karolinems -

Take me back to New York

because New York makes everything better..

 • Can't make up my mind  1000 tanker, 1000 idéer, 1000 ting jeg vil gjøre.

  Når jeg var yngre var jeg sikker på hva jeg ville jobbe med, hvertfall i en ukes tid før jeg ombestemte meg igjen. Når jeg ble eldre ville jeg studere økonomi, men så likte jeg ikke det allikevel. Så ville jeg studere for å jobbe med noe innen trening og sport, nå er jeg plutselig usikker igjen. Noen ganger skulle jeg ønske man bare fikk tildelt et yrke og gikk på skole etter det. Nå har jeg funnet en skole i New York med masse forskjellige linjer jeg er interessert i, ikke bare det, men den er også mye billigere enn skolen jeg går på nå.  Er det det neste jeg plutselig vil gjøre? Akkurat nå sitter jeg på skolen og designer et hus i et program på internett. Kanskje jeg skal gå interiør design? Jeg har jo alltid likt det. Skulle ønske jeg kunne sitte livet på pause i noen uker frem til jeg har bestemt meg for hva jeg vil. 


  bilde//weheartit

 • Black screen  Igår kveld når jeg skulle gjøre lekser bestemte macbook'en seg for å ikke skru seg på, og jeg måtte derfor dra en tur downtown idag for å se om de kunne hjelpe meg på Apple store. Dessverre hadde de ikke flere walk-ins idag, og jeg fikk ikke time før neste onsdag. Kommer til å bli helt gal av å være uten pc så lenge. Håper også det er noe de kan fikse uten at jeg må betale for mye, for det har jeg virkelig ikke råd til. Da får jeg eventuelt leve på nudler og vann i noen måneder etterpå.

  Boston stråler for tiden. Været er perfekt, elsker når jeg kan bruke dongeribukse og en genser uten å fryse eller svette ihjel. Nå er jeg å gjør rehab, ikveld spiller vi andre conference match mot Keene State, wish us good luck!

 • Happy tuesday  hei dere! 

  Tirsdager må være min favorittdag. Jeg har ingen timer, så bare trening 3.30. Idag sov jeg til 9 ca, også gikk jeg en tur på butikken for å kjøpe inn litt mat til å lage frokost. Jeg fikk plutselig veldig lyst på pannekaker, så etter å ha kjøpt inn det jeg trengte lagde jeg sunne pannekaker, egg og bacon til frokost.   Snille Bodil kjøpte denne fine starbucks koppen til meg på søndag. Nå kan jeg endelig ta med meg te på skolen, jeg har nesten ikke drukket te etter jeg kom fordi jeg ikke har hatt tid til å lage det før jeg måtte dra.  Høsten nærmer seg sakte, men sikkert og jeg har funnet fram vesten jeg kjøpte på søndag. Hadde helt ærlig trodd at jeg måtte vente lengre før jeg brukte den, men nei. Snart må jeg vel fram med skjerf og votter også.


   

 • Monday board  Ny uke, nye muligheter.

  - Første biologiprøve
  - andre conference match
  - frihelg (!!!)
  Siste hele uke i september og høster kommer snart til Boston. Må innrømme at jeg gleder meg til å pakke meg inn i skjerf og drikke te fra min nye starbucks kopp som Bodil kjøpte til meg igår. Jeg kjøpte også meg en ny vest fra U.S. Polo på T.J. Maxx, har aldri shoppet noe særlig der, men bra butikk med masse billige merkeklær fra fjorårets sesong. 

  Nå har jeg snart første time, mitt mål framover er å ta med te på skolen istedenfor å kjøpe kaffe. Er sååå mye sunnere, og jeg sparer masse penger i tillegg. 

 • Relaxing mornin'  Hei dere! 

  Idag våknet jeg til toms hus da hele familien hadde dratt i kirken før jeg sto opp. Jeg vurderte å bli med, men det fristet mer å bli liggende i sengen siden jeg faktisk kunne. Selv om det er bursdagen min idag må jeg desverre få gjort litt lekser ettersom jeg har en prøve imorgen, men jeg venter litt med det. Nå sitter jeg på kjøkkenet med en kopp te og scroller gjennom weheartit og bloglovin, med skole klokken 8 hver dag er det ikke ofte jeg har tid til det lengre, noe jeg syns er litt kjipt ettersom det er beste måten å starte dagen på. 

  Nå skal jeg snart lage egg og bacon til frokost. Resten av planen for idag er å dra å bade i sjøen og fikse neglene, noe som virkelig trengs nå. 

 • I don't know about you but I'm feeling 22  Wopwop, happy b-day to me! 

  Etter jeg fylte 20 så har jeg liksom mistet gleden med bursdag litt, har ikke samme følelsen kvelden før hvor jeg ikke får sove fordi jeg gleder meg sånn til pakker dagen etter. Jeg tilbringer helgen med min amerikanske familie, og vi dro ut på Brewfish for å spise ikveld. Veldig populær restaurant, så vi måtte vente litt på bord, men det var sååå god mat. Imorgen skal Bodil og jeg dra å fikse neglene, også må jeg desverre bruke deler av dagen på å lese til biologiprøve jeg har på mandag, woho.


  Forrige gang jeg var her tok Bodil noen bilder av meg, kjekt med en tante som er så flink fotograf. Like gjerne facebook siden hennes her.

  Vi planlegger også å ta årets siste bad (hvertfall for min del) imorgen. Det er fortsatt godt over 20 grader i både luften og vannet, så ingenting å klage på. 

 • First day of classes  Morning peeps! 

  Idag var det på tide med skolestart for oss, og jeg started dagen klokken 8 med anthropology, skulle gjerne oversatt det til norsk, men aner faktisk ikke hva det er. Er visst om menneskets opprinnelse og noe sånt, så kan jo bli interesant. Nå er jeg i den gamle leiligheten min og slapper av, har trening om 3 timer, men jeg var for lat til å gå hjem mellom skole og trening, så ble bare her istedenfor. Hadde egentlig tenkt å dra i bookstore isted, men det var så mange folk der at jeg droppet det. 


  Stoppet på Oxford Creamery på vei tilbake til Boston igår for å kjøpe is, kanskje beste fløteisen jeg noen gang har smakt.

 • I have found my summer paradise  Hei dere! 

  Idag var det Labor Day, og siste dag med frihet for meg før skolen begynner imorgen. Jeg dro ned til Mattapoisett for å slappe av og nyte siste fridagen på en stund med fint vær. Haakon og jeg dro på sykkeltur ned til sentrum, også kjøpte vi is og syklet litt rundt. Stoppet også på ene stranden og badet selv om vi ikke hadde med oss hånkle eller noe sånt, så måtte sykle hjem igjen med vått badetøy. 


  Nå har vi nettopp spist middag og jeg skal snart dra tilbake til Boston. Imorgen er første skoledag, og jeg har bare en klasse fra 8-9.15, også har vi trening klokken 2. 

 • Turist i egen by  Hei dere!

  Idag var siste dag i Chicago før vi hopper på flyet klokken 7 imorgen tidlig tilbake til Boston. Etter kampene dro vi tilbake til hotellet for å dusje også være litt turister. Følte meg litt som turist i egen by ettersom jeg har bodd her i 2 år og kjenner byen ganske godt, så jeg ble mer guide enn turist. Vi gikk ned til The Bean, eller Bønna som jeg liker å kalle den, også dro vi på Rock Bottom for å spise middag. På vei tilbake fra Bønna var treneren vår så snill og lot oss stoppe på Garrett Popcorn shops. Det er en butikk som selger popkorn med forskjellig smak, som karamell, smør, ost osv. Jeg elsker den butikken, så kjøpte med meg en stor pose med karamellpopkorn hjem.


  Hotel room view 6.32 am  Litt mørkt bilde, men ikke lett å ta bilde i sterkt lyst med mobilkamera. Dette er Alex, en av jentene jeg bor med i år.
  Nå skal jeg straks legge meg i håp om at jeg får sovd noen timer før vi må opp igjen. På mandag er det Labor Day, så siste dag med frihet før helvete begynner (altså skole), jeg har planer om å nyte dagen til det fulle og har små planer om å kanskje dra på Red Soxs kamp.

 • Chitown  Hei dere!

  Nå sitter jeg på hotellrommet i Chicago og nyter utsikten ut mot skyskraperne. Merket jeg faktisk savnet Chicago når vi kjørte gjennom byen igår, men Boston er fortsatt favorittbyen min. Når vi ankom Chicago dro vi rett til Elmhurts for å trene, også slappet vi av litt på hotellet etterpå før vi dro på Olive Garden for å spise middag. 13.30 skal vi dra til hallen for å gjøre oss klar til første kamp, North Park spiller samme turnering som oss og jeg håper jeg får sett de spille. • Jeg trenger musikktips  Hei dere!

  De dagene vi spiller kamp og skal reise for å spille bortekamp tar trenerne fra oss telefonene, så vi har fått iPod shuffle til musikk istedenfor. Ettersom jeg omtrent bare bruker sporify og aldri oppdaterer spillelistene mine så tenkte jeg det var på tide med litt ny musikk. Kom gjerne med tips til treningsmusikk, men også annen musikk!

  Nå er jeg å gjør rehab før vi skal dra. Jeg får ikke spille, men skal allikevel være med å se på kampen. Imorgen skal jeg kanskje få kortisonsprøyte.

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits