karolinems -

KJOLE FRA FASHIONLOVE.NO I POSTEN!Wii, endelig er kjolen jeg bestilte fra fashionlove på mandag kommet! :D
Jeg kommer nok ikke til å få bruk for den i nærmeste framtid, men elsker kjoler!
Jeg kan legge ut bilde seinere, for har ikke noen som ser normal ut enda!


Her er bilde fra nettsiden for dere som ikke har sett den enda!

blogges

 • BIKBOK WANTS

 • PAKKE I POSTEN  Wii, endelig fikk jeg pakken jeg har ventet på med nytt bankkort (endelig slipper jeg bruke pappa sitt fordi de tok mitt), litt t-skjorter og en hel haug med ark fra banken som jeg må skrive under på og sende tilbake, stress!
  Siden det er fint vær idag, og faktisk varmt nok til å gå i t-skjorte tenkte jeg at jeg skulle gå til butikken og få postet brevene sånn at det er gjort!


  Som dere ser fikk jeg pirat-øyelapp også, noen som kan gjette hva jeg skal i helgen? :D

  blogges

 • GJØR MEG FRISK!  ååårh, hater å ha vondt i halsen! Idag har jeg stappet i meg alt jeg finner av C-vitaminer og andre tabletter jeg finner på rommet i håp om å bli frisk! Jeg gikk til og med på butikken for å kjøpe c-vitaminer! I tillegg har jeg presset ned en kopp med te i håp om at det også skal det fungere! Jeg har drukket 3 halve flasker med brusetabletter som smaker ekkelt, og enda er jeg ikke frisk! Kjære Gud, gjør meg frisk!
  Jeg har heller ikke trent i det hele tatt idag, som betyr at jeg mistet 4 timer trening ball + en time styrke! Grunnen til det var jo at vi var i Sauda igjen, men egentlig litt deilig å slippe trening når man er syk! Håper jeg er bra nok imorgen til å trene!


  Ser ut som saft, men er te med solbærsmakeller noe sånt! :D


  Gjeee meg vitaminer!

  Har du noen tips for å bli frisk når man har vondt i halsen?


 • FILM - THE LAST SONG  Så nettopp the last song, og vil bare anbefale alle som ikke har sett den til å se den!  Fin sang fra filmen! :)

  har du sett den?

 • BESTILT KJOLE PÅ FASHIONLOVE.NO  Da har jeg endelig fått bestilt kjolen som er på tilbud og som jeg har hatt lyst på fra fashionlove!
  Er ikke gale å betale 219 tilsammen for denne kjolen, gleder meg til den kommer! :D  Hva syns du om kjolen?

 • BESTE HEIAGJENGEN  Som jeg skrev igår var vi en flink heiagjeng for guttene under kampen!
  Her kommer et bilde fra igår!


  Elise Ervum har tatt bilde :)

 • KONG CURLING  Da ble det en ikke-planlagt kinotur ikveld for å se Kong curling!
  Det var en rar film, som forventet! Den er tross alt norsk!  Har du sett den?

 • SØNDAGSKOS  Idag har jeg bare slappet av etter en slitsom og lang dag igår! Jeg koser meg med is med sjokoladesaus og oboypulver mens jeg følger Nyborg VBK - Kristiansund på poengliga og heier på Ørjan og resten av Nyborg! :D
  Etterpå skal jeg slappe av og se en film, lenge siden jeg har gjort!


  God og usunt!  Hva skal du gjøre resten av dagen?

 • A DROP IN THE OCEAN • NYTT STYRKEROM  Ettersom vi hadde offisiel åpning av sandhallen og det nye styrkerommet igår, tenkte vi å ta en tur der for å trene litt idag! Med tanke på at det andre styrkerommet som ligger i innehallen ikke har nye "fasiliteter" akkurat, så blir det spennenes å se hva vi har fått nå! Var en rask tur der på fredag og hjalp til å rigge opp alt utstyret, men så aldri hvordan det ble til slutt!
  Klokken 15.00 og litt utover er tiden satt av til å følge Nyborg elite sin første hjemmekamp mot Kristiansund, desverre over poengliga.no siden jeg ikke kunne dra hjem denne helgen!


  random bilde

 • KAKEKRIG  Etter kampen idag tenkte jentene å feire med kake, men endte med kakekrig istedenfor! Bra det ikke var så mye igjen av kaken, og ikke så mye å kaste på folk! Jeg stakk av da det begynte for å unngå å bli truffet, men slik så folk ut når jeg kom ut igjen fra rommet!
  Sånne ting er det som lyser opp internatlivet! ♥  Kjekt med kake i håret!

  Hva har du gjort ikveld?

 • DOBBEL HJEMMESEIER  I helgen har både guttene og jentene hatt første hjemmekamp for sesongen, begge mot OSI!
  Vi tok hjem to seire, jentene med 3-2 og guttene med 3-1.
  Jeg tror også vi har klart å sitte ny rekord på tilskudere under TVN kamp, men med tanke på at den sikkert var på 15 stykker, så skulle det ikke så mye til! Etter god heiing fra guttene igår, svarte jentene idag med å skrive "Toppvolley!" på magene og ha vuvuzelaer! Får kanskje tak i et bilde seinere som jeg kan legge ut fra kampen idag! :)


 • INN I U-LANDENES VERDEN EN DAG  Idag dro jeg sammen med resten av Politikk- og menneskrettigheter klassen til Sauda for å være med på et arrangement som handler om fattige land. Vi ble delt inn i 4 grupper og skulle innom 4 poster! Første posten så vi en film fra slummen i Afghanistan (tror jeg) og hørte små barn fortelle om når de mistet familie og hus på grunn av bombing og krig. På andre posten første vi noen fra Sør-Afrika fortelle om hvordan det var å bo der de bodde, de gikk på universiteter og fortale om familien sin og sånt. Tredje posten var handelsspill der vi fikk tildels hversine land, min gruppe ble Tanzania. Vi fikk forskjellige ting i en konvolutt, som vi skulle bruke til byttehandle med, klippe ut sedle og prøve å få mest mulig penger! På den siste posten hørte vi på en mann fra Sauda som jobber med noe som heter "Romania aid" som er noe som hjelper fattige i Romania. De bygger skoler, barnehjem og sørger for at mange barn får det bedre enn det de har. Utrolig trist å se og høre på når han fortalte, at noen faktisk kan leve slik de gjorde! Så neste gang noen kommer for å få støtte til Røde Kors eller andre som hjelper fattige land, tenk at om du bare gir 3 kroner, så gjør det en forskjell uansett! Hver krone teller! Tror det også går an å kjøpe medlemskap i Romania aid for 100 kr året, pengene blir brukt til å hjelpe fattige! Jeg kan prøve å finne ut mer om hvordan man gjør det visst folk vil hjelpe!


  Trøtte folk på bussen på vei til Sauda for å høre på noe som ble mye mer spennenes enn trodd!

  Støtter du Røde Kors eller andre hjelpeorganisasjoner?


 • VIL TILBAKE  Sitter å ser på bilder jeg er tagget i fra undomsskolen, og merker at jeg faktisk savner det utrolig mye!
  Ungdomsskolen er egentlig bare gøy i forhold til nå, hvor omtrent alt vi gjør på skolen teller for framtiden vår!
  Om vi ikke gadd å lese til en prøve i 9.klasse og fikk dårlig karakter, så gjorde ikk det noe!
  Jeg savner å ha gøye fag som kunst og håndtverk og matlaging, som faktisk var gøye fag i forhold til det vi har nå!
  Når jeg så bildene fra klasseturen i Berlin i 10.klasse, begynte jeg å le skikkelig, bra vi har forandret oss litt på 3 år :)

  Her er litt bilder


  Skoleballet i 10.klasse


  Sommeravslutning i 10.klasse


  Klassetur i Berlin


  Klassetur


  ♥ Good times!

 • CHICAGOTUREN KLAR  Da har jeg fikset alt som trengs for å få være med til Chicago i vinter!
  Reiser i vinterferien med noen jenter fra 2. og 3.klasse på skolen, sammen med noen lærere for å få se hvordan det er å studere og spille volleyball samtidig på universiteter i USA! Vi skal også besøke to norske studenter som har gått på toppvolley før, og som studerer der nå! Gleder meg skikkelig til å dra! :D

  Wii, gleder meg! :D

  Har du vært i Chicago før?

 • BURSDAGSBARN IDAG, ENDELIG 18!  Wii, dagen idag begynte med sang og pakker på sengen, som betyr bursdag!
  Det ble uheldigvis en veldig tidlig dag, siden planen var å kjøre ned igjen til Sand for å rekke skole og trening!
  Da jeg kom her skulle jeg egentlig på skolen, så etter å ha stresset inn med alle tingene og hentet skolebøker og PC, så var det rett bort på skolen for å få vite at vi ikke skulle ha skole!
  Jeg gikk tilbake på rommet for å pakke ut og sitte på plass alle de nye tingene jeg har fått, og rommet begynner endelig å bli litt koselig med lys og pynt! :)
  Skal snart på butikken med noen i klassen, også skal jeg bare nyte en rolig kveld med søte folk og det nye deilige teppet mitt!
  Kan ta bilde av rommet når jeg har ryddet og satt alt på plass! Nå må jeg stikke på butikken,

  blogges !

 • CHALLENGE - DAG 15  -DAG 15 Skriv ned min nåværende ønskeliste.

  åå, ettersom bursdagen min er imorgen har jeg ganske mye jeg ønsker meg!
  Har fått en del gaver allerede da, men skriver ned det jeg ønsket meg før jeg fikk de også!

  veske, canada goose jakke, pulsklokke, pynt til rommet, klær og tur til New york igjen! Kunne sikkert ramset opp utrolig mange andre ting også, men orker ikke nå!

  reiser tilbake til Sand imorgen tidlig, så må pakke og sånt!

  blogges

 • CHALLENGE - DAG 14  -DAG 14 Min favoritt film.

  Min favorittfilm må enten være Titanic eller A walk to remember! Klarer ikke bestemme meg for en hvilken av de!
  Begge er filmer man kan se om og om igjen hele tiden, uten å bli lei! Tror jeg kunne sett de etter hverandre i ett en hel dag uten å bli lei!

  Anbefaler alle som ikke har sett de til å se de!  har du sett filmene?

 • CHALLENGE - DAG 13  Jeg henger litt etter idag også, men fikk ikke tid til blogging i det hele tatt igår siden dagen min begynte klokken 08.30 og gikk i ett kjør til midnatt! men her kommer for igår!

  -DAG 13 Et bilde av telefonen min


  ønsker meg svært gjerne en ny mobil snart, men ettersom jeg pleier å ødelegge mobiler før jeg har hatt de 1 år, så tenkte jeg at jeg skulle forsøke å ha denne en stund :)

 • A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR  Noen gang hatt den følelsen der alt sammen er supert?
  Man våkner opp med et smil om munnen, bekymrer seg for ingen, har det kjekt, er med venner og bare koser seg!
  Akkurat den følelsen har jeg nå! Jeg gledet meg skikkelig til å komme hjem til mor og far, få treffe venner igjen og sånt!
  Har vært utrolig deilig med en helg hjemme, bare slappe av og kose meg med familien!

  A smile is the prettiest thing you can wear

 • VELLYKKET BURSDAGSFEIRING!  Da var planen å ta kvelden, men tenkte jeg skulle fortelle litt om dager min!
  Begynte tidlig i Haukelandshallen, hvor jeg egentlig ikke skulle spille! Jeg hadde tatt med treningstøy i tilfelle, og fikk spille to kamper for det laget mamma spiller på! :D


  Etter det var det rett hjem for å bake kake og andre ting, dusje og gjøre seg klar til familiebesøk!
  Ettersom jeg er ganske uoppfinnsom når det gjelder gaver, så sa jeg bare til de fleste at jeg ønsket meg penger og litt småting! Når besøket var kommet lå det flere gaver der, og jeg gleder meg ganske til å åpne de! Jeg fikk blant annet drakten til en fra det Japanske landslaget, som min flinke bror fikk tak i til meg når han deltok på Universiaden i Kina i sommer! Happy?? Jaa! :D
  I tillegg fikk jeg et smykke av mormor som hennes oldemor hadde fått av oldefar når de ble sammen, og brukt det siden da! ♥
  tenkte jeg kunne ta bilde av tingene imorgen og legge ut, men nå er jeg altfor trøtt og noen ting ligger fortsatt nede :)


  Takk Ørjan ♥

 • CHALLENGE - DAG 12  -DAG 12 5 fine blogger.

  Klokken er litt over 12, men dagen teller fortsatt som igår! Siden jeg var opptatt hele dagen og ikke kom meg hjem før nå, har jeg ikke fått tid enda.

  Jeg leser ikke så veldig mange blogger, men velger noen få av de jeg leser :)

  De jeg leser mest er Ulrikke Lund, Elise Ervum, LinnThorsen og Andrine Faleide
  Visst dere har blogger å anbefale så er det bare til å kommentere, trenger litt flere blogger å lese! Jeg bare orker aldri finne de! Det var foresten 5 blogger her, men etter ønske fra noen ble den ene fjernet :)


  Søte Vivian ventet med meg i Stavanger siden jeg hadde god tid fra båten var framme til flyet gikk, så vi tok en tur innom Bagel Buddy på MagasinBlå og kjøpte oreomilkshake!
  blogges

 • PÅ SOLA FLYPLASS  Sitter på Sol å venter på flyet til Bergen ! Egentlig skulle flyet gå
  19.55, men pga av forsinkelser går det ikke før 21.15. Jeg kjøpte meg to nye bøker sånn at jeg har noe å gjøre på mens jeg venter :)

 • HJEM TIL MOR OG FAR  Imorgen reiser jeg endelig hjem igjen, føles som om det er evigheter siden siste jeg var hjemme, men er bare en måned!
  Helgen skal bli brukt til å feire bursdagen min, treffe litt venner igjen, og desverre to legebesøk på mandag! Håper også jeg får tid til å ta en shopping tur på ikea, visst jeg tørr det etter at det var bombetrussel der!
  Jeg skal foresten til Chicago i vinterferien kanskje, forteller mer om det senere :)


  gleder meg til å komme hjem til denne utsikten, litt bedre enn parkeringsplassen til skolen :)

  hva skal du i helgen?

 • KJØRETIME  Imorgen skal jeg til Sauda for å ha min første kjøretime! Med tanke på at jeg ikke har kjørt manuellgir på over en måned, så er jeg veldig spent på hvordan det kommer til å gå! I tillegg hater jeg å kjøre andre biler enn den jeg er vant med!
  Heldigvis begynner vi ikke før 10, så trenger ikke stå opp så veldig tidlig! Jeg har vært i Sauda sånn 3 ganger, men skal ta med Susanne, så antar vi klarer å finne fram der, håper bare jeg klarer å ta bussen tilbake til Sand alene! :)


  På biltur til Sogndal i sommer med pappa for å hjelpe Cato å flytte :)

  Har du begynt med kjøretimer?

 • CHALLENGE - DAG 11  -DAG 11 5 ? 10 ting jeg ikke kan leve uten.

  - Jeg klarer meg ikke uten mobil en dag nesten, så da jeg klarte å låse mobilen min i Stavanger, og ikke fikk brukt den hele nesten dag mens vi satt i bilen hjem var jeg ganske despreat! Det hjalp ikke mer at vi måtte restarte den når jeg kom hjem for å låse den opp igjen, og jeg mistet alt jeg hadde!

  - Jeg klarer meg ikke uten internett mer enn en dag nesten! Heldigvis så har jeg alltids facebook på mobilen om ting skulle bli helt krise!

  - Jeg er avhengig av lypsyl og håndkrem! Siden jeg klarer å miste lypsylene mine ganske ofte, og så finne de igjen seinere, så er det mange tidspunkt der jeg plutselig har 5 stykker!

  - Jeg kan ikke leve uten musikk, helst en ipod eller noe som jeg kan ha med overalt! Hater å sitte på buss/båt/fly alene uten musikk!

  - Jeg er blitt avhengige av slippersene mine etter jeg begynte på toppvolley! Uansett hvor jeg drar visst jeg skal være vekke i mer enn en dag har jeg de med! Hva er vel ikke bedre enn å ta på slipperser istedenfor sko etter trening?

  Orker ikke finne noe bilde å ta med på dette innlegget, så ble et kjedelig innlegg!

  blogges

 • CHALLENGE - DAG 10  -DAG 10 En bok som har betydd mye for meg

  Når jeg var på ferie i sommer leste jeg en bok som heter "Etterpå" som mamma hadde med, egentlig leste jeg den bare fordi jeg ikke hadde flere av mine bøker igjen å lese!
  Når jeg først hadde begynt leste jeg ut boken på 2 dager, og jeg har allerede lest den en gang til fordi den var så bra!
  Boken handler om en gutt som holder på å drukne når han redden en annen jente fra å dråkne, da han kommer på sykehuset klarer han å våkne igjen, det meste av boken handler om når han er voksen og bor i New York! :)
  Anbefaler alle å lese den!


  Har du lest den?

 • RYDDEFREAK?  I det siste har jeg blitt skikkelig ordensfreak i forhold til hva jeg var før!
  Jeg bruker skikkelig lang tid på å komme i gang, men når jeg først er i gang skal alt være perfekt etterpå!
  Bare rommet blir litt rotete får jeg panikk, og om alt ikke står fint på plass slik det skal må jeg fikse det!
  Siden Olaug (husmor) kommer hver onsdag for rominspeksjon, så blir det vasking og støvsuging av rommet hver tirsdag, og jeg kan bruke 2-3 timer på å gjøre det bare for at alt skal være perfekt!
  Jeg har til og med planlagt å rydde rommet mitt når jeg kommer hjem i helgen, for ingenting kan jo være rotete lengre!
  Etter jeg har vasket og støvsugt hele rommet, blir det skikkelig deilig med duftlys, derfor var det første jeg gjorde når jeg begynte å rydde å bytte ut de nedbrente lysene med nye! :) Nå lukter det skikkelig deilig på rommet!
  Er du ordensmenneske?

 • CHALLENGE - DAG 9  -DAG 9 Beste sommerminne

  Har utrolig mange sommerminner, men noe jeg vet jeg kommer til å huske er årets ferie til New York!
  Dro til USA med familien i sommer, var kjekt med både USA tur og at hele familien kunne dra på ferie sammen igjen :)
  Fikk opplevd utrolig mange ting, og var kjekt å se ting i virkeligheten som jeg har sett på film mange ganger!
  Var veldig annerledes enn Norge også. Det var masse ting som var nattåpent, og det inkluderer Apple butikkene :)
  Anbefaler alle som ikke har vært der før om å ta en tur, jeg har hvertfall planer om flere!


  ♥♥♥♥♥♥

  Har du vært i New York?

 • KOM VINTER, KOM!  Er skikkelig lei av høstværet nå! Det bare regner og temperaturen går opp og ned hele tiden!
  For en gangs skyld vil jeg ha vinter, savner å gå med uggsene mine og boblejakken!
  Er skikkelig kos å sitte på kveldsen å snakke lenge, mens vi drikker varm te og det snør ute!
  Har skikkelig lyst på Canada Goose jakke i år, siden den jeg brukte i hele fjor var altfor stor for meg og ikke tilhørte meg engang! Er lei av billigere boblejakker fra butikker som Vila, Only og H&M som ikke varmer i det hele tatt!

  Bør jeg kjøpe rød eller svart? Syns den røde er finest, men føler ikke jeg kan bruke den til alt!
  Hva syns du?

 • CHALLENGE - DAG 8  -DAG 8 Din favoritt kake-oppskrift

  Ettersom jeg nå egentlig ikke kan spise denne kaken, siden den har mel i seg må jeg finne en ny favorittkake!
  Men fram til nå har det vært denne! Jeg husker desverre ikke oppskriften i hodet, og siden den befinner meg i mine foreldre sitt hus i Bergen og ikke her, så kan jeg ikke skrive den!
  men det er hvertfall sjokoladekake, og som jeg baker altfor mye av når jeg er hjemme!

  nam ♥

  Si ifra visst dere vil ha oppskriften, så kan jeg legge den ut når jeg skal hjem i helgen :)

   

 • VESTCUP OVER  Da var jeg tilbake på internatet etter en kjekt helg med volleyball i Stavanger!
  Årets første turneringen begynte med 2.plass i 1.divisjon, greit start! :)
  Vi spilte tilsammen 5 kamper, vant de 3 første på lørdagen, deretter var det semifinale idag mot Straen, som vi også vant 2-0 mot, og finale mot Austrått! Desverre klarte vi ikke spille like bra da som vi hadde gjort i alle de andre kampene, og tapte 2-0. Men fornøyd med 2.plass!
  Jeg var også så heldig å få en liten overraskelse da jeg plutselig så mamma og pappa komme på tribunen under en kamp, så da dro jeg ut for å spise med de og Ørjan om kvelden på lørdagen! Kjekt med litt familiekos når jeg nesten aldri får sett de! :)


  Kos hos Rakel på fredagen :)


  Nyborg VBK elite :)


  Flink bror! :D


  Å gå fra TVN til Nyborg er et godt valg :)

  Hva har du gjort i helgen?

 • CHALLENGE - DAG 7  -DAG 7 Et bilde av varen jeg sist kjøpte.

  Finnes jo ikke klesbutikker her, men var i Sandnes en liten tur, og tok turen innom H&M!
  Har leitet lenge etter en dressjakke-ish, og fant endelig en! I tillegg var det salg på solbriller, og man kan vel aldri få nok solbriller?  Hva syns du?

 • CHALLENGE - DAG 6  Siden jeg ikke var hjemme igår og ikke hadde med dataen, så fikk jeg ikke gjort det igår!
  tar derfor både dag 6 og 7 idag :)

  -DAG 6 Bilde av mine parfymer.

  Hater å kjøpe partyme selv, for er så stress å finne en jeg liker!
  Begge disse to har jeg fått i gave en gang og brukt siden :)
   


  Det er Calvin Klein "in 2u" og DKNY " be delicious" :)

  Hvilke parfymer bruker du?

 • FREMME I SANDNES!  Nå er vi endelig fremme hos Rakel, etter en lang båttur og en koselig middag på Egon med laget, kjekt med litt teambuilding før den første turneringen :) vi begynner med første kamp KFUM Stavanger imorgen klokken 10, det er bra vi er vant med å trene tidlig! Ikveld skal vi bare slappe av, se en film og legge oss tidlig! Ønsk oss lykke til i helgen da :)

  Hva har du gjort i dag? :)

 • CHALLENGE - DAG 5  -DAG 5 Hva befinner seg i sminkepungen min?

  Jeg bruker som oftest ikke sminke til vanlig når jeg er på internatet, for orker å trene med sminke, og det blir bare stress om jeg skal fjerne sminken før hver trening! Men når jeg var i New York i sommer, var vi innom en helt fantastisk sminkebutikk som heter Sephora, anbefaler alle å gå i den om de er i nærheten av en!
  Jeg kjøpte sminke der for ca 1400 kr, og fikk alt jeg trengte!


  En helg haug med koster, som jeg egentlig ikke helt vet hva jeg bruke til :)


  BareMineral startpakke, 60 dollar!


  Naked øyenskygge, mange fine farger og god kvalitet :)


  Rouge


  Jeg har ca 3 maskaraer, fordi jeg fikk to gratis siden vi kjøpte så mye! Jeg fikk også en eyeliner. Jeg har i tillegg to dekkstifter og eyeshadow primer potion :)

   

   

 • CHALLENGE - DAG 4  -DAG 4 5 ting jeg elsket da jeg var yngre

  - Jeg var skikkelig guttejente når jeg var yngre, noe jeg forsåvidt er litt fortsatt i noen tilfeller! Jeg likte mye bedre å være ute å spille fotball enn å være inn å leke med barbi og dukker!

  - Jeg elsket å sove i mamma og pappa sin seng visst jeg våknet på natten og ikke fikk sove, men hatet å gå ned fordi det er skummelt i huset når det er mørkt og stille!

  - Jeg elsket (gjør det fortsatt) å se på disneychannel, uansett om jeg er veldig lite glad i de klassiske disneyfilmene!

  - Jeg elsket å dra med danskebåten, fordi det var spillemaskiner der (med 18 årsgrense da), men det var ingen som brydde seg, så tilslutt løp jeg rundt med en pose med sånn 500 enkroninger i, også gikk jeg til mamma for å veksle også på tax free'en for å kjøpe snop!

  - Jeg elsket snop (still do)

   

  Det ble ikke så veldig oppfinnsomt akkurat, men de som kjenner meg vet at jeg ikke er den mest oppfinnsome som finnes heller :)

 • EN FORANDRING FOR LIVET  I slutten av sommerferien begynte jeg å føle meg dårlig og slapp, og vi trodde kanskje det kunne være kyssesyken..
  Og desverre faktisk, så var det ikke det. Etter en blodprøve og litt over en ukes venting, fikk jeg beskjed om at det var ikke noe tegn til kyssesyken, men cøliaki! Siden det ikke var bekreftet sikkert, måtte vi bestille ny time hos lege for å ta ny undersøkelse der jeg fikk en slange med kamera ned i magen, ikke behagelig! Egentlig har jeg forberedt meg litt på svaret fra prøvene, ettersom legen sa det så ut som det var det, men alikevel ble det litt rart når legen ringte meg og sa at det var bekreftet at jeg har cøliaki og kanskje har hatt det en god stund også! Så nå er det mye som må forandres på, hele kostholdet på legges om. Masse ting jeg ikke kan kjøpe når jeg er på butikken lengre som er skikkelig uvant, men heldigvis er det to til på internatet som har det, så kan få hjelp av både de og kjøkkendamene ! :)

  Har du noen tips om cøliaki?

 • CHALLENGE - DAG 3  -DAG 3 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør

  Jeg kunne sikkert lagd en liste på over 100 ting jeg vil gjøre før jeg dør, men nå skal jeg skille ut noen få av de!

  - Jeg har alltid tenkt at jeg kommer til å bli boenes i Bergen resten av mitt liv, kanskje muligens andre steder i Norge, men utlandet har egentlig alltid bare vært en liten tanke i bakhodet jeg aldri tenkte noe mer over. Dette endret seg etter i sommer da jeg var i New York! Nå er et av målene mine i livet å bo i New York, ikke nødvendigvis for et helt år, men bare noen måneder så jeg får oppleve det! Jeg har sett på studier på gateaway collegg, så kanskje det blir et alternativ å studere et semester der nede samtidig!

  - Jeg er veldig dårlig i alt som heter musikk, men vil lære meg å spille enten gitar eller piano før jeg dør! Jeg har jo tross alt en gitar faktisk, den kan jo ikke bare stå til pynt!

  - Jeg vil besøke alle verdensdelene, så nå gjenstår det bare 5!

  - Jeg vil hoppe i fallskjerm og strikk!

  - Jeg vil kjøpe hus villa i enten Italia, Spania eller Frankrike og være der hver sommer etter jeg er 50!

  :))

   

 • FOTO - DØD ROSE   

   

   

   

   

   

 • AKKURAT SOM HJEMME  Idag kom virkelig drittværet, masse regn!
  Føler meg egentlig litt som hjemme da, og elsker følelesen av å sitte inne å se ut vinduet, godt innpakket i en dyne med noe godt og drikke mens det regnet ute! Desverre har jeg ikke hatt tid til å sitte godt innpakket i dynen idag og slappet av siden det er rominspeksjon imorgen, og rommet måtte vaskes og ryddes!

  Hva har du gjort idag?

 • CHALLENGE - DAG 2  -DAG 2 Noen av mine yndlingssanger for tiden.

  Etter Rihannakonserten har jeg begynt å høre en del på henne, men har også en del andre favorittsanger :)   Tok bare med en Rihannasang siden jeg har skrevet et innlegg om det før, men dette er den jeg hører mest på!

  Jeg kommer nok aldri til å bli lei av denne sangen, den kan gå om og om igjen i flere dager!

  Hver gang jeg har sett Never Say Never på nytt får jeg Bieber Fever, så derfor denne sangen!

  hva hører du på for tiden?

 • RUSSEKLÆR BESTILT  Da har jeg endelig bestemt meg for hva jeg ville ha av russeklær og det er bestilt! Gleder meg til å få de, håper alt passer!
  Her er det jeg har bestilt

  Gratis flaggbag siden jeg kjøpte for over 1500 kr

  Joggebukse med "Norge" på

  Fleecegenser

  Hettegenser


  Russebuksen!

  Også sko, da slipper jeg være bekymret for å ødelegge noen av mine når jeg har disse :)

  Har du bestilt russeklær?

 • EGENDESIGNET NIKESKO

  nikevinn
 • Stikkord:

  CHALLENGE - DAG 1  -DAG 1 fakta om meg + et bilde.

  Jeg heter Karoline Marie Siljander, har bursdag 20.september, som betyr at jeg er i stjernetegnet jomfruen!
  Jeg er 17 år, går 3.klasse på Sauda VGS, avd. Sand. Grunnen til at jeg bor så langt fra hjembyen min Bergen, er fordi jeg går på internatskole, hvor det er volleyball som er hovedgrunnen. Jeg trener ca 16 timer i uken, spørs hvor mye styrketrening jeg trener i tillegg til volleyballen og basistreningene. Jeg har vokst opp i en liten plass som heter Salhus ca 20 min med bil fra Bergen sentrum. Der har jeg bodd hele livet mitt med mamma, pappa og to brødre! Resten av familien min er ganske liten, så har god kontakt med hele familien!
  På mine 17 år har jeg vært med i barnekor, spilt håndball, gått på turn, spilt fotball, spilt volleyball i 8 år og flere skal det bli! Fått 1.plass i skole NM da jeg gikk på tertnes VGS i 1.klasse, fått 2.plass i Junior NM i sandvolleyball U17 med min tidligere makker Ragni som er to år yngre enn meg, dette var i 2009. I år fikk jeg 3.plass i NM u19 med hjemklubben min, Nyborg VBK.
  Jeg elsker å pynte meg, men siden jeg går på TVN går jeg som oftest bare i joggebukse og hettegenser til vanlig! Så når jeg først får sjansen til å pynte meg benytter jeg den godt!
  Nå ble det veldig mye fakta, om det er noe jeg har glemt som dere lurer på er det bare å spørre :)


  Bilde fra sommeravslutningen i 2.klasse!

 • 30 DAGERS CHALLENGE  Siden det ikke skjer så mye for tiden, så tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på en challenge for første gang :)
  Her er utfordringen :)

  -DAG 1 fakta om meg + et bilde.
  -DAG 2 Noen av mine yndlingssanger for tiden.
  -DAG 3 5 ting jeg vil gjøre før jeg dør.
  -DAG 4 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.
  -DAG 5 Hva befinner seg i sminkepungen min?
  -DAG 6 Bilde av mine parfymer.
  -DAG 7 Et bilde av varen jeg sist kjøpte.
  -DAG 8 Din favoritt kake-oppskrift
  -DAG 9 Beste sommerminne
  -DAG 10 En bok som har betydd mye for meg
  -DAG 11 5 ? 10 ting jeg ikke kan leve uten.
  -DAG 12 5 fine blogger.
  -DAG 13 Et bilde av telefonen min.
  -DAG 14 Min favoritt film.
  -DAG 15 Skriv ned min nåværende ønskeliste.
  -DAG 16 Bilde av det som alltid er i vesken min.
  -DAG 17 Vis det fineste bilde av mine bestevenn(er).
  -DAG 18 Et TV program jeg er helt oppslukt i .
  -DAG 19 3 ting/personer du ville a hatt på en øde øy
  -DAG 20 En kjendis jeg liker og hvorfor
  -DAG 21 Hårproduktene og hudprodukter jeg bruker
  -DAG 22 Favoritt sminke
  -DAG 23 Bilde av utsikten fra huset mitt.
  -DAG 24 Vis noen av smykkene mine.
  -DAG 25 Et bilde av meg som liten.
  -DAG 26 Bakrunnsbildet mitt på mobilen og pc-en.
  -DAG 27 Ting som betyr mye for meg
  -DAG 28 Beste minnet
  -DAG 29 Et bilde av min håndskrift.
  -DAG 30 Et bilde av meg tatt den dagen og tre fine ting som har skjedd i løpet av 30 dager.

  Har du prøvd denne utfordringen? :)

 • OPPLADNING TIL VESTCUP  Til helgen blir det ny Stavangertur, denne gangen for å spille turnering!
  Det skal være Vestcup, og TVN skal ha med totalt 5 lag, 3 jentelag og 2 guttelag!
  Håper jeg blir bra nok i ryggen til å kunne trene hele helgen og muligens da få spille også!
  Har den siste uken bare trent ball uten hopping og slening, så da er det ikke så lett å få spille!
  En ting er sikker, og det er at om jeg fortsetter å være skadet lenge så blir jeg sterk hvertfall, for styrketrening er det eneste jeg kan gjøre!

  Jeg spilte ikke vestcup ifjor, siden det var samtidig som åpningsturneringen. Jeg dro ned på søndagen til Stavanger, så fikk med meg litt.

  Nyborg elite

  Litt dårlig kvalitet på bilde, men flink storebror ♥

   

 • HELGETUR TIL STAVANGER  I helgen dro jeg til Stavanger for å kjøpe litt ting til rommet og feire bursdagen til 3 av jentene i klassen :)
  Lørdagen begynte tidlig da Susanna kom å vekket oss klokken 9, slik at vi skulle fått gjort mest mulig den dagen!
  Etter noen timer med shopping, dro vi tilbake til Susanna for å fikse oss til kvelden! :)


  Søte jenter


  Kveldens antrekk


  Eli og Hanne! :)

  Hva gjorde du i helgen?

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits