karolinems -

Endelig internett hjemmeHei dere! 

Good news, hvertfall for meg. Etter to måneder her uten internett i leiligheten har de endelig klart å fikse det, og jeg kan nå gjøre lekser hjemme uten å bruke mobilnettet. Håper også at dette betyr bedre oppdatering, men helt ærlig er det ikke så mye spennende å oppdatere om for tiden. Vi nærmer oss slutten av sesongen, og midterms, så jeg blir bare mer og mer opptatt med skole. Jeg gleder meg sånn til sesongen er over nå, kan ikke huske sist jeg var hjemme i leiligheten før klokken 6. 

Tok dette bildet på vei til skolen idag, høsten har endelig kommet til Boston og jeg elsker det! 

Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser norsk godteri (takk mamma og Bodil), mens jeg øver til spanskprøven jeg har imorgen. Jeg bør egentlig rydde rommet, så får prøve å øve i en times tid også rydde etter det. Har også en quiz i intro to theatre, men heldigvis er det åpen bok, så må bare se gjennom powerpointene sånn at jeg har litt kontroll på hvor ting står. I helgen er det parents weekend og hjemmeturnering, wish us good luck! 

 • in the middle of nowhere  Hei dere! 

  Nå sitter jeg på et skummelt motelrom helt vest i Massachusetts. Vi spiller Williams College ikveld og Amherst College på vei hjem imorgen. På tirsdag fikk jeg ny kortisonsprøyet og beskjed om å komme tilbake etter 6 uker for ny sjekk, det vil si at jeg er ute for resten av sesongen som forsåvidt er over om 3-4 uker. Er litt uvant for meg at sesongen bare varer i to måneder når jeg er vandt med at den varer fra oktober til april i Norge. Må helt ærlig innrømme at jeg gleder meg litt til vi er ferdig, jeg elsker volleyball, men det kan fort bli litt mye når vi har så mange kamper og turneringer på så kort tid.  • Som terapi for sjelen  Hei dere, og happy monday! 

  Idag er det Columbus Day her, som vil si ingen skole. Allikevel befinner jeg meg på campus nå, ettersom vi har trening idag. Jeg tok en god avgjørelse da jeg valgte å dra til Mattapoisett istedenfor å bli i Boston denne helgen. Utrolig deilig å kunne slappe av, og jeg kjente at både kropp og sjel virkelig trengte det. Etter trening idag vurderer jeg å dra en tur inn til byen for å finne meg en café å sitte på for å gjøre lekser. Vi har team dinner igjen ikveld, så jeg må tilbake på campus uansett. Jeg jobber mye mer effektivt når jeg sitter på en café enn når jeg er på skolen eller hjemme, og i tillegg får jeg litt frisk byluft, hehe. 


  Solnedgangen igår over Boston når jeg var ute på gåtur, så fint! 

 • Bridgewater State University  Hei dere, håper alle har hatt en fin lørdag så langt. 

  Jeg kom nettopp tilbake til Mattapoisett etter en liten tur til Bridgewater State University med Haakon for å se UMass tennis spille mot de. To av vennene mine spiller tennis på UMass, men jeg får aldri sett de spille hjemme fordi jeg vanligvis har kamp selv, så jeg brukte sjansen nå til å dra å se de spille mot Bridgewater fordi det ikke er så langt unna. Det er også skolen Haakon går på, så han viste meg litt rundt der. Utrolig fin campus med masse natur, helt motsatt av UMass.   Marylou's har virkelig den beste kaffen i byen. Jeg bestilte en Caramel Lou's, iskaffe med smak av sjokolade og karamell. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lage middag og kanskje muffins, også selvfølgelig gjøre masse lekser. Jeg drar tilbake til Boston imorgen ettermiddag, selv om vi ikke har skole på mandag, så har jeg desverre trening. 

 • I need a break from life  Hei dere! 

  Lenge siden sist, men med 5 timer skole, 3 timer trening og mange timer lekser hver dag så blir desverre bloggen sisteprioritert. Ikke det at jeg har så mye å blogge om heller, ettersom alt av sosialt og spennende liv ikke eksisterer for tiden. Endelig frihelg fra volleyball igjen, og planen var å bli i Boston for å gå ut med vennene mine, siden dette er den ene helgen vi får drikke på en stund. Jeg merker desverre etter denne ekstremt slitsomme uken at jeg virkelig trengte å komme meg vekk, så jeg hoppet på toget til Mattapoisett for å tilbringe helgen her. Jeg har virkelig funnet en plass som er som terapi for både kropp og sjel for meg. Selv om veldig gjerne skulle vært på en nattklubb i Boston med vennene mine, så kjenner jeg veldig godt at dette var det jeg virkelig trengte.   Jeg merker veldig godt at jeg har litt for mye ting å tenkte på for tiden. Kostholdet blir dårligere, jeg sover dårligere, jeg orker ikke sminke meg eller kle meg fint, jeg bryr meg ikke lengre hva jeg går med så lenge det er rent og komfortabelt å gå med. "Heldigvis" er det bare noen uker igjen med volleyball nå, og selv om jeg elsker sporten så kjenner jeg at jeg virkelig trenger en pause hvor jeg kan få orden på livet igjen. Å bare spise en yoghurt med litt musli og masse godteri fra man står opp til etter 6 på kvelden er ikke bra.

  Jeg skulle så veldig gjerne kunne satt meg ned på en Starbucks med en kopp te og et magasin for å slappe av, men uansett hva jeg gjør så tenker jeg på alt jeg har å gjøre. Kan ikke huske sist jeg spiste et måltid uten å gjøre lekser samtidig. Etter nesten 6 timer i strekk med lekser skal jeg straks finne sengen, imorgen venter en ny dag med lekser. 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits