karolinems -

New inHei dere! 

På torsdag kjøpte jeg meg nye vinterstøvletter som jeg gikk tilsendt i posten fra Aldo igår og nye løpesko. Jeg har allerede slitt ut de forrige løpeskoene mine for jeg brukte de så mye ute, så nå kjøpte jeg nye som jeg ikke skal gå med ute i det hele tatt. 


Fra aldo


Fra nike selvfølgelig! 

Nå skal jeg straks spise lunsj før jeg må gjøre lekser og møte en lærer, ikveld spiller volleyballjentene siste hjemmekamp for sesongen og jeg skal selvfølgelig se den 

 • If it's not hurting, it's not working  Dagens treningsøkt er ferdig, jeg er fornøyd og gleder meg veldig til å spise omelett med kjøttdeig og grønnsaker. Jeg er inni en skikkelig god treningsperiode, og noe som føltes ut som om kom til å bli en dårlig økt når jeg begynte idag ble til en god en allikevel. 

   

 • frisøryrke neste?  Hei dere! 

  Igår brukte jeg dagen på å rydde og vaske rommet og badet mitt før jeg dro på soccerkampen på kvelden. Guttene hadde senior night som vil si at alle de som er senior blir presentert i pausen, skikkelig rart å tenkte på at de ikke skal spille neste år egentlig. Etterpå gikk vi hjem til oss og fikset oss før vi skulle ut en tur, og jeg klippet også håret til Tuva. Dro opp til Chris og Simon på pre-game der, men jeg syns ikke det var så kjekt så gikk hjem ganske tidlig.


  Alle senioerene med foreldrene, de fleste av seniorene i år er svenske, og det var faktisk kommer mange foreldre fra Sverige for å se på. Hint hint, mamma og pappa! Om jeg spiller volleyball mitt senior år må dere komme hit :)

   

  Max syns det var en god idé å klippe håret sitt selv med barbermaskin uten speilt, så det ble ikke helt vellykket. Heldigvis klarte jeg å overtale han til å la Tuva og meg fikse det litt på kvelden, ikke så veldig lett med en frisørsakt, men det ble bedre! 


  Før


  Etter

  Idag våknet jeg klokken 9 selv om jeg ikke gikk å la meg før 4 i natt, så fram til nå ha jeg spist frokost, gjort lekser og sett litt på netflix. Skal straks bort å få unnagjort dagens treningsøkt, før jeg må hjem igjen å gjøre mer lekser. Hvem sa at søndager skulle bruker til å slappe av?    

 • koselig fredagskveld  Hei dere! 

  Igår ble en koselig kveld med gode venner og god mat. Etter middag dro vi bare tilbake til vår leilighet å hang litt, før alle ble ganske trøtte og gikk hjem. Elise, Tonje og jeg gikk over til leiligheten til noen basketballgutter for å se frustrerte fruer, men jeg angrer egentlig på at jeg ikke bare gikk å la meg. Idag har jeg vært å trent, hadde en skikkelig god treningsøkt på hele kroppen og jeg var skikkelig fornøyd. Resten av dagen skal bli brukt til lekser, rydde rommet også muligens ut en tur ikveld også. Livet smiler nå, og jeg er glad hele tiden, det er så herlig følelse! 

  Har ingen bilder fra igår, så legger heller ut noen fine bilder jeg fant på weheartit
 • alive  Hei dere! 

  Jeg har ikke glemt bloggen, men rett og slett bare vært opptatt og litt lat. Denne uken har rast avgårde og jeg skjønner ikke allerede at det er helt. Jeg har brukt dagene min til å sove, skrive essay, researchpaper, trene og gå i timer. Igår var jeg downtown for å spise lunsj med noen jeg kjenner som er på besøk fra Norge, og det var skikkelig deilig å sminke seg og ta på noe annet en hettegenser og en dongeribukse for en gangs skyld. Idag har jeg trent litt volleyball med Tonje og Elise, og skal straks dusje. Ikveld tar jeg meg skolefri og drar ut å spise god mat med gode venner! Jeg kjøpte meg også nye støvletter igår som jeg desverre ikke har fått enda, ettersom de måtte bestille de på nettsiden og sende til meg i riktig størrelse. Neste uke håper jeg blir litt mer interessant for min del, for jeg er lei av å bare gjør lekser. 


  På onsdag inviterte jeg Heather på en liten pannekakemiddag, og hun ville prøve alt hun fant av spislige ting på pannekaken, så hun tok likegodt kakepynt på. 


  Chicago er vakkert! 


  Min nye favoritt fra Starbucks er chai tea latte, så godt! 

 • Austin Percario  Ny favorittkonto på youtube, så fin stemme!  

   

 • Flat top grill and enough said  Hola! 

  Igår tok vi taxi til en plass litt utenfor selve sentrum hvor det var resturanter og noen få butikker i tillegg til Chicago. Vi dro på noe som het Flat Top grill som er en restaurant hvor man velge ingredienser selv, også steker dem all maten, det blir liksom som wok. Jeg liker vanligvis ikke sånn mat, men ble veldig imponert, så vi planlegger å finne ut hvor det ligger i Chicago og dra der oftere. Etter vi hadde spist tittet vi litt i lululemon som er en treningsbutikk med masse fint treningstøy, og jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle finne en treningstights som jeg syns er like bra som 2XU, men jeg fant en som var ganske lik, så kjøpte derfor den. Nå gleder jeg meg allerede til å ha yoga imorgen med nytt treningstøy. Etterpå dro vi på kino for å se enough said, en film som jeg syns var ganske bra :)


  min middag, jeg gleder meg allerede til å spise dette igjen. I tillegg hadde de sånn at om man hadde allergier kunne man si ifra, også stekte dem det i en egen panne. 


  University of Wisconsin sin maskot 


  Staten Wisconsin er kjent for ost, så derfor selger de ostehatter her. 

  Nå skal jeg straks gjør meg klar for å dra på kamp igjen. Idag spiller de mot Michigan State og vi håper på seier. 

   

  #USA 

 • Oh hello, Wisconsin  Hei dere! 

  Vi kom oss trygt fram til Madison igår,og hadde en kjekk dag. Så fort jeg kom inn på bussen sloknet jeg, men det er kanskje ikke så rart når man ikke har sovd noe natten før. Vi kom fram til Madison 9.30 ca, og etter en rask tur innom matbutikken gikk vi opp til huset til Julie. Hun knakk foten i begynnelsen av pre-season og kan derfor ikke gå noe særlig, så vi fant veien selv. Vi lagde pannekaker til frokost/lunsj og bare satt å snakket en stund før hun måtte dra i hallen og være med på kampforberedelse. Når hun dro i hallen gikk vi ned til "downtown" Madison for å vise Tonje rundt i byen og selvfølgelig kjøpe oss litt supporterutstyr. 


  Vi tok oss selvfølgelig en tur innom sjokoladebutikken vi pleier å gå i for å kjøpe oss eple dekket med sjokolade, karamell og salt ♥  Litt turistbilder er obligatorisk   Etter å ha gått litt rundt gikk vi tilbake til leiligheten for å skifte og gjøre oss klare til kampen, så gikk vi tilbake til hovedgaten for å spise lunsj på Buffalo Wild Wings før vi gikk direkte til hallen etterpå.


  Desverre tapte dem 3-0 igår, men vi gleder oss til ny kamp på søndag og satser på seier! 


  Det kommer alltid masse barn bort til spillerne etter kampen, så vi må alltid vente lenge på Julie når dem er ferdige. 

   

  Nå har vi nettopp våknet og skal straks ut å spise frokost. Jeg vet ikke hva planene for resten av dagen er. 

 • Madison neste  Hei dere! 

  Klokken er 2 på natten her og jeg burde vel egentlig sove, men planen er å være våken helt til vi reiser til Madison, som er om 2 timer ca. Siden vi har fri fra skolen imorgen bestemte vi oss for å ta en tidlig buss for å få så mye tid der som mulig, så vi tar bussen klokken 6.00 fra Union Station. Helgen skal bli brukt til å bare kose oss masse, se bra volleyball og være med Julie. 


  Bilde fra en annen gang vi har vært i Madison :) 

 • Vikings vs. Titans  volleyballjentene spilte hjemme mot titans idag og vant første conferance kamp på 13 år, kjenner at jeg får litt vondt av å se på.


   

 • høstkos  Nå er jeg hjemme fra timene jeg har for idag, og planen er å gjøre lekser resten av dagen. Jeg har lab prøve i human anatomy, så de 32 index kortene jeg lagde igår skal bli mine nye bestevenner. I tillegg er jeg lei av å spise masse usunt og ikke trene, så idag har jeg funnet fram granateple og klementiner, også en kopp med varmt sitronvann. Strikkegenseren og ullsokkene er på, så nå kan høsten komme.   

 • Never let go of me  Hey oh, never let go of me (never let go)
  Hold tight, it's gonna get hard to breathe (Hold tight, hold tight)
  Never never let you drown (never) even if we're going down (going down)
  Hey oh, never let go of me
  When I'm sinking  

   

 • New winter shoes  hei dere! 

  Idag etter timen dro jeg downtown for å kjøpe meg nye vintersko. Vinteren begynner sakte, men sikkert å komme her også, og jeg innså at nye uggs kan være greit når jeg reiser til Madison i helgen. Jeg fant også noen sko på topshop som jeg har leitet etter veldig lenge, så kjøpte noen litt finere vintersko også! 

   

  Nå kan vinteren komme :) 

 • spa og The Piggery  Hei dere! 

  Dagen idag var satt av til ett etterlengtet besøk på spa. Etter å ha sovet til jeg våknet av meg selv, sto jeg opp og spiste pannekaker til frokost sammen med Elise, Adam og Katy. Etter frokost dro jeg til Aroma spa for å ha en 90 minutters deep tissue massage, noe som var sårt etterlengtet. Alle 3 ble ganske sultne etter massagen, så vi gikk på en sportsbar som het The Piggery for å spise, før vi bestemte oss for å dra opp til Andersonville siden vi først var ute på tur. Jeg kjente godt på kroppen at jeg ikke hadde godt av alt det, så jeg tok en rolig kveld hjemme etterpå med filmer på tv'en, og nå er jeg veldig klar for å sove.   Jeg har fått streng beskjed av legen om å ikke trene før vi får svar på blodprøvene eller til jeg er ferdig med pencillinkuren, men jeg tror at jeg allikevel skal ta en tur bort på treningssenteret imorgen for å tøye litt, jeg blir helt gal av å ikke være der. 

 • I'm sick and tired of being sick and tired  God kveld fra Chicago

  Formen er litt bedre idag, og jeg har faktisk vært i 3 timer og vært en tur på sykehuset. Jeg tok blodprøve for å sjekke om det er kyssesyken, men legen trodde egentlig ikke at det var det, så jeg fikk penicillin kur som varer over 10 dager, også skal han ringe meg på mandag eller tirsdag om det er kyssesyken. Når jeg kom hjem fra sykehuset var jeg kjempe sliten, så jeg la meg på sofaen og sov noen timer mens Elise og Tonje dro på target for å kjøpe litt nødvendige ting til leiligheten. Adam kom innom en tur, og siden han er så snill lagde han middag til meg, så kvelden ble brukt på å spise noe annet enn muffins, som for det meste er det jeg har spist idag, og se film med Tonje. Nå ligger jeg i sengen med en kopp te og boken "Style" av Lauren Conrad og skal snart sove. 

   

 • smertestillende, netflix og hostesaft  Hei dere! 

  Bortsett fra en time idag, har dagen min for det meste bestått av å ligge på sofaen, se dårlig filmer på netflix, spise chips og sjokolade, drikke cola, drikke litt te, spise litt mat og sove. Etter timen min idag gikk jeg bare hjem å dusjen, før jeg tok på koseklær og la meg på sofaen med dynen min. Formen er ikke helt på topp, så snille Tyler kjørte meg til apotek for å kjøpe smertestillende og hostesaft, og Potbelly for at jeg skulle få litt næring i meg. Noen trodde kanskje det var kyssesyken, men jeg tror jeg kan utelukke det. Allikevel velger jeg å ta en tur på Health Center imorgen, for de to neste ukene er omtrent de viktigste ukene i semesteret med mid-terms, og en veldig dårlig tid til å være syk på.


  Beste når man er syk er grønn te, desverre begynner jeg å gå tom for denne som jeg tok med fra Norge, så om noen vil sende meg mer blir jeg veldig glad (hint, hint mamma og pappa)

  Selv om jeg har sovd ca 13 timer det siste døgnet er jeg fortsatt trøtt, så må skal jeg finne sengen og håpe på at jeg sover hele natten og våkner opp litt bedre imorgen. 

 • I need my mommy  Hodet mitt banker, jeg har vond hals og er forskjølet. Jeg vil ha mamma og pappa her, slik at de kan lage mat til meg og kjøpe noe godt, jeg orker ikke gjøre noe selv. 


  Bilde fra fotoshoot med onkel i sommer :)
   

  nå skal jeg sove, og forhåpentligvis våkne opp friskere imorgen 

 • flittig student  hola! 

  nå ligger jeg i sengen og skal straks sove. Denne dagen har vært lang med mye skole og litt husmor-ting som måtte gjøres. Etter første timen min kom jeg hjem til en ryddig leilighet, så da fikk jeg skikkelig rydde-kikk og ryddet rommet mitt også. Bortsett fra en tur på Family Dollar med Elise for å kjøpe inn nye lys og litt småting, så har dagen min for det meste bestått av lekser, rydding, spising, trening og klasser. Jeg er stolt over meg selv over hvor effektiv jeg har vært med lekser idag, så jeg skrev like godt en "to do list" over alle leksene jeg har, så tenker jeg å gå på biblioteket rett etter første time imorgen og fullføre så mye jeg klarer av det før jeg går å trener. Skolemotivasjonen min ble 1000x bedre da mamma fristet med at de kan komme på besøk om jeg får gode karakterer, og jeg tror faktisk ingenting kunne motivert meg mer akkurat nå! 
  Jeg tenner alltid lys på rommet om kvelden, syns det er så koselig og god lukt. 

   

   

 • good morning, world
  God morgen! 

  Sånn ser min frokost ut idag, bestående av risbrød med kalkunskinke og ost, med litt sukkererter ved siden av. I tillegg har jeg litt frukt, grønn te og juicen green machin. Etter frokost skal jeg gå å ha exercise science, og deretter løpe litt og trene overkropp. 

 • autumn in the windy city  Hei dere

   

  Idag våknet jeg før alarmen, noe som var utrolig deilig. Lagde meg eggerøre og bacon til frokost, før jeg fikset meg og dro downtown med Elise. Jeg skulle bare innom H&M for å finne en svart cardigan, sephora for å kjøpe neglelakkfjerner og Whole Food Market for å kjøpe litt mer glutenfri mat. Jeg er helt i himmelen når jeg handler der, og idag kjøpte jeg faktisk med meg glutenfri pizza hjem også, i tillegg kjøpte jeg lomper, så etter trening tenker jeg å lage pizza utav lompene. 

  Nå har jeg nettopp spist, og skal snart å trene litt. Seinere idag skal jeg møte en annen norsk student på biblioteket som skal hjelpe meg med Human Anatomy, så kanskje jeg blir litt smartere på det.
  Jeg kjøpte meg en smoothie fra Jamba Juice til lunsj, det er så godt, og ikke minst mye sunnere enn alt det andre man finner her.


  Hancock Tower


  idag viste det bare 12 grader når vi dro, så jeg brukte muligheten til å gå med lue, neste uke skal det visst bli varmt igjen.
  Jeg elsker utvalget av fersk frukt fra Whole Food Market, så kjøpte med noen bokser med jordbær, ananas, vannmelon og kiwi som jeg har kost med meg nå.

   

 • thunderstorm  hola amigos! 

  Nå ligger jeg i sengen og hører på vamp, noe som må være verdens deiligste slappe-av musikk. Etter min nødvendige powernap idag sto jeg opp for å gjøre lekser litt, før Elise og jeg skulle på middag til Tuva og Lita. Desverre ble det sykeste tordenvær når vi skulle til å gå, så vi satt i 20 minutter for å prøve å finne noen som kunne kjøre oss bort, før det roet seg litt og vi heller gikk bort tilslutt. Vi skulle egentlig på en liten konsert med noen DJ'er fra Sverige om kvelden, men vi orket ikke å dra helt dit, så vi ble heller igjen på campusfester. Footballaget gjorde historie idag og vant første conferance game på 13 år, så de var i godt humør for å si det sånn. 

   

  Bildene er veldig uklare for jeg puttet mobilen min i en plastikkpose når vi skulle gå ut for det regnet sånn, men jeg syns de ble litt kule selvom.  På den ene timen det regner ca, kom det så mye vann at noen av gatene var helt oversvømt.


  Mine sykt kule støvler, og dere ikke ser det, så er dem gjennomsiktige.

  Elise måtte bære meg over en dam siden jeg var usikker på om støvlene mine var høye nok. Siden jeg er verdens snilleste venn lot jeg Elise bruke hunterstøvlene mine, så tok jeg de andre skoene. 


   


   

 • 5K River Run  God kveld til dere hjemme

  Jeg har nettopp våknet fra en veldig nødvendig power nap. Jeg stop opp 5.30 for å hjelpe til på noe som heter Vikings 5K River Run. Å gå ute klokken 5.50 en lørdagsmorgen er ikke noe jeg pleier for å si det sånn, og jeg følte at noen av dem vi møtte på var folk på vei hjem fra byn som skulle hjem å sove. Vi trodde det kom til å ta lengre tid, og ville helst stå å registrere dem som skulle være med å løpe med mållinjen og sånt, men vi ble spurt om vi ville stå i løypen og dele ut gatorade og si ifra at dem skulle snu og løpe tilbake igjen. Kan ikke si at jeg elsker å stå opp 5.30, men jeg hadde det kjekt. Det vi gjorde var bare å fortelle dem at de var kommet halvveis og at dem måtte snu og løpe tilbake. I tillegg fikk jeg gratis genser og kunne fått litt andre småting. Når vi var ferdig med vi med Tuva, Paige og Lita for å spise frokost, også dro vi hjem å sov litt igjen. 

  Planene for resten av dagen er muligens en tur til Anderssonville, som er ett svensk nabolag. De har en butikk med masse norsk mat, og jeg har så lyst på skikkelig ost nå. Deretter blir det soccer jentekamp klokken 6, også lekser resten av kvelden.  • Perfection
  jeg har vært å sneket i Tonje sitt klesskap idag, der var det masse fint, og veldig ryddig.


 • I'm alive  men jeg drukner i lekser. Kom plutselig på at jeg hadde en blogg jeg .. 

  De siste dagene har vært travle med mye lekser, og da mener jeg så travle at det eneste jeg gjør er å sove, spise, trene og gjøre lekser. Kom nettopp tilbake i leiligheten etter å ha hatt prøve i exercise science, og nå venter jeg bare på at neste time skal begynne om 30 minutter. Etter det er planen å spise pannekaker med Elise og Reggie, før jeg forhåpentligvis får til en treningsøkt på overkroppen. Ikveld er det først guttenes hjemmekamp i soccer, og etter det skal Elise og jeg i bursdagsbesøk til en venninne. Det er fortsatt sommervær her, så jeg går for det meste rundt i shorts og t-skjorte til alle døgnets tider. Skjønner ikke hvorfor det er så varmt, for ifjor i oktober gikk vi allerede innpakket i ullgensre og vinterjakker. 


  Slik ser en trøtt og sliten Karoline ut idag. 

   

  Imorgen har jeg vært så snill (eller dum?) og sagt at jeg kan være med å hjelpe til under noe som heter Viking 5K River Run, som er noe de har vært år det er homecoming. Det dumme med det er at jeg må møte klokken 6 på morningen, og med tanke på at jeg skal i bursdagsbesøk ikveld kan jo det bli spennende. Jeg satser på å ta med litt lekser bort som jeg kan gjøre mens jeg hjelper til.

 • Hello October  Please be kind to me,

  Sincerely Karoline

 • A goal without a plan is just a wish  Jeg har sagt det før, jeg har mislykkes, men nå skal jeg prøve igjen. Egentlig syns jeg ikke at jeg har mislykkes, for jeg har aldri gitt helt opp. Jeg er inni en skikkelig god treningsperiode, så det eneste jeg mangler nå er ett sunnere kosthold og mer søvn. Søvndelen er vanskelig ettersom det er mye skole, men jeg håper at jeg en gang blir flink nok til å gjøre lekser før på kveldene og at jeg kan gå å legge meg rett etter night classes og sånt. Imorgen skal jeg lage meg ett styrkeprogram hvor jeg er sikker på at jeg får dekket alle musklene, for nå går jeg bare etter det jeg husker i hodet og det er lett for å bare gi seg når man ikke orker mer. Jeg tror at om jeg skriver det ned og alltid har med boken når jeg trener, så kan jeg liksom krysse ut når jeg er ferdig med hver øvelse og det gjør det lettere å presse seg selv. 


  Nå skal jeg spise litt mat og gå å trene bein, håper jeg ikke klarer å gå imorgen.

 • cravings  åå, gud som jeg har lyst på norsk mat idag! Ikke hjalp det at jeg nettopp sto i en time å snakke med Elise og Jane om norsk mat, tror jeg skal lage en skikkelig norsk middag imorgen :) 
  og ja, jeg fant faktisk ett bilde av kjøttkaker på weheart it..

   

  Nå må jeg sove, men følg med imorgen. Var på pep rally (tror jeg det het?) etter night class idag, noe som er sånn at mange samler seg også presenterer alle lagene her hva de skal gjøre i løpet av neste uke av kamper osv ettersom det er homecoming, det var også mange morsomme konkurranser, så jeg tok en del videoer og bilder som jeg tenker å lage en snutt av om jeg får tid. 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits