karolinems -

Exploring MattapoisettHei dere, og lenge siden sist. 

Forrige uke var jeg for det meste opptatt med skole og trening, og hadde derfor ikke så mye interessant å skrive om her. Vi begynte med spring practice med trenerne, som vil si at istendefor å ha 3 timer med open gym i uken så har v 6 timer med skikkelig trening, dette skal vi ha i 4 uker, også tror jeg vi avslutter med en turnering.

På fredag dro jeg til Mattapoisett for å besøke Bodil og familien igjen. Jeg merker at med så mye trening og skole som jeg har nå orker jeg ikke å være i Boston i helgene alltid, så da er det utrolig deilig å kunne reise ned hit på besøk. Idag tok Bodil meg med på biltur for å vise meg litt rundt, så jeg har fått sett litt mer enn forrige gang. Er så utrolig fint her, og dette er en slik plass jeg kan tenke meg å bo når jeg er pensjonist. 


Nå har vi akkurat spist middag, også skal vi snart se en film. Vi har fri fra skolen imorgen fordi Barack Obama kommer til campus for å være med når de skal åpne noe på JFK Library, så hele campus er stengt ned og vi har derfor ingen skole eller trening. Klager ikke over en ektra dag fri.

 • Kokosolje kan brukes til mer enn mat  Hei dere! 

  Hjemme har vi brukt kokosolje til matlaging en stund nå, men jeg har også lært at det kan brukes til andre ting. Igår lagde jeg skrubb til kroppen og ansiktet med kokosolje og sukker, og kroppen ble silkemyk etterpå. Kokosolje er utrolig bra for huden, så her kommer 5 ting kokosolje kan brukes til.

  ♥  Skrubb. Jeg tok 2 ts med olje og litt sukker og blandet i en skål. 

  ♥  Sminkefjerner. Kokoolje fungerer veldig bra til å fjerne maskara og annen øyesminke. Ta litt på en bomullspad og bruk som vanlig sminkefjerner.

  ♥  For solbrent hud. Dette har jeg ikke prøvd selv, men det var Elise som nevnte det for meg. Skal prøve det så fort solen titter frem. 

  ♥  Som leppepomade. Jeg sverger til leppepomade, og går ingen steder uten det. Litt vanskelig å ta med en hel krukke med kokoolje i vesken, men man kan ta litt i en gammel vaselinboks, bare pass på at det ikke blir for varmt, kokosolje blir fort flytende. 

  ♥  Leave-in balsam. Ta kokoolje i håret på kvelden, gre gjennom med en kam slik at det sprer seg, og sov med det over natten. 


  Jeg kommer aldri til å bruke masse penger på skrubb igjen selv ettersom jeg kan lage en som garantert er bedre og mest sannsynligvis billigere. I tillegg får man silkemyk hud av den ♥  

 • Cottage cheese til frokost  Hei dere! 

  Torsdag allerede, syns tiden går altfor fort denne uken. Jeg merker jeg har blitt skikkelig lat med trening og matvaner denne uken, men det er greit siden jeg har ferie. Frokosten idag besto av cottage cheese med glutenfri musli og banen på, og mandelmelk med sjokoladesmak. Nå sitter jeg bare i leiligheten og chiller, for det meste det jeg gjør på dagtid når Elise og Lita har time. Når Elise er ferdig med time tenkte jeg å dra å trene, også skal vi nok bare slappe av på kvelden. Imorgen kommer en venninne av Lita på besøk fra Norge, så da tenker vi å dra ut på kvelden. 


  Kan ikke tro at jeg reiser tilbake til Boston om to dager. Uken har gått altfor fort, og jeg føler ikke jeg har fått gjort noe her. Håper jeg kan reise tilbake i mai når Elise har graduation, kan ikke tro at det faktisk er tre år siden vi begynte her, tiden går så fort! 

 • Beach walk  Hei dere! 

  Igår var det 22 grader og sommer i Chi-town, så vi benyttet finværet til å gå en 3 timers tur til stranden og ned mot byen. Egentlig skulle vi bare gå til stranden, men Lita ville dra i Lincoln Park Zoo siden hun aldri hadde vært der, så vi bestemte oss liksågodt for å gå ned dit. Rett før vi var framme fant vi ut at de var stengt, så vi fant heller en plass å spise før vi tok t-banen hjem igjen og så film på kvelden.  Nå chiller jeg bare i leiligheten til Elise og Lita mens de har time, må snart gjøre litt lekser, også skal vi kanskje på en liten sykkeltur senere. 

 • St.Patricks day og frokostdate  Hei dere! 

  Long time, no see. Jeg er tilbake i Chicago for en uke på spring break, og det var godt å se Elise og Lita igjen. Kom hit lørdagskveld, dro rett ut for å spise glutenfri burger, også dro Lita og jeg ut til Wrigleyville som er en bargate for å feire St.Patricks day. Igår dro Elise og jeg downtown for å se på elven som de har farget grønn denne helgen, også gikk vi bare litt rundt og spiste lunsj på Chilis. Været er kjempedeilig, og idag gikk vi faktisk i shorts når vi dro for å spise frokost. Skulle egentlig gå til Lincoln Square for å kjøpe frozen yoghurt, men de åpnet ikke før 12, så vi fant en kafé med som heter Le Café og som hadde masse glutenfritt. Nå sitter jeg mett og fornøyd i sofaen etter å ha spist 3 glutenfrie pannekaker til frokost. 

  Nå har Elise snart time, også tenkte vi å leie sykler og sykle ned til stranden en tur, er jo faktisk nesten 20 grader idag. 
 • New gear  Hei dere! 

  Idag fikk jeg endelig UMass Boston Athletic klærne mine. Skolen min syns samhold blant atletene er veldig viktig, og for at vi skal se litt fine ut sammen så får alle matchende klær i tillegg til det vi får for sporten vi spiller. Etterom volleyballsesongen ikke begynner før til høsten har jeg bare fått det som alle atletene får, men jeg er mer enn fornøyd med det. 

  Jeg gikk en joggebukse, en half-zip genser, t-skjorte og basketballshorts, alt sammen med "UMass Boston atletics" trykket på. Alt er fra Nike, så jeg er selvfølgelig kjempe fornøyd. Har faktisk shortsen fra før av i samme farge, hehe. 
  Over til noe annet, endelig onsdag. Jeg elsker onsdager fordi vi ikke har styrketrening, så det betyr treningsfri etter morgentrening og at jeg kan fikse meg litt og gå i noe annet enn joggeklær på skolen. Ekstra hjalp det at solen har tittet frem, og det er hele 14 grader ute. Jeg brukte anledningen til å ta på meg sommersko, dongeribukse og skjorte, uten å ha på noe utenpå. Nå har jeg hatt noen timer fri, og skal snart tilbake på skolen for å ha biologi. Om 2 dager er det spring break, og det skal bli utrolig deilig med en ukes fri fra skolen.

 • gratulerer med dagen, mormor!  Hei dere! 


  Gratulerer med dagen, verdens beste mormor! ♥

  Idag har denne vakre damen bursdag, jeg begynner å merke at noe av det verste med å være på andre siden av vannet er når familiemedlemmer har bursdag. Heldigvis er det under 80 dager til jeg får se henne igjen nå, og jeg gleder meg. 

 • Sukkerfri uke  Hei dere! 

  Mandagen er halvveis over for min del, jeg har hatt volleyball, styrke, 2 timer og møtt med tutoren min, så nå er det bare en kveldstime igjen så er jeg ferdig med timer og sånt for idag. Desverre må jeg fortsatt gjøre lekser hele kvelden, så blir en lang kveld. På lørdag reiser jeg til Chicago for min spring break, og bestemte meg derfor å prøve meg på en sukkerfri uke denne uken fordi jeg vet at jeg kommer til å spise mye usunt når jeg er der. 


  Over til noe annet, middagen min idag besto av kjøttdeig med tacokrydder, ris og mais. Det var Jane som lagde det til meg for første gang, og etter det har jeg hatt helt dilla på det. Lager alltid litt mye ettersom jeg må bruke all maisen på en gang, også sparer jeg reiser til middagen dagen etter. Har nettopp spist, så nå skal jeg en rask tur i dusjen før jeg må gå å ha biologi. 

 • leksehelg og danseshow  Hei dere! 

  Igår klokken 4 bestemte jeg meg for å dra til Starbucks for å gjøre lekser før jeg måtte på danseshow istedenfor å gjøre lekser hjemme. Jeg blir mye mer effektiv om jeg drar en plass istedenfor å sitte hjemme, for er så mye annet å gjøre hjemme. Etter 3 timer med lekser gikk jeg bort til "the dance complex" som er der danseshowet var, og jeg må innrømme at jeg ikke forsto så veldig mye om det. Heldigivis trenger vi ikke levere paperen før onsdag, så kan spørre læreren om ting imorgen. 

  Idag har jeg brukt dagen til lekser og rydding av rommet. Om 6 dager reiser jeg til Chicago, og jeg hadde egentlig planer om å begynne å pakke allerede i helgen ettersom jeg har det utrolig travelt i ukedagene, men det skjedde selvfølgelig ikke. Kjenner jeg meg rett stresser jeg som bare det på lørsdagsmorgen med å pakke. 

 • Girls night out  Hei dere! 

  Jeg burde egentlig vært i sengs for lengst, men Patsy hadde tydeligvis andre planer for meg for kvelden. Hun overtale E og meg til å bli med ut, og allerede før klokken 11 var vi på Howl at the Moon. Det er en tidligere basketballspiller fra skolen som jobber der, så om vi kom før klokken 11 fikk vi slippe køen og gå rett inn, så da gjorde vi det. Jeg endte opp med å danse i nesten 3 timer med litt småpauser innimellom, ikke så veldig lett å dance med 10 cm høye heler så lenge.


  Jeg skal prøve å stå opp litt tidlig imorgen, jeg har nemlig utrolig mye å gjøre. I tillegg på jeg dra på et danseshow enten imorgen kveld eller søndag kveld, og vurderer veldig å gjøre det imorgen bare for å få det overstått. 
   

 • A semester at sea  hei dere! 

  Har dere sett Zack and Cody on Deck før? Det var et av favorittprogrammene mine på Disney Channel når jeg var liten, og jeg drømte alltid om å kunne gå på skole til sjøs. Igår var jeg hos Patsy en tur for å ta litt pause fra lekser, og Jody var også her, hun satt å snakket om at hun hadde søkt om å ta et semester til sjøs, og da ble jo selvfølgelig jeg veldig nysjerrig på dette. Det går visst ann å gå på skole på et cruiseship for et semester, også drar man verden rundt og besøke forskjellige byer innimellom. Jeg har mest lyst å reise på våren, for da er ruten rundt i Asia og den delen av verden istedenfor Europa. Det er litt dyrere enn å gå på skole her, men med i prisen er leie av rom og alle måltider om bord på båten dekket, så da blir det omtrent samme pris som her allikevel. 


  Her er alle plassene de drar innom på vårsemesteret. Jeg gikk innpå å leste litt på nettsidene deres igår når jeg kom hjem, og dette er absolutt noe jeg virkelig har lyst til, tenk så kult! 

 • So much to do  Wopwop, stikker raskt innom for å si hei før læreren min kommer. De siste dagene har jeg druknet i lekser, jeg skrev en innlevering igår kveld og en innlevering idag tidlig som jeg nettopp leverte, og rett etter denne timen må jeg skrive en outline og gjøre en lekse til danseklassen min imorgen.


  igår tittet solen fram og det var hele 6 varmegrader ute, da var det på med solbriller og vårjakken. Idag er det litt kaldt igjen, men skal bli varmegrader igjen imorgen og resten av uken. 
   

 • Yogafeber  God onsdagskveld til dere i Norge! 

  Jeg startet dagen min med trening, volleyball og pool sto på planen idag. Jeg elsker onsdager fordi jeg er ferdig med all trening før 9, og jeg kan faktisk gå med noe annet enn treningsklær på skolen. Nå er jeg hos noen på laget for å vaske klær, vi har ikke vaskemaskin og tørketrommel i leiligheten vår, så jeg får vaske hos de. I det siste jeg har fått skikkelig dilla på yoga, og jeg har til og med begynt å søke etter sånn kurs for å bli yogainstruktør. Har ikke tid til å ta det nå, men tenkte det kunne være kult å ha når jeg var ferdig utdannet ettersom det er trening. 


  weheartit

  Etter jeg begynte å følge Rachel Brathen på instagram (@yoga_girl) sitter jeg å dagdrømmer om yoga på stranden i Aruba og andre fine plasser.  

 • Skihelg i Bretton Woods  Hei dere!

  Endelig hjemme etter en veldig lang biltur hjem fra Bretton Woods i New Hampshire hvor jeg har tilbringt helgen på ski sammen med Bodil og familien. De hentet meg rett etter styrke på fredag også kjørte vi oppover. Vi dro rett på et hotell for å spise middag før vi kjørte til hytten vi skulle bo i. På lørdagen dro Bodil og jeg for å leie ski til meg før vi spiste frokost og dro i bakken. Har skikkelig bra skiforhold der og mange gode løyper, selv om jeg ikke har stått på ski på en stund kom jeg fort inn i det, og jeg hadde det skikkelig gøy. Var deilig å komme seg ut av leiligheten i litt frisk luft også. På kvelden dro vi ut å spise middag, også la jeg meg ganske tidlig, man blir sliten av å stå på ski en hel dag. På veien hjem idag stoppet vi for å se på noen som har bygget et is-slott, det var skikkelig kult å se på. 


  Nå skal jeg straks finne sengen og prøve å sove, har to eksamener imorgen som jeg må bestå. 
 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits