karolinems -

FeriemarerittHei dere! 

Lenge siden det har skjedd noe her, men nå prøver jeg igjen. Jeg har akkurat kommet tilbake til USA etter nesten 4 måneder hjemme i Norge. Jeg brukte for det meste sommeren min på å trene mye styrke og jobbe, og selvfølgelig se familien igjen.

På fredag fløy jeg tilbake til Boston, og igår fikk ferien en litt annen start en det jeg hadde håpt på. Vi hadde dratt ut i båten for å stå på knee board, og da vi kom tilbake hadde noen stjelt lommeboken min fra Haakon sin bil. Jeg hadde full panikk og visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre, i USA har jeg alltid passet mitt i lommeboken ettersom jeg ikke har noe offisielt amerikansk ID, dermed var pass, 4 bankkort, min nye lommebok og litt cash bortevekk. Det første jeg gjorde var å melde ifra til politiet, og etter to timer ringte de og sa at de hadde funnet alt innholdet i lommeboken bortsett fra selve lommeboken og pengene. Nå er turen min til Orlando på fredag reddet, for dit hadde jeg nemlig ikke kommet uten noe for form for ID. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0018.
DCIM\100GOPRO\GOPR0024.
DCIM\100GOPRO\GOPR0072.
DCIM\100GOPRO\GOPR0089.

Idag skal jeg nok bare sole meg og slappe av litt, må nok en tur på matbutikken ettersom kjøleskapet er nesten helt tomt for mat. Været her er helt fantastisk, deilig med litt sol og varme etter en regnfull sommer i Bergen

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits