N Y C (karolinems)

N Y CHei dere! 

Long time, no see. Egentlig ikke noe unnskyldning for det bortsett fra mye skolearbeid og lite fritid, mye har skjedd siden sist, men mer om det i et annet innlegg.

Jeg hadde nettopp spring break, og jeg var så heldig å få besøk av Ida fra Norge. Uken høydepunkt for meg var tur til New York City fra onsdag til fredag. De som kjenner meg eller har fulgt med litt på bloggen vet at jeg er tidenes NYC fan, og skulle gjerne bodd der istedenfor Boston. Jeg fungerte som Ida's turguide ettersom jeg har vært der 4 ganger før, og vi besøkte blant annet Brooklyn Bridge Park, gikk over Brooklyn bridge, tok en gåtur i Central Park, spiste middag på Times Square, vandret rundt i Soho og China town, og tok selvfølgelig en tur til Top of the Rock. 


Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with m3 preset

Vi var også superheldige med været, og hadde over 20 grader de to første dagene. Vi fikk opplevd mye og sett mye på to dager, altså en veldig vellykket tur. Vi bodde på et hostel på Upper West Side ettersom vi ikke ville bruke så mye penger på hotell, men jeg har bodd på hostel i New York to ganger og syns det er helt greit. 
 

#reise #NYC #wanderlust


 • 15.03.2016 kl.00:26
  Så mye gøy dere fikk gjort og sett! New York virker helt fantastisk ;3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits