karolinems -

Fjelltur og husmorHei dere! 

 

Jeg kom hjem seint i natt fra København, så idag sov jeg bare til jeg våknet av meg selv. Hadde ingen planer for tiden, så fikk med meg Live Andrea på fjelltur også støvsugde jeg hele husket når jeg kom hjem, og nå skal jeg prøve å få litt orden i tingene mine. Seinere idag skal jeg på IKEA med pappa for å se på nye møbler til rommet mitt, også håper jeg at vi kan begynne å pusse det opp snart :D 

 

 • 12.18  Litt flere bilderd fra VM kvalifisering i Halmstad :)  De fikk desverre 3.plass og klarte akkurat ikke å komme videre, men det var kjekt å se på hvertfall :) 


 • Det fine liv, del 2

  "Would you like a camel burger, crocodile burger og maybe a kangaroo burger?


 • Det fine liv  Litt bilder fra de siste dagene, det kommer i flere innlegg siden jeg har mange bilder og ikke er ferdig med å redigere alle 

  Norge klar for første kamp mot Hellas, tap 3-2, men egentlig ganske bra når forventet var 3-0.
   

 • I Københavns gader  Noen bilder fra lunsjen i København på torsdag, ble desverre bare tid til å være der en time. Nå er vi framme i Halmstad og Norge spilte første kamp mot Hellas igår, de tapte 3-2.  • Fra Aalborg til København  Nå er vi på vei til København fra Aalborg, endelig er det litt sol på himmelen og ikke bare regn som pøser ned. Desverre er det fortsatt kaldt ute, og det er ikke mer enn 11 grader :(

   

  Jeg er lei av Cola og er glad for å endelig drikke god Fanta igjen, for Fanta i USA smaker ikke godt 

 • God morgen  Hei dere! 

   

  Bare innom å si hei før vi drar fra hotellet i Aalborg, idag skal vi kjøre tilbake til København hvor vi først skal plukke opp mamma, Marita og Geir på flyplassen og deretter kjøre til Malmø for siste stopp før vi reiser til Halmstad imorgen :)   Tok ett bilde fra altanen og redigerte det på to forskjellige måter :) 


 • Foto: bro  Tok dette bildet når vi kjørte over en bro i Danmark idag, det var ganske grått fra før av på grunn av været, men redigerte det helt grått etterpå :)
 • Danmark - Norge  heihei :)

   

  Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Aalborg. Igår var vi hos noen forhandlere i København, før vi kjørte videre til Ringsted og sov på ett hotell der. Etter vi besøkte forhandlere dro vi for å se treningskamp mellom Danmark og Norge som trening før VM kvalik i Halmstad til helgen :) 
 • grillkos og gode venner  Ikveld tok jeg en tur til stranden for å grille med gode venner, det må være noe av det beste med sommeren! 
 • sol, vin, kyllingsalat og familie  For ett fint vær, og for en fantastisk dag. Begynte dagen med en treningsøkt i Lehmkulhallen før jeg dro hjem for å lage middag og dusje før familiebursdagen til Ørjan. Siden det er så fint vær ute bestemte vi oss for å sitte ute og jeg tok på en lett sommerkjole siden det var så varmt. Bortsett fra ekle edderkopper så kommer krypenes på meg så var det en ganske koselig kveld. Etter kakene gikk jeg ned til Live som nettopp var kommet hjem fra folkehøyskolen, også var jeg litt med henne og to andre før jeg gikk hjem igjen siden jeg var så trøtt. Nå har pappa og jeg målt rommet mitt, så nå kan jeg begynne å tegne forskjellige ideer på hvordan jeg vil ha rommet mitt :) 


  Favoritt forrett, asparges og strandaskinke stekt i ovnen :) 


  Ikke verdens fineste bilde, men ikke så lett å se normal ut når man får solen i fjeset :)


  mormor og Marita 


  mamma'n min <3 


  Margenskake med bær og krem på! 


  Wow, gjett om jeg har savnet solnedgangen nå ned bak fjell istedenfor høye bygninger! 

 • Bedroom inspiration  Hei dere! 

   

  Jeg trenger litt hjelp, jeg skal pusse opp rommet mitt i sommer (endelig) og hadde blitt veldig glad i tips fra dere om fine ideer og hvor man kan få kjøpt ting :) Her kommer noen bilder av rom jeg syns er fine, så om dere vet hvordan man får tak i lignenes ting så si gjerne ifra! 


 • Happy birthday, Norway :)  Gratulerer med dagen, Norge :) Håper alle har hatt en fin dag, det har hvertfall jeg. I år hadde jeg en litt annerledes 17.mai enn jeg pleier, jeg og 9 andre var spurt om vi kunne hjelpe NRK til å spille volleyball bakpå en lasteplan som kjørte gjennom toget fordi de skal bruke det i en tv serie. Etterpå gikk vi opp til mormor for å dusje, og siden hele familien først var i byn, hadde vi bestemt oss for å ha 17.mai feiringen der i år. Jeg er fortsatt trøtt på grunn av jet lag, så jeg orker ikke gjøre så mye annet enn å spise og gå litt rundt med Lita i byen etterpå. Når vi kom hjem sovnet jeg, så nå er jeg ikke så trøtt lengre. 


  Nå skal jeg snart prøve å sove igjen, imorgen er det opp litt tidlig for å dra å trene styrke før vi skal ha familiebesøk her hos oss :) 

 • Siste dag i Chicago  Hei dere! 

   

  Endelig hjemme, og det er utrolig deilig. Siden vi ikke reiste før på kvelden fra Chicago dro vi downtown med Megan en siste gang før hjemreise og bare gikk litt rundt og så i butikker og spiste før vi tok t-banen tilbake til skolen også kjørte til flyplassen. 
 • people leave, but the memories never die
 • I'm coming home I'm coming home tell the world that I'm coming home  Wiii, under 24 timer til jeg er ferdig innsjekket og sitter å venter på flyet mitt nå! Denne dagen har vært veldig lite effektiv, men jeg klarer bare ikke gjøre noe nyttig. Jeg har prøvd å pakke baggen min om og om igjen for å ta utav ting, men den blir bare aldri lettere. Jeg ender vel opp med å ta to kofferter tilslutt, for jeg gidder ikke betale 1500 kr for litt overvekt, da betaler jeg heller 750 for en ekstra koffert også slipper jeg ta vekk så mye ting jeg vil ha med hjem. 

   Nå skal jeg pakke litt videre, før vi skal lage kylling og potetmos til middag. Imorgen formiddag kommer Megan her også drar vi downtown en tur, før hun kjører oss til flyplassen om kvelden igjen :)


  Rot, rot og mer rot! 
   

 • Shopping  Heisann

   

  Igår dro Elise og jeg downtown en tur for å shoppe og spise litt. Kjøpt meg to utrolig fine sommerkjoler fra Forever21, en mintgrønn maxikjole og en stroppeløs med mønster på. Håper jeg får bruk for de i sommer, ser ikke sånn ut på været nå :( Etterpå ble det middag på Cheesecake factory, gud så jeg kommer til å savne den restauranten! 
 • graduation  heihei 

   

  Igår var det klart for graduation, og gymsalen var fylt opp med mange stoler og tribunene var ute. Vi bestemte oss for å se på sermonien siden vi kjente mange som graduatet og aldri hadde sett noe sånt før. Jeg fikk sommerfulger i magen av å tenke på at jeg faktisk skal gjøre noe sånt en gang også, og ble skikkelig lei meg inni meg fordi jeg visste at mange av vennene mine treffer jeg nok aldri igjen. Etter ca to timer med litt forskjellige taler og opprop av alle navnene var det ferdig, og alle gikk ut for å snakke med folk. Vi gikk litt rundt og gratulerte de vi kjente før alle jentene i leiligheten gikk på Tre Kronor for å spise frokost.


  Alle jentene i vår leilighet, og som dere ser har Marta på seg graduation kappen sin, heldigvis blir hun i Chicago til neste år også, så får sett henne igjen :) 


  Shelby hadde bursdag også, og var så heldig å få en gratis cinnamon roll på Tre Kronor, noen fordeler med å kjenne kelneren :) 

  Vi tok også nytt roommate bilde, på akkurat samme plassen som vi gjorde før thanksgiving :)

 • Empty room
  Tomt rom, altfor tomt. Akkurat som når vi kom i August. Nå flytter vi snart ut, wii! 

 • DONE, FINITO, let the summer begin!  Endelig, ferdig med finals, sendt inn alt av skole, nå kan sommerferien begynne!! Nå skal vi flytte alt bort til Thomas, så lager vi middag seinere også er det på tide å ha det litt gøy resten av kvelden! 


  Random bilde, men what ever! Nå skal jeg feire

 • Please just let me stay for a few more days  Hei dere.

   

  Ett lite klageinnlegg, men hvorfor er det alltid sånn at når ting blir bra er det slutt på dem? Selv om jeg sier i hvert innlegg at jeg vil hjem, så har jeg det bedre her for tiden enn jeg har hatt på evigheter. Jeg vil ikke lenger vekk herfra, om jeg bare kunne fått familien, vennene og litt norsk mat hertil istedenfor. Jeg har fått så mange nye venner, gjort så mye morsomt og fått mange gode minner. Jeg har spilt beer pong en sønsdag (med vann) med to gutter jeg knapt kjente da, men som i ettertid viste seg å være noen av de gøyeste å være med. Det er minner som dette jeg kommer til å huske resten av livet, de gangene vi dro ut og ikke kom hjem før klokken 5 på natten fordi man har det så kjekt. Nå er det på nytt slutten av ett semester, og på nytt må man si farvel til mange man ikke vil. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så jævlig, men tankte på å vite at mange av disse ikke er her når jeg kommer tilbake etter sommeren suger. Da må man begynne på nytt og finne seg nye venner, og av en eller annen grunn klarer aldri Elise og jeg det før på slutten av semesteret tydeligvis. Jeg vil sitte de 3 siste ukene på repet igjen og bare oppleve det om igjen. 


  Jeg var nettopp borte på Burgh for å si hadet til denne kjekke gutten her som reiser tilbake til Italia imorgen formiddag, heldigvis har han lovet å invitere meg på besøk sammen med familien, så nå kan vi planlegge ny italiatur, mamma og pappa :) 

 • Let her go  Well you only need the light when it's burning low 
  Only miss the sun when it starts to snow 
  Only know you love her when you let her go 
  Only know you've been high when you're feeling low 
  Only hate the road when you're missing home 
  Only know you love her when you let her go 
  And you let her go 

 • Brannbiler på rekke og rad  Hei dere! 

   

  En liten oppdatering fra biblioteket, som faktisk har åpent til klokken 2 inatt. Idag da vi var hos Tuva og skulle til å gå da jeg sto å så ut vinduet fordi jeg hørte brannbiler, plutselig ser jeg at de stopper utenfor bygget og begynner å løpe inn, så etter en litt treig reaksjon fikk vi litt panikk og skyntet oss plutselig ut, mens Tuva løp rundt på rommet og skrek "I need my passport, I need my passport!!" sikkert 10 ganger. Da vi kom ned i resepsjonen ser vi brannfolkene løpe inn på kjøkkenet nede og vi fikk beskjed om å gå utenfor å vente, heldigvis var det bare noen i hagen ved siden av som hadde hatt bål også kom det røyk derfra og inn på kjøkkenet, haha. Etterpå gikk vi bort på biblioteket, men alle hadde så adrenalinkikk at det tok evigheter før vi klarte å roe oss ned og faktisk begynne å jobbe. Nå er klokken snart 2 og jeg skal gå hjem å legge meg om noen minutter når det stenger her, opp igjen snart for å ha første eksamen, wish me good luck! 


  Det såkaldte "bålet" er det lille lyser dere ser midt på bilder, haha.

   

 • eksamenslesing, eksamenslesing og litt mer eksamenslesing  hei dere! 

   

  Innom for å si hei litt før jeg stresser meg tilbake med alt jeg har å gjøre. Rommet mitt blir tommere og tommere for ting heldigvis og det blir færre og færre timer til jeg har eksamener. Jeg har bestemt meg for å prøve å flytte nesten alt ut før jeg har siste eksamen slik at jeg kan konsentrene meg om den og ikke slippe å tenke på alt det andre på fredagsmorgen. Idag skulle jeg dratt på Sears klokken 9 med Tuva for å kjøpe meg en liten koffert jeg kan bruke som håndbaggasje, men jeg forsov meg litt og våknet ikke før klokken 9. Tror kanskje det var god karma, for når vi kom der viste det seg at det ikke åpnet før 10, men da var klokken allerede 09.55. Når vi kom tilbake satt vi oss ut i solen litt for å gjøre makroøkonomi, men med steikenes sol og minst 25 grader ble det ikke så lett, så vi bestemte oss heller for å gå bort på Park North og lage vafler og studere inne. Nå har jeg pause fra studeringen og bestemt meg for å heller rydde rommet litt. To kofferter er allerede pakket og rommet mitt er nesten helt tomt for ting, nå må jeg bare finne en måte å flytte tingene mine bort til Thomas på, for jeg gidder ikke å vandre gjennom hele campus med store kommoder og skittentøyskurver. 


  Tuva fant fort en seng igjen så fort vi kom på Sears, og de var faktisk ganske behagelige å ligge i..


  Flinke Tuva lager mat :) 

   

  Nå må jeg tilbake til ryddingen og snart lekser også, om en stund stikker Elise og jeg bort til Tuva for å lage kveldens middag :) 

 • If i stay  Hei dere! 

   

  Lenge siden siste, hvertfall føltes det sånn. Nå er det finals week, og mens alle andre stresser med eksamene imorgen og på onsdag chiller jeg litt og stresset heller med pakkingen nå. Jeg har to eksamener, en på torsdag og en på fredag, og siden vi må flytte ut på lørdag før klokken 10 så har jeg bestemt meg for å bli ferdig med all stressingen med pakking og flytting nå. Jeg får ha noen ting hos Thomas og noen ting i leiligheten vi skal bo i neste år, men siden noen skal bo der i sommer og den skal males før vi kommer tilbake så kan jeg ikke flytte så mye bort der. Jeg pakket med meg en stappfull ikeapose med klær og 3 esker med litt bøker og ting i bort til Elisabeth idag og fikk sitte det inni klesskapet. Jeg kan ikke tro at jeg skal leie min egen leilighet for første gang i august, føler meg plutselig så voksen!! 

   

  På søndag dro jeg på target med Lita og Tuva etter 5 timers søvn og ingen frokost, og jeg kan love der at turer på target blir morsomme når man er overtrøtte. Target er en svær butikk som har sånn omtrent ALT man skulle ønske, alt fra mat, senger, treningsklær og elektronikk. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe og var bare med for å være sosial, men da jeg oppdagen den fineste bok-avdelingen jeg har sett på lenge kunne jeg ikke la vær å kjøpe, og hvertfall ikke når jeg kan betale 120 kr tilsammen for to bøker. Forresten noen som har hørt om Lauren Conrad bøkene? De hadde både style og beauti der, og gjett om jeg skal kjøpe de når jeg kommer tilbake i August. Jeg satt meg nesten ned på gulvet og begynte å lese de mens jeg ventet på Tuva og Lita siden de brukte så lang tid. 


  Lucy in the sky "It can happen to anyone ..... She was a good girl, living a good life. One night, one party, changed everything. She thought it was fun. She thought she could handle it. She didn't think anything bad could happen. She was wrong. Read her story in her own words, in the diary she left behind." En bok jeg mener alle ungdommer bør lese, fordi den handler om alkohol, festing og dop og viser hvor lett det er å få tak i ting og gjøre ting man angrer på etterpå, denne kommer til å bli lest ferdig på 2 dager. 


  Kjøpte også denne og jeg gleder meg til å begynne å lese den så fort jeg er ferdig med den andre, har virkelig savnet å ligge i sengen om kvelden og lese istedenfor å se episoder med One Tree Hill. 

   

  Nå skal jeg slutte å skrive tull og heller gå å lese før jeg legger meg, håper alle får en fin kveld :) 

 • Adieu - Elise Ervum  hei dere

   

  Som sagt så sang Elise på avslutningen vi hadde på onsdag, og her er videoen av det. Veldig dårlig filmet og mye bråk i bakgrunnen, men det var det beste jeg hadde. 

   

  Enjoy :) 

 • international end-of-the year party  Hei dere! 

   

  På onsdag var alle de internasjonale studentene invitert på grillparty hos en som heter Charles Peterson, som er en Dean her på skolen som jobber mye med de internasjonalet. Vi var heldige med været, så all maten ble servert ute i hagen sammen med litt musikkunderholdning etterpå :) Jeg har også en video av Elise når hun synger, men jeg må laste den opp på nytt på youtube fordi den stopper midt i sangen.


  Jonathan og meg :) 


  Louise og Elin sang også to sanger :) 


  Favoritt italieneren min, som desverre reiser hjem etter dette semesteret :( 


  Etterpå gikk vi til Western i det fine været for å kjøpe frozen yogurt :) 


   

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits