karolinems -

Hjemme i Bergen, videre til Canada imorgen! :D
Nå har jeg kommet hjem, etter 7 timer med reising, også er det opp igjen på Flesland til 05.00 imorgen, det blir kjekt det :) mange trøtte tryner, også en 20 timers reise foran oss! :)


Båten til Stavanger, som var veldig forsinket :(

 


Forlater Stavanger for denne gang, tilake om 19 dager :)


Når jeg kom hjem fikk jeg gave av Ørjan, jeg har kjempe snill bror! :D Han kom hjem fra Italia igår, lucky! Jeg fikk en trenings t-skjorter ! :D Og til bursdag fikk jeg 200 dollar av mormor, som har lagt hjemme å ventet på meg nå :) klar til reise!

Nå er det snart leggetid, ettersom jeg må opp igjen om 6 timer er det snart på tide å legge seg :) Skal prøve å blogge når jeg er i Canada, men er ikke alltid jeg har internettilgang :)

Blogges - ♥

 • Klar for avreise, nesten! :D  Sitter på rommet å venter på at klokken skal bli to, har egentlig 1 time igjen på skolen, men slapp siden vi bare skulle gå gjennom ting til prøven, som jeg hadde på mandag :) Alle de andre er på skolen tror jeg, så er veldig stille og kjedelig her :)


  Slik ser det ut utenfor rommet mitt for tiden, de holder på å bygge sandhall, den skal være ferdig til neste sommer!  gleder meg kjempemye! :D 
  Blomsten jeg fikk av mamma og pappa i bursdagsgave og to bilder av meg og broren min ♥

   

  Blogges - ♥

 • Pakket og nesten klar til å reise!  Nå er det under 30 timer til jeg er på vei til Canada :D Men jeg må først dra hjem til Bergen :) Har pakket en del ikveld, må dra rett etter skolen imorgen, er faktisk ganske overrasket over hvor lite jeg har pakket, men vet at det ligger noen ting hjemme å venter på meg :( Fant ut idag at jeg kunne ha litt mindre baggasje enn det jeg trodde, men jeg får vel bare betale litt overvekt (a)

  Dager har vært lik alle andre dager, trening, skole, trening, mat, pakke, mat, pakke også er det snart på tide å sove! :) Hadde sosiologi & sosialantropologi prøve idag, gikk egentlig ganske fint, også fikk jeg tilbake matteprøven jeg hadde igår :) Hadde også en framføring i samf.øk idag, som ikke gikk så veldig bra, siden ingen i klassen hadde særlig kontroll på hva vi skulle gjøre :)

  Jeg fikk en forsinket bursdaggave av onkelen min idag, et stort lerretbilde av familien som henger over sengen min, jeg ble skikkelig glad! :D


  <3


  Nesten pakket ferdig, stolt! :D
  Skal til Edmonton, Jasper, Banff og Calgary. Også en liten plass som heter Red Deer som ikke er merket av på kartet :) I Edmonton har de verdens 5. største shoppingsenter, West Edmonton Mall, og gjett hvem som skal shoppe litt der da? Det er over 800 butikker, og det er BILLIG! :D

  men nå er det på tide å gjøre noe nyttige ting før det er leggetid :)

  Blogges - ♥

   

 • Mandag og trening =)  Sitter på rommet å venter på at klokken skal bli 3, 1 time alternativ også 1 time ball! :D Gleder meg!

  Jeg sitter å laster ned musikk på dataen, har helt ny data og ingen musikk, og siden jeg drar til Canada på torsdag, så hadde det vært greit å hatt musikk på iPoden :) Tar sykt lang tid å laste ned, for må laste ned en og en sang -.- Ellers koser jeg meg med litt mat og en Pure Rush energidrikk, nam! <3

  Vet du om noen gode sanger? Skriv navn og hvem som synger den! :D


  nam <3

   

  blogges - ♥

 • Tilbake på internatet og klar for ny uke med mye reising! :D  ♥Nå er jeg tilbake på internatet, egentlig ganske deilig :)

  Imorgen er det ny uke, trening og matteprøve, sosa prøve på tirsdag og hjem på onsdag, også ukens høydepunkt, CANADA på torsdag, wii! :D Gleder meg som en liten unge, blir så kjekt! :D

  Reiser til Canada med hjemklubben, spille og shoppe, og oppleve Canada :D Skal til Edmonton, der de har sånn verdens 4 største kjøpesenter eller noe, og er det billig? Yesda! :D

  I helgen har jeg som sagt være i Stavanger hos Heidi, det var kos :) Igår var vi i byen, spise oreo-dream på peppes og gikk i butikker! :D også dro vi på elitekamp, så Randaberg-Koll, herrer :) Idag har Heidi spilt, og jeg har bare hengt rundt i hallen å sett på, noe som var fantastisk kjedelig :) men nå er jeg tilbake på internatet, må øve til prøver også sove! :D

  Her kommer noen bilder fra helgen :)


  Stavanger :)


  KFUM Stavanger, go Heidi! :D

  Blogges - ♥

 • Helg og bytur! =)  Igår kveld var jeg inne hos Silje som sagt, vi skulle jo gjøre lekser sammen.. det gikk ikke så bra :p Begge endte opp på dataen, selvom facebook var nede en stund, fant vi på noe annet vi kunne gjøre. Det ble litt gjort lekser til slutt da, men ikke så mye lesing på Silje, som har naturfagsprøve idag .. :p

  Nå er det endelig fredag, 3 timer på skolen og ingen trening :)

  Drar med Heidi til stavanger idag, skal være hos hun i helgen! :D Det blir deilig å komme til en plass der det bor mer enn 3000 mennesker, og er liv hele tiden :) I helgen skal vi slappe masse av, det blir deilig! Vi skal shoppe litt på lørdagen kanskje, se volleyballkamp på lørdag om vi gidder også skal Heidi spille selv på søndag, så da skal jeg sitte å se på :)

     Jaa, ble ikke så mye lekser akkurat ..

  Blogges ! :)

 • Livet på internatskole og ToppVolley Norge!  Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men tenkte jeg skulle begynne å blogge igjen.
  Jeg har begynt på intarnatskole og noe som heter ToppVolley Norge =)

  Her bor jeg på internat og trener 14 timer volleyball og ca 5-6 timer styrke i uken. Det ligger på en liten plass som heter Sand, i Suldal kommune. Verdens mest øde plass, men siden vi for det meste bruker tiden vår på trening og skole, så går det fint.

  Akkurat nå sitter jeg på rommet til Silje, vi skulle liksom gjøre lekser, men det ble det ikke så mye av :)

  Tenkte jeg skulle blogge litt om hverdagen min her nede, også legge ut litt bilder etter hvert :)

  Her kommer noen bilder fra de første dagene her :)


  På vei til butikken, eller dette er utenfor internatet og området rundt :)


  Elise og Henriette <3


  Jaa, som sagt .. øde plass :) Dette er sentrum, som består av en Coop butikk, en "pub", MX Sport, Bank, en eller to cafèer, apotek, skobutikk og en klesbutikk :) tror det var alt som er der ..


  Dette er rommet mitt, som består av en seng, en skrivepult, et lite klesskap, en vask, speil og noen hyller over sengen :)

  Snakkes : )

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits