siden vi bare går med joggebukse, hettegenser og slipperser her tenkte jeg å lage ett antrekk for hver dag, som jeg kunne ønske jeg kunne gått med :)

Hva syns du? :)

 • WANTS FROM NELLY
  Hva syns du?

 • I LOVE POLYVORE  Jeg oppdagen plutselig siden www.polyvore.com idag, hvor man kan sitte sammen forskjellige outfit!
  I tillegg står det hvor plaggene er kjøpt og hva de koster! En gang skal jeg lage et perfekt outfit og kjøpe det! :D
  Prøvde meg litt idag, her er noe jeg lagde :)

  Hva syns du?

 • EN DAG IGJEN  Imorgen er det 1.desember, og jeg gleder meg!
  Ser på pakkekalenderen min hver gang jeg kommer inn på rommet, og gleder meg bare til å åpne de!
  Kan også se på det som en nedtelling til juleferie! :D


  Gleder du deg til imorgen?

 • BEFORE I DIE #2
  Already done!

 • 22.07  Ganske utrolig at det faktisk har gått over 4 måneder siden dagen som endret Norge!
  Når jeg ser bilder fra minnesermonien i Oslo og bilder fra Utøya, så klarer jeg faktisk ikke helt å innse at det har skjedd!
  Jeg var i USA på vei til flyplassen til Florida når onkel ringte og fortalte oss det som skjedde!
  Kjente panikken i hele meg, klarte ikke tenke, ville ikke reise hjem igjen, fikk panikk for hver lyd jeg hørte nesten!

  Vi hørte på denne sangen i norsktimen for en stund siden, fikk tårer i øynene bare av å høre på den og tenke på alt som har skjedd!

  ♥ 

 • KLART FOR TESTING  Idag hadde vi morgentrening med fokus på mottak og litt angrep på slutten! På ettermiddagsøkten skal vi begynne med testingen, og jeg gleder meg faktisk! Litt til å se resultatene og til å være ferdig med det!
  Nå slapper jeg av og restituerer til testingen med sjokomelk og mandariner :)  Har du trent idag?

 • PAKKEKALENDEREN MIN  Helst siden jeg ble født har jeg fått pakkekalender hvert år, men etter jeg flyttet så henger de desverre ikke på den store, fine, hjemmelagde kalenderen min med bilde av meg selv som baby! Det er noe av det jeg gleder meg mest til, selv om jeg er blitt 18 og "voksen" så er jeg fortsatt ganske barnslig! Gleder meg til de dagene jeg får hjemme før jul, hvor jeg våkner tidlig, og løper ned for å åpne pakken min med en gang! Tror det fortsatt er et lite barn i meg!
  Med litt god fantasi har jeg stablet pakkene mine litt etter dato inni ene hyllen min her, det for fungere som kalender for meg fram til 17.desember!


  Gleder meg til torsdag jeg!

  Har du pakkekalender?

 • NETTHANDELEN.NO  Mange av jentene her har visst funnet ut hva netthandel og auksjon er, og derfor brukt timer og penger på det idag!
  Jeg klarte heldigvis å holde meg til en ting, så jeg får meg snart en ny rettetang for 1 kr, riktignok med en porto på 111 kr da.. :)


  Ja, nå er jeg stolt eier av denne tingen her når den kommer i posten :)

  Har du kjøpt noe på netthandel og auksjon før?

 • BEFORE I DIE #1


 • ØNSKELISTE
  Sko DNA shoes

  Sko bikbok

  Penger til CHICAGO i vinterferien! :D

  Kosebukse bikbok

  Armbånd fashionlove.no

  Enda et armbånd fra fashionlove.no :)

  Hva ønsker du deg til jul?

 • NYE VOTTER  På fredag når jeg kom hjem gikk meg og mamma litt på bystasjonen og så etter julegaver! På vivikes sånt jeg disse fantastiske vottene til 199, men siden det var 30 % på hele butikken betalte jeg bare 139! Jeg elsker de, og de matcher uggsene mine!

 • KOSELIG HELG HJEMME  Nå sitter jeg på kystbussen på vei tilbake til sand! Har vært en koselig helg hjemme, og jeg fikk skikkelig julefølelse når jeg spiste frokost av fat med bilde av dansenes nisser! I tillegg har jeg med alle adventskalender gavene mine ned igjen, så baggen min består av mange søte gaver og en pc :) denne uken et det testing som står på planen, jeg gleder meg faktisk litt siden jeg ikke fikk testet forrige gang!

 • KLART TIL ADVENT  Jeg dro jo hjem denne helgen for å hjelpe pappa med å pynte huset til advent, og da jeg våknet halv 10 idag følte jeg meg som et barn på julaften!
  Jeg sto opp og løp ned, for å finne pappa som allerede hadde begynt å hente opp adventspynten fra kjelleren, og tilby meg å hjelpe til meg en gang! Da var det på med julecd på anlegget, og begynne å pynte! fikk skikkelig julefølelse når vi hang opp julegardinger og hang opp stjerner!


  Etter noen timers arbeid med det var det klart for kamp! Nyborg tok i mot Førde på hjemmebane, og jeg tror jeg har opplevd min lengste volleyballkamp noensinne! På stillingen 23-19 til Nyborg i 3.sett finner spillerne plutselig ut at det lekker fra ventilasjonsanlegget som henger mitt over banen, og da måtte jo hele kampen stoppes! Etter mye bra jobbing av vaktmesterne i hallen som tok seg en tur på taket i regnværet uten noe nytte, og som tilslutt måtte sitte opp stilaset inne i hallen og ligge kluter rundt ventilasjonsanlegget slik at det ble tatt! Ettersom dette tok 1,5 time, så måtte jo spillerne ha noe mat mens de ventet, så Marita og meg meldte oss frivillig til å gå ut i stormen for å finne matbutikken, og jeg kan ikke huske sist det har vært så gale vær, det regnet både oppover og bortover!

  Opp med stilaset!


  Endelig fikset, også var det det å få det vekk igjen..


  Etter en laaaaang kamp, var det på tide å ta turen hjem igjen til litt mat og kake! Vi hadde invitert med oss mormor hjem, og med Nina på besøk også ble vi 6 stk sultne mennesker som kom hjem! Etter å ha inntatt en god porsjon mat som besto av biff og løvbiff med poteter og bearnesaus ved siden, var hvertfall jeg veldig klar for litt kake!

  Hva har du gjort idag?

 • PAKKE I POSTEN!  Åå, gjett hva som lå å ventet på meg hjemme da !? :D
  Jeg bestilte jo to neglelakker fra coverbrands.no før noen uker siden, og siden det ikke går ann å bestille de til Sand måtte jeg bestille hertil!

  Gleder meg til å teste ut!

 • PÅ VEI HJEM  Åå, endelig helg og jeg er på vei hjem! Sitter på ropeid og venter på bussen til aksdal, også må jeg vente 45 min der og ta kystbussen videre! Prøver meg for første gang på et outfit bilde idag jeg. Uggs/kjøpt i canada. Bukse/bikbok. Genser/i<3NY!

 • ÅÅH, HAPPYFACE!  Etter mange timers godt arbeid igår kunne jeg endelig si meg ferdig med norsken, og den ble levert seint på kvelden!
  Siden jeg var flink å bli ferdig med den igår, så får jeg jobbe med politikk og menneskerettigheteroppgaven i norsktimene idag mens alle andre gjør ferdig norsken sin! Når jeg for en gangs skyld er god i gang med oppgavene og klar til å levere til fristen, så får vi pome utsatt til mandag og norsk til neste fredag.. men whatever, jeg tar en helg hjemme med gooood samvittighet! :)  Snart står det lever på alle, og jeg er happy! :)

 • GOD NATT!  Etter å ha feiret Margrethe ikveld satt jeg med ned med politikk og menneskerettigheter oppgaven jeg har til fredag, og har jobbet med den i litt over en time ca! Overrasker meg selv hvor bra jeg jobber, men har jo tross alt norskinnlevering og denne oppgaven til fredag, og i tillegg en stor toppidrettsinnlevering til søndag! Imorgen er det opp 06.15 for morgentrening, lml! Håper dere får en fin dag imorgen :)


  Slenger med denne fine sovesangen jeg! :)

   

  god natt søte folk ♥

 • ONE MORE TIME  ♥ 

 • GOTTA LOVE B-DAYS!  Idag har søte Margrethe burdag, og vi bruker mulighetene vi har til å lage gode ting, det vil si at vi lagde kake idag også!
  Siden både Margrethe, Nora og jeg har gluten allergi kjøpe vi enda en gang marengskake, og den skuffer aldri!
  Etter å ha tatt på et tjukt lag med krem, druer, granateple, bringebær, rips, blåbær og kiwi så kaken faktisk ganske sunn ut!
  For å prøve å forvirre Margrethe litt når vi "kidnappen" henne på rommet, så bant vi en bandana rundt hodet hennes og prøvde å gå en del omveier rundt om kring, men kom på etterpå at på grunn av alle trappene kom hun til å skjønne hvor vi var uansett, men det ble morsomt da ! :)

  Bilde fra kvelden :)


  Kaken klar!


  Venter bare på bursdagsbarnet!


  Jaaa, fant dette bilde på kamera når jeg kom ned igjen, sammen med noen av de som kommer nedenfor, normal klasse ja..


  ...
  Sååå, kom endelig bursdagsbarnet! :D


  OVERRASKELSE! :D


  Margrethe viser sin glede!


  Og hun syns kaken var veldig god!
  Det gjorde jeg også, tommel opp for det!

  Hva har du gjort ikveld?

 • KJEKT PÅ SKOLEN  Vi skulle egentlig høre på en dame fra sauda fortelle om noe greier på videokonferanse, men hun fikk motorstopp. Nå sitter jeg i klasserommet og drikker kakao med krem mens Susanna og Elisabeth tegner enhjørninger og blekkspruter med djevelhort, normal klasse!

 • NOVEMBER MUSIKK!  Tenkte jeg kunne legge ut de sangene jeg hører på for tiden! :)
  Er egentlig blitt lei av alt det nye jeg hørte på, så går en del i gamle sanger!
  Sniker også med noen julesanger :)  LOVE ♥ hva syns du? 

 • GJETT HVA?  jeg er mer effektiv enn jeg trodde! Nærmer meg en slutt på toppidretten, mangler bare en tabell og spideren, også noen små definisjoner så er den ferdig! :) Jeg satt meg ned i 11 tiden idag og har bare gjort toppidrett siden det, så når man er fokusert og gjør det man skal istedenfor facebook og spill så tar det visst ikke så lang tid alikevel!
  Jeg har i tillegg fått tak i mine tidligere resultater fra testingen og det jeg trenger av krav, så alt det er fikset! flink jente? JAA!
  Nå tenkte jeg å ta en times pause eller noe, også begynner jeg å jobbe med norsken fram til kvelds og litt etter kvelds om jeg orker det, så kanskje jeg blir ferdig med den imorgen :)  hva er dine planer ikveld?

 • DRUKNER I LEKSER  Siden jeg har norsk og politikk og menneskerettigheter til fredag og toppidrett til søndag, så må jeg prioritere lekser disse dagene framover! Siden jeg ikke har noen timer på skolen idag kan jeg sitte lenge og uforstyrret og gjøre så mye som mulig! Alle her har fått dilla på Borg julebrus, og siden alle snakker om den og den koster 8,50 kr på Rimi måtte jo jeg smake jeg også, og den var god! Så nå har jeg heldigvis noe å stappe i meg visst jeg blir lei av å skrive! :)

  Har du smakt Borg julebrus?

  braunvinn
 • Stikkord:

  HJEM TIL HELGEN  Åå, gjett om jeg gleder meg til helgen! Siste helgen i november er alltid en helg jeg ser fram til, helt fra vi tar ned julepynten i begynnelsen av året! Det er da vi pynter huset til advent, og vi har skikkelig mye adventspynt så hele huset blir forandret! I tillegg har jeg planer om å lage masse god mat, hihi!
  Uheldigvis har jeg 3 inneleveringen denne uken som må gjøres først, men har noe å se fram til hvertfall! :D


  Gleder meg til å komme hjem til et sånt hus til jul!

  pynter dere mye til advent?

 • GOD MORGEN  Idag når alarmen ringte var jeg sikker på at det var helg, så jeg sov videre, da den andre alarmen ringte innså jeg at det faktisk var skole og at jeg måtte stå opp fra min varme og deilig seng, nedtur! Heldigvis har jeg bare 3 timer som videokonferanse og to timer historie på slutten, også mange fritimer! :D

  Igår satt jeg med Silje og snakket om USA turen som det ikke er så lenge til, også kom vi plutselig inn på at vi skal på basketballkamp, og siden jeg allerede har sett NHL kamp og baseballkamp, så er jo basketball det neste på listen, så gjett om jeg gleder meg! :D

  Gleder meg!

  Har du sett basketballkamp på høyt nivå?

  cutrinsample
 • Stikkord:

  FÅR IKKE SOVE  Jeg fikk ikke sove isted så sto opp igjen for å geeke litt toppidrett, har 3 innleveringer til denne uken som er ganske store, så må vel begynne en gang! Nå skal jeg prøve å sove igjen!
  blogges

 • FIN FIN DAG  Til tross for at jeg måtte hjelpe til på begge kampene idag så har det vært en fin lørdag!
  Etter kampene lagde vi enda en kake til Tonje, også gikk jeg og noen av de andre jentene bort på 1.klassebygget siden de er vekke og koste oss med kake og jentesnakk! ♥

  Marengskake igjen med masse god frukt på !

  Hva har du gjort ikveld ? :)

 • GRATULERER MED DAGEN, TONJE!  Siden Tonje har bursdag idag hadde Vivian og jeg kjøpt marengskake og bær til å ha på, og overrasket Tonje sammen med Kjersti og Rakel idag! Siden Vivian drar i 2 tiden måtte vi kjøre det før det, så vi lagde det rett etter frokost og gikk å vekket Kjersti for å få henne med! Først trodde vi Tonje hadde dratt en plass, siden vi ikke fant henne!
  Så enda en gang, GRATULERER MED DAGEN, TONJE! ♥  Bursdagsbarne og Kjersti! ♥


  nam? Jaaa! ♥ • MAGIC HANDS  Jeg skrev jo tidligere at ingenting fungerte her for tiden, men noe av det jeg gjorde på pc'en min idag må ha virket, for nå fungerer skype og webkamera! Jeg klarer alltid på en eller annen måte å fikse ting på dataen, uten å helt vite hva jeg har gjort ! Nå skal jeg snart på butikken med Vivian, og siden det føltes ut som om det er -10 grader ute har jeg tatt på meg ullundertøy, ullsokker og masse varme klær! Verste med vinteren her er at når det blir glatt bruker man plutselig 30 minutter opp fra butikken istedenfor 20 fordi man sklir halve veien ned igjen når man endelig har kommet ett stykke opp!


  Sånn så det ut i desember ifjor, håper ikke det kommer så mye snø i år, egentlig trenger det ikke komme snø før på julaften også kan den forsvinner første nyttårsdag :) fryser bare jeg ser på bilde!


  Liker du snø?

 • HATE ON YOU  Vet dere hva jeg hater?
  Når data og mobil ikke fungerer slik det skal! For tiden føler jeg at ingenting på dataen fungerer, og mobilen klikker hele tiden! Idag hat jeg prøvd å fikse det, men med mine datakunnskaper er ikke ting så lett! Desverre fungerte det ikke så bra, så tror dataen må en liten tur på reprasjon så fort jeg kommer meg hjem!

 • BORING.NO  Sorry null blogging de siste dagenen, men det skjer faktisk ikke en dritt spennenes her for tiden..!
  Vi har trent mye slideattack på trening denne uken, som vil si at vi bare satser med venstre fot og at jeg derfor har utrolig gangsperr! Jeg har mange innleveringer og sånt framover, blant annet en historieprøve også er det hjemmekamp for guttene og jentene i helgen!

   slenger med denne fine sangen jeg!

 • BESTILT NEGLELAKK FRA COVERBRANDS.NO  Som sagt så elsker jeg neglenakk, og når jeg fant to fine og gode neglelakker til 152 kr på coverbrands.no så måtte jeg jo bestille de!

  :))

 • NEGLELAKK  Jeg elsker å ha på neglelakk, men hater å ta det på selv og fjerne det, så siden Silje er så flink med sånt fikk jeg henne til å gjør noe gøy! :)
  Her er restultatet :)

  Hva syns du ? :)

 • VISSTE DU DET ?  Jeg sitter å ventet på at det skal bli mat og at klokken skal bli 15.00, for da begynner Nyborg - Koll som er kvartfinale i cupen! Jeg blir sittenes foran dataskjermen og klistrer til poengliga.no helt til kampen er ferdig!
  meen, siden jeg ikke har så mye å gjøre tenkte jeg å lage en liste over 10 ting dere helt sikkert ikke vet om meg! :)

  1. Når jeg var liten elsket jeg å spille fotball istedenfor å leke med dukker og barbi
  2. Jeg hadde nesten bare guttevenner når jeg var yngre
  3. Jeg elsker å pynte meg, spesielt gå med kjoler og har over 30 kjoler, alikevel går jeg med håret i en dott, joggebukse og hettegenser og uten sminke mesteparten av tiden
  4. Jeg er helt facinert over New York City, og har store planer om å bo der en gang i framtiden!
  5. Jeg reiser utrolig mye, og reiste alene til Barcelona når jeg var 15 år for å treffe Ragni og familien der.
  6. Jeg er kjempedårlig til å stå på alle slags former for ski, og jeg har hatt slalomski siden jeg var 6 år.
  7. Jeg hater generelt alt som har med snø, så når alle andre er ute å leker i snøen om vinteren blir jeg lei etter 30 minutter igjen og går hjem istedenfor.
  8. Jeg elsker å ta bilder
  9. Jeg syns selv jeg er utrolig dårlig til å kjøre bil, uansett om jeg har øvelseskjørt ganske mye nå
  10. Jeg kan være kjempe barnslig om jeg vil, sitter å ser på disney channel og leser donaldblad når jeg er hjemme.

     Veeeeeldig solbrent, men bilde fra Barcelonaturen :)


  Elsker å ta bilder som sagt, og tok over 200 bilder av solnedgangen på Clearwater Beach i USA i sommer, på ca 30 min :)
 • GRATULERER MED FARSDAGEN, PAPPA! :)  Idag er det farsdag som de fleste vet, og siden jeg ikke er hjemme og kan bake en kake til pappa, skriver jeg heller et innlegg til han! :)

  Håper du får en fin dag, uansett om du mest sannsynlig bruker mange timer av den på jobb om jeg kjenner deg rett!
  Jeg er glad i deg ♥


 • KVELDEN I BILDER  Koselig kveld med Vivian! :)

 • LØRDAGSKOS MED VIVIAN!  Idag begynte dagen med en liten tur til sentrum for å kjøpe noe godt vi kan kose oss med i kveld, etter en velfortjent hard uke! Først gikk vi på apoteket for å kjøpe ansiktsmaske, gåvebuå for å se om de hadde fått inn noe fin julepynt, også en tur på coop for å kjøpe litt godt! :) Når vi kom opp igjen tok vi ansiktsmaske og venter på at det skal bli grøt!

 • WE HEART IT - INSPIRASJON

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 • 11.11.11, kl. 11.11

 • "JEG SITTER MED KUNNSKAPEN.."  Som de fleste volleyballfolk i Norge har fått med seg, har det vært litt rot med påmelding til EM osv for seniorlandslaget, noe ikke alle er like blid for!
  For omtrent første gang i mitt liv tror jeg at jeg har sett volleyball på TV2 Sporten.

  http://www.tv2.no/sport/ovrig/raser-etter-at-forbundet-droppet-emkvalifisering-3633515.html

  Hva syns du om saken?

 • GOD MORGEN!  Våknet isted av at alarmen ringte, og når jeg åpnet øynene skjønte jeg ingenting! Jeg hadde drømt i natt at jeg hadde flyttet hjem, så litt forvirret! Heldigvis viste det seg at det bare var en drøm, og jeg sitter fortsatt på internatrommet mitt med alle tingene i og går fortsatt i samme klasse! :)


  Random bilde siden jeg ikke er så glad i webkamerabilder om morningen eller generelt egentlig! :)

 • STRAFF?  Skulle nesten tro vi hadde gjort noe gale forrige uke, for dagens trening var et helvete! I tillegg var jeg dødstrøtt når jeg våknet, uansett om jeg faktisk sov 8 timer i natt!
  Treningen startet med styrke og løping i 40 min med bare en liten pause på 1 min, før vi gikk på balltrening med fokus på legging og fingerslag!

  Etter en lang og deilig dusj lå jeg i 20 min på spikermatten min, noe som var utrolig herlig!


  Har du prøvd spikermatte før?

 • SMILE, EVERYTHING'S PERFECT  Idag våknet jeg 06.00 av alarmen av et stort smil om munnen,og det er det ikke ofte jeg gjør når alarmen ringer. Enda større grunn til å smile var fordi jeg skulle ta fly til Stavanger hvor vi skulle sitte i noen timer på foredrag i Stavanger Forum! Dagen visste seg å bli mye bedre enn forventet igår når jeg la med, og tanken på at Nyborg skal spille finalerunden i NCC er nok grunnen til smilet mitt, i tillegg til at jeg hadde en super helg med familie og det snart nærmer seg advent og jul!
  Satt med Emilie og Eirin isted og hørte på julesanger, koos! • AAAH, SEIER ER DEILIG!  åååh, ingenting kan forklare hvor glad og lettet jeg er nå!
  Etter en ALTFOR jevn og spennenes kamp som avgjorde hvem som vant puljen idag, klarte Nyborg å gjøre det de måtte for å gå videre, og er nå videre til finalepuljen! Da blir det mest sannsynlig tur til Danmark eller Sverige for å se finalerunden i slutten av Januar, gleder meg allerede jeg!
  Har desverre ikke bilder fra idag, for er så spennenes at jeg glemmer å ta bilder!
  Lover å ta noen bilder, drar til Stavanger hvor jeg møter resten av klassen for å dra på noe helsedag også tar vi båten tilbake etterpå!

   

 • I HEART COLLIN MCLOUGHLIN  Som dere kanskje forsto når jeg ut den forrige sangen av Collin Mcloughlin, så har jeg funnet en ny favorittartist!
  Satt å søkte etter sanger av han på youtube idag, fant en del coverlåter som jeg syns var mye finere når han sang de!   

  åååh, så utrolig fine sanger! hva syns du om sangene?

 • KYSTBUSSEN OVERRASKER  Jeg er ikke så veldig glad i å ta buss, så pleier som oftest å dra med båt til Stavanger og enten fly eller båt videre derfra igjen. Idag gjorde jeg ett unntak siden vi har lang skoledag og jeg ikke rakk båten. Fra Haugesund tar jeg kystbussen til Bergen, og siden jeg har ungdomskort i både Rogaland og Hordaland, så kommer jeg meg faktisk gratis hjem! I tillegg overrasket de med internett, uansett om det ikke er det raskeste jeg har vært med på så fungerer det til det jeg bruker det til :)


  Slenger med et bilde av boken min, for jeg følte meg ikke så veldig fotogen akkurat nå! her ser dere hvertfall hva min plan for å bruke tiden er!

   

  tenkte forresten å legge ut noen sanger når jeg kommer hjem, kom over mange fine idag på youtube!

 • TIL RBK FANS!
  Kan ikke si jeg er så utrolig fan av fotball lengre, men når jeg så denne fikk jeg litt supportesfølelse igjen!
  Herlig, Stian!

 • ONE MORE DAY  Wow, allerede imorgen igjen drar jeg hjem etter å ha vært her omtrent 3 dager!
  Uken har gått utrolig fort, og jeg har bare vært på skolen en dag til nå.
  I helgen er det NEVZA for klubblag og da skal selvfølgelig min bror spille! :)
  Gleder meg også til å tilbring tid med Minja for en gangs skyld, endelig har begge tid!

 • COLLIN MCLOUGHLIN - CHASING DREAMS
 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits