karolinems -

Chicago is just around the cornerGosh, det som gikk fra å være 90 dager er snart 14 dager! Husker jeg begynte nedtellingen allerede på vei hjem til Norge igjen, og jeg kan ikke tro at jeg snart skal reise igjen. Jeg har hatt en utrolig fin sommer sammen med familien, men gleder meg allikevel litt til å reise igjen. Ikke minst ser jeg fram til å få litt rutine på hverdagen igjen med skole, lekser, trening og ett bra kosthold. Elise og jeg skal begynne igjen på godteloven vår som vi hadde rett før vi dro hjem og jeg gleder meg faktisk til å slutte å spise så mye godteri. I tillegg er Tonje med tilbake igjen, og endelig har jeg både Elise og Tonje i samme by :) 


 • funfunfun  Hei dere! 

   

  Alt har gått i ett siden jeg kom hjem på søndag, så har ikke hatt så mye tid til å sitte på dataen akkurat. På lørdag dro jeg rett til Erika sin kusine for å være med Erika og resten av familien hennes også dro vi ut på byn. Hadde det utrolig koselig og jeg gleder meg til å reise tilbake til Chicago og være mer med henne.   Lånte to bilder av Erika, her er nesten hele familien hennes og meg :) 


   

 • Oslo  Hei dere!

   

  Igår etter jobb dro jeg til Oslo med Hege og Cato, vi er her for å se Vålerenga mot Barcelona ikveld. Når vi kom fram dro vi først i leiligheten til Cato og Hege for å legge fra oss tingene og skifte, også dro vi opp til Nydalen og badet der. Idag har jeg møtt en venninne fra USA som har familie her i Norge, så har vært å spist litt med henne og mange av fettrene og kusinene herfra. Nå er jeg tilbake i leiligheten for å skifte og lade mobilen min, også drar jeg tilbake til sentrum og møter Cato og Hege før vi drar opp til Ullevål, jeg gleder meg!!

   


 • girlsproblem  Hei dere! 

   

  Lang dag på jobb etterfulgt av litt shopping! Jeg reiser til Oslo på fredag rett etter jobb og må pakke idag siden jeg skal til mormor imorgen etter jobb og deretter treffe Aurora. Som vanlig har jeg problemer med å pakke, fordi jeg aldri klarer å bestemme meg for hva jeg skal ha med. Jeg ender alltid opp med å prøve alt jeg har av klær før jeg klarer å bestemme meg. Egentlig vil jeg ligge ute i solen nå, men da hadde jeg bare lagt å tenkt på at jeg måtte pakket istedenfor. Egentlig burde det vært lett å pakke ettersom jeg bare trenger sånn 2 antrekk i tillegg til Barcelonadrakten min, men jeg klarer jo ikke bestemme meg. 


  På søndag når jeg kommer hjem skal jeg gjøre noe veldig kjekt, men jeg må også pakke ting til det, og det gjør meg bare mer stresset! 

 • Marc Jacobs  Hei dere! 

   

  Rett etter jobb idag dro jeg hjem og tok på en bikini og la meg ut i solen. Vanligvis hater jeg å ligge i ro i mer enn 10 minutter, men de 3 siste dagene har jeg vært flink. Jobbet litt ekstra idag, for imorgen drar jeg litt tidligere fra jobb og møter Kathrine og Silje i byn, så drar vi på Nordnes sjøbad og nyter sommeren litt. Det er sjeldent det er sol i Bergen, og nå skal jeg virkelig gjøre alt for å få masse farge. På bussen hjem idag satt jeg å så på bilder av blant annet Marc Jacobs sko og lommebok, og jeg tror det må være min favorittdesigner. Jeg ble overlykkelig da jeg kjøpte meg klokke, og håper jeg kommer til å kjøpe flere Marc Jacobs klokker i framtiden. Jeg vet ikke hvorfor, men det er virkelig de fineste klokkene jeg noen gang har sett. Jeg har også bestemt meg for å kjøpe en Marc Jacobs lommebok når min er ødelagt :) 

  Se så fin! 

 • Stoltzekleiven  Idag begynte jeg dagen med en rask frokost før Cato og jeg dro til byn for å gå opp Stoltzekleiven. Jeg har aldri gått der før og kan si jeg ble litt overrasket over hvor tungt det var. Brukte 29 minutter opp der og var helt død når jeg kom opp. Selv om det var tungt, skal jeg trygt gå der igjen!  • dreaming about hawaii  Selv om solen steiker og jeg sitter inne for å få en pause fra solen, så er det ikke annet enn hvite strender, friske drinker med bassenget, brune kropper og hawaii skjorter som står i hodet mitt. Jeg drømmer om Hawaii mens jeg ligger på terrassen og soler meg, og blir skuffet når jeg oppdaget at jeg egentlig ligger hjemme uten både drinker og ett basseng å kjøle meg ned i. Dette er første sommeren min på lenge jeg ikke har vært i syden, og jeg blir mer og mer misunnelig på de som ligger ut bilder ved bassengkanten eller lignende. Heldigvis er det ikke mer enn 24 dager til jeg reiser tilbake til Chicago hvor det for tiden er 30 grader og sol ca, og jeg planlegger å bruke mange av dagene før skolestart på stranden og bli brun!   Gash, så vakkert! Sitter for tiden å ser på flybilletter til Hawaii fra Chicago i spring break, og det frister veldig å dra dertil en ukes tid! 
 • sommer i bergen  hei dere! 

   

  Endelig har solen vist seg her også etter flere uker med bare regn og 13 grader. Igår når jeg gikk fra jobb ble det plutselig skikkelig varmt, og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde shorts på meg. Dro rett til mormor for å spise middag og vaske litt for henne, før jeg hadde bestemt meg for å dra å trene styrke på sib. Jeg hadde planer om å kjøpe medlemskort der i sommer siden jeg vanligvis trener 2 ganger for dagen i Chicago, men det ble det ikke noe av. Jeg tvingte meg selv til å ta utfall og knebøy selv om jeg hater det mer enn noe annet, og det kjennes godt i beina idag at jeg ikke pleier å ta det så ofte. Våknet tidlig idag og har nettopp spist frokost, nå skal jeg ta på treningstøy og få med mamma på en fjelltur :) 
 • Stay  Så stolt av bestevenninnen min, sjekk ut videoen! :)

 • details  Hei dere! 

   

  Tidlig hjemme fra jobb idag siden jeg var hos naprat klokken 2. Nå skal jeg snart lage litt mat også forhåpentligvis rydde ferdig hele rommet! Igår fikset vi hyllen til meg, jeg hang opp igjen knagger til smykker, satt opp skrivebordet og hang opp en lampe. Nå skal bare klesskapet males også er det nesten helt ferdig! Begynner å få litt styr på ting også, ettersom det meste bare har lagt rundt omkring på rommet fram til igår. 


  Når jeg er ferdig å rydde tenkte jeg å trene litt her hjemme. Vil egentlig på fjelltur, men ikke så kjekt når det regner og er 15 grader ute, velkommen til norsk sommer! 

 • Karlstad  Hei dere! Jeg prøvde å oppdatere på fredag, men internettet hos Slje var så treig at jeg ikke klarte å laste opp noen bilder. På fredag var vi med faren på jobb og hjalp han litt, før vi dro ned for å møte Simon og bade litt. Når Elin var ferdig på jobb møtte vi henne og handlet inn til taco, så tok vi bussen hjem til henne og spise taco og fikset oss for å gå ut. Hadde en utrolig kjekk kveld ute, og det var utrolig deilig å se alle sammen igjen. På lørdag kom Silje sin far å hentet oss tidlig siden vi måtte hjem for å fikse huset da Silje skulle feire studenten sin, og vi brukte dagen på å dekke på bord osv før hele familien kom på besøk og vi spiste taco og hadde nok en koselig kveld. Jeg var så heldig å få kjøre med silje sin tante og onkel tilbake til Gardermoen siden de bor i Oslo, så jeg kom tidligere enn planlagt. Jeg fikk byttet til ett tidligere fly og sitter nå på gaten og venter :)

  Nå gleder jeg meg til å komme hjem, men gleder meg ikke få mye til å stå opp klokken 6 imorgen for å dra på jobb ..

 • 10.17  Hei dere :) nå sitter jeg på lokaltoget til Kongsvinger, også må jeg bytte tog der som går videre til Karlstad. Jeg kom fram til Astrid igår på ettermiddagen, så da grillet vi sammen med noen av venninnenen hennes. Måtte stå tidlig opp idag for å rekke toget som gikk 10.04, så kommer nok til å sovne så fort jeg sitter meg ned på neste tog. Når jeg kommer fram skal jeg treffe Elin og spise lunsj med henne siden Silje ikke er ledig før i 3-4 tiden :)

 • Perlebryllup  Igår feiret vi mamma og pappa din bryllupsdag, tenk at de har vært gift i 30 år nå! Familie, finklær og god mat sto på manyen, og med kokker i familien klager man ikke på maten :) var koselig besøk, og kjekt å se familien igjen.

 • Fin start på dagen  Hei dere! Idag begynte jeg dagen med en smoothie før pappa, Hege og jeg gikk en fjelltur. Vi brukte vel rundt 1,5 time tilsammen og jeg skulle gjerne hatt en sånn start på dagen hver dag. Når jeg kom ned igjen hoppet jeg i dusjen og pakket ferdig, og nå er jeg på vei til mormor hvor jeg skal spise lunsj og vaske litt før jeg tar flybussen og drar til Oslo :)

 • the bling ring  Hei dere

   

  som sagt var jeg på kino med Live Andrea idag for å se the blind ring som nettopp kom ut. Syns egentlig den var litt fjortisfilm, men så er det kanskje ikke en hemmelighet at jeg er litt glad i sånne filmer også, hehe :) 
 • New york!  Hei dere! 

   

  Idag har dagen blitt brukt på litt rydding av kott osv i huset her siden hele familien er hjemme :) Jeg har også brukt litt av dagen på å se på billetter og hotell til New York i slutten av August sammen med Elise og Adam. Vi har fri første mandagen i september, så benytter helgen til å reise på langtur. Nå skal jeg snart dusje og spise lunsj, og seinere idag drar jeg på kino med Live for å se the ring bling, noen som har sett den?

   


  Bilde fra toppen av Empire State buildning fra første gang jeg var i New York med familien sommeren 2011 :) 

 • Whiskey Lullaby  hei dere.

   

  Endelig helg og ferie for min del, i hvertfall i en uke. Var deilig å være ferdig på jobb idag, også dro jeg rett til mormor for å vaske og spise middag :) kvelden skal bli brukt til å lage tapas med mamma og pappa og lese ferdig boken jeg holder på med. Jeg elsker å lese, og det beste jeg vet er bøker jeg ikke klarer å legge fra meg, sånn har jeg det nå og leser hvor som helst jeg kan. 

   

  Legger med min nye favorittsang som jeg har fått helt dilla på igjen, den er så fin! 

 • livet er fint  Hei dere! 

   

  Hatt en fin dag? Det har jeg, bortsett fra lang dag på jobb. Heldigvis er det snart helg, og denne helgen skal brukes til å rydde hele huset sammen med familien nå som alle barna er hjemme. Mamma og pappa har endelig kommet hjem fra USA igjen, som betyr at jeg ikke lengre er alene hjemme og selvfølgelig litt smågaver. Jeg visste forsåvidt hva jeg fikk siden det var noe jeg hadde bedt mamma kjøpe, men kjekt å få allikevel. Jeg har også bestilt meg en tur til Oslo og Sverige idag, eller rettere sagt Karlstad for å besøke Silje. Jeg har ferie fra jobben neste uke og herregud så godt det skal bli. På tirsdag har mamma og pappa 30 års bryllupsdag, tenk at de har vært gift så lenge! Da blir det en liten feiring her hos oss, og det gleder jeg meg til. Etter det reiser jeg til Oslo på onsdagen, sover en natt hos Astrid før jeg tar toget til Karlstad på torsdag formiddagen, begynner å bli proff på å ta toget jeg nå :) 


  Litt påfyll av sminke, som jeg plutselig oppdaget at jeg nesten var tom for etter 2 uker hjemme. 


  Også fikk jeg en singlett fra American Eagle, oppfinnsomme foreldre jeg har når det gjelder gaver, hihi :) 

   

  Nå er jeg sliten så skal straks legge meg, må bare lese litt i papirpiken først, jeg er blitt helt hektet! Har nesten lest ut boken allerede, og jeg begynte på den på tirsdag. 

 • Nike Air Max  Hei dere. 

   

  Ikke noe spesielt som har skjedd idag, jobb som vanlig også kom Ørjan og Marita på middag her etterpå siden jeg hadde masse resten igjen fra tapasen på lørdag. Etterpå kjørte jeg med de opp på senteret for å se om jeg fant noen bøker på biblioteket som jeg kan lese, ettersom jeg leser omtrent en bok ut på sånn 5 dager nå. Etter vi pusset opp stuen pakket vi alle bøkene ned i esker og jeg orker ikke å lete etter de jeg vil ha, derfor låner jeg heller andre på bibloteket. Helt tilfeldig så har alle bøkene jeg har lånt hittil være på engelsk, noe som egentlig bare er bra så jeg ikke glemmer alt, hihi.

   

  Jeg tenkte også å vise mine "nye" sko som jeg kjøpte dagen før jeg reiser hjem fra Chicago. Har funnet ut at beina mine ikke har så godt av å bare gå med converse, toms og vans siden de ikke har så bra såle, så bestemte meg for å kjøpe noen litt fine treningssko. Jeg falt pladask da jeg så disse Nike Air Max skoene, og selv om jeg egentlig ville ha helt hvite eller helt svarte kjøpte jeg disse. 


  Gash, sett noe så fint? Kan love dere at disse kommer til å bli brukt på litt kjøligere sommerdager og masse utover høsten, og kjenner jeg meg rett bruker jeg de nok på vinteren også. Jeg er bare helt forelsket! 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits