karolinems -

Can we just pause for a minute?Tiden går altfor fort! Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne sitte livet på pause, igår graduatet bestevenninnen min fra North Park University, kan ikke tro at det allerede er 3 år siden første gang vi satt oss på flyet dit for første gang, 18 år og veldig spente på hva framtiden hadde for seg for oss. Alt dette føltes ut som om skjedde igår, jeg kan ikke tro at når reiser tilbake til Boston etter sommeren så kan jeg ikke lengre ta en 3 timers flytur for å besøke henne i Chicago. For første gang på lenge skal vi bo så langt vekke fra hverandre over en lengre periode. 
 • It's getting closer and closer  Hei dere! 

  Tiden flyger av gårde og om 24 dager er jeg på norsk jord igjen, what?? 24 dager! Føler jeg kom hit igår, ting skjer altfor fort, jeg har så vidt gjort noe føler jeg. Heldigvis skal jeg tilbake til denne fine byen etter sommeren. Før hjemreise har jeg to final papers, to final presentations og en final exam, så nå jeg tilbake til skolearbeidet. Kan også melde om skyfri himmel og 20 grader i luften, ikke gale å sitte på altanen i dette været og gjøre lekser.   Vi har pyntet terrassen vår med lys og blomster, koselig å sitte der på kvelden sammen med roommatene :)

  I helgen sitter Alex og meg oss i bilen og kjører ned til Mattapoisett. Blir deilig med en helg vekke herfra hvor vi bare kan slappe av :)

 • Opplevelsestur i Boston  hei dere! 

  Idag var planen å sove helt til jeg våknet av meg selv, men det var ikke katten enig i. Allerede klokken 9 var jeg våken, og bestemte meg for å gå en tur i området her jeg bor. Har aldri gjort det før, så tok på meg treningstights og en hettegenser og gikk mot stranden. Hadde egentlig tenkt å snu når jeg kom dit, men bestemte meg for å fortsette å gå og endte opp på noe som heter Dorchester Heights, som var en liten park på toppen av bakken. Kunne se utover store deler av Boston derfra.   Når jeg kom tilbake lagde jeg grønnsakssmoothie av det jeg hadde i kjøleskapet. Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg drar bort til Clark for å jobbe concessions, yoho. 

 • When life smiles  Hei dere! 

  Eksamensperioden nærmer seg veldig, og det merker jeg med 5-6 timer søvn og altfor lange dager (netter?) på skolen. Igår var jeg der helt til 2 på natten for å gjøre lekser, også tilbake klokken 9 idag. Selv om jeg er stresset oppi alt dette skjer det mye bra, jeg fikk fjernet late fee, som gjorde at jeg sparte 110 dollar. Samme dag overtalte vi læreren vår til å gjøre quizen vi hadde idag litt enklere. Igår var jeg på en bok signering på skolen for å få ektra poeng i ene klassen min, han boken handler om var virkelig inspirerende og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å lese boken nå. Senere på kvelden fikk jeg se amerikansk snillhet, og en lacrossespiller i ene klassen min tilbydde seg å hjelpe meg å øve til quizen og hjalp meg med å finne alle svarene, fine mennesker ♥

  Etter en uke med lite søvn var en liten nap det første som sto på listen etter styrketrening idag, og jeg våkner av at Logan og Sarah skulle på "ball". Jeg kjørte de bort på t-banen siden de gikk i kjole og fine sko, også dro jeg innom butikken for å kjøpe iskrem og chips, jeg er klar for en slappe-av-og-leksekveld nå. Logan har bil, og jeg har kjørt den et par ganger til butikken og t-banen. Syns det var utrolig skummelt første gangen, men begynner å gå fint nå. Logan syns tydeligvis at jeg klarer meg bra siden hun lar meg kjøre den :)


  Jeg våknet til en mail om et lite jobbtilbud under en sandvolleyballturnering i Stavanger i sommer. Jeg har vært med som frivillig i mange år, men i år ville jeg ha litt mer ansvar, og det fikk jeg også. Med i dette ansvaret kom også det at jeg får bo på hotell og får litt bedre mat med, så det sier jeg ikke nei takk til. Etter å ha hørt med sjefen på Kitch'n at jeg kunne få fra kunne jeg signere kontrakten og sende tilbake. Nå gleder jeg meg til 10 dager med sol, sommer, latter, bra volleyball og gode venner i Vågen i Stavanger. 


  Bilde fra sandvolleyballturneringen i fjor. 

  Imorgen skal det være hele 17 grader og sol så jeg tenkte å starte dagen med en gåtur før jeg må jobbe concessions i 4 timer. 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits