karolinems -

KOSELIG HELG HJEMMEJeg dro hjem på fredag siden jeg skal på behandling hos osteopat imorgen. Siden det var bylørdag i sentrum på lørdag dro Marita og jeg inn for å se om det var noe spennenes som skjedde! Bortsett fra at det var utrolig masse folk der og masse tilbud i butikkene skjedde det ikke noe spesielt. Vi spiste lunsj på Bon Appetit på Sundt, kjempe god kyllingsalat. Jeg skulle prøve å ikke kjøpe noe siden jeg prøver å spare penger til i sommer, men siden det var så masse fint og billig kjøpte jeg meg alikevel litt. Kan vise bilder når jeg kommer tilbake på Sand på tirsdag siden jeg ikke har med kameraet mitt hjem. Etter det dro vi hjem igjen for å spise middag, selv om vi egentlig spiste middag hos mormor. 


kyllingsalat fra Bon Appetit ♥

hva gjorde du igår?

 • LIFE GOES CRAZY  Jeg elsker de dagene der jeg sitter meg ned med et smil om munnen uten egentlig noen grunn. Idag har vært en sånn dag til tider, og når jeg egentlig tenker meg om har jo mange grunner til å smile. Uten helt å ha innsett det før nå, så har jeg et ganske så perfekt liv. Jeg har en fantastisk familie, jeg går på TVN med en herlig gjeng, jeg skal flytte til USA! Til og med ikke tanken på tentamener og eksamener gjør jeg trist for tiden. Idag fikk jeg også vite av Aurora at Elise og meg har fått leilighet som ligger rett ovenfor hallen neste år, og den skal vi dele med 3 andre amerikanere. Når jeg leser gjennom det jeg har skrevet så om det som å lese drømmene mine. 
 • DIP DYED HAIR  Er jeg den eneste som syns dette er utrolig fint for tiden? :) Jeg er villig til å la Marita prøve seg på dette på håret mitt til og med kanskje, resultater kommer muligens i helgen om det blir tid! Stay tuned! 


  Hvilken syns du var finest? Tror jeg prøver meg på den øverste første gang :)   

 • WANTS FRA BIKBOK  Jeg forblir like glad i klær som jeg alltid har vært til tross for at jeg går rundt i joggebukse og hettegenser omtrent hele tiden. 
  Og siden jeg ikke har så utrolig mye spennenes å fortelle om for tiden kan jeg heller legge ut noe fine ting jeg vil ha fra bikbok.
  Kanskje mamma er snill og kjøper noe fint til snille meg i helgen :))   


  hva syns du? :) 

 • CHICAGO MED ELISE NESTE ÅR  Som noen av dere kanskje vet skal jeg til USA neste år for å studere, rettere sagt North Park som ligger rett utenfor Chicago downtown :) 
  Det dere kanskje ikke vet er at Elise også har søkt, men siden hun sendte inn karakterne sine lenge etter meg tok det en stund før hun fikk svar.
  Tror nesten jeg har vært mer nysjerrig enn henne noen ganger, for jeg har gått å mast på om hun har fått svar hele tiden, og idag hadde jeg en gladmelding da jeg gikk på facebooken min! 
  Og ja, vi er ganske late som ikke gidder gå å si det til hverandre, men det sto bare "Jeg har fått svar :D", og jeg tok det som et JA!


  Jeg hadde helt riktig, det ble et JA, og da kan jeg begynne å telle ned dager til 16.august. ÅÅÅ, så jeg gleder meg! 

  Skal du flytte utenlands neste år?

 • TAKE ME TO HEAVEN


  Chicago   Hawaii 

  New York   Zanzibar 

  you think? :) 

 • THAT DAY  Da er russetiden offisielt i gang for oss, og vi startet med en kjekk russedåp igår :) Det første vi gjorde når vi kom tilbake idag var selfølgelig terror, og det er ganske deilig å kunne gjøre akkurat det vi vil mot 1. og 2.klasse uten en egentlig grunn :) Siden denne dataen jeg har nå er litt rar, klarer jeg ikke å få over noen mobilbilder, og siden jeg ikke hadde med kameraet igår har jeg derfor ingen bilder fra dåpen eller noe sånt. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder idag jeg kan vise dere senere, men jeg er heller ikke helt ferdig med buksen enda. 
  Jeg legger ut et bilde av fine Chicago istedenfor :)   

 • VAFLER TIL FROKOST  Elise og jeg varmer opp til russekro med vafler til frokost :)

 • INSPO WE HEART IT  alle bildene fra weheartit.com

  syns?

 • NEW YORK VS CHICAGO  Jeg gleder meg skikkelig masse til å flytte til Chicago nå, har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg skal bo i USA enda, og hvertfall ikke i en så stor by. Vi fikk ikke sjekket ut downtown av Chicago så mye siden vi bare var der noen få timer en dag, men jeg gleder meg til å bli bedre kjent der og se hvordan det er i forhold til New York. Er vel ikke noe hemmelighet at jeg digger New York, og vi planlegger nesten allerede en langhelg der. I følge de som bor i Chicago er visst det bedre, men vet aldri : )


  Chicago 


  New York

  hva tror du? : )

 • KLARE FOR 1.DIVISJON  Jeg har helt glemt å fortelle dere at vi fikk 3.plass i helgen, og er dermed kvalifisert til 1.divisjon neste år. Litt dumt at jeg reiser når vi får så bra lag, men jeg må jo faktisk prioritere utdanningen min først :) 

  Seierbilde etter vi vant bronsefinalen, ikke det at vi akkurat ser så veldig happy ut, men vi var det :)

  Nå må jeg stikke på morgentrening, før det blir en lang skoledag i vente! 
   

 • DATA IGJEN  Idag klarte datamannen å få alt fra dataen min over på en ekstern harddisk heldigvis, så nå må jeg kjøpe ny harddisk og gjennopprettingscd så kan jeg fikse pc'en min :) heldigvis har vi noen gamle pc'er hjemme, så pappa sendte meg en på mandag som jeg kan bruke til jeg får fikset min eller kjøpt ny mac. Idag har jeg faktisk noe spennenes å fortelle om, siden vi dro på "obligatorisk" kino for å se en film som er laget om Rogaland under krigen, ikke helt min favoritt akkurat, men lærerik var den :) 


  Noen brukte sjansen til å ta en russeknute som er å gå med pysj og ha med dyne og pute på kinoen. Tror ikke de litt eldre som var der helt visste at det var en russeknute, for de sa bare "ungdommen er ikkje den samme no til dags" ... :)

 • SNILLE TONJE  Akkurat nå sitter jeg på Tonje sitt rom,og siden hun holder på å klippe opp gamle klær benytter jeg sjansen til å låne dataen og sjekke facebook, mail og blogge :) 
  Idag har vi hatt to økter med beach, men heldigvis fikk vi ha yoga med Merita siste timen på ettermiddagsøkten. Siden russebuksen min endelig kom idag, begynte jeg på den rett etter trening, men det eneste jeg vet jeg skal ha på enda er USA-flagget siden jeg skal til USA neste år, noe de andre jentene også har :) Snille dataenmannen vår kom faktisk opp på internatet idag og hentet dataen min siden han ikke kommer på skolen her før torsdag, så visst jeg er heldig får jeg enten min data eller en lånedata imorgen, håper bare han klarer å redde de verdifulle dokumentene mine, spesielt særemne.


  God webkamerakvalitet på Tonje sitt webkamera, men siden jeg ikke er så veldig fotogen idag får dere heller et fint bilde av Tonje som fikser klærne sine.
  Trykk her for å komme til bloggen hennes. 
   

 • UTEN DATA  Jeg er for tiden uten data, forhåpentligvis bare til imorgen, men om det ikke kommer noe særlig blogging framover er det på grunn av det :) Idag har snille Elise lånt meg MacBooken hennes mens hun er på trening siden jeg har treningsfri på grunn av kamper i helgen :)  

 • GOING TO OSLO  Nå drar jeg snart til Oslo for å spille kvalifisering til 1.divisjon :) har bare noen få timer igjen på skolen, før jeg tar båten til Stavanger sammen med Amalie og Synnøve som også skal spille. Gleder meg til å se mange kjente igjen, og håper det blir en fin helg! :)   Har pakket i den søte blomsterkofferten jeg har fått låne av Marita, og heldigvis ble det god plass til alt denne gangen :) 

 • FOTO - SUNSET
  syns?

 • BILDEREDIGERING  Jeg har vært glad i å ta bilder helt siden jeg gikk i 8.klasse omtrent, men aldri vært særlig flink til å redigere de. I det siste har jeg sett så mange andre som bruker kule effekter som gjør bildene litt gøyere å se på, så jeg begynte å leite litt etter redigeringsprogrammer på nettet og spurte andre bloggere, siden jeg har funnet en del jeg liker nå tenkte jeg å begynne å redigere bildene litt mer, så hadde blitt glad for en tilbakemelding på hva dere syntest :)


  Her er et eksempel på et dråpebilde jeg la ut for noen dager siden, jeg brukte pixlr.com til å redigere det! :) 

 • HAPPY FAMILY  Etter at jeg flyttet vekk fra familien merker jeg at jeg savner de ganske mye, og hver situasjon jeg får møtt de i blir en glede! :) Heldigvis er vi en volleyballfamilie som liker å reise, og denne helgen blir intet unntak. Snille mamma og pappa kjører helt til Oslo imorgen for å besøk Cato og for å se meg spille, så da mangler det bare 3 stykker før hele familien er samlet igjen. Jeg gleder meg til å få enda en helg med de, siden det blie en stund til neste på grunn av alle russetingene som skjer i helgene framover.

 • WE HEART IT! #2

 • REDIGERINGSPROGRAM PÅ NETT  Etter at piknik ble lagt ned har jeg leitet etter ett redigeringsprogram på internett som er lett å bruke og som ikke har så veldig avanserte effekter. Etter å ha prøvd litt forskjellig fant jeg idag et som heter FotoFlexer, trykk på navnet for å komme til siden! :) 


  Sånn ser det ut, og det er veldig lett å bruke det. 

   

 • BACK ON TRACK  Nå er skolen begynt igjen for meg, og jeg startet dagen med 3 timer samfunnsøkonomi og 1 timer politikk og menneskerettigheter. Etter det var det styrketrening, og siden vi hadde masse utfall i slynger med vekter kjente jeg det ganske godt fra treningen på mandag som jeg fortsatt har gangsperr etter! Tror det ble siste tunge styrkeøkten for meg denne uken siden jeg reiser til Oslo for å spille i helgen. 

  Ligger ut litt bilder av treningsinspirasjon! :)


   :)

   

 • SØSKENKJÆRLEIK  Siden jeg er verdens snilleste søster kjøpte jeg masse, masse, masse smågodt og fylte det største påskeegget jeg fant til Marita kom hjem fra Tanzania. 
  Eller var egentlig ikke det største jeg fant, men det største vi hadde hjemme, og hvertfall stort nok! Marita ble veldig happy, og med litt hjelp av resten av familien nærmer det seg neste tomt!


  Sååå happy er Marita for påskeegget sitt! :) 
   

 • FLESLAND  Sitter på flesland og venter på flyet til stavanger nå, ser ut til at det blir forsinket siden vi ikke har boardet enda og det egentlig skal gå om 5 minutter!

 • I GOT ACCEPTED  Som noen av dere kanskje har fått meg seg så har jeg søkt på universitet i Chicago. Da jeg åpnet mailen min idag for å sjekke om SAS hadde sendt mail og sagt ifra at jeg kunne sjekke inn på flyet idag, så var det en annen spennenes mail der! I begynnelsen av påskeferien sjekket jeg mailen min 4 ganger for dagen, selv om jeg visste at det kom til å ta lengre tid før jeg fikk svar. De siste dagene har jeg helt glemt det, så da det jeg hadde fått en mail fra kontaktpersonen min på North Park ble jeg ganske happy! Nå må jeg fikse blant annet visum, stipend og lån fra lånekassen og flybilletter!


  Resten av dagen har jeg gått rundt og smilt hele tiden! 


   

 • BEFORE I DIE  hva syns du? 

 • ONE MORE DAY  Wii, selv om jeg skulle ønske vi ikke allerede var kommet til fredag i påskeferien så er jeg litt glad for det også! 
  Imorgen kommer endelig Ørjan og Marita hjem fra Zanzibar, og vi feirer med familiebesøk og pinnekjøtt!
  Siden Marita kommer hjem er det endelig noen som kan farge håret mitt igjen, og jeg kan få vekk den stygge etterveksten min!
  Jeg har ikke farget håret siden rett før jul, så begynner å bli ganske stygt!  Selv om det bare er to uker siden jeg så Ørjan sist føltes det mye lengre ut, det er jo ofte jeg ikke får dratt hjem på over en måned, så skjønner det ikke helt! 
  Sikkert fordi han alltid er hjemme når jeg er hjemme, så blir så stille uten han her! 

  Nå må jeg gå å gjøre klart påskeegget med masse norsk godteri i til Marita! 

  hva skal du imorgen?   

 • THE HUNGER GAMES  Bestemte meg for at det var på tide å se the hunger games siden alle sier den er så bra! 
  Vet ikke helt hva jeg syns om filmen, minner meg litt om Avatar og sånne type filmer, så ikke helt min favoritt!
  Det som overrasker meg mest er hvordan folk får idéene til å lage sånne filmer..
  Heldigvis overlevde jeg filmen siden det var kjekke gutter i den, blant annet Liam Hemsworth!
  Anbefaler alle å se den!  Har du sett the hunger games? 

 • NEW IN - SHOES  Årh, jeg er virkelig dårlig til å spare penger! 
  idag var jeg på ikea for å se på ting til rommet når vi pusser det opp, og etter det tok Kathrine og jeg en tur innom H&M selvfølgelig! Og gjett hva jeg fant? De ballerinaskoene jeg har siklet sånn på på nettet i evigheter, og de koster bare 99 kr! I tillegg hadde de bare en størrelse igjen i de jeg skulle ha, så da måtte jeg nesten kjøpe de!
  Nå gleder jeg meg til det blir litt varmere så jeg kan begynne å bruke de :)


  Hva syns du om skoene? 


   

  reunionvinn
 • Stikkord:

  HVOR DRO SOMMEREN?  Ble visst veldig lite blogging i ferien, orker aldri ta bilde av noe av det jeg gjør..

  Men hvor ble sommeren av? For noen dager siden kunne man nesten gå i shorts og genser ute, men nå er det snø og minusgrader igjen! Jeg var jo smart nok til å ikke ta med meg uggsene hjem, for hadde ikke akkurat trodd det skulle komme snø igjen, derfor går jeg rundt i converse og fryser! 


  Hadde ikke gjort noe med en tur til Florida igjen nå! ♥


   

 • STUDENTKORTETS PÅSKEKONKURRANSE  Vær med i studentkortets påskekonkurranse hvor du kan vinne Mac eller iPad! 
  Trykk HER for å delta!  
 • FOTO - DRÅPE
  foto: privat 

  hva syns du om bilde? :) 

 • SØNDAGSKOS  Jeg har ikke kommet meg innpå blogg.no i hele dag, så istedenfor jeg har tatt dataen helt av og heller ryddet rommet og laget god mat! Holder på å lage pizzaboller nå, så kan ta bilde og legge ut etterpå! :) Har også tatt litt bilder med onkel idag, så når jeg har sett gjennom de og valgt de beste legger jeg nok ut de også! :) 

   

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits