karolinems -

HÅRVIDEOIdag fikk jeg litt inspirasjon fra denne bloggen HER til å gjøre noe gøy med håret mitt! Siden jeg hadde mange skjell fra før av flettet jeg inn de i håret, med litt hjelp av Elise :) 
Vi lagde en video av det, siden Elise elsker å filme og redigere video :) 


ENJOY! 

hva syns du om videoen? :))

 • INSPIRATION  Jeg bobler over av glede for tiden, til og med eksamene trekker ikke på humøret lengre! Eneste jeg er redd for er å stryke på eksamen, for da kan jeg ikke reise til USA, men siden det forhåpentligvis ikke skjer, så gidder jeg ikke tenke på det før jeg må :) Det er faktisk bare to uker til jeg er ferdig med min siste eksamen, og det betyr at det også bare er 2 uker til jeg flytter hjem. Litt blandete følelser for akkurat det, hvertfall siden vi ikke kan si "sees neste år". Tror det kommer til å bli mange tårer blandet med latter og gode minner på avslutningen på tirsdag.   ble du inspirert?

 • CHECKLIST  Jeg nyter solen og varmen som er nå, men samtidig må jeg tenke på alt jeg må fikse til USA :) Jeg fikk endelig sendt søknaden min om å få avtale på ambasaden i Oslo sånn at jeg kan få visum, og det var ikke så veldig lett! Det eneste jeg manglet på søknaden var et protrettbilde, og det var så mange kriterier på det bilde for at det skulle bli godkjent. Etter litt fotografering og redigering med Elise ble det endelig godkjent, så da feiret vi med å se The Vow som faktisk er spilt inn i Chicago, også koste vi oss med smeltet sjokolade, eple og jordbær ♥ Nå kan jeg endelig krysse av søknad om avtale til visum  på listen min, og jeg har en ting mindre å tenke på :) 

  Jeg farget jo håret for noen uker siden, men siden jeg var så misfornøyd med det i begynnelsen ville jeg ikke bli tatt bilde av og hvertfall ikke legge ut bilder her! Nå begynner det å bli litt bedre på grunn av at jeg har vasket det mye og solen har bleiket det litt igjen, så viser dere et bilde fra igår :) Når det blir lengre tenkte jeg å dip dye tuppene lysere :)


  :) 

  hva har du gjort idag? 

   


   

   

 • PAYPHONE
  If happy ever after did exist
  I would still be holding you like this
  All those fairytales are full of it
  One more stupid love song I'll be sick ♥

   

 • FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  @ karolinemarie93

  har du instagram?

 • SUMMER
  That feeling ♥

 • EKSAMENSFORBEREDELSER OG SOLING  Idag dro vi til Sauda halv 8, og allerede da var det faktisk varmt nok til å gå i shorts og t-skjorte. Etter noen timer der dro vi tilbake til Sand for å få en liten pause og jobbe videre her, så nå har jeg lagt ute i solen og lest litt, gikk nettopp inn for å finne litt artikler og sånt på internett! Oppgaven vi fikk handler om senterpartienes rolle i norsk politikk, så om du er veldig flink til sånne ting så er det bare til å skrike det ut her! 
  Etterpå skal Elise og jeg grille til middag, så da blir det  en tur ut igjen i solen :) 


  digg! 

  har du eksamen imorgen?

 • VERDENS STØRSTE BASSENG  Leste nettopp om verdens største basseng på dagbladet sine sider. 
  Bassenget er over 1 km langt og ligger i Chile! Vet hvor jeg skal på ferie i løpet av de neste årene hvertfall.


  Frister det? 

   

 • KOSELIG PÅ STRANDEN  Idag fikk vi "fri" fra samfunnsøkonomitimene for å øve til politikk og menneskerettigheter, så siden det var så fint vær stakk vi på stranden og tok med oss bøkene :) 
  Er kjempevarmt her, og jeg gleder meg virkelig til en uke med masse sol nå!


  Digg ♥


  Ikke vanskelig å se hvem som tar mest sol hvertfall :) 

  har dere fint vær? 


   

 • COUNTDOWNS  Har laget en liste med nedtelling til alt jeg gleder meg til framover! 
  det er

  • sommeravslutning på TVN, som også er den siste dagen jeg kanskje har eksamen på - 23 dager 
  • Rhodos - 54 dager
  • Flytter til Chicago - 87 dager
  • Bursdagen min - 122 dager


   Tenk at jeg skal bo i denne fantastiske byen snart! 
    
    
 • NEW YEARS EVE  åå, min nye favorittfilm! Litt feil årstid å se den på egentlig, men etter at jeg så den på kino rett før nyttår har jeg bare ventet på å få se den igjen. Jeg elsker sånne filmer, og i tillegg spiller Zac Efron en av hovedrollene! 


  Damn ♥

  har du sett filmen?

 • 17.MAI  Gratulerer med dagen alle sammen :) dagen min har vært som de fleste andre 17.mai feiringer har vært. Tonje og jeg gikk ned på kaien for å høre på taler og sanger, men siden det regnet orker vi ikke gå helt fram, så vi hørte egentlig ikke så mye! Jeg hadde tatt på meg russebuksen i håp om at noen småbarn ville spørre etter russekort, siden jeg har sånn ca 500 igjen. Etter det var det opp igjen for å ta på seg bunad og pynte seg litt før vi fikk besøk og spiste grøt. Etter litt mat var det på tide med fun på skoleplassen, og ikke overraskenes nok vant Cato og Hege hversin pokal i skyting med luftgevær. Endelig var det på tide med kaka, og jeg spist så mye at jeg til slutt måtte opp å ta av bunaden! 


  Margenskake dekortert som det norske flagg laget av Tonje og meg :) 

  har du hatt en fin 17.mai?

 • HØSTVÆR I MAI  For et vær vi har for tiden, hvem ville trodd at vi faktisk er i mai? Jeg får så vidt sove om kvelden fordi stormen bråker sånn, og det skal ganske mye til for at jeg ikke får sove. Jeg tok faktisk til og med fram sjøstøvlene mine, noe jeg sjedent gjør. Idag har jeg trasket rundt i pøsregn i vinterjakken min og støvler ♥ have to love mai-vær! Når jeg gikk ut av bussen idag var det nærmest en elv som møtte meg. 

   

 • TO DO  ååh, er så deilig å trene igjen etter masse sykdom og mye å gjøre på skolen. Selv om skulderen min skriker etter en pause nå trener jeg ball, men alt blir gjort med venstre. Har hatt to herlige treninger denne uken, og kjenner jeg begynner å få ballfølelsen igjen. Idag har jeg ganske mye jeg må få gjort siden jeg drar hjem på fredag, jeg må vaske og tørke klær, vaske rommet og få unnagjort litt lekser. Kjenner det blir deilig å komme hjem, og jeg gleder meg virkelig til å få litt behandling for skulderen min neste uke. 

  hva er dine planer ikveld?

 • QUOTE • COUNTDOWN  Wow, jeg husker når det var over 100 dager til jeg skulle reise til Rhodos, og nå er det bare 65 dager igjen! Det er så vidt bare to måneder, og noe sier meg at disse to månedene kommer til å gå fort. Først er det resten av russetiden, som faktisk bare er 8 dager igjen av. Deretter er det et drøss av eksamener, sommeravslutning og pakking. Etter det blir det noen uker med jobbing før jeg drar til Rhodos med Kathrine! Sitter å ser på sommerbilder på weheartit og kjenner jeg bare gleder meg mer og mer.


  Ahh, herlig! 

  har du vært på Rhodos før? 

 • I LOVE THIS  Bilder herfra 
  YOU LIKE? ♥

 • FAVORITTSANGER  Denne uken skal jeg ikke høre på noe annet en rolige sanger, ørene mine er helt ødelagte etter landstreffet. Derfor holder jeg på å lage meg en roligere spilleliste på spotify :)

   

  syns?♥

 • BESTILT KLOKKE  Jeg har vært kjempeflink til å ikke bestille ting på nettet i det siste, men da jeg fant en dødskul klokken til 100 kr som jeg er ganske sikker på at er Nixon måtte jeg bestille den! Er en side jeg aldri har bestilt noe fra før, men har lest at andre har gjort det. Jeg fant den samme klokken på en annen side til 1699 kr, så om dette er en ekte Nixon klokke blir jeg imponert :) men ekte eller ei, den var kul hvertfall. 


  hva syns du?

 • 100 DAGER  Wow, tiden går fort og det er bare 100 dager til jeg flytter til Chicago med kjære Elise. Det føltes som om jeg nettopp dro dertil for å besøke forskjellige universiteter og sånt, men det er nesten 2 måneder siden allerede! Siden den gang har mye skjedd. Jeg har fullført søknaden min, fått den godkjent, betalt depositum, fått leilighet, bestilt flybillett og fått timeplanen min for neste år. Det begynner å gå mer og mer opp for meg at jeg skal flytte til Chicago, og det eneste Elise og jeg snakker om er det nesten! 
 • STAY WITH ME  Stay with me, don't fall asleep too soon. 
  The angels can wait, for a moment. 

 • LANDSTREFFET 2012 FERDIG  Hes stemme, vondte bein, lite søvn og sus i ørene! Slik er følelsen etter å ha vært på tidenes landstreff i Stavanger! Verdenskjente artister som Calvin Harris, Tinie Tempah, LMFAO, Skrillex, Avicii, Lidolido, Karpe Diem og Postgirobygget har vært med på å gjøre denne helgen fantastisk. 

  Fredagen begynte med en tur ned for å løse billetter og få armbånd før det ble for land kø der, etter det gikk vi for å handle litt mat og møte de andre, og når de kom gikk jeg tilbake med de siden Eirin hadde min billett.  Etter det var det opp igjen for å spise frokost og gjøre oss klar til en super fredag! Vi var på konsert med blant annet Skrillex og Lars Vaular på fredag, og jeg traff mange kjente rundt om kring.

  På lørdag sov vi lenge, tok en dusj, spise frokost og stelte oss. Gikk ned til kongeparken i 2 tiden siden første konsert postgirobygget begynte klokken 3. Etter konserten gikk vi for å spise litt mat, og vente på neste konsert. Lørdagen var fullpakket med konsert etter konsert, og det eneste man fikk tid til var å gå ut for å kjøpe mat omtrent før det var avgårde til neste konsert. Calvin Harris avsluttet med konsert 01.30 som varte i over en time, og takk gud for at det finnes ørepropper! Helgen har vært fantastisk, og jeg har danset mer enn jeg noen gang har gjort til sammen før!

  Har passe vondt i ørene og beina, så framover blir det joggesko istedenfor converse, og hvertfall ikke noe annet en rolig musikk enda!


  Slitne russ allerede før det har begynt! 


  Lars Vaular! 

  Var du på landstreffet i Stavanger? 

   

 • LANDSTREFFET 2012  Idag reiser jeg til Ålgård, og imorgen begynner landstreffet! Gleder meg til en helg med mange gode konserter, blant annet Skrillex, Lidolido, Tinie Tempah og mange flere! 

   

  Skal du på landstreffet på Ålgård? 

 • YOU KNOW YOU'RE A VOLLEYBALL PLAYER WHEN.. #1

 • THE PERFECT DAY   Ahh, igår var den herligste dagen på lenge! Våknet av at Susanna kom å vekket oss, gikk ned for å spise frokost ute i finværet, chillet litt ute i solen, gikk ned for å kjøpe is og se litt på tivoliet, gikk opp igjen, ble solbrent, smørte meg med solkrem, gikk ut igjen for å bli med solbrent, pakket tingene, grillet middag og dro til Sand :) 


  Jeg hadde heldigvis en shorts i baggen med meg tilbake til Sand, så slapp å gå rundt i russebuksen når det var så varmt! 


  Kos å sitte ute på båten til Stavanger ♥

  hva gjorde du igår?

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits