karolinems -

BOWLING, TAPAS OG KOSHei! 

Idag tok vi med oss besøket vårt på bowling, siden ingen orket å gjøre noe annet. Egentlig tenkte vi på curling eller ulriksbanen, men siden begge de tingene var stengt måtte vi finne noe annet. Vi fordelte oss på 3 baner siden vi var så mange, og gjorde slik at hver bane var et lag, vi knuste de andre i første runde, men da vi skulle spille en gang gikk det ikke så bra. Etter det dro vi hjem for å lage god tapas og kose oss resten av kvelden :)


Kosensentrert?


dagens middag, tapas! Og med en kokk i huset skulle alt gjøres skikkelig :)


 

 • SKILLTAPE   

  Siden jeg ikke kan noe som helst om filmredigering og sånt så laget snille Elise en skilltape for meg :) 
   


  Hva syns du?


 • WHAT A PERFECT DAY  Hei! 
  Selv om det regner og er overskyet kan dagen være fin! Vi har besøk av mange fine jenter, og siden brødrene måtte på jobb idag fikk jeg som oppgave å guide de litt rundt i Bergen. Etter en rask styrkeøkt, frokost x 2 og en dusj kom vi oss til byen hvor litt ærender skulle gjøres, blant annet kjøpe gave til Hege, drikke til kvelden og partyhatter til hurtigruten besøk, for å få en guidet rundt av Hege. Etter det dro vi hjem igjen, og på ca 2 timer skulle vi bake to kaker og lage middag, noe som fungerte sånn noenlunde. Kvelden ble koselige, og nå er jeg straks klar til å si god natt. 


  Gruppebilde på hurtigruten, viktig å leke turister med besøet vårt :)


  Søte jenter! 


  Bursdagsbarnet! :)


  JELLYSHOOTS :D 


  Sweet

  hva har du gjort idag? 

   

 • PICTURELOVE  picturetime
  love pictures, love summer 

   

 • FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  FOLLOW ME @KAROLINEMARIE93 :) 

 • OSLOLOVE  Årh, lml! Koselig dag i Oslo, til tross for at det begynte å pøsregne da vi var i byen. Jeg gikk i shorts, men var heldigvis smart nok til å ta på meg hettegenser idag. Etter å ha sovd lenge idag, dro vi ned til byen for å se litt i butikker og sånt, men da det begynte å regne satt vi oss på en cafè istedenfor :) Etter en varm kakao for meg, og en bolle og kaffe til Astrid gikk vi ut i regnet igjen for å komme oss til t-banen og dro hjem igjen siden vi skulle få besøk i 6 tiden. Kjøpte meg også en superfin shorts fra Zara idag, men fy meg siden jeg skal spare penger! 


  :)


  hvordan har din dag vært?

 • ROADTRIP  Nå er jeg fremme i Oslo, etter en fin roadtrip over fjellet med Cato :) Jeg fikk også kjøre litt, og dette var første gang jeg kjørte Hege sin bil, så veldig uvant! Kom fram til Oslo litt før 8, og siden jeg egentlig skulle møte Ane Guro på Oslo S for middag klokken 8 stresset jeg veldig! Løp opp i leiligheten med kofferten, bort på t-banestasjonen for å kjøpe ukeskort, og da jeg endelig kom meg på t-banen viste det seg at mobilen min ikke ville fungere, og jeg ante ikke hvordan jeg skulle få tak i Ane Guro, men heldigvis hadde vi avtalt sånn ca en plass å møtes, så vi fant hverandre tilslutt. Etter en koselig middag på Egon gikk vi på McDonalds for å kjøpe "dessert". Etter litt fram og tilbake på Oslo S for å finne ut hvilke vei jeg skulle osv kom jeg meg endelig på t-banen, og dro rett på besøk til Janne og Øivind siden Cato var der å så fotballkamp. Jeg burde tatt kveld for lenge siden, men kom aldri så langt. Imorgen er det opp klokken halv 7, for å så dra på ambassaden og søke om visum, wish me good luck! 
 • THE GOOD LIFE  Selv om jeg står opp klokken 7 hver dag for å jobbe, klager jeg virkelig ikke over livet nå! Bortsett fra været, så har jeg det ganske fint :) Motivasjon til å holde ut 7-8 timer på jobb hver dag får jeg når jeg går inn på timelisten og ser alle pengene som snart er mine, fungerer alltid. Idag har vært en ekstremt travel dag. Var på jobb til 3 ca, rett hjem for å pakke og spise noe mat veldig fort, på løpetrening, rett til mormor for å dusje og gjøre meg klar på 30 min, bussen til Emilie hvor vi hadde avslutning med laget, også hjem og pakke videre. Imorgen drar Cato og jeg på kjøretur til Oslo, jeg for å søke visum, og Cato for å være teknisk deligert på NEVZA i Asker. Samtidg er jeg heldig siden jeg får møte igjen noen av mine søte classmates, siden de skal på seniorlandslagssamling i Oslo i helgen, super helg! Besøker også Astrid når jeg først er i Oslo, og på lørdag kommer Julie hjem også, happyhappyhappy! Dårlig som jeg er, har jeg ikke tatt noen bilder, så legger heller ut et fiiiiint bilde fra Chicago som jeg har funnet på deviantart :)


  lovelovelove! ♥

  har du hatt det like travelt som meg idag? 

 • TRAVLE DAGER  Føles absolutt ikke ut som sommer nå, termometeret viser 12 grader og det regner mesteparten av dagene. Siden jeg kom hjem på fredag har det vært en dag med litt fint vær, og den tilbringte jeg inne i huset siden jeg holdt på å pakke ut og sånt. På søndag oftest jeg all min dyrebare tid til å sitte ute i regnværet å se Ørjan spille RM i sandvolleyball som de vant, da ble det hvertfall litt mer verdt å sitte der. Etter det ble jeg invitert på middag i den nye leiligheten til Marita og Ørjan, før jeg dro på kino med Live for å se L.O.L. Selv om den bare hadde fått dårlige terningskast syns jeg den var bra, det var jo faktisk fine gutter i den, så da går det fint. I tillegg var den spilt inn i Chicago, noe jeg føler alle filmer og serier jeg ser på for tiden er. Imorgen er det på jobb imorgen, også skal jeg fikse alt jeg trenger til å søke om visum på fredag. 


  Hello hottie! 

  Har du sett L.O.L? 

 • LONG TIME, NO SEE  Siden mandag har jeg gjort mye interessant, hvertfall for min del. På tirsdag var det bare avslapping ettersom jeg var ferdig med eksamen og ikke hadde noe annet å gjøre. På onsdag måtte alle være med på noe i Sandhallen siden Toppvolley skulle skrive ny avtale med Statskraft. Etter det var det duket for avslutning med lærerne og resten av 3.klasse i Sauda, men før vi dro ut der måtte Elise og jeg bort på skolen for å hente min nye Mac som var blitt levert der, istedenfor på internatet. Dette gjorde selvfølgelig at tiden ble brukt mer på den enn til å gjøre oss klare. Siden det var siste kvelden på internatet hadde vi sleepover på Elise sitt rom, og siden det også var bursdagen hennes gjorde jeg slik en bestevenninne gjør, sto opp klokken 8 for å bake brownies, også gikk jeg opp for å vekke henne igjen etter det! Etter det kom den delen jeg har gruet meg mest til, nettopp å pakke ned og vaske heller rommet. Det verste er ikke å gjøre det, men tanker på at vi faktisk aldri skal bo på de rommene lengre. Om kvelden var det klart for middag med 3.klassejentene og noen av trenerne. Taco og gode kaker sto på menyen, og det var godt med noe annet enn internatmaten hele tiden. Når Cato endelig kom for å hente meg, ble det mange tårer når jeg skulle si hadet, jeg løp rundt på internatene for å si hadet til alle, og da jeg sto på fergen og se den kjøre vekk fra Sand for siste gang på en stund merket jeg hvor forferdelig det er å reise. Siden jeg har fått ny mac, har jeg nesten ingen bilder her, men jeg har lagret noen bilder fra instagram, så får gjøre et forsøk på å legge de ut her :) 


  hva har du gjort de siste dagene?

 • I LOVE CHICAGO!  Jeg er ferdig med eksamen, ferdig med 13 års skolegang, jeg flytter hjem om 2 dager, så er det sommer, og jeg flytter snart til Chicago! Sykt.. Når folk spør hva jeg skal til høster holder jeg på å svare at jeg skal gå enda et år på videregående, men nå skal jeg faktisk ikke det. Om nøyaktig 64 dager eller 1543 timer begynner jeg på reisen min til Chicago. Jeg har alltid drømt om å bo i USA, men har aldri vært noe flink til å følge drømmene mine før enn for 2 år siden. Jeg har blitt mye flinkere til å faktisk tørre å utføre det jeg har hatt lyst til, og det er jeg utrolig glad for nå! Jeg håper og tror denne sommeren kommer til å bli fantastisk! Jeg skal jobbe masse, være med venner, dra til Rhodos med beste, dra til Oslo for å dra på intervju på ambassaden og samtidig si hadet til alle vennene mine i Oslo. Jeg skal tilbring masse tid med alle de jeg er glad i, siden jeg tross alt ikke får se de på nesten 4 måneder.  Nå sitter jeg å ser på bilder av Chicago på deviantart, og jeg kjenner jeg bare gleder meg mer og mer for hvert bilde!   har du vært i Chicago før?    

 • AVSLUTTER VIDEREGÅENDE MED 6'ER PÅ EKSAMEN  Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men jeg avslutter videregående veldig fornøyd med 6'er på eksamen! Riktig nok i toppidrett, så var ikke så vanskelig. Begynte med å vise litt øvelser for mottak og angrep i 15 min ca, før jeg hadde et foredrag på 5-10 minutter hvor jeg snakket om basistrening, restitusjon og skader. Etter alle var ferdig med den individuelle delen spilte vi 6 mot 6 på miksnett, også fikk vi karakter ut ifra alt det :) Etter det var jeg superfornøyd, så kledde på meg noe annet enn joggebukse og treningsklær, gikk på butikken med Tonje og kjøpte brus og is :) 

  Cola på glassflaske er best ♥

  Har du hatt eksamen idag?

 • LEILIGHETEN I CHICAGO  Vi har som sagt tidligere vært veldig heldige å fått leilighet på North Park :) Tenkte jeg kunne vise dere bilder av den. Den er ikke så veldig fin, men heldigvis står vi for litt av møblering selv, så Elise og meg skal nok klare å fikse noe litt fint! Disse bildene har jeg hentet fra nettsiden :) 
   

  Inngangspartiet :) heldigvis ligger leilighetene rett ovenfor idrettshallen der vi trener!


  Et av rommene, det er en 5mannsleilighet, og det er to rom med etasjeseng og et rom med en enkeltseng. 


  stuen


  badet 


  Spisestuen 


  Kjøkkenet


  Det finnes tydeligvis et eget rom der man kan ha all maten som ikke trenger å stå i kjøleskapet :) 

  hva syns du om leiligheten? 

 • TAKK FOR GOD KARMA  Idag på frokosten satt Eirin og jeg og diskuterte det å komme opp i toppidrett på muntlig eksamen for oss. Det er jo omtrent en gratis 6'er, så ville veldig gjerne kommet opp i det. Allikevel har jeg gått å forberedt meg på å komme opp i religion eller noe, og kanskje akkurat klare en ståkarakter.. Vi var veldig spente da Øyvind kom klokken 9 for å henge opp eksamenstrekingen, og utrolig nok, så kom jeg opp i toppidrett! Det vil si at vår eksamen er 15 minutter volleyball og 5-10 minutter foredrag om det vi har fått i oppgave :) idag har jeg brukt forberedelsesdelen til å trene volleyball, noe jeg forsåvidt gjør hver dag :) etterpå skal jeg begynne å skrive litt på foredraget og lage powerpoint slik at jeg blir ferdig med det og kan bruke helgen til å øve.

  har du kommet opp til eksamen?

 • GRILLKOS MED KLASSEN  Idag gikk hele klassen på Neset for å grille om kvelden. Vi hadde masse penger som vi hadde tjent på hjemmekamper, og de måtte brukes på noe.. pengene ble brukt til å spandere masse god mat til alle sammen :) Det ble nesten som en avslutning til, og da jentene satt igjen og spilte gitar og sang kjente jeg at jeg virkelig kommer til å savne denne fantastiske gjengen! 


  iMini ♥

  Vakre sand


  Grillmester! 

  hva har du gjort ikveld? 

 • MITT FAVORITTBILDE
  Ett bilde sier mer enn tusen ord ♥ takk for fantastisk år, kjære klasse! 

 • THE HAPPIES HELLO AND THE SADEST GOODBYES  Idag var det som sagt sommeravslutning, og den siste avslutningen for oss i 3.klasse! Kvelden var forventet med masse tårer, men da vi hadde klart oss helt til slutten uten en tåre trodde jeg det verste var over.. en sang gjensto, og bare det Morten sa før han skulle spille, gjorde omtrent at jeg fikk tårer i øynene.. En fantastisk kveld er over, og jeg merker jeg gruer meg utrolig masse til å kjøre herfra om noen dager! Nå skal jeg nyte de siste dagene med denne fine klassen :) 


  You and me, love u! ♥


  Som sagt, en fin klasse ♥

   

 • SOMMERAVSLUTNING  Herregud så fort tiden går!! Jeg husker første dagen min på tvn, som var i 2.klasse. Føltes nesten ut som om det var forrige uke det skjedde, men det har faktisk gått nesten 2 år. På de årene har jeg lært utrolig masse, jeg har opplevd utrolig masse og jeg har fått mange fantastiske venner. Jeg har vært i Polen 2 ganger og USA 1 gang. Jeg har fått så utrolig mange gode venner, blir som å forlate en familie. Jeg har hatt noen av de beste trenerne i Norge, og lært mer enn jeg trodde gikk ann å lære i volleyball. Jeg har reist vanvittig mye med fly, siden jeg er for lat til å ta buss hjem. Nå er det ikke mange dager igjen til jeg drar hjem til Bergen, denne gangen for godt.. Merker jeg blir lei meg bare av å tenke på det. Ikveld er det avslutning, og vi i 3.klasse har som vanlig stelt i stand mye. Alle har funnet finklærne fram, og vi gleder oss! Jeg må ærlig innrømme at jeg vurderer å ikke sminke meg, for jeg vet at det blir mange tårer. 


  Fra avslutning i 2.klasse :)

 • NIGHTPLANE  Jeg har begynt å høre på Lidolido etter at jeg var på konsert med han i kongeparken, og han har faktisk en del fine sanger! Min favoritt nå er nightplane, den er så fin ♥

   

  hører du på Lidolido?

 • TAPAS OG VIN  Idag har jeg vært en tur i byen med Marthe, vi spist lunsj på Sundt, også gikk vi litt rundt om kring og så på alle de fine sommerklærne som har kommet! Jeg gleder meg skikkelig til å kunne gå rundt i kjoler, shorts og fine klær! Etter det dro vi hjem til meg hvor vi hadde handlet inn mat til tapas, og jeg viste mine fantastiaske kokkskills og makket tapas til Marthe og pappa :) 

  På bussen hjem, nydelige Bergen ♥


  Elsker å være hjemme! Tapas og vin til middag ♥

  hva har du gjort idag? 

   

 • UPDATES - DE SISTE DAGENE  Jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste, men tenkte jeg skulle skrive litt om de siste dagene nå :)
  Jeg har hatt to eksamener denne uken, norsk sidemål og hovedmål! Deilig å endelig være ferdig med alle eksamene nå!
  Så de siste dagene har jeg 

  fått fin farge :) 

  Gjort dugnad på internatet


  Flettet inn skjell i håret mitt :) 

  Starter nytt prosjekt med Elise; spise opp all maten jeg har i kjøleskapet før jeg flytter

  Sett The Vow med Elise! ♥ elsker den filmen! 

  Reist til Bergen for helgen, hvor jeg brukte fredagskvelden min med Ida, Anne og Karoline, med god mat og is og brownies til dessert :) 

  Blitt overrasket nok en gang over hvor lyst det faktisk er halv 2 om natten! 

  hva har du gjort de siste dagene? 

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits