karolinems -

STUCK PÅ FISKEPIRENJeg klarte selvfølgelig å bomme totalt med tiden idag, og må vente helt til 12.30 før båten min går!
Ikke så mye å gjøre på her akkurat, men tenke jeg skulle gå en tur opp i sentrum når butikkene åpner og kjøpe meg noe mat og drikke! • WHAT ARE WORDS  Vanligvis blir jeg lei av sanger når jeg har hørt de konstant i 3-4 uker, men denne blir jeg aldri lei av!


  ♥♥♥♥♥

 • TIDLIG SØNDAG  Typisk at når jeg har frihelg og kan sove lenge, så våkner jeg klokken 8 og er lys våken!
  Våknet egentlig av at alarmen på den gamle mobilen ringte, også skulle jeg skru på lyset å finne den, men så viste det seg at strømmen var gått! Fant mobilen tilslutt, også skulle jeg se hva som var gale med strømmen, så viste det seg at sikringen på bare mitt rom og en del av stuen oppe var gått!
  Idag er dagen for europacup kommet, og jeg skal mest sannsynlig opp i 11 tiden for å hjelpe å rigge til!
  Som det står på akkrediteringen min så er jeg jo tross alt organizing committee! :)


  Nå må jeg rydde og pakke litt hjemme, flyr tilbake til Stavanger 07.00 imorgen, yey.. :)

 • NY JAKKE  Etter å ha kjørt frem og tilbake mellom MXsport, XXL og G-sport sånn 5 ganger og prøvd 3 forskjellige jakker endel ganger, klarte jeg endelig å bestemme meg for en! Var egentlig ikke den jeg ville ha, men fant en som var svart og litt billigere enn den jeg ville ha, så ble en didriksonsjakke alikevel :)
  Resten av dagen ble brukt til å fikse ting til ecup kampen imorgen, festet og sortert mange akkrediteringer, yey!
  Visst du befinner deg i bergensområde imorgen så bør du ta turen til Haukelandshallen til 20.00!


  iiih, gleder meg! :DD

 • HVILKEN JAKKE?  Jeg har endelig klart å overtale mamma om at min Helly Hansen seilerjakker ikke kommer til å være varm nok gjennom hele vinteren, så jeg skal få en ny!
  Jeg har funnet to jakker, men klarer ikke bestemme meg! Vil egentlig ha den røde fjallräven jakken, men det er rød og jeg vil helst ha en svart jakke, men så har jeg funnet en svart didriksons jakke, men den er litt for tynn syns jeg!

  Didriksons                                            Fjallräven

  Fant bare bilde av didriksons i rød.
  Hvilken syns du er finest?


 • PÅ SOLA MED ELISE  Chiller på Sola med Elise, bare to timer til flyet mitt går, yey! Håper flyet er i rute denne gangen!

 • PLANENE ENDRET  Blir visst ikke Oslotur på meg alikevel, siden jeg har fått virus i halsen for tredje gang på et år!
  Så jeg reiser heller hjem imorgen, jobber hjemme på OD-dagen på fredag og får slappet av med familien og kanskje bli frisk til neste uke igjen! Hater virus, for det er ingenting annet enn hvile og tålmodighet som hjelper :(
  Nå skal jeg rydde og pakke litt, også imorgen på morgentreningen blir det først analyse av kampene fra Polen og deretter balltrening for de som er friske! Etter skolen tar jeg båten til Stavanger og flyr hjem, gleder meg! :D


  Tilfeldig bilde av vakre Ryfylke!

 • TIRSDAG  Har blitt lite blogging siste dagene, men ikke så mye som har skjedd heller.
  Igår var vi først på fjelltur i alternativen og grilte marshmallows og koste oss litt!
  Etter en liten stund på fjellet var det rett ned for å ha beachtrening, og siden de som var på samling i helgen slapp treningen var vi bare 7 stykker pluss treneren!
  Dagen idag skal brukes til å få gjort så masse lekser som mulig, rydde rommet til rominspeksjonen imorgen og muligens trene litt styrke! Imorgen får vi vite hvem som får være med til Oslo på rankingturneringen til helgen, så mye som skjer denne uken! På søndag tar jeg meg en tur hjem for å se ecup kamp, før det er tilbake til Stavanger med fly 07.00 på mandags morning for å rekke skole!


  Fra rankingen i vinter, svette drakter til tørk!

 • MISTLETOE
  Gleder meg til jul ♥ gjør du?

 • LEKSESØNDAG  Idag var dagen lagt av til lekser og rydding av rommet!
  Først tok jeg meg en liten tur i hallen for å se litt på landslagssamlingen som er her.
  Planla egentlig å ta litt bilder siden det er lenge siden jeg har gjort det, men kom aldri så langt.
  Nå skal jeg gjøre litt historie siden vi har framføring imorgen, også må jeg rydde ferdig og vaske rommet!
  Får kanskje sendt med noen en koffert med ting hjem også, siden skaper mitt begynner å bli litt overfylt her, og mesteparten er sommerklær! Endelig litt plass på rommet mitt!


  Random bilde fra Polen :)

 • KOS MED KRISTINE  Igår når alle spiste lapper på skolen bestemte Kristine og meg oss for at vi skulle lage oss noe godt idag, siden vi ikke kan spise lapper!
  Valget var lett, og det ble selvfølgelig glutenfri sjokoladefondant!
  Til tross vi ikke hadde noe å måle med hvor mye vi skulle ha, og oppskriften ble veldig ca måling så ble det ganske godt!
  Er andre gangen jeg har laget sjokoladefondant med glutenfritt mel, og er faktisk ikke så veldig gale! :)


  ♥ happygirls!


  nam!


  Nora drakk to eggehviter for en bamseklem fra Kristine og en pakke tyggis..

  Hva har du gjort idag?

 • METALLURG - NYBORG  "Ser" kampen mellom Metallurg - Nyborg!
  HEIA NYBORG OG ØRJAN!
  1-1 i sett som dere ser på bilde, her kan dere følge kampen! • FOTO - KÄRLEK
  Sometimes the hardest thing and the right thing are the same ♥

   

 • SALE ON FASHIONLOVE  Var innom www.fashionlove.no en tur idag for å sjekke om det var kommet inn noe nytt!
  Var kommet masse fine ting på salg som jeg ønsker meg (hint, hint mamma!!)


  Bilde//fashionlove

  Hva syns du om klærne og tilbehøret?

 • WHEN LIFE GIVES YOU A HUNDRED REASONS TO CRY, SHOW LIFE A THOUSAND REASONS TO SMILE!  Har den følelsen nå på grunn av alt skolearbeidet vi har framover nå!
  Heldigvis har jeg mange ting å glede meg til! Jeg har nesten ikke vært hjemme i det hele tatt siden før sommerferien, fordi jeg gjorde noe hele sommeren før jeg startet igjen på skolen!
  Egentlig hadde jeg ikke tenkt meg hjem før juleferien etter 30.oktober da jeg er hjemme noen timer igjen for å se Ørjan og resten av Nyborg spiller europacup mot et hviterussiske lag før jeg flyr ned igjen her for å rekke skole dagen etter!
  Siden jeg trengte litt tid hjemme har jeg bestemt meg for å reise hjem to helger i November også, så kanskje jeg faktisk får litt tid til venner når jeg er hjemme! Forrige helg jeg var hjemme dro jeg på dagstur til Førde også dro jeg igjen søndagen, så fikk jo så vidt vært hjemme i det hele tatt! Blir deilig å komme hjem og slippe å tenke på SKOLE, TRENING, SKOLE, TRENING osv.. :)
  Mest gleder jeg meg til siste helgen i november, for da skal jeg hjem og hjelpe til å pynte til advent, noe som er det koseligste jeg vet! Vi har overdrevent mye julepynt og adventspynt, og jeg liker det! ♥


  Kos


  Noe å se frem til!


  adventskalender :D


  Har du noe du ser fram til ?

 • CLICK!  Har dere sett filmen "Click"?
  Hvertfall, skulle ønske jeg hadde den kontrollen hannes nå!
  Vil ha juleferie, så spolte fram til Chicagotur i vinterferien, dermed til påskeferien, russetiden også sommerferien igjen!
  Er lei av å tvinge meg opp av sengen hver morgen for å gå på skolen, skrive innleveringen og framføringer til jeg ikke klarer å tenke mer, prøve å følge med i timene uten å tenke på sommer og sol!
  Har ikke akkurat savnet følelsen av å gå til skolen mens det føles ut som om fjeset mitt er en isbit fordi det blåser, snør og er kaldt!
  Mest av alt lengter jeg til sommer, slik at jeg kan få litt farge på kroppen og ikke ser ut som er spøkelse hver dag jeg står opp! Men først må juleferien og julaften komme ♥

  When you wish apon a star dreams can come true

 • LOVE MY LIFE  eller ikke .. på tirsdag leverte vi en stor arbeidskravsanalyse i toppidrett som vi hadde fått over en måned på og jobbe med fordi det var så stor innlevering! Første vi får vite når vi kommer i toppidrettstimen igjen idag er at vi skal begynne på ny innlevering, kapasitetsanalyse! LML! ♥
  I tillegg har jeg norskframføring, pome innlevering og samfunnsøkonomi innlevering! Såå visst det blir lite blogging neste måneden er det på grunn av altfor mye skole, men skal nok ikke glemme dere helt!

 • VARM KAKAO I KALDT HØSTVÆR  Hva er vel ikke bedre enn at kantinedamen lager god kakao med krem til oss?
  I det flotte regnværet er ingenting bedre enn en varm kopp kakao med masse krem, spesielt i kjedelig religionstimer der vi ser film om Jesus!
  Nå er straks friminuttet over og jeg skal nyte kakaoen min mens jeg tvinger meg gjennom enda en time!


 • WWW.FASHDEAL.COM - HAR DU TIPS?  Jeg skal bestille Canada Goose jakke på nettet og en venninne visste meg en nettside som heter www.fashdeal.com(link). Også har jeg lest mye om falske jakker som blir solgt på nett, så jeg lurte på om noen har bestilt fra denne siden før og vet noe om den? 
  Hadde vært greit med tilbakemelding så fort som mulig, for vil bestille jakke!

 • HALVVEIS ALLEREDE  Denne uken har vært ganske stress med mye innleveringer og lekser! Heldigvis leverte jeg den største innleveringen igår og kan endelig slutte å tenke på den! Bare en religionsinnlevering til ikveld igjen, også kan jeg nesten ta helg!
  Uken har gått utrolig fort siden jeg har hatt så mye å gjøre på, så jeg innpå plutselig isted etter dagens beachøkt at det er onsdag, og det bare er to dager til helg! I tillegg skal vi se video av kamper imorgen istedenfor morgentrening, så blir en chill uke videre nå! I helgen tenkte jeg å trene litt styrke siden jeg ikke har fått gjort det så mye denne helgen også komme litt på forskudd med innleveringer! I tillegg skal jeg endelig til frisøren, egentlig bare stusse det men siden det er så slitt blir det nok litt mer enn det jeg håper på!


  Min kjære venn de neste timene ♥

  Hva skal du ikveld?

 • DAGDRØMMER MEG TIL NEW YORK  Sitter inn i klasserommet å ser ut på det triste høstværet vårt, og det eneste jeg vil er til New York igjen!
  ikke det at det er noe bedre vær i New York, bare litt! Men som genseren min sier "I ♥ NY" og jeg er dødslei av lille Sand og Norge! Jeg trøster med meg å bestille Canada Goose jakke på nettet, teller ned at det bare er ca 64 dager til juleferie og ikke så veldig lenge til vinterferien heller som skal tilbringes i Chicago!


  time square !

  Har du vært i New York før?

 • WELCOME TO HELL!  I høst har en av de store innleveringene våre vært arbeidskravsanalyse, og jeg har selvfølgelig ikke blitt helt ferdig enda!
  Var utrolig mange småting å skrive som jeg ikke helt har regnet med i tidsberegningen!
  Heldigvis har vi helt til 04.30 i natt på å levere, så jeg kan sitte oppe en goood stund i kveld å skrive :)
  Visst noen lurte så skal den være på sånn 4-5000 ord og altfor mange sider..
  Begynner å nærme meg noe da, men nå er jeg klar for å geeke!


  klar for en laaaaang kveld!


  har du skrevet arbeidskravsanalyse før?

 • YOU ARE THE ONLY THING THAT I BELIEVE IN
  I only miss you when I'm breathin'
  I only need you when my heart is beatin'
  You are the colour that I'm bleedin'
  I only miss you when I'm breathin'

 • TIDLIG JUL?  Til tross for at det bare er midt i Oktober, er det allerede kommet julebrus og andre juleting i butikkene!
  Syns det er ganske tidlig, men skal ikke nekte på at jeg også kommer til å kjøpe meg en julebrus eller noe sånt snart!
  Det er tross alt bare i butikkene i 3 måneder!
  Har begynt å høre litt på julesanger faktisk, men det er fordi de er så fine og egentlig ikke minner meg om julen!


  En av favorittene ♥

  hva syns du om juleting allerede?

 • DRØMMEHUS  Etter å ha skrevet toppidrett i 3 timer i strekk tar jeg meg en liten pause for å blogge litt!
  Satt å leste litt i interiørbladet isted som jeg har fått av mamma.
  Siden vi får gratis interiørblader på jobben elsker jeg å lese de, og har bestemt meg for å ha 3 forskjellige hus fordi jeg skal ha 3 forskjellige design :)

  Når vi var i New York i sommer var vi på besøk på Showrommet til et hvitevaremerke som vi selger på jobben, og det er det mest utrolig jeg har sett!
  De hadde bygget et stue og kjøkken der, her er bilde :)


  ♥♥♥♥

  hva syns du?

 • DAGSTUR TIL FØRDE  Idag reiser jeg til Førde med resten av familien for å se Førde - Nyborg!
  Gleder meg!
  Først skal jeg en tur på senteret med Marita, kanskje jeg får brukt gavekortet jeg fikk til bursdagen :)

  hva skal du idag?

 • GRATULERER MED DAGEN, SØSTER !  Idag har min søte søster bursdag!
  Gleder meg til å komme hjem å feire deg imorgen, endelig kan vi drikke vin sammen!
  Håper du får en super dag!  ♥♥♥

 • BLONDINE?  Fant ut idag at jeg plutselig ville bleike håret, og siden hårfargen kostet 40 kr kjøpte vi farge og gjorde det her!
  Ble ikke så veldig lyst, for var redd for at det skulle bli for oransje om vi hadde det i for lenge!
  Tror kanskje jeg skal bleike det på nytt igjen snart slik at det faktisk blir blondt!
  Men kan ta bilde imorgen når det er tørker helt, så kan dere se forskjellen :)
  Legger meg et bilde som er tatt idag, så kan dere se forskjell :)


 • VIDEOKLIPP RESOVIA - SKRA  video:resoviaskra

  Filmklipp fra toppkamp i Polen, Resovia - Skra!

 • RESOVIA - SKRA!  Idag var vi på plusligakamp og så Resovia mot Skra, som er de noen av de beste topplagene her!
  Eliteserien i Norge blir nok ikke så kjekt å se på lengre nå..
  Filmet litt med mobilen, så kan ligge ut video imorgen om jeg får tid til å redigere!
  Imorgen drar vi først inn til byen for å se litt av byen også skal de vi den andre gruppen spille kamp!
  Reiser herfra natt til fredag klokken 3, wii!


  ... :(


  HAPPYFACE ♥

 • RETARDS I POLEN  Dette skjer når man kjeder seg i hallen i Polen før trening og ikke har så stort mye annet å gjøre på :)

  video:retards i polen redigert med tekst


 • FØRSTE KAMP I POLEN  Idag hadde vi første kamp mot et polsk lag som vi desverre tapte!
  Spilte 4 av 5 sett, tre som diagonal og ett som kant! Var kjekt å spille!
  Imorgen skal vi for å se plusligakamp mellom Asseco Resovia Rzeszow mot PGE Skra Belchatow!
  Noen av topplagene i Polen, så blir gøy!

  Mens Elisabeth var i dusjen isted hadde Susanna og jeg det litt gøy med å flytte på sengen hennes! Vi flyttet hele sengen inn på "kjøkkendelen" av rommet vårt, også dekket vi på bordet og sånt foran får å se om hun så sengen når hun kom ut!
  Her er litt bilder

  Kristine tok kameraet :)


  Forever alone..


  Flyttet sengen til Elisabeth :)


  hvorfor ha det ryddig når man kan ha det rotete?

  Hva har du gjort idag?

   

 • FRAMME I KIELNAROWA  Igår kveld kom vi endelig fram til Kielnarowa som ligger 3 timer utenfor Krakow!
  Etter å ha tilbringt ca 5 timer på et kjøpesenter mens vi ventet på de som kom med fly fra Torp var det deilig å sitte seg ned på bussen for å sette kursen mot Kielnarowa!
  Til tross for at jeg var på kjøpesenter i 5 timer der alt er kjempebillig, kjøpte jeg bare tre skjorter og en kjole!
  Etter å ha gått gjennom hele senteret og alle butikkene vi ville i, satte Vivian og meg oss ned for å nyte en god dessert!
  I tillegg skulle jeg bestille cheeseburger uten sylteagurk og løk, og jeg sa akkurat det jeg pleier å si når jeg er i utlander og bestiller cheeseburger. Desverre var ikke hun damen så flink i engelsk, så jeg fikk hamburgerbrød med ost, sylkteagurk og løk, men uten kjøtt! Istedenfor å bli sur og gå å klage, fikk meg og Vivian oss en god latter!

  Idag har vi trent, og seinere skal min gruppe spille kamp mot polsk lag! Nå er det hviletid før kampen!


  Ja, dette var min burger..


  Velfortjent dessert med jordbær og is!

  Susanne ble lei av å sitte bak med de som bråkte seg, så hun satt seg i trappen istedenfor :)


  Special food for special kids! :(

   

 • GRATIS INTERNETT PÅ FLYET  Sitter på flyet til Polen fra Gardermoen med resten av gjengen! Vi hadde sånn 30 minutter fra vi landet til vi skulle videre, så siden vi ikke hadde fått billettene videre løp vi som gale gjennom hele Gardermoen og måtte ut og hente billetter og gå gjennom sikkerhetssjekken på nytt! I tillegg klarte en flink Hendrik å glemme passet sitt på første flyet, så han måtte løpe å hente det også! Kjøpte meg litt velfortjent mat og drikke på flyet!

 • SOLA FLYPLASS  Sitter på Sola med resten av 2. og 3.klasse fra TVN!
  Snart skal vi fly til Oslo og deretter videre til Polen for å trene og spille kamper! • POLENTUR IMORGEN  Imorgen reiser jeg med resten av 2. og 3.klasse til Kielnarowa i Polen for å spille kamper mot Polske lag og trene!
  I tillegg skal vi se polsk toppkamp i øverste herreserien, og det er en smule bedre nivå en i Norge!
  Gleder meg! :D


  Dette er ene laget vi skal se :)

  Har du vært i Polen før?

 • AUTRÅTT-TVN  Sitter i austråtthallen å ser kamp med koselig folk :)

 • KOS HOS HEIDI MED JENTENE  Etter elitekampen idag dro jeg med Rakel, Elise, Synnøve, Amalie, Randi og Heidi hjem til Heidi for å lage nachos og kose oss! Var kos med litt jentesnakk og mye latter igjen!


  Søte jenter!


  Rakel lager sjokolademousse :D


  Flink kokk med stilig forkle :)


  Kooos ♥


  Sjokolademousse med daim ♥

 • RANDABERG - NYBORG  Nyborg fortsetter seiersrekken sin og vant igjen idag, mot Randaberg! :)
  Siden jeg befant meg i Stavanger/Sandnes, tok jeg turen ut for å se på en skuffenes dårlig kamp!
  Heldigvis gikk Nyborg av med seieren, visst ikke hadde jeg blitt mobbet resten av året siden resten av skolen omtrent heier på Randaberg!

  Jeg fikk også en idrettslærebok av Ørjan idag, så nå er jeg klar for å geeke toppidrett i Polen!
  WIsh me luck!


  Heia Nyborg!

 • KLAR FOR HØSTFERIE  Da var jeg ankommet Rakels hus igjen, for å bli her til mandag før vi drar til Polen!
  Siden Rakel og Elise dro tidlig til hallen, så ble jeg igjen for å geeke litt toppidrett!
  Skal skrive arbeidskravsanalyse, så om noen har noen gode idèer å komme med eller har veldig lyst til å hjelpe, så er det bare til å si ifra!
  Klarte selvfølgelig også å glemme omtrent alle notatene mine fra timen på internatet, siden jeg nettopp fikk ny skrivebok og alt det andre sto i den gamle! Takk Gud for at man kan google alt for tiden, det kommer bare til å ta litt lengre tid..

  Har ingen bilder fra idag her, og siden jeg ikke takler webkamerabilder så blir det ingen bilder i dette innlegget!
  Skal snart å se kamp så kan prøve å ta litt bilder da :)

  hva er dine planer for helgen?

 • INTERNETTFRIE DAGER  Siden internetten plutselig forsvant på tirsdag, og datamannen på skolen ikke har vært her siden det, har vi vært uten internett siden etter trening på tirsdag og helt til imorgen! Og ja, 2 dager uten nett her er faktisk ganske gale!
  Heldigvis kom det en reddenes engel på besøk i akkurat de to dagene, så jeg slapp å dø av kjedsomhet eller av irritasjon fordi jeg ikke kunne skrive om Alexander Kielland.....
  Resten av kvelden skal bli brukt til pakking, ettersom jeg drar til Stavanger imorgen og Polen på mandag!
  Gleder meg mest til å komme hjem neste fredag og dra til Førde for å se bror spille! :D

  Bilde fra Polen ifjor! Paintball med alle jentene :D


  Hva har du gjort de siste dagene?

 • BILDE AV KJOLEN FRA FASHIONLOVE.NO  Jeg lovte å ta bilde av meg selv i kjolen fra fashionlove, og nå har jeg endelig somlet meg til å gjøre det!
  Ble ikke så bra bilde, så redigerte det veldig mye, men dere ser hvertfall hvordan kjolen ser ut :)


  Som sagt, ble veldig dårlig bilde for måtte redigere det så mye!
  men gleder meg til å få brukt den ♥

  Hva syns du om kjolen?

 • 50 SPØRSMÅL, 50 SVAR  Kjeder meg og gjør alt for å slippe å begynne med skolearbeid!

  SIST:

  1. Siste du drakk:  vann
  2. Siste telefonsamtale: mamma
  3. Siste mottatte sms: Susanne
  4. Siste sangen du hørte på: hjerteknuser - Kaizers orchestra
  5. Sist du gråt:  husker ikke


  JA ELLER NEI:

  6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: nei
  7. Har du noen gang vært utro: nei
  8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: det har jeg helst sikkert gjort en gang, jeg vet ikke hva de vel eller ikke :)
  9. Har du spist noe som er giftig: tjaa, siden noen sier at mel er gift for meg på grunn av cøliaki, så har jeg vel det.


  ENTEN ELLER:

   10. Dansing eller synging: jeg skulle ønske jeg kunne synge, men siden jeg ikke kan det velger jeg dansing
  11. Cola eller Pepsi Max: cola
  12. Jordbær eller bringebær: jbringebær
  13. Facebook eller nettby: Facebook

  14. Svart eller hvit: svart


  DETTE ÅRET:

  15. Har du fått nye venner i år:  Ja, altfor mange til å huske navnet på alle!
  16. Sluttet å være forelsket:  nei
  17. Ledd til du har begynt å gråte:  Jaa, på kveldsen på søndag.

   

  AKKURAT NÅ:

  18. Møtt noen som har forandret deg:  Jaa, absolutt
  19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, men finner det fortsatt ut!
  20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ikke som jeg kan huske faktisk, men har sikkert skjedd en gang
  21. Kysset noen fra din top friends liste: tror ikke det


  SANNHET:

   23. Hvor mange barn vil du ha:  to eller flere
  24. Har du kjæledyr: nei, hadde hamster før.
  25. Vil du forandre navnet ditt: nei
  26. Hvordan feiret du din siste bursdag: emh, var ute å spise med venninner hjemme før jeg dro tilbake til internatet. Selve dagen ble feiret i bilen med mamma og på trening.
  27. Når våknet du i dag: kl. 06.00, morgentrening..
  28. Hva gjorde du midnatt i går: leste boligblad siden jeg ikke fikk sove.
  29. Nevn noe du IKKE kan vente på:  huff, det blir masse å nevne! Men kan ikke vente til ikveld, for da får jeg besøk av en herlig person!
  30. Sist gang du så pappan din:  på bursdagen min, som er 2 uker siden nå! Skal bli godt å komme hjem etter Polentur i høstferien og treffe familien igjen!
  31. Hva ville du forandra i livet ditt: : er litt småting her og der, men er egentlig ganske fornøyd! angrer litt på at jeg ikke tok sjansen og dro til utlandet i 2.klasse!

  32. Hva hører du på akkurat nå:  this boy av James Morrison
  33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria:  ikke som jeg husker
  34. Hva går deg på nervene akkurat nå:  At jeg heller burde ryddet rommet og gjort lekser istedenfor dette
  36. Fødselsdato: 20.09.93
  37. Sivilstatus:  Singel

  38. Stjernetegn: jomfru

   


  39. Gutt eller jente:  jente
  40. Alder: 18 :DD
  41. Ungdomskole:  Marikollen ungdomsskole

   

  42. Videregående: 1.klasse gikk jeg på tertnes videregående, 2. og 3.klasse Sauda videregående avd. Sand.
  43. Hår farge: mellomblond, vil stripe det!
  43. Langt eller kort hår: mellomlang, går ned til skulderbladene ca
  45. Høyde:  176
  46. Er du betatt av noen: spørs hva som menes med betatt, men er vel det! :)
  48. Piercinger:  nei

  49. Tattovering:  nei, men har planer om å ta en gang!
  50. Høyre- eller venstrehend: høyre

   

 • BESØK AV EN SØT EN  Nå er jeg nettopp ferdig med litt over en time balltrening og en time styrke!
  Ble mye fokus på mottak og serv denne treningen, noe jeg merker jeg trenger!

  Siden vi hadde to ekstra timer med politikk og menneskerettigheter forrige tirsdag, får vi fri fra det idag! Det betyr at jeg har hele dagen fri bortsett fra trening klokken 14.00 igjen! Siden jeg får besøk ikveld, og rommet mitt ikke er så veldig ryddig for tiden, så skal jeg bruke en stund på å rydde og vaske det, hente madrass og dyne til mitt fine besøk som kommer i kveld også bruke resten av tiden på lekser for en gangs skyld!
  Har så masse å gjøre, og kjenner jeg ikke er så giret på å gjøre det når vi drar til Polen i høstferien!


  Kan noen gi meg litt motivsjon og styrke til å åpne disse bøkene og gjøre noe fornuftig? :)

 • HIMMEL PÅ JORD  Litt tidlig siden dette egentlig er en julesang, men syns den er så fin! Hører den omtrent året rundt!

 • UTÅLMODIG  Ettersom jeg har blitt helt USA-freak etter jeg var der i sommer, og forelsket meg totalt i landet så gleder jeg meg utrolig til Chicagotur i vinterferien!
  Jeg har også store planer om å en gang bo og muligens studere der!
  Beste med USA er vel egentlig billige og masse fine klær, og verdens beste og sikkert mest usunne frokostblanding som man kan finne! Er som å spise snop til frokost :)

  LOVE IT ♥

 • DAGSTUR TIL STAVANGER  Igår dro jeg til Stavanger for å møte Susanna og Kristine og shoppe litt nødvendige ting og litt unødvendige ting!
  Etter to timer med rask shopping og prøving av litt klær, satte vi oss i bilen til Haavard og kjørte tilbake til Sand!
  Etter noen timer i bil var det rett for å spise, dusje også gjøre seg klar til pirat-russekro!
  Dagen ble avsluttet med koselig russekro i Sauda!

  Grå hals og shorts fra Bikbok, t-skjorte med amerikanske flagg på og tubetopp med paljetter fra Ginatricot!


  Ring og armbånd fra H&M! :D

  Hva gjorde du igår?

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits