karolinems -

1.div ranking og helg i byen ! :)Nå er vi hos Kristine i Stavanger, for vi skal spille 1.div ranking i helgen :)
Vi har kost oss skikkelig, spist taco, chips, smash og kake! Er godt med taco når man spiser det så sjeldent!

Vi tok båten 14.25 med nesten alle de andre på tvn, untatt noen få 1.klassinger, gikk litt rundt i byen før vi tok bussen til Randaberg, kjøpte litt mat og gikk hjem til Kristine for å slappe av og spise! :)

Imorgen skal vi dømme 08.30, så vi må tidlig opp! Vi spiller første kampen 11.00 mot TVN 1, det blir kjekt! :D 
Nå skal vi snart  legge oss siden vi må så tidlig opp imorgen, må være klare til kamp! :)

Litt bilder :)


nam! :D

Flinke jenter til å rydde og lage mat! :)


Klar for mat!

Jaa..

X-factor time ! :D

og disney channel .. :)

Blogges

 

 • Masse trening!  Denne uken har vi trent veldig mye som forberedelse til 1.div ranking som skal være i Stavanger i helgen :) Gleder meg skikkelig til å faktisk få spille kamper med tvn, siden jeg ikke var med på vest cup har jeg ikke gjort det enda ..
  Har trent 4 timer idag, 2 og en halv time volleyball og en times trening styrke. Imorgen er det siste treningsøkter før turneringen, og vi prøver å få alt til å klaffe på plass :) Imorgen skal vi ha en time svømming på morgenøkten, også en time ball :)

  Ellers så skal de prøve noe nytt her, og det er varmmat i matpausen, som da er dagens middag, det er for at vi skal få skikkelig mat før treningen og egentlig fungerte det ganske bra, men da får vi jo ikke middag etter trening og jeg er alltid så sulten etter 2-3 timers trening, så skulle ønske vi kunne få to middager :)

  Blogges

   

 • Tilbake i Norge!  Nå er det en stund siden jeg blogget, og det er på grunn av at de siste 5 dagene i Canada hadde jeg ikke nett, og da glemte jeg det når jeg kom tilbake.

  Slutten av Canada:
  På onsdagen dro vi til Banff, en fjellandsby som ligger i Rocky Mountains. Først kjørte vi i 5 timer ca, med litt småstopp. Når vi kom fram dro vi først opp der hvor vi skulle sove en natt, også tok vi med og badetøy og ting for resten av dagen. Vi dro ned til sentrum og gikk en tur langs en elv, bare for å bevege oss litt etter en lang biltur. Etter det gikk vi å spiste på en fin restaurant, før turen gikk videre til et stort og dyrt hotell som ligger der. Vi så litt på hotellet også dro vi for å skulle bade i varme kilder, uheldig som vi var hadde de begynt å pusse opp den dagen, og for de som ville kunne de dra tilbake til der vi bodde og bade på hotellet som lå ved siden av vårt og de andre kunne dra ned for å shoppe litt i sentrum. Jeg dro for å shoppe, for hadde en del gaver jeg måtte få kjøpt. På en og en halv time klarte jeg å kjøpe 5 gaver + kakao og tekopp til meg selv på starbucks :)

  Dagen etter dro vi til Red Deer for å spille siste turnering, vi ble møtt av de vi skulle bo hos på skolen og hadde en time før vi skulle trene med laget dies og college laget derfra. Siden min bodde så langt vekke, var vi bare med hjem til hun som Malene bodde hos. Vi fikk litt mat og drikke før treningen.

  På fredagen begynte den siste turneringen, og vi var egentlig ganske klare for å reise hjem. Vi spilte vårt beste, og tapte en kamp i puljespillet, men kom alikevel videre og kom oss til finalen. I finalen møtte vi det laget vi hadde tapt mot i puljespillet. Siden vi var ganske giret for å vinne, klarte vi å komme veldig godt gang i første settet, og ledet mye. Vi vant, og fikk vårt 2.gull denne turen :) Guttene vant også finalen, og reiste ubeseiret hjem fra Canada med 3 gull.

  Vi kom fram seint lørdagskveld til familiene i Spruce Grove, og skulle dra igjen 07.30 dagen etter. Vi pakket ferdig og fikk oss litt søvn før det var opp igjen å spise deilig frokost som moren hadde laget til oss, og vi fikk velge akkurat hva vi ville ha siden det var siste dagen. Vi valgte selvfølgelig french toast :)

  Vi reiste søndag morgen ifra Canada, men kom ikke til Bergen før 11 tiden mandag formiddag. Siden jeg skulle rett tilbake til tvn, tok jeg fly igjen rett fra Flesland uten å være hjemme, og var tilbake på tvn i 6 tiden mandag kveld.

  Resten av uken var det mye trening og om å komme inn igjen i skolen og få riktig døgnrytme igjen. Etter en slitsom uke med masse hard trening dro jeg hjem på fredag for å se Europacup. Jeg møtte Astrid som skulle bo hos oss på Flesland i 7 tiden fredag kveld, vi ble hentet av mamma og i Haukelandshallen var pappa og Cato for å gjøre klar til helgen, vi tok en liten tur innom før vi dro hjem hvor Ørjan og Emilie ventet. Vi fikk laget oss litt mat og slappet av med de andre. I 12 tiden kom Cato hjem, da hadde han vært å hentet 3 andre jenter som skulle være hos oss i helgen. De spilte mot et sveitsisk lag, og vant første kampen 3-2, og 15-13 i siste sett. Før kampene hadde jeg vært i byn med Tarina og Astrid, vi dro på peppes for å spise oreo-dream siden det er favorittkaken til Tarina og meg :D Ellers kjøpte jeg sko til Elise, siden det ikke finnes en skikkelig skobutikk på sand og hun trengte vintersko.
  På søndag var det klart for ny kamp, og hallen ble igjen fylt med tilskuere som var klare for å heie Nyborg til seier, noe de klarte ganske fint. De begynte en god kamp og vant første sett. Etter 4 sett avgjorde og viste Nyborg hvem som var best, og vant 3-1.

  Nå er jeg tilbake på tvn, og klar for en ny uke med mye trening og forhåpentligvis 1.div rankingturnering i Stavanger til helgen.

  Her kommet litt bilder fra Canada :)


  Gruppebilde med Lake Louise!


  Lake Louise


  Vakkert! :)

  Vi så en liten bjørn når vi kjørte til Red Deer fra Banff :o


  Finalen siste helgen :)

  Blogges

 • Gresskar shopping!  Nå har vi vært med hun vi bor hos for å kjøpe gresskar, etterpå skal vi lage sånne fjes på de også skal de ha de utenfor huset på halloween! :D

  Idag skal vi kanskje på noe som heter cornmaize, det er en labyring på en kornåker, også er det masse sånn halloween effekter, folk som går rundt utkledd som skumle ting! Også er det helt mørkt ute, skummelt!

  Blogges

 • Ishockey kamp! :D  Nå har vi kommet tilbake fra ishockeykampen mellom Edmonton Oilers og Florida Panthers! Oilers vant, 3-2! :D
  Det var stoooor stadion og god stemning, men ingen slåsskamper som tydeligvis er halve poenget i ishockey!
  Når vi sto ute å ventet på å gå kom det en mann bort til oss, eller han sto rett bak oss, også rett etter jeg sa noe, så spurte han om vi snakket fransk. Han var ikke helt edru tror jeg, og påsto at vi snakket fransk, og vi sa 4 ganger til han at vi var fra Norge og han påsto fortsatt at vi snakket fransk. Han sa også at han hadde vært i Norge hvertfall 20 ganger, men han visste ikke hva hovedstaden het! :) Litt underholdning er alltids kjekt! :)

  Når vi kom tilbake fikk vi kalkun og potetmos, som var igjen fra Thanksgiving middagen de hadde hatt tidligere, imorgen skal de ha en til middag med enda flere folk og da skal vi være med! :) Etterpå gav vi gavene vi hadde tatt med oss, som blandt annet var Eventyrsjokolade, så etterpå satt vi å hørte på når faren skulle lese "De tre Bukkene bruse" på norsk, men vi forsto ikke så veldig mye!

  Blogges

 • Spruce Grove turnering!  Fredag og lørdag spilt vi turnering i Spruce Grove! Noen kamper på skolen og noen i en hall i nærheten! Vi spilte første kampen 10.15 som var den siste kampen i puljespillet. Vi vant kampen 2-0, ganske lett egentlig. Vi tapte en kamp på fredagen, men fikk alikevel første plass i vår pulje. Etter det var det semifinalen, som vi tapte :( Da dro vi for å se guttene spille sin semifinale i hallen som ble en jevn og gøy kamp! Men selvfølgelig vant Nyborg, og var klare for finale! Finalen ble en jevn kamp der også, men Nyborg vant 2-1 og jentene satt på tribunen med sanger og heiarop både før, under og etter kampen! :D Etter kampen dro alle jentene og guttene til en av guttespillerne her, hvor vi var om kvelden og koste oss! :)

  Idag har Kamilla og jeg vært i kirken med vertene våres, som var litt spennenes siden det var annerledes enn i Norge :) Nå er vi klare til å dra på ishockeykamp mellom Edmonton Oilers og Florida Panthers! :D Drakten er på og humøret på topp! :D


  GO OILERS! :D

  Blogges

 • Canada, dag 7 og 8!  Igår kveld orket jeg ikke blogge, for da var jeg så sliten etter å ha vært først å spilt oppvisningekamp på en barneskole også til en ungdomsskole. Etter det dro vi på University of Alberta, der fikk vi først spise litt, også shoppe litt i butikken der :) Etterpå fikk vi en liten omvisning av Randi som har gått der selv, også var det en mann som fortalte om utdanningsmulighetene :) 16.00 skulle guttene trene litt med Bears, som er herrelaget til universitetet, mens jentene måtte sitte å gjøre lekser i en time. Etterpå var det våres tur til å trene, og vi trente med Pandas, som er damelaget dies, og som Randi spilte med når hun studerte der. Etterpå dro vi tilbake til Spruce Grove hvor vi ble hentet av vertene våres! :)

  Idag dro vi med vertene på skolen, men vi fikk et eget klasserom slik at vi kunne gjøre leksene våres som vi hadde tatt med fra Norge. Dette hadde vi fram til matpause på, også i 12 tiden ble vi hentet av Randi og Siv, for å så kjøre til en ungdomsskole i nærheten og spille kamp mot Panthers. Det ble en veldig jevn kamp, tapte 1.settet, men hentet oss inn igjen og vant kampen! Med omtrent hele ungdomsskolen som tilskuere, og barn i 12-års alderen så ble det ganske mye liv. Etter kampen dro vi hjem igjen, også var det ut for å spise med de norske jentene og vertene våres. Vi dro til Boston Pizza, som var absolut den beste pizzaen jeg har smakt her! Etterpå dro vi for å se en college kamp som ble spilt på Spruce Grove, også dro vi tilbake :)

   Blogges

 • Tilbake i Spruce Grove!  Ja, nå har jeg en del å fortelle!

  Igår dro vi med vertene våres på skolen, der vi var fram til klokken 12. De snakker om oss som om vi ikke skulle forstå hva de sier, tror de vi ikke skjønner engelsk? Klokken 12 ble vi hentet av Siv, Scott og Randi som hadde hentet leiebildene vi skal ha resten av turen. Først kjørte vi en times tid til en tipi leir, først lærte vi litt om indianerkulturen og litt indianerdans osv, etterpå dro de som ville på svettesermoni, som vil si at de sitter inni et telt, det er helt mørkt også har de varme steiner som de heller vann på, slik at det blir kjempevarmt i teltet, og det kommer ingen luft ut eller inn. De andre som var igjen fikk lage drømmefanger, armbånd og nøkkelring, med fjær og perler! :) Det var bare Solveig, Kamilla og meg som var igjen, og vi måtte vente i 3 timer etter vi var ferdig før de kom tilbake. Siden det ikke er så veldig mye å gjøre på der, fant vi ut at vi skulle gå en liten tur. Vi gikk opp til "hovedveien" og ventet på at de skulle komme tilbake, vi sto faktisk i hovedveien i to hele timer og ventet! Vi telte bilder, og siden det bare var 20 biler som passerte sier det litt om hvor øde det er. En av bilene som kjørte forbi var en STOR lastebil, men den hadde ikke vanlig last bakpå, den hadde et HUS! Noe som jeg tror er normalt her, at de bare flytter enkelte hus rundt om kring! Veiene her er også sånn at de bare varer og varer i evigheter rett frem, så fra vi så lysene på en bil til den kom til oss, tok det ca 2 minutter. Etter en times tid hørte vi coyoter, noe som var litt skummelt og litt gøy! Tilslutt ble det helt mørkt ute, og vi kunne ikke se om det kom coyoter mot oss før de var sånn 10 meter fra oss, men Solveig og Kamilla ville fortsette å stå der helt til de kom! Etter en stund sier Solveig "Så dere det som bevegde seg nede i veien der?" og vi ble så redde at vi skrek og løp hele veien opp til "garasjen" til de som eier det tipigreie, og hvor vi skulle spise når de andre kom tilbake. Akkurat da var alle så skremt, at vi så for oss at de skulle være noe skummelt inne i garasjen, så der tok en stund før vi tørde å gå inn der også.. Siden vi ble helt paranoid og trodde at alt og alle skulle drepe oss, så trodde vi at katten var en del av coyoteflokken, og latet som den likte å kose med oss slik at den kunne spise oss!  Er vi paranoid eller er vi paranoid? Tilslutt kom de andre tilbake, og vi fikk i oss litt mat! Etterpå kjørte vi bilene ned igjen til der tipien og "hyttene" var, noen sove i tipi og noen sov i hytter. Jeg våknet sånn 3 ganger om natten, og siden jeg hadde kjempevondt i halsen fra før av, så hjalp det ikke akkurat så mye, så jeg ble bare verre, og våknet fordi jeg nesten ikke klarte å puste. Klokken 7 var det opp igjen, for å kjøre til McNally å spille treningskamp mot skolelaget, både jentene og guttene :) Først fikk vi frokost, pannekaker, poteter, eggerøre og sirup! Så begynte jentene med kamp mot jentene til McNally, og det ble ganske lett seier :) Etterpå var det guttene sin tur, og de tok de ganske lett de også :) Jeg som er så flink til å bli syk når jeg absolut ikke bør, var for syk til å spille, og satt derfor på benkene under hele kampen å tok litt bilder :) Etter guttekampen fikk vi lunsj, sammen med dies jente og guttelag, her er det visst sånn at den dagen de har kamp, går de i dress, hvertfall gjorde alle guttene det, mens jentene gikk rundt i drakter og joggebukse, udusjet .. Etter vi hadde fått lunsj dro vi til en stor sportsbutikk som ligger i Edmonton, som heter United Cycle, der har de alt fra sykler til ishockeyutstyr, løpesko og fotballdrakter! Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe meg noe, og endte opp med et par innesko, et par joggesko, nye knebeskyttere, hårbånd og ny bukse! :D Etter det tok vi turen på Booster Juice, og noen på Starbucks! :D Så gikk turen tilbake til Spruce Grove for å trene i to timer, mens vertene våres var å spilte kamp, som de vant! :) De kom tilbake akkurat når vi var ferdig å trene, så da dro vi med de tilbake igjen! Nå har vi fått mat, og jeg har fått altslags mulig for å bli bedre, så drikker og spiser alt jeg får, uansett om det ikke er det beste jeg har smakt! Imorgen skal vi ha oppvisningerkamp for en barneskole og en ungdomskole, før vi drar for å ha omvisning på University of Alberta, og seinere trener med Bears og Pandas som er herre og damelagene på universitetet!

  Her kommer litt bilder fra igår og idag! :)


  Det er ikke hver natt man sover i trehytter med 1 cm tjukt liggeunder, i lue, vinterjakke, fleecegenser og ullundertøy ..


  Heldigvis fikk guttene drittjobbene, noen må jo sørge for at det er varmt i hyttene om natten :)  Klare til kamp! :D  NYBORG VBK ?

  Flinke jenter og gutter som synger "Ja, vi elsker"  Tingene jeg kjøpte på United Cycle idag, knebeskyttere, asics innesko, mizuno utesko, og det blå er faktisk hårbånd som de bruker her nede, som er ganske bra siden det ikke sklir av! De bare river av

 • Canada, dag 3 over!

  Endelig hjemme igjen, skikkelig sliten etter en laaaaang dag! Vi sto opp i halv 11 tiden, spiste pannekaker og eggerøre til frokost og stelte oss. Først dro vi på shopping, på West Edmonton Mall! Jeg kjøpte to "the north face" bagger, en liten rød og en stor svart! Jeg kjøpte også klær på XXI Forever, for er en butikk jeg absolut mener de bør få i Norge! Den er kjempe billig, kjøpte to bukser, en shorts, en singlett, en skjorte, et smykke, to lommebøker, et smykke og en neglenakk, og det kostet ca 700 norske kroner :) Etterpå dro vi å spiste og så litt i andre butikker, før vi gikk å badet på et stort badeland inne på kjøpesenteret! :D Etter det dro vi på gården til en venninne av Alana, der vi kjørte 4hjuling og ridde :D

  Imorgen skal vi være med Alana på skolen, også skal vi på indianerleir og sove i tipi, også skal vi spille treningskamp mot en skole som heter McNally. Så jeg får ikke blogget igjen før tirsdagskveld, men da skal jeg ha fått gjort masse og tatt mange bilder! :D

  Her kommer noen bilder fra idag :)

   
  Gøy sklieting! :D


  Kamilla og den ene hesten :)

  Alana ser litt redd ut, er jo faktisk jeg som kjører ..


  Kjekt! :D

   


  Lommebøkene, smykket, neglenakken, singlett og en skjorte! :D


  To bukser og en dongerishorts :)


  Blogges

 • Canada, dag 3!  Ny dag, fridag! :D Idag har vi fri, og vi kan gjøre det vi vil sammen med vertsafamiliene, så idag skal vi å ri hos en venninne som har hester, kjøre 4hjuling, bade på badelandet på West Edmonton Mall og shoppe litt! :D Igår kveld var vi på fest, hos hun som Ingeborg bor hos. Vi fikk servert mac and cheese, fordi vi sa vi aldri hadde smakt det før, det var ikke det beste jeg har smakt akkurat, men tror det var litt av grunnen til at vi fikk det! Ellers var det kjekt å vinne gull igår, og håper det fortsetter sånn de andre turneringene, har hørt at de lagene som var med her ikke var så veldig gode.

  Endelig fungerer det å laste opp igjen bilder, så her kommer en del bilder ifra turen! :D


  Det finnes mange måter å sove på på et fly .. :)


  Letters to Juliet + kylling og poteter til lunsj/middag, helt greit på et fly :)

   

  Baseball! :D

   

  Blogges

 • Canada, dag 2 (nesten) over!  Da er vi tilbake hos Alana, men skal snart ut igjen! Vi vant alt idag, som da inkluderer finalen! Møtte Panthers i finalen, som da er de vi bor hos og desidert det beste laget av canaderne! Det ble en jevn finale, men vi klarte det og vant tilslutt! :) Vi fikk en glasspokar, medaljer og en stor "plakat" der det stor "Winner of ..." :)

  Nå skal vi ut igår, så kan blogge litt mer seinere ikveld kanskje! :)

  Blogges

 • Canada, dag 2!  Ny dag! Idag våknet vi opp til en god lukt i huset, de hadde laget frokost til oss! Vi fikk french toast, noe som vi aldri hadde sett etter smakt før! Det var brød som var dyppe i noe egg greier, jeg skjønte ikke helt hva de mente, også var de stekt på stekeplate, ting vi kunne ha på var smør, jordbær, banan, vaniljeis, sirup, vaniljesukker (tror jeg) og yoghurt, siden vi ikke hadde smakt det før, så gjorde vi bare det samme og tom en hel haug på med alt som var å ta på! Det ble veldig godt, og litt grisete å spise!

  Nå skal vi å kjøre gokart, også spille kamper fra 15.00 og uttover!

  Blogges

 • Canada, dag 1 over! :)  Nå er en laaaang dag over, med 3 kamper spilt :) Vi hadde første kamp 16.00, men våknet 06.00 og klarte ikke å sove igjen.. Vi sto opp, dusjet, spiste frokost og gikk inn igjen på rommet! Etter den andre kampen til Alana kom hun å hentet oss, og vi dro til hallen for å se hennes siste kamp, som de vant! :) Så var det våres tur på banen, veldig spente på hvordan det var her! :) Veldig annerledes her enn i Norge, er skikkelig dommere på alle kampene, ikke lov til å spille med smykke, øredobber, armbånd eller hårbøyle. Vi må stå på rekke bak på banen før kampene, også løper vi inn på rekke og sier lykke til til motstanderne også startes kampen! :) Ellers vant vi alle kampene idag, ganske lett egentlig, vi skal spille igjen 15.00 imorgen, forhåpentligvis mot litt bedre lag enn idag. Nå er det snart leggetid, selvom klokken bare er 22.15 er vi ganske trøtte fortsatt, jetleg merkes fortsatt!

  Jeg har prøvd å legge ut flere bilder, men det fungerer ikke i det hele tatt, men jeg skal prøve å fikse det så fort så mulig! Ellers kommer det bilder på facebook, så der går det ann å se de :)

  Blogges - ♥

   

 • Canada, dag 1!  Idag er første dagen her, vi har fått hvilt ut litt, og er klare for ny dag. Vi skal spille en turnering idag og imorgen! :) Begynner med første kamp 16.00, også to kamper til uttover ettermiddagen! :) Gleder meg veldig til å spille, litt annerledes her enn i Norge, så er alltid like spennenes hver gang! :D Klokken er 08.30 her, så vi er egentlig ganske tidlig oppe, men klokken 13.00 skal vi se hun vi bor hos spille, så det blir kjekt! :) Vi skal i en stor hall, der det er svømmebasseng, cafè, 6 baner og litt andre småting :)

  Det går ikke ann å laste opp bildene mine idag heller, så jeg får prøve å gjøre det ikveld istedenfor. Noen andre som har samme problem? Det står at det er feil filformat, men det er JPG, og det er alltid det jeg har brukt.

  Blogges - ♥

 • Nå har vi ankommet Canada! :D  Nå er vi endelig framme, sto opp 03.30, så er over 1 døgn siden jeg sto opp :)

  Vi møtte på flesland 05.00, alle fine og trøtte! :)

  Reiseruten vår er: Bergen - Frankfurt, Frankfurt - Toronto, Toronto - Edmonton, samme rute hjem igjen! :) Når vi kom til Toronto, fikk vi det veldig travelt, og det var en STOR flyplass. Vi måtte hente bagasjen og sjekke den inn på nytt igjen, så det ble veldig mye stress! Når vi kom til sikkerthetsjekken stoppet alt opp, rett før vi skulle gå gjennom, så brukte de sånn 10 min før vi fikk gå, og vi bare sto å ventet fremst i køen, dette resulterte til at vi kom enda seinere til gaten vår, og de folkene i skranken var skikkelig sure! -.-'

  Nå er vi kommet til familien, fått i oss litt mat og skal snart sove! Klokken er bare 20.00 her ca, men vi er virkelig klare for å finne sengen! :)

  Her er litt bilder fra turen :)


  Flyet på vei til Frankfurt :)

  Det går ikke ann å laste opp flere bilder akkurat nå, men prøver igjen imorgen :) nå er det nattatid!

  Blogges - ♥

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits