Blåmandag (karolinems)

BlåmandagHei dere! 

Dagen idag startet relativt bra, men fikk en brå vending midt i frokosten. Som noen av dere kanskje vet, så punkterte jeg lungen i sommer pga av akupunktur, og idag spontan kollapsen den høyre lungen min, midt under frokosten. Fikk plutselig veldig vondt når jeg pustet og tygget, og etter noen minutter overtale Bodil meg til å dra til legenvakten, og det var visst et smart valg. Heldigvis er det ikke like så gale som forrige gang, og de kunne faktisk ikke se det på røntgenbildet og måtte ta CT-skan i tillegg. Jeg fikk dra hjem igjen idag, men må tilbake imorgen og om en uke for ny CT-skan for å sjekke at det ikke blir verre. 

Processed with VSCOcam with b1 preset
Winter Wonderland 

Over til noe litt kjekkere! På fredag og lørdag spilte Northeastern semifinale og finale i hockey east, og de vant for første gang siden 1988, det var to utrolig spennende kamper, og de spiller igjen på nytt på fredag mot det laget som er ranket som nummer 1 i landet. Resten av dagen har jeg bare lagt på sofaen og slappet av. Planen idag var å trene, gjøre masse lekser og rydde rommet, men det blir visst noen dager med hvile for meg. 


 • 22.03.2016 kl.12:31
  Uff, høres ikke noe gøy ut. Håper det går bedre nå<3

  Veldig flott det første bildet! og så gøy at de vant da, siden de ikke har vunnet siden 1988. Det er kult da :-D
  23.03.2016 kl.01:37
  huff så grusomt, håper det går bedre snart!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits