karolinems -

motivert!Hei dere! 

Håper alle har hatt en fin uke hittil. Jeg er super motivert for tiden når det gjelder skole og trening, og selv om jeg egentlig hater pool 7.30 på morningen, så elsker jeg følelsen av å være ferdig med 500 hopp etterpå. 

Endelig er det torsdagskveld, som betyr at det jeg bare har to timer og to treninger før jeg drar til Bretton Woods med Bodil, David og Adam imorgen for å stå på ski i helgen. Dagen idag har vært lang, rett etter pool skyntet jeg med hjem, dusjet veldig rask og gikk tilbake til skolen. Jeg måtte kjøpe en bok og lese begynnelsen av den før første time, sånn at jeg kunne gjøre ferdig leksene mine til timen etter. På styrketreningen fikk jeg beskjed om å ikke gjøre noe som hadde med overkropp å gjøre ettersom skulderen min har begynt å gjøre vondt igjen, på tirsdag skal jeg en tur på Boston Children Hospital for å se om jeg kan finne ut hva som er gale med den. Forhåpentligvis kan vi finne ut av det og jeg håper jeg blir frisk igjen snart. Ikveld må jeg bruke kvelden på å gjøre lekser, jeg har to prøver på mandag som jeg må skrive notater til idag, i tillegg må jeg skrive en paper også, ettersom jeg hadde så mye lekser så bestilte jeg pizza sammen med Logan og en venninne av henne sånn at jeg slipper å bruke tid på å lage mat og rydde. Så fort jeg er ferdig med leksene må jeg pakke, aner ikke hva jeg skal ta med, men skal hvertfall pakke masse varme klær. Reiser rett etter styrke imorgen, så skal løpe rett hjem så fort som mulig, slik at jeg rekker å dusje før de henter meg. Blir godt med en helg uten festing og vekke fra leiligheten. Skal prøve å ta med kamera slik at jeg får tatt litt bilder. 

 • Things to look forward to  For å holde motivasjonen oppe nå som jeg har så mye skole og trening så syns jeg det er viktig å ha noe å se frem til de neste ukene. Jeg ser selvfølfelig alltid frem til helg, men er kjekt å ha noe ekstra spesielt å glede seg til. Heldigvis har jeg mye å se fram til, en av de er selvfølgelig å reise hjem til Norge i sommer, og jeg kan ikke tro at det er under 100 dager til jeg reiser, hva skjedde med tiden? Før det skal jeg nyte det å være her med å gjøre mange kjekke ting, blant annet skal jeg å stå på ski neste helg sammen med Bodil og familien hennes, også reiser jeg til Chicago om bare 20 dager på spring break! 
  Selv om jeg liker Boston bedre som by så savner jeg jo Chicago også av og til, hvertfall når jeg fortsatt har mange venner som bor der. Blir kjekt å tilbringe en uke der og bare kunne slappe av uten å måtte tenkte for mye på skole osv. 


 • Beacon pride  Hei dere! 

  Igår var en stor dag for sport her på skolen, det var senior day for basketball og hockey guttene spilte sin første play offskamp som de vant 11-1. Det var også basketballtreneren sin siste vanlige hjemmekamp etter å ha vært trener her i 40 år, og det skulle selvfølgelig hedres. Ikke nok med det, men en av seniorspillerne på herrelaget fridde til kjæresten sin når de ble presentert før kampen.   Alle atletene fikk en hvit t-skjorte hvor det sto "Thank u Titus" på baksiden som vi brukte under kampen. Etter kampen var over var det tid for å hedre treneren, og han fikk blant annet to basketballer, en hvor det var et bilde av laget trykket på som en del av ballen og en annen med alle signaturene til spillerne tror jeg. I tillegg var det veldig mange som holdt taler om han, før han tilslutt til blomster og snakket litt. 


  På kvelden dro vi ut på bar sammen med mange andre atleter på skolen. Hockeylaget feiret 11-1 seieren og at de er videre i playoffs. 

 • Friday  Hei dere! 

  Håper dere har hatt en fin fredag hittil. Min startet brått da jeg våknet og så at jeg hadde forsovet meg til trening. Våknet 1 minutt før vi egentlig skal være i hallen, så jeg nærmest hoppet ut av sengen og tok på meg det første jeg fant og løp bort i hallen, utrolig nok var jeg på plass allerede 6 minutter etter jeg våknet. 

  Etter trening gikk jeg hjem igjen for å dusje og spise frokost. Min nye matcravings for tiden er bagels med kremost og nutella og jeg klarer virkelig ikke å stoppe å spise det. Nå skal jeg straks på skolen for å ha to timer også er det styrke igjen etter det, heldigvis fredag og siste dag med trening denne uken før jeg tar en velfortjent helg.


  Håper alle får en fin helg! 

   

 • I'm alive  Hei dere! 

  Etter bekymringsmelding hjemmenfra fant jeg ut at det kanskje var på tide å oppdatere bloggen igjen. Veldig lite spennende skjer i livet mitt for tiden, bortsett fra skole, skole, innleveringer, quizer, masse hopping, løping og styrketrening og litt volleyball. Innså igår at jeg har min første prøve i biologi på mandag, noe som gjorde at jeg fikk veldig panikk og løp hjem for å begynne å studere. Nå har jeg en liten pause mellom time og trening, også skal jeg ha time igjen etter styrketreningen. Heldigvis er det snart helg, og på lørdag skal jeg på basketballkamp og hockeykamp. Basketballtreneren skal coache sin siste kamp på lørdag, og alle atletene må dra å se på for å vise støtte. 


  Har ikke så mange spennende bilder å vise, så viser dere heller timeplanen min. Dette er bare timeplanen for skole, i tillegg har jeg to timer trening hver dag på morningen og fra 2-3. Heldigvis har vi ikke styrke på onsdager, så jeg får en liten pause selv om jeg gjør 500 hopp tilsammen i bassenget. Håper virkelig ikke vi skal trene bein idag, klarer så vidt å gå i trapper nå. 

 • Ryddelørdag  Hei dere! 

  Nå har jeg akkurat stått opp, ettersom jeg står opp 5.30 og legger meg 10 hver dag så blir det til at jeg våkner tidlig i helgene av meg selv også. Igår kveld etter ishockeykampen lagde jeg med taco til middag, men orker ikke å rydde opp alt etter meg ettersom klokken nesten var 11. Idag har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig ryddedag. Vanligvis er jeg bare hjemme noen få timer iløpet av en dag, og jeg har ikke tid til å rydde skikkelig etter meg når jeg er hjemmom for å dusje og spise mellom trening og skole, derfor ender jeg opp med å ligge alle klærne mine i en haug ved siden av sengen. Nå er jeg straks ferdig å rydde på kjøkkenet, så tenkte å lage meg en skikkelig god valentinsfrokost bestående av egg, bacon og pannekaker før jeg starter prosjekt rydde rommet. 


  Senere idag skal jeg jobbe concessions, det er hjemmekamp for både basketball og hockey. Hockey spiller sin siste hjemmekamp, så håper på seier idag også. 

 • Good morning!  God fredag alle sammen! 

  Idag sov jeg lenge, eller lenge vil si lengre enn vanlig selv om jeg sto opp 6.20. Nå sitter jeg å spiser brødskiver til frokost fordi det var det eneste jeg hadde bortsett fra fisk og kjøttboller. Idag må jeg virkelig dra på butikken å kjøpe litt mat, han ikke handler på over 2 uker nesten. 


  Nå skal jeg straks løpe ut døren. Dagen min startet med volleyball, også har vi styrke kl 2 idag. Håper Jeff er snill med oss siden det er fredag. Igår trente vi bein, så jeg håper på armer idag kanskje. Ikveld skal jeg på norsk tacokveld med ANSA, så det blir kjekt! Håper alle får en fin fredag ♥

 • "Du er så tøff som reiser til USA"  Jeg får veldig ofte høre setningen "du er så tøff som reiser til USA for å studere", både av amerikanere og nordmenn. Vanligvis tenker jeg at det ikke er noe spesielt å gjøre det, men idag når jeg satt i biologitimen min og ikke skjønte (unnskyld språket) en dritt av det læreren min snakket om, så innså jeg at det jeg faktisk gjør krever litt mot. Igår brukte jeg ca 8 timer på å gjøre biologi, fordi jeg ikke skjønner noen av fagordene, og jeg sliter sånn med å huske det, det er som å lære et helt nytt språk. 


  Jeg har alltid vært en eventyrlysten jente, og da jeg satt meg alene på flyet til New York 9.januar tenkte jeg ikke over at det var så big deal. Hva så om jeg var alene i New York? Jeg kan da engelsk, og jeg hadde jo kart. 

  Brookly Bridge 

  Av og til føler jeg meg helt ensom her, selv om jeg har masse folk rundt meg. Jeg kjenner ingen andre norske på skolen, det er ingen som kan forklare meg ting på norsk når jeg ikke forstår det på engelsk. Jeg har alltid trodd at jeg har vært litt dum når det gjelder skole, men jeg innser nå at det å ta fag på universitetsnivå på et språk som ikke er morsmål ikke er bare bare, og jeg har innsett og godtatt at jeg må bruke noen timer ekstra på den innleveringen i forhold til det amerikanere gjør. 

  Heldigvis jeg er så heldig å ha fått meg en ny "familie" her i USA, ikke så langt fra Boston. Det er en barndomsvenninne av mamma som er gift meg en amerikaner her, og jeg er så heldig å ha fått blitt en del av familien deres.

  Den fine amerikanske familien min ♥

 • Dinner for one  Laks med pesto, søtpotetmos og brokkoli sto på menyen idag. Etter nesten en uke uten et ikke fungerende kjøkken var det deilig å kunne spise noe annet enn wrap, grøt og frokostblanding. 

  Jeg elsker laks, og de tre første ukene her når jeg ikke fant laks var forferdelige. Heldigvis har jeg 11 laksefilet fra IKEA liggende i fryseren, så nå er jeg trygg i noen uker. 

 • Alt ordner seg for snille piker  Hei dere! 

  Idag sto alarmen på kl 05.00, og det ble en tidlig start på dagen. Igår kveld var jeg så trøtt mens jeg gjorde biologi, så jeg fant ut at det var bedre å stå opp en time tidligere enn planlagt og fortsette da. Jeg hadde en pre-lecture quiz jeg måtte ta. Før hver time har vi quiz på det kapittelet vi skal ha om i neste time, også får vi så mange sjansen på å ta den som vi vil, så etter mange forsøk klarte jeg endelig 100%. Føler at de poengene jeg kan få på quiz er "gratis" siden jeg kan ta den så mange ganger jeg vil og bruke boken, og jeg må derfor alltid klare å 100% på de. 


  Nå sitter jeg å spiser is, syns jeg fortjente det etter å ha jobbet så mye med biologi. Om ikke så lenge skal jeg på skolen, har biologi som night class idag. 

 • Innesnødd  Hei dere! 

  Enda en snødag, men idag har jeg faktisk gjort mye nyttig. Ble en sen kveld på meg igår fordi jeg var hos Patsy og få filmer. Så The Notebook for første gang og ble helt forelsket i filmen, tror jeg har funnet meg en ny favorittfilm. Idag har jeg gjort lekser nesten helt siden jeg sto opp. Nå skal jeg spise litt kveldsmat, rydde litt på rommet også legge meg. Imorgen tror jeg vi har skole, så det betyr at dagen min starter 06.00 på grunn av morgentrening. 


  Vi har så mye snø nå at de har begynt å hente det med lastebil for å kjøre det til en plass og smelte alt.  Imorgen har vi en snøfri dag tror jeg, men skal visst komme mer på torsdag. Føler våren aldri kommer til å komme her. 


 • Another snow day  Hei dere! 

  Idag har vi som sagt snødag, som betydde ingen volleyballtrening 7.30. Egentlig var jeg lei snødager fordi jeg ikke gjorde noe nyttig, men denne kom på et ganske bra tidspunkt. Jeg har planer om å bruke hele dagen på å skrive en innlevering som skal leveres imorgen i timen jeg har. 


  Slik ser det ut i bakhagen vår. Det er så mye snø overalt nå at jeg blir helt gal. 

  Om jeg blir ferdig med innleveringen tidlig stikker jeg nok bort til Patsy og henger litt med henne. 

   

 • Weekend trip to Mattapoiset  Hei dere! 

  En liten update fra stuen til Patsy. På fredag dro jeg for å besøke Bodil og familien, og det var utrolig deilig å komme seg vekk fra campus litt. Jeg sov 10 timer natt til lørdag og var godt uthvilt når jeg våknet. Vi gjorde ikke så veldig mye spesielt, men dro å tok pedikyr, også viste Bodil meg litt rundt. Vi dro på en butikk som hadde litt norsk mat, så nå har jeg fiskeboller, grøt og litt sjokolade. På kvelden dro vi på en restaurant for å spise middag, også så vi film på kvelden. 

  Desverre måtte jeg dra tilbake tidlig idag siden vi skulle hjelpe til på noe som heter "Special olympics" på skolen. Det er en basketballturnering for personer som er funskjonshemmet, så alle atletene på skolen er for å hjelpe til, heie og spille med de. Det var utrolig kjekt å være med, og ikke minst utrolig gøy å se hvor glad de ble for å spille. 


  Vi hadde blomkålsuppe til lunsj på lørdag.


  David, Adam, meg og Bodil. 

  Nå ser jeg på Grammy's samtidig som jeg gjør quiz i biologi. Imorgen har vi ny snow day, men jeg skal allikevel legge meg tidlig og stå opp tidlig sånn at jeg får gjort noe nyttig. 

 • Killer workout  God morgen dere!

  Klokken er snart 10, og jeg har akkurat klart å komme meg utav sengen for andre gang idag. Startet dagen med pool workout klokken 7.15, som betydde at jeg måtte stå opp litt over 6. Vi hadde pool igår også, men idag var treneren vår med, noe som betyr tyngre trening. Når vi har pool gjør vi ting som hopping, løping osv i vannet for å bygge opp kroppen til volleyballsesongen begynner. Det hørtes kanskje ikke så gale ut, men prøv å gjøre 3-400 knebøyhopp og utfallhopp i løpet av noen minutter så merker du at det er tungt. Etter trening gikk jeg hjem for å dusje, også la jeg meg i sengen for å slappe av litt. Har time igjen 11.00 også styrktrening 1.45, så nå skal jeg straks dra på skolen og bare bli der til vi har trening. 


  Bilde fra tirsdag når jeg var downtown med Patsy. 

  Nå skal jeg spise litt også skynte meg på skolen. Må innom coach sitt kontor for å snakke med han før timen. 

 • Still alive  Hei dere! 

  Lenge siden jeg har oppdatert nå, men dataen min vil ikke samarbeide så bra for tiden. Jeg har prøvd å dra på apple store siden lørdag, men på grunn av snow day og super bowl har det ikke vært så lett. Igår var det altså super bowl her, noe som selvfølgelig betyr mye oppstyr. Kall meg treig, men jeg fikk ikke med meg før igår at Patriots var fra New England, noe som gjorde at alle tok helt av. Vi dro bort til noen hockeyspillere sammen med mange andre athleter for å se kampen der, også dro vi på bar etter kampen for å feire at de hadde vunnet! idag hadde vi ny snow day på grunn av snøstorm, så jeg har bare slappet av, vasket klær og hengt med Patsy. Vi lagde masse usunn mat som vi spiste mens vi så Mamma Mia. 


  Så glad for at jeg endelig kan lese Shape Up på ipaden fra USA.


  Patsy og meg på lørdag når vi dro ut :)

  Imorgen har vi kanskje ny snow day, men jeg håper egentlig ikke at vi har det for jeg må på skolen for å fikse ting nå. I tillegg må jeg dra til Apple Store for å fikse Macbooken min, for en Macbook som ikke virker i begynnelsen av semesteret er en veldig dårlig ting. 

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits