karolinems -

RANKING NR 3jeg klarer virkelig ikke sitte i ro når jeg får tilbudet om å spille volleyball, så etter mye om og men bestemte jeg meg for å spille ranking i Førde som en "oppvarming" til NM med Nyborg! Kom hjem fra USA igårkveld, kommer forresten et annet innlegg om det så fort som mulig med litt bilder og sånt derfra! :) 

Siste resultatet vårt er fra NM i fjord som også ble spilt i Førde, hvor vi fikk 3.plass! Håper vi klarer å gjøre det bra nå også siden vi stiller med nesten samme lag! :D


Fornøyde bronsejenter etter NM 2011! 

Hva skal du i helgen?

 • NYE UGG  Jeg og Alicia har kjøpt nye uggs, kommer mer oppdatering når jeg kommer hjem!

 • LOPPEMARKED MED NORA  Igår hadde Nora og jeg loppemarked på internatet! Vi hadde masse klær og tilbehør vi ville selge, så vi tok alt med oss ut i gangen hvor det står et bordtennisbord og noen sofaen, også la vi alt utover der! :) 
  Først trodde vi det ikke kom til å komme noen, men plutselig var omtrent alle jentene som går her for å se på alt det fine vi hadde, og vi fikk faktisk solgt for litt penger! :)


  Wii, masse klær! 

  Vi drar den helt ut når vi er bussinessdamer, og pynter oss med de fineste klærne vi har! :) 

  Har du hatt loppemarked før?
   

   

 • VERDENS BESTE MORMOR  Siden jeg har verdens beste mormor var hun så snill å strikke tynne sokker til meg som jeg kan bruke i treningsskoene mine når det er kaldt! Var litt redd for at jeg ikke skulle rekke å få de før vi reiser, men da posten kom idag lå det en pakke til meg der! :) 


  Takk mormor ♥

 • GÅTUR I FINVÆRET  Etter treningen idag gikk faktisk Tonje og jeg til butikken frivillig! Vanligvis drar jeg bare på butikken om noen kjører oss om vinteren fordi det er så glatt og kaldt, men siden det var så fint vær ute fant vi ut at vi kunne gå ned istedenfor :) 
  tok noen bilder på turen! :) 


  vakre Sand! ♥

 • CHICAGO SNART  Wii, nå er det bare 5 dager til vi reiser til Chicago! Vi begynte idag å trene sammen, siden vi skal spille en kamp og en turnering der nede! Jeg har til og med begynt å pakke så smått siden jeg reiser til Stavanger allerede på fredag etter skolen :) 


  gleder meg! 

  har du vært i Chicago før? 

 • REGIONSMESTERE  Igår spilte jeg RM med hjemklubben min Nyborg! Ettersom jeg ikke har fått spilt så særlig mye med de denne sesongen, og vi har nye spillere så var jeg veldig spent på hvordan dette skulle gå.. I tillegg ble jeg plassert som midt, noe jeg ikke har spilt på veldig lenge. Heldigvis gikk det bra, og vi vant tilslutt finalen over Rossvoll med 2-0 i sett! Nå er vi klare for NM i nærheten av Trondheim om ca en måned :) 

  Mobilkvalitetbilde, i tillegg klarer jeg ikke å følge med på kamera heller! 


   

 • BEAUTIFUL DAY  Til tross for at jeg sto opp klokken 9 og har jobbet i mange timer idag, så har denne dagen vært ganske fin! 
  Etter noen timer på jobb dro jeg til mormor for å vaske litt, før mamma hentet oss og vi dro hjem for å ha "morsdagsmiddag" en dag for tidlig! Vi hadde til og med laget dessert, sjokolademousse! ♥

  Når mormor dro hjem igjen gikk jeg egentlig opp for å pakke, men det fristet mer med et langt og deilig bad siden jeg hadde muligheten! Jeg hentet masse stearinlys, fylte badekaret med varmt vann og satt på One Tree Hill på dataen ♥

  Hva har du gjort idag?

 • BAD MOMENT  Kom hjem til dataen min idag som har vært på reprasjon denne uken for å bytte ut tastaturet siden jeg manglet en A-tast.. Jeg var superhappy for å få tilbake dataen min, men da jeg skrudde den på og skulle skrive inn passordet viste det seg at omtrent ingen taster fungerte, great! Heldigvis hadde ikke pappa kastet den gamle pc'en sin, så jeg har noe som fungerer halvveis når jeg er hjemme hvertfall, også håper jeg at jeg får fikset det før jeg drar igjen siden jeg ikke skal hjem på en stund etter denne helgen! 

 • BARE I USA  I hvilken land kan man bli dømt i retten til en date med konen som inkluderer blomster, middag og bowling fordi man glemme bursdagen til konen? Joo, det skjer bare i usa .. 

  Les saken på VG her! 

 • OPERASJON RYDD OG VASK  I timen idag kom rektor og en av trenerne inn for å kjefte på oss siden oppholdsrommet var så skitten! 
  Han spurte etter 5 frivillige som kunne vaske det før helgen, og ikke overraskenes var Susanna, Elise og jeg noen av de som melde seg! Vanligvis får jeg noia av å gå inn der, fordi jeg hater alt som heter bakterier og skitt.. 
  Etter timen var ferdig gikk vi rett bort for å rydde og vaske, og da vi flyttet på sofaen fant vi alt fra pops, en sokk og to bokser med brus ..  Med litt hjelp fra guttene klarte vi å gjøre alt ferdig på under en time, i tillegg til at vi fikk gjort det litt koseligere! 


  Som sagt har jeg helt bakterienoia, så da jeg skulle vaske sofaene tok jeg en plastikkpose på hånden siden vi ikke har gummihansker! Trikset mitt med å vaske vekk flekkene med zalo fungerte desverre ikke så bra .. 


  Sluttresultatet, riktig nok før vi tok inn igjen alle sofaene! men gulvet er jo blitt skinnenes rent hvertfall! 


  Ettersom vi tok oss en tur på loftet fant jeg en pose med klær jeg hadde glemt å ta ned igjen når vi begynte igjen  i år.. tror ikke det ligger så mye viktig der siden jeg ikke kom på at jeg hadde den.. 

  hva har du gjort idag?  

   

 • WANTS FRA BIKBOK  Hva syns du?

 • FAVORITTDAG  Egentlig liker jeg ikke torsdagene så godt siden vi har morgentrening, skole klokken 10 for å ha 6 timer, også rett på trening igjen! Ingen fritimer, og heller da ikke noen tid til å slappe av på! Om torsdagen begynner dårlig, fortsetter som oftest resten av dagen drit også! Heldigvis er denne torsdagen en god torsdag! Torsdag betyr dagen før fredag, og fredag betyr hjemreise! Siden vi skal spille RM på søndag for å prøve å kvalifisere oss til NM, reiser jeg hjem og har litt fri hjemme på lørdagen først, som jeg faktisk skal bruke til å jobbe for å tjene litt penger til Chicagoturen som venter neste søndag!   gleder meg til å komme hjem til disse her :) 
   

  Hva skal du i helgen?

 • ONE TREE HILL  Idag har vært en lang og merkelig dag! Jeg våknet opp, uten å huske hvilken dag det var, dødsvondt i pannen og rektoren våres gikk romsjekken! Jeg fant til slutt ut hvilken dag det var, og kom på hvorfor jeg hadde vondt i pannen, som forresten var fordi vi hadde heading på treningen igår, noe vi ikke akkurat pleier å gjøre på volleyballtreningene! 
  Etter en lang skoledag kommer jeg tilbake på rommet, og på lappen på døren står det "rydd og vask før trening" .. jeg trodde selvfølgelig at han tulte, siden ingen før har brydd seg om vi har hatt litt rotete på rommene, men neida! Plutselig får vi beskjed om at de som ikke fått godkjent rommene måtte vaske de før de fikk trene! Heldigvis tok det ikke mer enn 10-15 minutter å vaske mitt, så jeg kom meg ganske fort på trening, og på vei til hallen møtte jeg på alle guttene som var blitt sendt tilbake for å vaske rommene sine! Noen av rommene må ha vært ganske gale, siden jeg ikke fikk med meg at de kom tilbake i hallen i det hele tatt! Etter en deilig dusj tenkte jeg å sitte meg ned å se one tree hill og slappe av før kvelds, men da Hanne spurte om jeg ville sitte på til butikken måtte jeg benytte sjansen, så fikk ikke sett så mye av det! Etter kveldsen hadde jeg fotoshoot med Tonje, og visst Tonje er skikkelig snill får jeg noen av bildene av henne, så kan vise de visst dere vil se?   Ser du one tree hill?

 • DRØMMER OM SOMMER  Sitter å dagdrømmer om sommeren når jeg ser på bilder fra USA i sommer, men da jeg ser ut vinduet og det snør og snør blir jeg like skuffet hver gang! Er ikke så veldig lenge til sommer heldigvis, men først må jeg få unnagjort en iskald USA tur, muligens NM i Trøndelag, noen eksamener også kan jeg ta en velfortjent ferie! 


   

 • TILBAKE FRA RANKING I BERGEN  nå er vi tilbake på Sand igjen, jeg har spilt kamper hele lørdagen, og når vi kom tilbake bare dusjet vi og spiste før vi sovnet! Fikk god pizza når vi kom hjem på fredag, også la vi oss tidlig siden begge lagene hadde kamp klokken 9 på lørdagen! Resultatene trenger vi ikke snakke om, men jeg har hvertfall spilt meg opp gjennom helgen, og er ganske fornøyd med eget spill! Spesielt med tanke på at jeg spilte kant, noe jeg ikke har gjort på ganske lenge! 

  Har veldig få bilder fra helgen, men slenger med et fra kampen mot Austrått hvor mamma har prøvd seg som fotograf :) 
   

 • RANKING I BERGEN  Wii, idag er jeg ganske happy siden vi reiser til Bergen på ranking! Har bare 6 skoletimer igjen, men siden vi bare er 9 stykker på skolen får vi bruke timene til å skrive innlevering :) 
  Reiser med fellesbuss til Bergen etter skolen idag, og heldigvis tar det ikke mer enn 3-4 timer!

  Tar med meg noen av disse søte skapningene hjem også! :) 

  hva skal du i helgen?

 • I EI HAVN  Har alltid trodd at Plumbo sang rockemusikk, helt til jeg hørte møkkamann for noen uker siden! Etter å ha hørt denne ble jeg helt forelsket! Fin sang! 

 • FAVORITT BLOGG  Jeg leser egentlig veldig få blogger, men en jeg ikke klarer meg uten er Ulrikke Lund! 
  For å bare være 22 år har hun klart å gjøre utrolig masse i livet, og jeg får skikkelig motivasjon til å gjøre ting av å lese bloggen! I tillegg skriver hun om mote og skrev mye om New York når hun bodde der! 

   

  Hva er din favorittblogg? 
   

 • NÅR KANTINEDAMEN LAGER GLUTENFRI PIZZA  Tror virkelig vi må ha verdens snilleste kantinedame! Da jeg kom ut i kantinen idag ropte hun på meg og sa hun hadde laget en egen pizza til Nora, Margrethe og meg, men siden jeg var den eneste som er her ble det kun til meg! Jeg har egentlig ikke vært så glad i pizza etter jeg spiste glutenfri på Pizza Bakeren, for den så ut som papp og smakte ingenting! Heldigvis har jeg en oppfinnsom bror som er glad i å lage mat, og etter å ha latt han eksprementere litt med pizza til meg, så klager jeg ikke like mye lengre! Den siste han lagde til meg var faktisk så god at jeg spurte om han ville lage pizza til oss når vi kommer hjem imorgen, og det tror jeg aldri i hele mitt liv at jeg har gjort!

  himmelsk ♥

 • DAGENS TRENINGSØKT  Siden vi var på Utdanningsmesse i Haugesund idag fikk ikke vi i 3.klasse vært med på balltreningen, så da jeg fikk med meg Tonje og Mathias til å trene litt etter middag ble jeg ganske fornøyd! Tonje filmet treningen, så tenkte å lage en liten filmsnutt idag, men det rakk jeg ikke siden jeg kom tilbake fra Tonje for en liten stund siden, hvor vi lo oss ihjel av hvor stygge vi er på film! Gled dere til den kommer! 

  Slenger med noen fine sanger istedenfor :)
   

   

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits