karolinems -

Long days, short nightshei dere! 

Igår dro jeg på jobb litt over åtte, og var ikke hjemme igjen før litt etter ni på kvelden. Rett etter jobb dro jeg til byn for en middagsdate med mormor, tror virkelig ikke det finnes en bedre kjøttdeig- og spagetti enn den hun lager. Etter jeg hadde vært der dro jeg for å trene med Kathrine, også kjørte vi innom butikken på vei hjem. Er virkelig ikke lett å være alene hjemme uten bil, for jeg glemmer alltid om det er noe som må handles, så jeg må alltid få Kathrine til å kjøre meg innom butikken etter trening for sikkerthetsskyld. 


Kveldes dessert, ingenting bedre enn jordbær og fløte med sukker. 

På torsdag reiser jeg til Oslo, så må snart finne ut av hva jeg skal ha med meg. Været er meldt strålende fint, så jeg håper jeg kan få brukt litt sommerklær. 

 

 • It feels like christmas  Hei dere! 

  På fredag bestilte jeg en stor pakke fra foreverliving, og noe av det mest spennende jeg venter på nå er C9. C9 er en kickstartpakke fra forever. C9 er en pakke satt sammen av forskjellig produkter fra forever, og disse produktene hjelper deg med å få mer energi og føle deg bedre. Det varer i 9 dager, og man får med en plan i pakken om hvordan man skal fullføre dette. Jeg gleder meg skikkelig til å gjøre dette, og skal prøve å oppdatere her hver dag så fort jeg har startet.   Ta gjerne kontakt på karro_93s@hotmail.com om du har spørsmål eller vil prøve dette selv. 

 • Dr.Denim  Hei dere! 

  På torsdag var det nattåpent i Bergen sentrum, og Carlings hadde 30% på Dr.Denim buksene sine. De 2-3 siste årene er det nesten bare de buksene jeg har brukt, og alle jeg hadde fra før av var slitt. Jeg kjøpte meg 4 nye bukser ettersom de ikke selger de i USA.
  Jeg har alle mine bukser i modellen plenty, og to svarte og to dongerifargete. Digge er litt høye i livet, og helt inntilsittende nede. 

 • My one day vacation  Hei dere, og god søndag! 

  Det var deilig å legge seg igår uten å måtte ha alarm på, og denne fridagen skal nytes. Denne uken har jeg jobbet alle dager bortsett fra mandag, og neste uke bli en lang uke også. På tirsdag jobber jeg både hos Rikall Norge og på Kitch'n på ettermiddagen, så det blir jobb fra 8-21.00. Jeg hadde håpt på litt sol idag, men ser ikke ut til at det blir mye av det idag. Ettersom soleplanene mine gikk i vasken, tenker jeg å heller rydde gjennom alle klærne og skoene mine og se om det er noe jeg kan selge. 

  På torsdag starter min lille 4 dagersferie jeg har denne sommeren, da hopper jeg nemlig på et fly til Oslo for å henge litt med oslojentene mine. Heldigvis har jeg mange venner i Oslo, så jeg får sett alle samtidig. På torsdag drar jeg og broren min en tur til Sverige for litt harryhandling, og jeg tenker å hamstre litt godteri jeg skal ta med til USA. Noe av det jeg savner mest der er av og til god sjokolade og smågodt. 


  Solnedgang på fredag var magisk. 

  Nå er det snart på tide å få i seg litt mat, også kanskje en liten løpetur på fjellet. 

 • Idag skal jeg gjøre ingenting  Hei dere, og happy friday! 

  Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, og her skal jeg sitte resten av kvelden med White Collar på tv'n og en nylaget juice i glasset. Igår planla jeg egentlig en fjelltur etter jobb idag ettersom jeg trente styrke før jobb, men etter en lang uke med mye trening og mange fjellturer kjenner jeg at kroppen har godt av en liten pause ikveld. Middagen ble en god tacosalat, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke spiser det oftere, det er jo sååå godt. Imorgen jobber jeg på Kitch'n fra 10-18, det er kampanjeskifte, og jeg vet godt at det blir en lang og slitsom dag. Heldigvis liker jeg å jobbe på kitch'n ettersom det alltid er noe å gjøre, og jeg gleder meg faktisk til å jobbe der igjen. 


  Tidligere idag bestilt jeg en C9 fra foreverliving, og jeg gleder meg til en skikkelig kickstart! Føler sommeren er en bra tid til å gjøre det, og jeg har fått med meg familien på det også. Målet mitt er å klare å fortsette å spise sunt når jeg kommer tilbake til USA, blant annet med å lage mye juice, hjemmelagde knekkebrød, og kanskje hjemmelaget mandelmelk en gang i blant. Det jeg absolutt må investere i er visst en blender og juicer når jeg kommer tilbake. 

  Om ikke så lenge kommer Kathrine og Live opp en tur, så da får jeg litt selskap også. Håper alle får en fin helg!  

 • Tiden flyr når man har det gøy  Hei dere! 

  Oppdaget plutselig at det nesten er to måneder siden siste oppdatering, og fant ut at det var på tide å skjerpe seg. Siden siste har veldig mye skjedd, og jeg har egentlig ikke en god grunn til at jeg ikke har blogget, bortsett fra at andre ting har blitt prioritert. Siden sist har jeg hatt final exam, og jeg ble ferdig med første semester i Boston. Kort oppsummert var det en suksess. Mange nye venner, fine opplevelser, og jeg gleder meg allerede til å begynne igjen i høst. Da jeg skulle reise hjem fra Boston bestemt kroppen seg for noe annet. Etter å ha lagt på sofaen i en uke grunnen sykdom kom jeg meg til sykehuset for å sjekke hva det var, symptomene var veldig like blindtarmbetennelse, og jeg så for meg at hele sommeren min var ødelagt. Heldigvis var det bare nyrebekkenbetennelse, og jeg kunne etter noen dager på antibiotika friskmelde meg selv og dra hjem, noen dager forsinket i forhold til planen.
  Endelig klar for avreise.


  Etter to korte dager hjemme i Bergen var det avgårde til Stavanger igjen. Der var det på tide med sommerens høydepunkt for meg; Stavanger Major. Det er en internasjonal sandvolleyballturnering, med noen av verdens beste sandvolleyballspillere. Hver gang det er pleier jeg å jobbe der, og det er alltid like kjekt. 


  Mitt fantastiske team! Til tross for at den yngste er 19 år og den eldste er 59 år så var det aldri et kjedelig øyeblikk, og ingen klager, til tross for at vi jobber fra 8-21 hver dag. 

  Nå er jeg hjemme igjen for resten av ferien, bortsett fra en helgetur til Oslo om en uke. Planen nå er å få sunne matvaner, slik at jeg har det når jeg reiser tilbake til USA. Med det kommer også mye trening, og jeg prøver meg på fjelltur hver dag. 


  Frokosten idag var hjemmelagde knekkebrød og hjemmelaget mandelmelk. Er utrolig hvor mye bedre man føler seg når man spiser så sunn mat til frokost enn kjøpte knekkebrød og lettmelk. 

  Planen for kvelden er middag før jeg drar på volleyballtrening. Er over en måned siden jeg har trent volleyball nå, så dette kan bli spennende. Etter det skal jeg møte Kathrine for å trene styrke. Er kjekt når jeg har fått bestevenninnen min hektet på trening også, nå har jeg endelig en jeg kan trene med her hjemme.

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits