karolinems -

Søndagstur i solenHei dere! 

Våknet opp til melding fra Caroline hvor hun spurte om jeg ville bli med på en liten gåtur, og siden solen skinte og det var søndag så måtte jeg jo si ja. Lagde en grønnsakssmoothie av avokado, agurk og spinat før jeg tok på en treningstights og hettegenser og gikk ut i det fine været. Vi gikk bare i 30 minutter, men var deilig å komme seg ut i det fine været. Nå spiser jeg min andre frokost, havregrøt med ett egg i, litt proteinpulver og blåbær som topping! Utrolig godt, og holder meg mett ganske lenge. Skal snart gå å spille litt volleyball med de jeg skal spille IM volleyball med, og jeg gleder meg :) Igår var jeg snill venninne, trosset kulden og gikk for å se Adam og Kevin når de hadde friidrettstevne. Det er først gangen North Park arrangerer på lenge, så det var kjekt å endelig få se de løpe og hoppe. 


 • Skilltape  Snille Kevin hjalp meg å redigere denne videoen nå, og jeg har sendt den til trenerne i Boston. Jeg er spent på om de syns jeg er gode nok, og vet egentlig helt selv hva jeg vil for tiden. 

 • Karoline's treningsuke
  Slik ser min treningsuke ut for denne uken, hvertfall det jeg håper på. Jeg har 3 prøver på torsdag og fredag, og jeg må virkelig bruke all tid jeg har til å lese til de. Imorgen har jeg supertravel dag og veldig mye å fikse, i tillegg skal jeg tvinge meg selv til å gå på alle tutoringene jeg kan, så blir liksom 4 ekstra timer i tillegg til de obligatoriske jeg må i. Jeg velger å ta treningsfri på torsdag siden Paige kommer på besøk, og jeg kunne ikke gledet meg til å se henne nå! Er utrolig hvor avhengig man kan bli av en person, og man merker det ikke før de plutselig ikke er her lengre. 

 • Chili's  Hei dere! 

  Chili's var fantastisk, og jeg var så mett når vi dro at jeg trodde jeg skulle eksplodere. Utrolig kjekt å se Jane og Kevin igjen, ettersom de ukentlige middagsdatene våres har blitt avlyst de siste ukene på grunn av mye skole og jobb. Blir merkelig å ikke ha dette fast neste år.  


  Har for tiden dilla på denne sangen her, og hører den om og om igjen, blir virkelig aldri lei! 

 • ufornuftig helg  Hei dere! 

  Denne helgen skulle jeg være flink til å bruke til lekser, gode treningsøkter og avslapping, det eneste jeg klarte var å slappe av. Dro å spilte litt volleyball igår for å lage ny skilltape, og etter det ble jeg med Elise bort til basketballgutta for å se March Madness, også dro jeg hjem å så på tv-serier hele kvelden og spiste altfor mye godteri. Nå sitter jeg å prøver å skrive ferdig index kort til anatomy prøven jeg skal ha på fredag, vurderer å gå å trene klokken 2, før det blir chilis date med Kevin, Elise og Jane ikveld! 


  bilde fra weheartit 

   

 • One step closer to the dream  Dere vet den følelsen når dere går lenge å tenker på om dere tørr å gjøre noe eller ikke? Den har jeg hatt en stund nå, og igår bestemte jeg meg for å sende mail til treneren på UMass Boston og spørre om hvordan mulighetene for å spille der om jeg kommer inn neste år er. Med en gang jeg hadde sendt den var jeg drit nervøs, men innså at jeg ikke har bindet meg noe annet enn ett møte med henne når jeg skal der i April. Fikk rask svar, og hun virket hyggelig og gav meg til og med tilbud om å få trene med de når jeg kommer. Det sa jeg selvfølgelig ja til, og nå skal jeg ligge inn litt volleyballtrening hver dag i treningsplanen min. Jeg grugleder meg, kommer nok til å ha litt prestasjonsangst, men jeg gleder meg veldig til å få spille igjen om jeg kommer inn. 

  Nå skal jeg straks gå å trene litt kondisjon, og selvfølgelig litt volleyball. Etterpå må jeg på biblioteket og skrive ut resten av papirene for UMass og sende de, også skal jeg på tutoring i statistikk. Håper alle har en fin torsdag så langt :) 

 • Castle hotel og mini golf  Her er siste del med bilder fra Orlando. Søndagen ble brukt til å sole seg litt på ett hotell vi fant som hadde basseng, før vi dro hjem å fikset oss og dusjet, dro på en meksikansk resturant og spiste middag også videre for å spille minigolf. Dro hjem etter minigolfen og pakket, også dro vi på Applebee's for å henge litt og si hadet til vennene til Tuva. 
 • A workout a day keeps the doctor away  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en like fin tirsdag som meg, til tross for mye skole. Jeg begynte dagen med en prøve, før jeg fikk inn en god kondisjonsøkt. For meg kan en god treningsøkt avgjøre hvordan resten av dagen blir, så selv om jeg så og si gjorde skole og lekser fra 13.30 til 20.00, så klager jeg ikke. Bestemte meg for å dra på tutoring i statistikk siden jeg føler meg ganske lost, så rett etter anatomy lab gikk jeg bare innom rice and roll for å spise Sushi med Gustaf, før jeg gikk på biblioteket og hadde tutoring. Lærte ganske mye av det, og er glad for at jeg gikk. Fikk unnagjort litt på study guidene i anatomy og skrevet ferdig index card for ett kapittel. Jeg har funnet ut at jeg må få 80% eller bedre på resten av prøvene for å få en C, og jeg er så innstilt på at jeg skal klare det. 


  bilde fra weheartit

  Jeg har ikke hatt tid til å gå på butikken etter jeg kom hjem enda, så har ikke så mye mat å spise for tiden. Imorgen tenkte jeg å gå på Jewel å handle inn masse sundt :) 

 • Anna Maria Island  Her kommer neste del med bilder fra fredagen når vi dro på biltur til Anna Maria Island. Det er en liten øy på vestkysten av Orlando, med omtrent bare pensjonister boende der. 
   
  Ett av våres mange flexebilder
 • Chicago bound  Hei dere! 

  Da er jeg tilbake i leiligheten min i kalde Chicago, etter 8 fantastiske dager i Orlando! Jeg hadde ikke internettilgang på slutten, så ble ikke noe blogging. Jeg har masse bilder å vise dere, så lurer på om jeg kanskje skal dele de opp i flere innlegg. Dagene har for det meste gått til å sole oss, også dra ut på kvelden med Tuva sine venner. Jeg savner varmen allerede, og pakker meg godt inn i vinterklær hver gang jeg går ut. Heldigvis skal det bli varmere vær utover uken, og jeg håper at jeg snart kan pakke vekk vinterjakken min. 

  Begynner med litt bilder fra en tur vi tok downtown for å se litt av Orlando på torsdagen 
  Møt min halvveis nye roommate, også bergenser selvfølgelig, og sikkert derfor vi passer så bra sammen! 

  Det siste bilde er tatt med panoramaeffekten på mobilen min, syns det ble ganske kult :) 

   

 • Karoline's treningsuke  Hei

  Da vi satt å slappet av igår før vi dro ut, bestemte jeg meg for å lage en treningsplan for neste uke, skrive den ut og henge på kjøleskapet. Jeg syns jeg har blitt veldig dårlig med tanke på kardiotrening, og trener nesten bare styrke annenhver dag. Før kunne jeg fint løpe nesten hver dag, og nå må jeg tvinge med selv til å gjøre det en gang i blant. Med en plan blir det lettere å følge det, og jeg tenkte jeg også kunne dele den med dere. Jeg savner skikkelig trening hver dag, og gleder meg masse til beach body boot camp på mandag.   Håper andre kan finne litt inspirajon til å trene med dette :)  etter spring break har jeg mer fritid, og tenkt å begynne å blogge mer om forskjellige treningsmetoder og kosthold. 

 • Solfylte Orlando  Hei dere! 

  Jeg nyter dagene her nede, med masse sol og varme. På tirsdag etter vi hadde vært på Panera for å gjøre litt lekser, dro vi en plass for å sole oss og bade i det deilige været. Igår ble vi med Tuva på skolen for å bli med i timen, og siden Tuva hadde sagt at vi var på besøk fra Norge og ville se hvordan en amerikansk skoletime var, så måtte vi late som om ikke gikk på skole i Chicago, det var utrolig fin campus i forhold til oss, med innsjøer og masse fin natur rundt.   Jeg satt akkurat å tenkte på hvor mye jeg gruer meg til å reise tilbake til Chicago og minusgrader. Jeg elsker varmen, jeg elsker at jeg kan gå i sommerklær hele dagen uten å fryse. 

   

  Imorgen reiser vi på biltur til Anna Maria Island, som er en liten øy med fin strand, jeg gleder meg! 

 • gratulerer med dagen, mormor!  Gratulerer så mye med dagen, mormor! Jeg er så utrolig glad for å ha deg i livet mitt, og jeg savner deg hver dag. Gleder meg masse til å komme hjem igjen i mai, slik at vi kan spise kjøttbollemiddager sammen mange ganger, slik vi gjorde når jeg bodde hjemme! 


  Håper du får en fin dag ♥

 • Joggetur i solnedgangen  Sjokomelk, vannmelon, terrassedøren halvveis åpen, 25 grader i luften og rolig sommermusikk fra dataen. 

  Det er omtrent slik jeg har det nå, og vi har nettopp kommet inn igjen fra dagens treningsøkt. Jeg er heldig å ha med meg to treningsglade jenter, som gjerne blir med på en liten joggetur og litt styrke utendørs. Vi jogget først i 10 minutter, før vi gikk bort til tennisbanen og brukte den til å ta utfall, knebøy, hoppknebøy, planke og litt situps, også litt løping innimellom. Nå skal vi ta en deilig dusj, før vi drar ut på en klubb for å feire noen av Tuva sine venner sin bursdag, er ganske digg her at noen av klubbene har 18 år som aldersgrenser for å komme inn, så slipper Elise og jeg å være kjipe og sitte hjemme.   Obligatorisk fleksebilde for å vise at vi har muskler! 

  Nå gleder jeg meg til å ta på en fin kjole og ha en kjekk kveld med jentene :)

 • disney downtown  Hei dere! 

  Igår etter vi hadde dusjet og fikset oss litt spiste vi kjøttdeig og spagetti til middag, før vi dro ut på en aldri så liten biltur. Man må ha bil her for å komme seg rundt. Vi dro først til downtown disney og gikk litt rundt der, men det var så mange turister at vi bestemte oss for å dra videre. Kjørte for å kjøpe frozen yogurt, og satt egentlig bare ute å den deilige kveldsvarmen å nøt at vi kunne sitte ute uten å fryse. Etter det skulle vi egentlig møte noen av Tuva sine venner på en restaurant som heter Applebee's, men siden alle var kjempe trøtt dro vi bare hjem å sov. 

  Nå ligger vi egentlig ute ved bassenget å soler oss, men jeg gikk inn for å hente noe kaldt å drikke og kjøle meg ned igjen litt. Ikveld får vi kanskje være med noen av Tuva sine kompiser der de trener og trene gratis, så blir deilig med en skikkelig styrkeøkt igjen. 

 • siste uken  Hei dere! 

  I forrige innlegg skrev jeg at jeg hadde en helvetesuke i vente, og det var sant! Det eneste jeg gjorde var forsåvidt lekser, spising, trening og litt soving når jeg hadde tid. Så fort jeg var ferdig med lekser på fredagen pakket jeg ferdig, ryddet leiligheten og dro downtown for å bo på hotell og delta på ANSA sitt landsmøte fra fredag til lørdag. Vi fikk bo gratis og gikk middag på fredagskveld, frokost, lunsj og middag på lørdagen, så klager egentlig ikke. I tillegg var det gode og dyre restauranter vi var på, så vi angrer ikke på at vi ble med. Etter middagen igår dro vi hjem istedenfor tilbake på hotellet, for å dusje og hente bagasjen, før vi dro avgårde til flyplassen for å dra til Orlando, hvor jeg er nå. Været her er sol og sånn 25 grader ca, og vi har nettopp lagt ute ved bassenget en stund og solt oss. 


 • Turister i Chicago  Hei dere! 

  Nå har Kathrine dratt igjen, og jeg skal fokuere på bare skole igjen. Jeg vil kalle neste uke helvetesuken, for jeg har 6 prøver. Jeg har to avsluttende fag, så må gi alt jeg kan på de prøvene for å få en god karakter. Blir utrolig deilig med en uke av etter dette, og hvertfall siden jeg skal til solfylte Orlando og treffe Tuva igjen. De fleste av vennene våres drar til Mexico for å feste hver dag, men kjenner på kroppen at jeg ikke hadde orket det i det hele tatt. Gleder meg heller til å bare ligge ved bassenget hele dagen, spise koselige middager på kvelden med jentene og bare slappe av og lage opp til 8 nye uker med skole. Idag skal jeg spille volleyball klokken 4, og jeg gleder meg! Bortsett fra det blir det lekser, og kanskje en tur på college life klokken 8 om jeg føler jeg har fått gjort nok lekser.    
  Tilfeldig rekkefølge på bildene, men det er fordi noen av de er tatt med kameraet til Kathrine :) 
 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits