karolinems -

Sesongstarthei dere! 

Det blir lenge mellom innleggene for tiden, men uten internett og mye trening hver dag er det ikke så lett. Imorgen spiller vi første offisielle kamp denne sesongen, men dårlige nyheter fra legen min idag gjør at jeg mest sannsynligvis ikke kan spille. Jeg tok MR på onsdag, og fikk vite idag at et leddbånd i skulderen er revnet, og at jeg må gjøre rehabilitering i noen uker før jeg får slå igjen. Jeg håper virkelig at det blir bedre av det, visst ikke må jeg har operasjon og det vil jeg virkelig ikke. Imorgen spiller vi bortekamp mot Emerson College som ligger ca 10 minutter unna med t-bane fra oss, og vi skal faktisk ta t-banen istedenfor bil siden det ikke er parkering i nærheten. Jeg gleder meg, selv om jeg ikke får spille selv.


Litt details fra rommet mitt. Er fortsatt ikke heeelt ryddig, men skal vise dere bilder når jeg er ferdig :) 

 • long time, no see  Hei dere!

  Det ble visst en ukes ufrivillig bloggstopp da 7 timer trening hver dag og en leilighet uten internett ikke var den beste kombinasjonen. Vi er 3 dager inn i pre-season, og det kjennes veldig godt på kroppen. Er ikke bare bare å trene 1 time kondisjon, 1 time styrke og 5 timer volleyball tilsammen på en dag etter nesten en måned uten trening pga punktert lunge. Idag er første fridag på 5 dager uten noe trening, og jeg merker at det var veldig nødvendig med en pause for kroppen. Jeg gleder meg virkelig til denne sesongen, og jeg har såååå lyst å dra til Nationals og vinne hele greien. Idag etter jeg var ferdig med å jobbe concessions tok jeg toget ned til Mattapoisett for å besøke min amerikanske familie. Er utrolig kjekt å være tilbake her, og ikke minst dra på Red Robin og spise litt skikkelig amerikansk mat. 
  Imorgen kjører Bodil meg tilbake til Boston også skal vi innom Ikea på veien for å kjøpe et skrivebord og kanskje noen småting til rommet. Har egentlig det meste jeg trenger nå, også har jeg fått en kommode til å ha klær i av Bodil og de som har jeg brukt dagen på idag til å male hvit. Hele neste uke fortsetter vi med pre-season, også har vi treningskamp og sesongs første kamp uken etter før vi hopper på flyet til Chicago for å spille turnering der. 

 • Arrived Boston  Hei dere! 

  Har dere hatt en fin mandag hittil? Jeg landet i Boston litt etter 18.00 igår, og til min store glede var køen gjennom immigration kort. Fra jeg gikk av flyet og til jeg var ute på parkeringen tok det meg ca 30 min, og jeg tror aldri jeg har brukt så kort tid før. Snille roommaten min, Alex, hentet meg på flyplassen. Jeg oppdaget fort at bukse, langermet genser og poncho var for varmt for Boston, varmen slo mot meg så fort jeg var kommet ut døren. Da vi hadde bært alle tingene opp i leiligheten og jeg hadde fått skiftet til noe annet dro vi en tur på target for å handle litt mat og nødvendige ting. Smarte meg glemte selvfølgelig kleshengere, så kan ikke henge opp noen av klærne min. Nå står det sånn 4-5 bagger på rommet fulle av klær og jeg har ingen steder å gjøre av det.   Siden jeg er jet lagged våknet jeg av meg selv klokken 6 idag og hoppet rett i dusjen. Idag skal vi ta lagbilder, og jeg håper jeg kan se sånn noen lunde ok ut selv om det er 30 grader ute og umulig å fikse håret eller bruke sminke uten at det renner vekk. 


 • Bergen ✈ Island ✈ Boston  Hei fra Flesland! 

  Nå er all bagasje sjekket inn, godteri handlet inn på tax free'n og jeg sitter med gaten å venter på flyet. Jeg flyr via Island og har ca to timers ventetid der. I Boston blir jeg hentet av mine snille roomie, Alex. Heldigvis er det ikke så langt tid leiligheten, og jeg lander ikke så veldig sent, så har litt tid til å pakke opp og sånt før jeg legger meg. Om immigration køen er kort håper jeg også at jeg rekker en tur for å hilse på de gamle roommatene mine. 


  her er ett av bildene mine flinke onkel tok av meg, ta gjerne en titt på hjemmesiden hans her eller facebooksiden hans her

 • Last saturday  Hei dere! 

  Nå er jeg hjemme fra Solstrand igjen, kan love dere at jeg kommer til å dra tilbake dit i fremtiden. De hadde 4 bassenger, hvor to av de var oppvarmet, den ene utebasseng og det andre boblebad, også var det et isbasseng som var 9 grader, og et vanlig basseng. I tillegg fikk jo vi spabehandling som var ganske deilig, første gangen jeg har vært på skikkelig spabehandling. 


  Takk til min snille onkel som inviterte hele familien med på 50-årsfeiringen sin her.

  Men over til overskriften. Imorgen sitter jeg meg på flyet til Boston, allerede onsdag starter vi med pre-season og jeg klarer ikke helt bestemme meg for om jeg gleder meg eller gruer meg til det. 9 dager med 6 timers trening kommer til å bli såå tungt. 


 • Solstrand hotel og spa  Hei dere, og god morgen fra hotellsengen på Solstrand. 

  Dette må være kanskje det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. En utrolig spaavdeling og fin natur utenfor hotellet. Etter spabehandlingen igår gikk jeg i bassengene og var der i noen timer, før jeg dusjet og fikset meg for kveldens festligheter. 


  Nå skal jeg straks gå å spise frokost. Frokost er jo omtrent det beste med hoteller, så håper den er like god som jeg tenker.  • Sneak peek  Hei dere!

  Idag fikk jeg alle bildene fra igår på mail fra onkelen min, så jeg har brukt store deler av kvelden til å se gjennom de og slette de styggeste. Er ikke lett å skulle velge ca 20 bilder utifra 350 stykker, så jeg må se gjennom de flere ganger og skrive ned de jeg syns er finest. 


  Er såååå mange nesten like bilder, så er skikkelig vanskelig å bestemme hvilket som ble best av de.

 • Photoshoot  Hei dere!

  Idag har jeg vært modell for onkelen min som er hobbyfotograf. Jeg er så heldig at jeg får stå modell for han hver gang han vil ta noen bilder, og idag var vi på Gamlehaugen i Bergen og tok bilder. Imorgen er siste hele dag hjemme, fredag og lørdag skal vi nemlig på Solstrand spahotell og jeg gleder meg sååå mye. Skal ta med kamera og prøve å ta masse bilder.


  Rett etter vi var ferdig å ta bilder idag dro jeg på jobb. Kan love dere jeg er sliten i beina fra å første ha gått rundt på høye heler i mange timer også stått på jobb i 4 timer. 


 • Barfota  hei dere! 

  Jeg skrev jo tidliger at vi var inni en kjempefin blomster- og interiørbutikk på lørdag, ikke bare hadde de mye fine ting til huset, men også litt klær. Jeg syns alt var kjempesøtt, mye fordi mange av plaggene hadde et norsk flagg på og "love norway". Jeg har blitt veldig glad i klær med norsk flagg på og sånt etter jeg flyttet vekk, føler meg har med meg en liten del av Norge til USA. Jeg kjøpte hvertfall med meg to søte genser hjem, heldigvis var begge på salg.


  Elsker det norske flagget på begge to, såå fine detaljer. I tillegg elsker jeg jo blått, så det i finne den siste genseren i blå gjorde meg såå glad, liker den bare mer og mer for hver gang jeg ser den nå. 
 • smoothie bowl  Hei dere! 

  Helst siden jeg smakte en av Jamba Juice sine energy bowls har jeg hatt helt dilla på dette. Det er også greit å variere litt når det gjelder smoothies så jeg ikke bli lei av å bare drikke de vanlig hele tiden. Dette er super enkelt å lage, alt du gjør er å lage en tjukk smoothie også toppe med det du vil. Jeg har toppet med banan, havregryn og chiafrø.
 • Hello monday  Hei dere! 

  Idag dro jeg å trent kondisjon på formiddagen, og det trengtes virkelig! Når jeg er tilbake i Boston blir det mye kondisjonstrening, og jeg må prøve å trene meg litt opp igjen etter 3 ukers pause. Så fort jeg var kommet inn døren ble jeg spurt om jeg ville være med på volleyballtrening, så etter litt mat dro jeg igjen med en gang. Nå er jeg kjempesliten i beina etter 3 timer trening tilsammen, og det blir godt å ligge seg i badetkaret etter middag å slappe av.   Nå står det et bananbrød i ovnen og jeg gleder meg sååå til å spise det. Noen andre enn meg som elsker bananbrød?

 • Monday board  happy monday ♥ • Sunday  Hei dere! 

  Har dere hatt en fin søndag? Jeg dro å trente med Kathrine idag, og det var såå deilig å trene skikkelig igjen etter nesten 3 uker med treningsforbud. Merker jeg er i litt dårlig form, men håper det kommer seg igjen fort. Denne uken skal jeg prøve å trene hver dag, også starter jo pre-season igjen så fort jeg er tilbake i Boston nesten. Etter trening ble Kathrine med hjem til meg for å hjelpe å farge håret, endelig er det rødt igjen. Vi lagde også super gode smoothier ♥
  Idag er siste søndagen min hjemme. Nå er det bare en uke til jeg reiser, og jeg merker at jeg har lyst å pakke alt allerede. Siste uke hjemme går alltid så fort og blir mye travlere enn jeg hadde planlagt. Jeg jobber i tillegg to dager, og skal to dager på Solstrand spahotell rett før avreise. 

 • Bytur  hei dere! 

  Idag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på lenge. Jeg pyntet meg litt, tok med mamma og pappa og dro inn til byen bare for å gå litt rundt, se i butikker og spise lunsj. Det er veldig sjeldent jeg går rundt i byen og bare titter, som oftest er jeg bare der på vei hjem fra noe. Vi gikk litt i skostredet, og var blant innom en kjempesøt blomsterbutikk som het Solstrand blomster og interiør. De hadde sååå mye fint, og skal ikke se bort ifra at jeg kommer til å kjøpe noe der til en leilighet i fremtiden. Idag kjøpte jeg med meg to genstre hjem, hvor det sto " LOVE NORWAY" på, også hadde de et lite norsk flagg på ene ermen. Den ene var en fin strikkegenser og den andre en tynn, blå genser. Gleder meg til å bruke strikkegenseren på kalde høstdager i Boston ♥


  Nå er jeg bare en rask tur hjemme. Ikveld skal jeg nemlig tilbake til byn med noen venninner for å spise middag på Inside.

 • H&M app  Hei dere! 

  Nå som jeg har fått ny telefon med litt bedre plass en den gamle, så lastet jeg ned H&M sin app igjen. Jeg hadde den på telefonen før, men måtte slette den fordi jeg ikke hadde nok plass. Nå har den blitt enda bedre, og man kan faktisk handle ting rett hjem i posten via appen. Tenkte jeg skulle anbefale den til dere, de har jo så mye fint på H&M home.


  Som dere ser har jeg allerede lagt litt ting i handelkurven, men er ikke sikker på om jeg skal kjøpe det. Jeg trenger jo litt ting til rommet i Boston, så kanskje noe fra H&M Home hadde vært fint?  • iPhone 6  Hei dere! 

  Husker dere jeg skrev for en stund siden hvor mye uflaks jeg har? Vel, uflaksen fortsetter.. igår falt mobilen ned fra sengen min, som er ca 40 cm høy og rett i tregulvet, og vips var skjermen min i 1000 biter. Jeg tenkte at dette klarte jeg å leve med i noen uker, men nei. Glassbitene falt nærmest ut når jeg brukte den, og jeg klarte så vidt å se hva som sto på skjermer, så da dro jeg rett ut for å kjøpe ny iPhone 6. Jeg kjøpte min i gullfarget og med 64gb fordi 16 er altfor lite. Igår kveld brukte jeg flere timer på å laste ned alle apper, logge inn, fikse alle innstillingene slik som på den gamle, og rett og slett bli vandt med en større telefon.

  my baby ♥ det kom en god ting ut av dette, og det er at jeg har plass til flere teite spill på mobilen til flyturen, og ikke minst plass til å synkronisere flere spillelister fra spotify, woho

 • Gjør som Victoria Beckham  Hei dere! 

  Kom over en artikkel om Victoria Beckham hvor det sto at hun hadde tatt C9 fra Forever Living for å gå ned i vekt og få finere hud etter å fått barn og for å gjøre seg klar til turne med Spice Girls igjen. C9 kickstart er veldig populært i LA blant damer tydeligvis, og til og med kjendiser hiver seg på nå, så det sier kanskje litt om hvor bra det er.


  Om du er interessert i å prøve dette også kan du kontakte meg på karro_93s@hotmail.com. Forever Living har 90 dagers fornøyd garanti, så om du ikke er fornøyd med produktene får du pengene tilbake. 

   

 • Sneak peek  Hei dere! 

  helgen før jeg reiser til Boston skal min kjære onkel feire bursdagen sin, og han er så snill at han har invitert med hele familien på spahotell. Ikke bare gleder jeg meg til det siden jeg aldri har vært på spahotell, men mest av alt gleder jeg meg til å gå i fine klær og høye hæler. Jeg har allerede planlagt hva jeg skal bruke på middagen, og det ble en av favorittkjolene mine.
  Selv om det er en av favorittkjolene mine så har jeg faktisk bare brukt den en gang før. Kanskje jeg er redd for at den skal bli ødelagt? hehe • Start your day with a glass of lemon water  Hei dere! 

  Da jeg gikk på skole i Chicago hadde jeg helt dilla på varmt sitronvann da te ble dyrt i store mengder. Jeg hadde alltid med starbuckskoppen min med varmt vann og noen skiver sitron i timene, men da jeg flyttet hjem glemte jeg det ut litt. Det er mange grunner til at man bør få i seg sitron, det er blant annet godt for kroppen og huden.   Nå skal jeg snart hive omeletten i steikepannen, dagen frokost er omelett med kalkunskinke, fetaost og spinat, sååå godt ♥

 • toast ala Karoline  Hola amigos

  Idag på jobb fikk jeg plutselig veldig lyst på toast eller ostesmørbrød, og det ble derfor dagens kvelds. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig glad i skinke, og så lenge jeg kan huske har mine ostesmørbrød bestått av ost og smør. Faktisk, når vi var i Italia for mange år siden, så var det en sånn liten resturant ved stranden som solgte verdens beste ostesmørbrød, og jeg lærte meg på si "et ostesmørbrød uten skinke, takk" på italiensk. Tror ikke jeg var mer enn 11-12 år, og han som jobber der syns det var så morsomt.   Siden jeg ikke har drukket min daglige dose av argi+ enda så tok jeg det som te til kveldsen. Varm argi+ er kanskje det beste som finnes, og det minner egentlig litt om solbærtoddy. 

 • Kan jeg begynne å pakke?  Hei dere! 

  Nå er det 12 dager til jeg sitter på flyet til Boston (forhåpentlig vis), og jeg har sååå lyst å begynne å pakke allerede. Sånn sett har jeg allerede det, da jeg hadde smått begynt å legge frem ting før jeg  endte opp på sykehuset med punktert lunge og måtte utsette reisen. Var forresten på kontroll idag og alt ser fint ut, så når får jeg endelig trene litt igjen. Er litt sliten etter jobb idag, men tenkte å kanskje ta en toygaøkt hjemme på rommet. 


  Dette er alt jeg har funnet frem hitti, og all nugattien er ikke til meg forresten, hehe. Da roommatene mine fra ifjor fikk smake det fikk jeg streng beskjed om at jeg måtte ta med tilbake etter sommeren. 

 • Søtpotetpizza  Hei dere! 

  Dagens middag ble søtpotetpizza inspirert av Linda Stuhaug. Jeg elsker søtpotet, og søtpotetpizza er både sunt og veldig enkel å lage glutenfri. Jeg endret litt på oppskrifte og hadde to egg istedenfor ett.   350 g søtpotet - 2 egg - 100 g mel (jeg brukte maismel, kokosmel og rismel) - pizzakrydder

  Jeg kunne godt laget denne litt tynnere da den ikke ble så sprø som jeg ville ha den. Stekte den i 13 minutter på 200 grader først, også lot jeg den kjøles ned litt før jeg hev på fyllet og stekte til osten var smeltet. Vi hadde på pepperoni, grillpølser, ost og bacon, også litt tomat. 

 • The perfect breakfast to go  Hei dere! 

  Nå er ferien over for de fleste, og om ikke lenge begynner også skolen igjen. Jeg tenkte å komme med et tips om en perfekt frokost man kan ta med seg, for det er ikke alltid like lett å stappe i seg flere skiver med sunt pålegg på morningen før man løper til bussen. I sommer har jeg veldig ofte hatt med meg nylaget smoothie på jobb, med et kjøleskap den kan stå i holder den ser fersk i flere timer og smaker like godt til lunsj som frokost.   Min smoothie består som oftest av 2-3 dl jordbær, mandelmelk, rismelk eller eplejuice, saften fra en lime, en ss chiafrø og 1 måleskje proteinpulver. Med proteinpulveret fra Forever Living Products og chiafrø får jeg i meg masse nødvendig næringstoffer. Chiafrø består blant annet av kostfiber, omega-3, og jern, kalsium og magnesium. Chiafrø kan brukes på mange måter, så her er det bare fantasien som stopper deg.    

 • Need some motivation?  because we all need some motivation once in a while..


  alle bilder fra weheartit • Hjemmelaget iskaffe med mandelmelk  Hei dere! 

  Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har begynt å finne frem mer ting jeg skal ha med til USA, nå er det to uker til jeg reiser (om alt går etter planen denne gangen). Jeg har alltid drømmer rett før jeg skal reise om at jeg reisen til USA, men glemmer alltid bagasjen hjemme. Er litt komisk egentlig, men også skummelt, så nå begynner jeg å legge frem ting tidlig slik at jeg er sikker på at jeg husker det viktigste. 

  Jeg har laget meg hjemmelaget iskaffe idag, og tenkte å vise dere også hvor enkelt det er. Jeg har aldri vært fan av kaffe, men begynte å drikke litt iskaffe fra Dunkin Donut i USA, og nå liker jeg faktisk iskaffe veldig godt. 

  All you need is love coffee, almond milk and some protein powder. 


  Jeg foretrekker å lage iskaffe med mandelmelk da jeg ikke er så fan av vanlig melk. Jeg fryser også kaffen i isbitform, da jeg slipper å ha vanlige isbiter i, for da ender det bare opp utvannet. Jeg har også litt proteinpulver i, enten sjokolade eller vanilje, rett og slett for å få litt smak på kaffen :)

  Følg med på bloggen, ikveld kommer det nemlig en gøyal middagsoppskrift på noe jeg aldri har prøvd før, gleder meg veldig! 

 • My first Michael Kors  æææææ!! Idag kjøpte jeg min første merkeveske, nemlig en Jet Set Travel Tote fra Michael Kors. Den er perfekt til reise og skolebruk ettersom den har et datarom i midten, og god plass til en bok eller to på sidene, i tillegg til mange små rom til kulepenner, mobillader osv. 

  Jeg er helt forelsket jeg. Har hatt lyst på denne vesken i 3 år nesten, og nå er den endelig min. Vet hva jeg skal ha som håndbaggasje på flyet til Boston hvertfall ♥


 • Hello August  Siste sommermåned er her, og som oftest den fineste av de også! Jeg skulle tilbragt hele august i Boston, tidlige morninger i hallen og late ettermiddager på stranden med laget mitt, men istendefor sitter jeg i kalde Norge fortsatt. Disse to ukene igjen her skal jeg prøve å nyte så godt som mulig, og jeg håper virkelig solen titter frem litt slik den pleier i august.   bilder fra weheartit 


  Har du noen planer for August? 

 • Last night  Hei dere!

  Vi hadde som sagt middagsbesøk igår, og da de dro litt over 1 i natt var jeg altfor trøtt til å oppdatere dere. Jeg brukte ca 3 timer igår på å lage klar all maten, som var både hovedrett, dessert og kake etterpå, pappa lagde forreten. Vi prøvde oss på spagetti laget av grønnsaker igjen til hovedrett, og det falt godt i smak hos gjestene. Jeg har forresten ut at det kalles zoodle eller noe sånt. Jeg spiste så mye mat at jeg trodde jeg aldri skulle bli sulten igjen, men det frister faktisk litt med frokost nå.


  Vi hadde capacho (tror det skrives sånn) til forrett, og vi topper med pinjekjerner, ruccola og litt parmesan, sååå godt.
  Idag skal jeg kanskje dra å kjøpe meg Michael Kors veske, har ikke helt bestemt meg enda, men skal hvertfall se på den. Har hatt lyst på den vesken i 3 år snart, så blir spennende og se om jeg kjøper den eller ikke!  • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits