karolinems -

starbucksHola! 

Nå ligger jeg i sengen og slapper av før jeg må gå til bibel time. Denne mandagen har ikke vært så veldig effektiv, og jeg kjenner at jeg sov dårlig i natt. Jeg forsov meg litt, spiste en rask frokost og gikk for å ha exercise science. Idag skulle vi ha trening i timen, så det var egentlig ganske digg start på dagen. Det var bare litt rolig styrke med bosuball, så etter timen gikk jeg ned i treningsstudio og løp litt og løftet vekter for armene. Jeg har også vært litt voksen og sendt inn ny sjekk for neste måneds leie for leiligheten, er så sykt rart at de fortsatt bruke sjekk her istedenfor å overføre via nettbank. Det er fortsatt sommer her, så jeg tok på en fin sommerkjole, pakket med meg boken min og gikk å satte meg på starbucks hvor jeg drakk en cinnamon apple spice eller noe sånt og prøvde å lese det jeg må til imorgen. 


Jeg gar også fått dilla på juicen fra Naked, den er så god! 

 

Nå skal jeg straks skifte utav daffeklærne, ta på noe annet og tvinge meg selv til å holde ut 3,5 time med bibel, wish me luck! 

 • helgen  Hei alle sammen! 

  Jeg lever fortsatt, men har bare hatt en travel helg og hatt det kjekt med venner istedenfor å blogge. På fredag ble jeg med Tonje på sykehuset i noen timer, og på kvelden så vi soccer reservekamp før jentene først samlet seg her, også gikk vi opp til noen i klassen min. Paige hadde bursdag på lørdag, så fredag var en liten feiring for henne. Jeg hadde en veldig fin kveld og koste meg masse. Ettersom det ble en seint kveld på fredagen, bestemte jeg meg for å ikke ta på alarm og bare sove til jeg våknet.


  Jentene ♥

  Sov ganske lenge, så etter jeg sto opp bare kledde jeg på meg, spise frokost og gikk bort for å se footballkamp. Det var 26 grader ute og vi trodde vi skulle dø av varme, så etter halvparten gikk vi bare hjem igjen og gjorde oss klare for å dra downtown for å feire Paige sin bursdag på T.G.I. fridays.  Når vi kom tilbake igjen så vi resten av soccerkampen til guttene før vi bare gikk hjem å slappet av. Var ganske sliten etter fredag, så en kveld hjemme var herlig. 


  Bursdagsbarnet og meg 

  Idag har jeg handlet litt mat, vært å trent, gjort lekser og bare slappet av. Sitter å ser på Tigerstaden med Elise nå, men tror jeg skal legge meg snart. Imorgen er det ny uke, jeg har mange prøver og mye skole å gjøre. 
   

 • A pink lemonade, please.  hei dere! 


  Nå har jeg nettopp kommet tilbake i leiligheten etter å ha vært med Tonje på health center, hun har ikke følt seg helt bra i det siste, så vi tenkte det kunne være lurt å finne ut hva det var. Vi var så uheldig å komme der midt i lunsjen, så fikk beskjed om å komme tilbake etter. Vi gikk på Tre Kronor for å spise lunsj, og jeg tvinge i Tonje litt mat siden hun nesten ikke spiser noe for tiden. Hun fikk beskjed om å dra på sykehuset imorgen klokken 1, så jeg blir med henne der etter timene mine. 
 • Just do it - new in from Nike  Tror dere jeg kan spørre Nike om de vil sponse meg? Jeg er helt forelsket i klærne dies, og har så utrolig masse nå! Jeg bestemte meg for å bruke litt av det som var igjen av bursdagspenger på treningsklær, for trening gjør meg i godt meg i godt humør, og fine treningsklær gjør meg i enda bedre humør. 


  Nå gleder jeg meg bare enda mer til å trene imorgen! 

   

  #innkjøp

 • Belmont  Hola! 

  Etter jeg hadde hatt time og trent idag dro jeg til Belmont med Josefin og Lene. Jeg skulle kjøpe mer treningstøy for bursdagspengene og se om jeg fant noen kule sokker til å ha i de gjennomsiktige skoene mine, og begge deler ble velykket. 


  Som sagt har jeg fått en greie for svart/hvitt bilder, og jeg elsker også bilder av alleys! 


  Jeg er også en fornøyd eier av en coca cola singlet, og den kostet bare 5 dollar! Anbefaler alle å ta turen innom en butikk kaldt "Ragstock" om dere er i USA og finner en, verdens særeste butikk, men om man er heldig finner man kule ting der til en veldig billig penge. 

  #shopping

 • Not over you  Dreams, that's where I have to go
  To see your beautiful face anymore
  I stare at a picture of you and listen to the radio
  Hope, hope there's a conversation
  We both admit we had it good
  But intil then it's alienation, I know
  That much is understood
  And I realize   • today  Heisann! 

  for en dag dette har vært, tirsdagene er alltid forferdelige og jeg sliter sånn med å komme meg opp av sengen. Etter første time trente jeg armer og kondisjon, og det er første gang jeg har løpt 4 kilometer siden før sommeren. Trodde helg seriøst at jeg skulle dø når jeg var ferdig. Halv 4 tvinge jeg meg selv til å gå i laben, selv om jeg ikke hadde så veldig lyst til å dissekere en katt, jeg ende med å sitte å bare se på fordi jeg ble så kvalm, og tilslutt sa læreren at jeg heller kunne gå å leke med sånn program hun hadde på dataen om menneskekroppen istedenfor. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de andre klarte det, for det er noe av de ekleste jeg noen gang har sett. 


  Jeg har forresten fått en greie for svart/hvitt bilder, og redigerte dette bildet litt isted. 

  Nå er det natta her, imorgen skal jeg en tur til Belmont for å finne kule sokker til de gjennomsiktige skoene mine, woho! 

 • One of those days  God morgen, eller god ettermiddag til dere hjemme! 

  Jeg har nettopp stått opp og sitter å spise frokost. Idag var en sånn dag der man absolutt ikke vil stå opp, og jeg tror jeg trykket slumre på alle alarmene jeg hadde på. Etter timen idag skal jeg en tur på butikken for å handle inn litt mat, innser at jeg spiser ekstremt mye omelett når jeg tømmer en 18 pakning med egg på 4 dager. Ellers har jeg lab i human anatomy idag, og igår fikk jeg mail fra læreren om at vi skal dissekere katter, så tror det er en mulighet for at jeg besvimer i timen idag. En ting er sikkert, og det er at jeg ikke skal spise så mye mat rett før timen hvertfall.


  bilde // weheartit

 • b/w

  Maybe it's all just a dream...

 • New in  Tenkte å vise dere tingene jeg kjøpte på lørdag og det jeg fikk i gave fra venninner :) 


  Genser fra gutteavdelingen på Urban Outfitters


  Tynn genser fra H&M


  Topp fra Urban Outfitters 


  Genser fra H&M


  Singlett fra gutteavdelingen på Urban Outfitters


  Gave, men tror den er fra forever21 


  Treningsgenser fra Nike 


  Singlett fra Nike 


  gave, gjennomsiktige sko fra Akira, nå må jeg bare kjøpe noen kule sokker jeg kan ha under


  gave, finsko fra Akira


  Dr.Martens ♥

   

 • yesterday  Hei alle sammen! 

  Litt seint oppdatering, men jeg har ikke orket noe enda. Igår sto vi opp litt tidlig for å dra downtown å shoppe. Kjøpte faktisk ikke så veldig mye, men veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Ble blant annet nye sko, Dr.Martens og jeg elsker de allerede! I tillegg fikk jeg sko om kvelden også i gave, så jeg har plutselig 5 par nye sko på to dager. Jeg tenkte å ta bilde av alt imorgen og vise det. Når vi kom hjem bare dusjet vi og spise før det kom folk over i 8 tiden. Det ble en koselig kveld med venner, før vi avsluttet med litt mcdonaldsmat som nattmat. Idag har jeg bare slappet av, ryddet leiligheten og trent. Jeg kjøpte meg nytt treningstøy igår, og det var utrolig deilig å bruke det, desverre fant jeg ikke de toppene jeg hadde sett på nike, så mulig jeg bestiller de på nettet istedenfor. 


  Vi fikk litt mange blikk når vi kom inn på t-banen med 4-5 store poser hver, og alle trodde sikkert at vi var dødsrike eller noe sånt. Josefin og Tonje klarte også å kjøpe sko til meg uten at jeg merket noe. 

 • 20 or something like that  Jeg har hatt en bra bursdag, ikke den beste noen gang, men en så bra bursdag man kan få uten familien til stede. Jeg våknet opp og hørte at Elise prøve seg på noe på kjøkkenet, så ventet med å gå ut til jeg var helt ferdig. Jeg hadde sagt at jeg ønsket meg pannekakefrokost på bursdagen min, og tror dere ikke snille Elise sto opp 2 timer før skolen bare for å lage det? Snakk om herlig roommate. Josefin og Tonje hadde også kommet for å spise. Jeg hadde to raske timer på skolen før jeg tok helg, rundt 3 tiden kjørte Ahmad oss til Dominick for å handle inn litt ting til imorgen, også gikk jeg for å kjøpe min første bursdagsgave til meg selv, nemlig to par sko med converse. Denne gangen gjorde jeg noe litt annerledes og kjøpe meg sennepsgule lave og svarte høye, og jeg er svært fornøyd. Gikk hjem og dusjet rask før vi gikk for å se guttene spille soccerkamp. Jeg er virkelig imponert over hvor bra de har spilt i det siste, og det begynner virkelig å bli gøy å se på. Kvelden ble avsluttet med middag med Elise og Tonje og ett glass vin, nå skal jeg legge meg til å sove snart. Imorgen er det mer shopping, jeg gleder meg! 
 • Humans of New York  Det jeg elsker med storbyer og spesielt New York er at det finnes all slags mennesker der. Ingen andre bryr seg om hva du går med eller hva du gjør, og man kan leve i sin egen lille verden. Sjekk ut denne nettsiden for mange kule bilder, jeg kan sitte der i flere timer og bare se på bildene. 
 • I'm not a teenager anymore  20 år, wiho! For å være helt ærlig har jeg aldri hatt så lite glede over å ha bursdag, det å være vekke fra familie og dem du elsker mest er vanskelig, og blir derfor ekstra vanskeligere når man har bursdag, ettersom dette er en dag man tilbringer med familie. Jeg savner å bli vekket på sengen med gaver og hele familien som synger for meg. Mitt største bursdagsønske er å være med familien min! 
 • Nytt design og header  Takk til Tonje som endelig tok seg tid til å hjelpe meg med å fikse ny header og design og takk til onkel som har tatt bilde i headeren min :)


  Nå skal jeg straks legge meg, imorgen våkner jeg opp som 20 åring, rart.

 • I think I just fell in love  Når jeg kom hjem fra trening isted lå det en pakke utenfor døren og jeg hadde en mistanke om hva det var. Jeg har lenge hatt lyst på en 2XU tights, og siden mamma og pappa er så snille bestilte de en på nettet til meg som bursdagsgave. Tror jeg kommer til å bruke den mye de neste ukene, for det er virkelig det deiligste jeg har brukt noen gang.   

 • It's been a good day  God kveld til dere hjemme! 

   

  Nå har jeg akkurat vært å trent litt styrke, og skal bare spise og dusje før jeg må øve litt mer til prøven min. Jeg er kjempe støl i beina etter tirsdagens beinøkt, men klarte utrolig nok å gjøre litt uansett. Jeg gleder meg til å være ferdig med prøven ikveld, og har ikke noen store prøver jeg må tenkte på over hele helgen, så den skal nytes godt! Imorgen fyller jeg år, wiho! Så det blir en liten jentekveld imorgen kveld etter vi har sett guttene spiller soccerkamp, og på lørdag blir det en jentefest hos oss, med Adam da selvfølgelig. På formiddagen på lørdag skal vi å shoppe, og jeg sitter å ser på mer treningstøy, jeg får så mye motivasjon med nytt og fint treningstøy, så kanskje en lur ting å kjøpe.


  Jeg har så utrolig lyst på denne Nike Pro shortsen i denne fargen, men finner den desverre ikke på nettsiden eller i butikken lengre :( 

   

   

 • Noah Short  Josefin satt å så på denne når jeg kom hjem isted, og jeg syns den virket litt interessant, så jeg så hele på nytt! Anbefaler alle å se den, vet ikke hvorfor, men syns den var skikkelig bra. 

  Nå skal jeg sove, imorgen er det time, trening og deretter lab resten av dagen! 

 • leg day og lab test  Boha! Nå sitter jeg i stuen og skal straks begynne på middag, men først tenkt jeg å skrive inn notatene fra laben på dataen sånn at jeg har litt bedre oversikt. Kom nettopp hjem igjen etter å ha vært på laben og skrevet ned alt vi må kunne til prøven og tatt litt bilder. Jeg hadde egentlig planer om å sove litt etter første timen min idag ettersom det bare ble 6 timers søvn i natt også, men ombestemt meg og gikk heller tidlig for å trene bein. Klarte så vidt å gå opp trappene fra styrkerommet, så er spent på hvordan morgendagen blir. ikveld lar jeg meg selv ta en pause fra lekser, så jeg skal se soccer kamp 19.30 og deretter legge meg før 11, noe jeg ikke har gjort på sikkert 2 uker! 


 • Hey there handsome, please be mine  Dere vet når dere egentlig skal skrive ett essay, men aboslutt ikke klarer å konsentrere dere fordi det finner noe som heter internett? Velkommen til min verden.


  Hello Metropolian, fra Marc by Marc Jacobs, jeg er forelsket jeg. Bare dumt den koster ca litt mer enn en student har råd til. 

 • good night, sweethearts  Jeg må egentlig sitte oppe å skrive essay, men jeg skjønner ingenting. Jeg tror jeg skal sove og heller spørre læreren om hjelp imorgen selv om det egentlig skal leveres da, heldigvis kan jeg skylde på at jeg er norsk og derfor sliter med språket, wiho. 

  God morgen til dere hjemme, nå skal jeg finne sengen 

 • To do  Min to do list ble en ting mindre etter exercise science prøven idag, men jeg har fortsatt mye å gjøre fram til fredag. 


  Jeg innså etter jeg tok dette bilde av jeg fant enda en ting å gjøre, tror det er på tide å vaske speilet også. 


  Ikveld er jeg også ferdig med bibelprøven også, så da gjenstår det bare å sitte oppe hele natten til jeg er ferdig med essayet som skal leverest klokken 8 imorgen tidlig, også kan jeg endelig ta med tid til å øve på prøven jeg skal ha i human anatomy lab igjen på torsdag. Siden jeg faktisk blir 20 år på fredag er det planlagt en liten jentefest (+ Adam da selvfølgelig), så der må det planlegges litt og ryddes først. I tillegg skal jeg downtown med Elise, Josefin og Tonje på lørdag for å handle bursdagsgaver til meg selv, hihi. Nå gleder jeg meg til torsdag er over, så kan jeg endelig slappe av og nyte dagene litt, og selvfølgelig bursdagen min da. 

 • 2.15  Heisann alle sammen :)

   

  Nå sitter jeg god og mett i stuen og leser til bibleprøven jeg skal ha ikveld. Jeg innser hver gang jeg skrive ordet bibelprøve hvor teit det hørtes ut, men jeg har faktisk ett fag hvor mange lærer om hele bibelene, og dette er noe jeg må ha. Etter 6 timers søvn kom jeg meg tilslutt opp av sengen, rakk på spise litt frokost og kle på meg på sånn 20 min før jeg gikk til timen. Prøven gikk bedre enn forventet og jeg er klar for at jeg er ferdig med den, en ting utav systemet. Har vært en tur på butikken for å handle litt mat siden kjøpeskapet mitt er helt tomt, så når jeg kom hjem igjen derfra lagde jeg god omelett med kjøttdeig, paprika, brokkoli, langløk og ost i. 


  Siden jeg ikke har spist noe annet en fast food og godteri de to siste dagene så var det utrolig godt med skikkelig mat igjen. Nå skal jeg prøve å ha en uke med godt kosthold og masse trening for det kjenner jeg at kroppen trenger. 

   

 • Studentlivet  Denne søndagen ville jeg bare ligge i sengen, se en film, slappe av, ta på ny neglelakk og rydde rommet. Istedenfor våknet jeg etter 7 timers søvn fordi det er det kroppen min er vandt til nå. Jeg prøvde å sove lengre, men jeg klarer det ikke når jeg vet at jeg har utrolig mye skole å gjøre. Jeg sto opp, tok en dusj, sovnet nesten i dusjen, spiste frokost, tok meg friheten til å se en episode med One Three Hill før jeg gikk på biblioteket så fort det åpnet. Der ble jeg sittende alene ganske lenge for å lese til bibelprøven min imorgen, og ja, jeg har ett fag som heter "intro to the bible". Etter en stund kom Gustaf bort og jeg slapp å sitte der ensom, vi gjorde litt exercise science siden jeg har prøve i det også imorgen. Jeg skulle gjerne vært en tur å trent også idag, men det ble ikke tid innimellom alle leksene, så det får jeg ta igjen imorgen med en ekstra god treningsøkt. 


  Nå skal jeg legge meg og prøve å sove lenge, imorgen natt er jeg redd for at jeg må sitte opp hele natten å gjøre lekser ettersom jeg har night class og ett essayinnlevering til tirsdag for jeg ikke rekker å gjøre før jeg er ferdig med night class. 

 • When family matters  Hei dere! 

   

  Jeg fikk nettopp spørsmål av en italiensk venn om hva den nye tattoveringen min betyr, så da tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere det også! 

  Før jeg tok min første tatovering var jeg veldig bestemt på at jeg skulle ha noe som gav mening for meg, og teksten "shoot for the moon, even if you miss, you'll land among the stars" skal minne meg på at jeg alltid skal gjøre mitt beste, uansett situasjon. Når jeg bestemte meg for å ta enda en var jeg også fast bestemt på å ha noe som betyr noe for meg, og når man bor så lang vekke fra familien sin innser man hvor mye man egentlig trenger dem. Jeg ville han noe lite og har sett så mange fine med infinity tegn, så bestemte meg for det også noe som betyr mye for meg. Jeg tror dette er det beste valget jeg har tatt, og tro det eller ei, men noen ganger blir jeg i bedre humør bare av å se på tatoveringen. Jeg vet at når jeg kommer hjem om 89 dager så får jeg møte de igjen, og jeg gleder meg allerede! 
   

 • Marc by Marc Jacobs  Jeg ligger i sengen og prøver å sove, men med en hjerne som har bestemt seg for å fortsette å snurre 6 timer etter siste berg og dalbane tur så går ikke det. Istedenfor er jeg på weheartit og ser på fine Marc Jacobs ting, kan ting virkelig gi så mye glede? Jeg er forelsket ♥
 • Six Flags  Hei dere! 

   

  Da er jeg tilbake igjen i leiligheten etter en lang, men kjekk dag i Six Flags. Vi tok alt som var av store berg og dalbaner, og jeg kjente på turen hjem at når jeg lukket øynene føltes det fortsatt ut som om ting gikk opp, ned og rundt. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og lese litt til en prøve på mandag, imorgen gleder jeg meg til å sove helt til jeg våkner av meg selv, for det er det lenge siden jeg har gjort.


  Den sikkerthetsgreien ble sittende fast på en av berg og dalbanene på Elise, så det måtte komme sånn drit mange for å prøve å få den opp osv, haha! Etter sånn 10-15 min fikk de det til og Elise fikk en kupong til gratis drikke på grunn av problemen.   Veldig bra kvalitet på siste bilde, ehe, men dere får hvertfall se to slitne jenter etter en lang dag! 

   

 • The last few days  Hei dere! 

   

  De siste dagene har vært travle, men nå har jeg endelig tid til å sitte meg ned og ikke tenke på skole hele tiden. Jeg er ferdig med kveldens innlevering og bestemte meg for å ta resten av kvelden leksefri og blogge litt. Siste uken har jeg nesten bare gjort lekser og så vidt beveget meg utenfor campus. På tirsdag tok jeg meg friheten til litt lekse-pause for å se soccer guttene spille første hjemmekamp mot Concordia Wisconsin som desverre endte uavgjort. Igår tok jeg en tur til Western med Tonje litt bare for å komme vekk fra campus og lekser, jeg satt på biblioteket for å øve også plutselig bare sa det stopp i hodet mitt. Vi spiste seint lunsj/middag på Potbelly før vi gikk å spiste italiensk iskrem og så litt i butikker, utrolig deilig å bare komme seg vekk litt fra campus en gang i blant. 

  Nå skal jeg straks sove, imorgen er det fredag, gratis grilling på skolen om ettermiddagen og volleyballkamp på kvelden. Etter timene mine skal jeg trene og skrive litt notater til prøven jeg har i exercise science på mandag, wish me luck! 

 • Ønskeliste  Det er snart høst, og jeg har bursdag om en uke. På kontoen min har jeg penger som venter på å bli brukt på bursdagsgaver til meg selv og jeg gleder meg. Neste lørdag er det sånn halvveis planlagt en shoppingdag med jentene, og jeg gleder meg til å komme meg vekk fra campus og tenke på andre ting en prøver, innleveringer og lekser. Ikveld satt jeg godt plantet i sofaen med Josefin og så på klær på nettsider som Zara, HM, Urban Outfitters og Topshop og jeg fant masse fint! 


  Dr. Martens, dette er noe jeg mener alle jenter og forsåvidt gutter også burde hatt i klesskapet, desverre har jeg vært treig med å kjøpe selv, men nå skal jeg snart kjøpe, og jeg har en følelse av at disse kommer til å bli brukt mye i vinter.


  Genser H&M


  Genser H&M


  Jakke Urban Outfitters 

  Jakke Urban Outfitters


  Shorts Zara

   

 • What does the fox say?  Sett denne? Om ikke må du se den med en gang! 

   

 • Six Flags  Hei dere! 

   

  Jeg skulle egentlig ha leksefri fredag og bare jobbe masse på lørdag og søndag, men ble tilslutt overtalt til å være med på noe som heter Six Flags. Det er en stor fornøyelsespark med masse berg og dalbaner i tillegg til vannsklier tror jeg. Har så vidt være inne å sett på kartet over parken og den er svær! Jeg gleder meg å gjøre noe annet enn lekser og skole hele tiden og kjenner jeg har godt av en utflukt vekk fra campus.   iih, noen som har vært der før og anbefaler noen spesielle karuseller? Jeg elsker alt med fart og høyde, men ikke så glad i ting som går rundt som koppene osv.

 • exercise science  Nå sitter jeg i sengen min og har nettopp spist en skål med havregrøt til frokost, er så deilig å ha noe annet enn bare glutenfritt brød å spise. Følte meg litt piggere når jeg våkner idag enn igår, så jeg har tatt på treningstøy for å gå rett å trene etter jeg har hatt exercise science. Det som er så greit er at det er i samme bygg, så jeg får ektra motivasjon til å bli igjen når jeg ser alle som trener. Det er bein som står på planen idag og litt løping om jeg klarer det etterpå, også selvfølgelig volleyball. 


  Etter treningen må jeg hjem og dusje, forhåpentlig kommer det en pakke til meg fra iHerb med mat jeg har bestilt rundt 12-1 tiden også vurderer jeg å gå å sitte meg på biblioteket resten av kvelde. Imorgen har jeg stor prøve i human anatomy, og jeg gruer meg veldig. 

 • NYC - dag 4  Som jeg skrev på instagram "on the top of the world (or at least Manhattan), on a cloudy day", selv om det ikke er helt sant siden Empire State er litt høyere.   Siste innlegg med bilder fra New York


 • I want to travel the world  I'm tired of school, I'm tired of the same place, same people, same food. I want to travel the world, I want to get to know new cultures, new friends and new food  I want to take a year off from school and travel!  • Usosialt liv  Hei dere! 

   

  Nå ligger jeg i sengen min og skal gjøre litt human anatomy. Jeg har nettopp hatt time og skulle egentlig gått å trent, men jeg er så sliten idag. Jeg slet med å sove igår og våknet mange gang i løpet av natten, jeg har så mye skole å gjøre fram til neste torsdag egentlig at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre og jeg bruker omtrent all tiden min som jeg er våken på å gå i timene, trene, spise og gjøre lekser. Ikveld skal jeg gi meg selv litt fri og gå på guttene sin første fotballkamp hjemme rett etter night class.


  Ett fargerikt, men regnfult bilde. Fotograf: http://mathisenfoto.com

 • NYC - dag 3  Sykling i central park, dessert på Max Brenner og vandring i Soho. Jeg savner New York mer og mer hver gang jeg ser bildene og har lovet meg selv at jeg en dag skal bo der! 


 • NYC - bilder, dag 2 (del 2)  Hei dere! 

  Jeg hadde helt glemt at jeg hadde flere New York bilder å poste, så her kommer de.

  Nå ligger jeg i sengen min og skal gjøre ferdig bestillingen min på iHerb før jeg legger meg. For dere som ikke vet hva iHerb er så er det en nettside med utrolig masse forskjellige matproduktere og jeg syns det er mye lettere å bestille glutenfri mat derfra enn det er i butikken ettersom det er mye bedre utvalg. Imorgen er det ny uke og denne uken byr på mange utfordringer, jeg har en test i bibel hvor jeg må huske navnet på alle de 39 bøkene i gamletestamentet til imorgen kveld, i tillegg har jeg en prøve i human anatomy i 7 kapittler. Jeg har også en innlevering til fredag, og inni alt dette skal jeg få tid til å ha ett sunt kosthold, trene en gang om dagen og helst være litt sosial en gang. 

 • Ny tatovering  Hei dere! 

   

  Mye som skjer for tiden og med veldig lite søvn for tiden så prioriterer jeg å slappe av istedenfor å blogge. Igår tok jeg min andre tatovering og jeg ble veldig fornøyd, om kvelden skulle vi egentlig på en slags festival som er ikke så langt herfra, men Tonje og jeg kjøpte heller inn litt godteri, lå oss på sofaen og så en film. Idag har jeg sett to volleyballkamper og trent litt med Tonje, kvelden skal bli brukt til å øve på prøve som jeg har på torsdag og slappe av, kroppen trenger det. 


  For dere som ikke vet det så betyr den sirkelen for evig eller noe uten grenser, så syns det passet sammen med ordet "family". Når man flytter så langt vekk fra familien innser man hvor mye man savner dem.

   

   

 • NYC - bilder, dag 2 (del 1)  Flere bilder fra New York, blant annet fra Battery Park og High Line Park, stay tuned for flere :)  #reise #Newyork #bilder


 • NYC - bilder, dag 1  Nå har jeg endelig kommet meg hjem. Flyet fra New York ble forsinket med 3 timer. Jeg hadde masse lekser å gjøre når jeg kom hjem, så jeg satt våken til 4 for å gjøre ferdig leksene mine til timen jeg skulle ha 8. Sov 3 timer før jeg måtte stå opp igjen, nå ligger jeg i sengen og skal sove litt, men først skal jeg vise dere litt bilder fra New York. 


  Candy-heaven på Toy'R'us på Times Square 


  Times Square 


  Adam og meg første kvelden på Times Square 


  Middag på Hard Rock Cafe   Fine venner 
  Det er sjeldent jeg spiser hamburger når jeg er ute å spiser, og hvertfall enda sjeldnere etter jeg fikk glutenallergi, men da de sa at de hadde glutenfritt hamburgerbrød bestemte jeg meg for å prøve det, og det var utrolig godt. 


  Dem hadde også glutenfri brownies, så jeg fikk til og med dessert! Det var en mett og fornøyd jente som gikk ut derfra etterpå   aah, Times Square er så vakkert ♥

  Flere innlegg kommer så fort jeg har tid til å redigere bildene, det var ikke så mange bilder fra første dagen siden vi kom ganske seint på ettermiddagen. 

   

  #newyork #reise #bilder 

 • Turister  Kort oppsummert, igår tok vi på oss joggesko og gikk rundt en del, man får med seg så mye mer da. Vi var en sliten gjeng som kom tilbake til hotellet rundt 11 igår, så vi la oss ganske tidlig. Nå skal vi ta på treningstøy også gå opp til central park og sykle gjennom hele parken. Jeg elsker den følelsen jeg får av central park

  Lunsj på italiensk restaurant på Chealse Market

  High line park, er en park som er bygget oppå en gammel toglinje

  Pyntet oss litt før vi gikk ut for å spise middag på kvelden

  I heisen på vei opp til Madame Tussaud, for en utsikt

  Middag på fridays

  Ny diamant singlet og barteklokke

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits