karolinems -

SAVE THE WORLD TONIGHTJeg elsker coverlåter! 

 

 • TRENINGSMOTIVASJON
 • INNKJØP  Igår gikk jeg rundt i byn mens jeg ventet på at klokken skulle bli 12 sånn at jeg kunne gå til legen, og selvfølgelig var det masse fint på salg! Egentlig hater jeg salg, for da kjøper jeg ting fordi de er så billig, men så kjøper jeg masse også blir det dyrt. For under 200 kr kjøpte jeg en fin, men enkel topp, solbriller og to armbånd.


  Fra H&M


  Topp fra H&M, denne har de i mange andre farger også, tror jeg må få meg litt flere.


  fra Bikbok :) 

  Nå skal jeg ta på meg treningstøyet, finne fram hoppetauet og forbrenne litt kalorier! 

   

 • FLERE VAKSINER  idag har jeg tatt enda en vaksine og en DDP-test, så det tok nesten hele dagen. Var ikke ferdig med PPD-testen før i halv 2 tiden nesten. Jeg kom der klokken 12, så mens jeg ventet på at det skulle bli min tur satt jeg på Norge sin sandvolleyballkamp på NRK sine nettsider, takk for iPad og mobilnett :) 
 • HJELP TIL HEADER?  Noen veldig flinke som vil lage en header gratis til meg? 
  Si ifra her, så skal jeg sende bilder osv på mail :)

   

 • Å STUDERE I USA  Når man skal studere i USA er det utrolig masse man må gjennom. Jeg har ofte ønsket at noen kom med en "oppskrift" til meg på alt jeg må gjennom, så derfor skal jeg lage en til dere. 

  1. Finn ut hvor du vil gå. Dette er noe man bør begynne å tenkte på allerede i 2.klasse. For meg var valget enkelt, men siden jeg ikke bestemte meg før i vinterferien fikk jeg det veldig travelt med alt som må gjøres. Visst man ikke vet så mye om universiteter der er det veldig lett å søke opp, så finn for eksempel ut om det er en spesiell plass du vil være og søk etter plassen og universiteter i google. 

  2. Sett igang med søknaden. Visst de fleste universitetene er som North Park er dette en lang prosess. De skal vite all slags info, og jeg måtte til og med skrive et essay om meg selv. Dette tok meg veldig lang tid, og jeg måtte få mye hjelp av en lærer på skolen min. Amerikanerne er veldig flinke til å hjelpe om man har spørsmål, så ikke nøl med å sende en mail om det er noe du lurer på. I tillegg må man ha alle karakterene sine så langt på videregående, så sørg for å få tak i disse fra eventuelt andre skoler. Disse kan som oftest fåes av kontaktlærer eller kontordamen på skolen. Når hele søknaden er sendt må man bare vente på svar. 

  3. Når man har kommet inn får man gjerne en skole ID som man kan bruke til å lage en bruker på skolen. Når jeg logget inn på min bruker sto det en liste over masse jeg måtte gjør, blant annet å søke om støtte fra lånekassen, betalte depositum for å få bo der og å gå på universitetet, i tillegg kan man velge fag. Her er det plutselig mange tidsfrister, så for å slippe å stresse med dette er det lurte å begynne tidlig. Husk også å finne ut når skolen begynner og når du får juleferie, slik at man får billigst mulig billetter.

  4. I tillegg til alt man får på mail og på internettsiden dies er det gjerne masse som kommer i posten. Jeg må blant annet fylle ut fire A4 sider med informasjon om familie og min medisinske historie. Her må man kontakte fastlegen og finne ut hvilke og når man har tatt vaksiner. De fleste vaksinene har vi tatt, men sjekk for sikkerthetsskyld om det er noe man mangler, sånn at man får gjort det så fort som mulig. Siden jeg skal spille volleyball har jeg i tillegg fått et annet skjema jeg må fylle ut for å få lov til å trene på skolen, der må jeg skriver under diverse greier der jeg sier ja til at fysioterapauten får lov til å behandle meg om nødvendig osv. Her må jeg også til en lege for å sjekke knær, skuldre osv. 

  5. Å søke om visum bør man sitte i gang med så fort man vet at man har kommet inn egentlig. Her skal de igjen vite alt slags om familie og deg selv, og man må gjennom en søknad på 9 sider. For å fullføre søknaden på nett og få avtale må man få noe som heter SEVIS-nr fra skolen, det kommer gjerne i posten noen uker etter at du har kommet inn på skolen. Når man har fylt inn dette kan man velge en dato og tid for møtet. Jeg anbefaler å møte opp så tidlig som mulig selv om man ikke har avtale før 9. Jeg møtte opp ca halv 8 og var nr.2 i køen, og selv om jeg sto utenfor i over en time var det verdt det. Når man kommer inn er det 3 skranker, og de som jobber der gjør jobben lett for deg. Det er viktig å sjekke at man har med seg alt man trenger, her er en sjekkliste på ambassaden sine sider over alt man må ha med. Pass på at du ikke skal på utenlandsreise rett etter du har vært der siden de må beholde passet ditt noen dager og sende det tilbake i posten. 

  Håper dette hjalp visst du lurte på noe :)  • ONCE YOU GO MAC, YOU NEVER GO BACK  Det ordtaket er virkelig sant! Jeg har hatt Mac siden jeg sluttet på skolen, så ca siden midt i juni. Idag skulle jeg ta på den gamle pc'en min for å overføre diverse bilder og musikk jeg vil ha på macen. Jeg holdt på å klikke allerede før den var kommet på, for det første tok det evigheter før den gikk på, når den først gikk på klikket hele greien og sto stille i 10 min før noe skjedde. Nå ble jeg bare enda gladere i macen min ♥


  min kjære 

  har du mac? 

 • 18 DAGER TIL AVREISE  Sykt at det er under 3 uker til jeg reiser nå! Tenker det er på tide å begynne å pakke, så i helgen skal jeg begynne å rydde hele rommet og legge fram alt jeg vil ha med meg, for deretter å legge tilbake det jeg ikke kommer til å bruke mest der. Blir vanskelig å pakke i 2 bager for noen måneder liksom. Heldigvis får vi det meste av treningstøy som vi må bruke der, så trenger ikke ha med så veldig masse av det. I tillegg kommer mamma og pappa på besøk i september, så da pakker jeg the north face bagen min med alle vinterklærne mine i, så tar de den med bort :) 


  Har svært få bilder fra de siste dagene, siden jeg for det meste jobber. Ligger heller ut et bilde av treningsinspirasjon siden jeg skal trene styrke etterpå. Enjoy! 

   

 • PANNEKAKER, SMOOTHIES OG EN TRENINGSØKT  Idag etter jobb gikk jeg plutselig lyst på pannekaker, så jeg gikk inn på en fin side for folk med matallergier og fant en enkel oppskrift. Må si jeg var svært overrasket over hvor gode de var, i tillegg var de veldig lett å lage. Fant ut at jeg måtte ha noe litt sunt til, så laget også en god smoothie. Ellers idag har jeg vært hos tannlegen for første gang på evigheter, og jeg tror det er første gang jeg har hatt hull i tennene, så nå må jeg tilbake før jeg reiser til Chicago for å fikse det. Etter litt for masse usunn mat fant jeg fram hoppetauet og treningsmatten og tok en slitsom treningøkt hjemme, i følge pulsklokken forbrente jeg ca 450 kalorier, får håpe det gikk opp med pannekakene jeg spiste. Prøver å lære meg å spise sunt før jeg flytter til USA siden det er så utrolig lett å bli feit der, men jeg er som oftest bare flink i 3-4 dager før jeg ikke klarer det lengre. 


  amazing 


  :)

  Siden jeg prøver å spise sunt tenkte jeg å finne fram dette bildet her som viser hvor mange sukkerbiter som er i colaer. Frister egentlig ikke så mye med en cola lengre nå, tenk på det hver gang du vil ha det :) 

   


 • MORGENTRENING  God morgen! Nå skal jeg straks trene litt styrke her hjemme med hoppetau og basisøvelser i ca en time, før jeg vasker hele huset og drar til byn etter det :)

  Ha en fin dag :)

 • NEW IN FROM RHODES  Merker at omtrent alle overskriftene mine begynner å bli på engelsk, men nå tenker jeg bare omtrent på engelsk også, forbereder meg til USA. Endelig har jeg somlet meg til å ta bilde av innkjøpene mine fra Rhodos. Til min store glede hadde de Zara, Mango og Sephora der. Sephoraen var veldig skuffenes iforhold til i USA, men tilslutt klarte jeg å forklare de som jobbet der hva jeg skulle ha. På Zara fant jeg verdens fineste jakke som jeg allerede har visst dere, og i tillegg kjøpte jeg en fin topp siden jeg har så få av de fra før av ... Mango pleier jeg egentlig ikke å handle noe særlig på siden jeg syns de er så dyr i Norge, men siden vi ventet på noen gikk vi en tur innom der, og da jeg fant en fin strikkegenser og en tynn stripete genser på tilbud til ca 17 euro tilsammen kjøpte jeg de. 


  Jakke fra Zara, det hvite inni er en topp bra bikbok, men bildene er fra en annen dag, og orket ikke ta nytt.


  Varm og fin strikkegenser fra Mango.


  Genser fra Mango, ca 55 kr.


  Topp fra Zara.

  Husker ikke nøyaktig prisen på tingene fra Zara siden det var i euro, men tror det ble ca 550 tilsammen for begge to.

  Syns om innkjøpene?

 • EVERYTHINGS GONNA BE ALRIGHT  åå, jeg har fått helt dilla på "Be alright" av Justin Bieber for tiden, kan høre den på repeat en time uten å bli lei. Idag har jeg vært på jobb, heldigvis dro vi litt tidlig hjem siden vi skulle på besøk til en venninne av mamma og mormor. Visst noen lurer, så jobber jeg i firmaet som foreldrene mine driver, derfor kan jeg gå litt tidligere om jeg må noen ganger. Kom akkurat hjem, og jeg er kjempesliten! Ble en tur innom mcdonalds for å kjøpe is også, så nå skal jeg bare se en film og legge meg. Tar virkelig på å være på jobb hele dagen, men jeg klarer å holde ut. Tenkte på alle pengene jeg får sånn at jeg kan kjøpe masse fint når jeg flytter til Chicago om 23 dager!! 

   

 • TRENINGSINSPIRASJON  Etter en god treningsøkt idag kjente jeg virkelig at treningsgleden kom tilbake! Egentlig hadde jeg bare lyst å fortsette å trene og trene hele tiden, så da gikk jeg inn på google og fant litt bilder av treningsinspirasjon :) 
  hva syns du om bildene?

 • EFFEKTIV TRENING MED HOPPETAU  Fant ut idag at det virkelig var på tide med en skikkelig treningsøkt med bare masse mat og snop på Rhodos. Siden jeg dro tidlig hjem fra jobb fikk jeg god tid til trening. Vi har masse manualvekter her hjemme, så jeg gidder ikke betalte for å dra på treningsstudio når jeg kan få en nesten like effektiv økt her hjemme. Jeg skulle leite etter slyngene våres idag, men fant hoppetau istedenfor. Ble litt nysjerrig på om det var noe effektivt, så jeg googlet det og fant ut at det faktisk var mye mer effektivt en jogging. Til slutt endte jeg med en times trening, ca 15 min av de med hoppetau, og resten trente jeg forskjellige armøvelser og mage og rygg. I tillegg til effektivt er hoppetau også gøy, så tror jeg skal begynne å ta det med meg når jeg drar plasser også.


  Nå skal jeg lage meg en god smoothie før jeg begynner på sjokoladekake. Bra jeg liker å trene, for om jeg bare hadde spist så mye usunt som jeg gjør hadde jeg nok fort blitt feit.

  Trener du mye hoppetau?

 • VAKSINER  Igår fant plutselig mamma og jeg ut at jeg trengte å ta noen vaksiner til neste år, så idag tidlig måtte jeg ringe rundt mange plasser for å finne ut hvem som kunne hjelpe meg. Tilslutt fant jeg en plass, så jeg dro dertil med en gang, og etter 2 og en halv time var jeg endelig ferdig med to vaksiner. Imorgen må jeg til byen for å ta PPD test for å sjekke at den er slik den skal, også skal jeg ta to til vaksiner før jeg drar. Jeg har faktisk vondt i skulderen idag, noe jeg ikke pleier å få etter vaksiner, kanskje fordi jeg tok to stykker nesten samme plass.
 • A RAINY DAY  For et drittvær det er ute! idag dro jeg til Loddefjord for å besøke Aurora og kjæresten som nettopp har kjøpt seg fin leilighet her. Jeg trodde jeg hadde mye klær på meg siden jeg hadde bukse, boots, strikkegenser og jakke, men i dette regnværet er det umulig å holde varmen uansett. Etter et koselig besøk tok jeg bussen til Ørjan og Marita, sånn at Cato kunne hente meg der etter han hadde kjørt Ørjan hjem etter brannkampen. Nå gleder jeg meg til middag siden jeg ikke har spist siden frokost! 


  Eneste bilde jeg har fra idag, siden det ikke var så mye å ta bilde av akkurat. Jeg kjøpte alle disse armbåndene på Rhodos. 

  Hva har du gjort idag? 

 • 22.07.2012  22.juli vil aldri bli det samme, hvil i fred alle sammen ♥
 • NEW JACKET FROM ZARA  På tirsdag når vi var i Rhodos By tok vi en tur innom Zara og jeg fant verdens fineste jakke! Jeg har leitet etter en slik, men finner bare sånne som ser så mandige ute. 


  Jeg hadde denne med meg i håndbagasjen og tok den på når vi kom på flyet siden det var så kaldt, under hadde jeg topp fra bikbok og maaaange fine armbånd jeg kjøpte på Rhodos. 


  I love Zara 


  Litt surfer-inspirert armbånd, men jeg elsker de! 

  Tenkte å legge ut alle innkjøpene fra Rhodos imorgen, for det orker jeg ikke nå.

  Har syns du om jakken?

 • RHODOS  Sååå deilig å komme hjem og spise god mat og drikke norsk vann! Har vært en koselig uke på Rhodos, og jeg har endelig fått litt farge på kroppen. Vi brukte for det meste dagene til å sole oss og spise. På tirsdag reiste vi inn til Rhodos By for å se litt der. Nå må jeg pakke opp og få vasket litt klær, samtidig som resten av alt North Park greiene på fikses! Gleder meg til alt er klar med det, er bare 25 dager til vi reiser nå! Jeg gruer og gleder meg, og har egentlig litt lyst å bare pakke og reise med en gang. 


  Første dagen, fortsatt bleik! 


  Vakkert


  Brannkamp på søndagen, viktig å få med seg! 


  Kos på fiskespa


  woaw 


  hvem er brunest?


  iskald cola 


  dagstur til Rhodos By 


  beste ♥

  har du vært på Rhodos? 

 • FINALLY HOME  Endelig hjemme fra Rhodos, merket at en uke der var nok! Var godt over 30 grader hver dag, så deilig å komme hjem til regn og 12 grader. Jeg har ikke tatt over noen bilder eller noe enda siden jeg kom hjem for under 1 time siden, men etter jeg har spist middag så skal jeg ta de over og legge ut her :)

 • TODAY  Idag dro Ingeborg igjen siden hun måtte på jobb imorgen. Selv om jeg skulle ønske hun kunne være litt lengre, så var det egentlig greit sånn at jeg fikk pakket ferdig til Rhodos! Jeg sier at vi reiser imorgen, men egentlig er det bare tidlig på lørsdagsmorgen. Etter å ha sovd lenge idag sto vi opp og spiste en god frokost, også fikset vi oss og dro til byn for å se kino. Vi så What to Expect When You're Expecting, ganske morsom film. Etter filmen gikk vi litt rundt i byn før Ingeborg tok kystbussen hjem igjen, og jeg dro hjem for å pakke ferdig til Rhodos.


  Har du sett den?

 • BESØK AV INGEBORG  Igår fikk jeg besøk av søte Ingeborg som bor på Stord, som jeg ikke har sett på evigheter! var kjempekjekt å se henne igjen, og etter å ha tilbringt en laaaang dag på shopping dro vi hjem for å lage brownie, se film og kose oss litt! Vi leide en film fra Pizzawood, også fant jeg plutselig ut at vi kunne koble harddisken min til TV'en, så da hadde vi plutselig veldig mange filmer å se på. Til slutt satt vi på New Years Eve, men tror begge to sovnet ganske fort etterhvert, så da gikk vi bare å la oss tilslutt. 


  Vi tok fram mange madrasser, dyner og puter og la oss på gulvet.


  jeg kjøpte meg ny strikkegenser fra GinaTricot, gleder meg til kalde kvelder i Chicago med denne på! 


 • DIY - SMYKKESKUFF  Siden jeg har et rom med ganske teite former, så finner jeg nesten aldri møbler som passer inn. Kanskje derfor begge skapene mine og sengen min er innebygd. Siden jeg har så masse smykker og ting som jeg ikke har plass til å samle en plass, fikk jeg pappa til å lage en hylle med skuff til meg som jeg kunne henge opp under der jeg har smykkene mine hengenes. Nå kan jeg endelig ha alle øredobbene og neglelakker sammen med det andre, og jeg fikk litt mer orden på rommet mitt :) 


  Selv om den er hjemmelaget, er jeg veldig imponert over hvor bra den ble, takk pappa :) 


  Smykkehånden min med alle ringene på


  Litt orden i smykkene også, kjøpte 3 knagger på ikea som jeg hengte opp ved siden av hverandre. Jeg har armbånd på en, smykker på en og hårbånd på en :) 

  syns?

 • JORDBÆR OG VANNMELON  Ååå, noe av det beste med sommeren må være jordbær og vannmelon! Det er mye sunnere enn godteri, og utrolig godt å stítte ute i solen og spise på varme sommerdager.

   

 • INSPIRATION
 • SØNDAGSKOS MED FAMILIEN  idag var det duket for familiebesøk, eller var bare nærmeste familie og mormor da, men kan vel kalles familibesøk uansett. Jeg fikk velge mat som vanlig, og ikke overraskenes valgte jeg tapas. Rett før vi skulle spise ble det veldig fint vær ute, og vi satt oss ut for å spise. Værmeldingen hadde helt feil, og etterhvert kom solen fram, og da ble det VARMT! Tror til og med jeg fikk litt farge. Nå prøver jeg å rydde på rommet mitt, men klarer aldri bli ferdig en plass før jeg begynner en annen.. håper også jeg får pakket litt, siden jeg reiser på fredag og er opptatt ganske mye hele uken. 


  nam! 


  Lurer på om jeg skal bli konditor, snickerskake♥


  Slik så himmelen ut tilslutt, null skyer og en varmenes sol. 

  har dere hatt fint vær idag? 

 • LONGBOARD  BEFORE I DIE -  lære å stå på longboard :) 
  Dagdrømmer igjen, og akkurat nå vil jeg helst befinne meg på gatene i California, med shorts, en fin topp og lave conversesko. Fin brunfarge og et londboard under beina :) 

   

  kan du stå på longboard?


 • IKEA, TACO OG FAMILIEKOS  Koselig dag! Endelig en skikkelig helgefrokost med familien idag, blir ikke mye av det når mamma og pappa er vekke. Etter det ryddet jeg litt på rommet før vi dro på ikea. Vi skulle egentlig bare ha noen kleshengere og knagger, men vi fant ut at vi skulle kjøpe bryllupsgave til mamma og pappa siden de har brullypsdag på mandag. Vi kjøpte en stor plante og noen fine lykter som vi kan ha på terrassen, og siden de var på jobb når vi kom hjem fikset Hege og meg alt før de kom hjem. Ikke overraskenes nok gikk de inn og ut fra terrassen sikkert 5 ganger før de oppdaget noe. Vi hadde også kokkelert litt og laget snickerskake, créme brule (noe sånt?) og taco, men dessertene er til imorgen. Etterpå spiste vi koselig middag på terrassen og jordbær til dessert.


  FAMILYLOVE♥

 • COUNTDOWN  Så fort tiden går! Det er snart en måned siden jeg forlot mine fine klassevenner og flyttet hjem igjen, men det føltes som om jeg ikke har sett de på 2-3 måneder. Idag er det nøyaktig en uke til jeg reiser til Rhodos med Kathrine, blir så deilig å reise vekk og få litt sol og varme, og endelig kunne bruke alle de fine sommerklærne jeg desperat kjøper i håp om litt sommer her også. I tillegg nærmer USA seg stort! Når jeg treffer gamle klassevenner og andre igjen her hjemme spør de ofte hva jeg skal, og jeg merker at jeg blir litt nærvøs hver gang jeg sier det. Før var det liksom så lenge til, nå er det bare 39 dager før vi reiser. På den tiden skal jeg treffe mange igjen, en uke til Rhodos, kjøpe meg en egen koffert, ha burdagsbesøk veeeeeeldig på forskudd, siden jeg ikke er hjemme når jeg har bursdag, da får jeg også en mulighet til å se alle jeg ikke får sett så ofte. 


  chicago er vakkert!

  Jeg har også funnet ut at vi har kamper i New York faktisk, om jeg har forstått den planen riktig. Eneste dumme med det var at foreldrene mine egentlig skulle komme på besøk to dager før siden de skal på jobb der, men nå må de kanskje fly til New York og møte oss der istedenfor, noe som gjør at de ikke får vært der på bursdagen min allikevel. 

   

 • LEGO HOUSE  Favorittsang nå 

   

  :) 

 • FRA SKJORTE TIL VEST  jeg er blitt veldig glad i å fikse på klærne mine i det siste, og da jeg så en som gikk med noe som så ut som en gammel skjorte med avklippete armer idag fikk jeg lyst til å prøve det samme. Jeg fant en gammel skjorte fra bikbok jeg bruker veldig lite, og tenkte det ikke gjorde noe om jeg klippet litt i den. Prøvde først å klippe opp tråden der den er sydd, men siden det tok så utrolig lang tid endte jeg med å bare klippe rett utenfor sømmen. Jeg syns den ble ganske kul, nå må jeg bare finne noe å bruke den til :) Glemte å ta bilde av den før, men her er resultatet. Jeg holder også på å fikse på to shortset, så kommer nok bilde av de når jeg blir ferdig, om jeg blir ferdig noen gang. 

  hva syns du?

 • I WANT TO ..  I want to be the girl who makes your bad days better, and the one that makes you say "my life has changed since I met her
 • SOL, VARME, GODE VENNER, SEINE NETTET, GOD MAT, ALKOHOL OG EN SOMMERFLØRT  dreamdreamdream.. Jeg må bli flinkere til å realisere drømmene mine! Ikke det at det er så lett å gjøre om på været akkurat! Heller ikke kan jeg gjøre om at jeg må jobbe masse i sommer for å klare meg neste år, men slik jeg beskrev i overskriven er hvertfall drømmesommeren min. Når jeg ser på filmer som The Last Song og Dear John får jeg skikkelig sommerfølelse, så gleder meg til den sommeren der jeg endelig kan ha skikkelig fri, dra til et varmt land, finne en søt sommerflørt og bare kose meg masse! 

  Nå må jeg legge meg og drømme videre om de fine drømmene mine, imorgen venter the real life! 

  hvordan er din drømmesommer?


   

 • INNKJØP  Jeg prøver som en gal å spare penger, men er virkelig ikke min greie! Heldigvis har jeg vært flink, ryddet i alle klærne mine, og solgt klær for over 1000 kr :) Kom plutselig på at jeg bare har en biniki til rhodosturen som er om 11 dager, så idag fikk jeg med meg Kathrine og Karina på senteret for å kjøpe en til! Fant mange søte, men bestemte meg tilslutt for to bikinitopper og en bikinitruse fra GinaTricot, og grunnen til at jeg kjøpte to topper var fordi begge passet til trusen. Fikk alt dette og et fint armbånd for bare 227, så var ikke så gale priser heller :)


  Gleder meg en smule til å kunne bruke de nå, bare 11 dager!

  hva syns du om bikiniene?

 • PAKKE I POSTEN  På lørdag bestilte jeg pakke i posten fra tricolor.no, en side med masse fine smykker, ringer, ørdebodder osv til veldig billige priser! Siden jeg har fått en kjærlighet for ting som har fjær på seg, bestilte jeg et fint smykke med fjær. Syns det er finere enn de jeg finner i butikker, og i tillegg billigere! Gleder meg til å bruke dette framover :) 


  :)

  har du handlet på tricolor.no før?

 • DREAMS  Mine drømmer er å en dag kunne reise akkurat hvor jeg vil i verden, kjøpe de klærne jeg vil ha, hjelpe fattige og få meg et fint hus, jeg vil lære meg å surfe og stå på longboard, svømme med delfiner og bo på Manhatten! 


  Hva er dine drømmer? 

   

 • TA MEG MED TIL NEW YORK!  Heei! 

  Jeg er drittlei av å våkne opp til regn og dårlig vær nå. Skulle gjerne kunne tatt på meg biniki og gått ut å lagt meg i solen en hel dag! Mens jeg sitter inne å depper på grunn av været ser jeg på bildene til alle som har tatt seg turen til varmere strøk, og blir en smule misunnelig. Nå er det heldigvis bare 13 dager til jeg reiser til Rhodos, wii! :D Skal egentlig innrømme at drømmen min om New York er størst fortsatt, men Rhodos er ganske greit det også :) Planen for når vi har kamper kom forresten ut igår, og visst jeg ikke forstår helt feil har vi faktisk kamper i New York, crazy! 

  har du vært i New York før? 

   

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits