karolinems -

NYTT TRENINGSUTSTYRIdag har jeg kjøpt nye innesko, shorts og treningssokker!
Angret skikkelig på at jeg ikke kjøpte nye innesko i USA, siden de er mye billigere der! Heldigvis fikk vi besøk av Mikasport idag og sjansen til å kjøpe ganske billige volleyballsko!

ME LIKE!

Hva syns du om skoene?

 • MIN STØRSTE OPPLEVELSE  konkurranseinnlegg

  Selv om jeg bare er 17 år, så har jeg opplevd ganske mye i løpet av livet!
  I sommer dro jeg til USA med familien, og jeg kunne faktisk ikke fått en bedre ferie! Ettersom jeg har vært stor fan av serien Gossip Girl så har jeg fått med meg en del om USA, og da vi kom ut av JFK flyplassen i New York var det første jeg gjorde å begynne å ta bilder, spesielt av alle de gule taxiene!
  New York er en by som er umulig å ikke forelske seg i, hvertfall visst man elsker shopping! Jeg hadde vært på inne på nettet og sjekket en del butikker jeg visste om som jeg hadde planer om å ta en tur innom, men siden det ligger gate etter gate med butikker man av en eller annen grunn MÅ inn i når man går forbi den, i tilfelle man finner noe fint man vil ha, så ble det litt mer shopping enn planlagt!
  Jeg planlegger absolutt flere turer til New York, når pengene er spart opp og jeg har tid!


  I ♥ NY

  Gul taxi!

  American size på alt!

  Time Square!

  Utsikt fra Empire State Buildning

  isadoravinn
 • Stikkord:

  FOLKETOMME GATER I NEW YORK  Ettersom det er meldt om orkan i USA i helgen har de fleste i New York, og jeg har fått sett noe jeg aldri trodde jeg skulle se, at Time Square er tom for mennesker! Når vi var der var det så mange folk at man så vidt kom seg noen vei! De fleste har nok evakuert ut av byen eller gjemmer seg godt inni bygningene.
  Uansett om jeg savner New York veldig mye og har store planer om å dra tilbake der noen ganger, så er jeg veldig glad for at jeg sitter på rommet mitt på trygge Sand nå :)


  Folketomt på Time Square!

 • ME WANT  Ettersom en av de bloggene jeg leser meg er Ulrikke Lund sin, så har jeg blitt litt mer opptatt av klær enn jeg var før! Uansett om jeg bare går med joggebukse og hettegenser i hverdagen på tvn, så liker jeg virkelig å pynte meg når jeg først kan! Jeg har sett en bukse på bloggen til Ulrikke Lund som jeg har så lyst på, men den er så dyr! Den ligger øverst på ønskelisten fortiden, ved siden av en skikkelig vinterjakke da!


  Hva syns du?

 • EN AV MANGE  Da var en av de mange kommende helgene på sand snart over, som for det meste går i kafèturer, litt snopeshopping og tv-titting! Idag skulle vi prøve å få unnagjort litt shopping med ting til rommene, men med tanke på at det bare finnes sånn ca 4 butikker her og de fleste stenger 13.00 på lørdager så ble ikke det så lett. Når vi kom ned til sentrum endte vi opp med å snakke med politikere istedenfor, og endte tilslutt opp i Kulturhuset for å stemme på kommunevalget, selvfølgelig i hjemmekommunen vår :)
  Etter det var det opp igjen for å spise grøt og endelig rydde rommet, skal ikke være lett å ha skadet rygg tydligvis! Resten av kvelden ble brukt til å se Never say never med Elise, bieber fever ♥
  Orden i skolebøkene, flink!

  Hva har du gjort idag?

 • RIHANNA DILLA?  Etter jeg var på konsert med Rihanna har jeg faktisk begynt å høre på sangene hennes mye mer enn jeg gjorde før konserten, egentlig hørte jeg ikke på henne i det hele tatt før konserten!
  Her er noen av favorittsangene for tiden :)

  Hva syns du om Rihanna og sangene hennes?

 • TILBAKE TIL HVERDAGEN  Nå merker jeg at hverdagen på toppvolley har begynt igjen, med tanke på at det er skole, slaskeklær 24/7 og opp 06.15 to ganger i uken for å trene før skolen! Skal kanskje ikke klage på at jeg må opp 06.15 noen ganger, med tanke på at de fleste hjemme må det hver dag :) Hittil har vi hatt en balløkt som gikk bedre enn forventet og har begynt på den første testingen for i år. Uheldigvis klarte jeg å skade meg igår etter vi hadde testet rekkevidde med fart, så nå klarer jeg nesten ikke bevege meg og kan ikke være med på treningene :( Håper bare jeg blir bra nok til Vestcup, for vil spille!
  Savner faktisk litt å kle meg fint og sminke meg hver dag, så skal bli deilig med helg slik at jeg kan føle meg fin igjen!
   blogges

 • GAVE FRA MOR OG FAR - HAPPYFACE!!  Da var kjøleskapet jeg har bestilt på plass, og jeg er virkelig happyface idag!
  Hvem skulle trodd et kjøleskap kunne bringe så mye glede?
  For meg bringer egentlig alt som er nytt glede, så ikke så vanskelig!
  Hvertfall, her er det awesome kjøleskapet mitt! :D


  :))

  Det er bestilt hos Rikall Norge AS (link)


 • HVORDAN LÅSER MAN OPP SPERRET HOTMAILKONTO?  Noen som kan hjelpe meg med å låse opp hotmailkonten min?
  Fikk beskjed når jeg prøvde å logge på om at den var låst pga av at noen kanskje hadde brukt den til å sende søppelmail fra, og nå skjønner jeg ikke hvordan jeg skal låse den opp igjen, trenger hjelp!

 • FOTO - INTERNATROMMET MITT  Jeg skrev at jeg skulle legge ut bilder av det nye rommet mitt på internatet, litt seint men her kommer det ! :)


  Skrivebord, stol og hylle


  Seng, nattbord og klesskap
  Vask, hylle og noen knagger

  Idag hadde vi første skikkelig trening, begynte med morgentrening med Magnus, alle jentene sammen!
  Gikk overraskenes bra, var en del balltouch og teknikk. Jeg er så heldig at jeg har fri de to første timene etter trening på tirsdag, så nå har jeg slappe av, vasket litt klær og skal snart på skolen for å spise lunsj! :)

  Hva syns du om rommet?


 • BACK WHERE I BELONG  nesten hvertfall!
  Nå er det endelig klart for skolestart som også betyr trening i mitt tilfelle! Siden jeg har vært syk store deler av sommerferien så har det blitt lite trening på meg i det siste, så starter lett med en styrkeøkt imorgen med Vivian før det begynner på alvor på mandag!
  Tenkte å legge ut bilde av nye rommet mitt, men gjør det imorgen siden det ikke er helt ryddig enda :)
  Endelig litt større og finere rom, så har brukt mesteparten av dagen på å rydde på plass ting og gjøre det koselig, neste helg blir det Stavanger tur for å kjøpe litt ting til rommet! :)

  blogges

 • KLAR FOR AVREISE  Imorgen reiser jeg endelig tilbake til toppvolley, og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig!
  treffe kjekke folk igjen og få litt rutine i hverdagen :)
  Idag har jeg vært hos legen, hentet nytt bevis for rett til øvelseskjøring siden jeg har klart å miste mitt, sett litt på ting jeg ønsker meg til bursdagen og pakket resten! Faktisk litt overrasket over hvor lite jeg har med meg ned i forhold til hva jeg hadde med hjem før sommeren! :)
  Vi kjører ned imorgen tidlig, jeg skal til og med få kjøre, wish me luck!

  Igår tok jeg en liten shoppingtur og kjøpte litt klær til før jeg drar tilbake til Sand hvor det ikke finnes mer enn en klesbutikk!

  Svart og hvit strikkegenser bikbok 249 kr svart genser med åpen rygg bikbok 249 kr tubebh  bikbok 89 kr shorts gina tricot 249 kr :)

  blogges

 • JEG VAR PÅ KONSERT MED RIHANNA!  Igår kveld etter en travel dag var det klart for Rihannas ekstrakonsert på Koengen, hvor jeg hadde billett til!
  Etter en middag på Escalon med kjekke folk, satte vi veien til Koengen. Første oppvarmingsartist var Tinie Tempah og den andre var Santigold. 45 minutter seinere enn planlagt kom endelig Rihanna på scenen, og ca 20000 fans ble veldig glade!
  Ettersom vi sto i 6 timer i strekk hadde jeg ganske vondt i bein og knær etterpå, og veldig sulten! Når vi endelig kom oss hjem igjen fra byn, en tur som tok 45 minutter spiste jeg en velfortjent kvelds, noe som også var det siste måltidet mitt siden jeg ikke får spise 8 timer før jeg skal til legen!


  kjekt!


  

 • WELCOME TO PARADISE  Siden jeg ikke har så mye å gjøre på de siste dagene før jeg sitter kursen mot Sand og tvn igjen, så fikk jeg med meg Malene en tur på ikea og kjøpt noen ting til rommet på tvn! Turen som ikke skulle vare så lenge, ble visst enda en tur på Åsane Senter, deretter Super-G også en tur ut på Øyrane Torg. Med oss hjem hadde vi bringebær og vaniljesaus, så da vi kom hjem satt vi oss på altanene hos Malene og nøt kveldssolen og en god dessert! :)

  nam


  varmt!


  Gjør et forsøk på å pakke ... :)

  Nå skal jeg gjøre et forsøk på å rydde rommet og pakke, for det er faktisk bare 2 dager igjen før jeg reiser! :D
  Hva har du gjort idag?

   

 • HEIA BROR PÅ EUROSPORT!  Dagen idag begynte tidlig med besøk av to fine søstre som var kommet hele veien til Salhus for å følge landskampen mellom Norge og Sveits som ble spilt under Universiaden i Kina. Hele familien satt klare foran tv og fulge med på eurosport, men desverre endte kampen med 3-2 tap.


  Neste gang tror jeg at vi må spørre om de kan vise filmen litt seinere, for å stå opp klokken 9 for å se tv er ikke noe jeg pleier å gjøre, og det merkes! 3 trøtte fjes :)

  blogges

 • THE ADVENTURE IS OVER  Da var en ferie bedre enn jeg kunne drømme om over og jeg begynner å tenke på skole og trening igjen!
  På de ukene vi har fri fra skolen, har jeg klar å jobbe i 2 uker, tilbringt en artig og våt uke i Stavanger med mange kjekke folk, tatt en tur over dammen og brukt altfor masse penger, hatt det gøy i Florida, dratt tilbake til New York for å bruke enda litt penger, dratt hjem for å være hjemme en dag, og den ene dagen ble brukt til jobbing, vasking av klær og pakking igjen! etter det dro jeg til Tønsberg til min søte beachpartner og planen var å spille begge NM'ene, desverre ble jeg syk og fikk beskjed om å ikke trene av legen, så da ble det bare et NM og på oss, og helgen etter tok jeg turen til Oslo for å si farvel til Astrid og Julie som drar på Folkehøyskole også dro jeg rett til Kristiansand for å tilbringe enda en uke med kjekke folk og litt mindre regn enn Stavanger! :)

  Nå er jeg hjemme til lørdag, på fredag venter legebesøk for å sjekke om jeg har fått cøliaki, og resten av dagene skal nytes hjemme resten av ferien!


  Vært med søte jenter!


  Sett på dansing på åpningshowet i Stavanger!


  Hørt Mo synge! :D


  Ett stykk søt jente!
  You make me smile ! ♥

  Spist middag på Egon med kjekke folk :)  
  Tatt gul taxi altfor mange ganger!


  Tatt bilde med en amerikansk politi!


  Vært oppe i Empire State Buildning! *


  Spist god pizza!


  Vært på starbucks!


  Vært på Time Square og lekt turist!


  Vært på storskjerm på Time Square!

  Jeg satt i den røde trappen, bare fordi alle andre gjorde det!


  Gått maaaange kilometer rundt i New York!


  Tatt turistbuss rundt på hele Manhatten og store deler av Brooklyn!

  Kjøpt litt for mange par med nye sko!


  Var enda flere gansker på Time Square!


  Lekt turist på Time Square om kvelden! :)


  Kjøpt altfor mye klær på forever 21! Love it!


  For første gang i mitt liv sett en barnehage på toppen av et hus!


  Sett på stooooort showrom!


  Funnet Voss-vann i USA, suprice at de hadde det der!  
  Jeg har kjøpt sminke til 2000 kr!


  Sett mange firfirsler og iguanaer!


  Spist altfor mange big size desserter!


  Kjørt guidet vannscootertur!


  Tatt veldig mange bilder!


  Sett solnedgang i Key West!


  Snorklet!


  Sett trær/skoger vokse midt på sjøen!


  Bodd i et hus med heis i på Clearwater beach, huset var 4 etasjer!


  Hatt eget basseng


  Kjøpt mye amerikansk mat


  Løpt til bilen for å ikke bli våt når uværet kom


  Sett rare fugler


  Kjøpt flyemadrass som fungerte dårlig ..


  Jogget i pøsregn, eneste gansken det var mulighet til å jogge pga av varmen


  Fått så mye gratid påfyll av drikke i badeland


  Tatt mange sklier


  Vært i Disney Blizzard Beach Water Park


  Sett solen gå ned i havet i Florida
  Syklet i Central Park


  Disset i Central Park


  Kjøpt suvenirer


  Kjøpt ipad! :DD


  Sett New York oppenfra
  Spist mye pommes frites


  Hengt enda litt mer på Time Square


  Sett frihetsgudinnen


  Vært på Liberty Island


  Tatt familiebilde med New York i bakgrunnen


  Tatt ting i fornøyelsesparken som gjorde at vi ble gjennomvåte


  Siden vi allerede var våt, tok vi tømmerstokken i samme slengen
  Sett Spiderman kjøre motorsykkel


  Spilt på spillerom og vunnet 597 tickets!


  Spist amerikanske pannekaker til frokost


  Tatt bilder av solnedgangen


  Badet i solnedgangen

  Vært på båttur med Elisabeth og faren


  søt


  Jeg har satt opp partytelt for første gang i mitt liv! 5 jenter og 1 gutt, mye stress, men vi fikk det tilslutt opp og det sto hele kvelden uten å falle sammen


  Sett på enda mer sandvolleyball


  Kjøpt såpebobler
  Heiet på Norge!!


  Spilt NM


  Spist altfor mye is!


  Sett 30 jenter i lilla klær gå i Justin Bieber tog i Kristiansand!!

  Dette ble en litt lengre oppsummering enn jeg hadde tenkt til, men heldigvis mest bilder!

  Nå er det nattatid, imorgen skal jeg se brodern spille volleyball på tv, STOLT LILLESØSTER!
  Heia Norge!

  blogges
  
  
  
  

 • KVELDSTUR PÅ SJØEN  Igår var vi ute i båt en tur om kvelden for å hente søsteren til Elisabeth :)

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits