karolinems -

Sunn eggefrokostHei dere!

Endelig fredag, og jeg starter helgen litt tidlig. Jeg jobber ikke idag, men må vaske hele huset og lage mat, vi skal nemlig ha middagsbesøk ikveld. Frokosten idag besto av en dødsgod omelett som jeg lagde igår for første gang. Super lett og lage, og såååå god smak. Min frokost besto av 2 egg, 2 skiver kalkunpålegg i små biter, 5-6 oppkuttete terninger med fetaost og litt spinat. Jeg krydrer med pizzakrydder, salt og pepper. Sammen med frokosten hadde jeg en shot med Forever Aloe Berry Nectar og et glass arti+ (eller husmor speed som det også kalles). Nå er energinivået på topp, og jeg skal snart ta fatt på husarbeid og matlaging. Håper alle får en super fredag ♥

 • let's juice  Hei dere! 

  Igår ble det ingen juiceoppskrifter her ettersom jeg faktisk ikke hadde tid til å lage det. Var hjemme i kanskje tre timer tilsammen i hele går. Dagens juice var ikke så veldig mettende, men sååå god.   1 appelsin - 1/2 sitron - 1 stangselleri - 2 grønne epler - 2 never spinat - 2 gulrøtter - 2 cm ingefær


 • Tapas night with the girls  hei dere! 

  Ble en sen kveld på meg igår, så jeg orket ikke å blogge når jeg kom hjem. Kathrine hadde som sagt invitert på tapaskveld, og det var sååå koselig. Vi hadde altfor mye mat for 5 jenter, og jeg tror alle nesten rullet ut derfra når vi var ferdig. Kathrine og jeg kjørte Marte hjem og dro innom posten for å hente pakke jeg hadde fått fra Forever Living. Perfekt timing at den kom igår, for vi gikk tom for gel igår tidlig. 
  Det første jeg gjorde idag var å åpne pakkene slik at jeg kunne ta et glass arti+ til frokost, da fikk jeg så mye energi at jeg liksågodt tok all oppvasken samtidig. Nå skal jeg ha min lille daglige dose med yoga, før jeg tenkte å lage en juice til frokost. 


  Ikveld stenger jeg på Kitch'n, så fram til jeg begynner på jobb skal jeg bare være hjemme og jobbe litt med Forever. Været er ikke noe særlig å skryte av, så det blir ikke noe soling idag. 
 • The boy next door  Hei dere! 

  Igår etter jobb dro jeg til Ida for å henge litt med henne. Vi bestemte oss for å se filmen "the boy next door", noe jeg angret veldig på etterpå. Filmen var ganske bra, men også veldig ekkel på slutten, noe som ikke er så kjekt for en som blir så fort livredd som jeg gjør. Ikke bare det, men jeg kom også hjem til helt mørkt hus.   Nå ska jeg spise litt frokost og komme meg i dusjen. Drar en liten tur til mormor, og ikveld skal vi ha tapaskveld hos Kathrine sammen med noen venner fra barneskolen, gleder meg til å se alle igjen ♥

 • Tunfisksalat  Hei dere! 

  Her kommer et lite lunsjtips, perfekt å ta med i matboks, eller nyte hjemme. Tunfisk er sunt, relativt billig og godt, det holder seg også lenge, så man trenger ikke å dra på butikken hele tiden for å kjøpe mer. 


  1/2 boks tunfisk i vann - 1 bløtkokt egg - litt spinat - majones - druer 

  Enkelt, sunt og godt. Jeg hadde ikke druer i denne gangen ettersom vi ikke hadde det, men det er utrolig godt å ha det oppi. Det tok meg ca 10 min å lage, og det er perfekt å ha med seg også.

 • Avokado proteinshake i solen  Hei dere! 

  Her kommer dagens juice, selv om det ble mer smoothie aktig med banan og avokado.   2 epler - 1/2 sitron - 1 cm ingefær - 1/2 banen (gjerne frossen) - 1 avokado 
  Eplene, sitronen og ingefæren lagde jeg juice av, også blandet jeg det sammen med banan og avokado i blenderen. 

  Juicen ble drukket ute i solen sammen med ShapeUp magasiner. Siden vi abonnerer på dem får vi de i posten hver måned, så nå leser jeg gjennom alle for å leite etter gode oppskrifter :) 

 • I got yoga on my mind  Hei dere! 

  Helt siden jeg begynte å følge Rachel Brathen på instagram har jeg hatt yogadilla, og jeg har satt meg som mål nå å ta yogainstruktørkurs en gang i fremtiden. 

  Ikke bare ser yoga utrolig kult ut, men man blir jo så myk. Noe jeg virkelig trenger, når så vidt ned til tærne når jeg er varm nå.    

 • Ommøblering  hei dere!

  Håper alle har hatt en fin start på uken? For en stund siden skrev jeg at jeg hadde ommøblert og fikset litt på rommet, og igår ble jeg endelig helt ferdig. Jeg elsker når ting er enkelt, og jeg liker å holde meg til nøytrale farger. Rommet mitt består for det meste av grått, hvitt og svart, akkurat sånn jeg liker det. 
  Tankten på at jeg egentlig skulle våknet opp i Mattapoisett gjør meg litt trist, men jeg får bare nyte de ekstra ukene hjemme. 

 • Morning yoga and today's green juice  Hei dere! 

  Har dere hatt en fin mandagsmorgen så langt? Jeg startet dagen med en grønn juice og litt rolige yogaøvelser og tøying på rommet. Jeg får egentlig ikke lov til å trene enda, men fant ut at litt tøying ikke kunne være så farlig. 


  2 grønne epler ?  1 stilk stangselleri ? 2 never spinat ? 1 cm ingefær ? 1/2 avokado 1 dl biola naturell

  Jeg laget juice av eplene, stangsellerien, spinaten og ingefæret. Deretter mikset jeg det sammen med en halv avokado og biolaen i en blender. Om man ikke har juicemaskin kan man lage alt i en blender som en smoothie. Da anbefaler jeg å rive ingefæren først, slik at det ikke blir så store biter i smootihien, det smaker ikke så godt nemlig. 


 • En grønn om dagen er godt for magen  Hei dere! 

  Dagens andre juice er nå godt på vei ned i magen min. Jeg kjenner det har vært deilig med en liten pause fra brød, pasta osv idag, og at kroppen virkelig trengte det. Jeg kom på en ting isted når jeg sto å lagde den andre juicen min idag. Jeg elsker nypresset juice, og med mange oppskriftsbøker med juice i så tror jeg nesten at jeg klarer å lage en hver dag hele året. Jeg tenkte derfor å ha "en grønn om dagen er godt for magen", og det betyr at jeg skal (prøve hvertfall) å legge ut en juiceoppskrift hver dag. Jeg er sikkert ikke den eneste som av og til sliter å få spist nok grønnsaker og frukt i løpet av en dag, så hva er vel mer perfekt enn å drikke det. Er dette noe som hørtes interessant ut?


  Kveldens juice med ble gul enn grønn, men det hørtes mye bedre ut med grønn, hehe. For at dette skal fungerer må jeg selvfølgelig kjøpe meg en juicer når jeg kommer tilbake til USA, og jeg håper virkelig budsjettet strekket så langt. 

 • Pastagrønnsaker og kylling  Hola kjære lesere

  Håper alle har hatt en fin søndag? Jeg har for det meste vært hjemme, men ble med Kathrine en tur for å mate noen hester hun har passet i helgen. Syns alltid det har sett så fint ut å ri, men når jeg sto med 3 store hester rundt meg var jeg litt skremt. 

  Middagen vår idag ble pastagrønnsaker, som er grønnsaker i pastaform, også kylling og sweet chili saus. Kan virkelig anbefaler, og det kommer fra en som egentlig ikke liker grønnsaker så mye. Et tips om man lager det er å la grønnsakene rennes av en stund før man spiser de, våres var fortsatt mye vann i selv etter vi hadde gjort det. Jeg kokte de forresten i 5 min ca og syns de ble perfekte. Litt sprø, men veldig gode.   Til tre personer lagde jeg av 1 1/2 squash, 2 gulrøtter, også hadde vi litt brokkoli og løk stekt på siden. Jeg skal definitivt investere i en slik "pastalager" i USA, for dette var helt genialt. Vi kjøpte vår på Kitch'n her i Norge. 

 • Let's have a green sunday  Hei dere :)

  Etter å ha inntatt litt for mye karbohydrater i løpet av helgen i form av brød, pasta og kaker bestemte jeg meg for å droppe den typiske søndagsfrokosten for en juice istedenfor. Siden dette ikke var helt planlagt så hadde jeg ikke kjøpt inn noe særlig frukt og grønnsaker, og måtte bare finne på noe med det vi hadde i kjøleskapet.
  3 grønne epler ? 1 stilk selleri ? 1/2 squash ? 1/2 sitron 

  Hadde vi hatt litt ingefær hadde jeg nok hatt det oppi også. Middagen idag er pasta av grønnsaker, sammen med kylling og sweet chili saus. Nesten likt det jeg la ut for noen dager siden, men denne gangen uten pasta. Nå tenkte jeg å finne frem treningsmatten og tøye litt ettersom jeg ikke får trene noe i det hele tatt. 
  Håper alle får en fin søndag ♥

 • On my birthday wish list  Hei dere! 

  Nå er det ikke lenge til bursdagen min, eller jeg liker å tro at det ikke er så lenge, og jeg begynner å tenkte på ting jeg ønsker meg, og ikke minst trenger nytt av! Noen gang skulle jeg ønske at jeg var liten igjen og bare kunne ønske meg gøye ting til bursdagen fordi foreldrene mine kjøpte alt det nødvendige, men nå må jeg faktisk ønske meg nødvendige ting. De to tingene som står øverst på listen er iPhone og lommebok. Min kjære iPhone 5 nærmer seg 3 år gammel, og selv om den fungerer helt ok fortsatt er jeg redd for at den snart sier farvel. Lommeboken min som jeg kjøpte på Bianco for 4 år siden har vel egentlig sagt farvel for en stund siden med en glidelås som ikke helt fungerer og veldig slitt stoff, men jeg har allikevel holdt ut med den, men nå er det snart på tide med ny. 


  Se på denne nydelige tingen fra Michael Kors, hadde ikke gjort noe om den ble min snart. 


  iPhone 6 i gull, siden gull er min favorittfarge. 


  Nye uggs i grå. Nå er det to eller tre år siden sist jeg kjøpte nye, og jeg føler det snart er på tide å oppgradere litt. 


  Jeg har lenge hatt lyst på en designerveske, og jeg syns fortsatt denne er så fint. I tillegg er den perfekt med eget rom til mac'en, og i tillegg plass til skolebøker og litt mat og drikke. 

   

 • Healthy protein pancakes  Happy saturday peeps! 

  Hva er vel ikke bedre enn en god lunsj på lørdager? Igår til lunsj lagde jeg sunne proteinpannekaker, og tenkte at denne oppskriften må jeg bare dele med dere. Jeg elsker pannekaker, og i Chicago kunne jeg lage det flere ganger i uken. Når det blir så mye pannekakespising så blir det også mye sukker, men med denne nye oppskriften kan jeg lage de med god samvittighet. 


  ? 100 g havregryn
  ? 50 g valgfritt proteinpulver
  ? 3 eggehviter 
  ? Splenda eller sukrin gold
  ? kanel
  ? 1 ts bakepulver
  ? 3-5 dl vann

  Bland havregryn og litt vann, la det svelle. Blant inn eggehvitene, proteinpulveret og resten av vannet og rør til en klumpfri røre. Tilsett resten og stek på middels varme. Topp med hjemmelaget syltetøy, eller sprøstekt bacon for fleskepannekaker. Jeg lagde havremel av havregrynene fordi jeg syns det er best slik, også hadde jeg et helt egg til oppi i forhold til oppskriften fordi jeg slet med å få de til å henge sammen. Oppskriften ovenfor er til 1 person, men vi doblet den for var to, og da ble det for mye for to. 

 • Familiemiddag  Hola amigos! 

  Jeg skulle jo egentlig satt meg på flyet til Boston på søndag, og vi hadde derfor invitert vår lille familie på middag hos oss ikveld som en avskjedsmiddag. En fordel med å ha liten familie er at det som ofte er lett å samle alle på kort varsel, selv om det ikke gikk denne gangen. Det var to forskjellige pastaretter som sto på menyen; pasta carbonara med hjemmelaget saus, og pasta med mormors tomatsaus. 
  Imorgen er det kampanjeskift hos Kitch'n, og jeg får endelig lov til å jobbe igjen. Håper på en kort dag slik at jeg kan slappe av på kvelden. 

 • Middagstips - blomkålsuppe  Hei dere! 

  En av mine favorittmiddager tror jeg uten tvil er blomkålsuppe, og oppskriften jeg bruker fant jeg på fotballfrue sin blogg, også har jeg endret litt på den. 

  3 blomkålhoder ? 6 dl vann ? 2 buljongterninger av høns ? 5-6 dl fløte ? 1-2 ts muskat ? salt og pepper ?  bacon

  Ta 6 dl vann i en panne, ta oppi buljonterningene og kok opp. Skjær et av blomkålhodene i små biter og kok i 1 min. Mens dette koker skjærer du opp resten av blomkålen, og dette skal kokes etter de små bundtene har kokt i 1 min. Når blomkålen er myk, moses den med en stavmikser, og fløte og krydder tilsettes. Smak gjerne til med muskaten da det fort kan bli for mye. Dette holder til ca 4 personer. 

 • blueberry dream
  1/2 dl frosne blåbær
  1/2 dl naturell yoghurt 
  1/2 banan
  Saft fra 1/4 lime 
  Vann 

 • Webinar  Hei dere! 

  Noe av det beste med å være Forever forhandler er at alt skjer fra der man vil. Ikveld har det vært webinar, som er en opplæring på nettet om produkter osv. Jeg har også et pakketilbud fra Forever nå, om du kjøper en propoliskrem og hand & face soap før 27.juli får du med en lips på kjøpet. Jeg sender over hele landet, så dere trenger ikke å bo i Bergen. Alle vennene mine som har prøvd lips elsker den.   Når jeg får lønningen for juli fra Forever tenkte jeg å sitte de av til å kjøpe meg en ny lommebok fra Michael Kors, er så mye motivasjon i år jobbe når man får så lett betalt. 

   

 • @ Starbucks  Hei dere :)

  Jeg har tydeligvis uflaks med alt for tiden.. Jeg har glemt laderen til kameraet mitt i USA og det selges ikke i butikken lengre for kameraet er så gammelt. Heldigvis har jeg en snill onkel med litt kontakter som ringte Japan Foto for meg, og det viste seg at de har en lader til alt mulig som jeg kunne få komme inn å låne av de. Nå sitter jeg på Starbucks og jobber litt mens jeg venter på at det skal lade ferdig. Jeg tok med meg reservekameraet mitt hit, og når jeg skulle bruke det visste det seg at minnebrikken er ødelagt på det. Håper jeg har et til hjemme, for jeg vil ikke kjøpe nytt. 


  Snille pappaen min kjørte meg inn hit ettersom jeg helst ikke skal bære tungt så mye og holde meg litt i ro, da slapp jeg å gå fra busstoppet med data og alt. På lørdag får jeg endelig jobbe igjen på Kitch'n, og jeg trodde aldri jeg skulle glede meg så mye til det. 

 • favorite accessories


  Jeg har alltid vært en favoritt av gulldetaljer ettersom jeg har en veldig enkel klesstil. Liker best å piffe opp antrekket med ringer, klokker og armbånder, og ovenfor ser dere noen av mine favorittringer. 


 • Ledige stillinger  Kunne du tenkt deg en jobb hvor du kan jobbe fra hvor som helst, når som helst og muligheten til å kunne jobbe akkurat hvor mye du vil? Har du nettopp blitt mamma og trenger noe å gjøre på mens du er hjemme med den lille? 

   

  Ta gjerne kontakt med meg på karro_93s@hotmail.com om du tror dette er noe for deg :) 

  #foreverliving #jobb #frihet #foreverliving

 • hjemme fra sykehuset  Hei dere! 

  Igår kveld fikk jeg etter mange røntgenbilder endelig dra hjem fra sykehuset. Med hjelp fra et dren inn i lungene via brystet ble lungen min normal igjen, og jeg kan nå puste uten store smerter. Marita hentet meg på sykehuset på kvelden og hadde med fine blomster til meg. Ettersom jeg er sykemeldt i 3 dager nå så kan jeg jo ikke gjøre så mye, og hvertfall ikke når jeg ikke får trene eller løfte noe tungt heller. Tenkte meg å kanskje dra en tur på Åsane Senter etterpå bare for å komme meg litt ut fra huset. Reisen min har desverre blitt utsatt til 16.august istedenfor 26.juli. Jeg hadde jo gleder meg sååå mye til å se alle vennene mine igjen snart. 


  Nå skal jeg rydde litt på rommet og sånt, jeg hadde jo allerede så vidt begynt å pakke litt, men det er vel ikke nødvendig lengre. 

 • Maks uflaks?  Hei dere!

  Ligger fortsatt innlagt på Haukeland sykehus og venter på å ta nytt røntgen bilde. Jeg har tydeligvis skikkelig uflaks for tiden, vet ikke om jeg skrev det på bloggen, men var jo på sykehuset i USA også rett før jeg dro hjem. Da hadde jeg fått nyrebekkeninfeksjon og måtte utsette reiser min hjem med noen dager. Nå skjer det samme igjen, bare ikke nyrebekkeninfeksjon på nytt, heldigvis. Jeg skulle egentlig vært tilbake i Boston til 2.august, men det tror jeg ikke kommer til å skje.

  Heldigvis tok jeg med meg masse vareprøver fra foreverliving som jeg har gjort klart til utlevering nå, så jeg har hatt noe å bruke tiden på mens jeg har lagt her.

 • God morgen fra sykehussenga  Hei dere!

  At jeg skulle tilbring hele natten på sykehuset var virkelig ikke planen igår, men slik ble det. Hadde så vondt i brystet når jeg pustet og hostet, så etter en telefonsamtale med legevakten fikk jeg beskjed om å komme inn for å sjekkes. Det visste seg at høyre lunge har punktert og at det derfor var så vondt å puste, hvertfall når jeg bevegde meg mye. I nesten hele natt fikk jeg behandling osv, og endte tilslutt opp med å måtte "operere" inn en tube som skulle fjerne den luftboblen jeg hadde i lungen, så nå har jeg et rør ut fra brystet. Jeg aner ikke når jeg får dra hjem ettersom lungen må være helt fin igjen før de skriver meg ut, og jeg krysser fingrene for at jeg får dra på søndag slik som planlagt.

  Nå skal jeg snart få frokost, og det skal bli godt med mat etter å ha vært våken hele natten.

 • Elise's spesial  Hei dere! 

  Dagens middagstips; pasta med kylling, grønnsaker og sweet chili saus. Jeg kaller denne retten Elise's spesial fordi det er min kjære venninne Elise som har lært meg å lage dette.   Dette er kanskje verdens letteste ting å lage. Kok spagetti, stek kylling og grønnsaker, og ta på sweet chili saus når det er ferdig. Mine favorittgrønnsaker til dette er brokkoli og gulrot, men bare fantasien kan stoppe deg her. Imorgen tenkte jeg å kjøpe meg en sånn ting fra Kitch'n slik at man kan lage spagetti av grønnsaker, også skal jeg droppe vanlig spagetti neste gang og lage spagetti av grønnsaker. 

  Nå har jeg endelig fått mine ny koffert i hus fra foreverliving, så nå kan jeg begynne å pakke litt. Nå er det bare 6 dager til jeg drar, og de neste dagene kommer til å fly avgårde med jobb, familiebesøk og pakking. 

 • Program for trappeløping  Hei dere! 

  Tenkte å komme med et lite tips til trappeløping ettersom det er noe jeg har gjort mye i det siste. Første gang jeg gjorde det sto jeg der uten å ane hva jeg skulle gjøre. Jeg kunne jo bare løpe vanlig opp og ned, men det ble jo litt kjedelig etter å ha gjort det noen ganger. Med litt fantasi og litt googling lagde jeg meg et program. 

  Oppvarming - jeg hater å jogge til oppvarming, så jeg gjør dynamisk tøying som oppvarming. 5-10 minutter med det så er jeg varm nok til å starte. 

  ? Rolig jogging 2x2
  Spring 3x2
  Sprint med høye knespark 3 x 2
  Rolig jogging i store trapper 3 x 2 (om man er på en tribune, visst ikke kan man hoppe over et trappetrinn)
  ett-fots hopp 10 x 3 (her tar jeg 10 på en fot, 10 på andre foten, også går jeg rolig ned)
  Hopp 3 x 1. 

  Det første tallet betyr hvor mange ganger jeg gjør det uten å stoppe, også tar jeg en pause og gjør det igjen om det er flere sett. Der jeg løper er det ca 25-30 trappetrinn tror jeg, så det blir en runde for meg. Når jeg er ferdig med alt går jeg av og til litt rolig i trappene for å roe ned musklene litt og litt, også tøyer jeg. 


  bilde fra weheartit

 • Sunn laksewok  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en fin søndag! Jeg har vært vaskehjelp hos både onkel og mormor idag, med en liten økt i trappene i mellom. Tenkte forresten å komme med et innlegg om hvordan jeg løper i trapper. Første gang jeg gjorde sto jeg nemlig der og stresset med å komme på forskjellige ting å gjøre, for ble jo litt kjedelig å bare løpe opp og ned hele tiden, så med litt av mine egne kunnskaper og med litt hjelp av google satt jeg sammen et program jeg liker å følge.   Alle jeg lager dette til blir helt hektet og spør om oppskriften etterpå, det er såååå godt! Nå skal jeg dusje og ta en liten spa-søndag med hårkur og ansiktsmaske, perfekt søndagskveld etter en lang uke. Nå er det faktisk bare 7 dager til jeg reiser igjen, og jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden ble av?

   

 • healthy muffins in the making  Hei dere og god søndag!

  Ettersom muffinene ble en stor favoritt her i familien bestemte jeg meg for å lage litt flere. Allerede klokken 9 idag var jeg oppe av sengen og gikk ned på kjøkkenet for å begynne å bake. Oppdaget til min store fortvilelse at jeg ikke hadde nok mandelmel, men heldigvis mange poser med mandler. Jeg bestemte meg derfor for å lage hjemmelaget mandelmel, og det ble veldig vellykket.   Tilsammen fikk jeg ca 36 mellomstore muffinser siden jeg doblet oppskriften, så de fleste av de skal fryses til senere! Nå skal jeg en tur til onkel, også var planen å løpe i trapper senere idag, håper alle får en super søndag :) 

 • Ruccola med familien  Hei dere! 

  Idag har det vært vaske- og ryddedag her i huset. Til tross for at rommet mitt som oftest er rotete, så elsker jeg å ha det ryddig rundt meg, og hjelper gjerne til å rydde huset visst jeg får lov å kaste ting. Belønningen for at vi var så flinke idag ble middag ute på Ruccola i Bergen, skikkelig koselig og god resturant rett nedenfor Fløien. Imorgen er det bare en uke til jeg reiser tilbake til USA, og den neste uken skal brukes med venner, rydding av mitt eget som slik at det blir lett å holde orden på hva jeg skal pakke, og jobb hver eneste dag på Kitch'n. Neste uke kommer til å fly avgårde. 

  Nå tenkte jeg å rydde litt mer på rommet(fin lørdagskveld, hehehe), men jeg blir alltid så mye mer effektiv på kvelden av en eller annen merkelig grunn. 
 • On my wishlist from Nike  God ettermiddag dere :) 

  Er vel ikke noe big surprise at jeg er fan av treningsklær, like mye til å trene i som å gå med til vanlig. Når skal det egentlig bli innafor å gå med treningsklær på byn?? Nå er det lenge siden jeg har kjøpt noe nytt fra Nike, og jeg må innrømme at jeg ikke er så veldig imponert over Nike Store i Boston. Heldigvis har jeg snart bursdag, og da er det vel lov å spandere på seg selv en bursdagsgave?   Noe spesielt du likte? 

 • I got money on my mind  Hei dere, og happy friday! 

  Endelig helg (hvertfall for noen), jeg jobber selv sent på Kitch'n idag, så min helg starter ikke før 21.00. Det eneste jeg har gjort denne uken er å jobbe, men nå er det ikke lenge til jeg reiser og jeg trenger virkelig pengene, så det får bare bli sånn. Rett etter jeg hadde trent idag tidlig dro jeg ut for å vaske for firmaet til mamma og pappa, hun som vanligvis gjør det har nemlig ferie nå, men det er bare bra for meg å kunne tjene litt ekstra penger. 

  Planen etter lunsj idag var egentlig å rydde på rommet, jeg reiser jo snart og må allerede i helgen begynne å finne ut hva jeg skal pakke og legge fram ting. "Uheldigvis" ble det sol, så de planene gikk litt i vasken da jeg heller brukte sjansen til å få litt farge på kroppen. 


  Dette er første gang jeg noen gang har lagt ut et nærbilde av meg i bikini på bloggen. Jeg har aldri vært helt fornøyd med kroppen min før jeg tok C9, det er så deilig å tørre dette nå! 

  Imorgen tenkte jeg å bake flere muffins. De forsvart for her, og siden jeg er så snill, så tenkte jeg å bake flere som skal fryses sånn at mamma og pappa har mens jeg er vekke :) 

 • Early bird  God formiddag dere! 

  Idag hadde jeg alarmen på 6.45, Hege spurte meg igår om jeg kunne kjøre henne til byn til klokken 8.00, så da tenkte jeg at jeg kunne få til en treningsøkt også siden jeg først var oppe. Idag var det armer som sto på planen, og dagen økt ble følgende 

  ? Negative pull ups 5 x 4 
  ? Stående roing med bar 8 x 4 
  ? Nedtrekk 8 x 4 
  ? Benkpress 8 x 4 

  Ettersom jeg har en litt ødelagt skulder er det veldig viktig for meg å varme den godt opp, så jeg pleier å gjøre forskjellige strikkøvelser før jeg begynner å trener styrke. I tillegg tar jeg alltid et sett med veldig lette vekter før jeg begynner på settene i hver øvelse.   Nå skal jeg lage lunsj til familien, tenkte kanskje omelett med kjøttdeig og grønnsaker? Masse proteiner og næring :)

 • Let's run these stairs  God ettermiddag! 

  Titter innom før jeg stikker på jobb. Idag har jeg ryddet litt på rommet og trent. Min nye favorittrening nå er å løpe i trapper, og jeg benyttet sjansen idag siden jeg allikevel skulle inn til byen en tur. Det er noen fine trapper med et treningsanlegg rett nedenfor Fløien jeg syns er så bra å løpe i. 
  Ikveld jobber jeg bare 4 timer, og jeg håper timene flyr av gårde.

 • Oppskrift på sunne muffins ala Eirin Kristiansen  Hei dere! 

  Her kommer oppskriften på muffinsene jeg lagde igår. Jeg fant oppskriften på Eirin Kristiansen sin blogg, og ettersom det meste hun legger ut av matoppskrifter blir en favoritt hos meg, så måtte jeg jo prøve meg på disse også. Jeg elsker muffins, spesielt med sjokoladebiter i. DIsse mener jeg kan spises med god samvittighet ettersom de inneholder for det meste sunne ting, og ikke sukker og vanlig mel. I tillegg er de glutenfrie, som passer perfekt for meg. 

  ♣ 6 store egg
  ♣ 2 dl kremfløte 
  ♣ 100 g kokosmel
  ♣ 200 g mandelmel
  ♣ 1/2 dl sukrin gold
  ♣ 200 g smeltet smør
  ♣ 150 g philadelphia kremost naturell

  ♣ 1 ts vaniljepulver
  ♣ 1,5 ts bakepulver
  ♣ søtningsdråper

   

  Smelt smøret i en litt stor panne, mens det smeltes tar man alt det tørre i en bakebolle. Når smøret har smeltet, tilsett kremosten og bland dette godt. Tilsett resten av de andre ingrediensene og bland det godt. Ta deretter alt i bakebollen med det tørre i og bland sammen. Jeg er veldig glad i banan, og hadde derfor en most banan i også, men her kan man velge det man vil ha i av tilbehør. Jeg lagde halvparten med mørk sjokolade (70% økologisk fra helsekosten) og halvparten med blåbær. Jeg kommer nok aldri til å lage vanlige muffins igjen etter jeg har smakt på disse. De skal steket i ovnen på 175 grader. Jeg hadde ganske små former og stekte mine i 25 minutter ca, men om man har store former kan de stekes i 40-45 minutter.  Imorgen skal jeg prøve meg på knekkebrødene til Eirin Kristiansen om jeg har tid, og jeg håper de blir like vellykket som muffinsene :) 

 • C9 - oppsummering  Hei dere!

  Nå som jeg er ferdig tenkte jeg å komme med et lite innlegg om hvordan jeg opplevde C9 og hvordan jeg føler meg etterpå. Det jeg gruet meg mest til var absolutt å ikke spist godteri på 9 dager, jeg klarer meg ganske fint med lite mat, så det tenkte jeg ikke så veldig over. Jeg har alltid trent masse og har som oftest kunne spist det jeg ville uten å ha lagt noe særlig på meg, så godteri spiser jeg mye av. De 3-4 første dagene syns jeg det var helt jævlig og hadde såååå lyst å spise godteri, men jeg tvingte meg selv til å ikke spise noe annet enn det planen sa, og det er jeg sååå glad for nå. Etter dag 5 ble det meste av søtsuget vekke, og jeg kunne fint gå gjennom en butikk uten å måtte unngå godteavdelingen for å ikke ville ha noe. Nå som vi er ferdig har jeg ikke noe søtsug i det hele tatt, og jeg spiste en sunn muffins med mørk sjokolade på idag uten å ville ha mer godteri. Ettersom jeg var ganske tynn fra før av gikk jeg ikke ned så veldig mye, men har gått inn 10 cm tilsammen og ned 3 kilo. Ida, som tok C9 samtidig som meg gikk inn 29 cm. Nå gleder jeg meg til en hverdag med mindre søtsug, sunnere kosthold, mer energi og tilslutt mer muskler. 

  Når det gjelder smaken på gel'en jeg drakk hver dag og proteinpulveret så syns jeg det bare ble bedre og bedre. Siste dagen drakk jeg 120 ml gel uten problemer, og jeg begynte etterhvert å blande sjokoladepulveret med bare vann om jeg var på jobb og klarte å drikke dette helt fint. Det kan gjerne smake litt rart i begynnelsen og det kan være vanskelig å måtte tvinge det i seg, men det blir bedre etter noen dager. 


  Sneak peek på muffinsene jeg lagde. De var godt mottatt i familien og alle likte de, beste av alt er at de kan nytes med god samvittighet. Tenkte å komme med oppskriften på de imorgen om det er ønskelig :) 

  Ta gjerne kontakt på mail karro_93s@hotmail.com for spørsmål om C9 eller andre produkter fra foreverliving :)

 • A stack of pancakes, please.  Hei dere! 

  Nå er jeg jo ferdig på C9, og Ida og jeg hadde bestemt oss for å nyte en god og sunn frokost sammen. Jeg elsker å lage mat, og selv om jeg vanligvis er veldig utålmodig, så er mat noe jeg kan bruke evigheten på å lage så lenge det blir perfekt. Frokosten vår besto av sunne, saftige pannekaker, eggerøre, sprøstekt bacon og vannmelon, også hjemmelaget eple- og appelsinjuice. 


  Jeg hadde også biter av økologisk 70% sjokolade i pannekakene.

   
  Det var ikke så mye mat, men ble faktisk ganske mett. Før jeg begynte på C9 kunne jeg spist mye mer enn dette, og nå ble jeg faktisk mer enn mett på noe så lite, nå gjelder det bare å fortsette å spise små mengder mat.

  Planen er å la maten synke litt, før jeg drar for å løpe trapper igjen, jeg har jo blitt så glad i det. Håper alle får en fin onsdag ♥

 • C9 - dag 9  hei dere! 

  Siste dag med C9 er gjennomført og jeg gleder meg veldig til frokost imorgen. Siden det var siste dagen skulle man bytte ut shaken til lunsj med en lunsj på 300 kalorier, og vi lagde kylling stekt med karrikrydder og wokede grønnsaker. Jeg er vandt med å alltid måtte ha rømme til kylling, men nå spiste vi det uten noe, tror det var både på grunn av et gode karrikrydderet og at jeg ikke har spist rømme eller dressing på noen dager nå. Imorgen er det på tide med siste veiing og måling, og jeg gleder meg til å se om jeg har gått ned noe. Det er ikke det viktigste selvfølgelig, for jeg føler meg mye bedre og har mye mer energi, ikke minst bedre matvaner. 


  Dagens lunsj. Jeg stekte først kyllingen i stekepanne og krydret den, også stekte vi den ferdig i ovnen, da blir den sprø utenpå og myk inni. 

 • C9 - dag 8  Hei dere! 

  Ann siste dag med C9 og jeg gleder meg mer og mer til frokost på onsdag. Nå er jeg blitt veldig vandt med å ikke spise noe annet enn shake før middag, så merket ikke noe spesielt på jobb. Etter jobb dro jeg rett hjem for å spise middag, vi lagde laks, søtpoteter og wokgrønnsaker. Etter middag dro jeg til mormor mens mamma og pappa gikk tur, og etter jeg hadde vært hos mormor gikk jeg opp til Skansemyren for å trene. Egentlig skulle jeg løpe, men fant heller ut at jeg ville løpe i trappene ettersom jeg vet vi kommer til å gjøre mye av det i sesongen. På vei hjem handlet vi inn til lunsj imorgen, for på siste dagen skal man nemlig bytte ut shaken med en 300 kaloriers lunsj for å gå rolig over til mer mat igjen. 


  Dagens frokostshake.   Her er trappene jeg løp i. Likte at det var både trapper og "tribunetrapper", for da kunne jeg løpe opp de vanilje trappene, også ta hoppknebøy ned igjen på de større trappene. Nå skal jeg lage klar lunsjen til imorgen også legge meg.  • Morning sunshines  Hei dere! 

  Jeg la meg ganske tidlig igår, og bestemte meg derfor for å sitte på vekkerklokken tidlig slik at jeg kunne ha god tid på morningen. Lå først en halvtime i sengen og leste Shape Up før jeg sto opp og drakk frokosten min. Jeg åpner på Kitch'n idag, så må snart gå til bussen. Heldigvis siste tidligevakten min denne uken, også sentvakter resten.  Etter jobb idag håper jeg at jeg kan ta en fjelltur, en av favorittingene mine med Norge må absolutt være den fine naturen, så jeg må nyte den så mye som mulig før jeg hopper på flyet tilbake til Boston. 

 • C9 - dag 7  Hei dere, dagens update med C9. 

  Nå er dag 7 over, og det er bare to dager igjen. Siste dagen skal vi spise en liten lunsj også, også går man over til normal kost igjen på dag 10. Jeg syns det bare blir lettere og lettere, og kommer nok ikke til å gå tilbake til å spise så mye drittmat som jeg gjorde før, for energien jeg har fått av dette vil jeg gjerne beholde. I tillegg har alle kvisene mine forsvunnet fra pannen og jeg har fått mye finere hud, noe som er veldig bra syns jeg. Ida og jeg har allerede planlagt frokost sammen på onsdag, og jeg gleder meg til å spise noe annet enn shake til frokost, selv om jeg selfølgelig kommer til å fortsette med det en gang i blant.   Kveldsen min idag ble nypresset eple- og appelsinjuice, se så frisk og godt det ser ut! Jeg har virkelig fått helt dilla på det, jeg må kjøpe meg en juicer i USA. 

 • Sunday inspo  Hola amigas! 

  Nå skulle jeg egentlig vært hos mormor også dratt på trening, men kroppen var ikke helt enig i det. Var veldig slapp og dårlig når jeg våkner idag, så etter å ha inntatt frokosten la jeg meg bare i sengen igjen for å slappe av. Ble en liten nap, og nå føler jeg meg litt bedre. Håper formen blir bedre i løpet av dagen, for jeg hadde nemlig planer om å rydde opp kofferten fra USA (hehe, enda ikke helt ferdig med det, og jeg reiser igjen om to uker) slik at jeg faktisk kan begynne å pakke ting jeg ikke trenger før jeg reiser igjen. 

  Nå som jeg har ryddet så mye på rommet fant jeg en bucketlist jeg skrev før jeg flyttet til USA, og det fikk meg til å innse at jeg egentlig ikke gjør hva jeg vil i livet. Ettersom jeg går på skole akkurat nå er det mange ting som må vente, men også mye på den listen som kan gjøre nå. Derfor har jeg satt som mål ifra nå av om å prøve å gjøre mer gøye ting, og ikke bare tenke på skole. Heldigvis er det noen få jeg allerede har gjort, som å lage bål med bestevenninnen og lage smoores :)
  Alle bildene hentet fra weheartit


  Nå skal jeg se en episode til med Orange is the new Black også tenkte jeg å begynne å rydde etter det, håper jeg er i litt bedre form. 

 • C9 - dag 6  hola ! 

  Dag 6 med C9 er over, og jeg smiler bare med tanken på at det bare er 3 dager igjen. Jeg har ikke noe imot å bare spise 600 kalorier per dag, men savner å spise skikkelig frokost og lunsj. Idag jobbet jeg på Kitchn i 8 timer alene, og lunsjen min ble bare sjokoladepulveret blandet med vann. Trodde det skulle smake helt forferdelig, men det var nesten litt godt. Etter jobb var det middag som ventet på meg hjemme, og det var det første jeg spiste hele dagen som man måtte tygge. Resten av kvelden har vi bare slapt av og sett på Orange is the new Black. 


  Imorgen formiddag drar Tonje tilbake til Haugesund, og jeg tenkte å trene styrke etter jeg har sluppet henne av på bussen. Nå begynner jeg å få mye energi til tross for lite mat, og den skal brukes på noe godt. Det er også bare to uker til jeg reiser igjen imorgen, så jeg tror nesten jeg kan begynne å planlegge pakkingen min igjen. Denne sommeren har gått så utrolig fort, det føltes ut som om det bare er en uke siden jeg lå på sykehuset i Boston og ikke fikk reise hjem. 

 • Early mornings  God lørdag dere

  Nå er jeg straks klar for å komme meg ut døren, jeg jobber nemlig fra 10-18 på Kitchn idag helt alene. Første lørdagen jeg jobber helt alene, men den eneste som bekymrer meg er om jeg klarer å ikke måtte gå på do hele dagen. Frokostshaken min idag blandet jeg med hjemmelaget appelsin- og eplejuice, og jeg syns det begynner å smake bedre og bedre. På jobb idag må jeg blande den med vann for første gang, og jeg gruer meg egentlig allerede til lunsj nå. 


  Imorgen er det bare to uker til jeg reiser tilbake til Boston. Tiden i sommer har flydd av gårde, jeg føler jeg nettopp kom hjem, men jeg gleder meg til å starte nytt semester og ikke minst spille volleyball igjen :) 

 • C9 - dag 5  Hei dere! 

  Idag byttet jeg ut smoothie med proteinpulver med hjemmelaget appelsin- og eplejuice med proteinpulver. Jeg blandet sjokolade og juicen, og syns det smakte helt ok. Nå som vi har begynt å spise middag på 600 kalorier igjen syns jeg nesten at det plutselig blir for mye, og jeg skulle ønske jeg heller kunne dele det opp i middag og kvelds. Imorgen blir en spennede dag for min del ettersom jeg jobber alene i 8 timer på Kitchn. Jeg tror jeg må jukse litt og spise en liten frokost, selvfølgelig så liten at både middagen og frokosten blir under 600 kalorier. 
  Legger med en liten sneak peek på hvordan rommet ser ut, nærmer meg veldig ferdig nå, mangler bare noen knagger som skal henge på veggen og den ene hyllen som vi har flyttet på. 


 • Bedroom ideas  Hola amigos! 

  Nå er det under 1 måned til jeg flytter inn i ny leilighet i Boston med Alex og Janae. Leiligheten vi skal leie er helt nyoppusset og jeg gleder meg skikkelig til å flytte inn. Alle soverommene er kvadratiske, så det blir lett å innrede. Etter å ha ommøblert rommet mitt her hjemme ble jeg litt inspirert til å tenkte på hvordan rommet skal se ut i Boston, og jeg har hvertfall bestemt meg for at alt skal være hvitt ettersom vi har hvite vegger.   falt helt pladdask for dette nydelige sminkebordet, håper også at jeg kan bruke det til pult, så slipper jeg å kjøpe begge deler. Med 1 bad delt på 3 jenter har vi funnet ut at vi må ha all sminken og det på rommenet slik at det ikke blir for mye ting på badet, og da er jo dette perfekt. 


  Jeg har veldig minimalistisk stil, og digger disse enkle stolene. 

  Nå skal jeg fortsette å rydde på mitt eget rom her hjemme, så kanskje dere kan få se bilde av det også snart, nå har jeg endelig fått ut det stygge klesskapet mitt, så nå begynner jeg å bli fornøyd med slik det ser ut :) 

 • IKeA  Hei dere! 

  Etter middag idag dro Tonje og jeg til IKEA for å titte litt, og jeg klarte jo selvfølgelig å ikke la vær å kjøpe noe. Bestemte oss plutselig for å ommøblere rommet mitt idag, og jeg kjøpte med meg to falske planter og et nytt lys hjem som står fint plassert i vinduet nå. Egentlig skulle vi på kino etterpå, men fant ut at det ikke var verdt å betale 119 kr for å se Magic Mike, så venter heller til den kommer på tv eller kanskej jeg ser den i USA istedenfor.   Når vi kom tilbake fortsatte vi å ommøblere litt, og jeg syns det ble skikkelig koselig. Gleder meg til å vise dere når det er helt ferdig :) 

 • C9 - dag 4  hei dere! 

  Dagens update med C9. Mamma og pappa har 32 års bryllupsdag, så vi ville gjøre litt mer utav middag og gjerne ha dessert. Skulle trodd det kanskje var vanskelig når man bare kan spise 600 kalorier, men vi klarte det. Middagen var hamburgersalat med epletsatziki, en oppskrift jeg fant i en 5:2 diettbok vi har her hjemme. Siden det bare var litt under 400 kalorier lagde vi også en riskremlignende dessert, bestårende av cottage cheese og bringebæryoghurt med ferske jordbær i. 


  Som kvelds lagde jeg meg en juice av to epler og en appelsin, har fått helt dilla på juice og smoothies for tiden tror virkelig jeg må kjøpe meg en blender og juicer når jeg er tilbake i Boston.

 • C9 - dag 3  Hei dere! 

  Dagens update med C9. Idag var det endelig på tide med middag igjen, og jeg kan love dere at det smakte godt. Frokost har vi også lagt til i planen, så jeg drakk en shake før jeg dro på jobb, også en shake på jobb. Jeg blandet kokosmelk med sjokoladepulveret og syns det smakte helt ok. Jeg har også trent idag ettersom jeg har spist mer, og dagens treningsøkt ble en fjelltur også litt styrke på stuegulvet hjemme. Selv om jeg ikke har spist noe etter middagen merker jeg ikke at jeg er noe spesielt sulten, men jeg gleder meg allikevel til middag imorgen. Verste med dette er vel at jeg er så utrolig glad i mat, så nå som jeg blar i bøker med oppskrifter under 600 kalorier så får jeg bare lyst til å lage alt sammen.   Jeg merker også at søtsuger nesten er helt borte, og jeg går ikke lengre å tenker på at jeg vil ha godteri hele tiden. Var til og med på butikken for å handle inn til middag uten å tenkte på godteri i det hele tatt, håper virkelig søtsuger holder seg borte for alltid. 

 • C9 - dag 2  Hei dere, her kommer update fra dag 2 med C9. 

  Dagen idag var matmessig lik dag 1, og jeg spiste mindre fra frilisten idag enn igår. Har egentlig ikke vært noe særlig sulten bortsett fra idag tidlig, og da spiste jeg noen skiver med agurk også gikk det fint. Imorgen kan vi begynne å spise middag igjen på 600 kalorier, så vi skal lage laksewok, og jeg gleder meg skikkelig ettersom det er en av favorittrettene mine. Vi skal også måle og veie oss imorgen på nytt, og jeg gleder meg til å se resultatene til både meg, mamma og pappa. 


  Noe jeg ikke gleder meg til imorgen er at vi skal øke fra 30 ml til 120 ml med gel, og jeg har ikke noe stort problem med å drikke 30 ml, men tror jeg kan slite litt med 120 ml kanskje, heldigvis kan vi blande det inn med hjemmelaget appelsinjuice, så tror jeg må gjøre det til frokosten. 

 • C9 - dag 1  Hei dere! 

  Her kommer update med hvordan første dag med C9 gikk. 

  Utifra hva jeg hadde lest meg opp på så trodde jeg alt skulle smake skikkelig ekkelt, og at jeg skulle være kjempesulten hele dagen. Jeg begynte dagen med å måle meg og sjekke fettprosen osv, før jeg drakk frokosten som besto av 30ml gel og 1 tablett. Jeg spiser ikke alltid store frokoster, så for min del gikk dette helt fint. Kjøpte med meg en kurv med jordbær og et eple på jobb i tilfelle jeg skulle bli veldig sulten, men noen jordbær i løpet av arbeidsdagen holdt den verste sulten vekke. Jeg byttet om lunsj og middag ettersom jeg ikke ville begynne å blande proteinpulver og melk midt i en butikk, så lunsj ble bare 30ml gel. Rett etter jeg kom hjem fra jobb drakk jeg middagen min som er proteinpulver, også gikk jeg tur med mamma i ca 30 minutter. Kvelds på dag 1 og 2 består bare av 30ml gel.   Dag 2 er helt lik som dag 1, og jeg kommer nok til å bytte lunsj med middag imorgen også. Imorgen skal vi planlegge middag for onsdag, og jeg gleder meg faktisk bare med tanken på mat igjen. Mitt største problemer ikke at jeg er så sulten, men det at jeg føler at jeg alltid må knaske på noe, og det skal man ikke på C9. 

 • Oslove  hei dere! 

  På torsdagsmorgen satt jeg meg på flyet til Oslo. Ble hentet av Cato på Oslo S også dro vi rett til Sverige for litt harryhandling, på veien tilbake til Oslo stoppet vi i Sarpsborg og plukket opp Elise. Jeg fikk sett mange venninner her i løpet av helgen, og det var en skikkelig vellykket helg. Igår var jo det 4.juli, eller 4th of July, som er USA sin nasjonaldag, og Tuva hadde invitert på grilling.   Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet hjem. Imorgen starter jeg på C9 sammen med mamma, pappa og Ida og jeg gleder meg skikkelig til en hverdag med mer energi. 

 • Verdensmester i pakking?  Hei dere :) 

  Man skulle kanskje tro at jeg hadde litt peiling når det kom til pakking ettersom jeg har reist så mye, men når det kommer å pakke til få dager er jeg kjempedårlig. Jeg klarer ikke å planlegge hvor mange antrekk jeg trenger, og tar som oftest alltid med altfor lite, eller altfor mye. Imorgen reiser jeg til Oslo for 4 dager, og jeg ser været skal være kjempe fint, men også litt kaldt på kveldene.   Alt jeg har klart å funnet fram hittil er to bukser, to shortser, tre topper og en jakke. Er det nok for 4 dager? hehe 

  Nå tenkte jeg å ta en løpetur på fjellet, været stråler og jeg er lei av å være inne. Kanskje jeg klarer å tenkte bedre når jeg kommer tilbake :) 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits