karolinems -

FridayGod ettermiddag fra Boston.

Nå ligger jeg i sengen og slapper av, har veldig lyst å ta en middagslur, men tenker det ikke er en god idé da jeg sikkert ikke kommer til å få sove i kveld. Igår fikk jeg en idé om at jeg skulle lese "Bli best med mental trening" igjen (for sånn 4. gang), og med det kom også motivasjonen til å stå opp tidlig, gjøre lekser og spise litt sunnere. Dermed sto jeg opp litt over 8, selv om jeg ikke hadde time før 12. Lagde meg havregrøt med chiafrø i til frokost, toppet med honning og blåbær, min nye favoritt for tiden. 


Dro bort på skolen rundt 10 for å fikse litt ting før første time, og er skikkelig fornøyd med alt jeg har fått gjort idag. Dro også på Target med Patsy og Bri etter timen idag, så nå har jeg endelig skrivebøker til alle fagene og andre ting jeg trengte til skolestart. Når vi kom tilbake satt jeg meg faktisk ned å gjorde litt lekser, før jeg så litt på Glee. Resten av kvelden tenkte jeg å bruke til lekser, i år har jeg virkelig ikke tid til å henge etter nå så nå jeg bare gjøre lekser så ofte jeg kan. 

 • Frog Pond  God kveld dere! 

  Idag etter skolen dro jeg inn til byen for å stå på skøyter sammen med andre norske fra ANSA. ANSA er en organisasjon for norske i utlandet, og det er en greit måte å treffe andre norske på. Det var bare 10 stykker som kom, men det var kjekt allikevel. Etterpå dro vi en plass som heter "The Thinking Cup" for å drikke kakao, og de hadde skikkelig god kakao. De hadde også glutenfri grilled cheese, så jeg spiste en sånn også siden jeg ikke hadde spist noe etter trening idag.

  Nå skal jeg straks legge meg, har ikke time før 12 imorgen, men må se en dokumentar før en av timene. God natt fra Boston ♥

 • Pancakes for dinner, please  Hei dere! 

  Juno har roet seg, og til tross for at det var 1 meter snø på fortauet de fleste stedene bestemte jeg meg for å trosse været og dra for å handle mat. Min favorittbutikk i USA må være Whole Food Market, men for en student som meg er det en smule dyrt, fant ut at Trader Joe's var omtrent det samme bare billigere, så lot det få en sjanse. Orker ikke å dra så langt idag, så den jeg dro på var veldig liten, men jeg likte butikken. 
  Newbury street er så koselig med lysene i trærne.

  Over til overskriften, jeg lagde pannekaker til middag idag sammen med Logan. Hun hadde spist crepes før, så var ikke helt nytt for henne, men syns allikevel det er gøy å lage det til amerikanere.   Jeg tok med mariusgrytevotter fra Norge som blir godt brukt her


  Imorgen har vi desverre (??) skole igjen, egentlig syns jeg det er greit å få litt rutine igjen snart, men har vært deilig å ikke ha skole disse dagene. Heldigvis har jeg bare 1 time, men har litt andre ting som må gjøres også. Nå er det natta herfra ♥

 • Juno  Hei dere! 

  Hørt om stormen Juno? Det er visst det de har kaldt stormen som er på østkysten av USA nå. Dette er 3.dag hvor skolen er stengt, egentlig skulle de åpne den kl. 15.00 idag, men de stengte den hele dagen istedenfor. Sånn sett gjør det ingenting å få fri, men hadde faktisk gledet meg litt til å komme i gang med skole, også har jeg bare to klasser før alt stenges igjen.   nå er faktisk veiene snøfri og de har tatt vekk forbudet om å kjøre, men som dere ser er det veldig mye snø alle andre steder. 

  Det positive med disse dagene er at jeg har hatt masse tid til å bli kjent med de andre på laget mitt og mange andre folk her. Ettersom de fleste athletene bor i samme bygg så blir man veldig sosiale når man er innesnødd. Må innrømme at jeg husker svært få navn ettersom jeg er så dårlig på det, men det kommer seg sikkert etterhvert. 

 • The blizzard is real  Hei dere! 

  For en snøstorm vi har her! Igår kveld var jeg sammen med Patsy og noen andre, og vi fant ut at vi skulle dra ut å leke i snøen kl 4 på natten. Var en smule kaldt, men ganske morsomt også. Det var fortsatt like mye snø når vi våknet idag tidlig, så jeg håper skolen er stengt på onsdag også. Jeg sov over hos Patsy så når jeg gikk hjem idag var det så mye snø noen plasser at jeg hadde snø opp til knærne nesten.   Vi hadde til og med fått snø opp på altanen vår, og vi bor i 4.etasje. Nå skal jeg straks fikse meg og dra bort igjen til Patsy, det er bra hun bare bor sånn 100 meter å gå fra meg. 


 • Snow days  God kveld fra Boston! 

  Nå sitter jeg trygt inne i leiligheten min og hører på stormen utenfor. Klokken 1 idag ble det bestemt at hele campus skulle stenge fra og med 15.00, så det vil si at jeg ikke hadde night class. Det er meldt opp til en meter snø det neste døgnet i tillegg til en storm, så derfor stenger de hele skolen og så og si hele Boston. Når vi var på matbutikken isted så var nesten hele butikken tom fordi alle har hamstret mat, og de kommer til å stenge alle butikker, i tillegg til at t-banen ikke kan gå i hele morgen. 
  Gikk inn på bt og så at til og med de hadde skrevet om stormen. Hittil er skolen steng fram til 15.00 på onsdag, så vi må egentlig bare følge med i tilfelle de åpner opp før eller holder stengt lengre. Fram til det har jeg ikke noe annet å gjøre på enn å slappe av.

 • First day of classes  God mandagsmorgen fra Boston! 

  Idag er første dag med klasser, og jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt. Heldigvis har jeg ikke time før klokken 12, så jeg har god tid til å gjøre meg klar. Igår var jeg som sagt med laget på noe som heter concessions, så traff de fleste spillerne da og jeg liker meg allerede veldig godt her. Ble godt tatt imot, og jeg var med de hele kvelden. Etter timene idag skal vi ha møte sammen med trenere og alle spillerne hvor vi får vite treningsplanen osv for våren, også har jeg night class igjen 17.30. Kjenner mandager kommer til å bli slitsomme når vi begynner med trening to ganger om dagen.


  Til frokost idag lagde jeg havregrøt av glutenfrie havregryn og med mandelmelk, også toppet jeg med blåbær og kanel. Kommer sikkert ikke til å ha så mye tid mellom tingene idag til å spise, så må fylle godt på nå. 

   

 • dinner og ishockey  Hei dere

  Igår var jeg som sagt på ute å spise middag sammen med noen venner, vi dro på en restaurant som heter Abe & Louie's som hadde utrolig god mat. Jeg spiste grillet laks med masse godt tilbehør, og hadde verdens beste creme brulee til dessert. Etterpå var jeg så heldig å få være med på ishockeykamp fordi de hadde en ekstra billett, så det var ganske kult. Vi så Northeastern mot Notre Dame, og Northeastern vant 4-2.


  Fint i Newbury Street med alle lysene. Dette må være en av favorittgatene mine i Boston, masse fine butikker (som jeg ikke har råd til å handle i), men husene er så koselige.


  Forsto egentlig ikke så mye av reglene, men var kjekt å se på allikevel.

   

  Senere idag skal jeg gjøre noe som heter concession, som egentlig er at vi står i kiosken og selger ting under idrettsarrangementer på skolen. Alle lagene får i oppgave å gjøre det og pengene vi tjener inn går til laget. Jeg tror det er basketballkamp som skal være. 

   

 • Winter wonderland  Hei dere! Nå sitter jeg nydusjet i sengen og skal straks begynne å gjøre meg klar, var deilig å sove lenge idag uten å få dårlig samvittighet. Våknet opp til snøen som dalte utenfor, og at bakker og trær var dekket av snø. Helt ærlig er jeg ikke noe fan av snø, så håper egentlig den forsvinner igjen fort. 
 • City of Boston  Denne byen er nydelig! Tror kanskje jeg har funnet en by jeg liker mer enn New York, eller hvertfall en som kan måle seg med New York. Idag tok jeg t-banen inn til byen, også gikk jeg bare rundt å kikket litt og tok bilder. Jeg har utrolig nok allerede lært meg hvordan t-banesystemet fungerer her, og det er så utrolig mye lettere enn i Chicago.
  Imorgen tenkte jeg å gå litt rundt på campus, jeg bor tross alt rett med sjøen, så må jo se om det er noe fint å ta bilde av her også. På kvelden skal jeg på middag med noen, og jeg gleder meg til å komme meg ut av leiligheten og treffe andre enn roommatene mine.

 • Meet Boo


  Dette er Boo, katten vår (eller Logan sin egentlig). Han liker å drikke vann rett fra springen, og være irriterende. Han er fortsatt en kattunge, så en smule rampete som oftest. Nå tror jeg at han har akseptert meg, så nå er vi litt bedre venner. 

  Nå skal jeg sminke meg ferdig (om Boo lar meg da), også skal jeg dra inn til byen å se litt. 

 • Back in Boston  Hei dere! 

  Har vært lite blogging de siste dagene, men ville ikke bruke tiden min i Chicago på det når jeg heller kunne være med vennene mine. Nå er jeg tilbake i Boston, koste meg veldig  i Chicago, men alltid deilig å komme hjem igjen. Idag har jeg for det meste brukt tiden min på Health Services her på skolen, før sesongen begynner er det mye jeg må fylle ut for å få lov til å spille volleyball og for å generelt få lov til å gå her. Hadde egentlig tenkt å dra inn til byen for å se litt idag, men ettersom det ikke ble noe tid til det får jeg heller gjøre det imorge. 


  På tirsdag dro vi downtown for å spise og se litt.

  bilde fra flyturen igår. 

  Nå skal jeg straks lage meg middag, eller det vil si speilegg og kalkunpålegg. Har ikke fått kjøpt inn så mye mat enda, så det jeg varierer mellom å spise er som oftest egg, grøt, yoghurt og kalkunpålegg. 

   

 • Monday inspiration  God morgen dere. 

  Ble visst en bloggfri helg for min del, noe som egentlig bare betyr at jeg har hatt det veldig kjekt, og heller brukt tiden på vennene mine enn på bloggen. Avsluttet helgen med en god treningsøkt sammen med Elise, vi lagde vår egen lille bootcamp også avsluttet vi med litt volleyball. Resten av kvelden brukte jeg på å se film og slappe av.

  Startet dagen idag med å sove lenge, før jeg klikket meg inn på we heart it for litt inspirasjon. Jeg er så utrolig mye flinkere til å spise sunn mat når jeg er i USA, og elsker å se på bilder av mat. Har nesten ikke spist noe sjokolade eller chips etter jeg kom, og spiser for det meste egg, kalkunpålegg og frukt. 

  Nå skal jeg se en ny episode med Glee og bare nyte at jeg fortsatt har noen dager fri før skolen og trening begynner. Ikveld skal vi mest sannsynlig på bowling med noen venner. 

 • taco thursday  God formiddag fra Chicago. 

  Igår lagde vi taco til middag, og Kaitlyn kom over for å spise med oss også. Merker jeg har savnet jentekvelder med disse herlige jentene.  Veldig dårlig kamerakvalitet. 

  Nå sitter jeg i verdens beste sofa å slapper av. Vi begynte morningen med litt babling i sengen før vi sto opp og lagde oss frokost, og satt oss tilbake i sengen for å spise den. Ingenting er bedre en kvalitetstid med verdens beste venninne ♥ Jeg har nettopp vært en tur ute fordi jeg skulle bort å hilse på en av de gamle lærerne mine her, men han var desverre ikke på kontoret sitt. Nå er planen å slappe av litt med noen episoder Glee, før jeg muligens blir med Elise i den ene timen hun har idag. 

 • Chicago bound  god kveld fra Chicago :)

  Nå chiller jeg i leiligheten mens Elise og Lita har night class. Flyet mitt var før tiden, så jeg var i leiligheten allerede klokken 15 idag. Siden ingen var hjemme kom Paige bort slik at hun kunne slippe meg inn, også satt vi bare å så på tv til Elise og Lita kom hjem. Ellers brukte vi bare ettermiddagen på å snakke og slappe av, før vi stakk en tur bortom til Adam og de han bor med. 


  Var kjekt å være tilbake, men også litt merkelig. Merker allerede at Boston er en mye finere og renere by enn Chicago, alt er så shabby her. 

 • Chicago bound  God morgen fra Boston.

  Nå skal jeg straks pakke ned dataen og komme meg mot t-banen. Idag reiser jeg nemlig til Chicago for å være der en uke. Jeg må hente alt jeg har der, og tenkte at jeg liksågodt kunne ha litt tid med vennene mine der. 

  Flyet mitt går ikke før 12.17, men siden jeg aldri har tatt t-banen til flyplassen før så tenker jeg det kan være greit å ha litt god tid. 

 • My room  God morgen dere

  Idag dro vi en tur på Target igjen ettersom jeg hadde glemt noen få ting igår. Egentlig ligger det en 5 minutter unna med bil fra oss, men siden Logan skulle hente en venninne på det kjøpesenteret vi var på igår så gikk vi liksågodt der. Trengte heldigvis ikke så mye ting, men nå er jeg endelig fornøyd med rommet mitt. 
  Syns det ble skikkelig koselig. Egentlig skulle jeg ikke ha den hvite hyllen slik, men fant ut at det var like greit for da slapp jeg å kjøpe nattbord også. Jeg måtte teipe lampen fast, fordi katten til Logan prøver å rive den ned hele tiden. Akkurat nå er de øverste hyllene ganske tomme, men planen er å ha skoleting der når den tid kommer. Lysene på veggen hang igjen fra Courtney, men jeg syns sånne lys er skikkelig koselig, så jeg kommer bare til å la de henge der. 

  Selv om jeg hadde to stappfulle kofferter med meg så føler jeg at jeg ikke har så mye klær her. Jeg har fått plass til alt i den halvdelen av skapet som dere ser på bildet, også har jeg to skuffer i kommoden til venstre på bilde. Jeg tok også alle sommerklærne mine i en av de blå kurvere i hyllen. Jeg har planer om å ikke shoppe så mye i år, fordi jeg helt ærlig har mer enn nok klær, så håper det går fint hele semesteret. Jeg får litt treningsklær av skolen siden jeg spiller volleyball, så må finne en plass å ha det. 

   

 • Back to reality  Hei dere! 

  Idag sto jeg opp litt over 8 slik at jeg rakk å dusje før jeg måtte på noe på skolen klokken 10. Når det var ferdig dro jeg tilbake til leiligheten for å begynne å pakke ut også dro jeg for å snakke med trenerne mine litt senere. Jeg har fått laget timeplanen min og jeg har fått vite timeplanen for når vi trener. Skjønner nå at dette semesteret kommer til å bli travelt med mye trening og skole, men egentlig liker jeg det sånn. Fikk litt flash back til Toppvolley ettersom jeg har styrketrening 07.30 hver ukedag bortsett fra fredager, og trening i basseng hver ettermiddag. I tillegg får jeg nye sko og litt andre treningsklær fra skolen, så det blir digg.   Slik ser min side av rommet ut akkurat nå. Vi skal straks dra på Target, så da får jeg kjøpt litt ting jeg trenger til rommet og får forhåpentligvis organisert litt bedre. Når jeg var å snakket med trenerene mine fikk jeg en bunke med ark jeg må fylle ut for å få lov til å trene her, og det var ikke så veldig få ark heller. Ikveld er planen å fylle ut de arkene, ta en english placement test slik at jeg kanskje slipper en klasse og pakke ut resten. Imorgen er ny dag med orientation hele dagen, noe jeg ikke akkurat gleder meg til. 

 • New in fra New York  God morgen Norge! 

  Nå ligger jeg nok å sove forhåpentligvis, men tenkte å vise dere innkjøpene fra New York. Med tanke på at jeg egentlig ikke hadde plass til en eneste ting til i kofferten, og helst ikke vil kjøpe så mye siden valutaen er så høy så ble det bare noen nye løpesko som var på salg og en ny New York Yankees caps fordi jeg mistet den i Florida. I tillegg kjøpte jeg litt nytt undertøy på VS som også var på salg. 

  Skoene kjøpte jeg på Lady Foot Looker og capsen i en turistbutikk på Times Square. 
 • Central Park  hei dere

  Til tross for at jeg satt oppe til nesten 2 igår og skypet med Tuva så våknet jeg klokken 6 idag tidlig uten å være særlig trøtt. Lå først i sengen en stund for å bestemme meg for om jeg skulle stå opp eller sove videre. Siden jeg hadde litt lyst å dra til Central Park sto jeg opp og begynte å pakke, også gikk jeg for å spise frokost klokken 8.De som jobber på The Butchers Daughter må tro jeg er skikkelig morgenmenneske siden jeg har vært der litt over 8 begge dagene nå. Etter en god frokost tok jeg t-banen opp til Central Park og gikk litt der igjen, før jeg dro hjem og pakket videre og tok en dusj. Nå må jeg sjekke ut om 20 minutter, også skal jeg ta en taxi opp til der bussen går fra. Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å sitte i litt over 4 timer på buss, men skal allikevel bli utrolig deilig å komme til leiligheten. Håper jeg klarer å sove hele bussturen ettersom jeg bare sov 4 timer i natt.   Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert før jeg dro fra New York, men internett sluttet å virke på hotellet når jeg skulle laste opp bildene. 

  Nå har jeg endelig kommer til Boston etter en busstur som føltes ut som evigheter. Jeg spurte den ene vennen jeg har i Boston om han ville hente meg på busstasjonen og det var han så snill å gjøre, så da sparte jeg litt penger på taxi. Jeg har bare møtt to av roommatene mine hittil for hun siste er fortsatt hjemme, men jeg liker meg hittil. Leiligheten er fin, og vi har en katt som er 7 måneder ca. Imorgen skal jeg på noe på skolen fra 10-11.30 også tenkte jeg å dra inn til byen en tur å se meg litt rundt. 

 • Times Square by night  Hei dere, og god søndagsmorgen i Norge.

  Etter å ha vært hjemmom en tur etter frokost idag bestemte jeg meg for å gå litt rundt på Broadway. For de som ikke vet det er det en gate som går over så og si hele Manhattan, begynner helt nede nesten og går på skrå oppover. Egentlig hadde jeg tenkt å ta t-banen et stykke også gå derfra, men bestemte meg for å bare gå hele veien. Var heldigvis innom mange butikker på veien for å varme meg litt og se etter nye løpesko. Ettersom dollaren er så høy nå så frister det egentlig ikke så mye å handle, så ble bare noen småting jeg hadde bruk for. Var ganske sliten når jeg kom hjem igjen, så sov i en time før jeg dro til Times Square for å spise middag.
  Egentlig er jeg ganske lei av Times Square for det er så sykt mange folk der, og så mange lyskryss man må over for å komme seg fra side til side, men ettersom det er der Hard Rock Cafe ligger så hadde jeg ikke så mye valg. Etter middagen gikk jeg litt rundt å tok noen bilder og så i noen butikker før jeg tok t-banen tilbake. Visst jeg våkner like tidlig imorgen tenkte jeg å dra en tur i Central Park. Det er absolutt en av favorittplassene mine i denne byen.  • The Butchers Daughter  Hei dere! 

  Nå sitter jeg på hotellrommet og har nettopp dusjet og varmet meg litt opp igjen. Å gå ute i -10 er ikke å anbefale over en lengre tid, så kan love dere at jeg hadde litt frost i meg etterpå. Startet dagen med en tur på Brooklyn Bridge og var der omtrent når det var soloppgang. Orker ikke å gå over hele broen for det var så kaldt, så snudde litt over halvveis. På veien møtte jeg to stykker som spurte om jeg kunne ta bilde av de, og etterpå så jeg at det var de to jeg tok taxi med igår. Så da gikk jeg sammen med de tilbake siden de skulle samme vei.
  Etter det gikk jeg opp til "The Butchers Daugther" for å spise den beste frokosten jeg har smakt på lenge. Jeg spiste smashed avocado toast, og det var helt fantastisk godt. Til dessert hadde de mange glutenfrie ting å velge mellom så jeg måtte jo prøve noe, så det ble banana bread som også smakte fantastisk godt. 

  Nå skal jeg kle på meg litt mer klær enn isted og dra ut igjen. Tenkte å gå oppover Broadway, også stoppe å spise lunsj på "Fresh & Co". Er mange fine butikker på veien, så kanskje jeg finner noe fint å se på mens jeg må inn å varme meg litt i en butikk. 

 • New York  God morgen fra New York. 

  Klokken er bare 05.50, men jeg var lys våken allerede klokken 5. Love jet-lag ♥ prøvde å holde meg våken lenge igår for at dette ikke skulle skje, men det var visst ikke til så mye nytte. Nå skal det sier at det å våkne så tidlig i NY ikke gjør så mye, ettersom halve byen er oppe også. Nå er planen å gjøre litt yoga, kjøpte meg Shape Up igår og de hadde et enkelt yogaopplegg der som jeg tenkte jeg skulle prøve meg på. Etter det skal jeg dra til The Butchers Daughter for å spise frokost, også tenkte jeg meg bort til Brooklyn Bridge siden jeg aldri har vært der.   Hotellsengen min er forresten superdigg og stor.

  Igår kveld var egentlig planen å gå ut å spise middag, men siden han som skulle kjøre oss til fra flyplassen brukte så sykt lang tid, og jeg skulle på det 4.hotellet på listen så var jeg ikke her før i 8 tiden. Jeg orker ikke å gå ut, så gikk heller bort på Walgreens og en koselig liten matbutikk og kjøpte litt oppkuttet frukt, glutenfrie pretzels og chips, også koste jeg meg i hotellsengen mens jeg så Glee. 

 • verdens beste salat  God morgen dere! 

  Var som sagt hos mormor igår for å spise middag, og vi lagde en av favorittingene mine. Som en veldig kresen glutenallergiker så spiser jeg veldig mye salat når jeg er ute å spiser, men allikevel er favoritten min en jeg lager selv. Det jeg har i salaten er bacon i små biter, kyllingfilet, agurk, spinat, avokado, grønne epler, paprika, fetaost og dressing. Jeg syns salater med få ingredienser er kjedelig, så derfor passer denne meg bra. Man får litt av alle smaker, og sprøstekt bacon er perfekt for å gjøre den litt sprø og ikke fult så kjedelig. 


  Kylling steket jeg i ovnen på ca 180 grader i 20-30 minutter. Da blir den ikke så tørr, og smaker helt nydelig. 

 • Sunn snacks  hei dere

  Forleden dag kom jeg over en instagramkonto som la ut mange matoppskrifter, og fant en jeg virkelig ville prøve. 

  Den består av granateple og sjokolade, to av mine favoritting. Det man trenger er 1 granateple, kokosolje (gjerne med smak om man liker det) og rå kakaopulver. Jeg tilsatte også litt sukrinmelis fordi jeg syns kakaosmaken ble for sterk, men det er opp til deg selv om du vil gjøre eller ikke. Først rensket jeg granateple og tok dette i en skål. Når jeg var ferdig med dette smeltet jeg litt kokosolje på veldig svak varme i en panne, også blandet jeg i litt kakaopulver og sukrinmelis til jeg fikk den smaker jeg ville ha. Først tok jeg i altfor mye kakaopulver, så vær litt forsiktig med det og smak heller til etterhvert. Når dette var smeltet og jeg hadde en god smak tok jeg det oppi muffinsformene og satt dette i fryseren i ca 30 minutter, også var det klart til å spises. 


  Nå skal jeg straks hive meg i bilen og kjøre til mormor. Vi skal lage salat til middag, og jeg gleder meg. Skal ta med noen av disse slik at vi har litt dessert også. Etter middagen skal jeg å trene styrke :)

 • 7 days  God kveld alle sammen

  Idag startet jeg dagen på jobb, og etter 9 timer kunne jeg endelig dra hjem. Merker det er slitsom å jobbe så lenge, men jeg trenger virkelig pengene nå, så det får heller være sånn. Nå er det 7 dager til jeg reiser til USA, og jeg gleder meg som et barn på julaften. Jeg jobber to dager til før jeg reiser, men skal også bruke tiden til å være med venner og familie. I tillegg skal jeg på ryggmassasje på mandag, og det kjenner jeg at virkelig trengs. Husker jeg tenkte at det var såååå lenge til jeg skulle reise når det var sånn 50 dager igjen, men tiden har gått veldig fort, og nå er det snart på tide å dra igjen. 


  Etter noen dager i New York og Boston sitter jeg meg på flyet til Chicago. Gleder meg såååå til å se igjen vennene mine. Det å bo med en person i 4 år også ikke se de på 5 mnd er ganske vanskelig, så det skal bli godt å få en skikkelig klem av denne jenten her ♥

  Nå skal jeg straks finne sengen, imorgen skal jeg en tur til mormor for å spise middag, også skal jeg prøve å pakke ferdig nesten alt jeg skal ha med. Har en tendens til å løpe rundt som en gal siste dagen for å pakke alt jeg har glemt. 

 • Nyttårsforsett  Heihei :)

  Håper alle har hatt en fin førstedag i 2015. Selv har jeg brukt dagen på å begynne pakkingen min, for jeg reiser nemlig om 8 dagen (!!!). Var også en tur på treningssenteret for å trene kondisjon. 

  Hvert år sitter tusenvis av mennesker seg nyttårsforsetter som man skal klare i løpet av året, men lets be real, hvor mange klarer egentlig det? Selv har jeg sluttet med strenge nyttårsforsett, for jeg vet at jeg ikke klarer det. Istedefor skal jeg bare fokusere mer på å bruke tiden min bedre, spise litt sunnere, bruke pengene mine nyttig (hehehe, ikke lett å være student alltid), og gjøre alt jeg gjør bedre enn før. Jeg skal slutte å kaste vekk tiden min på personer og ting jeg ikke liker, og jeg skal begynne å heller være med folk som er bra for meg.   Slenger med et bilde av Manhattan som jeg fant på wehearit. Kan ikke tro at jeg er der om 8 dager nå :D

 • New Years Eve  God 1.januar morgen!

  Håper alle hadde en fin kveld igår. Selv tok jeg det rolig, og så film med noen venner etter middagen før vi dro til byn for å se på fyrverkeriet. Kan ikke akkurat si at Bergen bydde på sitt beste vær, så pøsregn og 6 grader var ikke det mest behagelige været å stå ute i. Fyrverkeriet som kommunen skjøt opp varte bare i 8 minutter, så vi satt oss for inn i bilen igjen.   Nå har vi nettopp spist frokost, og jeg tenkte å begynner å pakke snart. Nå er det bare 8 dager til jeg reiser, og selv om jeg tenker at det er lenge til så kommer det til å gå fort med litt jobbing og andre ting å gjøre. Gleder meg sånn til å gå i New Yorks gater helt alene ikke så lenge ♥

 • Karoline Marie - student i USA

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer exercise and health science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits