karolinems -

work it harder, make it better, do it faster, makes us strongerHei dere! 

Etter en telefon hjemmenifra for å spørre om jeg fortsatt lever innså jeg at det var på tide å blogge igjen. 
Det har vært travle dager etter jeg fikk besøk, og bloggen har bli nedprioritert mellom lekser og litt leking av turister. Jeg er så uheldig å ha 2 prøven denne uken, men Elise var snill roommate å tok Kathrine med downtown på mandag så jeg fikk gjort litt lekser. Eller har vi trent litt og gjort enda mer skole, og idag tok vi en ny tur downtown for å spise på T.G.I. fridays.

overskriften kommer fra av at vi var å trente styrke isted, og jeg økte i både knebøy og markløft. Kathrine var så snill å tok mange bilde av meg, så jeg faktisk kan vise at jeg trener litt av og til, og ikke bare sier at jeg gjør det. Imorgen er jeg ferdig 11.30 fordi jeg fikk lov til å ta statistikkprøven min sammen med klassen som har den 8.00 istedenfor 13.30. Planen er å dra downtown igjen og være litt mer turister, blant annet en tur i Willis tower, the bean og kino står på planen.


På søndag lagde vi amerikanske pannekaker med sjokoladebiter, bacon og egg til frokost for å gi Kathrine en skikkelig amerikansk frokost, pannekakene var selvfølgelig glutenfrie.


Vi dro på outletsenter på søndag og jeg kjøpte meg nye asics sko til å bruke til styrketrening, koster ca 180 kr og jeg er superfornøyd med de.


Vi spilte volleyball som oppvarming mot to svenske gutter idag, og jeg aner virkelig ikke hva jeg gjorde etter serven min. 
Økte 4,6 kg i markløft idag, hørtes ikke så mye ut, men jeg merket det godt. 


Nå er klokken over 12 her, så det er på tide å legge seg. Merker at dager fylt med skole, trening og det å være turister tar på. 

 • Happy saturday  Hei dere, og beklager for dårlig oppdatering de siste dagene. 

  Idag er det lørdag igjen, og ikke hvilken som helst søndag, Kathrine sitter i London på vei hit, og jeg kunne ikke gledet meg mer til å se bestevenninnen min igjen og vise henne mitt liv her i Chicago. 
  Tordag og fredag ble brukt til skole og trening som vanlig, og igår kveld dro Elise og jeg med Liz til Mariano's for å handle, siden hun hadde vært så heldig å få låne roommaten sin bil, vi stoppet også innom IHOP, eller international house of pancakes, for å spise middag/kvelds.  

  Jeg fikk også smoothiemaskinen min, så den ble brukt flittig igår. Super fornøyd med den, og handlet inn masse frukt til å lage smoothie av på butikken igår. Blir digg å kunne lage smoothie i den også ta med på skolen når det begynner å bli varmt ute.


  Det geniale med smoothiemaskinen er at man lager det i slike kopper som dette her, istedenfor det blå jeg har skrudd på, så kan bare bare skru på den mikseren, snu den oppned også sitte den i maskinen :) 


  Fornøyde nordmenn utenfor IHOP, som dere ser på skiltet har de faktisk åpent 24 timer på fredag og lørdag, og dette kommer nok vi til å utnytte som nattmat en gang

   

 • fotball  Hei dere! 

  Min dag kort oppsummert; skole, trening, mat, trening. Etter en god styrkeøkt med Elise gikk jeg hjem å laget taco, tok en lang dusj, sminket meg og kledde på meg noe annet enn treningstøy, for å så gå å trene igjen etter to timer. Ble spurt om jeg ville være med å trene fotball, og jeg klarer jo ikke å si nei til trening, så ble med der også. Jeg skulle egentlig ha skrevet ett paper i Intro to Athletic traning, men fotball hørtes mye kjekkere ut. Jeg var helt død i kroppen etter 2 timer, og jeg kommer nok til å kjenne det godt i beina imorgen, ettersom fotball ikke er noe jeg gjør så ofte. 


  Legger ut ett kleint selfie av meg, for å vise hvor svett og glad jeg var etter trening. Jeg har lært meg hvordan jeg skal få oppmerksomheten til basketballgutter her på skolen, for alltid noen som snakker til meg når jeg går i basketballdraktene mine som jeg er så glad i. Nå er jeg straks ferdig med innleveringen min, og det skal bli godt å finne sengen ikveld. 

 • Make every workout count  Hei dere! 

  Etter første time idag bestemte jeg meg for å gå å løpe litt og tøye, ettersom jeg var litt støl fra gårsdagens trening. Jeg løp 1,6 km før jeg syklet rolig i 10 minutter, også tøyde jeg litt. Jeg er egentlig dritt lei av cardio for tiden, og kunne helst bare løftet hver dag om det hadde gått an. Tror jeg skal tvinge med selv til å løpe litt etter timen min på tirsdager og torsdager, for da har jeg god tid til å dusje og spise før neste time. Seinere idag står det løfting på planen med Elise, og jeg gleder meg allerede! 

   

  Jeg har også bestilt meg noe som heter Magic Bullet, som er en slags blender, bare veldig liten og lett å bruke. Jeg gleder meg til den kommer, da blir det smoothies hver dag! 
 • Sushi  Hei dere! 

  Håper alle har hatt en fin mandag! Selv om jeg har hatt 3 timer og vært på biblioteket for å gjøre lekser, så har jeg hatt en ganske fin mandag. Kjøpte sushi til middag og kveldsmat på RIce and Roll med Lita idag, og jeg har absolutt fått meg ny favorittplass. Etter det dro jeg på Beach Body Boot Camp sammen med Elise og Kaitlyn, og vi var så slitne når vi var ferdige at vi bare lå på gulvet i 10 minutter før vi kledde på oss og gikk hjem. Etter trening lagde Kaitlyn og jeg smoothies, før jeg gikk ned for å spise resten av sushien min. Elise og jeg har laget godteavtale, og jeg må innrømme at det blir lettere og lettere for hver dag. Tror jeg er over det steget der jeg ble helt gal og hadde abstinenser fordi jeg ikke kunne spise noe.  Resten av kvelden skal blir brukt til lekser, før jeg skal prøve å legge meg litt tidlig :)

 • Dinner with a view  Hei dere! 

  Vellykket ANSA middag igår i 34.etasje i ett kontorbygg downtown med fantastisk utsikt. Kylling, roastbiff, ris og grønnsaker sto på menyen, samt litt gode desserter. Idag har vi tatt en rolig kveld, med styrketrening, middagsbesøk og en tur på college life.
  Nå sitter jeg i sengen og spiser min favorittrett, yogurt med blåbær, druer, kanel og opphakket sjokolade, og skal snart legge meg. Imorgen er det mange og ny uke, og på lørdag kommer Kathrine her! 
 • Yoga  Hei dere! 

  Igår kveld endte vi opp med å dra bort til Simon for å være litt sosial med dem, han hadde besøk av to venner fra Sverige, også kom Elisabeth og de ned også. Vi tok en tidlig kveld ettersom vi skulle opp for å gå på yoga klokken 10 idag, og jeg må innrømme at det sikkert er verdens deiligste følelse å starte helgen tidlig med en yogaøkt, selv om jeg sikkert er tidenes dårligste på yoga. 


  Bilde fra weheartit

  Jeg har vært utrolig dårlig til å ta bilder i det siste, men idag skal vi på middag med ANSA, så jeg håper jeg er litt flinkere der :) 

 • Happy valentines day  Hei dere! 

  Stikker bare innom for å si god helg og happy valentines dag! Håper alle har fått noe fint av noen de er glad i, selv har jeg store planer for ikveld. Egentlig er ikke planene mine så store, for det er det samme jeg gjør hver fredag, og det er middagsdate og film med Elise. Jeg har en del lekser å gjøre framover før Kathrine kommer neste helg, så blir nok en ellers rolig helg for meg. Imorgen skal vi ha en smule forsinket julebord med ANSA IL, men fram til det blir det nok bare lekser og trening resten av helgen. 


  Bilde fra weheartit

 • Utslitt  Hei dere! 

  Idag våknet jeg 10.50 og skjønte ingenting. Jeg hadde sovd i nesten 11 timer, og sovd meg gjennom 5 alarmer. Det er veldig sjeldent jeg forsover meg så mye, og det skjer bare når jeg har hatt mange dager uten skikkelig søvn. Resten av dagen skal bli brukt til litt nødvendige ting, som å sende karakterene mine til universitetet i Boston, må innom kontoret til han som er Dean på skolen å spørre han om noe, skal trene med Kaitlyn, lese til prøve på fredag og se basketballkamp.


  Min vanlige frokost, bestående av yoghurt, druer, kanel og mørk sjokolade, får virkelig aldri nok! 

   

 • Spring break  hei dere! 

  Tenkte å stikke innom for å si at vi endelig har fått bestilt oss billetter til spring break! Elise, Lita og jeg tar en rolig ferie i Orlando for å besøke Tuva, og helt ærlig syns jeg det hørtes mye bedre ut enn å dra en uke til Mexico for å drikke seg full hver dag! Vi fant utrolig billige billetter, og det er jeg veldig glad for. Vi blir nok bare å slappe av med bassenget, dra på outlet-senter og kanskje i Disney World. Jeg gleder meg til å komme tilbake til varmen, og utrolig masse til å se Tuva igjen :) 

   

  Elise og jeg kom nettopp hjem fra trening, og har laget ny godteavtale som varer fram til spring break, nå gleder jeg meg til å få litt order i matveien igjen! 

 • Beach body boot camp  Hei dere! 

  I natt sov jeg tilsammen 4 timer på grunn av mye lekser og sånt, og jeg er overrasket over at jeg funkerer fortsatt. Hadde en take-home exam på 5 sider som skulle være klart til idag, og det tok mye lengre tid enn jeg trodde. Så fort jeg var ferdig med timene for idag, dro jeg rett hjem å begynte å øve til ny prøve, imorgen har jeg mid-term i Intro to Atheltic training, så resten av kvelden og kanskje litt av natten skal bli brukt til å øve til den. Jeg hadde en obligatorisk pause, og den ble brukt på trening. Det er en gruppetreninger en gang i uken her som heter Beach Body Boot Camp, utrolig tung trening, men også utrolig gøy. Var gjennomvåt av svette og helt død i kroppen etterpå, men for en fantastisk følelse.


  Ett bilde fra når vi leker turister i helgen siden Julie var på besøk fra Wisconsin :)

 • Mattips  Hei dere! 

  Jeg har akkurat kommet hjem fra ukens mathandel på Marianos, og har endelig fått kjøpt litt mer mat. Etter noen uker med lite og usunn mat, så endte jeg opp med å bare kjøpe frukt, grønnsaker og kjøtt nesten. Jeg merker så inderlig godt på kroppen når jeg spiser usunt, og det påvirker meg sånn i hverdagen. Treningene blir dårligere, jeg sover mindre, jeg klarer ikke å konsentrere meg hverken med lekser eller i timene. Jeg tenker å komme med noen tips til lette ting man kan lage og spise som mellommåltid eller snacks, for går fort å lage og som er godt og sundt.

  Kesam med frukt, kanel og mørk sjokolade. Dette må være min absolutt favoritt, og jeg pleier egentlig bare å ha druer oppi, men man kan ha andre ting også om man vil. Går fort å lage, sundt og litt bedre enn tørre brødskiver med svett ost på. Desverre har de ikke kesam her, så jeg bytter ut det med en utrolig god vaniljeyoghurt her.   Tortillalefse med pålegg.
   For å gjøre det sundt bør man vel ha litt kjøttpålegg og gjerne litt salat og paprika på, men jeg syns også det er godt med andre typer pålegg på. Lett å lage, og også lett å ta med seg som matpakke på jobb eller skole. 

  Grønnsaker og frukt med dip. Jeg er utrolig glad i dip, og det sier seg vel selv at det er sunnere med frukt og grønnsaker til det enn chips? Lag en hjemmelaget dip med rømme og forskjellige kryddre, skjær opp grønnsaker, for eksempel brokkoli, agurk, gulrot, selleristang osv og dypp i dipen. Godt alternativ som snacks en lørdagskveld, og også som noe raskt å spise i løpet av en travel dag. 

  Salatwrap. Denne er kanskje ny for mange, og jeg hadde aldri hørt om det før jeg kjøpte det på Jimmy Johns her. Godt alternativ for folk med allergier, sånn som meg. Dette er omtrent det samme som tortillalefse med pålegg, og min favoritt er med kalkunpålegg og bacon. Spiser kanskje litt for mye av det, men heller det en pommer frites fra McDonalds. 

  Smoothie. Ganske orginalt, men om man har de riktige tingene oppi, kan dette holde som mat for noen timer. Jeg har desverre ikke kjøpt meg blender her, og spiser ikke smoothie med mindre jeg kjøper det på Jamba Juice. Ha gjerne i litt proteinpulver for å være mett lengre. 

  Eplebiter med mørk sjokolade og peanøttsmør. Dette blir vel egentlig mer snacks om man er godtesyk, men jeg syns det er utrolig godt. Spiser det ofte om kvelden om jeg er litt sulten, men ikke sulten nok til å lage meg skikkelig mat.

   

   

 • happy mother's day  gratulerer med morsdagen til verdens beste mamma! Jeg savner deg hver dag, og gleder mer og mer til du kommer hit, glad i deg <3 


  du er best ♥

 • Sykehusbesøk  Hei dere! 

  Midt inni alle leksene og prøvene jeg har, har kroppen bestemt seg for å bli syk, og jeg måtte derfor en tur på sykehuset. De siste dagene har jeg vært kvalm, hatt vondt i hodet og halsen, og litt feber, og det er ikke så veldig kjekt når man har utrolig mye skole å gjøre. Opplegget med lege og sånt her er litt annerledes enn i Norge, så istedenfor å dra til fastlege blir man sendt rett på sykehus for å se lege der. Jeg fikk medisin mot kvalme, så får håpe det fungerer, for nå må jeg være 100% fokusert til lab prøven jeg har i anatomy imorgen, for den skal jeg få 100% på! 


  Jeg rakk å dra i intro to athletic training timen idag før jeg dro på sykehuset, og vi brukte nesten hele tiden på å lære oss å teipe ankler.


  Selv om det er litt kaldt ute nå, så er det ganske vakkert når vintersolen skinner 

  Nå skal jeg gjøre ferdig leksene mine, før jeg dusjer og stikker bort til Jane og Kevin på middag :)

 • Things to look forward to  Hei dere! 

  Jeg er sikkert ikke den eneste som har mye skole og arbeid å gjøre for tiden, og hva er vel ikke bedre motivasjon for å stå på enn å ha ting å se fram til?

  Kathrine kommer ♥ 17 dager 

  Reiser til Orlando ♥ 31 dager 

  Mamma og pappa kommer ♥ 68 dager 
 • you can't have a positive life with a negative mind  Hei dere! 

  Nå kunne jeg skrevet ett langt innlegg om hvor synd det er i meg, hvor mye jeg savner familien, hvor mye jeg savner Norge, hvor mye lekser jeg har osv, men det skal jeg ikke. Og jo, jeg savner alt det, og jeg har mye lekser, jeg har ikke tid til ett sosial liv bortsett fra i helgene, men hvor langt kommer jeg av å klage over det? 

  Det jeg prøver å si her er ikke at livet alltid er en dans på roser, men om man prøve å heller se positivt på ting som skjer, istedenfor å klage og se negativt på det, så blir kanskje ting bedre, spesielt mentalt. 

  Ett av mine favoritt-ordtak for tiden, og jeg minner meg selv på det hver gang jeg merker at jeg blir negativ om noe
   

 • Kveldsmat  Yogurt, druer, kanel og mørk sjokolade, og selvfølgelig ferskpresset appelsinjuice ♥


  Jeg har fått dilla på dette som Elise viste meg, og spiser det gjerne til både frokost, lunsj og kvelds, hjemmelaget appelsinjuice er også en favoritt, men blir bare laget de gangene jeg orker å stå å lage det. Etter kvelds skal jeg finne senga, og om jeg orker tenkte jeg å ta morgendagens løpeøkt kl 7. 

 • Rolig start på uken  Hei dere! 

  Etter forrige innlegg ble det litt stopp her, rett og slett fordi jeg heller ville nyte tiden med venner. På fredag inviterte vi Jane og Kevin på middag som fast tradisjon, og jeg slo på stortromma og prøvde noe jeg aldri har laget her før. Baconsurret kyllingfilet med brie inni, stekte grønnsaker, spinat og asparges sto på menyen, og jeg tror jeg var like imponert som gjestene når maten var ferdig. Mette og fornøyde satt vi oss bort i sofaen etterpå for å se Jackass presents bad grandpa og vi lo alle ganske godt gjennom hele filmen. Resten av helgen ble også brukt til å være sosial og ha det kjekt med venner, og jeg merker at jeg sitter mer og mer pris på helgene ettersom jeg ikke har så mye tid til venner resten av uken. 

  Nå sitter jeg godt plantet i sengen med bøkene til Lauren Conrad om style og beauty foran meg, en god kopp grønn te og ansiktsmaske som lukter sjokolade . Jeg trodde jeg hadde en rolig uke, men fant plutselig ut at jeg hadde 4 prøver. Ikveld skal jeg ta det med ro, før det resten av uken blir mye skole og lekser. Til helgen kommer endelig Julie på besøk fra Wisconsin, og jeg har noe fint å se fram til.
  Håper dere hjemme får en super uke! 


 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits