karolinems -

Farvel Chicagoheisann! 

Idag var det på tide å reise tilbake til Mattapoisett etter 9 fine dager i Chicago. Allerede klokken 9.30 dro jeg fra Lita, og var ikke hjemme før 6.30, snakk om lang dag. Egentlig hadde jeg tenkt å trene ikveld, men tror jeg bare skal pakke opp og prøve å legge meg tidlig, så kan jeg heller trene imorgen tidlig. Processed with VSCOcam with g3 preset

På onsdag begynner jeg (endelig) på skolen, og tro det eller ei, men jeg gleder meg faktisk. Jeg har endelig fått timeplanen min slik jeg ønsket også, så nå gleder jeg meg litt mer enn jeg har gjort hele ferien. Så fort jeg er ferdig å pakke opp nå skal jeg finne sengen og se the OC, kanskje jeg blir ferdig før skolen begynner slik at jeg ikke har noe som frister mer enn lekser, hehehe (lov å håpe, ikke sant?)

 • De siste dagene  Heisann! 

  De siste dagene har vært relativt late, men ettersom jeg fortsatt har ferie i noen dager til så syns jeg det er helt greit. På tirsdag tok vi en tur downtown, til tross for 15 minusgrader. Jeg hadde med kamera i håp om å ta litt bilder, men det ble ikke annet enn to mobilbilder fra jeg trodde fingrene mine skulle dette av når jeg tok av vottene. 
  De to siste dagene har vi ikke gjort så mye, jeg har catchet opp med venner som har kommet tilbake hit etter ferien, og igår dro vi faktisk for å trene litt. Kjenner jeg er i dårlig form, så så fort ferien er over er det 100% skjerpings på mat og trening.

  Ikveld tror jeg planen er å dra på Garcias, en restaurant med meksikansk mat og gode drinker. Etter det skal Paige og jeg dra ut med noen andre venner, jeg gleder meg til å se de igjen, og ikke minst dra ut igjen i Chicago.

 • How to be Parisian wherever you are  Hei dere!

  Er ikke ofte jeg anbefaler bøker, men denne boken elsket jeg. Til jul fikk jeg boken How to be Parisian wherever you are, og det er sikkert mange som har hørt om den allerede. Det er en bok skrevet av 4 venninner som bor i Paris, om hvordan man kan leve som en parisianer. Jeg leste boken ut på to dager, og jeg elsker den. Det er alt fra sminketips, til motetips og matoppskrifter. 

    • On my wishlist  Jeg er lei av vinter allerede, så jeg har begynt å se framover mot våren. Jeg er ikke noe fan av vinterjakker og luer, og jeg gleder meg veldig til jeg kan pakke vekk parkasen min . Imens pakker jeg meg godt inn i vinterklær, og drømmer om vår og vårjakker. Bortsett fra en grønn vårjakke og en regnjakke, så har jeg ikke så mange andre jakker til våren. I år vil jeg invistere i en fin trench coat slik at jeg har en litt finere vårjakke når det trengs, et av nyttårsforsettene mine er jo tross alt å kle meg finere. I tillegg kjøpte jeg jo noen fine boots rett etter thanksgiving som jeg tror kommer til å gå veldig fint med den.


  Jeg siklet på en slik jakke i grønn forrige høst, men jeg kjøpte den ikke. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg vil ha beige eller grønn, men får vel se litt hva jeg finner til en god pris også. Nå skal jeg fortsette å drømme om vår og varmere vær, mens snøen daler ned utenfor og termometeret viser -10, huff. 

 • Ukens første treningsøkt  Heisann! Har dere hatt en fin mandag?

  Etter å ha lagt lenge i sengen etter vi våknet idag, så bestemte vi oss for å dra å trene litt. Siden ingen av oss har kort til å komme inn på selve treningsenteret, så gikk vi opp i 2.etasje hvor de har litt vekter og matter osv. Siden jeg ikke har trent på en stund så tok jeg en rolig beinøkt med utfall, knebøy på bosuball og etbeins-markløft. Etterpå trente jeg litt mage og rygg før jeg tøyde.   Etter vi hadde dusjet gikk på en tur på butikken for å handle inn til middag. Jeg lagde hjemmelagde kjøttboller, også hadde vi saus fra IKEA. Nå er vi så mette, så vi ligger bare på sofaen og slapper av litt før vi rydder opp etter middagen, senere sitter vi nok på en film eller to før vi legger oss. 

 • drømmehus  Hei dere! 

  Jeg kjedet meg litt idag og gikk inn for å se på salg av hus i Boston. Kan ikke akkurat si at det er en billig by å bo i, men om jeg bestemmer meg for å bli her så har jeg hvertfall funnet ut hvor jeg skal bo, om jeg bare hadde hatt pengene.  Tror jeg må begynne jakten på en rik mann om jeg noen gang vil bo der.


 • late dager  Hei dere!

  Etter en helt forferdelig flytur pga av veldig tette bihull igår så kom jeg meg endelig til Chicago. Lita møtte meg på t-banestoppet, også gikk vi innom butikken for å kjøpe mat til å lage nachos av, også slappet vi bare av resten av kvelden. Kjenner det er godt å være tilbake, Lita bor jo i samme leilighet som jeg bodde i, så får litt déjà vu. Idag har vi bare lagt i sofaen på hver sin sofa, Lita holder på å søke etter jobber, og jeg jobber litt selv.   Nå skal vi snart gå en tur visst det slutter å regne. Ingen av oss orker å dra noe sted, så vi blir nok bare liggende i sofaen resten av dagen bortsett fra en liten gåtur. 

 • Chicago bound  Hei dere! 

  Nå sitter jeg på flyplassen i Providence og venter på flyet mitt. Jeg flyr via Detroit og må vente der en liten time før flyet mitt går videre, men jeg har pakket med meg "How to be Parisian wherever you are" i sekken, og jeg gleder meg veldig til å lese den nå. 


  Jeg håper jeg sovner så fort jeg sitter meg ned i flysetet, selv om jeg sov 8 timer i natt så er jeg trøtt, og kjenner jeg kunne trengt noen ekstra timer på puten. 

 • Bridgewater State University  Hei! 

  Snart fredag, og for meg betyr det en flytur til Chicago, iih! Idag har vært en nokså effektiv dag faktisk, våknet av meg selv klokken 6, noe som er 5-6 timer tidligere enn jeg har stått opp nå i ferien. Etter en dusj og litt jobbing kjørte jeg til Bridgewater for å være med på advising workshop. Der fikk vi hjelp av advisorer til å lage timeplanen min, og nå er jeg klar til skolestart. Jeg hadde håpt at jeg bare kunne hatt klasser på tirsdager og torsdager slik at jeg har langhelg hver helg, men det gikk desverre ikke. Istedenfor har jeg bare klasser mandager, onsdagers og fredager, så har jeg hvertfall to dager fri til å gjøre lekser og sånt. Jeg var også innom bookstore for å kjøpe notatbøker osv, og nå har jeg alt jeg trenger til skolestart nesten.  På vei til Bridgewater stoppet jeg med dette fine vannet idag. Kjører ofte forbi der på vei til toget, men har aldri stoppet for å ta bilder eller noe før idag. 


  Meet Charlie. Jeg har blitt veldig amerikansk, og nå har jeg døpt bilen min. Denne herligheten skal være min i to år framover, wopwop. 

  Nå skal jeg pakke ferdig til Chicago også bare slappe av resten av kvelden. Har en følelse av at jeg kommer til å bli veldig trøtt snart, ettersom jeg sto opp klokken 6. 

 • Voksenpoeng  Gjett hva?? Jeg er nå eier av en bil jeg kan kalle bare min. Tidligere idag kjørte Bodil og jeg til Chevrolet i Braintree, og egentlig hadde vi ikke trodd at vi kom til å få bilen med oss hjem idag, men der tok vi feil. Når alt papirarbeidet osv var gjort så sa de at de trengte et par timer før den var klar, så vi dro å spiste og gikk litt rundt i butikker før vi dro tilbake å hentet bilen. På veien hjem stoppet jeg på IKEA for å kjøpe lys til rommet og litt sjokolade, nå begynner rommet mitt å bli ferdig, eneste jeg venter på er et tapestry som jeg kjøpte på eBay igår. 


  Denne fine koppen fikk jeg i julestrømpen min, er stor fan av den allerede og jeg drikker alltid smoothies ifra den
  Så snart jeg har drukket opp smoothien min tenkte jeg å prøve å sove. Imorgen må jeg kanskje en tur på Bridgewater for å få hjelp med noe med timeplanen min, jeg reiser nemlig til Chicago på fredag allerede og vil helst ha alt klart til det. 

 • When hard work pays off  Hei dere, og god tirsdag! 

  Nå sitter jeg med et smil om munnen, jeg fikk nemlig mail fra admissions på Bridgewater tidligere som sa at jeg var kommet inn! Utrolig deilig å se at all jobbingen med skole hjalp. Den 19.januar må jeg på orientation sammen med alle andre internasjonale studenter, og 20.januar begynner vi med klasser, tro det eller ei, men jeg gleder meg.


  Imorgen kjører Bodil og jeg til Braintree for å lease bil for meg, min første "selveide" bil, woho. Jeg tror jeg skal få meg en Chevrolet ettersom det er noe av de billigste vi har funnet av leasingbiler. 

 • Fleur de Jouvence®  Hei dere! 

  Husker dere jeg skrev at jeg ville bli flinkere til å ta vare på huden min? Rett før nyttår bestilte jeg settet Fleur de Jouvence fra Forever Living, og nå som jeg er hjemme igjen så tenkte jeg å prøve det ut. Settet består av 4 kremer man skal smøre seg med, også et pulver og en krem man blander sammen for å få en ansiktsmaske. I tillegg er det med en kost og blandeskål til å lage masken i. 

  Jeg tenkte å allerede begynne ikveld, nå som vinteren kommer og luften blir tørr og kald så er det enda viktigere å ta vare på huden. I tillegg så sitter jo sminken mye finere om man har et godt grunnlag. Jeg skal prøve å oppdatere her av og til om hvordan jeg syns det virker. • Spontantur til Chicago  Hei dere! 

  Jeg er fortsatt oppe i Boston etter å ha feiret nyttårsaften her, men reiser tilbake til Mattapoisett imorgen. Først må jeg gå innom skolen for å hente noen papirer som må leveres til Bridgewater, også drar jeg hjem igjen i noen dager.

  Igår bestemte jeg meg plutselig for å dra til Chicago. Ettersom jeg ikke kan dra til Norge pga av noe visumgreier, og jeg er litt gal av å være i samme by så lenge (sånn er det når man er veldig reisevandt), så ringte jeg roomien min i Chicago og spurte om hun ville ha besøk. Selv om Boston helt klart er favorittbyen min og jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet, så er det alltid koselig å dra tilbake til Chicago for å besøke venner. Så på fredag sitter jeg meg på flyet og blir der i hele 9 dager, jeg gleder meg så mye til å treffe vennene mine igjen! 
  Skal bli deilig med en ukes ferie før skolen begynner. Nå er jeg faktisk så skolemotivert at jeg har lyst at skolen bare skal begynne igjen nå, men det gjør den desverre ikke. 


 • Page 1/366  Hei dere! Hvordan har 1.januar vært? 

  Jeg sov til klokken var 1, dro til Tasty Burgers med Briana for å kjøpe burger til frokost, for å så ligge i hver sin sofa hele dagen og se på Glee. Får nesten litt dårlig samvittighet når jeg blar gjennom instagram og ser alle som har vært på fjelltur og gjort masse fornuftige ting idag, også har jeg bare lagt her på sofaen hele dagen, men spør du meg så er det meningen med 1.januar. 


  Bilde fra igår før vi dro ut. Var litt kaldt å gå hjem i dette og 10 cm høye sko i 20 minutter klokken 2 på natten når det var 3 grader ute.   Nå har vi sett 5 episoder med Glee på rad, men ettersom det er 1.januar og vi ikke har noe annet å gjøre, så får jeg ikke dårlig samvittighet. 

 • New Years Resolution  Hei dere, og godt nyttår! Hvordan var alles nyttårsfeiring?


  Nå skal jeg gjøre noe jeg ikke gjør ofte, og det er å dele nyttårsforsettene mine. Vanligvis lager jeg meg ikke engang nyttårsforsett, for jeg bryter de fleste etter 1 uke, men nå skal jeg lage realistiske mål og dele de med dere, for da har jeg mer press på å holde de.

  ♦ Klare fitbit målene mine 5 dager per uke. Til jul fikk jeg meg fitbit, til dere som ikke vet hva det er, så er det en klokken som viser tid, hvor mange steg man har tatt, hvor mange kalorier man har forbrent, hvor mange trapper man har godt i, hvor mange kilometer man har gått, og den tracker søvnkvaliteten din. Både jeg og foreldrene mine har hatt mange forskjellige treningsklokker, men nå har jeg endelig funnet en favoritt. Denne er lett å bruke, og den synkroniserer seg med mobilen via bluetooth. På fitbit appen min på mobilen kan jeg legge inn mål på hvor mange steg osv jeg skal ta hver dag. Et nyttårsforsett er å nå disse målene hvertfall 5 dager i uken, grunnen til at jeg bare velger 5 dager er fordi jeg har ganske høye mål, og om jeg bestemmer meg for å slappe av hjemme en lørdag så blir disse vanskelig å nå. 

  Her er screen shot av dagen min på tirsdag, når man trener kan man holde inne knappen for å starte stoppeklokken. Når man tar den av igjen, så vil den vise som en "workout" i appen, og man kan se hvor mange steg osv man tok under treningsøkten. 

  ♦ Skrive to-do liste for hver uke. Dette skoleåret har jeg brukt mye tid på å bli mer organisert og effektiv på skolen, et prosjekt jeg har prøvd litt er en "to-do list" teipet til dataen min. Grunnen til dette er fordi jeg nesten alltid har dataen min foran meg, og det er veldig lett å skrive ned ting jeg kommer på i farten. Hver uke lager jeg ny liste, ettersom den som oftest er full etter 1 uke med skole. I tillegg har jeg en app på mobilen som heter Wunderlist, det er samme opplegget, og man kan ha forskjellige kategorier som privat, skole, jobb, trening, handleliste osv. I tillegg lager den sånn gøy lyd når man krysser av noe, hehe. 


  Akkurat nå er listen min ganske tom, dette fordi det er ferie og jeg har bestemt meg for å slappe av. Jeg skjønte at jeg trengte ferie når jeg sov 9-10 timer de første nettene etter eksamen.

  ♦ Fortsette å lære meg spansk. Jeg måtte ta språk som et fag på skolen her, og valgte spansk siden jeg har tatt det før og det er brukt i store deler av verden. Jeg var kanskje ikke den beste studenten i klassen, men nå begynner jeg faktisk å like det (litt sent kanskje), og føler at jeg kan såpass mye at det dumt å slutte å lære meg det. I tillegg må jeg kanskje ta en level 2 spanskklasse også, så er jo greit å fortsette å øve på det.


  Et tips om man vil lære seg et annet språk er å endre språket på mobilen til det. Jeg vet hvor det meste på mobilen min er uansett, så jeg klarer å bruke den selv om den er på spansk. 

  ♦ Trene minst 4 ganger i uken. Jeg har trent nesten hver dag store deler av livet mitt, men jeg merket at så fort sesongen var over her og eksamenstiden begynte så befant jeg meg mindre og mindre på treningsenteret. Jeg har alltid tenkt jeg at må ha et treningssenter for å kunne trene, men nå i det siste har jeg blitt flinkere til å trene uten utstyr.  Selv om det kanskje er mer effektiv om man har vekter og en sykkel eller tredemølle, så er det fortsatt bedre å trene med kroppsvekt enn ingen trening. 


  I sommer var jeg veldig flink til å trene hjemme, og jeg trente mye yoga. Her er et (mislykket) forsøk på å stå på hodet. 

  ♦ Ta vare på kropp og sjel. Jeg er egentlig ganske flink til å spise sunt, men plutselig har jeg perioder hvor jeg spiser veldig mye godteri. Jeg vet veldig godt hvordan jeg føler meg når dette skjer, og all energi forsvinner, og lysten til å gjøre ting går ned. Jeg sier ikke at jeg skal kutte ut alt av godteri, men en kopp kakao og en snickers til lunsj er ikke så bra valg. Ikke bare matvanene skal endre seg, men jeg må også bli flinkere til å ta vare på huden min. Jeg er heldig og har alltid hatt ganske fin hud, så har ikke være så opptatt av dette. Sover som oftest med sminke etter jeg har vært ute fordi jeg er for lat til å fjerne den. Jeg bestilte nettopp et hudpleie sett fra Forever Living som heter Fleur de Jouvence som inneholder kremer osv til å både rense og fuktiggjøre huden. 

  ♦ Gjøre leksene mine skikkelig. I år har jeg vært mye flinkere på skolen enn tidligere, og jeg var som oftest forberedt før timene med lekser osv, men jeg følte at jeg ikke tok meg tid til å faktisk lære meg det leksene var om, så når prøvene kom så måtte jeg plutselig lære meg alt. Dette er ikke en unnskyldning, men mye av det skyldes nok volleyballen ettersom det tok så utrolig mye tid. Neste semester skal jeg ikke drive med noe sport, og skole skal absolutt være førsteprioritering.

  ♦  Bruke kameraet mitt mer. Jeg har to gode kameraet fra Canon, og 3 forskjellige objektiver liggende på rommet, som blir brukt altfor lite. Jeg var veldig flink i begynnelsen når jeg fikk de, men nå blir de nesten ikke brukt. Et mål i år er å bli flinkere til å bruke de og lære meg skikkelig hvordan de fungerer. Med dette håper jeg også at blogglysten kommer tilbake, ihvertfall at jeg blir flinkere til å dele bilder.

  Litt flaut at jeg tror dette er det siste bilde jeg tok med kameraet mitt ettersom dette er fra slutten av August, rett før jeg dro fra Norge. 

  ♦ Kle meg finere. Ettersom jeg har drevet med sport så lenge jeg kan huske, så har jeg mer treningsklær enn vanlige klær i klesskapet mitt, men nå som jeg ikke er en idrettsutøver lengre så har jeg bestemt meg for å prøve å se normal ut. Man vet aldri hvem man plutselig treffer på butikken, så da er det bedre å være sminket og fint kledd enn å gå i store joggebukser og håret i en dott, ikke sant? 


  Har du noen nyttårsforsett du vil dele?

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits