karolinems -

Jeg er forelsket....i Boston. Endelig er våren her, all snøen er vekke, temperaturen øker litt og litt hver dag. Jeg får oppleve mer og mer av Boston ettersom dagene går. Jeg tror jeg har funnet drømmebyen min. Selve sentrum av Boston er lite i forhold til Chicago, men utenfor byen er det masse søte nabolag, med masse fine hus og små bakker som minner meg om Bergen. Jeg kunne vandret rundt i timesvis og bare sett på alle husene, og de søte hagene folk har.

Siden sist jeg oppdaterte har litt ting skjedd. Vi er ferdig med spring season, vi spilte spring tournament på lørdag og fikk 2.plass. Vi trodde vi skulle bli knust av alle ettersom vi bare er 7 spillere, men slik ble det ikke. Jeg dro downtown med Patsy en fredagskveld for å shoppe, ettersom vi ikke fant noe vi ville ha så dro vi heller på Joe's American Bar and Grill, hvor de har fantastiske glutenfrie burgere og kanskje verdens beste søtpotet-fries. 


Helgen etter påske tok jeg langhelg og satt meg på toget til Mattapoisett. På lørdagen var det fint vær, så etter vi hadde ryddet litt i hagen bestemte vi oss for å ta "dip of the month", med ca 5 grader i vannet og 13-14 grader i luften tok vi på oss badetøyet og løp ut i vannet. 


Jeg har funnet min nye favoritt når det gjelder iskrem. Seven Scoop ligger en liten gåtur fra leiligheten min, og bare 5 gater unna leiligheten min for neste år. Det er nesten litt farlig, jeg kommer til å spise mye is i begynnelsen. 

 

Nå er det bare 32 dager til jeg reiser hjem. Jeg har 3 uker igjen med skole før vi har finals week, og så fort jeg er ferdig med siste final drar jeg til Mattapoisett og tilbringer den siste uken her med min amerikanske familie, før jeg 29.mai hoppet på flyet i New York og drar hjem til Norge for 7 uker. 

 • påskeferie sa du?  Hei dere! 

  Litt misunnelig på alle i Norge nå som har påskeferie. Når jeg gikk på skole i Chicago hadde vi faktisk en to dager fri, men her i Boston har vi ikke fri i det hele tatt. Idag står to prøver på planen, og så fort de er ferdig må jeg skrive et essay til filosofiklassen min imorgen. Er kanskje på tide å pakke opp baggen fra helgen ettersom jeg må pakke på nytt imorgen igjen. Jeg drar tilbake til Mattapoisett for å feire påske med Bodil og familien, og på søndag skal vi til Connecticut for å spise påskemiddag hos søsteren til David. 


  Slenger med et søtt bilde av katten vår. Han er veldig glad i alt som heter poser, og en dag når jeg kom inn på kjøkkenet satt han å slappet av i en papirpose.

  Nå må jeg snart dra på skolen. Etter de to første timene mine har jeg styrketrening og volleyball, før jeg har den siste prøven rett etter trening. Vurderer å dra på butikken etter skolen for å kjøpe mer hårfarge, på tide å fikse håret igjen. 
   

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits