karolinems -

Advent!Jeg tok meg en tur hjem i helgen, sammen med Elise! Vi hadde egentlig planer om å dra på lysfesten som er 1.helgen i advent i Bergen, men siden det ble semifinalen mellom Nyborg og Randaberg prioriterte vi den :) Nyborg vant 3-0 og møter Førde i finalen i Januar! :D
Jeg spilte også kamp selv denne helgen, 2.div mot Rossvoll! Var kjempekjekt å spille med laget igjen, vi vant 3-0 :)

Ellers har jeg fått igjen mitt kjære kamera, som jeg klarte å miste i vinterferien ifjord når jeg var på Geilo med Kathrine, og som jeg hadde gitt opp og leite etter for evigheter siden fordi jeg trodde jeg aldri kom til å få det igjen, me plutselig en dag for to uker siden ringte det en dame og sa at de hadde funnet kameraet mitt! :D


Siden jeg ikke har adventspynt på rommet har jeg tent lilla lys :)
Fin julesang ♥

Blogges

 • Kos med resten! :)  Siden nesten alle har dratt til oslo for å spille trippelkamp i helgen, så får vi bruke kjøkkenet og lage den maten vi vil ha selv, så Elise og meg fant ut at vi skulle lage brownies til alle sammen :)
  Fra og med imorgen får vi bruke kjøkkenet og lage akkurat den maten vi vil selv, Elise og Aurora har fått i oppgave av husmoren om passe på at alt blir gjort skikkelig!
  Dette blir en kjekk helg! :D


  nam! :D

  Noen er ivrige :)

  Brownies med vaniljesukker på, hmm! ♥

  Blogges

 • Hektisk uke!  Denne uken har vært kjempehektisk på skolen og trening!
  Vi har hatt 3 prøver, skulle egentlig hatt toppidrettsprøve idag også, men den fikk vi utsatt siden vi hadde så mange andre prøver. På mandag og tirsdag har vi tatt ultralyd på knærne, fordi vi er med i et prosjekt der de prøver å finne ut hvorfor og hvordan volleyballspillere får jumpers knee, noe som flere og flere får! Ellers har vi hatt mye trening og nytt styrkeprogram :)
  Igår reiste 1.klasse til Serbia, og idag reiser både 1.laget både jenter og gutter til Oslo for  å spille kamp i helgen, siden det er veldig mange som er skadet, og de som bor i Stavanger reiser hjem til helgen, kommer vi bare til å være 10 stykker igjen ca :)

  Nå har vi snart trening, men siden vi bare er noen få igjen som kan trene, blir vi veldig få :)

  Blogges

 • 2. runde Europacup og broren min har bursdag :)  Nå nærmer det seg 2.runde i Europa Cup! Er så spent! De begynner med bortkamp mot et belgisk lag som jeg tror heter Menen. De reiser til Belgia imorgen en gang, og kampen spilles på Onsdag. Har veldig lyst å se den, men det blir for dyrt og for mye fravær på skolen, så jeg håper på at jeg kan følge den live på internett! I tillegg har min flinke bror tråkket over på kampen mot tromsø igår, så jeg får heie litt ekstra på han om han klarer å spille i det hele tatt :)
  Ellers vil jeg minne folk på om hjemmekampen som er 23.november! Om jeg får fri fra skolen er det stor mulighet for at jeg tar turen hjem for å se den!

  Video med høydepunkter fra 1.runde, mot sveitsisk lag!


  Magisk øyeblikk ♥


  Idag har også min kjære bror bursdag, gratulerer med dagen, Cato! :D
  Håper du har hatt en fin dag i Sogndal og i Bergen, og fått noe fint! Kos deg masse i Belgia, jeg misunner deg veldig.


  Koselig sommerbilde,  lykke til i Belgia begge to!
  jeg er glad i dere  ♥

  Blogges

 • Koselig helg i Oslo! :)  I helgen dro jeg til oslo for å være med i overraskelsesbesøk til Astrid :)
  Siden det var overraskelsesbesøk og Astrid ikke visste at jeg kom kunn jeg ikke skrive noe om det på bloggen før nå :)
  Jeg dro ned fredag etter skolen, og ble hentet av Julie som jeg skulle sove hos. Kom seint fram så vi bare var hjemme hos henne å spise og snakket. På lørdagen dro vi på Sandvika kjøpesenter, måtte dra langt vekk fra der Astrid bor for at vi ikke skulle møte på henne :)
  Jeg hadde veldig lyst å se kampen Koll-Stod siden Marianne spiller på stod, men siden Astrid skulle se den ble det til at jeg jogget bort til hallen før de begynte å varme opp og snakket litt med Marianne :)

  I halv 3 tiden begynte vi å gjøre oss klar, og vi fikk besøk av Synne og Eirill :) Vi hadde laget kake til Astrid, men den klarte Julie å glemme når vi skulle dra :)
  Vi var hos broren til Astrid. Han er kokk og hadde laget masse god mat til oss :) Astrid ble veldig overrasket når hun trodde hun bare skulle hente noe hos han før han kjørte henne opp til Julie igjen :)

  Så til Astrid: Håper du hadde en super kveld og ble overrasket! :D


  Meg, Julie, Eirill og Synne, kos ♥

  Blogges

 • HAPPY! :D  Jeg fikk vite idag at noen har funnet kameraet mitt, som kostet 6000 kr og som jeg mistet for et halvt år siden! Hadde egentlig gitt opp å lete etter det, siden de ikke fant det når jeg leitet etter det! :)
  Jeg har klarte å miste det på Geilo når jeg var på hyttetur med Kathrine, og idag ringte det en dame fra Regnbuen barnehage som eier hytten vi var på og sa de hadde funnet et kamera! :D Så på mandag skal mamma hente det og jeg får det neste gang jeg er hjemme! :)


  Siste bilde jeg tok med kameraet før jeg mistet det, i italia med laget før jeg dro til Geilo :)

  På søndag kommer det gjesteinnlegg fra en veldig spesiell person, gled dere! :)

  Blogges :)

 • VIP besøk ! :)  Idag og idag har vi hatt besøk av mange viktige folk på tvn, og idag skulle grunnsteinen til sandhallen legges :)
  Dagen begynte uten morgentrening som vi egentlig har på torsdager, men vi hadde 1 skoletime klokken 10. Kvart på 11 skulle vi møtes i hallen, og alle gikk ned der som sandhallen skal være! Det var lagt ut streker til beachbaner og festet et nett til to treplanker :) Først snakket noen folk litt også hadde Sigurd og Jonas "kamp" mot Ingrid Tørlen og Martin "Spinny" Spinnangr, på grusbane!
  NRK var her å filmet, så kanskje det kommer noe på nyhetene der idag :)
  Etter det har vi hatt forskjellige treninger for å vise VIP folkene hva vi gjør på her, noen hadde balltrening, noen basis, noen styrke og jeg var i terapimaster med Knut! :)
  Etter at vi var ferdig med det spilte vi treningskamp mot 1.klasse siden de snart skal til Serbia, vi vant 2-0 i sett :)

  Nå venter en deilig dusj, slappe av og spise! :)

  Blogges

 • Effektiv trening!  Idag har jeg hatt daff dag på skolen, siden læreren vi har i de 4 siste timene måtte dra så fikk vi fri i to timer idag! :)
  Etterpå var det turn i alternativen, noe jeg er ekstremt dårlig til! Hadde veldig godt og effektiv økt med volleyball i en time etterpå, alle var glade og flinke! :)

  Vi har fått nytt styrkeprogram også, mer vekter på men mindre repetisjoner! Gleder meg til å prøve det! :D

  Nå har jeg øvd litt til sosaprøven, men siden vi har morgentrening imorgen er det tidlig til sengs! :)

  Blogges

 • Lekser all day long!  Nå har jeg gjort lekser siden klokken var halv 12 idag, med litt småpause innimellom!
  Litt stolt? Jaa! :)
  Har fortsatt masse igjen å gjøre, så skal gjøre lekser fram til 7 tiden også skal Elise og meg se litt på 1.klassingene sin trening bare for å få litt pause fra leksene :)


  Jeg elsker lekser ...

  Blogges

 • Lekser på en søndag, love it!  ♥Idag våknet jeg halv 9 av meg selv og fikk ikke sove igjen. Så jeg begynte å gjøre historieinnlevering som vi egentlig skulle levert på fredag, men som ingen var ferdig med og som vi fikk utsettelse på! :)
  Siden læreren vår tydeligvis har skrevet spørsmålene uten å se i boken, så må wikipedia og google brukes veldig mye! Takk gud for internett :)

  Tenkte å trene litt seinere om jeg får tid, har mye lekser! :(


  Druer og duftlys er alltid koselig! :)


  I ♥ HISTORIE!

  blogges

 • Når uhellet er ute ..  .. er det godt vi har hårfønere :)

  Vivian og Silje hadde et lite uhell idag, de veltet en vannflakse over skoene til Heidi :)
  Etterpå ble det tørking med hårfønere..


  :))

  Blogges

   

 • Helg og treningsfri!  Endelig helg, etter en tung treningsuke! :)
  Planene for idag er å rydde og vaske hele rommet, vaske klær, bytte sengetøy og gjøre det litt koselig. Innimellom der en plass skal jeg å trene styrke med Rakel, Vivian og Silje :)

  Igår spilte vi treningskamp mot 1.klasse! Vi vant 3-2, men spilte ikke så veldig bra. Jeg spilte midt i to sett og kant i siste settet, var kjekt og uvant å spille kant igjen :)

  Her er litt bilder fra når vi hadde "rettssak" i klassen på tirsdag :)

  Elisabeth og meg har vært flinke til å gjøre klasserommet om til en rettsal :)
  Dommerne, Daniel, Knut og Kristine :)

  Vitnene :)

  Jeg har også bestilt ny mobil siden min ble knust i Stavanger forrige helg, håper jeg får den idag :)

  Blogges

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits