karolinems -

Sunny day at the HumpHei dere

 

Nå har jeg akkurat kommet hjem igjen etter noen deilig timer i solen. Da jeg akkurat var kommet ut av dusjen idag skrev Tuva til meg og spurte om jeg ville sitte ute med henne før makroklassen fordi det var så fint vær, så da var det på med shorts og t-skjorte og sitte seg rett ut for å nyte det fine været. Siden jeg bare har en time gikk vi tilbake etterpå, og der har jeg lagt i 3 timer nå og slappet av. Elsker dette været :) 

Nå skal jeg snart bort å ha treningstime på Helwig visst ryggen min tåler det, ønsk meg lykke til :)

 • sunday is funday  Hei dere! 

   

  Nå ligger jeg sliten i sengen og klar for å sove snart. Jeg kom nettopp hjem fra Kendell og Brett hvor jeg har vært sammen med Elise siden klokken 6 idag. Vi begynte med beer pong (riktignok med vann) bare på gøy, men tilslutt inngikk vi ett veddemål med de at om vi tapte måtte vi lage pannekaker til de og om de tapte skulle de lage pizza til oss. Desverre tapte vi, så vi endte opp med å dra på butikken for å handle inn til pannekaker og filmkveld. Ble en koselig søndagskveld, men nå er jeg veldig klar for å finne sengen og ta igjen litt tapt søvn fra helgen :) 


  Kendell og Elise kutter opp jordbær sammen, og etter dette mente Kendell at de kunne gifte seg siden de hadde kuttet opp bær sammen :) 

 • Kveldstur i Chicago  God morgen :) 

   

  Denne dagen har vært veldig merkelig egentlig. Long story short, jeg var ute igår, sov lenge idag, har trent og vært på Lincoln Square med Shelby for å spise froyo. Vi endte opp med å bare gå tur siden det var så varmt ute, og plutselig hadde vi gått ganske langt. Selv om jeg gleder meg veldig til å reise hjem nå, så kommer jeg til å savne denne plassen veldig i 3 måneder, spesielt Shelby som er en av roommatene mine. Nå skal jeg snart sove, for imorgen skal jeg opp å trene bein når Helwig åpner klokken 10. 

   
 • shattered  No words 

 • Front squat og sjokolade  Hei dere! 

   

  Enda litt mer om trening, desverre.. Jeg har veldig lyst å prøve crossfit i sommer, og har derfor begynt smått med enkle øvelser som front squat og sånt. Det jeg hater mest av alt med styrketrening er vanlig knebøy, men front squat var faktisk ikke så gale som jeg hadde trodd, bortsett fra at gjør veldig vondt i håndleddene å holde stangen. Når Elise og jeg var ferdig med dagens treningsøkt gikk vi tur til Andersonville for å kjøpe litt norsk mat. Vi har også samlet på alle myntene vi får når vi handler mat og bestemte oss for å gå innom Dominicks hvor de har en maskin man kan putte de på og få igjen i sedler. Kan love dere at det var tungt, men kanskje ikke så rart når det ble over 24 dollar i bare småmynter. Nå sitter jeg å lese til bibel eksamen, som jeg skal ha neste tirsdag, yey! Også kommer snart Tuva her så skal vi lage middag :)

   


  Snakk om himmelen, kjøpt bare en Freia selskapsjokolade da, siden det forhåpentligvis er litt sunnere enn vanlig melkesjokolade :)


  Litt mange mynter ja .. 

   

  Nå er det bare 19 dager til jeg reiser, og jeg har nesten lyst å begynne å pakke allerede

 • 14.mai  Nå er det under 3 uker til jeg er på norsk jord igjen, og jeg gleder meg. Ikke misforstå meg nå, for jeg storkoser meg veldig her, men savnet etter familien, venner i Norge og ikke minst norsk mat er veldig stort nå. Jeg syns det er veldig kjekt å bo en annen plass enn Norge, men ikke for mer enn 3-4 måneder om gangen. Nå er jeg klar for siste innspurt på skolen før jeg drar hjem om 20 dager og ankommer Norge om 21 :)
 • Treningavhengig?  Hei dere og lenge siden sist. 

   

  Jeg koser meg masse for tiden og det gjør at jeg glemmer ut bloggen litt. Mye sosialt har skjedd i det siste, men jeg må innrømme at jeg gleder meg en smule til å reise hjem nå, som faktisk bare er 21 dager til nå! Den siste tiden har jeg brukt til å trene, prøve å spise sunt, shoppet litt gaver til de hjemme (gled dere til jeg kommer hjem) og litt festligheter sammen med gode venner :) Jeg har blitt helt treningsavhening igjen, noe som egentlig er ganske deilig. Idag tok Elise og jeg turen på ett av kontorene på treningssenteret, sånn at vi fikk veid oss og sjekket fettprosenten igjen. Dette gjorde jeg også rett før thanksgiving, og jeg har gått ned 3% i fett, og opp i vekt i muskler :D Jeg skal fortsette å trene slik jeg gjør nå og forhåpentligvis spise sunnere, også sjekke igjen før jeg reiser hjem til sommeren. 

   


  Håper det er andre som er like treningsmotivert som jeg er for tiden, husk at sommeren nærmer seg veldig nå! Når jeg reiser hjem til sommeren er planen å trene litt crossfit om jeg liker det, og jeg gleder meg til å prøve ut noe nytt :) 

 • Thunderstorm  Wow! For ett vær vi har, jeg trodde at som bergenser hadde jeg sett det meste, men dette slår alt! Det lyner og tordner hvert 5 sekund og det er elver i gatene. All skole ble avlyst idag på grunn av været og mange av de store veiene i Chicago er stengt. Jeg gikk bort til en venninne igår, men sov der siden det regnet sånn når jeg skulle gå hjem igår, siden jeg ikke visst at skolen var avlyst gikk jeg hjem halv 8 idag tidlig, og da jeg kom hjem var alle klærne mine så våte at jeg kunne vri de. Elise og jeg hadde egentlig tenkt oss downtown idag, men ganske sikker på at det ikke skjer. Om vi er heldig blir det litt bedre etterhvert, for vi skal egentlig på Garcia's og feire Lita sin bursdag seinere idag :)


  Ikke så lett å se siden vi har netting foran vinduet, men det er elv i veien 


  Endte opp med å henge opp alle klærne mine i dusjen når jeg kom hjem fordi alt var gjennomvått! 

 • leg day  Idag ble jeg med Elise frivillig for å trene styrke på beina på morningen, noe jeg egentlig hater. Etter at jeg skadet ryggen min for 1,5 år siden har jeg alltid hatet knebøy, fordi jeg ikke klarer å holde ryggen rett når jeg trener uten at det gjør vondt. Jeg er fortsatt en smule støl fra mandagens boot camp, men kom meg gjennom det sånn halvveis. Det beste meg å trene om morningen er at det omtrent ikke er noen andre enn oss i styrkerommet nede, så trenger ikke trene sammen med 20 andre gutter. Nå har jeg nettopp dusjet, og om ca en time skal vi møte Thomas og spise lunsj med han før jeg har skole klokken 1 :) 

   

 • Boot camp  Hei dere! 

   

  Ny uke, nye muligheter. Idag ble jeg med Elise på en treningstime her som kalles "summerbody" eller som jeg ville kaldt det, boot camp! Dette er det verste, men samtidig kjekkeste jeg har gjort her. Det var en time med masse forskjellig som planke, push-ups, sit-ups, løping, shuffling osv. Jeg er allerede støl, og da jeg kom hjem la jeg meg ned i sengen med to isposer på ryggen og slappet av litt før Martin kom bort for å hjelpe meg med statistikk. Jeg gleder meg allerede til denne timen neste mandag, selv om jeg ikke klarer å bevege meg nå.

  Klokken er bare 10 nå, men det er sovetid for meg. Forhåpentligvis er jeg så sliten at jeg klarer å sove helt til 7 imorgen uten å våkne i det hele tatt :) 

   

 • Woop Woop  Innså plutselig at det var en stund siden jeg hadde gitt lyd fra meg her. Det skjer ikke så mye spesielt for tiden egentlig, går vel bare i skole og trening. Etter to slitsome dager med litt festligheter på torsdag og fredag tok vi oss en rolig lørdagskveld. Dro på Yogurt Square og spiste frozen yogurt med Elise og Adam idag før vi dro hjem til oss og så Silver Linings Playbook. Nå er klokken halv 2 og jeg er veldig klar for å sove. Imorgen fåper jeg på å få gjort litt nyttig, blant annet trene volleyball, gjøre lekser og rydde rommet :)


  Ett bilde fra igår kveld, koselig kveld med de norske jentene mine her :)

 • red mango  God kveld dere, eller god natt kanskje? 

   

  Nå har vi akkurat kommet hjem igjen fra Loyola Rambler sin siste hjemmekamp, hvertfall for guttene i volleyball. Siden gradestokken viste 18 grader tok vi på oss shorts og en genser, og kan love dere at vi fikk mange rare blikk. Gikk innom Red Mange på veien, som er en plass som selger frozen yogurt med masse god topping til. De spilte mot Ohio State og vant 3-0. 


  Fro yo med blåbær, jordbær, M&M og varm sjokoladeasaus 

   

  Om en time ca skal vi bort i Anderson Chapel her på skolen og se de 3 vi bor med synge, for de er med i gospel koret her på skolen, også blir nok resten av kvelden brukt til film og avslapping, sliten etter en kjekk kveld igår. 

 • Let's go to the beach, each, let's go get away  Hei dere! 
  Jeg lever fortsatt, og alt har gått i ett siden mandags kveld til idag tidlig. Etter jeg var ferdig med time 09.40 idag hadde vi ikke noe å gjøre, så etter en treningstur og en tur på butikken bestemte vi oss for å gå til stranden, som er ca 5 km. Solen varmet og det var ca 15 grader i luften, selv om det føltes mye varmere. Vi gikk begge i shorts og hettegenser, noe som jeg syns ble for varmt til tider. Stoppet innom ett nabolag som heter Andersonville, først og fremst for å kjøpe frozen yogurt med frukt til, men det er typisk svensk nabolag, så måtte innom alle plassene som solgte skandinavisk mat. Fant en butikk med masse utvalgt, blant annet norsk ost og Mills kaviar. Vi bestemte oss for å gå tilbake der etter vi hadde vært på stranden for å handle litt mat. Var faktisk så varmt at vi la oss ned litt og solte oss, men fikk noen merkelig blikk da. Når vi kom tilbake satt vi oss på ett teppe ute i solen med hversin Solo i hånden og slappet av. 

  namnam!   Bilde lånt av Elise :) 
  Nå skal vi snart lage middag, også slappe av med Pitch Perfect på tv-skjermen ikveld
 • i want polaroid  Er jeg den eneste som virkelig ønsker meg ett polaroid kamera? Jeg syns det er sååå kult! Mest av alt vil jeg ha ett skikkelig old school, men vet ikke hvor man kan få tak i det. Polaroid kamera er det neste jeg skal spare opp til nå :) 
 • puppys  Hei dere! 

   

  Idag har vi vært en tur på gården til en som Mike er trener med. De hadde nettopp fått lam idag og valper for noen få uker siden, og valpene var så små at de slet med å gå skikkelig. Etterpå dro vi til en plass vi har pleid å spille turneringer her, hvor de også har treningssenter og badebasseng, så etter litt trening tok vi oss en tur i bassenger :)

  Nå skal vi snart spise pizza til middag, før jeg sikkert tar en litt tidlig kveld. Flyet går klokken 10 tilbake imorgen, så må opp tidlig

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits