karolinems -

THURSDAYLite søvn. 8 a.m. class. Slitsomt. Red bull til frokost. Stats time. Powernap. Valnøtter til lunsj. Kjedelig career planning time. Ny powernap. Middag. Jentekveld. 
 • NOBODY KNOWS THAT SHE'S A LONELY GIRL
  Looks like a girl, but she's a flame
  So bright, she can burn your eyes
  Better look the other way
  You can try but you'll never forget her name
  She's on top of the world
  Hottest of the hottest girls say

 • REGNVÆR  To dager på rad har det regnet her i Chicago, noe det ikke pleier å gjøre i det hele tatt. Det er som oftest skyfri himmel og sol her hele året, bortsett fra en liten regnsky en gang i blant kanskje. Elven holder på å renne over noen plasser også, fordi all isen som lå der har smeltet de siste dagene og det regner som bare der. Siden jeg er en ekte bergenser klager jeg ikke over litt regn, men tar heller på meg støvler og en paraply :)

  Intervjuet med læreren gikk ganske fint, og han gjorde det enkelt for meg. Vi var i ett klasserom siden han skulle ha time etterpå, så han skrev like godt alle svarene på tavlen :) Nå skal jeg skrive en 4 siders rapport om intervjuet, så er innleveringen ferdig.

 • KLAR FOR Å INTERVJUE  Nå har jeg nettopp stått opp og kledd på meg, begynner egentlig ikke før 1 idag, men siden jeg skal intervjue en lærer i forbindelse med en oppgave jeg har måtte jeg stå opp litt tidligere. Faget jeg har oppgaven i er career planning, som er ett fag hvor vi lærer noe om hvordan vi skal velge yrke osv. Vi har hatt en del om jobbintervjuer og hvor viktig det er å kle seg fint osv, så derfor øver jeg med litt på den idag, selv om det ikke har noe å si. Tror egentlig ikke den læreren jeg har merker hva jeg har på meg uansett, haha. Nå skal jeg spise litt frokost og sminke meg før jeg treffer læreren, wish me luck.


  Litt trøtt i trynet idag etter som vi la oss altfor seint! 

 • THE FEELING OF SUMMER  og litt regnvær.. dagen begynte med 15 grader (!!!) i Januar. Jeg tok på meg veldig lite klær og var allikevel varmt. Desverre skulle det ikke være så fint hele dagen, og i 3 tiden begynte det å plaske ned og lyne og tordne. Smarte meg hadde tatt med meg støvler tilbake etter jul, så da jeg gikk til night class tok jeg på meg støvler og regnjakken min fra fjellreven, så fornøyd. Imorgen skal det også være litt plussgrader, men desverre ikke så varmt som idag. Merker at jeg gleder meg til sommeren nå, blir så utrolig mye lettere å kle seg da :) 
 • PLUSSGRADER  Når jeg våknet idag og så på værmeldingen viste det plutselig 15 grader ute, så jeg tok på meg en hettegenser og dongerijakken. Når jeg gikk til timen 07.50 var det faktisk så varmt at jeg neste svettet med bare det på. Ene jenten i klassen min gikk til og med i shorts, noe amerikanere for såvidt gjør så lenge det er mer enn 5 grader ute.
 • PERFECTION
  Manhattan, noe så vakker! Her vil jeg bo en dag. 

 • DOWNTOWN CHICAGO  Idag skulle vi en tur på target for å handle litt, og rett før vi dro kom vi på at vi like godt kunne dra på den downtown siden den er mye lettere å komme seg til. Ble også en liten tur innom Zara hvor jeg fant en drit fin kjole, men den var litt for stor og de hadde bare M igjen. Kjøpte ny maskara på Sephora og lippeskrubb på body shop, som jeg gleder meg til å prøve. Rett før vi dro hjem gikk vi innom "Garrett popcorn shops" som selger carameliserte popcorn, så utrolig godt! 
  Hele pickles til maten, bare i USA. 

  Var faktisk 10 grader her idag, så dette ble dagens antrekk. BukseAbercrombie&fitch // t-skjorteher // genserH&M // JakkeH&M 


   

   

 • NY UKE, NYE MULIGHETER  God morgen solstråler. 

  Håper alle har hatt en fin mandagsmorgen, det har jeg, om man ser bort fra at jeg glemte nøklene når jeg gikk ut døren idag. Kom meg heldigvis inn etter en stund, så nå sitter jeg i sofaen og gjør litt lekser. Venter på at Elise skal våkne også, og håper at hun vil være med meg å trene litt. Har bare en time idag, og den er ikke før 1 :)   

 • PANNEKAKE SØNDAG  Idag ble det nok en gang pannekaker til middag, men denne gangen hos Simon, Carl og Christoffer. Skulle egentlig hatt det som frokost/lunsj, men det ble heller middag. Det endte opp med at Elise og jeg måtte lage pannekakene, kanskje ikke så rart når det bare er gutter som bor der. Etterpå satt vi å spilte litt kortspill med Dennis og Christoffer, mens Simon og Carl spilte basketballspill på playstation, typisk gutter :) 
   

 • BECAUSE I LOVE YOU
  Møt Elise! 
  Bestevenninne, roommate, fineste på jord og min bedre halvdel :)  

 • LØRDAGSKVELD  fin kveld med fine folk, nå skal vi straks å trene :)

   

   

 • FROKOST  Nå sitter jeg i sengen og spiser omelett med kjøttdeig i, drikker grønn te og ett stort glass med vann samtidig som jeg ser på Gossip Girl, perfekt lørdagsmorgen. Skal snart i dusjen og fikse meg, så kommer Elin og Louise her for å spise lunsj før vi drar på basketballkamp :)   Håper alle får en fin kveld :)

 • GOD MORGEN SUNSHINES  Nå har jeg akkurat våknet og ligger i sengen og ser Nyborg spille mot Gentofte i finalerunden i Nordic Leauge. Igår kveld spiste vi taco og så idol, golden goal og senkveld på dataen til Elise, også var selvfølgelig Adam invitert over :) Vi var egentlig invitert på fest til noen etter det, men siden vi var så slitne orket vi ikke det. Gikk heller bort til Thomas hvor vi så Rat Race, en utrolig morsom komedie, også gikk vi bare hjem å la oss etter det. Idag er det basketballkamp, og vi skal lage pannekaker til lunsj, gleder meg :) 
 • SHOOT FOR THE MOON  No words needed 

   

 • PAKKE I POSTEN  For en stund siden bestilte jeg en t-skjorte fra superherostuff.com med batman logoen på, og nå har jeg endelig fått den i posten! :D Av en eller annen grunn så har jeg fått en greie for batman ting, og syns den var utrolig kul! 


 • HOME ARE WHERE YOUR HEART IS

 • WANTIES  Baah, jeg har så lyst på Dr.Martens sko! Fant noen på nettet til 800 kr ca.


  Sett noe så fint før? 

 • KALDE DAGER  hei kjære lesere! 

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra siste time idag, og fy så kaldt det er ute! Dagen begynte tidlig med stats klokken 8, før jeg hadde career planning nå nettopp. Career planning tror jeg må være det kjekkeste og morsomte faget jeg har, men samtidig det med mest å gjøre kanskje. Til idag hadde jeg som sagt skrevet en paper om meg selv på 3 sider på engelsk. Merker engelsken min er blitt så utrolig mye bedre, og det er så kjekt å kunne skrive en hel stil uten å måtte finne annenhvert ord i ordboken. Har vært en tur på student services og fikset ID kortet mitt, siden det aldri fungerer på Helwig lengre. Resten av dagen tenkte jeg å bruke på litt lekser og trene litt seinere.


  Sitter godt innpakket i min fine strikkegenser fra "Vikings of Norway" som jeg tok på meg etter jeg kom hjem :)


   

 • GOOD NIGHT SWEETHEARTS  Nå er det natte for meg, og sikkert god morgen for de fleste andre. Ikveld har jeg skrevet paper om meg selv, yey, også har jeg tatt en pause fra paper og sett jentene spille basketballkamp. De tapte dessverre så vidt, men var kjekt å se på uansett. Imorgen jeg har 8 am class, som jeg syns er utrolig tidlig! 


  Idag postet jeg dette bilde på facebook for å vise hele verden (hvertfall mine facebook venner) hvor fin familie jeg har og mye jeg savner dem! 

 • MORGENTRENING  Idag ble det en litt seint morgentrening på meg, ettersom jeg ikke kom meg så tidlig i seng igår. Har ikke time før 1, så hadde god tid uansett. Før jul pleide jeg å sykle 2 mil som tok meg ca 40 minutter, men etter ferien har jeg vært i så dårlig form at jeg er helt død etter 1 mil. Idag syklet jeg 1 mil ganske fort også 800 meter til med bare rolig sykling før jeg gikk å trente mage/rygg. Har nettopp dusjet og nå skal jeg gjøre ferdig assigment 1 til imorgen, wish me luck! 
 • EDMONTON  Glad nyhet! Vet dere hva? Jeg har verdens beste pappa :) For dere som ikke vet det har jeg vært i Canada, nærmere bestemt Edmonton 4 ganger i løpet av 10 år ca. På de 4 gangene har jeg fått mange nye venner og nesten litt "familie" også. Siden jeg bor så nærmt de har jeg lengre leitet etter en mulighet til å besøke min kjente og kjære der oppe, og når jeg fant ut at jeg plutselig hadde en liten break i slutten av mars jeg ikke visste om, sjekker jeg mulighetene for å dra der. Men så har det seg sånn at når man er student så har man ikke alltid 4000 kr å bruke på en flybillett hit og dit, så snille pappa var så snill at han bestilte en billett til meg til Edmonton med noen av hannes bonuspoeng hos sas! Jeg har så masse å se fram til disse månedene, jeg tror dette kommer til å bli ett supert semester! 
 • MOTIVASJON  Jeg trenger motivasjon. I hele dag har jeg stirret på ett tomt word-dokument. Jeg har en assignment i career planning til torsdag, og dette må egentlig være den letteste assignmentet jeg noen gang har hatt, tror jeg? Vi skal lage en biografi, som vil si at jeg skal skrive en tekst om meg selv på 3 sider, kan vel ikke være så vanskelig? 

  Gammelt bilde fra ferien 
   

 • HOT CHOCOLATE ON A COLD DAY  Nå sitter jeg å skriver en 3 siders lang assignment om meg selv om min oppvekts. Kjekt? Nei.. Det er forsatt iskaldt ute og tanken på å gå ut døren gjør vondt. Har laget meg en kopp med varm kakao og krem som skal varme meg litt.
 • SA DU KALDT?  Idag hadde jeg morgenklasse klokken 8, som ville si at jeg sto opp før 7. Når jeg våknet idag tok jeg av meg dynen, men den kom fort på igjen når jeg kjente at det var en smule kaldt i rommet. Jeg sjekket mailen min i håp om at skolen skulle si at det var for kaldt til å gå på skolen, haha! Men neida, jeg tok på meg ullstrømpebukse under dongeribuksen, ullundertøy, strikkesokker, hettegenser, skjerf, lue og votter og jeg frøs fortsatt.

   

 • GÅRSDAGENS INNKJØP  Igår var jeg som sagt downtown en tur med Adam, først og fremst for å finne jakke, noe jeg aldri fant. Kjøpte også litt andre nødvendige ting, og en unødvendig. Var deilig å være tilbake, og utrolig nok så var jeg både inne på Zara og Forever21 med masse salg uten å kjøpe noe. 


  Veske som jeg har siklet på en stund, men ikke giddet å bruke penger på i Norge, kostet meg 250 kr ca og koster 399 i Norge. Den er ganske fin, og jeg får plass til data og skolebøker i den også, wii.  Nå som det er så kaldt ute bruker jeg alltid strømpebukse under buksene, hjelper helt utrolig masse. Også kjøpte jeg en ny tjukk strømpebukse jeg kan bruke til skjørtene mine. 


  Litt ny sminke fra Sephora. Kjøpte tynnesaks, slik at Elise kan tynne håret mitt for meg når det skulle bli nødvendig igjen. Ny primer fra Bare Minerals, elsker den! Har også kjøpt en ny concealer som jeg aldri har prøvd før, men ifølge hun som hjalp meg så er den veldig god, også kjøpe jeg to svamper til ta på concealeren med :) 

 • IT'S A COLD CITY  Igår var jeg downtown med Adam og hadde med kameraet for å ta litt bilder, men siden det var så kaldt at jeg så vidt orker å ta opp hendene mine fra lommen så ble det desverre ingen bilder. Håper det blir litt varmere igjen snart sånn at vi kan dra ned der uten å fryse sånn. Istedenfor har jeg funnet litt bilder på deviantart, som er en nettside hvor folk laster opp utrolig mange fine bilder. Ingen av bildene er mine. 
  Idag er det -12 grader ute, og jeg har egentlig veldig lyst å gå å spise verdens beste pizza, men tanken på å gå ut i dette været gjør meg kald. Eneste plassen jeg kan tenke meg å dra er rett over veien til Helwig for å trene litt seinere. 

 • WANTIES  Er vel ingen overraskelse at jeg har lyst på tattovering, klarer bare aldri å komme med ned for å ta en. Jeg har funnet en del bilder av tattoveringer jeg syns er utrolig fine, men for min del blir det nok noe litt mindre enn disse. 
  Syns det hadde vært utrolig kult med verdenskart også for hvert land jeg har bodd i kan jeg markere mer og mer, og jeg har planer om å bo i mange land :) • REKESMØRBRØD OG LEKSER  Igår kveld inviterte Thomas oss over på rekesmørbrød som kvelds. Jeg har egentlig aldri vært noe særlig glad i reker, men i det siste har jeg begynte å like det litt faktisk. Etterpå skulle vi egentlig i Anderson Chapel på College Life men så fort jeg så at Edmonton Oilers skulle spille kamp så koblet Thomas det til på tv'en for meg så ble Elise og jeg igjen i leiligheten og så kamp. Etter en stund kom Adam også, og Elisabeth kom sammen med Thomas. Nå sitter jeg å gjøre lekser, vi har fri fra skolen, men har så utrolig masse som må gjøres. 
  trøtt gjeng!  • TROLLJEGERNE  Nå har vi nettopp kommet tilbake fra Thomas hvor vi endte opp med å se "trolljegerne" med Elise, Elisabeth, Adam og Thomas. Tror aldri jeg har vært så flau over å være norsk før i hele mitt liv. En latterligere film enn det der skal det være vanskelig å finne. Det eneste som er sikkert med denne filmen er at han som planla den har syk fantasi.  Imorgen er det Martin Luther King day her, så vi har fri fra skolen. Dagen blir nok brukt på lekser og litt trening. God natt :)

 • FRRRRIIIDAAAY  Gjett om jeg ble glad når jeg satt i timen idag og plutselig innså at det faktisk er fredag og helg! Ikke nok med det, men det er også langhelg siden vi har fri på mandag på grunn av Martin Luther King day :)


  Sneakpeak på outfit for idag :)

 • CUPFINALEN PÅ TV  Visst du ikke har noe å gjøre på imorgen på dagen anbefaler jeg deg absolutt til å ta på TV 2 Sport og se cupfinalene i norsk volleyball, eller jeg anbefaler egentlig å avlyse alle planer og se uansett, for for meg er dette årets event! Forrige gang ble disse visst på tv2 sumo og det at de faktisk viser det på tv nå må jo bety at det ble en suksess. Jeg skulle gjerne vært i Oslo selv og sett på, men heldigvis har jeg tv2 sumo jeg kan se det på ifra Chicago.  Klokken 14.55 er det klart for kvinnefinalen mens mennene starter 16.55 (tv-tid), 

 • STRIKKEGENSRE, UGGS OG PARKAS  Jeg er lei av vinter og minusgrader, uggs og store vinterjakker, luer, skjerf og votter. Skal kanskje ikke klage så mye, for selv om det faktisk er minugrader her så varmer solen såpass at jeg går i lave converse og vårjakke med en strikkegenser under. Elise derimot har pakket seg inn i vinterjakken sin som vanlig, fordi hun er redd for å fryse. Jeg vil ha sommer, nå! Sommer som i at jeg slipper å gå med strømpebukse under shorts og skjørt, at jeg kan bruke de 100 singlettene jeg eier og ikke bare kjipe gensre. 


  bilde/weheartit

 • 8.29 AM  Idag våknet jeg av at søppelbilen skulle tømme utenfor oss for det bråker så utrolig! Lå først i sengen en stund og vurderte om jeg skulle gå å trene, men sto istedenfor opp og lagde havregrøt og skypet litt med søte Aurora :) Har ikke time før 1, men Elise og jeg tenkte vi skulle sitte oss i Vikings Café og gjøre litt lekser før det :)
 • FARGET OG KLIPPET HÅRET  idag tok jeg en litt spontan tur til frisøren, først og fremst for å bare stusse endene og tynne det litt, men endte opp med å endelig klippe litt form i det igjen og farge det mørkebrunt med rødlig skjær i. Har funnet en favoritt frisør som ligger på Belmont og dette er 2.gangen jeg er der. Frisørene er utrolig nøyaktige og flinke og selvfølgelig hyggelige, som de fleste andre amerikanere. Per Olav var også der for å klippe seg, så når vi var ferdig gikk vi på forever yoghurt og spiste is med masse godt til :)
  Utrolig fornøyd med både fargen og formen på det, og jeg betalte under 600 kr for alt! love america ♥ • BASKETBALL  Idag spilte guttene hjemmekamp mot det laget som er best i 3.div i landet. De spilte ganske bra, men tapte ganske heftig.
 • INNHOLDSRIK ONSDAG  Eller ikke.. Idag våknet jeg av meg selv klokken 7 som vanlig, faktisk lengste jeg har sovet siden vi kom tilbake. Skulle egentlig trene idag tidlig, men måtte fikse en del før timen min, så droppet det. Dro i bookstore og fikk kjøpt alle bøkene jeg skal ha for dette semesteret, må si det svir å bruke 200 dollar på bøker. I år trenger jeg ikke bare en bok i fagene, men 3 bøker i to av fagene og en bok i det ene. 
  Etter timen dro jeg med Per Olav for å kjøpe nytt simkort også gikk vi på en bar (jeg drakk bare brus, mamma, ta det med ro) for å spille litt biljard, hihi :)   

 • TANKER  Jeg har gått en stund nå og tenkt på hva jeg har lyst til å gjøre neste år, om jeg skal bli her eller om jeg skal flytte hjem, eventuelt bytte til ett annet universitet. Jeg har jo alltid skrevet at jeg trives her og det er ingen løgn, for det gjør jeg virkelig. Noen ganger blir jeg bare så sliten fordi jeg har så mye å gjøre og da har jeg mest lyst å bare gi opp. Dette semesteret tar jeg 17 credit fordi jeg må ha 30 på ett år og hadde bare 13 første semester. Jeg har valgt fag jeg ikke vil ha, bare fordi de er obligatoriske. Jeg har funnet ut at jeg skal droppe den ene klassen og velge en annen fordi jeg ikke klarer å ta alle de klassene samtidig. Jeg orker ikke 4 forskjellge klasser på tirsdager, jeg orker ikke å tilbringe over 8 timer i ett klasserom på en dag. Samtidig har jeg utrolig lyst å fortsette her, fordi jeg har fått så utrolig mange venner her som gjør dagene lysere og jeg bor tross alt i Chicago, hvor mange ganger i livet får man sjansen til det liksom? Samtidig vil jeg hjem igjen litt, tjene litt penger og kanskje ta opp noen fag også søke på ett annet universitet. Jeg har alltid hatt lyst å gå på University of Alberta i Canada, men akkurat nå orker jeg ikke tanken på å stresse med å bytte, fordi det tar så lang tid å søke osv.   Jeg vet ikke hva jeg vil, og å tenke så mye på det gjør at jeg bare stresser enda mer med skolen nå. Samtidig må jeg begynne å tenke på alt jeg må gjøre visst jeg flyttet hjem, skaffe meg jobb, søke om å få ta opp igjen fag osv. 

  Jeg elsker også ordtak og for tiden har jeg tenkt masse på "If your not happy, than change it". Jeg elsker livet mitt her, samtidig som jeg ikke gjør det. Jeg er forvirret.

 • BIBLE CLASS  Nå er jeg ferdig stelt og ligger i sengen, kom nettopp hjem etter night class hvor jeg hadde intro to the bible i 3 timer. Heldigvis er både Elise og 3 andre vi kjenner der, så skal nok overleve det. Dette faget tar vi fordi det er obligatorisk og ikke fordi vi vil, men vi har heldigvis fått den læreren de sier er lettest :) Imorgen har jeg ikke time før 1, så nå skal jeg se en episode Gossip Girl også sove. Begynner endelig å ikke ha jetlag lengre. 


  Old picture 

 • THE PERFECT PIECE OF ART
  Ever seen something this beautiful? 

 • ADIEU  Jeg elsker Kurt Nilsen, eller jeg elsker Kurt Nilsen når han synger, og denne sangen er intet unntak.

   

 • TRAVEL TIRSDAG  God morgen, og ja, det er morning i Chicago nå :) Vi voknet som vanlig veldig tidlig av oss selv og klokken 6 satt begge to på hver sin mac og så på timeplanene våres. Vi har vært så heldig at vi faktisk har 4 av 5 fag sammen i år, og den ene faget jeg har uten Elise er ett hun hadde forrige semester, så hun kan hjelpe meg. Trodde først jeg hadde ganske chill dag på tirsdager helt til jeg skrev alt inn på ett ark og innså at jeg hadde 4 fag hver tirsdag, men heldigvis er to av de quad fag som betyr at jeg bare har de i 8 uker :) Nå har jeg spist skikkelig norsk frokost med knekkebrød og nugatti, nam! Elise stakk nettopp for å trene litt, mens jeg må begynne å gjøre meg klar til første stats time.


  Håper jeg også får tid til en treningsøkt mellom alle timene mine idag :) 

 • NÅR KULDEN TRENGER PÅ  Idag satt vi oss i Vikings cafe som er en liten koselig cafe på campus hvor man kan få litt å spise og bare sitte der. Fikk gjort litt lekser som vi allerede hadde fått, før vi gikk bort til Thomas for å spise laks og ris til middag, heldige oss som får middag servert av og til :) På vei hjem igjen i 8 tiden kan jeg love dere at det var blitt kaldt, og jeg hadde vondt i fjeset fordi det var så kaldt.   Thomas sin klokkesamling, imponert :) 

  Nå er det natta for meg snart, selv om klokken bare er 9. Jetlagen er ikke helt over enda, men kanskje like greit å kunne våkne av meg selv klokken 7 imorgen når jeg har stats time klokken 9 :)


   

 • OUTFIT 14.01
  JakkeZara // BukseBikbok // SkoWarehouse 


  SkjorteForever21 // VestGinaTricot // SkinnhanskerCitybag 


      

 • -9  Idag våknet jeg som sagt klokken 5 av meg selv og det samme gjorde Elise. Etter litt fiksing av timeplaner osv fant vi ut at vi har en del fag sammen i år :) Klokken 06.30 fant vi at vi like godt kunne lage oss grøt til frokost, og listet oss rundt i leiligheten siden alle andre sov. Egentlig skulle jeg hatt time 09.15, men siden jeg endre timeplanen min gikk vi å trente, også har vi samme time klokken 1. 


  Disse alarmene var ikke nødvendige akkurat.


  Frokost :) 


  trening 


  Og ja, grunnen til overskriften er fordi det er 9- her idag, drep meg! 

 • JETLAG  Jeg hater offisielt jetlag, sovnet klokken 9 igår og våknet 5 idag. Nå skal vi lage grøt til frokost, yey! 
 • 8.23 PM
  Stay strong, even if all you want is to give up

  We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars - Oscar Wilde • NUGATTI  Elise og meg tenker likt, nugatti er viktig når man er vekke i 4 måneder. 
 • ARRIVED CHI-TOWN  Etter en nesten 22 timers tur igår kom vi oss endelig fram, og dette var ikke en hyggelig 22 timerstur. Fram til jeg ventet på flyet i København var alt greit og jeg trakk både Markus, Elisabeth og Martin der, mens Elise kom rett før vi skulle tatt av. Litt flaks hadde vi, da boardingen var ferdig var det ikke kommet noen ved siden av meg, så Elise flyttet seg fram. Der stoppet desverre flaksen, og flyet ble utsatt på grunn av tekniske problemer, ikke bare noen minutter, men 4 timer. 4 lange timer satt vi inne i flyet uten å få mat eller få gå ut av flyet, og 6 ganger fikk vi ny melding om at flyet var utsatt. Da vi endelig var kommet oss opp i luften gikk turen fint, vi fikk mat så fort som mulig også sov jeg nesten 5 timer til neste måltid var klart. Det positive med å være så forsinket var at det var nesten ingen andre i den sjekken vi må gjennom når vi kommer til USA for å vise visum osv, så dette gikk ganske fort, så da tok vi bagasjen vår og kom oss i en taxi, og kom fram til leiligheten ca halv 12.  Chicago by night! 

  Nå har vi nettopp våknet, klokken 06.30 en søndag! I love jetlag! Skal vel bruke dagen på å pakke opp og si hei igjen til folk :) 
 • KØBENHAVN  Nå sitter jeg på flyplassen i København og venter på flyet videre til Chicago, jeg har spist lunsj og nå ser jeg på Gossip Girl mens jeg venter på Elise. • FLESLAND  Nå sitter jeg alene på flesland og venter på å få boarde på flyet. Det er nesten ingen mennesker her, og jeg har sagt hadet til resten av familien. For første gang har jeg ikke lyst å dra tilbake enda, skulle ønske jeg kunne være litt lengre hjemme. Håper alt blir bedre når jeg kommer bort der. 


 • CHAMPAGNE

 • AVSKJEDSMIDDAG  Imorgen drar jeg tilbake igjen til Chicago, som vil si at dette er min siste dag hjemme på noen måneder. Litt blandete følelser, helst vil jeg faktisk være hjemme litt til. Mormor og Ørjan kom på middag hos oss idag, men det ble bare mormor, Ørjan, mamma og meg siden pappa var i København, Hege på jobb og Cato i Oslo igjen. I forhold til forrige gang så gruer jeg meg faktisk til å reise tilbake nå, har blitt så glad i å være hjemme. Det blir nok bedre når jeg kommer bort igjen og treffer igjen alle vennene mine og innser at jeg faktisk har savnet det.    

 • AND WATCH THE WORLD WONDER HOW YOU DID IT  When life gives you lemons, make grape juice, sit back, and watch the world wonder how you did it.

 • DARE TO DREAM  Er det en ting i livet jeg har lært, så er det dette! 


  weheartit


 • MIDDAG HOS MORMOR  Når jeg kom til Bergen idag dro jeg rett til mormor får å spise verdens beste kjøttdeig og spagetti. Kommer virkelig til å savne mormor sin mat, for ingenting er bedre enn den hjemmelagete kjøttsausen. 


  Satt å lekte meg litt med kamera og ett forstørrelsesglass idag :) 

  mormors gamle klassebilder :) 
   

 • PÅ VEI HJEM  Nå sitter jeg på bussen tilbake til Bergen etter noen fine dager på tvn, når jeg kommer hjem drar jeg rett til mormor for å spise middag :)

 • THE BEAUTY OF NORWAY

  Utsikten fra rommet til Tonje. Vakre Ryfylke! 

 • BRUNETTE  Jeg syns håret mitt var blitt altfor lyst, så igår bestemte jeg meg spontant for å farge håret. Derfor gikk vi ned på rimi for å kjøpe hårfarge for å farge det mørkere igjen. Ble mye mer fornøyd nå enn forrige gang jeg farget det først. Ett bilde kommer når jeg ikke går i treningsklær og med hestehale, så ha litt tålmodighet :) 


 • PÅ TOPPVOLLEY  Igår reiste jeg som sagt til tvn for å besøke de jeg kjenner her. For de som ikke vet det er tvn internatskolen jeg gikk på i 2. og 3.klasse. Begynte dagen med å se BSI-Øksil hvor Øksil vant ganske lett. Siden de skulle fly hjem den kvelden kjørte jeg med de opp til Flesland og fikk sagt hadet til de der. Møtte også Karoline på Flesland og Silje når vi kom til Stavanger. Skal innrømme at jeg virkelig ikke har savnet den to timers lange båtturen fra Stavanger til Sand, så utrolig kjedelig! Når jeg kom fram seint på kvelden sa jeg hei til de som var våkne før vi gikk å la oss. Snille Tonje hadde tatt opp 4 madresser til meg så jeg skulle slippe å sove så lavt, haha. 


  Tonje liker å dekorere på rommet sitt :)

 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits