karolinems -

The City That Never SleepsRask oppdatering fra New York før jeg inntar sengen. Blogger fra mobilen siden jeg ikke har med dataen og det blir bare mobilbilder fram til jeg kommer hjem. Kom til hotellet i 7 tiden ca, så bare skiftet vi og gikk bort til time square, som forresten tar oss 1 min. Gikk å så litt i butikker før vi satte oss på Hard Rock café for å spise en fantastisk god middag. Jeg spiser sjeldent hamburgere på restaurant, men da de sa at de hadde glutenfritt brød måtte jeg slå til. De hadde til og med glutenfri brownie, så kan love dere at det var en mett og fornøyd jente som gikk ut døren, anbefaler alle med glutenallergi å ta en tur der om dere er i New York! Ellers gikk vi bare rundt og shoppet noen småting, planen var å være til sengs ca 12, men da klokken var 11.45 og Elise og jeg sto i køen på forever21 for å betale skjønte vi at det ikke gikk. Imorgen skal vi ta t-banen til Battery Park for å se frihetsgudinnen og Ground Zero, også dra til Empire State. Om vi ikke er for slitne leier vi oss sykler og sykler opp til central park for å se den også. Kan lage en bedre guide på alt vi får gjort når jeg kommer hjem.

 • New York - I'm coming for you  Jeg har pakket og powernapet, nå skal jeg ha night class også pakke ferdig siste resten! Imorgen etter timene sitter vi oss på flyet til New York og jeg kjenner at jeg begynner å glede meg nå. Jeg elsker New York og skulle gjerne vært der en måned istedenfor en helg, kan trygt si at jeg skal der flere turer. 


  Jeg er veldig dårlig til å pakke lite og har derfor med meg 5 t-skjorter for 3 dager .. Neders til venstre ser dere det nye treningstøyet mitt og jeg lover dere at jeg har aldri hatt så deilig treningtøy, og se på de fargene da! Jeg elsker alt som er farger 


  Ny favorittgenser fra H&M, jeg satser på litt kulde der ettersom det ikke har vært lavere enn 22 her siden vi kom. 

  Noen som har noen gode New York tips å komme med?

   

  #reise 

 • morning class  Hei dere :) 

  nå ligger jeg i sengen etter morgentime og vurderer om jeg skal gå å trene eller sove litt. Ettersom jeg ikke kom på før klokken 7 igår kveld at jeg hadde innlevering til idag ble det en veldig seint kveld, og det merket jeg godt idag tidlig. Etter 6 timer på puten tvinge jeg i meg litt mat, tok på det første jeg fant som ikke så helt teit ut og tvingte meg selv til å gå i timen. Nå har jeg fri helt til 18.30 idag, så planen er å trene, pakke til New York imorgen, sove litt og deretter gjøre litt human anatomy før timen ikveld. 


  Jeg takker onkel for at jeg har mange bilder av meg jeg kan dele når jeg ser ut slik som idag. Imorgen klokken 2 går flyet vårt til New York og jeg lover dere å ta masse bilder der! 

 • voksenpoeng  Hei dere! 

   

  Føler jeg blir mer og mer voksen nå, jeg har leid min første leilighet og idag har jeg til og med vært å fikset internett til leiligheten og installert alt selv. Pappa, er du imponert? Det tok litt lengre tid enn jeg trodde å fikse det, så etterpå gikk Tonje og jeg for å handle litt mat også bort på The Hump for gratis iskrem. Fant nettopp ut at jeg har ett 2 siders essay til imorgen og lesing, hvem gir så mye lekser til 2.time?? Usikker på om jeg skal være lenge våken eller stå opp tidlig, men det får vi se etterhvert som jeg begynner. 

   

 • uten internett  Heihei! 

   

  tenkte å oppdatere dere litt. Hverdagen min har blitt mer skole og mindre sosialt liv, men sånn er det vel bare. Igår hadde jeg som sagt en lang dag med mange timer, men i forhold til hva jeg har hørt så syns jeg faktisk at intro to human anatomy var litt spennende. Hadde først lab hvor vi bare tegnet enn celle i veldig stort format og skrev på navnet og hva de forskjellige delene gjorde. Mellom lab og forelesningen hadde jeg en time fri, så gikk bort på starbucks å kjøpte meg noe å drikke og litt mat, også satt jeg med ned i en lobby på skolen og bare ventet på at neste time skulle begynne. Læreren min snakker utrolig fort og jeg sliter med å skrive ned alt hun sier, så etter timen satt jeg meg ned på kjøkkenet og så gjennom powerpointen og skrev ned det jeg ikke hadde fått med meg. 


  Foto: google 

  Vi har også mistet internetten i leiligheten vår, så idag skal Elise og jeg dra for å hente ny modem og fikse det rett etter neste time. Jeg har ikke hatt tid til å glede meg, men på fredag etter skolen reiser jeg til New York med Elise og Adam, og når jeg tenker på det nå blir jeg skikkelig glad. Jeg elsker New York og kunne godt ha studert der istedenfor Chicago.

 • Peanøttsmør, mørk sjokolade og eple  Hei dere! 

   

  Nå sitter jeg i leiligheten og har nettopp kommet tilbake fra trening. Har allerede hatt 2 timer idag, men hadde en pause på 4 timer mellom 2. og 3. time så tok på meg treningstøy og gikk for å trene bein. Jeg hater egentlig å trene bein, men har begynt å tvinge meg selv til å trene det igjen, spesielt knebøy. Nå sitter jeg med ett fat med eplebited med peanøttsmør og mørk sjokolade oppå, og dette må være noe av det beste jeg vet for tiden! Etterpå skal jeg dusje og kanskje gå bort i caféen på skolen for å lese litt i biologiboken min, jeg har først lab i biologi også har jeg night class en time etterpå. 


  Har kjøpt organisk peanøttsmør på Whole Food Market, det er så godt! 

   

   

   

 • Stikkord:

  2nd day  God morgen, eller kanskje god ettermiddag til dere hjemme snart! 

   

  Nå sitter jeg i sengen og spiser frokost, tok det med meg inn her siden Adam sover på sofaen vår for tiden så slapp jeg å vekke han. Jeg har første time klokken 8 idag, altså om 30 minutter. Timeplanen min er veldig rar på tirsdager, men om jeg rekker det tenkte jeg å trene mellom min 2. og 3.time idag, som faktisk er lab timer begge to! Jeg var inne å sjekke planen for den timen jeg skal i nå og jeg ser at vi allerede har lekser til torsdag, så må vel innom bookstore etter timen nå for å sjekke om de har fått inn boken. 

  Foto: http://mathisenfoto.com

 • Skolelei  Jeg er stresset, sliten og skolelei, etter en dag med skole. Jeg har sånn omtrent verdens verste timeplan, og imorgen har jeg faktisk 4 timer og 2 av de er lab. Jeg har både 8 am time som er det tidligste man kan ha og i tillegg night class. Jeg har 3 vanskelige fag, blant annet biologi og fysikk hvor bøkene mine er omtrent større enn alt jeg har hatt før og jeg blir lei bare av å se på dem. Idag hadde jeg Foundation of Exercise Science og dette er den eneste klassen jeg ser fram til å ha i år.


  Mine nye bestevenner

  Idag kom jeg meg endelig på starbucks for å kjøpe meg en ny kopp derfra. Jeg elsker disse her, de passer til både varm og kaldt drikke og de ser litt fine ut, nå er det fylt med varmt sitronvann. Jeg orker ikke å tenke mer på skole nå, så planen er å rydde opp etter middagen og vaske klær, for plutselig hadde jeg veldig få shortser igjen. 

   

  #skole #USA 

 • gratulerer med dagen, pappa!  Kjære pappa, gratulerer så mye med dagen! 

  Idag har verdens beste pappa bursdag og det er veldig kjipt at jeg ikke får være hjemme på bursdagen hannes i år heller. Selv om jeg bare har vært vekke snart 2 uker savner jeg Norge, norsk mat og ikke minst familien min. Heldigvis finnes det skype og facetime og siden jeg ikke er så smart når det gjelder alle ting, så er det ofte jeg ringer pappa for å få hjelp av han til ting. 

  Jeg håper du får en super dag, og at mamma lager en god middag til deg siden jeg ikke er der å kan gjøre det! Jeg gleder meg til å treffe deg igjen i desember.

   

  glad i deg, pappa ♥

 • 11.57 pm  Hei dere :)

   

  Nå sitter jeg i sengen min og nyter at rommet mitt er ryddig for første gang siden vi kom. Planen idag var egentlig bare å slappe av og sole oss litt, men da jeg våkner kom jeg plutselig på alt jeg trengte, så jeg fikk med meg Tonje og Adam downtown for å shoppe litt. Merker jeg har shoppet veldig lite "unyttig" i år enn ifjor og at jeg shopper med litt bedre samvittighet nå. Kjøpte litt nytt treningstøy idag, det gir meg alltid mer motivasjon til å trene og ettersom planen er å bli helt skadefri så er trening en viktig del. Gikk innom Whole Food Market på veien hjem og kjøpte med nytt glutenfritt brød, smør og noe kaldt å drikke. Er så glad for at jeg endelig har funnet en butikk som selger masse glutenfritt og brøder er faktisk både grovt og smaker godt. Kommer nok til å dra der en gang eller to i måneden for å handle litt bedre mat selv om det er dyrere der, men vil heller ha sunn og god mat enn billig og usunn. 


  Vet at bildene mine er veldig random for tiden, men jeg har ikke orket å ta noen bilder i det siste..

   

  Når vi kom hjem skulle vi ha møte med styret i ANSA Illinois og siden både Elise og jeg er med der hadde vi sagt at vi kunne ha det her. Vi snakket egentlig bare om hvilke planer vi har det kommende året og litt sånt, også bestilte vi middag siden vi får det betalt av ANSA. Nå skal jeg snart legge meg, jeg har første time 09.15 imorgen og om jeg ikke er for trøtt tenkte jeg å trene rett etter timen siden jeg har time i samme bygg som treningssenteret er. Nå som det er tilbake til rutiner må jeg også lage meg fast treningsopplegg slik at jeg får med det jeg trenger av styrke og kondisjon. 

   

  #Chicago #USA

   

 • school starts tomorrow  Idag er mine 12 dager her med ferie før skolen nesten over og jeg er faktisk veldig lite forberedt på å ha time imorgen. Når folk spør meg hvile timer jeg har bare trekker jeg på skuldrene og ikke før igår kveld gikk jeg inn for å sjekke timeplanen min. Imorgen begynner jeg med time 09.15 i foundation of exersice science og dette er faktisk en klasse jeg gleder meg til å ta, heldigvis er morgentimene mine to klasser jeg tror blir kjekke og det gjør det nok litt lettere å stå opp om morningen. Dagen idag bli nok brukt på å rydde litt i leiligheten og sjekke at jeg har alt jeg trenger til timene imorgen, og om jeg orker drar jeg til bassenget igjen for å sole meg litt. 


  Foto: http://mathisenfoto.com

 • the beach  Hei. 

   

  Ble visst en dag uten noe blogging igår, men jeg gjorde ting hele dagen. Etter frokost dro jeg til stranden som ligger downtown sammen med Adam, Elise, Tuva og Josefin. Vannet var ikke så veldig reint der og man måtte gå ganske langt for at det skulle bli dypt, så vi var bare uti 2 ganger, resten av tiden lå jeg rastløs og prøvde å sole meg, merket fort at jeg hadde valgt feil dag å dra på stranden på. Heldigvis ville Elise spille litt volleyball, og etter 3-4 timer bestemte vi oss for at vi hadde fått nok for sol dagen og satt oss på en restaurant for å bestille noe kaldt å drikke. Da vi kom hjem gikk Tonje og jeg på tre kronor for å spise før jeg tok en dusj og fikset meg, planene for kvelden ble plutselig endret og vi bestemte oss for å være litt sosial sammen med nye internationale studenter. 

  Nå skal jeg snart stå opp å spise litt frokost før vi nok en gang går for å sole oss, denne gangen skal vi bare ta en tur bort til ett basseng som ligger i nærheten her. 

   

 • tumblr  Hei! 

   

  Ettersom alt ble slettet på dataen min når jeg restartet den så mistet jeg også alt jeg hadde lagret i favoritter, så om noen har noen gode tumblr sider så kommenter de gjerne her. Jeg kan sitte i flere timer å se på dem :)
 • Gult er kult
  Jeg falt pladask for mine gule sko og min gule t-skjorte, gult er kult! Jeg digger bilde fordi gult er den eneste fargen som lyser opp og om man ser fra hoftene mine som av en eller annen grunn fikk en veldig rar form her. 

   

  Fotograf er som vanlig http://mathisenfoto.com

 • 11.41  Hei dere! 

   

  Nå sitter jeg i sengen på mitt snart ferdige rom. Idag våkner jeg tidlig samtidig som Tonje, men sovner igjen så fort hun hadde gått for å spise frokost. Våknet litt seinere igjen da Elise kom inn på rommet mitt og bestemte meg for å stå opp for å få noe nyttig utav dagen. Selv om jeg hadde to gigantiske sår på helen prøvde jeg å ta på gnagsårplaser for å gå å trene, desverre hjelper ikke det så mye når kanten på skoen treffer mitt i såret, men jeg klarte allikevel å løpe nesten 2 kilometer, jeg satt meg ned å tøyde litt og skyntet meg hjem igjen siden Tonje snart var ferdig med ESL testing. Etter en rask dusj og litt skyping med Eirin mens vi ventet på Tuva gikk vi i bookstore og jeg begynner sakte, men sikkert å innse at jeg snart må på skolebenken. Jeg er for tiden ikke innstilt i det hele tatt og har ikke hatt en eneste tanke på noe som heter skole, selv om jeg går rundt på campus hver dag. I tillegg kom Adam idag, og det var godt å se "lillebror" igjen, nå er vi endelig samlet alle 3, hihi :)

   

  Resten av dagen ble brukt til å svette mye (det er 29 grader her, steikenes sol og ingen vind, hva skjedde med "the windy city"??). En liten tur på felles piknik på skolen som egentlig ikke er noe annet enn veldig kleint og ekkel mat, men også en fin plass å treffe igjen dem man ikke har sett over sommeren og se enda flere kleine velkomsttaler for freshmans. 

  Nå er det god natt her, og god morgen til dere der hjemme :) 

 • DQ  Hei dere! 

   

  Ble en lang tur på ikea idag og vi fikk kjøpt nesten alt vi skulle ha. Trodde det skulle koste kjempe masse, men tilsammen betalte jeg ca 150 dollar som er 900 kr, og det var for halvparten av det vi kjøpte felles og resten som bare jeg skulle ha. Som vanlig når Elise og jeg er å shopper sammen ble vi litt overtrøtte og begynte å tulle masse inne på ikea. På veien hjem stopper vi for å spise på Dairy Queen, noe som er en fast food kjede som har drit god iskrem, anbefaler alle å stoppe der for å spise iskrem om dere befinner dere i USA eller Canada. 


  Når vi kom hjem skiftet jeg bare for å så dra til Belmont for å farge håret mitt. Hadde bestilt time hos favorittfrisøren min her og ble som vanlig fornøyd. Jeg farget det ganske mye mørkere med hint av rødt/lilla faktisk og syns det ble mye finere nå enn forrige gang da jeg bare hadde litt hint av rødt. Skal prøve å få tatt ett bilde imorgen av hvordan det ser ut, nå er jeg trøtt og gleder meg til å innta sengen og drømmeland :)

 • ikea og frisøren  Hei dere! 

   

  Nå sitter jeg i sengen og skal snart begynne å gjøre meg klar. Idag skal jeg på ikea med Elise, Tuva og moren til Tuva. Skal ikke ha noe store ting, men blir nok småting som sengetøy, hånkler, litt pynt osv til leiligheten. Jeg har også bestilt frisørtime i ettermiddag siden håret mitt har blitt så lyst å løpet av sommeren og jeg gleder meg virkelig til å farge det igjen. Tror jeg skal ha det sånn veldig mørkebrund/rødt som jeg hadde det forrige gang. 


  Bilde fra rett etter jeg farget det forrige gang :) 

 • Shhhhh • 1000 år  Jeg har fått dilla på Rasmus Seebach igjen og for tiden er det denne det går mest i! 

 • Gelato  Hei dere :) 

   

  Nå sitter jeg i sengen min etter en lang dag og er veldig klar for å legge meg. Etter det som ble en ufrivillig nap idag istedenfor rydding tok jeg turen til Lincoln Square med Tuva og moren hennes for å spise dessert. Vi hadde egentlig planlagt frozen yogurt, men på vei ned der kom jeg på at det var en italiensk iskremplass som fristet mye mer, så vi tok turen der. Jeg orket ikke vanlig iskrem, men kjøpte en jordbær-milkshake laget av iskremen man kunne få. Vi ble sittende der en stund før vi tok turen innom Walgreens for å kjøpe litt småting før vi gikk hjem igjen. 


  God natt, eller kanskje god morgen til dere i Norge snart :) 

 • Whole Food Market  Hei dere! 

   

  Nå sitter jeg alene i leiligheten med noe som føltes som en helt ny macbook pro. Jeg kom nettopp hjem fra en tur på Apple Store for å få hjelp til å slette alt på dataen ettersom den var så treig og stoppet hele tiden, og det hjalp veldig. Det fine med å reparere en Mac her i USA er at det ikke tar 4 måneder som i Norge, men etter ca 1 time på Apple Store var den fin igjen. Jeg satt å søkte litt på mobilen min etter noe som heter "Whole Food Market" som er en matbutikk med masse økologisk mat og mye glutenfritt, det lå bare 5 minutter fra Apple Store og den veien jeg skulle, så jeg gikk innom der for å titte litt. Kjøpte ikke så mye, men fant blant annet glutenfritt brød og tacolefser og italiensk skinke. Nå skal jeg prøve å rydde ferdig rommet mitt slik at det ser normalt ut, og når Elise og Magnus kommer hjem igjen skal jeg lage middag til dem :) 

     Håper alle har hatt en fin helg :) 

 • Jet leg  Jeg skjønner ikke at jeg fortsatt har jet leg etter 3 dager, men jeg våkner tildig uansett hvor seint jeg legger meg. Tonje kom plutselig bort her igår kveld for det var så varmt på rommet hennes, så hun sov her en natt til. Jeg sovnet ikke før 1 i natt siden jeg så på One Three Hill, men allikevel våkner jeg klokken 7 når hun skulle på trening og fikk ikke sove igjen i det hele tatt. Jeg burde vel egentlig stå opp å rydde på rommet, men føler det er så vanskelig når jeg mangler nesten alt av oppbevaringstingene mine som fortsatt står hos Thomas. Idag må vi få orden på rommene og resten av leiligheten ettersom vi sa ja til Thomas om at vi kunne ha en international student her sovende til imorgen siden han ikke får flytte på campus før det. Heldigvis kommer han ikke før ikveld, så etter frokost håper jeg vi får tid til å rydde og hente tingene våres hos Thomas.


  Klesskapet mitt er den eneste som ser litt ryddig ut hittil, mens resten av det jeg eier bare ligger i kofferter og strødd rundt på gulvet. 

 • Fridaaaay  Heei dere! 

   

  Våkner som vanlig tidlig idag også, så Tonje og jeg tok en tur ned på Belmont for å få unnagjort litt nødvendige ting. Når vi kom tilbake gikk vi til Starbucks for å møte Tuva også en tur på Helwig for å trene litt, kjenner jeg ikke har trent på en stund. Resten av dagen ble brukt på å rydde litt før vi dusjet og dro downtown for å spise middag. Jeg så plutselig på facebook at en venn av meg som jeg ikke har sett på 3 år var i Chicago, så vi møtte han også ble han med oss på TGI Friday for å spise middag, også gikk vi litt rundt i byn etter det og shoppet. Jeg er egentlig veldig stolt og syns jeg har kjøpt veldig lite om man ser bort fra det jeg må ha til leiligheten, håper jeg klarer å fortsette sånn hele året. 

   

  Vi hjalp også Tonje å flytte inn på dormrommet sitt idag, men ettersom det var sånn 30 grader på rommet henne nå kom hun tilbake her for å sove her inatt også.

 • downtown og target  Hei dere! 

   

  Nå ligger jeg i sengen og prøver å holde meg våken litt til, klokken er ikke 10 engang, men jet leg gjør at jeg er veldig trøtt. Våknet klokken 5 inatt og fikk ikke sove, så sto heller opp og dusjet og sånt. Vi dro downtown ganske tidlig og spiste frokost på corner bakery før vi dro på apple store for å kjøpe iPhone 5 til Tonje. Jeg kjøpte meg også nye løpesko ettersom jeg trengte det og er godt fornøyde. Når Elise og Magnus kom dro vi på target for å kjøpe ting vi trenger til leiligheten, og jeg tror vi brukte nesten 2 timer der. 


  Magnus fikk jobben med å trille kurven vår rundt ettersom vi var for opptatt med å gå å leite etter alt mulig rart. Dette var heldigvis både Elise, Tonje og mine ting. 

   

  Imorgen skal vi nok bare være her på formiddagen hvertfall, Elise og jeg tenker å trene litt og Tonje må sjekke inn klokken 1 og flytte inn der hun skal bo. I tillegg tenker vi å rydde hele leiligheten og fikse den ettersom de guttene som har leid den i sommer flytter helt ut. 

 • Chi-town  Hei dere! Nå ligger jeg i sengen og venter på at Tonje også skal våkne. Klokken er bare 5.15, men jet leg gjorde at jeg våknet så tidlig. Planen er bare å ta en rask dusj og spise litt før vi tar t-banen ned til byen og kjøper mobil til Tonje. Rommet mitt ser for tiden veldig rotete ut ettersom det står 5 kofferter her inne og 4 av de er Tonje sine.

  Bilde fra rett før sommeren, gleder meg til å dra downtown igjen :)

 • Chicago neste!  Nå sitter jeg på Flesland sammen med Tonje og venter på flyet vårt som går 9.40. Vi har 3-4 timer å vente i København, så planen er å dra på favorittrestauranten min der å spise også sikkert en tur på Starbucks :)

 • Leah  jeg har fått helt dilla på Lars Vaular sin sang "Leah"! 

   

  "midt i verdens fineste by"

 • Inspiration  hei dere! 

   

  Nå er jeg hjemme etter litt jobbing og en tur på senteret med mamma. Jeg skulle se etter en cardigan fra bikbok som jeg har hatt så lyst på og siden mamma er så snill så kjøpte hun en skjorte til meg også. Som sikkert alle andre er, så er jeg veldig forelsket i klærne til Mary Kate og Ashley som de har laget for bikbok og skulle veldig gjerne hatt skinnjakken til 3999 kr.. Jeg har enda ikke funnet en skinnjakke før som jeg liker før jeg prøvde den idag, men desverre er det litt for mye penger. Det er ikke mange dagene til jeg reiser nå, og alt som egentlig surrer rundt i hodet er hva jeg skal ha med meg tilbake til USA. Jeg merker jeg har endret stilen min veldig siden jeg dro før sommeren og bruker veldig mange basicplagg nå i forholdt til før, og jeg håper dette gjør det lettere å pakke :) 


  Alle bildene er fra weheartit

   

 • takes me down from Harlem to the Brooklyn Bridge  Som noen av dere vet er jeg veldig fan av storbyer, og ingen overraskelse er det vel at New York er på toppen av mine drømmebyer. Om 3 uker reiser jeg på helgetur til New York sammen med Elise og Adam og jeg klarer virkelig ikke å slutte å tenkte på det! Dette er 3 gangen jeg er der, og denne gangen er det faktisk ikke shopping som står høyest på listen ettersom vi har mange av de samme butikkene i Chicago også. Dette blir også første gang jeg reiser alene til en storby uten noen foreldre som organiserer turen, så jeg er veldig spent på hvordan vi kommer til å klare oss. Heldigvis har jeg funnet ett billig hotell omtrent 300 meter fra Time Square, også har vi jo amerikansk mobil alle sammen, så kan bruke google map og internett så mye vi trenger, så tror nok vi kommer til å overleve. Vi har ikke planlagt helt enda hva vi skal gjøre, men tenker på Rockefeller, se Frihetsgudinnen, fra på Ground Zero, Time Square selvfølgelig og central park :) Om dere har noen tips om ting vi bør gjøre så si gjerne ifra!


  Bilde fra toppen av Empire State når jeg var der med familien for 2 år siden :) 

 • Last day of work!  Hei dere! 

   

  Nå sitter jeg mest sannsynlig på bussen på vei til jobb, min siste dag! :) Skal bli deilig å slippe å stå opp 5.45 hver dag. Nå vet jeg hvertfall at det ikke er noe problem å stå opp klokken 7 for å ha time til høsten, hehe. Etter jobb drar jeg rett til fysioterpaut for å fikse litt på skulderen min, og jeg kjenner at jeg nærmer meg ganske fin igjen, håper jeg klarer å holde det sånn framover. 


  Redigerte litt på ett av bildene onkel tok av meg på tirsdag :)  • middagsdate med Malin  Hei dere! 

   

  Nå har jeg akkurat kommet hjem etter at jeg dro til Malin etter jobb.Må først fortelle dere hvor uheldig jeg har vært igår og idag! Skulle gå i DnB igår for å bli kunde og åpne bankkonto, også på grunn av feil i systemet klarte de ikke å finne meg og spurte om jeg kunne komme tilbake idag, jeg dro tilbake etter jobb også hadde de fikset det og jeg skrev under osv, men da vi skulle ta bilde fungerte plutselig ikke kamera heller, og jeg må dra en annen plass å ta bilde! Etter det dro jeg bort til Malin for å være med henne litt, og siden hun også har skateboard og har lyst å lære seg det så dro vi ut å sto litt der det var ganske flatt og enkelt å stå :) 


  Flinka, med hunden på slep :) 

  Malin bydde også på en veldig avansert middag, rett i koppen tomatsuppe med egg til :) 

  Nå skal jeg ta en rask dusj og ha litt hjemmespa før jeg legger meg godt til rette i sengen og ser en episode med Orange is the new black :) 

 • sneakpeak  Fikk 80 bilder av onkel på mail igår, nå er det bare sånn 1920 bilder til av meg .. 

   

 • Sweet & sour  Verdens beste sorbet med jordbær og lime fra donut company!

 • 9.59  10 dager til jeg reiser, jeg gru-gleder meg! Det kiler i magen, og jeg smiler bare av tanken på at jeg skal reise tilbake snart. Jeg elsker å være hjemme, men jeg savner storbylivet og vennene mine, jeg savner faktisk til å med skolen. Idag har vi hatt en veldig tidlig familiebursdag for meg siden jeg er i USA på bursdagen min. Jeg sovner fort etter en lang dag igår og det endte også med at jeg våkner tidlig idag. Allerede 8 sto jeg nede på kjøkkenet for å lage sjokolade mousse som vi hadde til dessert idag, og rett etter frokost laget jeg klar resten av tapasen. Fikk 2 bilder idag utskrevet på ark fra onkel som kortet, så kan legge ut ett som jeg tok bilde av med mobilen, derfor ikke så veldig god kvalitet! Nå har jeg 5 dager igjen med jobb og jeg har planer om å jobbe så mye som mulig før jeg slapper helt av og pakker i 5 dager etterpå!   Etter å ha sett de to jeg fikk idag gleder jeg meg veldig til å se de andre også :) 

 • Lang dag  Hei dere! 

   

  Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en veldig lang dag. Jeg har en onkel som er veldig glad i å ta bilder og jeg hadde derfor sagt ja til å stå modell for han i hele dag. Vi har vært overalt i hele dag og tatt veldig mange bilder, så jeg håper det er noen fine der som jeg kan bruke også. Nå tenkte jeg å forbrede litt mat til imorgen, og da skal jeg feire en veldig tidlig bursdag med familien siden jeg snart reiser tilbake til Chicago, i tillegg må jeg vaske hele huset siden vi har vært alene hjemme en stund nå, blir godt å våkne opp med mamma og pappa i hus imorgen tidlig :) 


  Ett bilde fra julen som onkel har tatt, gleder meg til å få se de andre :) 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits