karolinems -

ProduktanbefalingHver søndag vil jeg komme med forskjellige produktanbefalinger, og starter idag med proteinpulver fra Forever Living. 
Dette forteller Forever selv om produktet
"Deilig shake med fullverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter trening eller når du helt enkelt har lyst på noe godt. Blandes med lettmelk (eller vann). Velg mellom to gode, naturlige smaker: vanilje eller sjokolade. Forever Ultra kan erstatte opp til to måltider pr. dag og fungerer utmerket som frokost, lunsj, middag og/eller kveldsmat. Man kan også bruke Ultra som mellommåltid. En porsjon Forever ultra inneholder bare ca. 200 kcal, men det høye proteininnholdet gjør at den gir en god metthetsfølelse. Takket være proteininnholdet orker du å trene samtidig som du erstatter måltider med Ultra, og proteinet gjør det enklere for deg å opprettholde muskelmassen" 

Selv har jeg bare prøvd med vaniljesmak, men jeg er kjempefornøyd. Drikker alltid dette etter trening på kvelden, ettersom jeg vil legge meg så fort som mulig, og dette går raskt. Er ikke skrubbsulten når jeg våkner på morningen, og tar gjerne en ny shake da om jeg ikke har tid til frokost. Har også prøve å lage dette med en banan, litt melk og litt proteinpulver etter trening, og det var også godt. Min favoritt er nok proteinpannekakene, som gjorde meg metter i mange timer etterpå. Absolutt verdt pengene! Ta kontakt med meg for spørsmål eller hvor du kan få kjøpt det. 

 • Derfor bør du trene  De som kjenner meg vet at jeg alltid har vært interessert i trening, og ettersom jeg nå utdanner meg som personlig trener/fysioterapaut så er dette noe jeg vil jobbe med resten av livet. Jeg mener at trening er noe av det viktigste vi kan gjøre i livet vårt, for det har så mye å si for hvordan vi ellers kan leve. 

  ?  Trening gjør deg i bedre humør. Om man har hatt en travel dag på jobb eller bare generelt mye å gjøre, kan en halvtimes trening hjelpe mye. Man trenger ikke nødvendigvis å løpe 10 kilometer, men bare det å komme seg ut og gå en 30 minutters tur i frisk luft hjelper. Dette er fordi fysisk aktivitet stimulerer kjemikalier i hjerner som gjør deg gladere og mer avslappet. 

  ?   Trening påvirker vekten din. Dette kom vel ikke akkurat som en overraskelse på noen, men dette kan ha mer å si for oss enn noen tror. Å ha bra selvbilde er en viktig ting for mentaliteten vår, og de fleste vil være tynne og føle seg bra i sin egen kropp. 

  ?  Trening = bedre helse = mindre sjanse for alvorlige sykdommer. Når man er aktiv minsker man sjansen for sykdommer som slag, diabetes 2, depresjon og noen typer kreft. 
  ?  Trening gir mer energi. Mange tror kanskje at man blir sliten av trening, men jeg føler meg aldri bedre enn når jeg er inni en god treningsperiode. Jeg får ofte høre at "jeg er så sliten etter jobb, så orker ikke å trene". Om man bare begynner en uke med å tvinge seg selv til å trene etter jobb, så vil man etterhvert merke at man får mer energi, og orker mye mer. Alltid når jeg hadde lange dager med skole eller mye lekser som måtte gjøres, sto jeg opp klokken 6.00 for å dra å trene. Jeg var mye mer våken resten av dagen, og fikk gjort alt jeg skulle. 

  ? Trening gjør at du sover bedre. En voksen person trenger ca 7-8 timer med søvn hver natt, men mange har vaskeligheter med å sovne på kvelden. Om man trener vil man sovne raskere når man legger seg, sove bedre om natten, og føle seg mye mer våken når alarmen ringer klokken 7 på morningen. 

  ? Sist, men ikke minst, trening er så gøy! Kanskje du ikke liker å løpe så fort du kan på en tredemølle, eller løfte kjempetunge vekter, men det finnes så mange forskjellige måter å trene på. Finn et treningssenter med mange forskjellige klasser. Kanskje yoga eller dansing er noe for deg? Kom deg ut i naturen, finn en fin tursti du kan få. Få med vennene dine for å sykle. Det skal så lite til for at det skal være kjekt, og nyttig :) 

  Nå skal jeg straks ta på treningstøy selv og trene litt :) 

 • yesterday  Hei dere! 

  Glemte helt å fortelle at jeg var å fikk ryggmassasje igår, og deretter dro til mormor. Etter forrige helg fylt med volleyballkamper var ryggen min full av muskelknuter og annet, så dere kan tro at det var deilig med en skikkelig ryggmassasje. Jeg drar alltid til Eracura på Rolland når jeg skal ha ryggmassasje, og de er så utrolig flinke. Etter det dro jeg til mormor for å spise og vaske, og hun hadde laget deilig kjøttdeig- og spagetti. Ingen lager bedre saus en mormor til kjøttdeig- og spagetti, og jeg kunne spist det i flere dager om jeg bare orket.   Nå skal jeg straks spise en god frokost, skal ikke på jobb idag, så skal nyte en rolig morningen til det fulleste :) 

 • Pakke fra Forever Living i posten  Hei dere! 

  Det var en glad jente i bilen på vei hjem idag når jeg fikk melding av posten om at pakken min var kommet. Jeg elsker å få pakker i posten, for jeg føler at noen sender meg gaver. Ble ganske giret når jeg kom hjem og så alt jeg hadde fått, og jeg gleder meg nå til å prøve ut enda flere Forever Living produkter. Jeg er storfornøyd med de jeg hadde fra før av, og tror jeg kommer til å bli fornøyd med de nye jeg har fått også. 


 • Favorite jeans  Heisann! 

  Som sikkert alle andre jenter i denne verden, har jeg slitt med å finne en perfekt dongeribukse. Den skal sitte fint, ikke utvide seg etter at den er brukt 2 ganger og ikke skli ned. Nå har jeg endelig funnet en bukse jeg er nesten 100% fornøyd med, og i tillegg er de billige! 
  Dr.Denim kan kjøpes på Urban, Carlings og Nelly tror jeg. Prisen på Urban og Carlings er 399 kr tror jeg, og jeg er veldig fornøyd med mine. Har to svarte og en blå, og vurderer sterkt å kjøpe en til blå før jeg drar tilbake til USA. 

 • Hva gjør du hjemme?  Dette er et spørsmål jeg får mye for tiden når jeg treffer bekjente. Jeg skulle vel sånn sett vært i USA og studert nå, men på grunn av skolebytte og ting som tok litt tid, bestemte jeg meg for å være hjemme fra til Januar. Fram til jeg reiser i Januar har jeg tenkt å bruke tiden min på å jobbe hos Kitch'n og Rikall Norge, jeg trener u17 og spiller og trener med 2.div. I tillegg prøver jeg å trene mye styrke, slik at jeg kan bli kvitt skadene jeg har slitt med i knærne og skulderen, slik at jeg er helt spillerklar neste vår. Da reiser jeg nemlig til Boston, min drømmeby (etter New York selvfølgelig), hvor jeg skal fullføre studiene mine og spille volleyball. Jeg liker å være hjemme, men jeg elsker å være i USA. 


 • Jeg elsker Kremmerhuset!  Hola! 

  Etter kjøretimen min idag gikk jeg litt på Åsane Senter før bussen min gikk. Hadde bare 20 minutter, så gikk bare en tur bort på Kremmerhuset for å se litt. Elsker den butikken, de har så utrolig mye fine interiørting. Fant et bilde som passet perfekt til meg, og om det passer inn på rommet mitt skal jeg kjøpe det. 


  Dette må være en av mine favorittordtak, nesten sånn at jeg kunne tattovert det på meg. Jeg gleder meg til jeg en gang skal kjøpe hus i Norge, da skal jeg innrede med pynt fra Kremmerhuset. 

 • The fall is here  Hei dere! 

  Merker at morningene blir kaldere og kaldere, og at man ikke lenger kan gå med t-skjorte ute midt på dagen lengre. På mandag når jeg dro til behandling klokken 8 om morningen var det faktisk bare 3,5 grader ute, og jeg kan kjenner at høsten nærmer seg veldig. Selv om det begynner å bli kaldere, så er jeg en person som elsker høsten! Det å kunne ta på seg ett stort varmt skjert, votter, fine høstsko og en god jakke er helt fantastisk. Når vi kom hjem fra trening igår var det allerede blitt mørkt, og mens vi spiste ost og kjeks til kvelds hadde vi levende lys som gav meg skikkelig høstfølelse.


  nå skal jeg straks dra ut døren for å ha kjøretime, selvfølgelig godt innpakket i skjerf og en god jakke! Håper alle får en fin onsdag :) 

 • Insta-lately
  @Karolinemarie93 @Karolinemarie93 @Karolinemarie93 @Karolinemarie93

   

  #instagram

 • Bestilt lykke i posten!  Hei dere! 

  Nå venter jeg på ny pakke fra Forever Living i posten, og jeg gleder meg som en 4-åring på julaften til jeg får de! Denne gangen skal jeg også selge videre en del av det jeg har bestilt, og jeg er så glad for at jeg har kommet i gang som forhandler for Forever Living. Jeg valgte å bli forhandler for Forever Living fordi jeg følte produktene var produkter som passet meg og min livsstil, uten at jeg måtte betale en hel månedslønn for noe. Det er også en bra måte for meg som student å tjene litt ekstra penger på på en lett måte, og hvem sier vel nei takk til det? Ikke jeg hvertfall :) 

  I tillegg er dette produkter jeg tror på og selv kommer til å bruke. Forever sin hovedingrediens er aloe vera, og de tester ikke på dyr. I tillegg er det produkter som de fleste bruker, som shampoo, balsam, body lotion, såpe, kosttilskudd osv. Jeg har selv prøvd ut blant annet proteinpulveret med vaniljesmak, og det både smaker godt og holder meg mett lenge. 

  Ta gjerne kontakt på mail karro_93s@hotmail.com om du har spørsmål om produktene eller vil prøve ut noen. Beste med alt; det er 90 dagers garanti, så om man ikke er fornøyd får man pengene tilbake :)   #foreverliving #helse #kroppogsjel

 • happy birthday to me!
  Happy birthday to me! yay, finally 21 :)

 • b/w

  Har fått en greie for svart/hvitt bilder, og gikk gjennom noen gamle bilder å redigerte noen av de jeg syns ble kulest i svart/hvitt :) 

 • New York State of Mind  Noen av dere begynner kanskje å bli litt lei av innleggene mine om hvor mye jeg savner New York og USA, men jeg klarer ikke tenke på så mye annet alltid. 


  alle bildene er fra weheartit

  nå er det bare 114 dager til jeg flytter til Boston, som vil si at jeg bare bor 3,5 timer med tog unna New York! 

 • Proteinpannekaker med proteinshake fra Forever  Hei dere! 

  Lunsjen igår ble gode proteinpannekaker med proteinpulver med vaniljesmak. Jeg har prøvd meg på sunne pannekaker mange ganger, men mislykkes ofte. Disse ble både utrolig gode, og lette å lage. Her er oppskriften jeg brukte

  200 g havregryn

  6 egg

  2 dl mager kesam

  1 dl vann 

  2 ts bakepulver

  30 g proteinpulver

  Miks alt sammen og la stå ca 20 minutter før man steker de. Om man syns de blir litt for tykke kan man ta litt eksta vann i, men ikke mye! Dette ble ca 10 små pannekaker, og sammen med bacon og egg så holdt det akkurat som lunsj til mamma, pappa og meg. Jeg spist to pannekaker med litt egg og bacon til, og dette holdt med mett i 4-5 timer, utrolig godt og sunt! 

  Dette er klart mine favoritter, og jeg kommer nok til å lage de mye framover. 
 • If I stay  ååååå, nå ble jeg glad! Rett før jeg reiste hjem ifjor kjøpte jeg en bok som het If I stay i Chicago, og nå kommer den på film. 

   

  Jeg tenkte faktisk å lese boken på nytt snart, og den ligger klar på nattbordet mitt, tror jeg skal begynne i kveld! 

 • New in fra Lindex  Hola amigos! 

  Igår var jeg innom Lindex for å kjøpe strømpebukse, og fant samtidig ett nytt gullsmykke. Hadde ett ganske likt fra før av som jeg likte så godt, men det ble ødelagt, så da kjøpt jeg ett nytt.


   

 • b-day party  Hei dere! 

  Nå sitter jeg stappmett på rommet mitt og bare tanken på mer mat eller drikke gjør meg kvalm. Var kjekt med familiebesøk, selv om jeg ikke har bursdag før neste lørdag! Kan ikke tro at jeg snart er 21, tiden går så fort!!   maten så sykt ekkel ut på bilde, haha, men det var ganske godt! Det er eksotisk kylling med mango, fant oppskriften på tine.no og det består av ris, kylling, mango, løk og fløte.  Nå skal jeg ta av finklærne og fjerne sminken, også skal jeg legge meg i sengen å se The fault in our stars, elsker den filmen :) 

 • glutenfri matmesse  Hei dere! 

  Idag var det glutenfri matmesse i Bergen, og til tross for at vi sikkert egentlig hadde andre ting å gjøre, så tok mamma og jeg en tur inn. Man kunne smake mye forskjellige ting som pizza, vaffler, knekkerbrød osv, og man kunne også kjøpe litt mat der. Vi kjøpt blant annet en pose med blanding til cookies og muffins, og jeg gleder meg til å prøve det! Idag skal vi feire bursdagen min med familien, så nå må jeg skynte meg å gjøre meg klar :)


 • Todays lunch: avocado toast
  Så godt, og så sunt!

   

 • Canon EF 50mm f/1.8 II  Hei dere! 

  For en laaaang dag, men for en fin dag! Rett etter jobb dro jeg til byn, møtte onkel for å dra å kjøpe nytt objektiv til kamera, så dro jeg til mormor for å vaske der, også på trening. Når jeg gikk fra mormor til trening lekte jeg meg litt med det nye objektivet, og jeg elsker det allerede!   Fine mormor ♥


  Nå skal jeg straks legge meg! Skal ikke på jobb imorgen, men har avtalt med Silje at vi skal gå fjelltur klokken 10, jeg gleder meg :)

 • Innkjøp fra Bikbok  Hei dere! 

  Hadde litt tid igår etter jobb før bussen min gikk, og siden jeg nettopp har ryddet i klesskapet mitt og kastet sånn 3 poser med klær, fant jeg ut at jeg skulle kjøpe noe nytt. Jeg har egentlig veldig lite fine klær, det meste jeg eier er hettegensre, nike t-skjorter og noen få fine plagg. Kjøpte derfor en fin hvit topp fra bikbok, også en cardigan. Har cardiganen i svart fra før av, og elsker den! I tillegg koster den bare 199 kr.


  Topp 149 kr


  Cardigan 199 kr 

   

 • Hallo hallo  God mandags(??) kveld! 

  Føler det er torsdag allerede, for denne dagen har vart i evigheter. Begynte med dagen med ny nålebehandling, og jeg tror vi endelig nærmer oss en frisk skulder. Jeg har fått strikkøvelser jeg skal gjøre, og prøver å minne meg selv på å gjøre de minst 3 ganger i uken. Rett etter nålebehandling dro jeg på jobb hos Rikall, og etter en time fikk jeg melding av sjefen på Kitch'n om jeg kunne komme å jobbe der. Jobbet nesten 6 timer, så da jeg endelig var ferdig var det bare å skynte seg hjem for å spise og skifte, før jeg dro på trening igjen. Dagen igår ble brukt til å rydde rommet, og da mener jeg skikkelig rydding. Ble kvitt ca 3 poser med klær og noe skopar, så nå har jeg kanskje snart plass til alle klærne på ett rom, yay! 


  Satte sammen ett collage av disse fine bildene fra weheartit :) har så lyst å gjøre rommet mitt fiiiint, men føler ikke det er verdt å bruke flere tusen kroner på pynteting fra forskjellige butikker når jeg for det meste bare er hjemme 4 måneder i året. 

  Imorgen skal jeg rydde de siste småtingene på rommet slik at jeg får vasket alt, jeg elsker å ha helt nyvasket og ryddig rom, men bruker som oftest 2-3 dager på å bli helt ferdig. 

 • Lille Escalon  Hei dere! 

  Idag var jeg å spiste på Lille Escalon med mamma, pappa og to stykker som skal jobbe som selgere for Rikall Norge. Er egentlig veldig glad i tapas, og ikke minst creme catalan som jeg bestilte til dessert, men ble skikkelig skuffet av både hovedrettene og desserten. Det positive var at de hadde glutenfritt brød :) 


  Ble skikkelig mett av maten selv om den ikke var så god, så nå vil jeg bare legge meg til å sove. Om jeg orker skal jeg skype litt med Tuva, siden vi ikke får så mye tid til det ellers. 

 • 5 seconds of Summer  Hei dere! 

  Elise sendte meg link til en av sangene til 5 seconds of Summer forleden dag, og nå har jeg fått helt dilla på de. De minner meg om Justin Bieber, One direction og sånn musikk, men jeg elsker de! 

 • Wants fra Adidas  Rett før jeg dro hjem fra Chicago i sommer kjøpte jeg meg en oversized t-skjorte fra Adidas som jeg virkelig har brukt mye. Det dumme med den er at den er hvit og derfor blir skitten sånn hver gang jeg bruker den, så nå vil jeg kjøpe den samme i svart. Fant også mye annet kult på Adidas sin nettbutikk.   Svart t-skjorte med print her.


  College genser her

  Jeg har egentlig alltid vært en Nikefan når det kommer til treningsklær, men adidas har sykt mye fint som kan brukes til hverdags også! 

 • Håøytoppen  hola! 

  Etter jobb idag gikk mamma og jeg på tur opp til Håøytoppen, jeg hadde aldri gått der, så var kjekt å gå en annen plass enn der jeg pleier :)

  Når vi kom ned igjen handlet vi ost og skinke til middag, også lagde vi juice. 

 • Halfway there  Onsdag, og halvveis i uken! 

  Jeg har fri fra jobb idag, og har brukt morningen på å ta en deilig dusj, øve til teotiprøven på bil, og spiser nå en god frokost. Har fått dilla på vaniljeyoghurt og banan, og tilsatt litt gojiberries og tørket frukt idag. Seinere skal jeg en tur til mormor, også rett på trening klokken 8 ikveld. 

  Anbefaler forresten alle som skal øve til teoriprøven å bruke www.teoritentamen.no, man kan kjøpe enten dagspass, 7-dagerspass eller 30-dagers, og da får man tilgang til å ta teoriprøven og skiltprøve så mange ganger som mulig. Jeg kjøpte 30-dagers, så jeg har også beståttgaranti om jeg øver mange nok ganger og består mer enn 5 tester på siden. 

 • Oh hello fall  Ullsokker, strikkegenser, kakao, teppe♥


  Velkommen September, og velkommen høst. Jeg elsker høsten, etter en sommer i Norge uten aircondition inne og mange netter uten søvn, er det deilig å endelig kunne legge seg under en kald dyne på kvelden. 

   

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits