karolinems -

UTDANNINGSMESSEimorgen blir det enda en dag der vi må opp tidlig siden vi skal til Haugesund på udanningsmesse! Egentlig skal jeg ikke klage med tanke på at jeg står opp to ganger i uken før 7, ellers sover jeg omtrent til skolen begynner! På ettermiddagsøkten idag hadde vi masse spillnært siden vi skal spille ranking i Bergen i helgen, jeg gleder meg! Jeg fikk ikke være med på den forrige rankingen siden jeg hadde virus i halsen, så gleder meg ekstra masse i tillegg til at det er i Bergen! 

 

Skal du på utdanningsmessen i Haugesund?

 • FASHION WEEK KØBENHAVN  Er så typisk min uflaks at det er uken etter vi var der! Når jeg leser om toppbloggerne som skal ned der, blir jeg skikkelig misunnelig! Neste år tror jeg vi får planlegge en tur til København med Kathrine den uken det er! 

  Har du vært på fashion week i København?

 • DEN FØLELSEN  når man har ryddet og vasket hele rommet, vasket klær og byttet sengetøy ♥
  Beste jeg vet er faktisk å sovne første natten i nytt sengetøy, ryddig rom og lukten av duftlys som jeg alltid tenner etter jeg har vasket hele rommet!   hva har du gjort idag?

 • SOMMERFUGGEL I VINTERLAND • MER SHOPPING  Idag sto vi opp halv 10 for å spise frokost før vi dro ut for å shoppe igjen! Turen gikk rett opp i min favoritt veske og skobutikk her, som heter TREND accessories hvor jeg kjøpte sko til 150 kr, smykke, fjerøredobber og en smykke! På veien gikk vi forresten innom en sjokoladebutikk og kjøpte noen godbiter som jeg gleder meg til å smake på! Etter å ha gått i store deler av gågaten hadde jeg idag fått med meg enda mer enn igår! I tillegg til det andre kjøpte jeg to joggebukser, body og en everlast hettegenser! Lurer på om jeg får plass til alt i baggen hjem jeg.. Da vi fant ut at de hadde Abercrombie & fitch butikk her, måtte vi en tur innom bare for å sjekke om de var like flinke som butikkene i New York til å ha fine modeller og ansatte! Kathrine elsket butikken, og det endre opp med at vi ble der over en time før vi hadde klart å sett gjennom alt og prøvd det vi ville! Hvem liker vel ikke butikker der det står kjekke gutter i åpen jakke og bar overkropp som ønsker deg velkommen?
  Ettersom vi brukte over en time i den siste butikken ble det veldig plutselig veldig travelt, så vi skyntet oss ned på hotellet for å dusje før vi måtte dra ut i hallen! Idag ble det heldigvis seier og litt mer fornøyde gutter enn igår!


  himmelen!
  love them!


  Chill klær til et chill liv på tvn!


  Ventet på taxi til hallen da vi plutselig kom på at vi ikke hadde noen turistbilder!
  wow!


 • SHOPPING I KØBENHAVN!  Jeg trodde klær var billig i USA, men januarsalget her var utrolig! Idag har vi spist middag på jensen's bøfhus, og Kathrine spiste biff til frokost, riktignok klokken 3 på dagen! Etter litt mat gikk vi til strøget som er gågaten her! Jeg kjøpte tre bukser og en shorts fra gina for 200 danske kroner og et skjørt på New yorker for 79! Etter å ha brukt ca 2 timer på noen få butikker, fant vi ut at det ble lurt å gi oss for dagen og gå tilbake på hotellet slik at vi rakk middag før vi måtte dra til hallen! Imorgen blir det mer shopping så jeg gleder meg! Har ikke så mange bilder fra idag siden alt er på kamera og jeg får det ikke inn på ipaden enda, men kan prøve å blogge fra en data imorgen med litt flere bilder :)

 • PÅ VEI TIL KØBENHAVN!  Sitter på Sola og venter på flyet mitt til København nå! Heldigvis lander jeg rett før de andre, så slipper vente så lenge der :)

 • SOM NÅR VI VAR SMÅ  På torsdag reiser jeg til København for å se NCC finalene, og siden jeg har verdens beste venninne var hun så snill og ble med meg en liten helgetur! Før når vi var små var hun alltid med til København eller Danmark når vi var der, så blir kjekt å komme tilbake! Drar til Stavanger etter skolen imorgen, også sover jeg hos Alice til torsdag og tar fly tidlig på torsdagen, så da har vi faktisk 3 dager på shopping også! :D 


  Veldig gammelt bilde, men omtrent eneste normale jeg har av oss! 

  har du vært i København før?
   

 • ANDREAS WIJK - WONDERCHILD  Kom over denne sangen på en annen blogg, hører den om og om igjen! 

   

  Hva syns du om sangen? 

 • KONKURRANSE - VINN SKO  Jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne et par Jeffrey Campbells sko! 
  Trykk her for å komme til konkurransen du også! 

 • TILBAKE FRA OSLO  Tenkte jeg skulle lage et litt lengre innlegg enn igår om Oslo nå som jeg har dataen min og tatt alle bildene over der! :)

  Når vi kom til Stavanger på fredag gikk Alicia og jeg på Egon for å spise litt mat før vi dro ut på flyplassen! Der møtte vi på Kjersti, Synnøve og Amalie som skulle til Ålesund for å spille turnering, og siden flyet vårt ble litt forsinket benyttet vi muligheten til å ligge gratis i massasjestolene som er der!
  Da jeg endelig kom meg til Oslo og møtte Astrid på Tåsen, merket jeg at jeg hadde tatt med litt for kalde klær til Osloværet! der var det MASSE snø og 10 minusgrader.. Til tross for det stygge været ville jeg på shopping, det er tross alt Januar som betyr masse salg! Etter en rask tur til byen og bikbok og gina, ble jeg ganske fornøyd med en singlet på salg, og verdens fineste øredobber som jeg hadde sett på nettet! 15.00 var det klart for første finalen som ble spilt mellom Førde og Oslo volley, hvor Oslo vant 3-0!  Etter premieutdelingen til jentene var det klar for guttekampene, og jeg må innrømme at jeg var en smule nervøs før kampen! Etter å ha tapte et sett der Førde spilte ganske bra, tok Nyborg tilslutt kontroll, og vant cupfinalen 3-1! 
  Ubeskrivelig deilig følelse! :D  Ane Guro skjønte etter å ha tapt jentefinalen med Førde av Nyborg var best, fikk derfor på seg en fin genser og kom og heide med oss :) 


  GULLGUTTENE ♥


  GULLBROR ♥  Tilslutt - lørdagens innkjøp fra bikbok :) 

 • GI MEG SOMMER  Jeg prøver enda en gang å blogge fra ipaden i håp om at det skal gå bedre denne gangen! Da jeg våknet idag fikk jeg skikkelig sommerfølelse, sikkert fordi forrige gang jeg var hos Astrid var i august og det er kjempe lyst utenfor vinduet mitt som sikkert betyr at det er sol ute! Ble ganske skuffet da jeg kom på at det er ca altfor mye snø ute :( var forresten snøstorm her i hele går.. Ikke kjekt! Jeg reiser tilbake til Stavanger med fly i ettermiddag, så om vi får tid tenkte vi oss en tur innom Cato og Hege sin leilighet i Oslo, siden jeg ikke har vært der enda.

 • UPDATES FRA OSLO  ÅÅ, så deilig det var å ta gullet idag! Sitter på Astrid sin data,så har ingen bilder enda, men det kommer på søndag eller mandag! Blogging fra iPaden fungerer tydeligvis dårlig,som innlegget igår er et bevis på!
  Etter finalene dro vi hjem for å spise, hadde egentlig tenkt oss ut idag, men er snøkaos i Oslo så vi orket ikke!

 • OSLO  Endelig framme! Reiste med båt fra Sand 14.25 idag og kom meg ikke på flybussen før nå! Siden vi hadde god tid i Stavanger før flyet gikk, gikk vi en tur innom h

 • TA MEG MED TIL OSLO  Nå har jeg bare to skoletimer igjen før jeg reiser med båten til Stavanger også fly videre til Oslo! :D
  Heldigvis reiser Alicia også til Oslo med samme fly som meg, så jeg slipper være forever alone!
  Er dødsfint vær på Sand idag faktisk, solen har til og med hvert framme litt! Uheldigvis (eller heldigvis?) er det masse snø fortsatt, så vi fant en god grunn til å få en til å kjøre toppvolleybussen ned til båten idag! :)
  Har en times tid i Stavanger før vi må dra til Sola, så blir sikkert cafèbesøk eller noe med Alicia! 


  Fagre Sand! 

 • DREAM OUTFIT  Idag har jeg hatt fri siden klokken 11, og nå venter jeg faktisk bare på at klokken skal bli 15.45 sånn at jeg kan stikke på trening, for etter det er det bare en skoledag igjen før jeg reiser! Siden jeg kjeder meg sånn nå, så lagde jeg dette outfitet på polyvore.com! Jeg har blitt skikkelig forelsket i den blåfargen for tiden, syns den er sååå fint! 
  Uheldigvis har jeg ingenting i den fargen enda, så det må jeg nesten få gjort noe med snart!  


  Hva syns du om outfitet mitt?

 • KONKURRANSE  Jeg er med i en konkurranse hos Pilus AS hvor jeg kan vinne valgfrie hårprodukter :) 
  Trykk her for å delta du også!  

   

 • NYE SKO  Eller ikke helt nye da, men nye for meg! 
  Etter jeg fikk låne disse en gang av Nora, har jeg leitet etter noe lignenes dødslenge, men ikke funnet noe!  
  Når Nora sa hun skulle selge de, så måtte jeg jo tilby med å kjøpe de, og nå venter jeg på første sjanse til å bruke de! :D
  Kanskje jeg skal ta de med til Oslo i helgen? hmm..


  Love them! ♥ Takk Nora! 

  Hva syns du om skoene?
   

 • PÅ ØNSKELISTEN  Jeg bruker nesten aldri klokkene mine siden jeg trener hele tiden, men de få gangene jeg kler meg fint og hadde trengt en fin klokke, så har jeg skikkelig lyst på en marc jacobs klokke som jeg syns er så fin! 

  Desverre vet jeg ikke hvor jeg får kjøpt den, så si gjerne ifra om du vet det :)
  Hva syns du om klokken?

   

 • I WON'T GIVE UP • TO DAGER  Nå er det faktisk bare to dager til jeg reiser til Oslo, og jeg gleder meg masse! :D 
  Uheldigvis har jeg en innlevering og en prøve som må gjøres før jeg drar, men imorgen ettermiddag når alt det er utført kan jeg bare se fram til å reise! :D


  Jeg er også heldig som får treffe hele familien min, siden Ørjan skal spille, Cato bor i Oslo og mamma og pappa skal også til Oslo for å se på! :)

  Hva skal du i helgen? 

 • DEKORERTE NEGLER  Fant et stilig bilde av en som hadde dekorert neglene sine, og jeg fikk lyst å prøve på den samme! 
  Ble ikke så veldig fint når jeg gjorde det, og jeg brukte negletusj istedenfor neglelakk som tekst!
  Fikk litt hjelp av Silje til å gjøre det, siden det ikke er så lett å skrive med venstre hånd!


   
  Bildene er tatt med mobilen, derfor så dårlig kvalitet! 
  Her er orginalbildene :)
  Hva syns du?

 • ETTER TRENING  Klokken 11 kom jeg tilbake etter morgentreningen som startet 07.30 idag! 
  Etter en time med basisstyrke med fysio, 1 time balltrening og tilslutt over en time egenstyrke med Silje ble vi ferdig med morgentreningen vår og gikk tilbake for å spise litt mat! Grunnen til at jeg trener styrke etter morgentreningen er fordi vi er inni en egentreningsperiode i toppidretten, og siden jeg ikke har timer idag og først er å trenen, så tar jeg det samtidig! 
  Nå har jeg laget meg ostesmørbrød og kakao, og når jeg er ferdig å spise skal jeg dusje og rydde rommet siden det er rominspeksjon imorgen! 

  Hva har du gjort idag?

 • EN LITT ALTERNATIV GYMTIME  Idag kledde vi på oss masse klær og gikk bort i den såkaldte akebakken her på Sand for å ha gymtimen der! 
  Etter å ha funnet fram det varmeste jeg har av klær her, inkludert en altfor stor regnbukse og pannebånd, gikk vi bort til akebakken for å ha aking med intervaller!

  Her kommer bilde av dagens outfit, enjoy!

  Skjønner ikke helt at jeg tørr å legge ut dette bilde av oss, men angre kan jeg gjøre seinere! 
   

 • USE EVERY SECOND
  we heart it

 • UKENS MOTIVASJON  Siden jeg reiser til Oslo på fredag bruker jeg det som motivasjon til å komme meg gjennom denne uken med skole og innleveringer! Jeg drar egentlig for å se Cupfinalen mellom Nyborg og Førde, men siden jeg først skal til Oslo bruker jeg sjansen til å besøke Astrid og treffe andre kjente! Gleder meg! :D   Julie kommer kanskje også hjem, og det sier seg selv at en helg med disse to blir bra uansett! 

  hva er dine planer for helgen?

 • KOS PÅ SKOLEN
  Har en time til med samfunnsøkonomi før jeg har to fritimer! :)

 • MIDDAGSDATE MED TONJE  Siden vi er ganske lei av den ikke fult så gode maten her, bestemte vi oss for å lage nachos til middag idag! 
  Når de andre hadde vært å spist kjøttkaker med poteter og hard ertestuing sto Tonje og jeg på kjøkkenet for å lage nachos, og tror de fleste ble litt misunnelig!  
   
  nam ♥

  For å komme til Tonje sin blogg, trykk her! 

 • BLACK MILK  En venninne av Susanna viste meg en nettside med masse stilige, men spesielle klær! 
  Fant en skikkelig fin tights jeg vil ha! 

  Trykk her for å komme til siden! 
   

   

 • DAGENS TRENINGSØKT  Siden jeg ikke trente på torsdag eller fredag tenkte jeg at jeg måtte få gjort litt styrke idag! 
  Etter noen slakke timer med One Tree Hill gikk jeg bort i det nye styrkerommet som ligger i Sandhallen for å trene der!
  Begynte med litt løping på 3Dmøllen for å bli varmt. Deretter trente jeg armene, så tok benkpress, biceps curls og tricepscurls før jeg gikk i terapimasteren og trente supermann og litt bein og mage på slutten! :)
  Kjenner jeg er sliten, og det er en deilig følelse!  Har du trent idag?

   

 • MEMORIES • NOE Å SE FRAM TIL  Etter noen slappe og deilig helger skjer det snart masse for meg framover! 
  Førstkommende helg tar jeg turen til Oslo for å besøke Astrid og kanskje Julie, og selvfølgelig for å se cupfinalene! Gleder meg masse nå, siden jeg ikke har sett de to siden begynnelsen av August!

  Kan vel ikke noe annet enn å glede meg når jeg ser tilbake på gamle bilder fra tidligere osloturer ♥ tider! 

  Helgen etter tar jeg med meg familien og bestevenninnen en tur til København for å se Ørjan og Nyborg spille NCC finale! Blir koselig, sist jeg var i København med Kathrine begynner å bli en del år siden, så det får dere ikke se bilder av! 

  Deretter drar jeg til Bergen to helger på rad, først med tvn for å spille 1.div ranking også til Øystese for å spille KM med JU19 laget! 


  NM i Førde i fjor, 3.plass :D 

  Hva er dine planer framover?

   

 • SISTE HJEMMEKAMP  Idag spilt jentene sin siste hjemmekamp denne sesongen, som betyr at det også var det siste noen gang for 3.klassingene! 
  De vant heldigvis 3-1 mot Lier, og tapte igår 3-2 mot Austrått! Siden kameraet mitt ligger hos Tonje, har jeg ikke noen bilder derfra! 

  Siden guttene spiller bortekamp mot Førde imorgen er nesten alle vekke, så vi skal se en skikkelig jentefilm! 
  Kanskje denne! 

   

  Har du sett filmen?

 • IN LOVE WITH A DRESS  omg, min wants nr 1 nå! Se på denne nydeligheten jeg fant på fashionlove, ME WANT! 


  Absolutt verdt 799 kr! 

  Hva syns du?

 • WANTS I JANUAR • JANUARMUSIKK • RARE DRØMMER  Jeg våknet nettopp av at Elise sendte melding til meg, og våknet fra en skikkelig rar drøm!
  Jeg var i USA igjen, først med mamma, pappa, Ørjan og Cato, også var vi på et kjøpesenter og jeg gikk i en skikkelig fin klesbutikk som jeg aldri hadde vært i før.. plutselig kom det en liten gutt løpenes mot meg, som begynte å snakke til meg på norsk, så jeg svarte jo han selvfølgelig på norsk også, også plutselig kom hele familien hannes bort også sto jeg å snakket med de, så kom mamma inn i butikken også husker ikke stort mer fordi Elise vekket meg.. 

 • WANTS  Leste på en blogg om denne utrolig fine bh'en! Jeg hadde trengt en sånn siden jeg har kjøpt så mange topper i det siste der man ser mye av bh'en! 

  Den kan kjøpes her!  • INFLUENSA PÅ VEI?  Jeg skulle egentlig hatt trening nå, men igår kveld begynte jeg å bli dårlig, så jeg gikk å la meg tidlig, våknet av meg selv halv 6 av at jeg hadde vondt i kroppen, hodet og slapp! Kjenner ut som om influensaen kommer, så jeg gikk tilbake på rommet etter å ha vært i hallen for å si ifra om at jeg er syk, i håp om å få sove! Uansett om jeg har tatt paracet og ibux, er jeg fortsatt for dårlig til å klare å få meg noe søvn! Tror jeg får sitte på en skikkelig kjedelig film eller noe, for da sovner jeg som oftest uansett! 


  omtrent sånn føler jeg meg nå..

   

  har du hatt influensa i år?
   

 • ....  Hvorfor er alt så komplisert? 
 • DREAMS  Don't follow your dreams, chase them! 

  - Bo i New York og jobbe innen mote eller design
  - Oppleve jul og nyttår i New York! 
  - Lære å surfe på Hawaii 
  -Svømme med delfiner og skilpadder 

  - Jobbe frivillig for barn som trenger det, for røde kors eller noe lignenes  Hva er dine drømmer? :) 

   

  kommer flere deler 

 • ANSVARSFULLE MEG  Idag tok den ansvarsfulle meg kontroll og jeg fant ut at det var på tide å gjøre litt lekser og andre fornuftige ting! 
  Etter morgentreningen ble Silje og jeg igjen for å serve litt, før jeg gikk opp for å trene litt styrke!  
  Etter vi hadde dusjet gikk vi bort på skolen for å hente stipendbrevet, og endelig er jeg 18 så slipper å sende det hjem for å få underskrift av foresatte! :D Nå sitter jeg på rommet og skal straks begynne på lekser, har ikke mer enn to timer nettfag idag, så koser meg med varm te og musikk!

   
  Hva har du gjort til nå? :)

 • SVIDD POPCORN..  Jeg kan lage kjøttboller fra bunnen, kjøttdeig og spagetti, taco, pizza og andre ting, men å lage popcorn i microbølgeovnen uten å svi den kan jeg ikke..
 • WE HEART IT! #1
 • KAKEBAKING MED EMILIE  Siden noen igår bakte brownies, fikk jeg veldig lyst på idag og fikk med meg Emilie til å bake! 
  Etter trening var det rett bort for å bake, så når kveldsen har synket litt er vi klare for kake! 
  Heldigvis med god samvittighet idag, siden styrketreningen etter alternativen var en tung økt med vekt på overkroppen generelt med fysioterapauten vår i terapimasterne!   

 • GOOD BYE SOCIAL LIFE  Nyttårsforsett for meg i år er å være flinkere på skolen og konsentrere meg mer om innleveringer istedenfor å sitte på facebook hele tiden! Derfor begynte jeg idag med å sitte meg ned i fritimene og gjøre toppidrett! Vi har fått ny innlevering, som nå er egentreningsperiode! Jeg fant fram min rose musicangel som faktisk har ganske god lyd, tente litt stearinlys og satt meg ned for å arbeide litt! Har kommet overraskenes godt i gang, så håper jeg klarer å gjøre det ferdig ikveld så jeg slipper tenke mer på den innleveringen! 

   

  Nå er snart fritimene mine over, så da er det tilbake på skolen for å ha to timer historie og lekseprøve! Wish me luck! ♥

   

 • THE FIRST CUT IS THE DEEPEST.. • WHO KNOWS?

 • NY UKE  Søndag igjen, skole imorgen, masse trening og lekser! 
  Jeg har alltid trodd at frihelger skulle gjøre at jeg var uthvilt og klar til ny uke, men er alltid sliten på søndagene!
  Imorgen begynner ny uke på skolen, og siden det nå er fikset at vi har to lærere i samfunnsøkonomi skal jeg faktisk på skolen for å ha undervisning istedenfor å bare gjøre oppgaver vi får, i tillegg er det rankingturnering i Bergen 3-5.Februar, noe jeg gleder meg til siden jeg får dra hjem! I tillegg tar jeg med noen søte jenter og viser de Salhus og mine fantastiske kokkeskills!  

  miss this place sometimes! 
   

 • FOTO - SOLNEDGANG

  Savner det! ♥

 • :(((  Jeg gledet meg til å sove nå, men kom plutselig på at jeg hadde glemt noe av det viktigste hjemme, bamsen min! :( 
  Og når jeg i tillegg ikke skal hjem før om en måned er det litt krise, så mamma - kan du sende i posten ? ♥ 

 • BACK WHERE I BELONG?  Jeg hadde egentlig veldig lite lyst til å reise ned igjen til sand idag, med tanke på at det betyr skole imorgen! 
  Etter en flytur, lang båttur og en våt gåtur opp til internatet var endelig jeg og de 7 andre jeg reiste med tilbake!
  Jeg var sliten, så la meg rett på sengen og så One Three hill! Etter noen slakke timer fikk vi i oss litt mat og ventet på at de andre skulle komme! Kos å se alle igjen! :D 


  Siden onkelen min er hobbyfotograf og veldig glad i å ta bilde så melder meg jeg noen ganger til å stå modell for han på gøy :) i tillegg får jeg noen bilde jeg kan bruke til ting! For flere bilder så kan dere besøke hjemmesiden hannes her
   

 • SKO DILEMMA!  Imorgen reiser jeg tilbake til Sand, blir litt deilig men og trist! 
  Holder på å pakke nå, og oppdager plutselig at jeg hadde 5 par sko jeg skal ha med meg tilbake, egentlig 6 men lar støvlene ligge hjemme! Skjønner ikke hvordan jeg klarer det, og jeg kan selvfølgelig ikke la noen av de ligge igjen hjemme! Jeg har alltid med meg sånn 5 par sko når jeg skal noen plasser..


  Har du problemer med å velge sko? 


 • Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits