karolinems -

BlåmandagHei dere! 

Dagen idag startet relativt bra, men fikk en brå vending midt i frokosten. Som noen av dere kanskje vet, så punkterte jeg lungen i sommer pga av akupunktur, og idag spontan kollapsen den høyre lungen min, midt under frokosten. Fikk plutselig veldig vondt når jeg pustet og tygget, og etter noen minutter overtale Bodil meg til å dra til legenvakten, og det var visst et smart valg. Heldigvis er det ikke like så gale som forrige gang, og de kunne faktisk ikke se det på røntgenbildet og måtte ta CT-skan i tillegg. Jeg fikk dra hjem igjen idag, men må tilbake imorgen og om en uke for ny CT-skan for å sjekke at det ikke blir verre. 

Processed with VSCOcam with b1 preset
Winter Wonderland 

Over til noe litt kjekkere! På fredag og lørdag spilte Northeastern semifinale og finale i hockey east, og de vant for første gang siden 1988, det var to utrolig spennende kamper, og de spiller igjen på nytt på fredag mot det laget som er ranket som nummer 1 i landet. Resten av dagen har jeg bare lagt på sofaen og slappet av. Planen idag var å trene, gjøre masse lekser og rydde rommet, men det blir visst noen dager med hvile for meg. 

 • Thursday morning in bed  God morgen fra USA! 

  På tirsdager og torsdager har jeg ikke skole i det hele tatt, så da blir jeg gjerne litt lengre i sengen på morningen. Idag kjenner jeg at jeg virkelig trenger det, det har vært hardt å komme tilbake etter spring break, og jeg har i tillegg fått en liten forskjølelse. Idag har jeg ikke mange planer, bortsett fra å rydde rommet, gjøre lekser og vaske bilen om været blir finere. 

  Processed with VSCOcam with p5 preset
  Kjenner kroppen min egentlig kunne trengt en uke til med ferie, men jeg får vel bare være flink til å slappe av de dagene jeg kan. 

 • N Y C  Hei dere! 

  Long time, no see. Egentlig ikke noe unnskyldning for det bortsett fra mye skolearbeid og lite fritid, mye har skjedd siden sist, men mer om det i et annet innlegg.

  Jeg hadde nettopp spring break, og jeg var så heldig å få besøk av Ida fra Norge. Uken høydepunkt for meg var tur til New York City fra onsdag til fredag. De som kjenner meg eller har fulgt med litt på bloggen vet at jeg er tidenes NYC fan, og skulle gjerne bodd der istedenfor Boston. Jeg fungerte som Ida's turguide ettersom jeg har vært der 4 ganger før, og vi besøkte blant annet Brooklyn Bridge Park, gikk over Brooklyn bridge, tok en gåtur i Central Park, spiste middag på Times Square, vandret rundt i Soho og China town, og tok selvfølgelig en tur til Top of the Rock. 


  Processed with VSCOcam with c1 preset
  Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with m3 preset

  Vi var også superheldige med været, og hadde over 20 grader de to første dagene. Vi fikk opplevd mye og sett mye på to dager, altså en veldig vellykket tur. Vi bodde på et hostel på Upper West Side ettersom vi ikke ville bruke så mye penger på hotell, men jeg har bodd på hostel i New York to ganger og syns det er helt greit. 
   

  #reise #NYC #wanderlust

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits