karolinems -

BILDEDRYSS FRA NEW YORKNå har jeg endelig fått tid til å se gjennom bildene fra New York og tenkte å vise dere noen :)


Melanie og Abbie :)


Shelby, meg og Danielle :)

Double dream hands!


Spise konkurranse


Shelby og Elise

Vi fikk klistemerker hvor det sto "Kiss me now I'm italian"


Heather :)


Stars and stripes


Hang også litt på time square om kvelden :)


Willy Wonka factory


Min beste

Også kom regnværet


Megan og meg


love you <3alle bildene er tatt med Elise sitt kamera :)

 

 

 

 • NAVY PIER  Hei igjen ja! Har blitt lite blogging den siste uken, men den har gått ganske i ett. På torsdag etter trening dro Elise, Thomas og jeg downtown for å treffe mamma og pappa som var kommet igjen fra Madison. Vi møtte de på hotellet før jeg viste vei og fant en italiensk restaurant som het italian village. Veldig god mat og ganske så billig også. Siden det ble ganske seint etterpå, bare dro vi tilbake etter vi hadde spist. Jeg skulle egentlig trene på fredags morgen, men det slapp vi. Mamma og pappa kom opp til skolen for å møte oss her litt før 11, også gikk vi å spiste lunsj på en restaurant her. Mens jeg hadde siste timen min viste Elise de litt rundt på området. Dro downtown igjen etterpå siden vi ikke hadde ettermiddagstrening og det var endelig på tide med litt bursdagsgave shopping til meg :) Fikk meg ny vinterjakke fra Zara som jeg hadde veldig lyst på, og nye sko. Kan si at jakken kom godt med utover kvelden når vi var på Navy Pier og det begynte å bli kaldt. Vi spiste på en fin og litt dyr restaurant på Navy Pier før vi gikk for å ta pariserhjulet. Kan vel si at mamma var en smule redd når vi nærmet oss toppen? Vi avsluttet like gjerne kvelden med en tur i limosin tilbake fra Navy Pier og til hotellet, 20 dollar for 4 stykker. Etterpå tok Elise og jeg t-banen hjem igjen, tidlig i seng siden vi skulle tidlig opp igjen idag :) 


  Leker litt turister igjen med the bean :) 


  because I love my best friend ♥


  mamma og pappa ♥

  my norwegian twin

  Flere bilder kommer seinere, nå må jeg skynte meg bort til soccerbanen for å heie på Elisabeth og Caroline :) 

 • BEINHINNEBETENNELSE  Skulderen min begynner å bli ganske så fin nå, mens leggene begynner å bli vonde igjen. Kan vel si at de fleste jenter som spiller volleyball har eller har hatt beinhinnebetennelse en eller annen gang. For meg er ikke tilfellet en gang, her kommer den igjen hver sesong. Sommeren er herlige uten for masse trening, men så fort sesongen begynner igjen kommer betennelsen også. Etter masse gåing i New York kjente jeg det ganske godt, så på treningen idag endte jeg tilslutt opp med å ikke klare å stå lengre ettersom vi omtrent bare hadde øvelser med masse løping. Etter å ha iset ned begge leggene en stund klarte jeg så vidt å gå fordi leggene mine var helt ødelagte. Heldigvis blir jeg tatt godt vare på, og gleder meg til fri fra trening på fredag, lørdag og søndag. Skal bli deilig å hvile leggene litt skikkelig :) 


  Jeg gjorde noe som heter steam på leggene før treningen, de fester to klistremerker rett oppenfor og nedenfor de verste punktene også sendes det elektrisitet eller noe mellom de. Samtidig må jeg sitte med en kopp med is i og smøre mellom for å ise det ned samtidig. Dette gjorde jeg også på skulderen under pre-season. 

 • HALVVVEIS I UKEN  Noe sier meg at denne uken kommer til å bli lang. Nå er det onsdag og jeg er straks halvvei i uken, gleder meg til denne skoledagen er ferdig. Jeg begynner å bli syk, og det å våkne opp med en vondt hals og ingen stemme er ikke kjekt. Jeg har et essay å levere til fredag også. Gleder meg til fredag etter skolen, for da vet jeg at jeg får være med mamma, pappa og Elise hele fredag ettermiddag og lørdag formiddag uten å måtte tenke så mye på skole. Vi har frihelg fra volleyballen og det skal bli deilig. Planene for helgen er vel bare å slappe litt av, både soccer jentene og guttene spiller kamp på lørdag, så tar oss vel en tur bort der. Igår spilte guttene også, og flaks som Elise og jeg hadde ble det ekstraomganger. Her er det sånn at om det er uavgjort etter orginal spilletid så spiller de to ekstraomganger. Vi kom bort der litt seint ettersom vi spilte selv, men fikk med oss over halve 2.omgang og begge ekstraomgangene. 


  New York (foto: Elise Ervum)

   

  Nå skal jeg lese ferdig litt lekser, drikke en kopp varm te og ta masse vitamintabletter i håp om å bli frisk! 

 • SWEDISH HOUSE MAFIA  Vet dere hva? Idag var Elise og jeg veldig spontan og kjøpte billetter til konsert med Swedish House Mafia sin avslutningsturne i Oslo 22.desember. Kan ikke akkurat si at jeg hører så mye på de, men de har en del kule sanger. De spiller også her 20.februar, så visst vi får tak i billetter på fredag når de blir lagt ut kjøper vi her også. Jeg er ikke sikker på om jeg skal dra enda med tanke på at det er så nærmt jul, men er ikke farligere enn at jeg kan selge billetten igjen :) Noen andre som vil på konserten med de i desember? 

   

 • BUCA DI BEPPO  Hei igjen! Glemte å fortelle dere hva vi gjorde igår kveld når vi kom tilbake. På 3 minutter skiftet Elise og jeg fra de fine treningsgensrene våres og joggesko til litt finere klær, tok med oss litt sminke i vesken og løp for å få tak i en taxi. I taxien sminket vi oss, på vei downtown og til en italiensk restaurant som heter Buca di Beppo og som jeg tror er litt kjent her. Der ventet mamma og pappa sammen med 10 andre som er med på foretningsreisen med de. Vi kom veldig seint siden vi landet halv 8, men vi fikk bestilt oss litt mat mens de andre spiste dessert. De hadde faktisk glutenfri meny, og jeg bestilte laks og grønnsaker. Så utrolig godt, har ikke spist fisk siden jeg kom hertil! Var utrolig godt med mat, og jeg dro mett og fornøyd hjem igjen. Etter vi spiste gikk vi tilbake til hotellet med mamma og pappa for å hente en koffert med ting de hadde med til meg, blant annet vinterjakken som kom godt med når vi skulle hjem igjen. Kan vel si at jeg har savnet den, selv om den ikke har vært behov for helt enda. Vi tok også taxi tilbake igjen her. Var deilig å sove i min egen seng igjen, borte bra.. men hjemme best! 


  nam! 


  Vi satt på et stort rundt bor med en figur av paven mitt på :) 


  Cheesecake :)


  Må si jeg er litt imponert over hvor lite stygge vi var med tankte på at vi hadde gått rundt i New York i noen timer, reist hele dagen og skiftet klær på 3 minutter :)

  (alle bildene er tatt med Elise sitt kamera)

   

  Nå har mine kjære foreldre reist videre til Madison hvor de blir til torsdag ettermiddag, så etter treningen drar Elise, Thomas og jeg downtown for å spise middag med de, også kommer de opp her på fredag etter 1.timen min så vi får vist de litt rundt her, noe Elise har tatt på seg ansvaret for mens jeg er på skolen også drar vi ned igjen til sentrum :) 

 • NEW YORK  Nå er jeg tilbake i Chicago etter en koselig tur til New York fra torsdag til søndag. Allerede 04.15 torsdag morgen satt vi i bussen på vei til flyplassen. Søndagen ble brukt ganske godt egentlig, vi dro fra hotellet ganske tidlig for å ta t-banen ned til en ferge som kjører forbi frihetsgudinnen. Det hadde tatt altfor lang tid om vi skulle dratt ut der, så vi fikk bare sett den fra fergen. Etter det gikk vi litt rundt i parken som ligger der, og der er det visst en flamme som var igjen etter 9/11 ulykken. Det var en bit som fortsatte å brenne og brenne etter at alt annet var slukket, så de flyttet den ned der sammen med en statue. Etter der dro vi opp til 9/11 memorial, som er to "basseng" som er akkurat hvor twin tower sto. Selv om vi var ganske små når det skjedde og ikke forsto noe om det, var det ganske tøft å være der. Det var nok ganske mye verre for trenerne og de eldste på laget vårt. I 2 tiden var det på tide å dra tilbake til hotellet, hvor vi ble hentet av en buss klokken 3 for å ta oss til flyplassen. Var deilig å komme seg på flyet, og jeg fikk faktisk gjort litt lekser etter jeg hadde sovet en times tid. 


  Flere bilder fra New York kommer etterpå, nå må jeg gå i dusjen også skal jeg forhåndsskrive noen innlegg før jeg legger meg. Kan ikke akkurat si at jeg har hatt overskudd av søvn de siste nettene. 

 • STARSTRUCKED  Jeg er nesten litt starstrucked nå, eller egentlig ikke, men må fortelle dere det allikevel! Når vi satt å spiste middag isted så fortalte assistenttreneren vår noe litt kult. Idag når vi spilte på NYU sto det en å så på, som tydeligvis er hovedsangeren i bandet Fall Out Boy og også barndomsvennen til assistenttreneren vår. Jeg visste ikke hvem han var, så måtte google han litt. Han sa at han også skulle prøve å komme å se på imorgen og henge litt med oss etterpå, kult eller? Skal prøve å ta bilde med han imorgen og han kommer, selv om jeg virkelig ikke aner hvem han er :) 
 • LUNSJ I UNION SQUARE PARK  Idag begynte dagen med trening på universitetet, før vi gikk for å spise. Vi gikk bort til en liten park som het Union Square park hvor det sto mange bilder som selger mat, sånn fast food-ish, så vi bestilte noe tacolignenes idag. Ville egentlig ikke ha det, men var ikke så mye annet å velge. Bestilte med kylling, og tror det er noe av det beste jeg noen gang har spist! Var noe som smakte som nachoschips, bare en stor runding med kylling, salat og noe som lignet ost på. Etter det begynte vi å gå mot hallen vi skulle spille i. Vi hadde spurt om vi kunne få kjøpe frozen icecream, men siden vognen var vekker når vi skulle kunne vi ikke det. Flaks som vi har, så gikk vi forbi en og vi fikk kjøpt allikevel. Kjøpt vanilje med jordbær og sjokoladetopping, såå godt! Ettet det gikk vi bort i hallen for å være der i sånn 4 timer før vi skulle spille. Desverre tapte vi kampen 3-1, men ny mulighet imorgen! Nå venter vi på pizza på hotellet før vi skal sove og lade opp til ny dag imorgen. Mamma og pappa drar videre til Chicago for litt jobb imorgen, men om vi rekker det på søndag når vi kommer hjem skal vi ut å spise med de, gleder meg allerede :) 


  Finvær i New York! 


  kooos :)


  I ♥ NEW YORK!


  happy girls :) 


  Elise, Hayley, Abbie og meg :) 


  Den var bedre enn den så ut til :) 


  The gym på NYU :) 


  Så litt på kamp før vi spilte selv :) 

   

 • KLAR FOR Å OPPLEVE NEW YORK CITY  Nå sitter jeg på hotellrommet og venter på at klokken skal bli 10.45, for da skal vi møte og gå opp i hallen vi skal spille i. Skal ha en liten treningsøkt, før vi mest sannsynlig går litt rundt i New York, spiser lunsj og leker litt turister før vi drar tilbake i hallen og spiller kamp klokken 19.00. Gleder meg!   såååå godt å være med mamma og pappa igjen! 

 • EN UFORGLEMMELIG BURSDAG  wow, nå aner jeg virkelig ikke hvor jeg skal begynne å fortelle.. bursdagen min har vært en ganske bra og uforglemmelig dag! Alle sier vel at bursdagen dies blir uforglemmelig? Vel, visst jeg noen gang glemmer denne så er det noe gale. Allerede igår kveld fikk jeg kake av de søte roomiene mine siden vi dro tidlig idag. Alarmen var på klokken 3, selv om det å stå opp så tidlig på bursdagen sin er ikke er det beste, var jeg verken trøtt eller gretten. Møtte mine snille lagspillere 04.15 for å ta bussen til flyplassen og alle var like giret og fornøyd som jeg var for å dra til New York. Når vi ventet på flyet i Chicago sender jeg melding til mamma for å spørre om de vil ta taxi til vårt hotell og møte oss når vi skal ut å spise lunsj, og når jeg sier hva hotellet heter får jeg til svar at de bor på samme hotell. Hva er liksom sannsynligheten for det i New York?? De var ute når vi kom, men gikk tilfeldigvis forbi oss når vi var gått ut for å spise lunsj. Var ett stygg happy jente som fikk møte foreldrene sine igjen for å si det sånn. Så over til den litt mer uforglemmelige delen av bursdagen min, selv om den første delen neppe blir glemt også. Når vi satt å ventet på lunsjen vår ute så sto det en scene litt bortenfor oss, hvor det skulle være en spisekonkurranse, så en på laget begynte med å tulle av vi kunne spørre om vi kunne få gjøre dansen vår som vi gjorde på all-athletic gathering for noen dager siden. Plutselig kommer det en bort til oss og spør hvor vi er ifra osv, og sier at han kan presentere oss før konkurransen, så da tar vi like godt sjansen og spør om vi kan få lov til å ta dansen vår. Dette skulle vi få lov til, så rett før konkurransen ble vi ropt opp og danset dansen vår foran ca 200 tilskuere. Var en smule flauere å gjøre det på skolen enn her, med tanke på at vi sikkert aldri ser igjen noen av disse. I tillegg sier Tara når vi kommer opp på scenen at jeg hadde bursdag, så jeg måtte gå fremst på scenen også sang alle for meg. Etter lunsjen gikk vi inn på en kafe for å kjøpe is, og de hadde verdens beste is der! Kjøpte italiensk is med nutellasmak og lemon ice. Etter det gikk vi bare litt rundt på sånn marked som var her og så litt, før vi gikk tilbake på hotellet for å slappe av. Mens alle andre på rommet mitt sov, gikk jeg ned til mamma og pappa for å være med de. Sååå deilig å se de igjen, og alle de fantastiske tingene de hadde tatt med til meg fra Norge. De nesesprayene kommer til å bli gull verdt  :) Nå skal vi straks ut å spise middag, og jeg gleder meg til skikkelig mat! 

  06.00..


  Manhattan

  Walking buddy!

  spisekonkurranse!


  jummy :)


  sååå godt :)

   

  Nå skal jeg straks gjøre meg klar til å sove, imorgen er det opp tidlig for å trene også kamper på kvelden :)

   

 • VERDENS BESTE ROOMIES  idag når Elise og jeg kom tilbake fra soccerkampen for jentene gikk jeg inn på rommet for å pakke alt til turen imorgen og sånt. Etter en stund kom Shelby også lukket hun døren til rommet mitt, og jeg prøvde å spørre henne om jeg skulle skru ned musikken men hun bare overså det, tilslutt kommer Elise inn og ber meg komme inn i stuen hvor det står en stor kake på bordet og alle roomiene mine sitter i sofane og smiler. En litt tidlig bursdagsfeiring (ja, det er fortsatt 19.september her), men sånn blir det når vi må reise 04.30 imorgen til New York. Ikke det at jeg klager egentlig, gleder meg en smule til å treffe mamma og pappa igjen! Da ble det en liten pause i pakking nå, men nå er jeg endelig ferdig og nesten ganske klar til å reise. Skal prøve å få gjort ferdig writ1000 leksene mine og rydder rommet før jeg legger meg, so excited now!! 


  Dårlig bilde, er tatt med iphonen. Det spiller 3 norske jenter på soccerteamet, så vi var der for å heie på de :) måtte desverre gå etter 1.omgang siden vi hadde litt å gjøre, men tror de vant 3-0 tilslutt. 


  Ett stykk happy nesten 19 åring, egenlig ikke spesielt å bli 19 her, er akkurat som å bli 16 hjemme i Norge..

  Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig leksene mine før vi legger oss! Ønsk oss gjerne lykke til under turneringen og sånt, skal prøve å oppdatere litt i New York ettersom jeg tar med macen :) 

 • JEG HAR BURSDAG  (hvertfall norsk tid) og jeg reiser til New York om få timer for å spille turnering og treffe mamma og pappa! Om noen få timer sitter vi oss på bussen som skal ta oss til flyplassen, så jeg burde vel egentlig sove nå. Er litt for spent til å sove tror jeg, med tanke på at mamma og pappa venter på oss i New York! Idag skal dagen brukes til å slappe av og leke litt turister med laget, før det blir alvor imorgen og på lørdag med kamper, også litt tid til å leke turister igjen. Vet hvertfall at vi skal på Time Square og på 9/11 memorial tour. JEG GLEDER MEG SÅNN!! 


  Sees snart igjen New York :) 


  Snart tilbake på Time Square, desverre uten de andre her :( 

 • HOROSKOP  Elise og jeg satt å leste horoskop på sol.no isted, egentlig litt morsomt hvor godt de passer noen ganger! 
  Mitt dagshoroskop ser slik ut "Det er lagt opp til en sosial dag hvor venner eller interesser er i fokus. En viss utkjørthet viser seg i ettermiddag. " og det kunne vel ikke passet bedre! Både venner og interesser var i fokus idag, med tankte på at vi hadde bortekamp, skal vel heller ikke skjule at jeg var en smule sliten på ettermiddagen idag, men det å bevege seg litt hjalp faktisk :) 


  (innlegget skulle vært postet igår kveld, men blogg.no klikket med bildeopplastningen) 


   

 • BORTEKAMP  Idag hadde jeg fri fra skolen så skulle egentlig bruke dagen fram til 2 på å gjøre lekser. Desverre gikk ikke planen min så bra, da jeg sovnet igjen etter frokosten mens jeg satt å leste, og våknet opp igjen 15 minutter før jeg skulle spise lunsj med Per Olav og Åshild! Skyntet meg å ta på normale klær siden jeg gikk i joggebukse og hettegenser, sminket meg litt og gikk for å spise lunsj. Etter lunsjen gikk jeg på postkontoeret for å se om matteboken min var kommet, noe den hadde. Jeg syns det er skikkelig vanskelig å åpne postboksen min siden det er sånn rart kodesystem, så tilslutt spurte jeg en annen jente som var der om hun kunne hjelpe meg :) Etter det var det tilbake på rommet for å gjøre meg klar til kamp, ny bortekamp sto på planen idag mot North Central som ligger i Naperville, ca 45 minutters kjøretur herfra. Desverre tapte vi kampen, men jeg er litt fornøyd med mitt eget spill. Kjekt å se at jeg fortsatt klarer å slå med høyre med tanke på at jeg ikke hadde gjort det på lenge når jeg fikk begynner igjen for to uker siden, happy! Imorgen blir en lang og slitsom dag, før vi drar til New York 04.30 på morningen på torsdag!!! Snakket nettopp med mamma på facetime, de reiser til New York om 1 time, er ikke jeg verdens heldigste? Jooo :) 


  På vei til bortekamp! 


  Flinke meg gjør lekser på bussen :) 


  1 dag og 10 timer til jeg ser disse herlige foreldrene igjen, gleder meg! 

   

 • ONE MONTH  Nå har vi faktisk bodd i Chicago i en måned og en dag. Selv om jeg savner familien min hjemme, koser jeg meg her! Kunne ikke spurt om noe annet, og jeg anbefaler virkelig alle som drømmer om å gjøre det samme om å ta en sjanse! Til tross for at vi har hatt det travelt med masse volleyball og skole hittil har vi allikevel fått opplevd masse og blitt kjent med mange fantastiske folk! Vi har møtt mange nye kulturer og lært mye nytt, faktisk også vært i kirken på ungdomsgudstjeneste som jeg fortalte om igår! Jeg vil oppleve så mye som mulig når jeg bor her, fordi jeg vet at det aldri er en mulighet jeg får igjen. Dette er noe helt annerledes enn Norge. Noen ganger ønsker jeg at jeg er hjemme, når jeg ser alt det gøye som skjer hjemme, men da tenker jeg meg om to ganger og kommer på at å få denne muligheten er ikke noe alle får, så glemmer jeg fort det hjemme! Jeg skal hjem igjen om 3 måneder på en liten juleferie og jeg gleder meg utrolig masse! I tillegg er jeg superheldig og får besøk av mamma og pappa på bursdagen min i New York! For dere som ikke vet det har jeg bursdag på torsdag og da reiser vi til New York for å spille turnering, lucky me! Når jeg leser gjennom dette ser jeg at alt egentlig bare er masse rot, men sånn skjer når jeg skal prøve å få ut alt som er i tankene mine fort :) 


  Heldige meg får snart se han her igjen! Selv om pappaen min opererte vekk blindtarmen på fredag kommer han allikevel å besøker meg! 


  Uten denne herlige jenten her ville jeg aldri vært hvor jeg er idag, hun hjelper meg gjennom de vanskelig dagene her. Vi kan gråte sammen, også minuttet etter sitter begge to og har latterkrampe fordi en av oss sa noe teit.. Hvem skulle jeg liksom diskutert hvem som var finest av guttene med om du ikke var her? 


  Med dette laget har jeg hatt mange oppturer og nedturer, vi har fått masse kjeft av trenere etter kamper og treninger, vi har ledd og grått sammen, vi har heier hverandre fram på treninger og kamper og jeg gleder meg til resten av sesongen sammen med de! 


  Til slutt har vi Thomas da.. Vet egenlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive han, men han blir omtrent som en bror. Fikk god kontakt med han før vi dro ned her takket være facebook (dagens teknologi ♥) og det viste seg at han var enda hyggeligere i virkeligheten! Etter en lang og slitsom dag med masse skole og trening er det ikke feil å kunne gå bort der sammen med Elise og spise noe godt og ligge på sofaen hannes og snakke, litt livemusikk fra pianoet er heller ikke feil! 

   

  Innlegger ble veldig langt og veldig rotete, men oppsummerer vel bare hvordan jeg har hatt det her første måneden og hva jeg har lært hittil :) 

 • TRAVEL DAG OG MATTEPRØVE  Denne dagen har gått i ett! Sto opp klokken 7 for å gjøre ferdig leksene mine til første timen, før jeg hadde en time med writ1000, gikk innom leiligheten for å hente matteboken og dataen før jeg gikk på bibloteket for å ha study hall også rett i mattetimen for første matteprøve! Var kjempe nervøs i hele går for å stryke, men dette tror jeg faktisk er den letteste matteprøven jeg noen gang har hatt. Ganske sikker på at jeg bommet på to av oppgavene fordi jeg ikke forsto selve oppgaven siden den er på engelsk. Ellers var jeg ferdig etter 15 minutter og ganske fornøyd egentlig, gleder meg til å få den igjen. Karakter og skolesystemet her er ganske annerledes enn i Norge, tenkte å skrive ett eget innlegg om det seinere. Ble en tidligere lunsj enn planlagt siden jeg ble fort ferdig, så hadde litt tid til å slappe av før treningen. Elise og jeg fikk vasket litt klær, greit å ha reine klær når vi reiser til New York på torsdag :) Ettersom dette ble en veldig stressenes dag bestemte kroppen min seg for at den ikke ville trene og gav meg migrene, etter oppvarmingen gav jeg meg og fikk beskjed av fysio om å gå tilbake på rommet for å sove. Har nettopp sovd en liten time og føler meg litt bedre. Når Elise kommer fra går vi nok i ara for å spise litt mat. Vi orker ikke kjøpe inn noe særlig middag denne uken siden vi reiser på torsdag og har bortekamp imorgen. 


  dårlig iphonebilde, men viktig med litt å tygge på når man har study hall :) tror dette definitvt er de beste glutenfrie kjeksene jeg har smakt! 


  Visst noen hjemme lurer så er det fortsatt ganske så sommer her! Noen dager der man må gå med bukse om kvelden, men som oftest går vi i shorts og t-skjorte eller bukse og t-skjorte! 

   

 • SØNDAGSKOS HOS THOMAS  Idag var det nachos som sto på menyen til middag/kvelds. Elise og jeg dro på butikken etter vi spiste frokost idag for å kjøpe alt vi trengte, også gikk vi bort til Thomas før College life begynte å gjorde alt klart, sånn at vi kunne spise rett etterpå. For dere som ikke helt har fått det med dere så er Thomas en svensk venn her som vi er en del med. Han har egen leilighet, så litt lettere at vi går bort til han å lager middagen enn at han skal komme bort her. College life er forresten en slags gudstjeneste med masse sang og sånt, egentlig litt kjekt :) Siden Thomas studerer musikk her har han selvfølgelig piano i leiligheten, så koselig å sitte der om kvelden mens han spiller og Elise synger :) 


  College life :) Thomas pleier faktisk å spille piano der, men siden de er to team så gjør han det bare annenhver søndag! 


  nachos :)


  Thomas har en krakk Elise kan stå på når hun skal finne musikk siden han har plassert macen sin oppå hyllen, ikke lett å være liten :) 

  Nå må jeg gjøre ferdig leksene mine til imorgen. Har min første matteprøve imorgen, så formiddagen ble brukt på biblioteket sammen med Karoline, Åshild og Per Olav for å gjøre matte. Tror faktisk det kommer til å gå ganske greit. Litt vanskelig å forstå noe i timen, men når noen forklarer til meg på norsk går det som oftest fint :)

 • NEON DANCE PARTY  Igår var det som sagt neon dance party her og de hadde gjort om Hamming Hall til dansegulv med masse lys osv. Selv om jeg er ikke er så veldig fan av å danse, så var det ganske kult å være der. De satt på en sang også plutselig kunne alle den, så alle sammen sto å danset samme dans :) Vi gikk litt tidlig siden vi ikke syns det var så veldig kjekt, så tok turen bort på mcdonalds sammen med Elise og Thomas for å spise litt nattmat. På vei inn møtte på vi en tysker som vi kjenner litt, også plutselig kommer han han var med inn igjen og spør om vi er norsk, så norsk selvfølgelig. Viste seg at han også var her og at han var senior her, så siste året. Syns det er morsomt når noen kommer bort til oss og spør om vi er norsk :) 
 • JEG LEVER  Jeg lever fortsatt, men de to siste dagene har gått i ett! Torsdag kveld satt jeg våken til 12 for å gjøre ferdig leksene mine mens jeg drakk en kopp varm te, kjenner jeg begynner å bli syk nå. Det ble lite søvn den natten siden jeg hadde time 09.15, deretter måtte vi rett i andersson chapel for å være med på en gudstjeneste før jeg dro og hadde mattetime, rett etter matten gikk Elise og jeg for å spise lunsj, før vi måtte skynte oss tilbake og skifte før vi dro på vår første bortekamp mot Aurora University. Idag dro vi downtown for å kjøpe litt "nødvendige ting" som mamma og pappa skal få ta meg seg hjem når de kommer her om VELDIG få dager, jeg gleder meg! Skal også på "neon party" ikveld på skolen, så derfor brukte jeg muligheten til å kjøpe en utrolig fin genser fra pink i peachfarge som jeg tenkte å bruke ikveld. Nå er vi på vei ut døren, så har ikke tid til å skrive mer. 
   


  Klar for neonparty :) 


 • LA OSS DRITE OSS UT FORAN ALLE IDRETTSUTØVERNE  Ikveld var det all-athletics gathering her, som vil si at alle atlene spise middag og sånt sammen. Etter middagen var det underholdning på planen, og hvert lag fikk maks 3 minutter på å gjøre noe. Jeg viste dere dansen vi skulle gjøre igår tror jeg, og med tanke på at vi bare øvde 1 kveld så ble den ganske bra. Alle trenerne satt å gav poeng fra 1-5 og vi fikk faktisk 2.plass. Elise har lagt den ut på youtube, så enjoy! 

   

  Tror egentlig ikke dere kan se meg, for jeg står helt bakerst i midten. Kan love dere at dette er noe av det flaueste jeg noen gang har gjort! 

 • TRAVEL ONSDAG  Av en eller annen grunn hater jeg onsdager mer enn jeg gjør med mandager og fredager, selv om timeplanen min på skolen er omtrent den samme. Fikk selvfølgelig ikke skrevet ferdig leksen til writ1000 klassen igår kveld på grunn av kamp, så sto like godt opp 2 timer før skolen begynte for å gjøre den ferdig, det vil si klokken 7! Og når man ikke får lagt seg før klokken 1 er ikke det så veldig kjekt.. men skoleflink skal jeg være og leksene skal gjøres uansett. Etter writ1000 timen idag var planen egentlig å sove litt før matten, men siden Kathrine var på skype ble det litt snakk med henne istedenfor. Onsdager er egentlig ganske chill, med av en eller annen grunn blir de alltid stress! Etter matten gikk Elise og jeg for å spise lunsj, før jeg gikk tilbake og sov en halvtime før treningen. Vi var som sagt delt inn i 3 grupper på treningen idag, så jeg trente ikke før klokken 3. Ble en trening med veldig masse angrep ettersom det var det eneste vi skulle gjøre, og overraskenes nok har jeg ikke så vondt i skulderen som jeg hadde trodd. Kan ikke si at jeg er helt fornøyd med meg selv enda, så var veldig kjekt å komme tilbake til leiligheten hvor Elise og Thomas hadde laget risengrynsgrøt til middag til oss! 

  Det var også på tide med ny study hall idag, så etter vi hadde dusjet og sånt gikk vi bort på biblioteket for å gjøre lekser sammen med de andre freshmen studentene på laget, før vi gikk tilbake til vår leilighet for å ha lagmøte. Der har seg sånn at vi skal ha noe som heter "all-athletics gathering" imorgen, som vil si at alle idrettsutøver på skolen kommer sammen og spiser middag osv. Hvert lag skal ha underholdning i 3 minutter, så vårt lag skal stå å danse en teit dans foran alle sammen, gleder jeg meg? Selvfølgelig, siden jeg elsker oppmerksomhet :) Jeg har sikret meg en plass helt bakerst, så tror jeg skal overleve heldigvis. 


  Jeg er veldig flink til å gjøre rehabøvelsene mine før treningen :) 


  gull verdt! 


  etterlengtet! 


  Tenkte å vise dere været her jeg, når jeg viste været hjemme til de hjemme fikk de helt sjokk! Her går vi fortsatt i shorts og t-skjorte de fleste dagene. 

  Dette innlegget ble veeeeeldig langt, men sånn skjer når jeg ikke får tid til å blogge oftere. Vil også takke alle sammen for at dere leser bloggen, statistikken har økt veldig siste måneden og det gjør at jeg får lyst å blogge :) Litt kommentarer hadde også vært hyggelig! 

 • MIN BEDRE HALVDEL OG BESTEVENNINNE  Når vet man at man er bestevenner? Jeg vet hvertfall at uten Elise ville jeg ikke hvert hvor jeg er idag, kanskje mest fordi jeg ikke hadde turd å reise til Chicago uten henne. Det å ha sin bestevenninne med seg ca 24/7 gjør ting så utrolig masse bedre. Bortsett fra de få timene vi er på skolen, så er vi sammen hele tiden. Det å sovne med Elise ved siden av meg og våkne opp med henne ved siden av meg, gjør virkelig hverdagen litt tryggere. Det å ha en som har opplevd de to siste årene slik jeg har gjort er helt fantastisk. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal beskrive forholdet mellom Elise og meg, for noe sånt går ikke ann å sitte ord på. Selv om jeg bare har kjent Elise i to år føltes det som om vi har kjent hverandre hele livet. Jeg kan ligge å plage henne om kvelden fordi jeg er overtrøtt, så blir hun plutselig overtrøtt også kan vi ligge en time å bare le og tulle, før plutselig begge to sovner. Igår var jeg alene i treningsrommet før treningen fordi Elise var oppe og hadde leggertrening, så spurte faktisk en av fysioterapaut assistene hvor min bedre halvdel er, og når til og med de legger merke til at vi ikke klarer oss uten hverandre, så er det gale :) Til og med når vi ligger på benkene ved siden av hverandre og gjør rehab, sitter vi å sender hverandre bilder og meldinger på kik, avhengige av hverandre? nesh :)    

 • JEG FIKK SPILLE!!  Åå, selv om vi tapte idag er jeg egentlig ganske glad! Igår fikk jeg jo lov til å begynne å slå med høyre hånd igjen, men hadde ikke akkurat forventet å få spille hele kampen idag. Da han sa jeg skulle spille idag, ble jeg skikkelig glad! Kan love dere at det er passe kjipt å sitte å se på på sidelinjen de 3 første ukene av sesongen på grunn av en skade. Imorgen har vi bare en time trening, også er vi delt inn i 3 grupper etter hva man skal trene på. Egentlig hadde jeg håpt at jeg kunne få være med på treningen med de som skal ta mottak, både fordi jeg trenger det og for å få hvile skulderen til nesten kamp. På fredag spiller vi vår første bortekamp mot Aurora University, som ligger ca 45 minutters kjøretur herfra, blir spennenes :) 

  Per Olav var snill å tok litt bilder av oss, så her kommer de! Noen er en smule uklare, men det er virkelig ikke lett å ta gode bilder i en idrettshall.


  Skjønner virkelig ikke hva jeg gjør med armen på dette bildet, ser jo ut til at jeg slår mot dommeren eller noe..


  Som dere kanskje legger merke til slår jeg med venstre hånd her, jeg kan ikke huske at jeg gjorde det da, men alle på benken hadde blitt overrasket over det tydeligvis. Er en fordel med å måtte ha slått med venstre hånd i 6 måneder ca :)
  S

  Se mamma, jeg kan faktisk hoppe!

  Nå må jeg prøve å sove, selv om jeg egentlig ikke er så veldig trøtt. Imorgen er det ny skoledag og study hall om kvelden igjen. Hvem som sa at livet var lett?

 • VARME SEPTEMBERDAGER OG POSTKONTORET  Selv om buksene og gensrene har vært på noen dager er sommeren ikke over her enda! Siden Elise gikk ut døren med bukse og genser idag trodde jeg det skulle være litt kjølig, så tok en tynn strikkegenser og shorts på meg når jeg skulle ut, noe som viste seg å være altfor varmt. Skjønner ikke hvordan hun jeg gikk med kunne gå i hettegenser og bukse. Vi tok en tur bort på postkontoret for jeg skulle sjekke om jeg hadde fått skolebøkene fra amazon. Var bra jeg hadde med meg Shelby, for på postkontoret har alle hversin postboks med en kode til, også kan man sjekke den om man har fått noen pakker, for da ligger det en liten hentelapp der også går man i kassen å henter den. Tror ikke jeg klarer å hente posten min selv, for den boksen var virkelig ikke lett å få åpnet. Var kommet en pakke til meg fra Amazon med en bok som heter "The Jungle" som vi må ha i writ1000 klassen min, så om noen er interessert i den og vil kjøpe den av meg til jul så bare si ifra! 

  Når vi snakker om jul, jeg trenger litt hjelp av dere. Mamma spør meg om ting jeg vil ha i adventskalenderen siden de må ta med de 15 første gavene når de kommer her om NI dager, forstår ikke helt at de kommer her om 9 dager faktisk.. men whatever, noen tips anyone? :)   

 • 11 ÅR  En ting jeg ikke tenkte på før jeg flyttet her var det som skjedde i New York 11.september 2001. Da jeg så på kalenderen igår kom jeg plutselig på hvilken dato det var idag, og begynte å tenkte på hvordan de hedrer de døde. Er veldig spent på hvordan denne dagen kommer til å bli jeg. Klikk her for å se direktebilder på vg av hvordan dagen er noen plasser i USA. 


  hvil i fred 

 • FRIDAG  Idag er det tirsdag, som også betyr fri fra skolen. Så deilig! Jeg skulle egentlig være snill venninne og spise frokost med Elise, men siden hun er så treig om morningen våknet jeg til ingen nytte. Tenkte å rydde ferdig rommet idag. noe vi begynte med igår. Har fått hengt opp litt ting på bildene, så er ikke så kjedelig lengre. Om jeg rekker det kan jeg ta bilder og legge ut seinere idag, før jeg drar i hallen for å spille kamp. Vi har forresten vår første "offisielle" kamp idag, som vil si ikke turnering. Her nede betyr ikke turneringene noe, det er bare noe man gjør på gøy. Idag skal tribunen ut og bare en stor bane. Håper jeg endelig får spille litt nå, men tanke på at fysioterapauten lot meg begynne å slå litt med høyre igjen på treningen igår. Er nesten sånn at jeg slår bedre med venstre enn med høyre fordi jeg ikke har gjort det på lenge. Servingen gikk litt bedre enn forventet, og jeg servet ikke en eneste ball ut eller i nettet under treningen. Nå skal jeg sove litt til, før jeg står opp og spiser frokost, går på apoteket for å kjøpe halspastiller for jeg kan så vidt snakke, gjør litt lekser, spiser lunsj, enda mer lekser også gjør meg klar til kamp :)


  Dette er forresten hallen vi trener og spiller i :) 

 • STUDY HALL  Hver mandag, onsdag og fredag må alle freshmen studentene på laget ha noe som heter Study hall, som betyr at vi sitter på biblioteket sammen for å gjøre lekser, også sitter assistenttreneren og passer på oss. Egentlig er det for at de skal se at vi gjør lekser og ikke bare sitter på facebook, men jeg kunne nok gjort hva jeg ville for de var ikke så flink til å passe på. Jeg har time helt til 10.20, så siden vi egentlig begynner 10 kommer jeg litt seint, men tror det skal gå fint siden både Elise og Hayley også gjør det. Fikk gjort en del av writ1000 leksen min, noe som var veldig bra med tanke på at vi har så masse lekser til hver time! Må skrive en innlevering på minst 300 ord om noe til hver time, også skal vi finne 10 ord og finne betydningen og lage en setning med ordet hver uke, help me anyone?


  Hayley og Abbie :) 

   

 • IDAG  Idag var det søndag og fridag igjen, elsker søndager! Som oftest blir de brukt til å sove lenge, gjøre litt lekser og dra på matbutikken eller downtown. Denne søndagen var intet unntak, bare at vi gikk på soccerkamp i tillegg. Siden vi har hørt så masse rykter om at guttene er så gode her, så må de nesten bevise det for oss. Etter vi hadde stått opp, dusjet og spist frokost/lunsj tok vi på oss litt for masse klær og gikk bort på fotballbanen, det var plutselig veldig varmt igjen idag, så å sitte i bukse og t-skjorte var ikke behagelig. Etter 2-0 seier til guttene måtte vi komme oss på matbutikken, slik at vi ikke sulter denne uken. Vi har nesten ikke tid til å dra på butikken andre dager enn på søndager, så må kjøpe litt mat for hele uken. Etter det spurte noen norske om vi ville være med ut å spise middag på en meksinask resturant her, før vi måtte gjøre matteleksene våres til imorgen. Vi får masse lekser i matten, og brukte faktisk 2 timer på de idag, heldigvis er Per Olav veldig smart, så han hjelper meg og en annen som heter Karoline veldig masse. Etter leksene var ferdig gikk jeg tilbake til leiligheten, også bakte Elise og jeg litt glutenfrie cookies til de andre i leiligheten. Har fått helt dilla på cookies, elsker det! Ingenting er bedre enn amerikanske cookies :)   Dagens middag, bestilte kyllingssalat som egentlig var ganske god, men fikk med appelsin og annas også, rart blanding :)

  cookies ♥

 • VIKING CLASH  Sorry for veldig lite blogging de siste dagene, men det har ikke vært å mye å skrive om. Vi hadde som sagt ny turneringe på hjemmebane med to kamper på fredag og to på lørdag. Vi vant en og tapte en på lørdag, men må si jeg ble veldig imponert i den siste kampen på lørdag. Har aldri sett laget vårt skjerpe seg så masse under en kamp før. Vi lå faktisk under 16-1 og tok innpå med 12 poeng mens de to 3. Vi tapte selvfølgelig 1.settet, men vant tilslutt 3-1. 


  Rehab før første kampen, noe jeg må gjøre hver dag. Heldigvis har jeg Elise som også gjør det, så vi holder hverandre med selskap.


  Flinka! 

  Nå må jeg skynte meg å gjøre meg klar, skal bort å se soccerkamp igjen her! Go Vikings :) 

 • TRIST DAG  Jeg lever fortsatt, men på grunn av travel dag og andre ting har det ikke blitt noe blogging om. Denne dagen har egentlig vært ganske drit når jeg tenker meg om. Vi har turnering nr.2 på hjemmebanen denne helgen. Begynte idag med to kamper, vi spilte veldig bra den første kampen og vant faktisk 25-22, 25-9 og 25-11. Kan vel si at laget var veldig giret på ny kamp, som desverre ikke endte så godt som den første. Vi møtte et bra lag med mange høye spillere og klarte desverre ikke å holde ut alle settene. Vi fikk litt kjeft av treneren etter kampen, før Elise og jeg skyntet oss å dusje og kle oss i noe annet enn treningstøy før vi gikk bort på soccerbanen for å se hjemmekampen til guttene. Soccer er tydligvis den mest populære sporten her, og mange går i svenske t-skjorter eller rett og slett bare en gul og blå t-skjorte, i tillegg til at de maler seg i fjeset osv. Desverre endte ikke kampen så bra, og de tapte 1-0 i andre ekstra omgang. Her har de ikke uavgjort, så de spiller to ekstraomganger også straffekonk etterpå om det blir nødvendig. 


  Siden jeg ikke har så mange spennenes bilder fra idag tenkte jeg å vise dere favorittmåltidet mitt her, dette spiser jeg til frokost hver dag :) 

 • NORGE VS. USA - KLESSTIL  Her kommer enda et Norge vs. USA innlegg, det var ikke så lett å skrive de som jeg trodde, ettersom det faktisk har skjedd ganske mye skole og trening den siste tiden. Vi begynner å komme oss mer og mer inn i systemet her, men visse ting vil vi nok aldri endre på. Derfor tenkte jeg å skrive ett innlegg om klesstilen her i forhold til Norge. Jeg har alltid tenkt at amerikanere kan kle seg bra, siden de fleste klærne blir designet her, noe som viste seg å være feil. De fleste på skolen her trasket rundt i treningsklær, og når de først pynter seg ser det ut som om de er tatt ut av en film fra 80 tallet eller noe. Håper virkelig ingen av amerikaner her kommer seg inn på dette innlegget og klarer å lese det, noe jeg tviler sterkt på. Kombinasjonen av farger her er de virkelig ikke flink til. Det var faktisk en på laget igår som spurte hvorfor Elise var så fint kledd, og da hadde hun bare vært på skolen. For de er det fint å gå med en dongeribukse og en enkel skjorte til tydeligvis. Er egentlig ganske morsomt når man går rundt på campus, for man kan nesten se hvem som er skandinaviske og hvem som er amerikanske her :)   Som dere kanskje har sett på bildene hittil også så går vi aldri med treningsklær med mindre vi har turneringer eller er på vei til eller fra trening.

 • ELISE BYR PÅ MIDDAG  Elise overrasket meg faktisk når hun laget middagen til oss, hadde alltid trodd at jeg måtte lage den ettersom hun ikke er helt skilla når det gjelder slike ting, bortsett fra baking da. Igår lagde vi det første skikkelig måltidet her, som vil si at vi ikke bare hev fries og ferdigstekt kylling i ovnen, men vi lagde faktisk taco. Stekte kjøttdeig, lagde salat osv, også inviterte vi Thomas og Kristina på middag. Vi har fått ganske god kontakt med en del av de andre skandinaviske her, og det er koselig å finne på ting med de også, ettersom vi er med laget mesteparten av tiden.


  Desverre har vi ikke fått oss spisebord enda, så maten måtte spiser på det lille stuebordet vårt, si ifra om du tilfeldigvis kjenner noen i Chicago som vil gi vekk ett spisebord og 6 stoler til :) 

 • KIM DU NÅ VA
  fin sang

 • REGNFULLE NETTER OG SOLFYLTE DAGER  Været her varierer veldig mye fra dag og natt av og til. To netter på rad har det lynet og tordnet og i tillegg regnet som bare det, mens på dagen skinner solen og man kan gå i shorts igjen. Igår kveld når jeg satt i sengen min lengst vekke fra vinduet regnet og blåste det så masse at regnet kom inn gjennok vinduet og traff meg. Endte med at jeg måtte lukke vinduet litt igjen, og trodde jeg skulle dø av varme om natten, noe som ikke skjedde. Jeg våknet faktisk opp idag og frøs som bare det, ville ikke stå opp i det hele tatt. Siden det var kjølig ute benyttet jeg sjansen til å gå med litt nye klær, og tok derfor på meg dongeribukse fra topshop og en tynn strikkegenser fra topshop.


  Elsker den nye buksen min fra topshop, den sitter veldig fint på og kjennes egentlig ut som en tights :)

  Hvordan er været hos deg? 

 • HVIL I FRED, SIGRID  Helt siden Sigrid forsvant for en måned siden har jeg vært opptatt av denne saken. Slike ting skremmer meg virkelig, og det gjør det egentlig ikke bedre at jeg bor i den farlige byen Chicago. Jeg har aldri skjønt hvordan noen mennesker klarer å gjøre slike hendelser, kommer aldri til å forstå det heller tror jeg. Da Elise ba meg sjekke vg idag fikk jeg en skikkelig dårlig følelse, ville egentlig ikke lese det, prøve å bare tenke at det ikke var sant! 


  Så ung, med hele livet foran seg, ingen fortjener noe slikt, hvil i fred ♥

 • NATT FULL AV LYN OG TORDEN  For et drittvær det var i natt! Klokken 3 våknet jeg av at det regnet fordi det bråkte sånn. Utenfor rommet lynte og tordnet det noe helt sykt, i tillegg til at vannet lagde elver i gatene omtrent. Selv om jeg har bodd 18 år i Bergen har jeg faktisk aldri sett så mye regn på en gang! Selv om klokken var 3 på natten var det like før jeg løp ut i regnet! Jeg elsker når det regner sånn skikkelig masse, så kan man være ute i 1 minutt før man er gjennomvåt. Nå har jeg akkurat vært snill med Elise og spist frokost med henne 07.30, selv om jeg har fri hele dagen. Lurer på om jeg må dra en tur downtown før trening, for jeg trenger litt nødvendige ting. I tillegg tenkte jeg å kanskje klippe meg, for det begynner virkelig å bli på tide nå! 
 • GRILLPARTY I BAKHAGEN  Idag var alle som bor i Carmens apartments invitert på grillfest i "bakhagen" her. Vi tok oss en liten tur bort der før vi måtte gå tilbake og lage glutenfrie cookies før vi fikk besøk av laget i vår leilighet. Vi fikk servert hamburgere, pølser, chips og lemonade på grillfesten. Tror kanskje lemonade er veldig vanlig å drikke her, for føler man kan få det over alt. 


  Disse herlige jentene deler jeg leilighet med, heldig eller? 


  Shelby og meg 


  De ble faktisk ganske gode, til og med de andre på laget sa at de ikke merket noe forskjell på at de var glutenfrie :)

   

 • TAKK TIL ELISE ERVUM  Som dere kanskje ser har det skjedd masse på bloggen min den siste dagen. Snille Elise har byttet design og laget en rask header til meg, kan med hånden på hjertet si at jeg er en smule mer fornøyd med den enn det jeg var fra før av :) bildet som er brukt i headeren er det også Elise som har tatt av meg, hva skulle jeg gjort uten henne?

  Trykk her for å komme til Elise sin blogg. 


  Her er headeren Elise laget til meg :) 


 • JOGGETUR I 26 GRADER  Nå har vi nettopp kommet tilbake fra en svett joggetur i en av parkene her. Vi begynte først å løpe en vei, men fant ut at parken sluttet ganske fort den veien, og jogget derfor tilbake og andre veien av parken. Solen stekte og det føltes ut som om det var 40 grader ute, selv om det bare var 26. Kjenner jeg må begynne å løpe litt igjen, så får vel kanskje bruke tirsdagene og torsdagene til noe fornuftig siden jeg ikke har skole. Når vi kom tilbake var de gjennomvåte av svette, og nå venter vi bare på at klokken skal bli halv 12 sånn at vi kan gå i cafeteriaen å spise frokost/lunsj :) 
 • NYTT DESIGN  Som dere kanskje la merke til har det endret seg litt her på bloggen idag. Snille Elise gjorde slik at jeg fikk nytt design, så nå venter jeg bare på headeren en skal lage til meg så blir det litt orden her. Fram til det får det bare se slik ut som det gjør :) 


  Glemte forresten å vise dere dette sprøe parkeringshuset igår, skal ikke mye til for å ha litt uflaks og rygge ut istedenfor å kjøre framover her. Rygger man ut havner man mitt i elven også :) 

 • TURISTER I CHICAGO  idag etter vi hadde handlet mat og andre nødvendige ting, lekte vi litt turister i Chicago. Vi tok t-banen (noe vi er blitt veldig skilla på) ned til Michigan Ave, også gikk vi helt ned til Willis Tower og tilbake, som tok oss ca 5 timer tilsammen, men noen få stopp innom en resturant for å spise og noen få butikker. Det var utrolig mange folk der idag, men så fort vi kom oss litt vekk fra Michigan Ave med alle de store butikkene roet det seg litt, helt til vi fant The Bean. Vi trasket rundt og var veldig usikker på hvor vi var, før Elise plutselig oppdater noe kjent, også fant vi ut at det var der vi var første dagen. Siden vi først var kommet oss ned dertil tok vi noen bilder med The Bean også. Temperaturen lå på ca 26 grader, så kan vel si at vi ikke frøs hvertfall! Etter å ha funnet the  Willis Tower bestemte vi oss for å gå tilbake til der vi kom fra, bare en annen vei, tilslutt trasket vi rundt i noen øde gater helt alene og trodde vi hadde gått oss vill. Heldigvis fant vi ut hvor vi var etter en stund, og kom oss tilbake hvor vi skulle. 
  The bean! Og for dere som ikke vet hva det er, så er det en stor ting formet som en bønne som er mitt i byen, skjønner ikke helt greien, men den er hvertfall kjent! 


  Omringet av store bygninger.


  Helt normalt med gatelyktene på midt på dagen


  Foto: Elise Ervum 


  Jeg er helt normal


  Dette vidunderlige menneske får jeg tilbringe hver dag med :) 


  :) 

   

 • 12 TIMERS SØVN  Idag fikk vi endelig sovet ut litt, og det var deilig! Jeg sovnet før 11 igår, og våknet opp kvart på 11 idag tidlig. Det var kjempedeilig å våkne opp og vite at jeg ikke trenger å stresse med å gjøre noe. Vi brukte litt tid på å våkne skikkelig, før vi sminket oss og tok på oss litt normale klær før vi gikk en tur på matbutikken her. Været er fortsatt supert, så selv om det regnet rett før vi gikk og det ikke er sol, er det fortsatt varmt nok til å gå i shorts og t-skjorte. Vi tenkte å prøve oss på taco til middag idag eller imorgen, så kjøpe derfor inn litt mat til det. Er egentlig ganske vanskelig å handle her, siden vi ikke er kjent med butikkene eller matvarene. I matbutikken de har her er det en stor avdeling hvor de selger alkohol, også når Elise og jeg gikk forbi der idag var det en som sto å delte ut smaksprøve på alkohol, det ville aldri skjedd i Norge! Hun spurte faktisk om vi ville ha, men siden vi ikke er gammel nok her sa vi nei takk.. 


  På vei til butikken, tok på meg fjellreven jakken min siden det nettopp hadde regnet, men merket fort at det ble litt for varmt! 


  Merker i butikkene at det nærmer seg halloween!


  Her kan man kjøpe veeeeldig mange ferdigkaker, men noe sier meg at de ikke er så gode akkurat .. 

  Nå skal vi straks downtown og være litt turister, har ikke akkurat hatt tid til å se Chicago enda :) 

   

 • GLADMELDING  åå, gode nyheter gjør meg virkelig glad her! Hvertfall når de inneholder volleyball og familien min. Noen dager før jeg dro til Chicago satt jeg å tenkte på om jeg fikk med meg noen elitekamper hjemme i ferien, men fant aldri kampoppsettet og glemte det derfor litt. Igår satt jeg å så på kampoppsettet både for elite og 1.divisjon for oss, og det viser seg at jeg rekker å se kampene mellom Nyborg-Førde for elite og Nyborg-Øksil for 1.divisjon, gjett om det gjorde dagen min litt bedre da? 


  Gleder meg til å se denne flinke broren i aksjon igjen, han er jo tross alt en av norges beste kantspillere :) 

 • FØRSTE TURNERING OVER  idag hadde vi to kamper til i turneringen, som desverre ikke gikk så bra som igår. Etter å ha begynt begge kampene forholdsvis bra, klarte vi ikke å holde ut 4 sett og tapte begge kampene 3-1. Kan vel si at treneren vår var ganske sur etterpå, noe jeg skjønner veldig godt. Kan ikke akkurat si at jeg var så veldig imponert over spillingen vår til tider. En liten positiv nyhet er at jeg mest sannsynlig får spille igjen neste uke, ettersom fysioterapauten lar meg gjøre mer og mer. Idag var jeg faktisk i forsvar litt, og fikk til og med lov til å ta fingerslag, yey! Etter kampene og en god runde med kjeft av trenerne ryddet vi sammen banene og gikk tilbake i leiligheten for å slappe av resten av kvelden. Er deilig å tenke på at vi har to dager med fri fra både skole og trening nå, endelig litt tid til å slappe av og gjøre skikkelig kjekt! 


  Tenkte å vise dere litt av frokosten min. Jeg pleier å spise det samme omtrent hver dag, kommer nok til å bli lei snart! Spiser egg og bacon, og om jeg er mer sulten går jeg å henter meg oppkuttet melon med yoghurt og cottage cheese til. Idag var jeg så sulten på frokosten at jeg spise 3 store porsjoner med mat, ikke så lurt når man har kamp to timer etterpå. Ble så mett til slutt at jeg trodde jeg skulle rulle bortover gaten etterpå. 

   

 • TV2 SUMO  Snille mammaen til Elise har vært så snill å spandert en måned med tv2 sumo på oss, slik at vi kan få med oss noe av det som skjer i Norge :) Idag var det Norske Talenter som sto på planen etter kampene og en rask middag. Syns det er spesielt kjekt å se på i år siden Stian Blipp er programleder, og nesten tidligere naboen min :) 


  Ikke feil :) 

  idag skal vi legge oss "tidlig" for en gangs skyld, kan faktisk ikke huske at vi har lagt oss så tidlig på evigheter.. Imorgen er det nye kamper, klokken 10.00 og 14.00, så må være opplagt og klar til de! 
  Ønsk oss gjerne lykke til på kampene. Treneren vår viste oss premien, som er noen veeeldig fine treningsgensre for å gi oss litt motivasjon til å vinne..

   

 • SEIER I DE FØRSTE KAMPENE  Idag begynte som sagt den første turneringen vår på hjemmebane. Vi har spilt to kamper ikveld, og vant begge to. Litt forskjell på kampene i forhold til her og i Norge. Jeg viste før kampen at jeg ikke kom til å få spille på grunn av skulderen, men har forsikrig begynt å bruke høyre skulder igjen. Fysioterapauten sa at jeg kanskje kunne få spille skikkelig igjen på mandag, håper det! Elise fikk spille en del, men ettersom vi spillet et rart toleggersystem var det mye inn og ut av banen. Nå skal vi skynte oss å dusje før vi går ut for å spise med Liz og Per Olav slik at vi får litt middag idag. De hadde forresten laget fine plakater av oss, tegnet norsk flagg og greier :) 


  Seier etter første kampen :)


  Kjedelig å vente til neste kamp begynner .. 


  Helt normalt av amerikanerne å gå rundt og knaske på frokostblanding mellom kampene tydeligvis ..


  Flinke venner vi har! Nå håper jeg Elise er ferdig i dusjen slik at jeg kan dusje, er sulten og vil ut å spise noe mat :) 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits