karolinems -

Drukner i lekserhei dere! 

Titter bare innom for å si hei, og for å klage litt over hvor mye lekser jeg har å gjøre til imorgen. Jeg har anatomyprøve i 7 kapittler, og det er sånn ca 300 ord jeg verken kan skrive eller uttale riktig. I tillegg skal vi levere en draft på kapittelet vårt om spiseforstyrrelser, og jeg har selvfølgelig ikke blitt ferdig med det. Ikveld skulle jeg gjerne vært sosial sammen med Elise og Liz, men jeg sitter heller hjemme med 3 bøker rundt meg, en kopp te og en stratos. Jeg kan love dere at human anatomy er den vanskeligste klassen jeg har hatt,og forhåpentligvis kommer til å ha. 

Om jeg blir ferdig med alt i kveld skal jeg la meg få en pause imorgen og være med på noe som heter Open Gym, som er at hvem som helst kan være med å spille volleyball.


Slik kommer jeg til å sitte de neste timene, men forhåpentligvis er jeg ferdig tidligere enn igår, og slipper å sitte oppe hele natten. 

 • first aid exam ✓  Hei dere! 

  Nå er jeg akkurat ferdig med min første prøve i first aid, og det gikk egentlig mye bedre enn jeg trodde. Må innrømme at jeg var en smule nærvøs før jeg skulle ta den! 


  Dette er Amanda og min sin dukke, som vi har døpt til Percilla! 

 • back on track  De to siste dagene jeg har vært utrolig fornøyd med treningsøktene mine, og jeg merker hvor godt jeg har savnet det. Følelsen av å så vidt klare å gå opp trappen etter beinøkten er fantastisk, og det gjør så utrolig mye med humøret mitt. Igår ble det bare en kort løpeøkt på tredemøllen, men for meg som har astma, er det å løpe 2 km ganske fort bra syns jeg. Jeg har vært ganske lat med å trene kondisjon når jeg ikke har styrkeøkter, noe jeg virkelig vil bli bedre til. Før elsket jeg å løpe, og kunne presse meg skikkelig mye, men motivasjonen min har helt forsvunnet etter jeg kom tilbake.   De 3 ukene jeg har vært her har vært veldig fine, men det har blitt for mye usunn mat, cookies, restaurantbesøk og tull. Nå skal jeg lage en plan over hva jeg skal spise, lage skikkelig middag og lunsj, ikke bare spise en cookie og banan til lunsj fordi jeg ikke orker å lage skikkelig mat, og få en plan på treningen min igjen. Jeg elsker styrkeprogrammet mitt, men det må nok mer til enn bare det. Jeg merker allikevel at jeg har blitt stereke, og da jeg hev på 5 kilo mer enn det jeg pleier idag på knebøy var det absolutt ingen problem. Jeg elsker å trene med Elise, får så mye motivasjon og treningsvilje når hun står å roper på meg på de siste repetisjonene, selv om jeg helts bare vil gi opp. 


  Jeg har utrolig lyst på nye nikesko, men med studentøkonomien min går ikke det helt nå, allikevel har jeg bestemt meg at det skal bli premien når jeg har klart de målene jeg har laget meg nå.

  Allerede imorgen skal jeg begynne å bli bedre, og skal derfor stå opp 6.30 for å få til en kondisjonsøkt før jeg har time 9.15, wish me luck! 

 • dagens treningsøkt  Hei dere! 

  Ettersom skolen er stengt idag på grunn av været, sov jeg helt til 10, noe som var kjempedeilig. Alt som sto på planen for idag var lekser og en god treningsøkt med min faste treningspartner, Elise, så etter en god frokost bestående av skive med eggerøre og italiensk skinke gikk vi for å trene. Dagens treningsøkt besto av volleyball til oppvarming, før vi hadde en veldig god styrkeøkt, også avsluttet vi med litt volleyball igjen, kan det blir bedre? Nå skal jeg spise, før jeg sitter meg ned å gjør lekser resten av dagen.


  Bildet er fra første året vårt når vi spilte volleyball her, må innrømme at jeg savner det en smule av og til..

 • 12.20  Hei! 

  Min helg kort oppsummert er TOEFL-test, nye Levisbukser på salg, basketballkamp og fine venner.
 • 12.20  Hei! 

  Min helg kort oppsummert er TOEFL-test, nye Levisbukser på salg, basketballkamp og fine venner.
 • 12.20  Hei! 

  Min helg kort oppsummert er TOEFL-test, nye Levisbukser på salg, basketballkamp og fine venner.
 • 12.20  Hei! 

  Min helg kort oppsummert er TOEFL-test, nye Levisbukser på salg, basketballkamp og fine venner.
 • For en dag  Hei dere! 

  Etter statistikktimen min igår hadde jeg ikke mer lekser for helgen, så dermed tok jeg nesten en litt tidlig helg og glemte helt bloggen. Så lenge jeg ikke sitter på dataen hele dagen å gjør lekser glemmer jeg fort bort bloggen, men det er vel lov av og til? Idag flyttet Jane og Kevin ut, og gårsdagen ble brukt til middagskos og filmkveld med min nye "familie" som jeg liker å kalle dem. Alle sammen sleng rundt om kring i sofaen med Frozen på tv og litt popcorn i skålen. Idag har jeg hatt 3 timer på skolen, før Elise og jeg gikk for å ha en god treningsøkt. Da vi kom hjem igjen møtte vi på Jane og Kevin, og bestemte oss for å hjelpe dem å flytte siste greiene dies til den nye leiligheten. Ettersom de hadde leiebil bestemte vi oss for å dra på butikken, og jeg har virkelig funnet min drømmebutikk! De hadde så mye gode ferskvarer og utrolig godt utvalgt i glutenfri mat. Nå sitter jeg fornøyd i sofaen og spiser litt av alt som jeg har kjøpt omtrent. Jeg tror jeg bare blir inne i kveld selv om alle andre skal i bursdagsbesøk, men ettersom jeg må opp 5.30 imorgen for å dra downtown og ta TOEFL test, så kan det være lurt å sove litt. Jeg gleder meg så utrolig mye til å være ferdig med den, og så fort resultatene er sendt inn tror jeg at alt er levert, og at jeg bare må vente på svar. 
  Egentlig er det litt trist at de ikke bor her, men vi har avtalt ukentlige middager og filmkvelder sammen :) 

 • It's a winter wonderland  Hei dere! 

  Masse snø møtte Elise og meg når vi gikk for å trene klokken 7 idag, og vi satset egentlig på snødag, som betyr at de stenger skolen på grunn av for mye snø. Fra sånn ca 09.00 til 20.00 idag har det gått i lekser og skole for meg, bortsett fra to 20 minutters pause for å spise litt mat. Tilslutt gav jeg opp fordi hjernen trenge en pause, så begynte å rydde rommet og pakke ned klær jeg skal sende med mamma og pappa når de kommer på besøk i april. Innså at jeg har utrolig masse ting her jeg ikke bruker, så likegodt å få det hjem :)

  Imorgen blir nok ganske lik som idag, altså fylt med bare skole og lekser. Heldigvis litt færre timer enn idag, og jeg håper jeg får tid til en god løpeøkt en gang på dagen. 

 • New in from Nike  Hei dere! 

  Da vi var på Belmont igår gikk vi innom Sports Authority for å se litt, og jeg klarte selvfølgelig ikke la vær å kjøpe noe. De har så mye fint, og i tillegg til at det var januarsalg, så ble det jo ganske billig. Bortsett fra sånn 3 t-skjorter og en singlet så er alt treningstøyet mitt fra Nike, og jeg elsker det. Freshe farget og god kvalitet.  Jeg fikk allerede prøvd den organsje shortsen og den svarte langermete genseren igår, og jeg er superfornøyd. Og jeg er vel ikke den eneste som syns at nye klær gir ekstra treningsmotivasjon? Jeg gleder meg allerede til styrkeøkten imorgen!  • weheartit  Satt litt på weheartit isted og fant mange fine bilder, så laget en liten collage av noen av bildene 
 • Sosial helg  Kort oppsummering av helgen; gamle venner, nye venner, bra musikk, dansing. Første helgen tilbake i Chicago ble brukt til å være sosial med vennene mine, og det var kjekt å se alle sammen igjen. Idag dro Elise og jeg til Belmont for å spise frokost på Ann Sather, det ble en seint frokost, så vi var ikke hjemme igjen før 5 tiden. 


  Imorgen er det Martin Luther King day, så det betyr fri fra skolen, allikevel skal dagen bli brukt til lekser. 

 • Morgenfugl  hei dere! 

  Gjett hvem som lå lys våken klokken 7 i sengen idag tidlig? Jo, det var meg. Lite kult var det at jeg ikke fikk sove igjen etter å ha funnet ut at 9.15 klassen min er avlyst, så nå sitter jeg våken og har ingen planer før neste time 11.45. Prøver å gjøre litt lekser, men tror egentlig at jeg bare drar å trener snart istedenfor. Igår når Elise og jeg trente styrkeprogrammet var selvfølgelig hele footballaget i vektrommet for å makse knebøy og benkpress, så følte meg en smule svak når jeg slet med 40 kg i knebøy. Kvelden igår ble brukt sammen med Caroline for å prøve å lære anatomi, og det er så mye lettere når noen forklarer det til meg på norsk istedenfor engelsk. 

  Håper alle får en fin helg! 

 • Oh boy  Jeg har fått dilla på coverlåter igjen, og hører stort sett bare på denne spillelisten for tiden

 • skole, skole, skole  Hei dere! 

  Lite spesielt har skjedd de siste dagene. Jeg er godt i gang med skole, og med 5 forskjellige klasser blir det mye lekser og arbeid. Jeg liker faktisk alle klassene mine ganske godt, selv om jeg vet at det blir 4 måneder med mye lekser og plugging. Dagene mine består for det meste av trening, lekser, timer og mat, men jeg trives med det! Jeg får ekstra motivasjon på skolen når jeg tenker på at jeg vil bytte skole, og det hjelper veldig mye.   Ikveld spilte basketballguttene hjemmekamp, så ble med Elise bort der fordi hun måtte jobbe. Tok med noen skolebøker og fikk gjort ferdig litt lesing og lekser til neste uke. 

 • Frozen  Hei dere! 

  igår dro Elise og jeg downtown for å se Frozen, men siden vi hadde så god tid før kinoen gikk vi innom UrbanOutfitters for å kjøpe notatbøker til timene og TGI Fridays for å spise litt middag. Filmen var kjempe bra, og ekstra morsomt siden den liksom er fra Arendal og alle har skikkelig norske navn. Begge to lå våken klokken 6 idag tidlig, så vi tenkte å dra å trene snart. 
 • Første skoledag  hei dere! 

  Nå er jeg ferdig med første mandag av dette semesteret, og det gikk helt fint. Har egentlig tre timer, men siden ene læreren min er syk ble den siste timen min avlyst, og jeg var ferdig 12.50 istedenfor 14.05. Nå skal jeg rydde ferdig utav koffertene, før Elise og jeg drar downtown for å se filmen Frozen. 


  Etter andre timen min dro jeg innom bookstore for å kjøpe bøker til First-Aid, heldigvis var den ikke så dyr som jeg trodde den skulle være.

 • Lang søndag  Hei dere! 

  Jet-lag gjorde at jeg lå lys våken i sengen klokken 8 idag, selv om jeg ikke la meg før 3 i natt. Etter å ha lagt her litt snek jeg meg inn til Elise for å se om hun var våken, og det var hun selvfølgelig. Etter litt frokost skulle vi gå til butikken for å handle inn mat, siden det var så og si helt tomt i kjøleskapet, men det var enklere sagt enn gjort. Gikk som vanlig ned til butikken vi handler på, opp trappen og stiller oss foran døren, som ikke åpner seg. Står ett stort skilt om at den var nedlagt 28.desember. Litt skuffet og irriterte bestemte vi oss for å hoppe på bussen til neste butikk som ligger noen blokker nedenfor, men tror du ikke den også er nedlagt? Tydeligvis har de gått konkurs og lagt ned alle butikkene i Chicago. Vi endte med å ta bussen tilbake til campus og enda litt lengre, for å dra på en annen butikk den andre veien. Etter sånn 3 timer kom vi oss endelig hjem igjen, og begge ble fornøyde etter en god lunsj. Resten av dagen ble brukt på trening og til å lage taco. Elise og jeg prøvde ut det nye treningsprogrammet jeg har, og vi ble veldig fornøyde begge to. Vi skal prøve å trene det sammen hver gang nå, for er så mye lettere sammen med en annen. 

  Vi har en norsk nabo som heter Jane her som bor sammen med kjæresten sin, og når de kom tilbake hadde de vært så uheldig å fått vannskade i hele leiligheten, så det var 15 cm vann på gulvet og halvet taket var rast ned. Siden vi er så snille lar vi de bo her mens det fikses, så nå er leiligheten vår full av ting i stuen og overalt. Elise har flyttet inn til meg i noen dager til de kan sove i sin leilighet igjen, men det er egentlig bare koselig. 

 • På vei til Chicago  Hola! 

  Nå sitter jeg på flyplassen i København sammen med Lita og Lene og venter på flyet til Chicago, Vi har vært her i noen timer, så har spist og bare sett litt i butikker og sånt. Gleder meg til å komme fram til Chicago etter en lang dag med reising. 


 • Kafe-lunsj og middagsbesøk  hei! 

   

  Siste dagen min i Norge idag og den ble tilbragt på en kafe med Lena for litt lunsj, før jeg dro til mormor for å hjelpe henne litt med å lage middag og sånt før resten av familien kom. Jeg hadde en fin sistedag hjemme på noen måneder, og nå stresser jeg med å pakke kofferten min slik at den er under 23 kg, jeg har en tendens til å alltid ha for mye vekt med meg. Jeg reiser tidlig imorgen, så rekker ikke noe annet enn å spise frokost og stelle meg før jeg reiser.
  Imorgen blir en lang dag med masse reising, og jeg gleder meg til å komme fram til leiligheten i Chicago. • Lange dager, korte netter  hei dere!

  Jeg kan ikke tro at min juleferie er over allerede, og at idag er siste dagen min igjen hjemme. De siste dagene har flydd forbi, jeg har brukt store deler av dagene på å levere ut jobbsøknader for sommerjobb, og på onsdag var jeg på ansiktspleie og farget bryene mine for første gang. Igår dro jeg til mormor etter jeg hadde levert jobbsøknader i byn for å hjelpe henne med middag, for idag skal vi ha en avskjedsmiddag for meg hos henne med nærmeste familie. Når jeg kom hjem fortsatte jeg å pakke og rydde, jeg har en tendens til å vente med ting til siste liten, så nå er det mye jeg må fikse. Jeg har ikke tid til å sove så lenge om morning, så er ganske sliten om kveldene når jeg først går å legger meg.


  Uklart treningsbilde fra treningen på onsdag, gleder meg til å begynne skikkelig igjen nå. 

 • Jul i Flåklypa  Hola! 

  Etter en lang dag på jobb dro jeg til byn for å treffe Lita og for å dra på kino. Har ikke fått vært med henne i det hele tatt etter jeg kom hjem, så var koselig å se henne igjen. Fant også ut at vi har samme fly tilbake til Chicago, så det blir koselig. Følte vi omtrent var de eldste der, bortsett fra de som var der med barna sine. Etter filmen dro vi på kafé for å drikke litt varm kakao.  Imorgen blir en lang dag med masse ting å gjøre, jeg kan ikke tro at jeg reiser på lørdag! Jeg har en tendens til å utsette ting til siste stund, så disse dagene blir travle. 

 • Hjemmelaget juice  Hei! 

  Tenkte å tipse dere om en kjempegod hjemmelaget juice. Man må ha en juicer for å lage det, men tror de fleste har det egentlig, og om du ikke har er det på tide å få en. Jeg elsker ananas og mango, så hva er vel ikke bedre enn å kombinere de to fruktene sammen i en juice? Jeg har prøvd meg litt fram før, men nå tror jeg at jeg har funnet min favorittjuice, som betår av 1/2 mango, 1/2 ananas og 1 grønt eple. Vil anbefale og ta vekk skallet på mangoen og ananasen for å ikke få smaken av det. 


  Juice som er en smule sunnere enn de man kjøper på butikken, og betydelig mye bedre. 

 • Myrkdalen  Hei igjen ja! 

  Idag sto jeg opp altfor tidlig med tanke på at det var søndag, men det gjorde ikke så mye ettersom jeg skulle tilbringe dagen på ski. Kathrine, Silje og jeg kjørte opp til Myrkdalen, og jeg trodde det skulle gå veldig sakte ettersom jeg ikke har stått på nesten 4 år, men det gikk overraskende bra. Til min store glede var det nesten plussgrader, så jeg slapp å fryse. I tillegg var dere veldig fine kjøreforhold, og jeg hadde en fin dag i bakken. Nå er jeg ganske sliten og kommer nok til å sove godt i natt. Imorgen starter siste uken min hjemme, jeg kan ikke tro at jeg reiser tilbake allerede lørdag. 


 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits