karolinems -

OsloooLong time, no see! 

Har vært veldig lite flink til å blogge i det siste, så kommer med en liten oppsummering. Søndagsmorgen fløy jeg til Tønsberg for å møte min bror, og se litt på 1.div rankingturnering som var der. Hadde time på ambassaden på tirsdag for å få nytt visum, så kjørte til Oslo etterpå for å være der fra til idag. Har blant annet vært med Kathrine på skolen, hun går sfx, så utrolig kult å se hva hun gjør! Dro også en tur til Sverige for å hamstre litt mat osv på mandag. Resten av uken jobber jeg, og på søndag skal jeg spille kamp med 2.div laget her i Bergen. Såret på bilde over er ikke ekte, men det er sånne ting Kathrine gjør på skolen, jeg måtte selvfølgelig få se hvordan hun gjorde det, så da gjorde hun det på meg :)

 

 • Long days  Hola! 

  Idag begynte jeg på jobb klokken 10, og var ikke ferdig før 18.30. Selv om det blir lange dager, så syns jeg det er utrolig kjekt. Etter trening var planen en god styrkeøkt, men etter å ha stått/gått i 8 timer uten å sitter så var ikke beina helt enig i det. Siden jeg hadde med treningstøy, gikk jeg allikevel bort på treningssenteret. Tøyde litt, og trente litt mage/rygg. Hjalp utrolig med tøying, og jeg er snart klar for 8 nye timer på jobb imorgen. Det er elleville dager på Åsane Storsenter, så vi har 25% rabatt på hele butikken i hele morgen, #kaos


  Hadde forresten litt underholdning med de guttene i ribbeveggen som prøvde å ta push-ups med beina i ribbeveggen. Svært mislykket, og god underholdning for meg. 


  Har begynt å drikke Argi+ fra Forever Living når jeg trener. Føler jeg faktisk får mer energi, og får i tillegg alle vitaminene jeg trenger :)

   

 • Fall sunsets
  Idag har jeg vært en tur i byn med Silje. Dro på noe som heter karrieredagen, også gikk vi bare å så litt i butikker etterpå. Spiste god lunsj på Galleriet, husker ikke navnet på resturanten, men man kunne plukke salat selv. 

 • Trenger du treningsmotivasjon?  No words needed 

 • See ya soon, Boston!  Jo kaldere det blir i Norge, jo mer ser jeg fram til å reise til Boston. Boston er ikke akkurat en varm by, men tanken på at jeg kan hoppe på et fly til Florida for en helgetur gjør ting litt bedre. Faktisk er Boston kaldere enn Bergen, og jeg gruer meg til å måtte kle på meg ullundertøy, luer, skjerf, votter osv hver gang jeg skal ut. Allikevel gleder jeg meg litt til å se Boston dekket av hvit snø, blir sååå fint ?

   
  Så fint! 

  Jeg reiser om 88 dager, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften :)

 • Let's be cops  Hola amigos! 

  Igår brukte jeg det meste av dagen til å være med Kathrine. Vi farget blant annet håret mitt(endelig), også dro vi på kino på kvelden for å se "Let's be cops". Filmen var morsom, men begge holdt på å sove flere ganger, kanskje ikke så rart når filmen begynte klokken 23.00.

  Idag dro jeg å trente rundt 12 tiden, også lagde jeg pizza med søtpotetbunn. Jeg fant oppskriften her, og jeg likte det skikkelig godt. Hadde på kjøttdeig og pepperoni, og skal definitivt lage dette igjen, såååå godt ♥

 • Happy friday!  Hola! 

  Har tydeligvis ikke vært så flink her inne i det siste. Denne uken har det skjedd ganske mye, så har egentlig ikke jobbet så mye vanlig. Åpnet på Kitch'n igår, var ganske lett egentlig, og deilig å jobbe mer enn bare 4 timer :) Ellers kom bestevenninnen hjem på helgetur denne helgen, så dro til Flesland for å hente henne sammen med søsteren, også dro vi hjem for å overraske foreldrene hennes. Deilig å endelig ha en venninne hjemme, haha, så nå har jeg faktisk litt planer for helgen. 
  Nå sitter jeg foran tv'n å ser "Make it or break it", min absolutt nye favorittserie og jeg har helt dilla. 

 • Hvorfor velge Forever Living?  Tenkte jeg skulle fortelle litt om Forever Living, og hvorfor det er så bra.

  Forever living produkter består først og fremst aloe vera, og all aloe veraen som blir brukt blir plantet på Forever Living sin egen plantasje. Ettersom alt arbeidet blir gjort av Forever Living, så kan de sjekke at alle produktene er i topp kvalitet før de eventuelt blir solgt. I tillegg er alt økologisk, og ingenting er testet på dyr. 

  Forever Living støtter også mange hjelpeorganisasjoner, noe du kan lese mer om på www.forever-giving.org. 

  Ta gjerne kontakt på karro_93s@hotmail.com om du har spørsmål

 • Hva er din drøm?  Jeg elsker å reise. Et av mine favorittordtak er "travel is the only thing you buy that makes you richer". Desverre koster det å reise, og som student har man som oftest ikke all verdens med penger. Jeg har vært så heldig å få meg en jobb til nå, slik at jeg kan spare masse penger til reising, og som jeg i tillegg kan ta med meg hvor enn jeg reiser :)


  Gleder meg til Januar, når jeg er tilbake i favorittbyen min!    

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits