karolinems -

FØRSTE HJEMMEKAMPGod morgen eller god dag for de fleste kanskje :) Klokken er snart 8 på morningen her og jeg sto opp litt tidlig for å pakke baggen klar til kampen idag. Jeg har time til 10.20, før jeg går tilbake til leiligheten for å gjøre meg helt klar og skifte før neste time, siden jeg har så dårlig tid etter timen. Vi har turnering her hjemme i helgen, som vil si 2 kamper idag og 2 kamper imorgen. Jeg gleder meg skikkelig til å se laget spille kamper for en gangs skyld, jeg tror dette kan blir bra :) 


Jeg tenkte også å legge ut et innlegg seinere med bilde av alt treningsutstyret vi har fått, men får ikke tid til det før imorgen eller på søndag. Her ser dere hvertfall en av draktene, tror det er denne jeg liker best :) 

 • SCRIMMAGE  Idag hadde vi treningskamp, eller så kaldt "scrimmage" som det heter her. Vi gjorde alt vi gjør for oppvarming før kamper også slik at vi vet hva vi skal gjøre imorgen under kampene. Vi fikk også alle draktene og resten av utstyre våres idag, litt forskjell på her og toppvolley. Vi fikk svarte sokker og svarte knebeskyttere, 5 drakter, en oppvarmings t-skjorte og overtrektsdrakt. Treningene går bedre og bedre, og jeg har begynt å bruke høyre armen litt også. Håper jeg kanskje får begynne å slå skikkelig neste uke, slik at jeg kan få spille litt på nesten turnering.


  Elise er flink til å å gjøre rehab øvelsene sine :) 


  Flinke vi! 


  Når vi kom på treningen idag lå alle draktene sortert etter nummer bortover, så vi kunne bare gå å hente vårt nummer.

  Etter treningen gikk vi ut for å kjøpe middag siden vi ikke hadde noe i kjøleskapet, Elise prøvde seg på en burrito som så utrolig god ut. Er små resturanter/fast food plasser overalt her, så trenger ikke gå så langt for å få tak i mat.
 • AMERIKANSK BANKKORT  Siden jeg ikke har skole idag har jeg brukt dagen til å skaffe meg amerikansk bankkort. Siden det er mye gebyrer og sånt på det norske så er det stress å alltid måtte ha kontanter uansett hva jeg skal, noe jeg slipper nå. Nå slipper jeg å tenkte på at jeg må ha kontanter med meg, for jeg kan bare bruke kortet over alt nesten, deilig :) 
 • 2 UKER  Kan egentlig ikke tro at det faktisk er 2 uker siden vi kom her, hvor sykt er ikke det? Føltes egentlig ut som om vi har vært her i over en måned nesten.
  På de to ukene har vi trent masse, shoppet litt, vært på target og kjøpt ting til rommet, kjøpt amerikansk mobil, begynt på skolen og rett og slett bare kommet oss inn i systemet her osv.
  Jeg savner Norge litt, men tror nok jeg kommer til å trives godt her etterhvert når jeg kommer helt inn i språket og systemet 
   

 • LUNSJ PÅ THE HUMP  Idag var det gratis lunsj for alle studentene på ene plenen utenfor skolen som de kaller "the hump", jeg og Elise stresset litt siden vi ikke fant d et først, men kjente etterhvert lukten av maten. Jeg har hatt to timer idag, den første gikk ganske bra, men matte på engelsk med en lærer som snakker drit fort er ikke lett! Heldigvis er det to norske til i matteklassen min, så vi skal nok klare oss etterhvert. Må bare lære meg uttrykkene på engelsk også.

  Lunsjen ute idag :) 

  Nå har vi nettopp vært på trening og skal straks lage kylling til middag! 

 • FUN FACTS OM CHICAGO  Siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om tenkte jeg å lage et innlegg med litt fakta om Chicago :) For meg som bodde en liten plass utenfor Bergen hvor det som oftest var stille og hvor bussene gikk en gang i timene, er det veldig rart å komme her hvor det er masse bråk og man ikke trenger  å tenkte på når bussene går fordi de går så ofte. Hittil liker jeg meg, er deilig å kunne gå til det meste osv. Men her kommer noen fakta om Chicago 

  Chicago er USA's 3.største by 

  Mer enn 200 teatere er i Chicago 

  15 miles (som er en måleenhet her nede) med strender hvor man kan bade 
  Det er 552 parker her 

  Nesten 40 millioner besøker Chicago årlig 

  Chicago's kallenavn er mange, blant annet "The Windy City", "the City if big shoulders", "The Second City" og "The City that works", kallenavnet "The Windy City" skjønner dere nok at er fordi det blåser sånn her, og det gjør at jeg gruer meg til en kald vinter. 

  Den kjente "Route 66" begynner i Chicago 
  Chicagos sentrum område kalles "the Loop"

  Hvert år på St. Patrick's day farger de elven som går gjennom sentrum grønn

  Heisen i the Willis Tower er en av de raskeste i verden

  Noe du ikke viste fra før av kanskje? 

   

 • ESSAY INNLEVERING ETTER EN DAG  Til tross for at jeg bare har hatt skole i en dag har jeg allerede fått en innlevering i et av fagene. Heldigvis fikk jeg litt hjelp av folk, så tror nok ikke det er så gale allikevel. Heldigvis har jeg fått listen over alle innleveringene framover, så kan begynne på de litt tidligere. Nå skal jeg straks legge meg og sove, imorgen er det skole igjen.


  Elise og jeg fikk fotografen som tok lagbildene til å ta et bilde av oss som vi tenkte å sende til tvn :) 

  Sorry dårlig blogging idag forresten, til tross for at jeg har hatt fri har jeg faktisk ikke hatt tid til å blogge. Sov litt lenge, sto opp for å begynne med litt skolearbeid og kjøpe bøker før jeg gikk for å spise lunsj med Thomas. Etter det gjorde jeg litt lekser igjen før det var trening, og etter treningen gikk jeg bort til Hayley for å jobbe med essayet med henne. 

 • RESULTATER FRA HJERTETEST  Tenkte jeg skulle fortelle dere at jeg har fått resultatene fra hjertetesten siden jeg har skrevet om den tidligere. Som jeg trodde var ingenting gale og jeg fikk trene igjen igår på treninge. Var kjempedeilig å trene, men jeg får fortsatt ikke trene for fult på grunn av skulderen. Jeg tok for det meste baggerslag eller slo med venstre om jeg måtte det, men gleder meg virkelig til jeg kan få bruke høyre igjen til å slå. Nå har jeg nettopp våknet og tenkte jeg skulle prøve å få kjøpt de bøkene vi trenger til skolen osv :) Hittil har jeg som sagt bare to fag, så trenger bare noen få bøker :) 


  Siden jeg ikke har tatt noen nye bilder siden sist blogginnlegg får dere dette av Liz og meg igår kveld :) 

 • GOOD FRIENDS IS IMPORTANT WHEN YOUR FAMILY IS SO FAR AWAY

  I do love you ♥

 • SHOPPING PÅ TARGET  Idag fikk vi endelig kjøpt inn det siste til rommet vårt! Er egentlig ganske fornøyd med slik det kommer til å bli tror jeg. Ikveld skal jeg være våken helt til rommet er ryddig, men det går fint siden jeg ikke har skole imorgen. Vi tok buss til Target sammen med en annen norsk student her som heter Olav også tok vi taxi tilbake :) 


  Stoppet en plass for å spise middag etter bussturen siden vi ikke rakk noe etter treningen


  Olav kjøpte seg tegnesaker sånn at han kan lage plakat til oss på kampen på fredag! 


  Vi var ikke så flinke med å gå der de største tingene var først, så endelig opp med en litt full vogn! 


  Litt rot når vi kom tilbake på rommet, men nå nærmer det seg litt ryddig her :) 

 • LAGBILDER - NORTH PARK UNIVERSITY VOLLEYBALL  Nå har lagbildene våres endelig kommet ut! Tenkte å vise de til dere :)


  Her er lagbildet som dere ser. Vi har 4 trenere og er 21 spillere. Tror ikke jeg skal prøve på å ramse opp alle navnene, for er ikke helt sikker på hvordan det skrives. 

 • NORGE VS. USA  Jeg tenkte jeg kunne skrive noen innlegg om forskjellene fra Norge og USA, for det er ikke sikkert at alle av dere som leser bloggen min har vært i USA før. Da vi var på ferie i New York og Florida forrige sommer merket jeg egentlig ikke så utrolig mye forskjell, men nå som jeg bor her og er mye mer med amerikanere så merker jeg masse forskjeller. Jeg tenkte å lage flere innlegg kanskje, så om dere har ønsker om ting jeg skal skrive om som jeg syns er forskjellige kan dere bare si ifra. Vet ikke hvor fort jeg klarer å skrive disse innleggene på grunn av mye skole og trening, men jeg leste nettopp på timeplanen og fant ut at to av klassene mine ikke begynner før i oktober fordi det bare er to credits. Det vil si at hver tirsdag og torsdag har jeg fri fram til 22.okober :) 


  :) 

 • VIL HA VINTER  tulla .. men vil faktisk ha det litt kaldere! Er så utrolig varmt her for tiden av jeg ikke klarer å sove skikkelig om natten nesten. Kjøpte også ny bukse igår som jeg vil gå med, men i 30 grader blir det fort litt varmt. Heldigvis regnet det i hele går, så da gikk temperaturen litt ned om kvelden, noe som var utrolig deilig. Blir nesten litt misunnelig når jeg ser at alle hjemme går med bukse og genser, for det vil jeg også nå.


  Som dere ser på bildet er det shortsevær hele tiden. Er nesten sånn at man må dusje hver gang man har vært ute visst man har gått i mer enn sånn 20 minutter fordi man blir så ekkel. 

   

 • GRATULERER MED DAGEN, PAPPA!  Idag har verdens beste pappa bursdag! Gratulerer så masse med dagen, pappa. Jeg gleder meg masse til dere kommer på besøk i september. 

   

  <3 

 • FØRSTE UNDERVISNINGSDAG  Idag begynner skolen og jeg må si at jeg er litt nervøs! Jeg vet ikke om noen andre som har de samme timene som meg, en håper jeg ser noen kjente når jeg går til timen. Har først et engelsk fag tror jeg som begynner om 15 minutter. Jeg har 3 fag tilsammen idag, men lang pause mellom to av timene. Nå må jeg skynte meg og prøve å finne klasserommet mitt. 
 • FØRSTE UNDERVISNINGSDAG  Idag begynner skolen og jeg må si at jeg er litt nervøs! Jeg vet ikke om noen andre som har de samme timene som meg, en håper jeg ser noen kjente når jeg går til timen. Har først et engelsk fag tror jeg som begynner om 15 minutter. Jeg har 3 fag tilsammen idag, men lang pause mellom to av timene. Nå må jeg skynte meg og prøve å finne klasserommet mitt. 
 • DOWNTOWN  Dette innlegget skulle egentlig postes igår kveld før jeg la meg, men siden bildeopplastningen ikke ville sammarbeide ble det ikke gjort :) 

  Idag hadde vi som sagt fridag fra treningen og den ble brukt godt! Sov faktisk helt til 9 nesten, før jeg gikk en tur i regnværet med Liz. Når jeg kom tilbake var jeg så våt at jeg likegjerne tok en dusj før jeg sovnet i to timer ca. Var utrolig deilig med regn egentlig, for temperaturen gikk veldig ned. Etter å ha sovd litt tok Elise, Lz og jeg turen downtown Siden det regnet sånn var vi for det meste inne på et kjøpesenter, men det var allikevel koselig å komme seg litt vekk fra leiligheten og pynte seg litt. Jeg fikk også brukt den fine jakken jeg fikk av mamma og pappa i tidlig bursdagsgave før jeg dro, og jeg elsker den allerede! Selv om det regnet gikk vi i shorts siden det var så varmt. 

  Når vi kom tilbake skulle vi på noe som heter "College life" som var at vi først gikk i kirken her, hvor vi var på noe sånn slags kristent møte. Dette er noe treneren vår vil at vi skal gå på for at vi skal være gode forbilder. Selv om jeg ikke syns det å gå i kirken i Norge er så utrolig kjekt, så var dette litt annerledes. Begynte med sang i ca 40 minutter hvor alle sto og klappet og danset med. Etter det var det noen som snakket litt før det ble litt musikk igjen. Vi måtte gå noen minutter før fordi vi skulle hjelpe til på noe sånn greier som var etterpå i gymsalen hvor det var masse boder med info om ting man kan være med på skolen og forskjellige klubber osv. De deler også ut gratis iskrem, og dette er den jobben volleyballaget får hvert år! Jeg lot Elise gjøre drittjobben med å scoope isen som de sier, men jeg bare sto ved siden av og så bra ut :) Når vi kom tilbake hadde vi endelig fått hyller til rommet, så jeg tok skrujern og viste skillsene mine ved å skru sammen tingene mine


  på the L på vei downtown 


  Water Tower Place som er et 7 etasjers stor kjøpesenter med mange av mine favorittbutikker 


  favorittbutikk nr. 1! 


  Ice cream social :)  • PRE-SEASON OVER OG LAGBILDER  idag skulle vi som sagt ta lagbilder til nettsidene. Først tok vi portrettbilder foran "vikings" logoen i idrettshallen, før vi måtte ta på oss stygge, svarte bukser og gå ut på the green space som er de grønne områdene på skolens området. Tror aldri jeg kommer til å venne meg til amerikanske klær, for det er noe som er så utrolig stygt! Heldigvis fikk jeg stå bakerst, så man ser ikke buksen så godt :) Vi fikk også de nye draktene våres, som egentlig var ganske fine. Lagbildene er ikke lagt ut enda, men kan legge ut noen bilder jeg tok med mobilen av Elise og meg etterpå :) Pre-season skulle egentlig sluttet imorgen, men siden treneren vår er så snill fikk vi faktisk fridag imorgen. Den skal bli brukt til litt handling at ting til leiligheten på Target og kanskje en tur downtown om vi har tid til det. Etter siste trening idag har vi bare slappet av og laget oss middag i leiligheten, merker vi trenger litt mer utstyr og øvelse på å lage amerikansk mat, for maten vår ble aldri ferdig .. 


  Før lagbildet :)


  Fine draktene våres


  Siden vi ikke har noe bord å spise middag på flyttet Elise og jeg den ene sofaen vi har bort til sånn hylleting som står på gulvet også satt vi dataen på der og så "hos Martin" på tv2 sumo! Alle som gikk utenfor så rart på oss siden vi satt den veien vi gjorde, siden det egentlig er rett ut mot gaten :)

   

 • LAGBILDE  Nå har vi gjort oss klare til lagbildet som vi skal ta om 30 minutter ca. Vi har hatt en to-timers økt hittil, og jeg får fortsatt ikke gjøre noe. Jeg fikk en til øvelse å gjøre som en del av rehaben min, og jeg håper virkelig jeg kan få trene skikkelig på mandag når jeg får resultatene fra hjertestesten. Her er lagbildene veldig fine, så vi skal stille opp foran "Vikings" logoen tror jeg, med drakte på for å ta felles bilder og portrettbilder. Dette er bilder som skal ligge på hjemmesiden til skolen i et år, så litt viktig å se bra ut :) kan dele bildene med dere når de kommer du.


  Klare til lagbildet :)

   

 • SOCCER GAME OG RIVER DANCE  Kveld var det som sagt river dance, noe vi endte opp med å dra fra veldig fort. Eller rettere sagt, vi endte opp med å dra på soccer kampen først også på river dance fordi den så så spesiell ut! Egentlig var det bare en treningskamp, men kjekt å se på uansett :) de vant 2-1, og det morsomme med soccer laget her er at nesten alle er svenske, så de snakker svensk sammen utpå banen. Etter kampen gikk vi en tur innom River Dance fordi alle sa det var kjekt! Det var tydeligvis tema her, så alle hadde kledd seg skikkelig sært.. I tillegg var det ikke akkurat den party musikken vi spiller i Norge, så vi gikk igjen ganske fort. Imorgen igjen er det på tide med ann siste dag av pre-season, visst jeg er superheldig får jeg kanskje resultatene fra sykehuset og mest sannsynligvis lov til å trene, visst ikke må jeg vente til mandag.   starbucks :)


  vakkert


  Her kommer nok Elise og jeg til å tilbringe mange kvelder framover, soccer er en av de mest populære sportene her :)


  love you ♥ dette er min norske roomie og reisevenninne Elise :) 

 • FREDAG OG RIVER DANCE  Ikveld skal det være noe som egentlig heter båt dans, men siden det skjedde litt ting ifjor som ikke skulle skje har de flyttet det til rett ved siden av elven på et område der. Dette er også en del av Threshold week, så de fleste elevene som har kommet her nå skal nok der. De eneste som har kommet er de nye elevene og de andre studentene som har pre-season i en sport. Dagen idag har hittil bare bestått av trening i 6 timer, eller for min del å se på trening i 6 timer. Jeg har fått litt flere øvelser å gjøre som en del av rehaben og har igjen begynt å ise skulderen før og etter begge treningene. Nå har vi akkurat dusjet og skal for en gangs skyld fikse oss litt før vi går ut igjen, gleder meg til å gå i annet enn bare treningstøy hele dagen :) 


  Ett stykk ispose på skulderen, slik må jeg gå rundt med når vi skal spise lunsj og middag, ikke så gøy! 

  Har desverre ikke så mange bilder fra idag enda, men kommer nok flere fra ikveld :) 

 • GÅTUR I NABOLAGET  Etter treningen idag gikk vi en liten tur i nabolaget sammen med 3 andre fra laget. Selv om vi bor ganske nærmt Chicago by er det allikevel veldig koselig her. Det var egentlig sånne typiske amerikanske nabolag som man ser på filmer. Hus tett i tett flere kvartaler bortover. Det er fortsatt utrolig varmt her, jeg gikk i fotballshorts og en hettegenser og svettet som bare det! vi kom tilbake i 8 tiden ca, og det var begynt å bli mørkt. Når vi kom tilbake lagde jeg mat for første gang her, merker vi mangler en del ting fortsatt. Heldigvis skulle jeg bare ha kjeks med smørost og brie, så trenger ikke mer enn kniv og et fat :) Den glutenfrie maten de har her er så utrolig mye bedre enn den i Norge, kjeksen var faktisk god! 


  Litt uklart bilde siden jeg gikk mens jeg tok det med iphonen. Alle bildene jeg legger ut for tiden er tatt med iphonen, så utrolig fornøyd med kvaliteten :) 


  god kveldsmat :) Her er det egentlig ikke vanlig å spise kveldsmat, så når vi skulle forklare til de hva det var så var det nærmeste de kom midnight snacks eller noe sånt..

  Imorgen er det nok en gang opp tidlig for å se på treningen, i tillegg tenkte Elise og jeg å ha på alarm klokken 3 eller noe i natt for å våkne opp og se rettsaken også sove igjen etter det. Er egentlig utrolig kjedelig å se på treningen 6 timer om dagen, men her er det vanlig å gjøre det uansett om man er skadet. 

   

 • TUR PÅ SYKEHUSET  Jeg må si jeg har klart å gjøre ganske masse her for å bare ha vært her 1 uke! Idag måtte jeg på sykehuset for å ta en hjertetest før jeg får trene igjen. Det ligger et sykehus rett borte i gaten her som heter "Swedish Covenant Hospital" hvor vi egentlig kunne gå til, men siden det begynte å regne ringte hun som skulle være med meg til Security på Universitetet også kjørte de oss ned. Det som er veldig greit her er at om man kommer seint hjem med the "L" som er t-banen her og man ikke vil gå hjem alene, så kan man ringe der også kommer de å henter deg. De kan også kjøre oss til blant annet sykehuset og mellom leilighetene og dormene her om man er ute seint.

  På sykehuset måtte jeg ta på sånn "klistelapper" rundt om kring på brystet, armen og leggene også festet de ledninger dertil. Selve testen jeg måtte ta tok bare 5 minutter ca, men vi måtte vente litt før vi fikk komme inn osv. Siden jeg ikke får trene igjen får jeg får vite resultatene må jeg se på hele treningen, som vil si 6 timer om dagen. Det skal egentlig ta to dager, men siden det er på lørdag er det ikke sikkert jeg får vite det før på mandag. Det eneste jeg får gjøre er litt rehab før treningen, som er noen få øvelser for skuldrene. Været her er fortsatt helt fantastisk, og vi går som oftest rundt i shorts og t-skjorte eller en tynn jakke. Nå må vi straks tilbake i hallen igjen, treningen begynner 01.30, men her møter vi opp en stund før for å få behanlet skader osv før treningen. 


  Slik ser hallen vi trener ut i, men når vi trener er det skillevegger nede. Dette bildet er fra kickball turnering igår kveld. 


  Et bilde fra treningen, som dere ser har alle svarte t-skjorter på seg, det står "North Park Volleyball" på de :) 

   

 • PIKNIK  I ettermiddag hadde vi som sagt en organisert piknik med mange av de nye elevene og noen andre elever som har gått her før. De hadde laget masse mat, blant annet stekt kylling, hamburger, pølse og litt salat som sto rundt på forskjellige bord på ene området på skolen. Egentlig skjedde det ikke så ekstremt masse, de hadde satt opp en scene hvor et jazzband spilte noen sanger. Plutselig kom "party rock" eller noe sånt på, også løp alle crew lederne (tror jeg, det er forresten de som hjelper oss under threshold week og er eldre elever her) opp foran scenen og danset samme dans! Jeg trodde det var sånn som bare skjedde på film, hehe. Utrolig kult egentlig, så jeg filmet litt og la filmen ut på youtube. Den kan dere se under her en plass :) Etter det satt vi egentlig bare å snakket litt med andre før vi gikk tilbake på rommet. Nå skal vi prøve å få ryddet litt på rommet, for det ser egentlig ikke så veldig bra ut nå :) 


  Her har de seriøst alt glutenfritt! Så jeg måtte bare prøve disse siden jeg elsker salte "stenger". 


  Prøvde å ta et bilde av t-skjorten min hvor det står "North Park Volleyball", men var litt vanskelig med solen i bakgrunnen. Vi må bruke matchenes t-skjorter på treningene forresten. 


  De har også "the swedish shop" rett borte i den gaten vi bor i, vi har ikke vært der enda, men har hørt rykter om at de har svensk og norsk godteri.


  mange folk! 

  Youtube ville ikke helt sammarbeide med meg med å laste opp videoen nå, men jeg skal få prøvd å lastet den opp seinere og legge ut etterpå :) 

 • TUR PÅ MATBUTIKKEN  Først vil jeg bare si takk til alle som følger meg her på bloggen, lesertallet har steget utrolig etter jeg flyttet til Chicago. Visst dere har spørsmål eller ting dere vil jeg skal skrive om så er det bare til å si ifra. Idag hadde vi en ESL test som er en engelsk test alle internasjonale studenter må ta. Den var delt opp i 3 deler med en liten pause mellom hver. Testen gikk for det meste ut på å forstå og skrive engelsk, og utifra restultatene på denne testen får vi imorgen vite om vi må ha engelsk klasse som fag. Egentlig syns jeg testen var litt rar, for det var ting som handlet om alt mulig rart som jeg ikke engang hadde forstått på norsk. Etter det tok Shelby oss med på en større matbutikk enn den vi var på forrige gang, tror den het dominice eller noe. Der fant jeg endelig litt glutenfri mat, så nå slipper jeg å leve på frukt hele tiden. Siden vi hadde så masse å bære tok vi bussen tilbake, som faktisk bare koster sånn 13-14 kr for en voksenbillett, litt forskjellig fra norge. Nå skal vi straks på piknik med resten av studentene her, så mer oppdatering kommer seinere! 


  Vi er også omtrent nabo med svensk sykehus. 


  Shelby og Elise :) 


  I USA selger de ferdig cheeseburgere som ligger i frysedisken, normalt .. 

 • INTERNASJONAL DAG  I dag har vi møtt mange av de andre internasjonale studentene siden vi hadde et eget infomøte. De fleste andre internasjonale er svenske eller norske, men også noen få andre. Det er blant annet noen fra Korea, Canada, Tyskland og Island her også. Først hadde vi et møte på formiddagen der vi fikk litt info om alt mulig vi trenger å vite, møtet ble avsluttet med lunsj sammen i kantinen. Vi fikk være med på den andre trening siden vi gikk glipp av den første på grunn av møtet, eller det betyr egentlig at Elise fikk trene mens jeg måtte se på igjen. Hver tirsdag kommer det en lege her til skolen hvor vi får gå, så jeg var der idag. Hun så på skulderen min og sa at jeg kunne få trene igjen, men jeg må først ta en hjertetest som jeg tror jeg kan få gjort imorgen. Mens jeg ventet på å få komme inn til legen idag satt jeg å snakket med to svenske gutter som spiller på soccer laget her, og jeg fant ut at soccer laget omtrent bare består av svensker og at de synger mange svenske sanger under kampene osv, koselig å treffe andre skandinaviere.

  Imorgen får ikke Elise og jeg trent i det hele tatt fordi vi bare har formiddagstreningen, vi må ta en engelsk test imorgen som alle internasjonale må ta. Etter det har vi ca 5 timer fri før vi skal på picnic med alle sammen. Imorgen begynner threshold week, noe som er omtrent det samme som fadderuken hjemme bortsett fra at vi ikke fester. Uheldigvis får ikke vi være med på så veldig mange aktiviteter siden vi trener mesteparten av tiden. Etter treningen hadde vi en obligatorisk middag sammen med de andre internasjonale studentene igjen. De hadde laget det til litt koselig i noe som heter Hamming Hall tror jeg, med runde bor og god mat. Der traff vi ganske mange andre norske, og det var merkelig å høre norsk igjen bortsett fra Elise. Resten av kvelden brukte vi til å slappe av og kose oss litt. 


  Middagen :) 

  Imorgen kommer også alle de andre nye studentene, så nå begynner det å bli litt mange folk her. I begynnelsen var det bare soccer og fotball for guttene og vårt lag som var her omtrent, så var skikkelig stille i kantinen. 

   

 • SKULDERMASSASJE  Idag har vi som alle andre dager hatt 6 timer trening. Da den første treningen nesten var over hadde jeg så vondt i skulderen at jeg ikke klarte å bevege den i det hele tatt, så jeg ble tatt ut også fikk jeg behandling med en sånn maskin mens de iset den ned. Andre økten skulle jeg få mer behandling og treningsfri, noe som egentlig ikke er så veldig gøy. Som sagt er de utrolig flinke på skader osv her, og Norge har veldig mye å lære. Jeg begynte med noen lette øvelser for å få litt bevegelse i den, før jeg fikk massasje som gjorde så vondt at jeg begynte å grine. Resten av treningen måtte jeg sitte å se på og samle baller. Heldigvis hjalp behandlingen og jeg er blitt mye bedre, jeg er veldig øm etter massasjen, men det tror jeg vil gå vekk snart. Imorgen skal Elise og jeg på noe som er for internasjonale studenter, så vi går derfor glipp av den første treningen. Vi traff også en norsk jente idag, som skal spille fotball her. 


  Har ikke så mange bilder fra de siste dagene, men tok dette fine bildet av campus når jeg var på vei bort til Liz etter trening :) 

 • KVELDSMAT HOS THOMAS  Etter vi hadde dusjet og fikset oss idag dro vi bort til en svensk venn vi har fått oss som også skal studere her. Vi var blitt invitert på litt svensk/norsk kveldsmat, som vil si brødskiver med pålegg på. Jeg tok med meg en amerikansk venninne som kom idag. Det var en skikkelig koselig kveld og vi håper vi kan ha flere slike kvelder. Er deilig å ha noe å gjøre etter en hel dag med trening også. Uheldigvis måtte vi litt tidlig hjem siden vi har trening igjen imorgen tidlig. Nå skal vi stelle oss og sove godt i mange timer før det blir mer trening igjen. Heldigvis var treningen idag ikke så gale som igår, og jeg fikk være med på nesten hele treningen bortsett fra når vi servet. Når vi hadde angrepstrening fikk jeg slå med venstre, og jeg merker at jeg fortsatt har litt teknikk etter å ha slått med venstre siden mars :) 


  Jeg fikk også skypet i 10 minutter med min veldig søte venn fra Norge, hihi! 


  Starbucks is amazing :) 


  Liz :) 


  Koselig :)  Thomas hadde også vært flink og kjøpt glutenfritt brød til meg. 

 • STØL  Nå har vi nettopp stått opp og er straks klare for å dra bort for å spise frokost med laget. Da jeg våknet idag var jeg så støl i hele kroppen av jeg så vidt klarer bevege meg. Veldig spent på hvordan treningene idag skal gå, visst de lar meg trene i det hele tatt på grunn av skulderen. Idag også skal vi trene 6 timer tilsammen tror jeg, med bare en og en halv times pause mellom hvor vi spiser lunsj. Nå må vi straks gjøre oss klare og løpe bort for å spise frokost. Bilder osv kommer seinere idag :) 

 • STARBUCKS OG HANDLING  Etter at vi hadde dusjet idag tok vi på oss litt normale klær og tok en tur bort på starbucks. Egentlig litt farlig at det ligger så nærmt, men idag var det faktisk nødvendig med litt mat. Etter en skål med frukt og noe annet godt gikk vi bort på en "liten" matvarebutikk som de kaller det, men de små butikkene her er omtrent som vanlige hjemme. Der fikk vi endelig kjøpt litt mat som yoghurt, frukt, nøtter osv. Vi har fått beskjed av treneren om å spise masse yoghurt for at vi ikke skal få vondt i magen av å drikke vannet her. Hittil har jeg ikke merket noe enda. Siden det var lørdag spanderte vi på oss litt usunt, som vil si en liten brus og litt chips. På grunn av alle klærne og alt rotet på rommet våres gikk det ikke ann å sitte der inne så da inviterte vi Shelby med på en lørdags"date" i stuen vår, som hittil bare består av en veldig blomsterete lenestol. Nå skal vi straks legge oss, før det er opp igjen klokken 07.00 for å trene 6 timer til. 


  Butikken ser ut som kiwi på grunn av de grønne veggene! 


  kos :) 

 • 6 TIMERS TRENING  Nå er jeg helt død i kroppen etter verste treningen jeg har hatt i hele mitt liv! Dagen startet ca 07.00 med å fikse oss før trening, før vi gikk bort for å møte hele laget og spise frokost sammen. Etter det var det bort i hallen rundt klokken 8 for å gjøre seg klar til trening, selv om den ikke begynte klokken 9. De er utrolig opptatt av skader osv her, så jeg fikk hjelp med skulderen før trening. Jeg har fått piller jeg skal ta 2 av hver dag, til frokost, lunsj, middag og før jeg legger meg. I tillegg får vi isposer hele tiden om vi trenger. Etter første trening gikk hele laget for å spise lunsj sammen, for deretter å gå tilbake til hallen for 3 nye timer med trening. Desverre gikk ikke andre trening for meg så bra, da skulderen min ikke ville lengre etter oppvarming. Fysioterapauten tok meg ut av treningen og jeg fikk behandling med en gang. Resten av treningen måtte jeg sitte å se på. Etter det var det på tide med middag igjen sammen med laget, også møte igjen etterpå. Derfor har hele dagen min fra ca klokken 07.30 til 18.30 blitt brukt med laget. Nå har vi nettopp dusjet og er klar for å slappe av litt før vi sover og er klar til ny dag med masse trening imorgen. 


  Slik så vi ut etter første trening, veeeeeldig sliten og vondt i hele kroppen! 

   

 • GOD MORGEN!  Nå har vi nettopp stått opp og klokken er 07.15 her. Om 10 minutter skal vi gå for å spise frokost med laget før vi skal trene klokken 9. Igår kveld var vi på møte med trenerne osv og fikk litt av utstyret vi skal få. Fikk blant annet sokker, shorts, knebeskyttere og en t-skjorte. Jeg fikk beskjed om at fysioterapauten skulle sjekke skulderen min før trening, så jeg må det også. Her er de veldig opptatt av at visst vi blir skadet eller er vi må si ifra fort.  • DOWNTOWN  Idag våknet vi av oss selv ca halv 8, noe som egentlig var ganske deilig. Brukte litt lang tid på å fikse oss og kle på oss før vi tok the "L" ned til sentrum, det vil si noe lignenes en t-bane. Først gikk vi litt rundt for å finne en plass å spise frokost. Vi hadde med som Shelby som vi bor med, slik at hun kunne vise oss litt rundt. Til slutt fant vi en plass der de hadde typisk amerikansk frokost med egg og bacon på menyen. Etter frokost gikk vi for å kjøpe ny telefon til meg, og valget gikk selvfølgelig på en iPhone 4S. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe meg en som jeg kunne bruke i Norge også, men siden de var mange tusen kroner dyrere. Etter det gikk vi en tur på target for å kjøpe deksel til meg, slik at jeg ikke knuser den med en gang. Når vi kom opp igjen i leiligheten skulle vi på sånn "check-in" greier, som egentlig bare vil si at de registrerer oss og at vi fikk levert det helse-skjemaet vi skulle. Etter det tok vi en liten tur på Starbucks og rundt om kring på området for å ta litt bilder og se hvordan det ser ut her. Tror aldri jeg kommer til å lære meg veiene her, siden alt ser likt ut. Klokken 4 skal alle de nye spillerne ta en test før hele laget drar ut og spiser middag sammen.


  Fornøyd eier av en iPhone 4S

  Elise og Shelby  Starbuck som nabo er ikke feil :) 

  Nam :) 


  Shelby :) 
  Nå skal vi straks bort i hallen for å ta en test, så bilder fra når vi var downtown idag kommer senere ikveld. 

   

   

 • FRAMME I CHICAGO  Da har vi endelig ankommet Chicago, eller egentlig for noen timer siden. Vi ble hentet på flyplassen av en ansatt, også dro vi rett for å få ID-kort og få tingene inn i leiligheten. Vi bor med 3 amerikanere, men bare en av de er kommet til nå. Etter at vi fikk tingene inn i leiligheten ble vi hentet av en på laget og dro til Target sammen med hun vi bor med. Target er en stor alt-mulig butikk, hvor vi fikk kjøpt det meste vi trengte av nødvendige ting som dyner, hånkler, sengesett, kasser til å ha under sengen og andre nødvendige ting. Vi betalte ca 100 dollar for alt sammen, noe som er veldig billig i forhold til Norge. Vi har vært heldige med å få det største rommet i leiligheten, men det er egentlig ganske lite. Vi tok ned sengene siden de sto som etasjesenger og satt de ved siden av hverandre istedenfor, slik at det blir litt koseligere. Etter vi kom tilbake dro vi ut med Shelby for å spise lunsj/middag også tok Shelby oss med på en liten tur rundt skolen for å vise oss litt forskjellig. Siden klokken egentlig er 02.30 ca for oss, så blir det nok en tidlig kveld. Har ikke fått tatt så mange bilder enda av leiligheten siden vi ikke har noe særlig med møbler eller system enda, men når rommet er ferdig kommer det nok flere bilder.   Etter shopping på target var rommet fylt med kofferter og poser! 


  Det flotte ID-kortet vårt vi må ha med oss visst vi skal noe på skolen området, kan ikke akkurat si at Elise eller jeg ble så veldig fornøyd med bildet siden vi tok det etter en 15 timers flytur! Kjekt at vi må ha dette resten av året.

   

 • OSLO - STOCKHOLM - CHICAGO  Da er dagen kommet for avreise for oss. Vi sitter nå på Gardermoen og venter på flyet til Stockholm som går om en halvtime ca. Etter å ha sjekket inn og levert fra oss bagasjen var det på tide med dagens andre og litt bedre frokost. Heldige som vi er, har vi fått leilighet som vi får flytte inn i idag. Derfor blir nok dagen brukt på å kjøpe inn nødvendige ting som sengetøy, shampoo, mat, fat osv. Vi gleder oss veldig til å komme fram og se leiligheten, og ikke minst komme i gang med treningen. Heldigvis begynner ikke treningen før på lørdag, så vi har litt tid til å gjøre nødvendige ting og bli litt kjent i området først. 


  Heldige meg fant glutenfritt brød på en av kioskene her, så rundstykke med bacon og brie til frokost er ikke feil :) 


  Elise :) 

   

 • PÅ FLESLAND  Nå har jeg tatt en nesten tårevåt farvel med mamma og pappa på Flesland, ble ikke så gale siden jeg vet at jeg ser de om en måned i New York ca. Nå skal jeg fly til Oslo også tar jeg flybussen til Rygge hvor Elise og faren henter meg, kan ikke vente med å se godjenten min igjen! Ikke lenge til vi sitter på flyet til Chicago heller, æææ! 


  Jeg er virkelig flink til å pakke, med en grense på 23 kg veier mine bager 21.5 og 22 kg, rutinert? 

   

 • WANTS FRA BIKBOK  Jeg elsker høstklær og syns de har utrolig masse fint på både bikbok og Gina tricot. Desverre får jeg ikke kjøpt noe der på 4 måneder, men egentlig er det helt greit med tanke på hvilke butikker jeg faktisk kan handle på. Forever21, victorias secret, Hollister, Abercrombie & fitch, Sephora, american eagle og mange andre billige butikker. 


  Hadde jeg bodd hjemme vet jeg hvertfall hvor jeg skulle kjøpt høstklærne mine! 

  hva syns du?


   

 • UTÅLMODIG  Jeg er så utålmodig! Nå er jeg helt klar til å reise og har til og med ryddet rommet. Er ennå 2 timer til jeg blir hentet, hva skal jeg liksom gjøre de to timene?   Jeg kjeder meg ja! 


 • REISENERVER  Nå er det ikke lenge til jeg reiser og jeg begynner å bli litt nervøs, allikevel gleder jeg meg masse, nå er det ikke lenge til jeg flytter! 


  Let my dream come true! 

 • BURSDAGSFEIRING MED FAMILIE  Da er det siste kvelden min hjemme på 4 måneder, litt rart! Ikveld feirer jeg en tidlig bursdag, selv om jeg egentlig ikke fyller år før 20.september. Hege og jeg brukte litt av formiddagen til å lage god mat, kjekt å ha en kokk i familien. Koldtbord sto på menyen, og jeg blir like glad når Hege lager så god mat! Til og med jeg lagde mat, men bare sånne lette ting som eggerøre og aioli. Etter middagen hentet onkel den svære hunden han passet og Kathrine og meg tok en liten tur før det var pakkenåpning og kakeservering! Selv om hunden er SVÆR, så ser den ut som verdens snilleste og var ikke noe trøbbel å gå tur med, Kathrine lo litt av meg da jeg prøve å få den til å sitte og mente jeg hørtes altfor snill ut. Da kom vi tilbake var det på tide å åpne pakker, og jeg ble kjempefornøyd! Ønsker meg for det meste penger siden jeg ikke kan ta så mye med meg over der, men fikk også en fjellreven jakke av mamma og pappa som jeg har ønsket meg lenge, i tillegg verdens kuleste genser fra bikbok og mobilveske til å ha rundt halsen av Kathrine i merket Tiger of Sweden, kjekt å ha en venninne som jobber i veskebutikk :) Etter besøket dro har jeg brukt kvelden til å rydde ferdig og pakke det siste, ikke lenge til avreise nå! 


  God middag! 


  På tur med Momse, men lurer egentlig litt på om det han var som gikk tur med meg?  Verdens beste mormor ♥


  Mørkeblå fjellreven :) 


  love it! 


  Genser fra bikbok


  Mobilveske til å ha rundt halsen fra Tiger of Sweden! 

  Hva syns du om gavene?

 • BURSDAGSBESØK  En dag til jeg reiser og vi skal idag feire en litt tidlig bursdag for meg. Våknet nettopp, så nå er planen å trene litt styrke, dusje, bake kake, rydde, pakke litt også lage maten til ikveld. Blir trist å vite at dette er siste hele dagen hjemme ettersom jeg reiser i 5 tiden imorgen, men blir også utrolig deilig å komme hjem om 4 måneder til jul igjen. Jeg elsker julen og julefølelsen ettersom vi har utrolig masse andevents- og julepynt. 


  last christmas :)

 • PHOTO - WE HEART IT  Jeg elsker weheartit bilder! 

  think?

 • DÅRLIG KARMA  Vet ikke hva jeg har gjort, men noen hater meg virkelig.. Idag har jeg vært hos legen for å ta siste vaksine og til tannlegen for å borre. Etter tannlegen dro jeg til byn for å spise middag hos mormor, full av bedøvelse i munnen tenkte jeg det var en god idè å kjøpe is, og mens jeg spiste isen bet jeg meg selv så hardt i tungen uten å kjenne det på grunn av bedøvelsen av jeg faktisk har et sår på tunget som et helt rødt og blått og gjør j***** vondt! Klarte heldigvis å spise middagen hos mormor for den var kjempe god! Nå sitter jeg på rommet og prøver å pakke, uten at jeg egentlig kommer noe lengre.. Fant ut igår at jeg må ha to kofferter med meg, så pakket nettopp den ene med ting jeg ikke trenger før vi flytter inn i leiligheten, så slipper jeg åpne den hos Elise og der vi skal sove første natten. 


  Jeg blir lei meg av å se på tungen min fordi det er så ekkelt, så nå skal jeg heller se på litt treningsinspirasjon sånn at jeg orker å stå opp tidlig for å trene imorgen! 

   

 • VAKSINE OG TANNLEGE  Nå er det bare to dager til jeg reiser og virkelig på tide å bli ferdig med alt som må gjøres. Idag tar jeg siste vaksinen, og kan da endelig slippe å tenke på alt jeg må gjøre. Etter jeg har vært hos tannlegen drar til mormor for å spise middag, kommer virkelig til å savne deg når jeg flytter.


  Random strandbilde fra Rhodos, vil tilbake til sol og varme! Heldigvis er det faktisk sol i Bergen idag. 

   

 • INSPIRASJON - WE HEART IT
  Think?

 • BRANNKAMP  Nå skal jeg straks på brannkamp med pappa, har ikke vært på stadion på evigheter! De spiller mot Haugesund, så håper de har en sjanse til å vinne! 


  Skal du på kamp?

 • AVREISE OM 4 DAGER  Wow, så fort tiden går! Allerede neste uke sitter jeg på flyet til Chicago og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Denne uken kommer til å gå fort fram til onsdag, så idag har jeg begynt å pakke og tenkte å pakke ned alt jeg ikke trenger før jeg reiser. Utrolig nok får jeg kanskje plass til alt i en koffert visst mamma og pappa tar med alle vinterklærne mine når de kommer på besøk i september.


  Dette er det jeg har funnet fram til nå, håper jeg klarer å ikke ta med så altfor mye mer enn dette, kommer jo nok til å kjøpe litt klær der også. 


  Siden Kathrine er så flink til å tegne tegnet hun fugler på armen min isted, syns det er så fint som tattovering! Føler jeg må klare å bestemme meg for hva jeg skal ha snart sånn at jeg kan ta. Hva syns du om fugler? 

   

 • HELG OG BESØK  Igår etter jobben tok jeg turen til byn for å møte Ivar og Morten siden Ivar har kommet på besøk helt ifra Molde. Ble bare en liten tur siden jeg måtte hjem litt tidlig og dra ned til Kathrine siden vi hadde avskjedfest for noen av hennes venner. Ble en koselig kveld og siden jeg ikke orket å gå hjem inatt sov jeg hos Kathrine istedenfor. Kom nettopp hjem nå, så skal dusje og begynne å pakke litt før jeg og pappa drar på Brann kamp ikveld, evigheter siden jeg har vært på stadion, men siden vi fikk gratisbilletter måtte vi nesten gå. 


  Har bare bilder på instagram, så legger ut et fint bilde jeg har funnet på weheartit, je vil ha et rom som ligner på det! Gleder meg til Elise og jeg får innrede våres egne rom i leiligheten i Chicago.

   

 • TATTOO INSPIRASJON FRA WE HEART IT

  Jeg elsker tattoveringer og vil ta en selv, litt usikker fortsatt på hva jeg skal ha, men skal ikke være noe store greier. Jeg syns den på det siste bildet er utrolig fint, men kanskje litt mye. Ellers tenkte jeg et fint ord på håndleddet. Hvilket av bildene syns du var finest?

 • NO MATTER HOW FAR AWAY WE ARE, WE WILL ALWAYS BE FRIENDS  Idag hadde jeg en liten jentekveld med jentene som er avskjedsfest! Vi lagde taco og så på film og hadde en koselig kveld, blir rart å ikke kunne dra hjem i helgene for å møte de lengre. Heldigvis tror jeg nok at vi alltid kommer til å ha god kontakt, så juleferie og sommerferiene blir koselige. Nå er det snart bare 5 dager til jeg reiser og det begynner virkelig å bli på tide og pakke merker jeg! I helgen skal jeg være flink og gjøre masse fornuftig.  Skal du reise fra vennene dine i år? 

 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 DAGER TIL AVREISE!  Idag var det bare en uke til jeg reiser, som vil si at om nøyaktig en uke sitter jeg hos Elise nå. De siste dagene hjemme er fullpakket med legetimer, jobb og besøk. Imorgen kommer noen av jentene her for å ha en avskjedskveld før jeg reiser, blir litt koselig og litt trist. På fredag skal jeg treffe Morten og Ivar siden Ivar har tatt seg turen helt fra Molde. I helgen skal jeg på legesjekk for å sjekke alt mulig rart for å få lov til å trene på universitetet, rare amerikanere. Mandag tar jeg siste turen til mormor før jeg reiser, blir trist å ikke besøke henne en gang i uken og få god mormor-middag. Prøver desperat å lære meg hvordan jeg lager spagettisausen hennes siden det må være verdens beste! På tirsdag og siste dagen min hjemme blir familien samlet for siste gang på ca 4 måneder og jeg gleder meg til en koselig kveld med masse god mat. Onsdag blir nok bare brukt til å pakke siste småtingene som tannkost osv og rydde ferdig rommet mitt før jeg reiser, lite kjekt å komme hjem til et rotete rom.


  Bare en uke til jeg får sett søta min igjen, gleder meg! 

   

 • SMINKEN MIN  Jeg elsker å sminke meg, men hater å fjerne sminken, derfor bruker jeg veldig sjeldent sminke når jeg bare skal sitte på jobb på et kontor en hel dag. Når jeg først sminker meg må jeg ha god sminke, og all sminken bortsett fra eye lineren min og ene øyeskyggen er kjøpt på Sephora som er en helt fantastisk sminkebutikk. Det varierer veldig på hva jeg bruker utifra hva jeg skal og hva jeg har på meg av klær, men som oftest har jeg alltid pudder, øyeskygge og maskara visst jeg sminker meg. 
  Favorittøyeskyggen min fra merked Naked. Denne jeg bruker mest, fordi den har farger som er ganske naturlige og passer til hverdags og i tillegg litt mer pyntete farger som passer til andre anledninger. 

  Denne bruker jeg til sotete øyne. Utrolig fornøyd med den, enkel og grei. Kjøpte den faktisk på Parfymelle (noe sånt?) på Åsane senter. 


  Pudder og koster fra BareMinerals. Jeg virkelig elsker pudderet fra BareMinerals, tror aldri jeg kommer til å bytte pudder. Jeg kjøpte startkit på Sephora i New York forrige sommer, og har deretter fortsatt med å bruke det. Tror jeg betalte 300 dollar for 3 forskjellige pudder og to koster. 


  Når vi var på Sephora i New York var de veldig hjelpsome, jeg sa hva jeg var ute etter så hentet de mange forskjellige og testet på meg. Ble sminket utrolig fint, også kunne jeg få prøve selv etterpå. Jeg endte med å kjøpe en maskara i merket BareMinerals som jeg er utrolig fornøyd med, i tillegg bruker jeg primer fra Urban Decay under øyeskyggen. 


  Jeg er avhengig av primer for at pudderet skal bli fint. Denne kjøpte jeg ny av på Rhodos for 12 euro.

  Eye liner syns jeg er utrolig fint på de som klarer å ligge det skikkelig. Jeg har endelig lært meg sånn ca hvordan jeg bruker det, men da min forrige knakk har jeg bare kjøpt en billig en på H&M siden jeg helst vil kjøpe en god en på Sephora snart. Denne bruker jeg veldig sjeldent siden det blir veldig mye syns jeg til hverdags, men elsker å bruke den når jeg pynter meg litt mer.

  Jeg anbefaler virkelig alle å ta en tur på Sephora om dere er i USA, utrolig god service og masse god sminke! 

  Bruker du noe av det samme som meg?
   

      

   

 • KAOS  Jeg prøver hver dag å rydde på rommet og begynne å pakke det jeg ikke trenger før jeg drar, men rommet er alltid like kaos uansett. Har lagt alle klærne jeg vil ha med på sengen min siden jeg sover på sovesofaen, men når jeg skal finne det jeg skal gå med så blir alt bare rot igjen. Heldigvis har jeg nesten fått flyttet alt inn på det nye rommet nå, så da kan jeg prøve å rydde det helt før jeg begynner å pakke :) 
  En blanding av klær, vesker, sko og poser! 

   

 • LANG DAG  Nå er jeg straks ferdig stelt og klar til å dra på jobb, bare 4 dager igjen med jobb før jeg reiser nå! Rett etter jobb drar jeg til byn for å besøke mormor, så kommer ikke hjem igjen før seint. Begynner endelig å få litt kontroll på alt som har med North Park og gjøre, og kan nå bare glede meg! 
 • PHOTO - SOMMERFUGL


  Lekte meg litt på pixlr.com. Hva syns du?

 • BLOGGANBEFALING  Denne bloggen blir skrevet av en 17 år gammel jente fra Tvedestrand som heter Sara. Handler for det meste om foto, noe som er grunnen til at jeg liker denne. Utrolig flink til å ta bilder og redigere de osv. 


  Et få av mange fine bilder Sara har tatt, trykk her for å komme til bloggen hennes for å se flere fine bilder. 

 • RUN AWAY TO AN UNKNOWN PLACE  Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en annen, bodde en annen plass og hadde et annet liv. Ikke misforstå meg, for all del. Jeg elsker livet mitt, men tenker alt for ofte "hva som jeg hadde bodd i New York eller i Australia. Hva om jeg var en jente fra California med mote som min store interesse". Jeg vil altfor masse i livet, og tror jeg har altfor dårlig tid. Jeg vil ri på elefanter, jeg vil lære å surfe i California, jeg vil hjelpe fattige barn i Afrika og jeg vil fra på cruice i middelhavet. Jeg håper at når jeg flytter til Chicago blir jeg flinkere til å ta sjanser og gjøre det jeg vil. Kanskje vi tar en springbreak i California, og da skal jeg faktisk lære meg å surfe! 
 • KOSEHELG  Igår dro jeg til Øystese for å besøke Lena, tror ikke jeg får sett henne igjen før jeg reiser til USA. Siden hun jobbet til klokken 18 kom jeg ikke før i 7 tiden, så vi brukte bare kvelden til å spise taco og masse godteri, og snakke masse! Var en skikkelig koselig kveld, og jeg gleder meg til flere fine kvelder resten av livet! 


  Jeg forelsket meg helt i kattungen til Lena, se så utrolig nydelig! 

 • LØRDAG  Endelig lørdag og jeg tar turen til Øystese seinere for å besøke søte Lena. Idag tidlig dro pappa og jeg på elkjøp for å kjøpe litt diverse ting til macen som office pakken, trådløs mus, mappe til å ha den i når jeg reiser og kabel til tv'en. Har nettopp trent litt, og tenkte å begynne å prøve å få orden i klærne mine, skal også selge masse klær, så må ta bilde av de og legge de ut på nettet. Prøver desperat å bli kvitt klær før jeg reiser til Chicago siden jeg ikke kan ha med alt dertil. 


  Bilde fra igår når jeg var på kino med Live :) 

  hva har du gjort idag? 

 • FOLLOW ME ON INSTAGRAM  follow - karolinemarie93
 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits